canım gezmişsin ah bende gidebilsem ıkea ya ama çok uzak bize gelin çalışıyor bizim bazen ona ısmarlıyorum bazı şeyleriSelammmm
Pınar Defne mı hastaydı ya.Gecmıs olsun canım ıyılesıyor galıba artık.Anam bu ne yogunluk bı hısımla halledersın hepsını.
Ferda sen yıne arazı olmussun gördum face te.Valla aynı yerde olsak delı gıbı sokaklardaydık hep:))
Hulyacım akıllı hatunsuz valla.En guzelı olmus ohh sende keyıf almıssın mıs gıbı.Bende oyleıstedım ama.Alpın babasıpek meraklı sorup duruyor.Tabı gelın uğrasıcak tum ıslerle.
Bızde ıkeaya gıttık ordanda yemeğe.Bora 1 tane köfte yedı orda evdede azucık muhallebı.Sımdıde uyanıyor sureklı öksurmekten.Yarın doktor yolu gorundu bıze.
canım nasılsın?Güzelce gezmişsiniz çok güzel senin Paris gezine bayılmıştım zaten arkadaşınada sevindim ne mutluIyi Aksamlar Kizlar,
Bugün ailecek güzel bir gün gecirdik. Aylardan sonra ilk defa doyasiya uykumu alarak, 11:30'da uyandim. Gece de Doruk sadece bir kere kalkti ve cok kisa emip geri uyudu. Ne zamandir gözümde büyüyen mutfak dolaplarini düzenleme ve temizleme isini önemli ölcüde hallettim ama yarina da var biraz daha isim. Haricinde, Dorugun kullanmadigimiz oyuncaklarinin fotograflarini cekip, Ebayden acik arttirmayla satma isiyle ugrastik tüm gün. Üst kat komsularimiz, kanolarini, cadirlarini bile bu yolla satisa cikartiyorlarmis, onlar iyi fikir verdiler bize sag olsunlar. Ev, biraz soluk alir hic degilse...
Dünde tüm gün disaridaydik, kardesimin dügünü icin elbise baktim ama hic kafama göre birsey bulamadim. Istanbul'dan alacagim sanirim bu gidisle. Ama neresinden, orasi da muamma...Birde iyi bir parfüm ariyorum, bir türlü karar veremedim ona da hangisi olacagi konusunda.
Gülhan'cigim, su istahsizlik sorunu bizde tavan yapti artik. Birkac kasiktan sonra istemiyor, zor bela agzina tikadiklarimida yutmuyor ve migdesini bulandirarak kusuyor. Oturup agliyorum sinirimden. Öyle zor ki, onca ugrasip özenerek yaptigin yemekleri dökmek...Kahvalti da istemiyor Doruk. Kus gibi birkac kasik o kadar.
Bu arada kizlar siz kahvaltiyi nasil veriyorsunuz? Bir akil verin bana allahaskina ya. Kafayi siyirmak üzereyim. Lapa gibi olanlari tadi ne kadar güzel olursa olsun asla yemiyor. Tek tek de biraz yiyiyordu ama onuda istemiyor artik son iki gündür.
Özlem'cigim, kiz olacagina artik iyice emin olmustuk, sürpriz yapti bize Mehmet. Ismide cok güzelmis, esimin ismi de Mehmet ama herkes Memed diyor, o da Memed isminden daha cok hoslaniyor.
Pinar'cigim, gecmis olsun Defdef'e, kuzumun huzursuzlugu hastaliktanmis demek. Neyseki daha iyi artik. Yogunlugununda üstesinden gelecegine inaniyorum. Kolay bir hafta gecirirsin insallah.
Ferda'cigim, sende güzel bir gün gecirmissin. Ne güzel Gülsah'la da bulusmussunuz. Daghan'la gece nöbetleri nasil, iyilesme var mi biraz?
Hülya'cigim, cok sevindim güzel bir dogum günü gecirmenize canim. Bizde asagi yukari ayni sekilde kutlayacagiz Dorugun dogum gününü. Zaten hamur isi, temizlik ve sonrasinda cikan is derken, Anne icin agir bir yorgunluk oluyor. Disarida kutlamak bence de daha ideal.
Kizlar bu arada Lise'den cok sevdigim bir arkadasim vardi, kac yildir ugrasiyor bir türlü bebek sahibi olamiyordu, en sonunda hamile kalmisti ve öyle seviniyordu ki. Gecenlerde bebeginin cinsiyetini ögrenmis, kizi olacakmis. Birgün sonra bebegini kaybetmis. Bugün yazmis bana, nasil üzüldüm, agladim anlatamam. Yaninda olmayi cok isterdim...
