Bu Defdef cadısı yapıştı yine bana ya. Yalancı emzik gibi tüm gün emecek bıraksam. Emzirmesem kıyameti koparıyor, hep kucağımda hep memede olacak oyyy oyyykafamçokkarıştı
Herkese iyi geceler kızlar a.s.
Dün sabah annem gelince hemen çıktık. Arkadaşım doğuma gireli 5 dk olmuştu. Üzüldüm yetişemedim diye. Epidural istemişti ama tutmadığı için genel sezaryene döndüler. Neyse sonunda 3648 gr 50,5 cm'lik bi kuzumuz oldu. Adı Kaan. Arkadaşımda geldi onu da gördük döndük eve. Bu sabahta kahvaltıdan sonra Defdoş'u kayınvalideme bırakıp spora gittik eşimle. Sonra tekrar hastaneye gidip bebişi gördük yine. Ordan çıkıp biraz keyif yaptık sahilde. Sonra kızımızı da alıp eve geldik. 1 saat önce uyuttum kuzumu a.s.
D.günü alışverişini de cumaya bıraktık. Eşim tatil olduğu için o gün birlikte gideriz dedi.
Yarında kuzenimin kınası var akşam. Eşimde işe gidicek. Kuaföre falan nasıl gidicem bakalım kafamçokkarıştı
canım ya bence vazgeçme kpss için bende kursa falan gitmiyorum ama bu sene sınava girecem yinede şansımı denemek istiyorum bence sende vazgeçme annenin yanındasın ne güzel annen kağanla ilgilenir sende ders çalışırsın... oyu ilk zamanlarda vermiştim canım bende ama tek bir oy kullanılıyor galiba çünkü beğendiniz zaten yazıyor inşallah siz kazanırsınız ama onca kişinin içinden 11.olmakta büyük bir başarı :lepi:Kızlar iyigeceler a.s.
Bu gece uykum kaçtı, pc başında pinekliyorum, msnden bikaç arkadaşla sohbet ettim e bu saat olunca millet dururmu yattı uyudu tabi :))saat 4 oldu annem babam kağan herkes uyuyor, ben hala yan başıma dön başıma oturuyorum tek başıma, neyseki kağana sabah annem bakıyor ben uyuyorum aksi halde mümkün olmazdı...
Kızlarrr nerden başlayayım, öncelikle kpss çalışmaktan sıkıldım çalışmıyorum, çokk nadiren bakıyorum zaten zaman azdı vede millet kpss kurslarına gidiyorken evde kitaptan çalışmak daha zor bir olaydı, nihayetlendi,
Bu aralar düzenli yaptığım tek şey kağanla gezmek :)) baharda geliyorken dışarıları bir iyi geliyorki bize sormayın, gezmekti, bi tekirdağ, bi çorlu , bi tekirdağ sahiliydi tekirasıydı alt üst ettik buraları iyide oldu ihtiyacım vardı zaten
ayy bide değinmeden geçemeyeceğim şu Canım Annem yarışması olayı, kızlar iyiki katılmışım, bu yarışmanın bahanesi ile arkadaşlarımı tanımış oldum , ihtiyacım olunca kim yardımcı oluyor, kim olmuyor öğrendim, ve çokkkk mutluyum ki şimdiye kadar bana değer veren insanlar biriktirmişim bunu gördüm, mutlu oldum :))) yarışma her ne kadar foto yarışması olsada kimse 1900 küsür fotoyu tek tek açıp bakmaz, gördüğüm kadarı ile herkes sayfasının linkini arkadaştı eşti dosttu dağıtıp oy alıyor, ve bu yarışmada zaten ilk 5 e giremeyeceğimde çok belliydi çünkü biri parti başkanı ailesi , kalan 4ü kampanyacı ve oylar uçmuş durumda, yinede oğlum büyüdüğü zaman ona seninle çıktığımız resimle 1900 küsür kişi içinden 11.ci yada daha yüksek, OLDUK :))) diyebilmek için yarışmanın sonuna kadar mücadele etmek istiyorum , inş. oğluma gelecekte anlatabileceğim güzel bir anı olacak... Bu konuda yardımcı olduğunuz için hepinize çok teşekkür ederim kızlar NE ZAMAN İHTİYACIM OLSA YANIMDASINIZ ,İYİKİ VARSINIZ, SİZİ SEVİYORUM :)))
Bebişlerimizin doğumgünleri olmaya başladı, bizide heyecan sardı, aile arasında ama güzel bir doğumgünü olsun istiyorum, şeker hamurunun yapımı zor olduğu için şeker hamurunu buralardan temin edebilirsem pastayı kendim yapmayı düşünüyorum, gerçekleştirebilirsem sizinlede paylaşıcam inş.
