2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bizde buğdayı haşlıyorsun canım. Yanında ikram olarak nar , şekerleme, fındık , fıstık veriyorsun. Kim ne istiyorsa ondan koyuyor a.s.

ay sağol pınarcım. evet bizde kuruyemişini şekerini koyucazda birden buğdaydan hariç başka birşey koyuyurmuyduk diye unuttum da size sorayım dedim.sağolasın canım.a.s.

kızlar doğum günü davetiyenize yazı nerden buldunuz ben 1-2 tane bulabildim başka yok ??? bilmiyorumkismile

tşk ediyoruz kızlar resimleri begendiğinize sevindim:)
birsencim verecem sana yalovada Gazeli bütün gün uğraşırsın artıkk :))
esencim kolay gelsin...hala ben mail bekliyorum d.gununden önce gelir dimi şekerim :)))
filiz arkadaşına cokkk üzüldüm ya Allah sabır versin tekrar yaşatmasın aynı acıyı (

pınarcım defnoşada sevindim iyi olduguna ama burun tıkanıklığı bi süre daha dvm eder sanırım bunun için yattığı odaya viks yada okaliptus yağı koy baya işe yarıyor...

tubacım
hülyacım

facede resimlerinize baktım maşallah çok güzel geçmiş doğum günleriniz..herşey çok güzel görünüyor..
nice senelere canlarım..

sıcağı sevmiyor cnm bunlar,kesinlikle buna inanıyorum ben..
arkadaşına çok üzüldüm cnm,Allah sabır versin sendemi düşürdün bebeğini bilmiyordum.üzüldüm,Allah Doruk'a uzun ömür versin.

İnşalalh düzelir bir an önce cnm,havalrda etkili biraz,Dağhanın da sesi kısıldı ne iş anlamadık.

hülyacım sağolasın canım.evet öyle baktım sadece 2 tane bulabildim de acaba bildiğiniz site varmı diye sorayım demiştim..

Evimi sildim şükür,banyomuda temizledim..Eşimi bekliyorum,gelince hemen pazara gidicem Dağhan uyurken,,,Ben hazırlanıyım öptüm sizi kızlar,,
Ben kaçar..

ayyy başım sersem gibi yatayım dedim dahda sersem kalktım yaaa
boğazım mı ne acıyo anlamadım başım ağrıyoo
yaa çocuklardan banamı geçiyor hastalık ülen ne çürük aileyiz herkes uyuyor ağrı kesici içeceğim
herkes kaçmış zati

ceren haşla kısır haşlar gibi şeker koy sonra fındık ,lokum vs. süsle hediğinizi

Saol canım.Suanda sadece oksuruk ama ılerlemez ınsalah.Doğum gunu streslerıde atlatıldı rahatsınız artık valla.Top bızde.Ayy facete resımlere bakıcam ama akşama bıraktım keyıfle bakayım kuzularıma.

Kolay gelsın canım.Hazırlık basladı desene.Ya ferda 22 mayısa daha cok var bıraz erken donme ıhtımalın yokmu ya sende katılsan.

Selam canım.Yogunsun bu hafta kolay gelsın.

Hulya öksuruk devam canım.Doktorda randevuyu yarına almıs gıdıcez bakalım.Ay senın resımlerede akşam kahve keyfınde bakıcam.

Selam canım.Ay hadı Defnem duzelmeye baslamış.Doğumgununde bırseyı kalmaz insallah.

Ya tatlım mıkrop eve gırdımı ıs bıtmıstır zaten.Herkesı dolasır oyle gıder.Sende ıhlamur fılan ıc bol bol.

Selam Kızlar,

Ay sabah Bora uyanınca bı cıktım yenı gırdım eve.Sabah annemlerın bahcede park var baktım hava guzel aldım Borayı oraya goturdum.Yegenımın bısıkletı var bındı ınmez benımkı bayıldı ya.Meyvamızı yedık eve donerken.Semra teyzemız aradı Nazlıyla Burağa hava aldırmaya cıkmıs.Hadı parktan sonra onunla bulstuk.Oturduk kahve keyfı yaptık.Cok ıyı geldı.

Eve geldım.Boranın corbasını yedırdıkten sonra.Abımın esı ve annemle Mudanyaya bebek gormeye gıttık.Bıraz once eve geldım.Ama yorulmusum valla.Yarında baska arkadasımın bebek duası var.Bıde oraya gıdıcem kısmetse.

Sımdı maması hazırlamam lazım.Benım erkekler uyuyunca gelırım yıne.

ay sağol pınarcım. evet bizde kuruyemişini şekerini koyucazda birden buğdaydan hariç başka birşey koyuyurmuyduk diye unuttum da size sorayım dedim.sağolasın canım.a.s.