Bizden simdilik bu kadar. Herkese iyi geceler...
canım Zeynebe geçmiş olsun üzüldüm yemek sorunu bizdede var bir oğluş mu geliyor çok sevindim Allah sağlıkla dünyaya getirsin artık eşinde daha bi güzel davranır sana biliyosun erkekler oğlan hastası oluyorne oldu bu bebişlere böyle ya geçmiş olsun cnm sizede
zeynep de aynı öksürük var boğazları tahriş olmuş dedi dr.antibiyotik ve peditus yazdı bakalım inş hafifi atlatır yavrular
ne güzel bi gün geçirmişssin işlerini de halettmişssin baya filiz rahat edersin cnm artık
kahvaltıyı eskisi kadar zeynep de yemiyo lapa gibi hiç yemedi zaten hep ayrı verdim
ne kadar yerse artık bide ıhlamura ekmek peynir falan doğrayıp veriyorum cnm arad ben bazen baya iştahla yiiyyor zeynep
adaş olacak demek oğlum eşinle ne güzel
memed hoş aslında söylemesi daha akıcı
arkadaşına da çok üzüldüm cnm ya
inan tanımadığım ahlde gözmün önüne geldi sanki
inş en kısa zamanda normal yoldan hamiel aklır cnm
canım doğumgününüz çok güzelmiş ne güzel sıra bize geliyor eee bide toplu doğumgününe tabi kahvaltıyıda Türkize annem öyle veriyor ama 3 gündür yemiyor aç geziyor vallasaol cnm..
sizde ne guzel gezmişsiniz ...şu kusma olayı sinirini en ıyı bilenlerden biriyim malesef(
ben kahvaltıyı lapa gibi degil biraz daha sulu yapıyorum
1 yumurta sarısı
4 bebe bisk.
biraz beynir
1 tane ceviz
biraz t.yagı
1 tatlı kaşığıda pekmez koyup
azda kaynamış suyla blandırdan geçirip veriyorum..
zar zorda olsa yediriyorum
kaydirigubbakcemile3 valla şekerim ben fazla sinirlendiğim zaman gözüm imseyi görmez restimi çektimi olay biter kimsede agzını açıp bişey diyemez kaydirigubbakcemile3he dün cok uzuldum boyle olacagı için ama iyikide oyle olmuş boşa dememişler herşeyde bi hayır vardır diye zemuszemus
boramada cok geçmiş olsun ya inş onemli bişey cıkmaz:Saruboceq:
gel beraber gidelim diycem iki uçtayız valla zat5en bişeye katılamıyorum çok üzülüyorum şu doğumgünü organizasyonu içinde eşimle konuşmayı son zamana bıraktım önceden olursa bişey çıkar çünkü Türkiz düştükten sonra bensiz biyere yok gitmek dedi ondan son zamanı bekliyorum inşallah gelirim çünkü çok istiyorum.:gitme:gülhancım yokluğun belliydi kız iyiki geldin:))
ıkeaya gitmişsin benim evimde de o kadar eksik var ki ama gel de tufanı götür imkansız(
canım üzüldüm valla inşallah çözersiniz bu ev işini insanda böyle durumlarda huzur kalmıyor çocuklarda iyileşmiş hadi öpüyorum seni canımslmlar biz kalktık şöle bi baktık
ferda gülşahla buluşmuş gezmiş...
ohhh sefanızolsun
gülhan gelmiş hoşigelmiş
kuzum benim alişimdeçok iştahsız hastalıktan sanıırım
hülyacığımçok sevindim cnm süperrrrr geçmişşş
ben oyun okulu dönemine kadar evde aile içinde yapacağım valla
çok yoruluyorum....ama annemlerin buraya taşınırsam başka olabilir....
kıvılcım cnm sende memnunsun ne güsel...kıyafet işini ist.gelince b.köyden halledebilirsin
gerçi ne tarada geçeceksin bilmiyorum ama avrupa yakasında bakırköyde her telden var bişiler...
netten satış güzel bende becerirsem ileriye doğru yapacağım bişiler....
bize gelince çocuklar iyi oldu yani alişimm ama ömerim kön könn öksürüyor hasta oluyorumkesinlikle
alerjik bişey ilaç alacağım ona...
annem hastaneye gitti gelir gelmeden sofrayı hazırlayım...
biz annemdeyiz annem gelmedi bize eşim seyhatte ...annem birahakine size gideriz dedi..
çok sıkıldım bu durumdan ...ama yapacak bişeyim yok...eşimlede ev yüzünden tartıştım bıktıkm artık
annemin çenesi durmuyor....özel hayatımız kalmıyor...çocukların dengesi bozuluyor....
küs gitti yola kendini haklı görüyor...offffffffffff neyse ben kaçar kızlarrr kahvaltı hazırlayım
canım Eminönüne bi gidemedim güzel şeyler almışsın güle güle kullanın bizde öptük seni.iyi pazarlar hanımlar..
düngecede annemde kaldım kutlay geç geliyo şuaralar ama bugun evime geçiyorum annem adapazarına gidiyor dedem ameliyat olmuştu ama hala hastaneden çıkarmadılar çok merak ediyorruz. inş. kötü bişi yoktur...
dün eminönünden kızıma çok cici kabarık bi elbise aldım ekru ve dore renkleri dorede bi babet uydurdum ayy bide yürüse süper olacak.. mor bişi bulamdım çok kötüydü mor olanlar.. defneye bi bornoz, havuzlu handan bikaçtakım pijama falan ve cam biberon aldım kendime şık takılar aldım kayın valideme bi etekle penye aldım kadın hergeliyo aynı şeyle:)) yatak örtüsününüde buradaki mağazadan taksitle aldım pamulu degil ama oda yıkanıyor nar çiçegi rengi ve ütü aldım plipsin en son çıkan buhar parçalayıcı özelligi olandan 350tlye aldım ama çok geldi içime oturdu valla hiç peşinat vermeden aldım diyemi bu fiyat anlamadım biraz araştırma yapıcam kutlay bişi dmedi ama bulaşık makinası fiyatında dedi haklıda adam..
bizden böyle 1kaçgün yine yokum çok öpm herkesi..
