Bizde buğdayı haşlıyorsun canım. Yanında ikram olarak nar , şekerleme, fındık , fıstık veriyorsun. Kim ne istiyorsa ondan koyuyor a.s.
sıcağı sevmiyor cnm bunlar,kesinlikle buna inanıyorum ben..Bakayim onlara da canim. Sagol bilgi icin...
Bir kere veriyorum canim ben. Gece boyu susar diye düsünüyorum cünkü. 9-10 saat civari sürüyor cünkü Dorugun gece uykusu. Birde bilgi ben gecen gece odayi epeyce serinlettim ve Doruga yakin yerlere nane yagi damlattim suyun icine. Uyku tulumunuda giydirmedim, daha rahat yatti gece boyu 1 kez uyandi ve emip geri uyudu. Öyle sevindim ki anlatamam. Ama dün gece yine cok uyandi, babasi cok üsüyor geceleri kaloriferleri acmis yatarken.
Tahtaya vur 3 kere canim, nazar degmesin boncuguma.
arkadaşına çok üzüldüm cnm,Allah sabır versin sendemi düşürdün bebeğini bilmiyordum.üzüldüm,Allah Doruk'a uzun ömür versin.Doruk uyaninca corbasini icirecegim, bu arada ne yapacagima karar veremedigim icin hala yemegimi yapmadim. Kendime göre Cin pilavi yaptim gerci ama esim sulu yemekte ister, karnibahari gecen yapmistim, bu sefer de cok gelir diye karar veremedim. Ama bu seferde zeytinyaglisini yaparim, yer heralde.:kedi:
Az önce arkadasimla görüstüm kizlar, bebegi 4,5 aylikmis. Suyu gelmis sabaha karsi ve ilac vererek dogurtmuslar bebegi. Bebek büyük oldugu icin cok zor olmus. Öyle aci cekiyor ve perisan ki, Allah kimseye evlat acisi vermesin. Cok zor bir aci. Ben 8 haftalik Dorugun ikizi bebegimi düsürdügümde perisan olmustum, onun hali cok daha vahim...
Selam bacılar a.s.
Defdoş bu gece 4'e kadar iyi uyudu. Sonra burnu bi tıkandı, yarım saatte bir kalktı. En son eşim giderken saat 6 gibi burnuna sprey sıkıp çektik aspiratör ile. Biraz ağladı ama rahatladı uyudu en azından. Sabahta annem gelince hemen kahvaltı sonrası spora kaçtım. İşin ucunu sıkı tutmam lazım artık. Yoğun bi spordan sonra eve geldim. Defdoş'um yeni uyanmıştı. Annem çorba yapmış içirdi kuzuma. Hemen yıkadık. Bikaç gündür yıkanmayınca iyice huzursuz olmuştu çocuk. Yıkanınca çok rahatladı. Ben Defdoş'la ilgilenirken annemde sağolsun kalan ütülerimi yaptı. Sonra o giderken bende çıktım onunla. Onu yolcu ettik ordan markete gittik kızımla. Alışveriş yaptık. Apartmanın bahçesinde meyvesini yedirdim, biraz koşturdu. Eve gelincede emdi uyudu hemen. Bende size bakayım dedim. MArket poşetleri ve ütülenenler yerleşicek a.s.
Akşam içinde kıymalı taze fasülye ve makarna yapacağım. Fasülyeyi ayıkladım akşama doğru pişiririm. Annemde çorbamı halletmiş.