Cuma günü 23 nisan olduğu için eşim bu hafta perşembe akşamından geliyor, yani yarın burda inş., geçen hafta annesine gitti ve 2 haftadır telefon harici görüşemedik, konuşacak çok şey var bi gelsin hele
Bu arada kağan kuş türevi olan Karga, Güvercin, Muhabbet kuşu, Civciv cinsi şeylerin hepsine GAKKI diyor ya gülmekten öldürüyor beni :))) gakkı aşağı gakkı yukarı :))) her yerdede gakkılar varmışta farkedememişim :)))
İnş. yakında kağanımın yürüme haberinide burdan sizlere veririm, bi kaç gündür ellerini bırakıp bana doğru bi iki adımla hamle yapmaya başladı, yaşını karşılayacak diyor annem Rabbim hayırlısını versin inş., bizden böyle fıstıklarım, kuzularımı ve sizleri çokkkk öpüyoruz kağanımla kendinize iyi bakın
Gunaydın Kızlar,,,
Boranın öksuruğu artmısdurumda gıcıkla bırlıkte gelıyor ve bu sefer kusuyor.Şimdi eczaneye gıdıp ılaclarını alıcam.Gecmıse gelınce bakarım.Sıze guzel bı haber vermek ıcın gırdım.Bora Yuruyoooooorrrrrr...Hatta kosuyor desem daha doğru olur.Ellerı bı bırakıyor jet hızıyla salonu turlayıp dusuyor.Gelıcem yıne.Sızınle paylasmadan rahat etmedı ıcım.
slm kızlar ....bugece berbattı alişim hiç uyumadı ...öksürüyordu az bişey annemde sağlıkocağına götürdü
asisit vermişler aman içirmez olaydım çocuğum öksürükten mahfoldu ya....bütün gece nöbet tututuk....
sabaha karşıda uyudu ........
annemde sabah bayıldı canım sıkıldı ....acaba biz çok sık kalıyoruz ondanmı oluyor ....çocuklar evi dağıtıyor biz gelince misafiri çok oluyor ....annemde ev toplu olsun istiyor sürekli...eee tabi eşim olmayınca gece o kalkıyor .....dedim anne bizdenmi sıkıldın gidelim dedim saçmalama diyor..ama öle bile olsa annem demezki....çok sıkıldım yani....bugün onuda çocuklarıda alacağım forma götüreceğim..
hepinizi çok öptüm byby
Tünaydın bacılar a.s.
Bizde kızımla 9 gibi kalktık. Neyseki bu gece 3 kere kalktı. Emdi uyudu. Ağlamadığı için sorun olmadı. İyi uyudum bende a.s.
Kahvaltımızı ettik, oynaştık biraz. Yıkadım kuzumu az öncede uyuttum. İnşallah öksürük falan tutmazda güzelce uyur biraz.
Benimde işim var aslında. Akşam Defdoş'u kayınvalideme bırakacağımız için yemeği orda yeriz yemek derdim yok ama annem geçen gün koltukların arka minderlerinin kumaşlarını yıkamıştı. Onları takmam ve oturma yerlerininkileri çıkarıp yıkamam lazım. Ama yapasım da yok oyyyy kafamçokkarıştı
Oturup keyif yapasım var kaydirigubbakcemile3
ay kızlar hepinize merhaba..işe yeni geldim..
bu gece sırt ağrımdan sabaha kadar uyumadım. nefes aldıkça sırtım battı. fena ağrıdı nerdeyse acile gidecektik. sabahta işe geldik eşim arabayla bıraktı. izin aldık geri birlikte dr a gittik. dahiliye ye göründüm. kan tahlili , boyun filmi , bide ciğer filmi çektirdi. ciğerde birşey yokta yinede çekelim dedi. adam büyük ihtimalle boyundan demişti dediği doğru çıktı.
Boyun kemiğimde düzleşme olmuş bilgisayarda sürekli dik otur ve cereyanda kalma dedi. şu an hala çok batıyor zor nefes alıyorum. bazen kramp şeklinde zonkluyor resmen. 2 tane hap verdi sabah akşam içecekmişim.
eğer geçmezse ortopediye git orta "HİLT" diye birşey var ona gir dedi.lazer gibi birşeymiş kasları düzeltiyormuş off offf nerden çıktı anlamadım. çocuğu kucağıma bile alamıyorum sırtımdan eğilemediğim için düşünü yani. bütün gece eşim kalktı sağolsun. zaten bende hiç uyuyamadım ağrıdan. sırt üstü bile yatamıyorum.benden böyle geçmişe bakamadım öğleden sonra bakıcam inşallah ilk fırsatta.umarım sizler iyisinizdir...