burak,nazlı,gazel,yagız iyiki doğdunuz:)))
gözünüz aydın artık arka arkaya gelir diğerleride.merhaba hayırlı pazarlar kızlara.s.
nihayet oğlumun ilk incisi geldi ay nasıl sevindim bilemezsiniz demekki tüm huysuzluğu ondanmış yavrum benim ya gece 3te kalktı 6ya kadar hiç uyumadı demekki diş çıkacaktı rahatsızlık veriyordu kuzuma ....artık benim pilim bitmişti çünkü dün akşamda yemeğe misafirim vardı dayanamadım artık koydum yatağına ister uyu ister uyuma der gibi kaydirigubbakcemile3baktım uyumuş kuzum opuyorumnanaktan
bizde 9,30da kalktık kahvaltımızı yaptık ben biraz evi toparladım eşimde spora gitti hava rüzgarlı olmasaydı dışarı çıkardık ama maalesef rüzgarlı hasta etmeyeyim oğluşumu
ayy buradada kimsecikler yok neyse bari bende şimdilik bi çıkayım yine gelirim kimsesiz kalmış topik
oh süper gezmişsin ne güzel baharı getirmişsin ve güle güle kullanın cicileriniziselam kızlar. dün gittik malatya'ya. sabah darende ilçesinde su başında kahvaltı yaptık. öğleden sonra da malatya'ya geçip alışveriş yaptık. oğluma ve kendime bi sürü ciciler aldım:)) malum buralar mahrumiyet bölgesi:)) akşam da bir yemek yedik, oranın özel yemeğiymiş kağıt kebabı. kalacak yer bulamadık,gece de geri döndük. birazdan da çıkıp arkadaşa gidecez oğluşumla. öptük hepinizi!
herkes alışverişte güle güle kullnın bende Türkize kabarık elbise bakıyorum bulamadım daha bi mağazaya ısmarladım gelirse tabi sen çok şık şeyler almışsın yakışıklı olcak oğlum diyosun yani valla bakalımselam hatunlar a.s.
güzel bi pazar gününün ardından evimizdeyiz..öğlende çıktık Anılın işyerinden arkadaşının nikahı vardı Üsküdarda geçerkende bizi CApitole bıraktı bende giderken Gülşahı aramıştım gelebilirsen gel diye sağolsun o da çıkıp gelmiş kırmadı beni,Dağhan ve Duru havuz keyfi yaptılar,fışkıran sulara bayıldılar,tabii onlar kucakta arabalar bizim elimizde.oturtamadık bi türlü,biraz dolaştık sonra Anıl gecikince döndü onlar ev bakmaya gittiler,inşallah istediğiniz gibi bi ev bulmuşsunuzdur Gülşahcım.
Bende Dağhanı emzirdim altını değiştirdim sonra geldi Anıl bi yemek yiyip kıyafet baktık bizde ve aldım sonunda,çok sade chicco dan beyaz bi gömlek ve beyaz bi pantolon.kırmızı bide kravat aldık,altınada beyaz ayakkabı alıcaz yarın,İyi oldu ben çok beğendim giydirdik yakıştıda yavruma.ama bide papyon bakıcam değişik takarım sanki daha iyi olucak orda bulamadım çünkü.
Sonra eve geldik Anıl abisiyel maç izlemeye gitti,bizde evdeydik oğlumla uyuttum onu yine ayağımda,bende dizi izliyorum.
Hepinizi öptüm kızlar..
Herkese iyi pazarlar iyi geceler kızlar a.s.
Cumadan beri evime gelebildim çok şükür. Perşembe ve cuma gecesi Defdoş'un ateşini düşüremeyince cuma öğlen doktora götürdük. Gribal enfeksiyon dedi. Boğaz kültürü falan temiz çıktı çok şükür. Defne üşütme ile hasta olacak bi bebek değil, bünyesi çok sağlam ama birinden grip mikrobu almış mutlaka dedi. Perşembe ve cuma gecesi nerdeyse hiç uyumadık. Burnu tıkalı olduğu için yarım saatte bir çığlık çığlığa uyandı. Sağolsun kayınvalidem ile salladık durduk sürekli. Ama dün gece iyiydi. 3-4 kere uyandı ama emdi uyudu en azından. Bu sabahta temiz hava alsın diye arkadaşlarla çok güzel bahçeli bi yere kahvaltıya gittik. Çimenlerde oynadı durdu. Ordan alışverişe gittik. Askılı kot elbise, pantolon,tişörtler, kot şort ve askılı çıtçıtlı badiler aldım yaz için kuzuma. Sonrada baktık keyfi yerinde anneme bırakıp maçı izlemeye gittik arkadaşlarla. Kuzum hiç huysuzluk yapmamış ananesine. Tek sorun mamayı içmiyor artık. Uyumuştu maç dönüşü aldık eve geldik. Poşetleri yerleştirdim. Size bakayım dedim a.s.