Kızım uyanmadan şu yerleştirmeyi halledeyim gelirim kızlar a.s.
günaydinnn hatunlar a.s.
anam cok yorucu bi haftasou oldu :)) heryerim agriyorc.tesi kuzenlerle,pazarda ailelerle kutladik dogumgünümüzü :) ikiside cok güzel geçti cok sukur :) resimleri face'e eklicem birazdan :) neyse atlattik cok sukur :) gercek d.günümüz çarşamba..onuda dişarida kutlicaz inşaAllah :)
c.tesi günü hem temizlik,hem hazirlik yaptim..hemde ilk kez şeker hamuruyla pasta yaptim..1.5 saat sürdü yaD eşim erken geldi..artik nasil bir yüz ifadem varsa adamcagiz bana temizlikte yardim etti ya DD evi o süpürdü serrosada 2gün boyunca hep o bakti ben iş yaparken :)
hülyamm canim cok sevindim d.gününü güzel gecirmenize :) resimleri sabirsizlikla bekliyorum :) buarada c.tesi tam pastayi yaparken hediyelerin geldi :)) cok tatlisin canim ya..cok cok teşekkürler :) bi firsat bulup arayamadim seni
bora,defne,aliş hastaymiş halaacil şifalar kuzularima pinarcim burnuna kulak pamuguyla viks sürmeyi dene,bide kalorifere viksli suya batirilmiş bez koy..cok faydasini görürsün..gerci biraz daha iyiymiş cok sukur..boracikinda iştahi gitmiş iyice..dorugunda öyle ay serrada da var o..geçen gün 10da kahvalti yapti..bi daha 5 te yemek yedi ya..hiç yemesede olur onun için..hayret bişi yani..
filizcim arkadasina cok üzüldüminşaAllah tez zamanda gene hamile kalir
ferdacim tokata gidiyormussun..hayirli yolculuklar canim..22sine oyuzdenmi yetişemeyeceksin??
banucum sizde güzel bi h.sonu geçirmişsiniz :)
pinarcim canim az işin varmiş bu haftamerak etme ya..güzel plan yapinca herşey hallolur :)
birsencim annene gelmişsin..boşver kiz..iyi tarafindan bak olaya..annende daha rahat olursun,daha rahat gezebilirsin..hem evinde derli toplu kalir :) kocanda inşaAllah hatasini anlar hemencik
tutkuncum turkizin iyi olmasina sevindim..Allah korusun kuzumu..başina gelen en kötü olay bu olsun bitsin..
özlemcim kanaman olmus yaama iyiymiş kuzum cok sukur.. mehmet geliyormussss :) ay cok şaşirdim :) mehmet isimini bende cok severim eşimin ismi
gülşahcim inşaAllah tez zamanda kafana ve kesene göre bi ev bulursun tatlim :) h.sonuda ferdayla bulusmussunuz :)
aynurcum,cerencim,aysecim,tülaycim sizler nasilsiniz kizlar :)
ay su resimler bi halledeyim serros uyurken :) öptüm siziii :)
Günaydın herkese kızlar..
Erkenciyiz yine bu sabah kahvaltımızı yaptık,oğluşu uyuttum,bi bakıyım çok işim var haftasonu gidicem diye,Aynur ablada gelmicez bu hafta evimi toparlamam lazım.Valizler hazırlanacak,bitmişim ben..
Tubacım evet Tokata gidicem diye gelemiorum yoksa beni hiçbi kuvvet tutamazdı,ve öyle aklım kalıyorki,ne yapcam bilmiyorum,bide Dağhanında resmini koysanız olmazmı pastaya..:kedi:
Sizin doğumgününde iyi geçmiş çok sevindim cnm resimlerine bakarız artık..
Hülyacım çok sevindim iyi geçmiş gügünüz bak ağladığına değmedi gördünmü!!
Pınar kolay gelsin işin zor,Defne daha iyiymiş sevindim cnm.
ay kızlar hepinize selamlar a.s.
herkes iyidir inşallah..hasta bebişler var geçmiş olsun kuzulara...allah iyiliklerini versin..
sormayın işim bir yoğun bir yoğun girip okuyup çıkıyorum bir fırsat bulup selam vereyim dedim.biz iyiyiz çok şükür oğluşla gezip duyuroyuz valla öle.
bu hafta şefim yok 4 gün.yalnızım. o yüzden yoğun olurum kızlar. bilginiz olsun giremezsem.
hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktan
oyy ben geldimmm ...
sabahtan beri buralardayımm ama bi turlu yazmaya fırsat bulamadım yaa ...doğum günü resimlerini face ye attım...
