2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

iyi geceler kızlar ok dara alıntı yaptı geçmişi okudum ama gözlerim kaanıyo valla bişey yazamıycam
teşekkürler herkese,
bugün dinlenmekyerine alışverişe çıktım anam ağladı ayaklarım sızlıyo yarın da evime geçicem valizleri hazırlamak lazım çamaışr yıkanacak ütü falan anca biter
cuma yolculuk var
daha giremezsem hepinzii çok öpüyorum kızlar bebişlerimizide
iyi geceler

selam kızlar ben geldim
okuldan geldim dersimi verdim kızımı doyurdum sonra annemler ablama gidiyorlarmış hadi gel deyince oraya gittik şimdi geldim daha Ahseni uyutmaya çalışıyorum sürekli evde geziyor iyice yürüdü maşallah
geçmişe bakamadım iyisiniz değil mi

kuzuöum karnı acımış,onu doyurdum
canım nasıl erik istedi Allahtan vardı yıkadım bir kase yiyip yatıcam şimdi
bi bakayım size dedim

günaydın herkese gözlerim kapanıyor bahar yorgunluğu başladı artık herkese güzel bir gün diliyorum

günaydın kızlar
ceren güzel olmuş canım zaten kuzucuk var içinde nasıl çirkin olsun ki

günaydın kızlar
ceren güzel olmuş canım zaten kuzucuk var içinde nasıl çirkin olsun ki

günaydın kızlar nasılsınız? ceren canım çok hoş olmuş......

SAĞOLUN TEYZOŞLARIMIZ..opuyorumnanaktan
EVDE RESMİ VARDI BEN BUNU ÇOK ÖNCEDEN ÇEKMİŞTİM.AKLIMA RESİMLE YAPMAK GELDİ. FOTOGRAFÇIYA MAKİNEMİ GÖTÜRDÜM KOYACAĞIM MİNİK ZARFIDA VERDİM ONLAR ARKASINIDA DEĞİŞTİRDİ.NORMALDE ARDAKA KOLTUK FİLAN VARDI. BOYUNUDA ZARFA KONACAK ŞEKİLDE AYARLADILAR. ÇOK BEĞENDİM.alkisalkisalkis

Günaydın Kızlar Nihayet bizde incilendik gece yatırırken farkettim gülcenin ilk dişi nihayet çıktı :lepi: ayy görünce çokkk mutlu oldum aylardır bekliyorum bu hafta çok yoğunum doğum günü hazırlıklarımız sürüyo bu gün pasta siparişimi vericem menü hazırlıycam ev temizlenecek gülceye kıyafet ona uygun babet alınacak :bbo: hadi bana kolay gelsin hepinizi öpüyorum a.s.

KOLAY GELSİN CANIM SANADA..:hulya:
İNCİNİZ HAYIRLI UĞURLU OLSUN..
BİZDE AYNIYIZ SORMA ÇOK YOĞUN HAZIRLIKLARIMIZ DEVAM EDİYOR..:bbo:

gunaydın herkese ....
ceren davetıye cok guzel olmuş yazıda cok hoş ıyı dusunmuşsun ohh benım dogumgunu telaım bıttı sızlere kolay gelsın :))))))))))))
clarıes canım dısınız hayırlı olsun sanada hazırlıklarda kolay gelsın zevklı ama yorucu oluyor

claries ve ceren kolay gelsin sizlere.darısı bizlere inşallah.

sağolun kızlar. bende bir atlatsaydım hayırlısıyla inşallah güzel geçer.
biz normal davetiye arıyorduk aslında varya 3 gün öncesine kadar. baktım burda çok güzel kafama yatan birşey bulamadım. aklıma resmini bastırmak geldi hemde herkeste hatıra kalır kalıcı birşey oldu..herkes çok beğendi burda..

cok ıyı yapmışsın valla:)) bend eoyle yaptım dagıttım herkesde cok begendı

Gunaydın Kızlar....

Bora gece uyumayınca 8 de kalktı bugun banada ıyı geldı valla.Şimdi sabah kahvemı ıcıyorum sonra hazırlanıp lohusa duasına gıdıcem.Kuaför yapmam lazım ama ne ara bılmıyorum.Akşam 5 tede doktora gıdıcez.

Ceren cok guzel olmus canım.Kolay gelsın valla bende basladım hazırlıklara.Yuzumuzun akıyla cıkarız ınsallah.

Clarıes ıncınız gelmıs hoşgelmıs.Kolayca gelsın dığerlerı pesınden.

gez hayatım gez,,yakışır,,

cnm bende resimli bastırıcam arkadaım yapmıştı çok beğenmiştim,hem herkeste anı olarak kalıyor..yazısını daha düşünmedim ama güzel fikir,sizinki de süper olmuş,hadi baklım şimdiden nice yıllara..

cok ıyı yapmışsın valla:)) bend eoyle yaptım dagıttım herkesde cok begendı

opuyorumnanaktan

sağol canım inşallah.. korkuyorum zaten çok kalabalık olacağı için .neyseki 3 gün tatile denk geldi bizimkide rahat rahat hazırlanıcam..

desene yine başladın gezmelere.haadi bakalım...

Dağhanda yanımızda yattı bu gece bişeyi vardıda neyi anlamadım,,uyanıp durdu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…