Bende fena hastayım aslında. Boğazım şiş ve halsizim. Bu haftada öyle işim varki. Salı günü arkadaşım doğum yapıyor. Çarşamba Eminönü'ne geçip çerçeve ve süslemeleri almam lazım. Slayt hazırlamam lazım. Kapı afişimizi hazırlayıp bastırmam lazım. Kuzumun resmini çekip çerçeveler için hazırlamam lazım. Beyaz babet yada kibar bi ayakkabı almam lazım elbisesinin altına. Allah'tan elbisemiz ve kanatlarımız hazır. Perşembe akşamı kuzenimin kınası var Gebze'de kafamçokkarıştı Oraya gidicem. Cumada tatil diye annemle koltuklar, perdeler, camlar ve ev için genel temizlik yapmam lazım d.gününe hazırlık. Cumarteside kuzenimin nikahı ve akşam yemeği var. Arada bi zamanda spora gitmem lazım kafamçokkarıştı Oyyyy bittim ben bu hafta sempatiksalakcinni
Yarın sabahta annem gelicek spora gidicem fırsattan istifade bilmiyorumkismile
Geçmişi okuyamadım halim yok. Umarım herkes iyidir a.s. Bu gece güzelce dinleneyim bari öptüm sizi kızlar. Yarın görüşürüz a.s.
gülhancım yokluğun belliydi kız iyiki geldin:))
ıkeaya gitmişsin benim evimde de o kadar eksik var ki ama gel de tufanı götür imkansız(
gunaydınnn bacılarrrr
ohh gezmeler yapılmış alışverişler haleldılmısss
pınarr okurken yoruldum bu haftakı planınaa iyi gezmeler canım buarada sevındım defnoşun ıyı olmasınaaa.s.
nurten acıma kıs parayaa ütü evın demırbaşı kullanırsın senelerceee :1hug:
ferda gule gule gıysın daghanım cıcılerınıı bol bol resım cekteee gorelımm yakısıklıyı dogum gunundee a.s.
özlem kanaman varmıss cok dıkkat et ıyı olmus annene gıtmeyı dusunmen allah kuvvet versın canım a.s.
esencım mercımege bulamamıssın elbısee yakınmı sana bılmıyorum ama olıvyumun karsısında bebek magazası varmıs hem fıyatları cok uygun hem cesıt bolmuşş aklında olsun
buarada elbıse bulamayan hatunlar zarada ve marc spencerda super seyler varr bıraz tuzlu ama degerrr benceee a.s.
gulhan dönmüşsün sahalaraaa hoşgeldın canım işlerıde hafıfletmıssın darısı bızım basımızaa bakalıma.s.
evet hulyacım bızde tasınmayı dusunuyorus agustosa kadar ama ev bulamadık kafamıza goree arastırmaya devam anlıcagın gazelımı ve senı cok optumŞeniz
slmlar biz kalktık şöle bi baktık
ohhh sefanızolsun
gülhan gelmiş hoşigelmiş
kıvılcım cnm sende memnunsun ne güsel...kıyafet işini ist.gelince b.köyden halledebilirsin
gerçi ne tarada geçeceksin bilmiyorum ama avrupa yakasında bakırköyde her telden var bişiler...
bize gelince çocuklar iyi oldu yani alişimm ama ömerim kön könn öksürüyor hasta oluyorumkesinlikle
biz annemdeyiz annem gelmedi bize eşim seyhatte ...annem birahakine size gideriz dedi..
çok sıkıldım bu durumdan ...ama yapacak bişeyim yok...eşimlede ev yüzünden tartıştım bıktıkm artık
annemin çenesi durmuyor....özel hayatımız kalmıyor...çocukların dengesi bozuluyor....
küs gitti yola kendini haklı görüyor...offffffffffff neyse ben kaçar kızlarrr kahvaltı hazırlayım
canım gezmişsin ah bende gidebilsem ıkea ya ama çok uzak bize gelin çalışıyor bizim bazen ona ısmarlıyorum bazı şeyleri
Bora da öksürüyormuş çok geçmiş olsun.Artık çok sık giremiyorum ondan görüşemiyoruz
canım nasılsın?Güzelce gezmişsiniz çok güzel senin Paris gezine bayılmıştım zaten arkadaşınada sevindim ne mutlu
canım Zeynebe geçmiş olsun üzüldüm yemek sorunu bizdede var bir oğluş mu geliyor çok sevindim Allah sağlıkla dünyaya getirsin artık eşinde daha bi güzel davranır sana biliyosun erkekler oğlan hastası oluyor
canım doğumgününüz çok güzelmiş ne güzel sıra bize geliyor eee bide toplu doğumgününe tabi kahvaltıyıda Türkize annem öyle veriyor ama 3 gündür yemiyor aç geziyor valla
gel beraber gidelim diycem iki uçtayız valla zat5en bişeye katılamıyorum çok üzülüyorum şu doğumgünü organizasyonu içinde eşimle konuşmayı son zamana bıraktım önceden olursa bişey çıkar çünkü Türkiz düştükten sonra bensiz biyere yok gitmek dedi ondan son zamanı bekliyorum inşallah gelirim çünkü çok istiyorum.:gitme:
evcet bizde iyiyiz haftasonu gündüz işe gittim akşam doğumgünükutlamalarına bu akşamda bebek görmeye gitcez çok yoruldum ama 3 gün 23 nisan tatilindede misaf,irlerim var yine dinlenmek yok neyse herkes gelsin gitsin 22 Mayısa bişey kalmasın ki izin rahat olsun.
kızlar günaydın iyi haftalar..herkes iyidir umarım.birsencim geçmiş olsun.
geçmişi okuyamadım çok işim var şu ay bir bitse diye dua ediiyorum artık.
günaydın herkese iyi haftalar diliyorum nasılsınız umarım herkes iyidir haftasonumuz güzel geçti cumartesi akşamı eşimin iş arkadaşı evleniyordu düğününe gittik
pazar günüde pikniğe gittik çok güzel bir haftasonu geçirdik:)
sorma cnm sorma...hasta olmasın ya kıyamam cnm benim.Selammmm
Pınar Defne mı hastaydı ya.Gecmıs olsun canım ıyılesıyor galıba artık.Anam bu ne yogunluk bı hısımla halledersın hepsını.