tubacım gule gule kullansın kuzum ...
hadi bakalım sende zor olan kısmını atlattın..nice mutlu yıllar gecirir inşAllah kuzum..
gülhancım bora nasıl oldu umarım daha iyidir..
cerencim mrb cnm Allah kolaylık versin sanada ...
filizcim parfum sormuştun ben CHANEL Coco Mademoiselle severek kullanıyorum çok güzel kokuyor tavsiye ederim...
birsencim bende senin cocuklarda alerjik bi durum oldugunu düşünüyorum cnm yaa bu kadar üst üste hastalanmaları üşütme yada mikrobik olamaz sanırım...
banucum kızlar nasıl??
tulaycım aysuncum sizlerede selam öpüyoruz cokka.s.a.s.a.s.
Selam bacılar a.s.
Defdoş bu gece 4'e kadar iyi uyudu. Sonra burnu bi tıkandı, yarım saatte bir kalktı. En son eşim giderken saat 6 gibi burnuna sprey sıkıp çektik aspiratör ile. Biraz ağladı ama rahatladı uyudu en azından. Sabahta annem gelince hemen kahvaltı sonrası spora kaçtım. İşin ucunu sıkı tutmam lazım artık. Yoğun bi spordan sonra eve geldim. Defdoş'um yeni uyanmıştı. Annem çorba yapmış içirdi kuzuma. Hemen yıkadık. Bikaç gündür yıkanmayınca iyice huzursuz olmuştu çocuk. Yıkanınca çok rahatladı. Ben Defdoş'la ilgilenirken annemde sağolsun kalan ütülerimi yaptı. Sonra o giderken bende çıktım onunla. Onu yolcu ettik ordan markete gittik kızımla. Alışveriş yaptık. Apartmanın bahçesinde meyvesini yedirdim, biraz koşturdu. Eve gelincede emdi uyudu hemen. Bende size bakayım dedim. MArket poşetleri ve ütülenenler yerleşicek a.s.
Akşam içinde kıymalı taze fasülye ve makarna yapacağım. Fasülyeyi ayıkladım akşama doğru pişiririm. Annemde çorbamı halletmiş.
Kızım uyanmadan şu yerleştirmeyi halledeyim gelirim kızlar a.s.
ayyy başım sersem gibi yatayım dedim dahda sersem kalktım yaaa
boğazım mı ne acıyo anlamadım başım ağrıyoo
yaa çocuklardan banamı geçiyor hastalık ülen ne çürük aileyiz herkes uyuyor ağrı kesici içeceğim
herkes kaçmış zati
ceren haşla kısır haşlar gibi şeker koy sonra fındık ,lokum vs. süsle hediğinizi
ay sağol pınarcım. evet bizde kuruyemişini şekerini koyucazda birden buğdaydan hariç başka birşey koyuyurmuyduk diye unuttum da size sorayım dedim.sağolasın canım.a.s.
kızlar doğum günü davetiyenize yazı nerden buldunuz ben 1-2 tane bulabildim başka yok ??? bilmiyorumkismile
tşk ediyoruz kızlar resimleri begendiğinize sevindim:)
birsencim verecem sana yalovada Gazeli bütün gün uğraşırsın artıkk :))
esencim kolay gelsin...hala ben mail bekliyorum d.gununden önce gelir dimi şekerim :)))
filiz arkadaşına cokkk üzüldüm ya Allah sabır versin tekrar yaşatmasın aynı acıyı(
pınarcım defnoşada sevindim iyi olduguna ama burun tıkanıklığı bi süre daha dvm eder sanırımbunun için yattığı odaya viks yada okaliptus yağı koy baya işe yarıyor...
sıcağı sevmiyor cnm bunlar,kesinlikle buna inanıyorum ben..
arkadaşına çok üzüldüm cnm,Allah sabır versin sendemi düşürdün bebeğini bilmiyordum.üzüldüm,Allah Doruk'a uzun ömür versin.