Gunaydın Kızlar,,,
Boranın öksuruğu artmısdurumda gıcıkla bırlıkte gelıyor ve bu sefer kusuyor.Şimdi eczaneye gıdıp ılaclarını alıcam.Gecmıse gelınce bakarım.Sıze guzel bı haber vermek ıcın gırdım.Bora Yuruyoooooorrrrrr...Hatta kosuyor desem daha doğru olur.Ellerı bı bırakıyor jet hızıyla salonu turlayıp dusuyor.Gelıcem yıne.Sızınle paylasmadan rahat etmedı ıcım.
günaydın herkese nasılsınız işe yeni geldim kızımın gösterisine gittik babasıyla gözlerindeki mutluluğu görmenizi isterdim gösterisini yaparken tutamadım gözyaşlarımı
Cnm arkadaşım birkaç aylıkken deldirdi, o zaman anlamağı için çıkartmadı küpeyi, temizlik konusundada dikkat etmiş hiç problem olmadı şükür, kuzenimde 1.5 yaşındayken deldirdi, küpeyi 10 gün sonra çıkartıp gerçek küpesini takmak istemiş taktırmamış zilli, yani ya büyüyünce deldir yada hemen deldirki çok anlamasın cnmGunaydın kızlarrrrrrrrr
maŞallah boraya gulhann ne guzel yaslarını karsıladılarrr benım kıs tembel anam hala koltuk kenarında sıralıyo korkuyo yurutmeye calısınca neysekı erkeklerrr hızlı cıktııı
banucum sevındım senın adınaa kocaman kızın varr allah bızede nasıp etsın cocuklarımızın musamelelerını seyretmeyıı
pınarcımm hosgelmıss kaan paŞa ne guzell hafta sonu telaŞelİ gecıcek desene
benımde acılen alısverıse cıkmam lazım kızıma herseyı kucuk gelmeye basladı
daha bellı degıl ama yarın buyuk ıhtımal tatıl olucak bızde buaksam adapazarına gıdıyorus bı bakıma gırecem sac baŞ bakalım
nurten sarımı yaptın saclarınııı ayy merak ettım bak sımdı sana koyu sac cok yakısıyodu bıde son gordugumde baya kılo vermıs gormÜŞtÜm bakalım yenı ımah nasıl olmus??
Esen,TÜLAY merhaba canlarr
kızlar dun esenede sordum karar veremedık kızı olanlarr nezaman kulaklarını deldırmeyı dusunuyosunuzz?
maşallah kaağaaa annesiii
ne guzel bugun esınde gelıyomuşş guzel bı hafta sonu gecırırsınız ınsallah kpss ıcın senı pek bı umutsuz gordum senelerce dersaneye gıdıp bısey olamayan cok ınsan gordugumden bırakma sakın işin ucunu annende var yanında bıraz ver kaanın sorumlulugunu ananesıne sende calıs derslerınee
tabı kac sene ara verdın ıster ıstemez dıkkat topluyamıyosun derslere ama motıve olmaya calıs canım az zamanın kaldııopuyorumnanaktan
günaydin hanimlar a.s.
dün kizçemin gercek dogumgünüydü :) hafif bi duygusallik vardi üzerimde :) kizima bakip bakip iyiki dogurmusum dedim sürekli :))) aksamda babasiyla yemege cikip kutlayarak bu dogumgünü olaylarinin sonunu getirdik
ay unutmadan söyliyim :)) aksam rüyamda pinari gördüm hayirlara ciksin inşaAllah :) bu sefer pinarin evini basmişiz :)))))) ama anam ev bi geniş bi genişben diyim 300 siz deyin 400m2 ay wc'ye gidicem cesaret edemiyorum kaybolurum diye o derece büyük yani ay kimler vardi tam hatirlamiyorum ama epey kalabaliktik..annem bile vardi serra yürüyordu zaten bu gidişte anca rüyamda görürüm bu kizin yürüdügünü hiiiiç niyetine yok gibi neysem işte böyle güzel bi rüyaydi :)
filizcim güle güle kullan hediyelerini :) aynurcum valla helal olsun canim :) heryere yetişiyorsun :) ve gercekten cok ince düşüncelisiniyiki tanimişim seni :)
dorukta normal yemek istiyormus he :) yerim onu bennnn :)
nurtencim sacini merak ettim gercekten :) resimleri bekliyoruzzzz :)
esencim ve aysecim yarin için Allah yardimciniz olsun,inşaAllah gösterileriniz güzel gecer
burcucum gakki diyor kagan he :))) oylayamaya gelince 11.sirada olmak bile büyük basari gercekten2.kez oy kullanilmiyor diye biliyorum..dimi? t.dag da geziyormussun bolbol :) bende tekirayi cok begendim valla :) hemen hemen bütün magazalar var
banu,tülay,gülşah,tutkun,ferda,ceren,özlem,claries,sibel,bengi ve herkese hayirli günler canlarim :) totikleride kocaman öpüyorum :)
artik kacmam lazim..temizlik yapicam..eim yarin şehirdişina gidicek,pazar gelecek inşaAllah..bende anneme gidicem 2 günlüğüne..bavul hazirlicam yani..ay bide serrosun aşisi var..onu vurdurcam bugun inşaAllah..3 sepet camasirim var pifff :S nevresimlerde degisecek..bide üstüne yemek yapmam lazim oy oyyhadi çptüm sizi şekerlerrrrrrrrr :) muckssss
slm kızlar ....bugece berbattı alişim hiç uyumadı ...öksürüyordu az bişey annemde sağlıkocağına götürdü
asisit vermişler aman içirmez olaydım çocuğum öksürükten mahfoldu ya....bütün gece nöbet tututuk....