Ferda sen yıne arazı olmussun gördum face te.Valla aynı yerde olsak delı gıbı sokaklardaydık hep:))
Hulyacım akıllı hatunsuz valla.En guzelı olmus ohh sende keyıf almıssın mıs gıbı.Bende oyleıstedım ama.Alpın babasıpek meraklı sorup duruyor.Tabı gelın uğrasıcak tum ıslerle.
Bızde ıkeaya gıttık ordanda yemeğe.Bora 1 tane köfte yedı orda evdede azucık muhallebı.Sımdıde uyanıyor sureklı öksurmekten.Yarın doktor yolu gorundu bıze.
ohh sizde güzel bi haftasonu geçirmişsin cn sevindim,bizim geceler aynı uyanıyor ama emzirmek yok çok da zor değil yanii şimdi kısa sürede uyanmayacağı günleri bekliyorum.İnşalalh uzun sürmez.Iyi Aksamlar Kizlar,
Bugün ailecek güzel bir gün gecirdik. Aylardan sonra ilk defa doyasiya uykumu alarak, 11:30'da uyandim. Gece de Doruk sadece bir kere kalkti ve cok kisa emip geri uyudu. Ne zamandir gözümde büyüyen mutfak dolaplarini düzenleme ve temizleme isini önemli ölcüde hallettim ama yarina da var biraz daha isim. Haricinde, Dorugun kullanmadigimiz oyuncaklarinin fotograflarini cekip, Ebayden acik arttirmayla satma isiyle ugrastik tüm gün. Üst kat komsularimiz, kanolarini, cadirlarini bile bu yolla satisa cikartiyorlarmis, onlar iyi fikir verdiler bize sag olsunlar. Ev, biraz soluk alir hic degilse...
Dünde tüm gün disaridaydik, kardesimin dügünü icin elbise baktim ama hic kafama göre birsey bulamadim. Istanbul'dan alacagim sanirim bu gidisle. Ama neresinden, orasi da muamma...Birde iyi bir parfüm ariyorum, bir türlü karar veremedim ona da hangisi olacagi konusunda.
Gülhan'cigim, su istahsizlik sorunu bizde tavan yapti artik. Birkac kasiktan sonra istemiyor, zor bela agzina tikadiklarimida yutmuyor ve migdesini bulandirarak kusuyor. Oturup agliyorum sinirimden. Öyle zor ki, onca ugrasip özenerek yaptigin yemekleri dökmek...Kahvalti da istemiyor Doruk. Kus gibi birkac kasik o kadar.
Bu arada kizlar siz kahvaltiyi nasil veriyorsunuz? Bir akil verin bana allahaskina ya. Kafayi siyirmak üzereyim. Lapa gibi olanlari tadi ne kadar güzel olursa olsun asla yemiyor. Tek tek de biraz yiyiyordu ama onuda istemiyor artik son iki gündür.
Özlem'cigim, kiz olacagina artik iyice emin olmustuk, sürpriz yapti bize Mehmet. Ismide cok güzelmis, esimin ismi de Mehmet ama herkes Memed diyor, o da Memed isminden daha cok hoslaniyor.
Pinar'cigim, gecmis olsun Defdef'e, kuzumun huzursuzlugu hastaliktanmis demek. Neyseki daha iyi artik. Yogunlugununda üstesinden gelecegine inaniyorum. Kolay bir hafta gecirirsin insallah.
Ferda'cigim, sende güzel bir gün gecirmissin. Ne güzel Gülsah'la da bulusmussunuz. Daghan'la gece nöbetleri nasil, iyilesme var mi biraz?
Hülya'cigim, cok sevindim güzel bir dogum günü gecirmenize canim. Bizde asagi yukari ayni sekilde kutlayacagiz Dorugun dogum gününü. Zaten hamur isi, temizlik ve sonrasinda cikan is derken, Anne icin agir bir yorgunluk oluyor. Disarida kutlamak bence de daha ideal.
Kizlar bu arada Lise'den cok sevdigim bir arkadasim vardi, kac yildir ugrasiyor bir türlü bebek sahibi olamiyordu, en sonunda hamile kalmisti ve öyle seviniyordu ki. Gecenlerde bebeginin cinsiyetini ögrenmis, kizi olacakmis. Birgün sonra bebegini kaybetmis. Bugün yazmis bana, nasil üzüldüm, agladim anlatamam. Yaninda olmayi cok isterdim...
Bizden simdilik bu kadar. Herkese iyi geceler...
sağol cnm ..muckinciniz hayırlı olsun canım hepsi inci gibi çıksın inşallah:))
gezginci hatun güle güle giyinin ana oğul:)a.s.
iyi gezmişsin ferdacım
aldıklarınızı da güle güle kullanın eminim çok yakışmıştır güzel yüzlümea.s.