Rica ederim canım a.s.

kızlar doğum günü davetiyenize yazı nerden buldunuz ben 1-2 tane bulabildim başka yok ??? bilmiyorumkismile

Ben davetiye yaptırmıyorum canım a.s.

Sağolasın canım dışarı çıktım ama unuttum viks almayı yarın alıp koyacağım mutlaka a.s.

Sağolasın canım aaa niye kısıldı kuzumun sesi ya boğazlarını mı üşüttü acaba :uhm:

Defne'den de bana geçti canım ya eve girdimi mikrop herkese bulaşır geçmiş olsun bol bol ıhlamur iç iyi geliyor benim boğazıma a.s.

Sağolasın canım inşallah iyi olur 2-3 güne a.s.

Ohhh gezmişsiniz ne güzel canım iyi hava almışsınız he Bora hemde Semra'lar ile a.s.

offffffffff yaaa offf (
benim bu yaramaz kızım var ya ...bezelye ayıklamıştım masanın üstünde duruyordu bende soğanını patatesini falan doğruyum dedim sırtımı dönmemle cadı nasıl becerdiyse olduğu gibi bezelyeler heryerdeee resim cekim dedim de ben makinayı alana kadar bu ağzına atar diye cesaret edemedim bırakıp gitmeye ...
ay yürüdüğü halde valla bazen zapt etmek için yürütece koyuryor yaw (
mıçının üstünde durmuyor artık her tarafı karıştıracak illaki (

ohh gülhancım valla iyi yere dükkan açtın he artık seni evde bulana aşkolsun...gezin bakalım gezin ben gelince beni gezdirmeyinde ozaman sorarım sizee....
ayy bu arada dün yazmayı unuttum araba alıyormuşsun hadi hayırlı olsun cnm...

Ben geldiimm a.s.

Eşim erken geldi ya karnı çok açmış yemeği pişirme bekleyemem dedi. Bende hemen köfte yaptım ekmek arası. Mis gibi yedik. Sonra hadi erken gelmişken İkea'ya gidelim de dolap kapakları için kilit alalım dedik. Defne her kapağı açıp çöpü, deterjanları falan indiriyor. Gittik onları aldık. Evin bikaç eksiğini de aldım. Ordan da hemen yanındaki alışveriş merkezine geçtik. Kızıma şort, tişört falan aldım yine. Kendime bi halt bakamadım. Sonra uykusu gelince huysuzlandı Defdoş. Dönelim dedik a.s.

Arbada emerken uyudu. Yatırdım yerine. Sanırım gece uykusuna geçti. Rahat uyur inşallah kuzum. Yarında eşim işe gitmeyecekmiş. Şu toz bulutu yüzünden uçaklar inmiyor ya işleri durdu tabi. Sabah arkadaşımın doğumuna birlikte gideriz iyi olur a.s.

Azcık dinleneyim, çilek yıkayacağım a.s.

Bak cadıya ya neler becermiş Allah kolaylık versin bacım hepimize a.s.

Kızım uyandı. Eve gelince uyuyo diye üstünü değiştirememiştim. Babası pijamalarını giydirirken bi mama yapıp şansımı deneyeyim dedim. İçti çok şükür. Uykusunda başka birşey yediremediğim için sabaha kadar aç kalıyordu. Arada beni emiyo ama yetmez ona eminim. Ay içim nasıl rahat ettim demekki burnu tıkalı diye içemiyormuş kuzum hihoyyyt

oyyy oyy okur okur cıkar oldum hepten ya ya benımkıler hepten canavarlastı delırmek uzereyım burak yurumeye başladı her delıge gırer oldu pınarcım o kılıtler nasıl bırsey bende alsam cok ıyı olucak
hulya dur faha gulhan arabayı alsın bak ozaman hıc duruyormuyuz takılcam bende pesıne gezcez beraber nasılsa ıkımızınde melek gıbı cocukları var :)))))))
kızlar dogumgunu mesajlarınızı burayada yazmışsınız cok cok tesekkur ederım hepınıze bıtanesınız valla

Canım ben İkea'dan aldım. Her yere uyuyor. Her boyuta uzuyor falan. Ama e-bebek'te daha farklılarıda var. Ben bu İkeda'kileri daha kullanışlı buldum. İki kapağa yapıştırıyorsun. Kilidini takıyorsun süper bişey. Al mutlaka canım. Allah kolaylık versin a.s.

Ben ortalığı toparlayayım. Birazdan Ezel biter eşim yatalım der. Yarın sabah annem gelince çıkarız hemen. Hadi kaçtım bacılar muckkkk a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…