sabaha karşıda uyudu ........
annemde sabah bayıldı canım sıkıldı ....acaba biz çok sık kalıyoruz ondanmı oluyor ....çocuklar evi dağıtıyor biz gelince misafiri çok oluyor ....annemde ev toplu olsun istiyor sürekli...eee tabi eşim olmayınca gece o kalkıyor .....dedim anne bizdenmi sıkıldın gidelim dedim saçmalama diyor..ama öle bile olsa annem demezki....çok sıkıldım yani....bugün onuda çocuklarıda alacağım forma götüreceğim..
hepinizi çok öptüm byby
Sağolasın canım benim a.s.
Çok sağol canım benim Rabbim tüm kuzulara sağlıklı ömürler versin a.s.
Sorma ya hazırlıklar başladı da bitmedi bi türlü. Yarın hediyelik, süs ve ayakkabı işini halledersem çok iyi olacak. Slaytıda bi gece oturur hazırlarım. Kapı afişinide haftasonu hazırlarım fotocuya mail atarım. Annem alır gelir. Börek çörek işini zaten kayınvalidem halledicek sağolsun. Salı da temizlik yaptım mı bitti gitti :lepi:
Gidiyorum canım ya fırsatım olsa hergün giderim valla çok keyif alıyorum bu yeni yerden. Evde olsa bende binmezdim inan a.s. Ama en azından çocuklar uyurken 1 saat ayır kendine ve yürü çok işe yarar eminim a.s.
Hoşgeldin canım a.s. Kpss için bu kadar olumsuz düşünme. Sen yinede çalışmaya devam et başarırsın ben eminim a.s. Kağan'ıma da maşallah Gakkı he :) Defne'de tüm kuşlara ciiiikkkk diyor kaydirigubbakcemile3 Bide bu yarışma işi nerde ya benim haberim yok banada bilgi verirsen oy veririm mutlaka :uhm:
Sağolasın canım a.s.
Afferim benim oğluşuma ya a.s.
Ay canım benim insan nasıl duygulanır tabi a.s.
Sağolasın canım benim a.s. Sorma ya bu hafta hep böyle telaşlı geçti valla. Allah'tan 2 gün kociş evdeydi de telaşımı aldı kaydirigubbakcemile3
Valla yaz geldi yazlık ciciler çıktı ben kendimi kaybettim. Bu aralar sürekli bişeyler alıyorum Defdef'e. Daha kendime ufacık bişey almadım delikafadulden Hayırlı yolculuklar canım sağ salim gidip gelin inşallah a.s.
Kayınvalidemlere kalsa hemen deldirmek istiyorlar ama ben daha istemiyorum canım ya daha küçük koparır kulağını valla cadı a.s.
Canım benim hadi atlattın d.günü olayını. Darısı başımıza a.s.
Vayyy evim 400 m2 he kaydirigubbakcemile3 Anam ben 135 m2 ile baş edemiyorum 400'ü hiç istemem kalsın yani kaydirigubbakcemile3 Şaka bi yana Allah hayırlara çıkarsın canım. Gelin valla bu aralarda bana he beklerim mutlaka a.s.
Ooo işinde çokmuş hadi bi çırpıda hallediver inşallah kolay gelsin canım öptüm seni ve Serroş'umu a.s.
Bende koparır diye korkuyorum canım ya kafamçokkarıştı
Geçmiş olsun canım ya anneciğine a.s. Sen sıkma canını ya çok sıkılsa söyler heralde :uhm: Aliş'ime de kıyamam ya Defne'de öyle çok öksürüyor geceleri özellikle a.s Gezin gezin iyi gelir tatlım havada güzel a.s.
Tünaydın bacılar a.s.
Bizde kızımla 9 gibi kalktık. Neyseki bu gece 3 kere kalktı. Emdi uyudu. Ağlamadığı için sorun olmadı. İyi uyudum bende a.s.
