2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

slmlar biz kalktık şöle bi baktık
ferda gülşahla buluşmuş gezmiş...
ohhh sefanızolsun

gülhan gelmiş hoşigelmiş
kuzum benim alişimdeçok iştahsız hastalıktan sanıırım

hülyacığımçok sevindim cnm süperrrrr geçmişşş
ben oyun okulu dönemine kadar evde aile içinde yapacağım valla
çok yoruluyorum....ama annemlerin buraya taşınırsam başka olabilir....

kıvılcım cnm sende memnunsun ne güsel...kıyafet işini ist.gelince b.köyden halledebilirsin
gerçi ne tarada geçeceksin bilmiyorum ama avrupa yakasında bakırköyde her telden var bişiler...

netten satış güzel bende becerirsem ileriye doğru yapacağım bişiler....

bize gelince çocuklar iyi oldu yani alişimm ama ömerim kön könn öksürüyor hasta oluyorumkesinlikle
alerjik bişey ilaç alacağım ona...
annem hastaneye gitti gelir gelmeden sofrayı hazırlayım...

biz annemdeyiz annem gelmedi bize eşim seyhatte ...annem birahakine size gideriz dedi..
çok sıkıldım bu durumdan ...ama yapacak bişeyim yok...eşimlede ev yüzünden tartıştım bıktıkm artık
annemin çenesi durmuyor....özel hayatımız kalmıyor...çocukların dengesi bozuluyor....
küs gitti yola kendini haklı görüyor...offffffffffff neyse ben kaçar kızlarrr kahvaltı hazırlayım

canım gezmişsin ah bende gidebilsem ıkea ya ama çok uzak bize gelin çalışıyor bizim bazen ona ısmarlıyorum bazı şeyleri
Bora da öksürüyormuş çok geçmiş olsun.Artık çok sık giremiyorum ondan görüşemiyoruz

canım nasılsın?Güzelce gezmişsiniz çok güzel senin Paris gezine bayılmıştım zaten arkadaşınada sevindim ne mutlu
canım Zeynebe geçmiş olsun üzüldüm yemek sorunu bizdede var bir oğluş mu geliyor çok sevindim Allah sağlıkla dünyaya getirsin artık eşinde daha bi güzel davranır sana biliyosun erkekler oğlan hastası oluyor
canım doğumgününüz çok güzelmiş ne güzel sıra bize geliyor eee bide toplu doğumgününe tabi kahvaltıyıda Türkize annem öyle veriyor ama 3 gündür yemiyor aç geziyor valla
gülhancım yokluğun belliydi kız iyiki geldin:))
ıkeaya gitmişsin benim evimde de o kadar eksik var ki ama gel de tufanı götür imkansız(
gel beraber gidelim diycem iki uçtayız valla zat5en bişeye katılamıyorum çok üzülüyorum şu doğumgünü organizasyonu içinde eşimle konuşmayı son zamana bıraktım önceden olursa bişey çıkar çünkü Türkiz düştükten sonra bensiz biyere yok gitmek dedi ondan son zamanı bekliyorum inşallah gelirim çünkü çok istiyorum.:gitme:
evcet bizde iyiyiz haftasonu gündüz işe gittim akşam doğumgünükutlamalarına bu akşamda bebek görmeye gitcez çok yoruldum ama 3 gün 23 nisan tatilindede misaf,irlerim var yine dinlenmek yok neyse herkes gelsin gitsin 22 Mayısa bişey kalmasın ki izin rahat olsun.

canım üzüldüm valla inşallah çözersiniz bu ev işini insanda böyle durumlarda huzur kalmıyor çocuklarda iyileşmiş hadi öpüyorum seni canım

kızlar günaydın iyi haftalar..herkes iyidir umarım.birsencim geçmiş olsun.

geçmişi okuyamadım çok işim var şu ay bir bitse diye dua ediiyorum artık.

canım Eminönüne bi gidemedim güzel şeyler almışsın güle güle kullanın bizde öptük seni.
gözünüz aydın artık arka arkaya gelir diğerleride.
oh süper gezmişsin ne güzel baharı getirmişsin ve güle güle kullanın cicilerinizi

herkes alışverişte güle güle kullnın bende Türkize kabarık elbise bakıyorum bulamadım daha bi mağazaya ısmarladım gelirse tabi sen çok şık şeyler almışsın yakışıklı olcak oğlum diyosun yani valla bakalım

ben yoruldum valla ya ben hala başlamadım seni bekliyorum sen bitir seninkilere bakayım ona göre yol çizeyim bende ne yapıcağımı bilemedim

gülhancım yokluğun belliydi kız iyiki geldin:))
ıkeaya gitmişsin benim evimde de o kadar eksik var ki ama gel de tufanı götür imkansız(

Sağol canım benım.Ayy sorma benımkıde bın nazla gıttı ama bakınıp durduk.Ben arabayı ayarlarsam yanlız gıdıcem.Erkeklere gore hersey gereksız zaten.