çok sevindim canım güzel geçmesine bizde resim çektiricez Ahsen nasıl durucak bakalım:))
bu arada bende kıyafet için şirinevlere bakıcam bulamazsam annem dikicek:)
iyi geceler canıma.s.
pınarcım geçmiş olsun canım defnoş iyileşmiş şükür bizde de Ahsen hastalandı yada diş çıkarıyor sürekli bağırarak uyanıyor bugün bütün gün ağladı zaten
bu arada çok yoğunsun bu hafta ama yorma kendini çok fazla gerçi ben Ahsen için bişeyler yapınca hiç yorulmuyorum eminim sende öylesindir
filizcim güzel bir gün geçirmişsiniz sevindim senin adına
iştahsızlığınıza gelince eminim çok zorlanıyorsundur ben kahvaltıyı yumurtayı ayrı veriyorum diğerlerini birleştirip veriyorum yumurtayı seviyor ama karışımda çok zorlanıyoruz
çok sağol cnm çekicem tabii resimleri..gunaydınnn bacılarrrr
ohh gezmeler yapılmış alışverişler haleldılmısss
pınarr okurken yoruldum bu haftakı planınaa iyi gezmeler canım buarada sevındım defnoşun ıyı olmasınaaa.s.
nurten acıma kıs parayaa ütü evın demırbaşı kullanırsın senelerceee :1hug:
ferda gule gule gıysın daghanım cıcılerınıı bol bol resım cekteee gorelımm yakısıklıyı dogum gunundee a.s.
özlem kanaman varmıss cok dıkkat et ıyı olmus annene gıtmeyı dusunmen allah kuvvet versın canım a.s.
esencım mercımege bulamamıssın elbısee yakınmı sana bılmıyorum ama olıvyumun karsısında bebek magazası varmıs hem fıyatları cok uygun hem cesıt bolmuşş aklında olsun
buarada elbıse bulamayan hatunlar zarada ve marc spencerda super seyler varr bıraz tuzlu ama degerrr benceee a.s.
gulhan dönmüşsün sahalaraaa hoşgeldın canım işlerıde hafıfletmıssın darısı bızım basımızaa bakalıma.s.
evet hulyacım bızde tasınmayı dusunuyorus agustosa kadar ama ev bulamadık kafamıza goree arastırmaya devam anlıcagın gazelımı ve senı cok optumŞeniz
öyle diyorum dur bakalım resimlerde görürsünüz artık..canım Eminönüne bi gidemedim güzel şeyler almışsın güle güle kullanın bizde öptük seni.
gözünüz aydın artık arka arkaya gelir diğerleride.
oh süper gezmişsin ne güzel baharı getirmişsin ve güle güle kullanın cicilerinizi
herkes alışverişte güle güle kullnın bende Türkize kabarık elbise bakıyorum bulamadım daha bi mağazaya ısmarladım gelirse tabi sen çok şık şeyler almışsın yakışıklı olcak oğlum diyosun yani valla bakalım
ben yoruldum valla ya ben hala başlamadım seni bekliyorum sen bitir seninkilere bakayım ona göre yol çizeyim bende ne yapıcağımı bilemedim
aman bora iyi olsundaGunaydın İyi Haftalar Canlar,
Zorlu bır gecenın ardından sersem gıbıyım.Öksuruk uyutmayı bızı bu gece.Sımdı uyuyor Boram.Akşam ustu doktora gıdıcez bakalım.İlac fılan versın en azından.Bende kahvaltımı yapıcam sımdı.Alıye ablada geldı ortalığı topluyor savas alanı gıbı oluyor su ev haftasonu ya.
Ayy bıde kızlar ben hamıleyken arabamı satmıstık.Alp aradı az once galerıye gıtmıs araba bakıyormus bana.Cok sevındım.Sanırım Boranın doğumgunune kadar alıcaz bana bı araba.
günaydinnn hatunlar a.s.
anam cok yorucu bi haftasou oldu :)) heryerim agriyorc.tesi kuzenlerle,pazarda ailelerle kutladik dogumgünümüzü :) ikiside cok güzel geçti cok sukur :) resimleri face'e eklicem birazdan :) neyse atlattik cok sukur :) gercek d.günümüz çarşamba..onuda dişarida kutlicaz inşaAllah :)
c.tesi günü hem temizlik,hem hazirlik yaptim..hemde ilk kez şeker hamuruyla pasta yaptim..1.5 saat sürdü yaD eşim erken geldi..artik nasil bir yüz ifadem varsa adamcagiz bana temizlikte yardim etti ya DD evi o süpürdü serrosada 2gün boyunca hep o bakti ben iş yaparken :)
hülyamm canim cok sevindim d.gününü güzel gecirmenize :) resimleri sabirsizlikla bekliyorum :) buarada c.tesi tam pastayi yaparken hediyelerin geldi :)) cok tatlisin canim ya..cok cok teşekkürler :) bi firsat bulup arayamadim seni
bora,defne,aliş hastaymiş halaacil şifalar kuzularima pinarcim burnuna kulak pamuguyla viks sürmeyi dene,bide kalorifere viksli suya batirilmiş bez koy..cok faydasini görürsün..gerci biraz daha iyiymiş cok sukur..boracikinda iştahi gitmiş iyice..dorugunda öyle ay serrada da var o..geçen gün 10da kahvalti yapti..bi daha 5 te yemek yedi ya..hiç yemesede olur onun için..hayret bişi yani..
filizcim arkadasina cok üzüldüminşaAllah tez zamanda gene hamile kalir
ferdacim tokata gidiyormussun..hayirli yolculuklar canim..22sine oyuzdenmi yetişemeyeceksin??
banucum sizde güzel bi h.sonu geçirmişsiniz :)
pinarcim canim az işin varmiş bu haftamerak etme ya..güzel plan yapinca herşey hallolur :)
birsencim annene gelmişsin..boşver kiz..iyi tarafindan bak olaya..annende daha rahat olursun,daha rahat gezebilirsin..hem evinde derli toplu kalir :) kocanda inşaAllah hatasini anlar hemencik
tutkuncum turkizin iyi olmasina sevindim..Allah korusun kuzumu..başina gelen en kötü olay bu olsun bitsin..