Kahvaltımızı ettik, oynaştık biraz. Yıkadım kuzumu az öncede uyuttum. İnşallah öksürük falan tutmazda güzelce uyur biraz.
Benimde işim var aslında. Akşam Defdoş'u kayınvalideme bırakacağımız için yemeği orda yeriz yemek derdim yok ama annem geçen gün koltukların arka minderlerinin kumaşlarını yıkamıştı. Onları takmam ve oturma yerlerininkileri çıkarıp yıkamam lazım. Ama yapasım da yok oyyyy kafamçokkarıştı
Oturup keyif yapasım var kaydirigubbakcemile3
günaydın arkadaşlar pc açık ama ben bi türlü fırsat bulup yazamadım filizcim canım benim güle güle kullanın beğenmeniz beni çok mutlu etti öyle güzel şeyler yazmışsınki facede msjında okurken inan ağladım zaten sulu gözün tekiyimdir balık burcuyumda:)) doruk paşamıda senide kocaman öpüyorum:)).banucum özeline yazdım.tubacım güzel düşüncelerin için çok ama çok teşekkür ederim tülaycım sana çok teşekkür ederim.arkadaşlar bebişleriniz ve sizler umarım iyisinizdir biz şükür iyiyiz ewi toplamam gerek şu sıralar acayip maratondayım:)) hep koşturmayla hallediyorum işleri tabi bu koşturmacadada çoğu şeyi unutuyorum telaştankaydirigubbakcemile3 neyse arkadaşlar sonra yazarım gene ben işlere devam edeyim misafirlerim gelecedk hazırlıkara son hız devam öpüyorum sizleir ve bebişleriniziopuyorumnanaktan
Burcucuğumun alıntısınıda eklemiştim ama çıkmamış.
Canım benim bence sınav için pes etme,insanlar dershaneye gidiyor olabilirler ama çoğu savsaklıyor bakma sen çevremde çok insan var bu durumda olan.Sen yine devam etmeye çalış.Kaan kuzumuda yerim yaaa gakkı heee :)
Oh maşallah kuzuma.Gülhancım işin çok zor artık tutabilene aşkolsun oğluşunu
Ay ne kadar güzel bir duygudur Banucum ben hiç düşünemiyorum hüngür hüngür ağlarım artık.
Gülşahcım hayırlı yolculuklar,şimdiden sıhhatler olsun
Ay ne güzel annenlere geçiyosun bende tatilin keyfini çıkarıcam bende yarın kaçarım anneme.Rüyanda hayır olsun valla neye yormak lazım :)
Geçmiş olsun kuzularıma.Anneninde tansiyonu falan düşmüştür,önemli bişey yoktur sıkma canını,iyi gezmeler.
Bacım kolay gelsin yaparsın gün içinde nolcak senden kaçmaz.
bu gece sırt ağrımdan sabaha kadar uyumadım. nefes aldıkça sırtım battı. fena ağrıdı nerdeyse acile gidecektik. sabahta işe geldik eşim arabayla bıraktı. izin aldık geri birlikte dr a gittik. dahiliye ye göründüm. kan tahlili , boyun filmi , bide ciğer filmi çektirdi. ciğerde birşey yokta yinede çekelim dedi. adam büyük ihtimalle boyundan demişti dediği doğru çıktı.
Boyun kemiğimde düzleşme olmuş bilgisayarda sürekli dik otur ve cereyanda kalma dedi. şu an hala çok batıyor zor nefes alıyorum. bazen kramp şeklinde zonkluyor resmen. 2 tane hap verdi sabah akşam içecekmişim.
eğer geçmezse ortopediye git orta "HİLT" diye birşey var ona gir dedi.lazer gibi birşeymiş kasları düzeltiyormuş off offf nerden çıktı anlamadım. çocuğu kucağıma bile alamıyorum sırtımdan eğilemediğim için düşünü yani. bütün gece eşim kalktı sağolsun. zaten bende hiç uyuyamadım ağrıdan. sırt üstü bile yatamıyorum.benden böyle geçmişe bakamadım öğleden sonra bakıcam inşallah ilk fırsatta.umarım sizler iyisinizdir...