İnşalalh düzelir bir an önce cnm,havalrda etkili biraz,Dağhanın da sesi kısıldı ne iş anlamadık.
ayyy başım sersem gibi yatayım dedim dahda sersem kalktım yaaa
boğazım mı ne acıyo anlamadım başım ağrıyoo
yaa çocuklardan banamı geçiyor hastalık ülen ne çürük aileyiz herkes uyuyor ağrı kesici içeceğim
herkes kaçmış zati
ceren haşla kısır haşlar gibi şeker koy sonra fındık ,lokum vs. süsle hediğinizi
Saol canım.Suanda sadece oksuruk ama ılerlemez ınsalah.Doğum gunu streslerıde atlatıldı rahatsınız artık valla.Top bızde.Ayy facete resımlere bakıcam ama akşama bıraktım keyıfle bakayım kuzularıma.
Kolay gelsın canım.Hazırlık basladı desene.Ya ferda 22 mayısa daha cok var bıraz erken donme ıhtımalın yokmu ya sende katılsan.
Selam canım.Yogunsun bu hafta kolay gelsın.
Hulya öksuruk devam canım.Doktorda randevuyu yarına almıs gıdıcez bakalım.Ay senın resımlerede akşam kahve keyfınde bakıcam.
Selam canım.Ay hadı Defnem duzelmeye baslamış.Doğumgununde bırseyı kalmaz insallah.
Ya tatlım mıkrop eve gırdımı ıs bıtmıstır zaten.Herkesı dolasır oyle gıder.Sende ıhlamur fılan ıc bol bol.
Selam Kızlar,
Ay sabah Bora uyanınca bı cıktım yenı gırdım eve.Sabah annemlerın bahcede park var baktım hava guzel aldım Borayı oraya goturdum.Yegenımın bısıkletı var bındı ınmez benımkı bayıldı ya.Meyvamızı yedık eve donerken.Semra teyzemız aradı Nazlıyla Burağa hava aldırmaya cıkmıs.Hadı parktan sonra onunla bulstuk.Oturduk kahve keyfı yaptık.Cok ıyı geldı.
Eve geldım.Boranın corbasını yedırdıkten sonra.Abımın esı ve annemle Mudanyaya bebek gormeye gıttık.Bıraz once eve geldım.Ama yorulmusum valla.Yarında baska arkadasımın bebek duası var.Bıde oraya gıdıcem kısmetse.
Sımdı maması hazırlamam lazım.Benım erkekler uyuyunca gelırım yıne.
offffffffff yaaa offf(
benim bu yaramaz kızım var ya ...bezelye ayıklamıştım masanın üstünde duruyordu bende soğanını patatesini falan doğruyum dedim sırtımı dönmemle cadı nasıl becerdiyse olduğu gibi bezelyeler heryerdeee resim cekim dedim de ben makinayı alana kadar bu ağzına atar diye cesaret edemedim bırakıp gitmeye ...
ay yürüdüğü halde valla bazen zapt etmek için yürütece koyuryor yaw(
mıçının üstünde durmuyor artık her tarafı karıştıracak illaki(
ohh gülhancım valla iyi yere dükkan açtın he artık seni evde bulana aşkolsun...gezin bakalım gezin ben gelince beni gezdirmeyinde ozaman sorarım sizee....
ayy bu arada dün yazmayı unuttum araba alıyormuşsun hadi hayırlı olsun cnm...
oyyy oyy okur okur cıkar oldum hepten ya ya benımkıler hepten canavarlastı delırmek uzereyım burak yurumeye başladı her delıge gırer oldu pınarcım o kılıtler nasıl bırsey bende alsam cok ıyı olucak
hulya dur faha gulhan arabayı alsın bak ozaman hıc duruyormuyuz takılcam bende pesıne gezcez beraber nasılsa ıkımızınde melek gıbı cocukları var :)))))))
kızlar dogumgunu mesajlarınızı burayada yazmışsınız cok cok tesekkur ederım hepınıze bıtanesınız valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?