özlemcim kanaman olmus yaama iyiymiş kuzum cok sukur.. mehmet geliyormussss :) ay cok şaşirdim :) mehmet isimini bende cok severim eşimin ismi
gülşahcim inşaAllah tez zamanda kafana ve kesene göre bi ev bulursun tatlim :) h.sonuda ferdayla bulusmussunuz :)
aynurcum,cerencim,aysecim,tülaycim sizler nasilsiniz kizlar :)
ay su resimler bi halledeyim serros uyurken :) öptüm siziii :)
yazdıklarım gitmişmi ne anlamadım.
tubacım doğumgününüz güzel geçmiş nice senelere inşallah.
aynurcum nasılsın.beni aramaışşsın bankaya çıkmıştım cnaım
ne oldu bu bebişlere böyle ya geçmiş olsun cnm sizede
zeynep de aynı öksürük var boğazları tahriş olmuş dedi dr.antibiyotik ve peditus yazdı bakalım inş hafifi atlatır yavrular
ne güzel bi gün geçirmişssin işlerini de halettmişssin baya filiz rahat edersin cnm artık
kahvaltıyı eskisi kadar zeynep de yemiyo lapa gibi hiç yemedi zaten hep ayrı verdim
ne kadar yerse artık bide ıhlamura ekmek peynir falan doğrayıp veriyorum cnm arad ben bazen baya iştahla yiiyyor zeynep
adaş olacak demek oğlum eşinle ne güzel
memed hoş aslında söylemesi daha akıcı
arkadaşına da çok üzüldüm cnm ya
inan tanımadığım ahlde gözmün önüne geldi sanki
inş en kısa zamanda normal yoldan hamiel aklır cnm
Fılızcım valla sımdıye kadar Boraya oyunlada olsa tum ogunlerı yedırıyordum.Ama yaklasık on gunden berı kasığı görunce cılgına donmus gıbı ağlıyor.Dun engınar yemeğı doktum bugun somon yapmıstım Allahtan bırazını yedı onuda doktum sımdı.Bakalım yarın ne denıycem.Meyva ve yoğurt öğunlerı yıne aynı ıskence gıbı.Allahım ne kadar zormus yemeyen cocuk.Sanada sabır canım ama insanın içi gıdıyor.Kahvatı ıcınde ben hala lapa seklınde ıhamurla yapıyorum fena sayılmaz yemesı.
Arkadasım ıcın cok uzuldum.Umarım tez zamanda yıne gelır meleği.
Kızlar Bora öksurup uyanıyor sureklı ben kacıyorum.İyi geceler hepinize.
saol cnm..
sizde ne guzel gezmişsiniz ...şu kusma olayı sinirini en ıyı bilenlerden biriyim malesef(
ben kahvaltıyı lapa gibi degil biraz daha sulu yapıyorum
1 yumurta sarısı
4 bebe bisk.
biraz beynir
1 tane ceviz
biraz t.yagı
1 tatlı kaşığıda pekmez koyup
azda kaynamış suyla blandırdan geçirip veriyorum..
zar zorda olsa yediriyorum
kaydirigubbakcemile3 valla şekerim ben fazla sinirlendiğim zaman gözüm imseyi görmez restimi çektimi olay biter kimsede agzını açıp bişey diyemez kaydirigubbakcemile3he dün cok uzuldum boyle olacagı için ama iyikide oyle olmuş boşa dememişler herşeyde bi hayır vardır diye zemuszemus
boramada cok geçmiş olsun ya inş onemli bişey cıkmaz:Saruboceq:
inciniz hayırlı olsun canım hepsi inci gibi çıksın inşallah:))
gezginci hatun güle güle giyinin ana oğul:)a.s.
iyi gezmişsin ferdacım
aldıklarınızı da güle güle kullanın eminim çok yakışmıştır güzel yüzlümea.s.
çok sevindim canım güzel geçmesine bizde resim çektiricez Ahsen nasıl durucak bakalım:))
bu arada bende kıyafet için şirinevlere bakıcam bulamazsam annem dikicek:)
iyi geceler canıma.s.