gözü aydın arkadaşının canım vallahi bende yeni bir bebek görünce çok heyecanlanıyorum hep kendi hallerim aklıma geliyor ayy diyorum ne güzel şey doğum yapmak hamilelik bi dahamı doğursam diye düşünüyorum ama asıl gerçeklerle karşılaşınca vazgeçiyorumkaydirigubbakcemile3 çünkü çocuk büyük sorumluluk tekbaşına büyütmek zor oluyor bu yaramazları zemuszemus
canım ya bence vazgeçme kpss için bende kursa falan gitmiyorum ama bu sene sınava girecem yinede şansımı denemek istiyorum bence sende vazgeçme annenin yanındasın ne güzel annen kağanla ilgilenir sende ders çalışırsın... oyu ilk zamanlarda vermiştim canım bende ama tek bir oy kullanılıyor galiba çünkü beğendiniz zaten yazıyor inşallah siz kazanırsınız ama onca kişinin içinden 11.olmakta büyük bir başarı :lepi:
kağanıda yerim ya şeker şey gakkımı diyor çok güldüm vallahikaydirigubbakcemile3 bizimde evimize geçen hafta tanrı misafiri geldi balkonun camı azıcık açıktı baktım balkonun dışında bir muhabbet kuşu içeriye girmek istiyor bir sağa bir sola gidip gidip geliyor camın sürgüsünü yavaşça birz daha iteledim baktım hemen içeriye uçuverdi sonra eşimin omuzuna konup yarım saat durunca kimseye vermeyede kıyamadık bize gelmek istemiş demekki kısmet bizeymiş dedik eşim hemen gitti kafes aldı geldi alperen kayrada onun görünce kafesten parmağını falan uzatıyor kuşta oğlumun sesini dıyunca hemen ötmeye başlıyor biri bağırıyor biri ötüyor anlayacağınız akşama kadar kafam şişiyor birde kuşun tüylerinden ötürüde oğlumun yanına pek getirmiyorum ondan uzak tutuyorum belki zararı olur diye
maşallahboraya alkisalkisalkis seninde gözün aydın canım ne güzel yaşına yürüyerek girecek annesine süpriz yapmak istiyomuş demek ki ....darısı bize inşallah
çok geçmiş olsun canım annenede alişinede ...
aynen benimde keyif yapasım var ama evin hali öyle demiyor kaydirigubbakcemile3kalkıp biraz evi temizlemem lazım sende işlerini bir çırpıda halledersin önemli olan işe başlamak için kalkmak yoksa gerisi geliyor kaydirigubbakcemile3
dikkat et canım kendine geçmiş olsun inşallah tez zamanda geçer ...!
bizde bugün 9da kalktık kahvaltımızı ettik alperen kayrada az önce uyudu o uyurken size bakayım dedim benimde kalkıp evi temizlemem lazım kaç gündür geziyordum bir türlü eve bakamadım neyse kızlar ben şimdi kaçıyorum oğluşum uyanmadan işlerimi hafifleteyim bari hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın gelirim yineopuyorumnanaktan
bu arada tülaycım banucum sizler nasılsınız güzel kızlarınız nasıl banucum galiba kızının gösterisine gitmişsin ayy ne güzel inşallah bizde o günleri görürüz :Saruboceq:
erzen canım saol iyiyiz.kızımda iyi teyzesi.bugün ananesi ve teyzesiyle dışarı çıktılar.çok keyifliymiş annem az önce söyledi.
ne güzel mutlu yaa gzsinler maş.erzen canım saol iyiyiz.kızımda iyi teyzesi.bugün ananesi ve teyzesiyle dışarı çıktılar.çok keyifliymiş annem az önce söyledi.
Selam kızlar dün akşam annem geldi 2 aydır görmüyodum gelemiycem doğum gününe anneanneni alıcam yanıma demişti ama kıyamamış canım annecim gülcede gözünde uçunca sabah 4 te kalkmış hazırlanmış çıkmış apar topar Safranboludan önce adapazarına kızkardeşimi görmeye ordanda hooop bana geldi akşam bi kapı çaldı annem karşımda :1shok: çokk büyük sürpriz oldu kızımda çok özlemiş heyecandan uyumadı sabahtan beriaz evvel güçlükle uyttuk uyansın annemle dışarı çıkarıcaz cadıyı bizden böyle gidip mutfağımı halledeyim sonra kıza çanta hazırlayım hepinize güzel bir gün diliyorum umarım sizlerde böyle güzel sürprizlerle karşılaşırsınız bu gün öptüm hepinizi ve bebişleri a.s.
erzen canım saol iyiyiz.kızımda iyi teyzesi.bugün ananesi ve teyzesiyle dışarı çıktılar.çok keyifliymiş annem az önce söyledi.
Aynur'cum kolay gelsin canım benim a.s.
Sibel bacım tunaydin canım a.s.