Saol Gulsahım.Bıttı ama bende bıttım valla.Sende gönlune gore bulursun ınsallah.Allah yardımcın olsun.

Sızede gecmıs olsun canım.Ay bırı ıyı olsa dığerı hasta oluyor ya.Su cocukların hepsı ıyı olsa bırgun.Sende takma kafana bak en zorlu dönemlerı atlattın.Bıraz daha sık dışını sonra rahat edersın.

Canım.Ay valla mısafırlerın fılan bıtsın bencede.Mayısa mazeret kabul etmıyoruz.

kızlar günaydın iyi haftalar..herkes iyidir umarım.birsencim geçmiş olsun.

geçmişi okuyamadım çok işim var şu ay bir bitse diye dua ediiyorum artık.

Gunaydın Canım.Kolay gelsın.

Günaydın kızlar ıncihan merhaba canım güle güle otur yeni evinde nereye taşındın semt değişikliği yaptınmı

Gunaydın ıyi Haftalar Canlar,

Zorlu bır gecenın ardından sersem gıbıyım.Öksuruk uyutmayı bızı bu gece.Sımdı uyuyor Boram.Akşam ustu doktora gıdıcez bakalım.ılac fılan versın en azından.Bende kahvaltımı yapıcam sımdı.Alıye ablada geldı ortalığı topluyor savas alanı gıbı oluyor su ev haftasonu ya.

Ayy bıde kızlar ben hamıleyken arabamı satmıstık.Alp aradı az once galerıye gıtmıs araba bakıyormus bana.Cok sevındım.Sanırım Boranın doğumgunune kadar alıcaz bana bı araba.

Günaydın kızlar ıncihan merhaba canım güle güle otur yeni evinde nereye taşındın semt değişikliği yaptınmı?

Günaydın kızlar herkese güzel bir gün diliyorum ıncihan hoşgeldin canım yeni evinde güle güle otur nereye taşındın

günaydın herkese iyi haftalar diliyorum nasılsınız umarım herkes iyidir haftasonumuz güzel geçti cumartesi akşamı eşimin iş arkadaşı evleniyordu düğününe gittik
pazar günüde pikniğe gittik çok güzel bir haftasonu geçirdik:)

günaydın canım ii haftalar iyiyiz canım şükür h.sonunun güzel geçmesine sevindim.bizimde çokgüzeldi. buhaftada misafirlerim gelecekti ama plan değişti.haftayada k.valdemlere gidecektik doğum gününü kutlayacaktık oğlumun. ama planlar değiştiği için onlar bize geecekler.güzel kızların nasıllar?

günaydinnn hatunlar a.s.

anam cok yorucu bi haftasou oldu :)) heryerim agriyor c.tesi kuzenlerle,pazarda ailelerle kutladik dogumgünümüzü :) ikiside cok güzel geçti cok sukur :) resimleri face'e eklicem birazdan :) neyse atlattik cok sukur :) gercek d.günümüz çarşamba..onuda dişarida kutlicaz inşaAllah :)

c.tesi günü hem temizlik,hem hazirlik yaptim..hemde ilk kez şeker hamuruyla pasta yaptim..1.5 saat sürdü ya D eşim erken geldi..artik nasil bir yüz ifadem varsa adamcagiz bana temizlikte yardim etti ya DD evi o süpürdü serrosada 2gün boyunca hep o bakti ben iş yaparken :)

hülyamm canim cok sevindim d.gününü güzel gecirmenize :) resimleri sabirsizlikla bekliyorum :) buarada c.tesi tam pastayi yaparken hediyelerin geldi :)) cok tatlisin canim ya..cok cok teşekkürler :) bi firsat bulup arayamadim seni

bora,defne,aliş hastaymiş hala acil şifalar kuzularima pinarcim burnuna kulak pamuguyla viks sürmeyi dene,bide kalorifere viksli suya batirilmiş bez koy..cok faydasini görürsün..gerci biraz daha iyiymiş cok sukur..boracikinda iştahi gitmiş iyice..dorugunda öyle ay serrada da var o..geçen gün 10da kahvalti yapti..bi daha 5 te yemek yedi ya..hiç yemesede olur onun için..hayret bişi yani..

filizcim arkadasina cok üzüldüm inşaAllah tez zamanda gene hamile kalir

ferdacim tokata gidiyormussun..hayirli yolculuklar canim..22sine oyuzdenmi yetişemeyeceksin??

banucum sizde güzel bi h.sonu geçirmişsiniz :)

pinarcim canim az işin varmiş bu hafta merak etme ya..güzel plan yapinca herşey hallolur :)

birsencim annene gelmişsin..boşver kiz..iyi tarafindan bak olaya..annende daha rahat olursun,daha rahat gezebilirsin..hem evinde derli toplu kalir :) kocanda inşaAllah hatasini anlar hemencik

tutkuncum turkizin iyi olmasina sevindim..Allah korusun kuzumu..başina gelen en kötü olay bu olsun bitsin..

