günaydın kızlar
ceren güzel olmuş canım zaten kuzucuk var içinde nasıl çirkin olsun ki
günaydın kızlar nasılsınız? ceren canım çok hoş olmuş......
Günaydın Kızlar Nihayet bizde incilendik gece yatırırken farkettim gülcenin ilk dişi nihayet çıktı :lepi: ayy görünce çokkk mutlu oldum aylardır bekliyorum bu hafta çok yoğunum doğum günü hazırlıklarımız sürüyo bu gün pasta siparişimi vericem menü hazırlıycam ev temizlenecek gülceye kıyafet ona uygun babet alınacak :bbo: hadi bana kolay gelsin hepinizi öpüyorum a.s.
gunaydın herkese ....
ceren davetıye cok guzel olmuş yazıda cok hoş ıyı dusunmuşsun ohh benım dogumgunu telaım bıttı sızlere kolay gelsın :))))))))))))
clarıes canım dısınız hayırlı olsun sanada hazırlıklarda kolay gelsın zevklı ama yorucu oluyor
claries ve ceren kolay gelsin sizlere.darısı bizlere inşallah.
sağolun kızlar. bende bir atlatsaydım hayırlısıyla inşallah güzel geçer.
biz normal davetiye arıyorduk aslında varya 3 gün öncesine kadar. baktım burda çok güzel kafama yatan birşey bulamadım. aklıma resmini bastırmak geldi hemde herkeste hatıra kalır kalıcı birşey oldu..herkes çok beğendi burda..
gez hayatım gez,,yakışır,,Selam Kızlar,
Ay sabah Bora uyanınca bı cıktım yenı gırdım eve.Sabah annemlerın bahcede park var baktım hava guzel aldım Borayı oraya goturdum.Yegenımın bısıkletı var bındı ınmez benımkı bayıldı ya.Meyvamızı yedık eve donerken.Semra teyzemız aradı Nazlıyla Burağa hava aldırmaya cıkmıs.Hadı parktan sonra onunla bulstuk.Oturduk kahve keyfı yaptık.Cok ıyı geldı.
Eve geldım.Boranın corbasını yedırdıkten sonra.Abımın esı ve annemle Mudanyaya bebek gormeye gıttık.Bıraz once eve geldım.Ama yorulmusum valla.Yarında baska arkadasımın bebek duası var.Bıde oraya gıdıcem kısmetse.
Sımdı maması hazırlamam lazım.Benım erkekler uyuyunca gelırım yıne.
SAĞOLUN TEYZOŞLARIMIZ..opuyorumnanaktan
EVDE RESMİ VARDI BEN BUNU ÇOK ÖNCEDEN ÇEKMİŞTİM.AKLIMA RESİMLE YAPMAK GELDİ. FOTOGRAFÇIYA MAKİNEMİ GÖTÜRDÜM KOYACAĞIM MİNİK ZARFIDA VERDİM ONLAR ARKASINIDA DEĞİŞTİRDİ.NORMALDE ARDAKA KOLTUK FİLAN VARDI. BOYUNUDA ZARFA KONACAK ŞEKİLDE AYARLADILAR. ÇOK BEĞENDİM.alkisalkisalkis
cok ıyı yapmışsın valla:)) bend eoyle yaptım dagıttım herkesde cok begendı
Gunaydın Kızlar....
Bora gece uyumayınca 8 de kalktı bugun banada ıyı geldı valla.Şimdi sabah kahvemı ıcıyorum sonra hazırlanıp lohusa duasına gıdıcem.Kuaför yapmam lazım ama ne ara bılmıyorum.Akşam 5 tede doktora gıdıcez.
Ceren cok guzel olmus canım.Kolay gelsın valla bende basladım hazırlıklara.Yuzumuzun akıyla cıkarız ınsallah.
Clarıes ıncınız gelmıs hoşgelmıs.Kolayca gelsın dığerlerı pesınden.
desene yine başladın gezmelere.haadi bakalım...Gunaydın Kızlar....
Bora gece uyumayınca 8 de kalktı bugun banada ıyı geldı valla.Şimdi sabah kahvemı ıcıyorum sonra hazırlanıp lohusa duasına gıdıcem.Kuaför yapmam lazım ama ne ara bılmıyorum.Akşam 5 tede doktora gıdıcez.
Ceren cok guzel olmus canım.Kolay gelsın valla bende basladım hazırlıklara.Yuzumuzun akıyla cıkarız ınsallah.
Clarıes ıncınız gelmıs hoşgelmıs.Kolayca gelsın dığerlerı pesınden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?