Ceren günaydın canım çok gecmis olsun ya inşallah biran önce gecer. Allah dermansiz dert vermesin a.s.
men geldim annem uyudu benimde hiç keyfim yok banyo yapmam gerek
uykum var ve evin süprülmesi gerek...çocuklar uyurken uyumak sanırım en güzeli
sibelciğim annemimki tansiyondan değil daha öncede bahsettiğim sebepten 3-4 gün öncede oldu
bizden sıkılmasıda normal , çocuklar durmuyor ev batıor.. ben evimde halıların üzerini kapatıyorum
annem kapatmıyor...eee gelen giden çok olunca böyle batıyor..işe gireceğim diyo
bişey diyemedim...neyse sıkmayım canınızı sizinde
Selam kızlar dün akşam annem geldi 2 aydır görmüyodum gelemiycem doğum gününe anneanneni alıcam yanıma demişti ama kıyamamış canım annecim gülcede gözünde uçunca sabah 4 te kalkmış hazırlanmış çıkmış apar topar Safranboludan önce adapazarına kızkardeşimi görmeye ordanda hooop bana geldi akşam bi kapı çaldı annem karşımda :1shok: çokk büyük sürpriz oldu kızımda çok özlemiş heyecandan uyumadı sabahtan beriaz evvel güçlükle uyttuk uyansın annemle dışarı çıkarıcaz cadıyı bizden böyle gidip mutfağımı halledeyim sonra kıza çanta hazırlayım hepinize güzel bir gün diliyorum umarım sizlerde böyle güzel sürprizlerle karşılaşırsınız bu gün öptüm hepinizi ve bebişleri a.s.
men geldim annem uyudu benimde hiç keyfim yok banyo yapmam gerek
uykum var ve evin süprülmesi gerek...çocuklar uyurken uyumak sanırım en güzeli
sibelciğim annemimki tansiyondan değil daha öncede bahsettiğim sebepten 3-4 gün öncede oldu
bizden sıkılmasıda normal , çocuklar durmuyor ev batıor.. ben evimde halıların üzerini kapatıyorum
annem kapatmıyor...eee gelen giden çok olunca böyle batıyor..işe gireceğim diyo
bişey diyemedim...neyse sıkmayım canınızı sizinde
çok sağol pınarcım misafirlerim gelecek artık bu son posta:)) sonrada oğlumun doğum günü kutlandımı artık bi ohh diyeceğim şu sıaralar tülaycımda bilir acayip bi koşturmaca içindeyim bazen aceleden çoğu şeyi unuttuğumda olmuşturkaydirigubbakcemile3 canım güzel prensesin nasıl? sen nasılsın ?
gözü aydın arkadaşının canım vallahi bende yeni bir bebek görünce çok heyecanlanıyorum hep kendi hallerim aklıma geliyor ayy diyorum ne güzel şey doğum yapmak hamilelik bi dahamı doğursam diye düşünüyorum ama asıl gerçeklerle karşılaşınca vazgeçiyorumkaydirigubbakcemile3 çünkü çocuk büyük sorumluluk tekbaşına büyütmek zor oluyor bu yaramazları zemuszemus
aynen benimde keyif yapasım var ama evin hali öyle demiyor kaydirigubbakcemile3kalkıp biraz evi temizlemem lazım sende işlerini bir çırpıda halledersin önemli olan işe başlamak için kalkmak yoksa gerisi geliyor kaydirigubbakcemile3
Hoşbulduk cnm sağol, tam gaz d.günü hazırlıkları yapıyorsun sanırım kolay gelsin ben daha hazırlık yapmadım , darısı başımıza
Kızlar ben şi,mdilik çıkıyorum, komsumuzun mevlüdü olacak annem oraa gidiyor,öğlen kağanla biz evde olucaz, akşamada sporum var, yine gelicem öpüyoruz hepinizia.s.
Canım benim konuştuk telde gerçi ama tünaydınnnnn :)
Aynur'cum kolay gelsin canım benim a.s.
Sibel bacım tunaydin canım a.s.
Ceren günaydın canım çok gecmis olsun ya inşallah biran önce gecer. Allah dermansiz dert vermesin a.s.
ceren canım geçmiş olsun. bendede boyun tutulması var. sürekli bilgisayar karşısında durmaktan olmuş.yaza fizik tedaviye başlıcam.ama ihmal etme ilerleyince zor oluyor ben şu an arabada arkamı dönüp bile bakamıyorum.fena mide bulantısı yapıyor(
ceren cnm geçmiş olsun
canım ya bence vazgeçme kpss için bende kursa falan gitmiyorum ama bu sene sınava girecem yinede şansımı denemek istiyorum bence sende vazgeçme annenin yanındasın ne güzel annen kağanla ilgilenir sende ders çalışırsın... oyu ilk zamanlarda vermiştim canım bende ama tek bir oy kullanılıyor galiba çünkü beğendiniz zaten yazıyor inşallah siz kazanırsınız ama onca kişinin içinden 11.olmakta büyük bir başarı :lepi:
kağanıda yerim ya şeker şey gakkımı diyor çok güldüm vallahikaydirigubbakcemile3 bizimde evimize geçen hafta tanrı misafiri geldi balkonun camı azıcık açıktı baktım balkonun dışında bir muhabbet kuşu içeriye girmek istiyor bir sağa bir sola gidip gidip geliyor camın sürgüsünü yavaşça birz daha iteledim baktım hemen içeriye uçuverdi sonra eşimin omuzuna konup yarım saat durunca kimseye vermeyede kıyamadık bize gelmek istemiş demekki kısmet bizeymiş dedik eşim hemen gitti kafes aldı geldi alperen kayrada onun görünce kafesten parmağını falan uzatıyor kuşta oğlumun sesini dıyunca hemen ötmeye başlıyor biri bağırıyor biri ötüyor anlayacağınız akşama kadar kafam şişiyor birde kuşun tüylerinden ötürüde oğlumun yanına pek getirmiyorum ondan uzak tutuyorum belki zararı olur diye
maşallahboraya alkisalkisalkis seninde gözün aydın canım ne güzel yaşına yürüyerek girecek annesine süpriz yapmak istiyomuş demek ki ....darısı bize inşallah
çok geçmiş olsun canım annenede alişinede ...