özlemcim kanaman olmus ya ama iyiymiş kuzum cok sukur.. mehmet geliyormussss :) ay cok şaşirdim :) mehmet isimini bende cok severim eşimin ismi

gülşahcim inşaAllah tez zamanda kafana ve kesene göre bi ev bulursun tatlim :) h.sonuda ferdayla bulusmussunuz :)

aynurcum,cerencim,aysecim,tülaycim sizler nasilsiniz kizlar :)

ay su resimler bi halledeyim serros uyurken :) öptüm siziii :)

sorma cnm sorma...hasta olmasın ya kıyamam cnm benim.
ohh sizde güzel bi haftasonu geçirmişsin cn sevindim,bizim geceler aynı uyanıyor ama emzirmek yok çok da zor değil yanii şimdi kısa sürede uyanmayacağı günleri bekliyorum.İnşalalh uzun sürmez.
cnm ben parfüm Ralph loren kullanmıştım bi ara mavisi çok güzel dene bence..
sağol cnm ..muck
çok sağol cnm çekicem tabii resimleri..
öyle diyorum dur bakalım resimlerde görürsünüz artık..
aman bora iyi olsunda

Hadi arabayı al gel bekliyoruz cnm ona göre..kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5

Günaydın herkese kızlar..

Erkenciyiz yine bu sabah kahvaltımızı yaptık,oğluşu uyuttum,bi bakıyım çok işim var haftasonu gidicem diye,Aynur ablada gelmicez bu hafta evimi toparlamam lazım.Valizler hazırlanacak,bitmişim ben..

Tubacım evet Tokata gidicem diye gelemiorum yoksa beni hiçbi kuvvet tutamazdı,ve öyle aklım kalıyorki,ne yapcam bilmiyorum,bide Dağhanında resmini koysanız olmazmı pastaya..:kedi:
Sizin doğumgününde iyi geçmiş çok sevindim cnm resimlerine bakarız artık..

Hülyacım çok sevindim iyi geçmiş gügünüz bak ağladığına değmedi gördünmü!!

Pınar kolay gelsin işin zor,Defne daha iyiymiş sevindim cnm.

tubacım canım mrb yorucu ama bi okadarda keyifli bir h.sonu geçirmşsin .ayşe serra güzel kızımın doğum günü kutlu olsun Allahım daima yardımcısı olsun hep mutlu huzurlu sağlıklı sıhatli olsun güzel kuzum.bizde iyiyiz canım h.sonu çokgüzel geçti bizimde hep dışardaydık.bizimde planlar değişti haftaya yolcuyduk kayınvaldemlere d.günü için ama artık ben onları bekliyorum burda yapıcaz paşamın doğum gününü.canım benim serrayada senide kocaman öpüyorum tatlım.A.E.O

yazdıklarım gitmişmi ne anlamadım.
tubacım doğumgününüz güzel geçmiş nice senelere inşallah.

aynurcum nasılsın.beni aramaışşsın bankaya çıkmıştım cnaım

ay kızlar hepinize selamlar a.s.
herkes iyidir inşallah..hasta bebişler var geçmiş olsun kuzulara...allah iyiliklerini versin..
sormayın işim bir yoğun bir yoğun girip okuyup çıkıyorum bir fırsat bulup selam vereyim dedim.biz iyiyiz çok şükür oğluşla gezip duyuroyuz valla öle.
bu hafta şefim yok 4 gün.yalnızım. o yüzden yoğun olurum kızlar. bilginiz olsun giremezsem.
hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktan

Sagol canim, insallah kalir, cok aci duydum.

Off ayni iskenceyi sende yasiyormussun canim, beter birsey gercekten. Bora'nin öksürük insallah ciddi degildir, gecmis olsun kuzuma da.

Bende hafif sulu yapiyorum canim ama zor bela yiyiyor. Sasirdim ne verecegimi, yumurtadan nefret ediyor.

Off yumurtayi ayri asla kabul etmiyor Doruk, iyiymis Ahsen'in huyu canim, en azindan faydali birseyi Annesini zorlamadan yiyiyormus kuzum.

Bakirköy teyzemlere yakin canim, bakarim kesinlikle. Zaten teyzemlerde kalirim büyük ihtimalle. Önerebilecegin magazalar varsa, yazarsan sevinirim.

Arkadasim bebegini kaybetti sanirim, son cümlemi atlamissin canim sanirim. Paris gezimizde güzeldi evet ama cok kisa sürdü, birsey anlamadik pek.

Sansli kiz Serra, iki dogum günü birden olacak kuzunun. Resimlere de bakayim birazdan Face'den.

Bakayim haftasonuna canim, gecen yil cok güzel bir koku bulmustum, param yetmedi, kartimda üstümde olmadigi icin alamamistim. Cildiriyorum onu hatirlamak icin nafile. Canim ben geceleri kalktiginda Doruga su vermeye basladim, bazen susandiklari icinde uyaniyor olabiliyorlarmis. Sende veriyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…