pınarcım geçmiş olsun canım defnoş iyileşmiş şükür bizde de Ahsen hastalandı yada diş çıkarıyor sürekli bağırarak uyanıyor bugün bütün gün ağladı zaten
bu arada çok yoğunsun bu hafta ama yorma kendini çok fazla gerçi ben Ahsen için bişeyler yapınca hiç yorulmuyorum eminim sende öylesindir
filizcim güzel bir gün geçirmişsiniz sevindim senin adına
iştahsızlığınıza gelince eminim çok zorlanıyorsundur ben kahvaltıyı yumurtayı ayrı veriyorum diğerlerini birleştirip veriyorum yumurtayı seviyor ama karışımda çok zorlanıyoruz
slmlar biz kalktık şöle bi baktık
ohhh sefanızolsun
gülhan gelmiş hoşigelmiş
canım gezmişsin ah bende gidebilsem ıkea ya ama çok uzak bize gelin çalışıyor bizim bazen ona ısmarlıyorum bazı şeyleri
Bora da öksürüyormuş çok geçmiş olsun.Artık çok sık giremiyorum ondan görüşemiyoruz
canım nasılsın?Güzelce gezmişsiniz çok güzel senin Paris gezine bayılmıştım zaten arkadaşınada sevindim ne mutlu
canım Zeynebe geçmiş olsun üzüldüm yemek sorunu bizdede var bir oğluş mu geliyor çok sevindim Allah sağlıkla dünyaya getirsin artık eşinde daha bi güzel davranır sana biliyosun erkekler oğlan hastası oluyor
canım doğumgününüz çok güzelmiş ne güzel sıra bize geliyor eee bide toplu doğumgününe tabi kahvaltıyıda Türkize annem öyle veriyor ama 3 gündür yemiyor aç geziyor valla
gel beraber gidelim diycem iki uçtayız valla zat5en bişeye katılamıyorum çok üzülüyorum şu doğumgünü organizasyonu içinde eşimle konuşmayı son zamana bıraktım önceden olursa bişey çıkar çünkü Türkiz düştükten sonra bensiz biyere yok gitmek dedi ondan son zamanı bekliyorum inşallah gelirim çünkü çok istiyorum.:gitme:
evcet bizde iyiyiz haftasonu gündüz işe gittim akşam doğumgünükutlamalarına bu akşamda bebek görmeye gitcez çok yoruldum ama 3 gün 23 nisan tatilindede misaf,irlerim var yine dinlenmek yok neyse herkes gelsin gitsin 22 Mayısa bişey kalmasın ki izin rahat olsun.
günaydinnn hatunlar a.s.
anam cok yorucu bi haftasou oldu :)) heryerim agriyorc.tesi kuzenlerle,pazarda ailelerle kutladik dogumgünümüzü :) ikiside cok güzel geçti cok sukur :) resimleri face'e eklicem birazdan :) neyse atlattik cok sukur :) gercek d.günümüz çarşamba..onuda dişarida kutlicaz inşaAllah :)
c.tesi günü hem temizlik,hem hazirlik yaptim..hemde ilk kez şeker hamuruyla pasta yaptim..1.5 saat sürdü yaD eşim erken geldi..artik nasil bir yüz ifadem varsa adamcagiz bana temizlikte yardim etti ya DD evi o süpürdü serrosada 2gün boyunca hep o bakti ben iş yaparken :)
hülyamm canim cok sevindim d.gününü güzel gecirmenize :) resimleri sabirsizlikla bekliyorum :) buarada c.tesi tam pastayi yaparken hediyelerin geldi :)) cok tatlisin canim ya..cok cok teşekkürler :) bi firsat bulup arayamadim seni
bora,defne,aliş hastaymiş halaacil şifalar kuzularima pinarcim burnuna kulak pamuguyla viks sürmeyi dene,bide kalorifere viksli suya batirilmiş bez koy..cok faydasini görürsün..gerci biraz daha iyiymiş cok sukur..boracikinda iştahi gitmiş iyice..dorugunda öyle ay serrada da var o..geçen gün 10da kahvalti yapti..bi daha 5 te yemek yedi ya..hiç yemesede olur onun için..hayret bişi yani..
filizcim arkadasina cok üzüldüminşaAllah tez zamanda gene hamile kalir
ferdacim tokata gidiyormussun..hayirli yolculuklar canim..22sine oyuzdenmi yetişemeyeceksin??
banucum sizde güzel bi h.sonu geçirmişsiniz :)
pinarcim canim az işin varmiş bu haftamerak etme ya..güzel plan yapinca herşey hallolur :)
birsencim annene gelmişsin..boşver kiz..iyi tarafindan bak olaya..annende daha rahat olursun,daha rahat gezebilirsin..hem evinde derli toplu kalir :) kocanda inşaAllah hatasini anlar hemencik
tutkuncum turkizin iyi olmasina sevindim..Allah korusun kuzumu..başina gelen en kötü olay bu olsun bitsin..
özlemcim kanaman olmus yaama iyiymiş kuzum cok sukur.. mehmet geliyormussss :) ay cok şaşirdim :) mehmet isimini bende cok severim eşimin ismi
gülşahcim inşaAllah tez zamanda kafana ve kesene göre bi ev bulursun tatlim :) h.sonuda ferdayla bulusmussunuz :)
aynurcum,cerencim,aysecim,tülaycim sizler nasilsiniz kizlar :)
ay su resimler bi halledeyim serros uyurken :) öptüm siziii :)
sorma cnm sorma...hasta olmasın ya kıyamam cnm benim.
ohh sizde güzel bi haftasonu geçirmişsin cn sevindim,bizim geceler aynı uyanıyor ama emzirmek yok çok da zor değil yanii şimdi kısa sürede uyanmayacağı günleri bekliyorum.İnşalalh uzun sürmez.
cnm ben parfüm Ralph loren kullanmıştım bi ara mavisi çok güzel dene bence..
sağol cnm ..muck
çok sağol cnm çekicem tabii resimleri..
öyle diyorum dur bakalım resimlerde görürsünüz artık..
aman bora iyi olsunda
Hadi arabayı al gel bekliyoruz cnm ona göre..kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?