dikkat et canım kendine geçmiş olsun inşallah tez zamanda geçer ...!
bizde bugün 9da kalktık kahvaltımızı ettik alperen kayrada az önce uyudu o uyurken size bakayım dedim benimde kalkıp evi temizlemem lazım kaç gündür geziyordum bir türlü eve bakamadım neyse kızlar ben şimdi kaçıyorum oğluşum uyanmadan işlerimi hafifleteyim bari hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın gelirim yineopuyorumnanaktan
bu arada tülaycım banucum sizler nasılsınız güzel kızlarınız nasıl banucum galiba kızının gösterisine gitmişsin ayy ne güzel inşallah bizde o günleri görürüz :Saruboceq:
Cnm hasta demek kuzucum geçmiş olsun( veee TEBRİK EDERİM oğlumu teyzsinden bir aferin ona :))
Banu bugünden koparıp yarına götürdün resmen beni, ben ne zaman oğlumun gösterisine gidicem acaba :)) ne büyük bir zevk ve gurur olur :))
Cnm arkadaşım birkaç aylıkken deldirdi, o zaman anlamağı için çıkartmadı küpeyi, temizlik konusundada dikkat etmiş hiç problem olmadı şükür, kuzenimde 1.5 yaşındayken deldirdi, küpeyi 10 gün sonra çıkartıp gerçek küpesini takmak istemiş taktırmamış zilli, yani ya büyüyünce deldir yada hemen deldirki çok anlamasın cnm
Teşekkürler cnm, evet ya eşim geliyor, annemle babam cuma cts pazar bahçede toprakla uğraşacak bizde çekidek aile olarak gezicez tabi :)) ya evt kpss konusunda çok umutsuzum bu şekilde çalışmayı yetersiz gördüm ve hevesim kırıldı gerçekten, kitabın yüzünü açmaz oldum
Tubacım ne kadar güzel bir duygudur o anı yaşamak :)) bizim doğum günümüzde gelsin artıkkkk :))) Cnm iki kez oy kullanılmıyor düşünnmen bile yeterli teşekkürler, tekiramız güzeldir helede orda soslu tavuk yapan bir fast food var en üstte popeye diyeeee o dahada güzeldir tavsiye ederim
Birsen facdeyede yazmıştın hastayız sürekli diye( geçmiş olsun, annen konusunuda pek takma o yardım etmeyecekte kim edecek, bol boo gezdir anneni veletlerde büyüdü artık rahatça çıkarsınız evden
Hoşbulduk cnm sağol, tam gaz d.günü hazırlıkları yapıyorsun sanırım kolay gelsin ben daha hazırlık yapmadım , darısı başımıza
Kolay gelsin bacım
Cnmm ben bişeymi kaçırdım? mesajını okudum ama anlamadım, oğluşum nasıl iyidir inş. annesi çok öpüyorum ikinizide :)))
Sibelcim cnm çok teşekkürler ,:))) ama hevesim kırıldı bir kere motivasyonum düştü, yeniden gaza gelmem lazım çalışabilmem için ama kitabın sayfasını çevirecek güç bulamıyoruym kendimde nedense...
Cnmm çok geçmiş olsun ya hay Allah neden oldun sen böyle yaa, kuzucuğuma kim bakacak inş. sen iyileşene kadar yardımcı olan birileri vardır((
Cerencim çok geçmiş olsun.İnşallah kısa zamanda düzelirsin.
Canım benim konuştuk telde gerçi ama tünaydınnnnn :)
Hayırlısı olsun Birsom yaaa onlara bişey denmiyor neticede belli yaştalar her gün kafaları kaldıramayabiliyor.Bide kuzular 2 tane olunca.Sen takma kafana herşey olacağına varır.
Gözün aydın canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?