2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

men geldim annem uyudu benimde hiç keyfim yok banyo yapmam gerek
uykum var ve evin süprülmesi gerek...çocuklar uyurken uyumak sanırım en güzeli

sibelciğim annemimki tansiyondan değil daha öncede bahsettiğim sebepten 3-4 gün öncede oldu

bizden sıkılmasıda normal , çocuklar durmuyor ev batıor.. ben evimde halıların üzerini kapatıyorum
annem kapatmıyor...eee gelen giden çok olunca böyle batıyor..işe gireceğim diyo
bişey diyemedim...neyse sıkmayım canınızı sizinde

Bu Defdef cadısı yapıştı yine bana ya. Yalancı emzik gibi tüm gün emecek bıraksam. Emzirmesem kıyameti koparıyor, hep kucağımda hep memede olacak oyyy oyyykafamçokkarıştı

çok sağol pınarcım misafirlerim gelecek artık bu son posta:)) sonrada oğlumun doğum günü kutlandımı artık bi ohh diyeceğim şu sıaralar tülaycımda bilir acayip bi koşturmaca içindeyim bazen aceleden çoğu şeyi unuttuğumda olmuşturkaydirigubbakcemile3 canım güzel prensesin nasıl? sen nasılsın ?

gözü aydın arkadaşının canım vallahi bende yeni bir bebek görünce çok heyecanlanıyorum hep kendi hallerim aklıma geliyor ayy diyorum ne güzel şey doğum yapmak hamilelik bi dahamı doğursam diye düşünüyorum ama asıl gerçeklerle karşılaşınca vazgeçiyorumkaydirigubbakcemile3 çünkü çocuk büyük sorumluluk tekbaşına büyütmek zor oluyor bu yaramazları zemuszemus
canım ya bence vazgeçme kpss için bende kursa falan gitmiyorum ama bu sene sınava girecem yinede şansımı denemek istiyorum bence sende vazgeçme annenin yanındasın ne güzel annen kağanla ilgilenir sende ders çalışırsın... oyu ilk zamanlarda vermiştim canım bende ama tek bir oy kullanılıyor galiba çünkü beğendiniz zaten yazıyor inşallah siz kazanırsınız ama onca kişinin içinden 11.olmakta büyük bir başarı :lepi:
kağanıda yerim ya şeker şey gakkımı diyor çok güldüm vallahikaydirigubbakcemile3 bizimde evimize geçen hafta tanrı misafiri geldi balkonun camı azıcık açıktı baktım balkonun dışında bir muhabbet kuşu içeriye girmek istiyor bir sağa bir sola gidip gidip geliyor camın sürgüsünü yavaşça birz daha iteledim baktım hemen içeriye uçuverdi sonra eşimin omuzuna konup yarım saat durunca kimseye vermeyede kıyamadık bize gelmek istemiş demekki kısmet bizeymiş dedik eşim hemen gitti kafes aldı geldi alperen kayrada onun görünce kafesten parmağını falan uzatıyor kuşta oğlumun sesini dıyunca hemen ötmeye başlıyor biri bağırıyor biri ötüyor anlayacağınız akşama kadar kafam şişiyor birde kuşun tüylerinden ötürüde oğlumun yanına pek getirmiyorum ondan uzak tutuyorum belki zararı olur diye

maşallah boraya alkisalkisalkis seninde gözün aydın canım ne güzel yaşına yürüyerek girecek annesine süpriz yapmak istiyomuş demek ki ....darısı bize inşallah

çok geçmiş olsun canım annenede alişinede ...

aynen benimde keyif yapasım var ama evin hali öyle demiyor kaydirigubbakcemile3kalkıp biraz evi temizlemem lazım sende işlerini bir çırpıda halledersin önemli olan işe başlamak için kalkmak yoksa gerisi geliyor kaydirigubbakcemile3

dikkat et canım kendine geçmiş olsun inşallah tez zamanda geçer ...!

bizde bugün 9da kalktık kahvaltımızı ettik alperen kayrada az önce uyudu o uyurken size bakayım dedim benimde kalkıp evi temizlemem lazım kaç gündür geziyordum bir türlü eve bakamadım neyse kızlar ben şimdi kaçıyorum oğluşum uyanmadan işlerimi hafifleteyim bari hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın gelirim yineopuyorumnanaktan

bu arada tülaycım banucum sizler nasılsınız güzel kızlarınız nasıl banucum galiba kızının gösterisine gitmişsin ayy ne güzel inşallah bizde o günleri görürüz :Saruboceq:

Cnm hasta demek kuzucum geçmiş olsun ( veee TEBRİK EDERİM oğlumu teyzsinden bir aferin ona :))
günaydın herkese nasılsınız işe yeni geldim kızımın gösterisine gittik babasıyla gözlerindeki mutluluğu görmenizi isterdim gösterisini yaparken tutamadım gözyaşlarımı

Banu bugünden koparıp yarına götürdün resmen beni, ben ne zaman oğlumun gösterisine gidicem acaba :)) ne büyük bir zevk ve gurur olur :))
Cnm arkadaşım birkaç aylıkken deldirdi, o zaman anlamağı için çıkartmadı küpeyi, temizlik konusundada dikkat etmiş hiç problem olmadı şükür, kuzenimde 1.5 yaşındayken deldirdi, küpeyi 10 gün sonra çıkartıp gerçek küpesini takmak istemiş taktırmamış zilli, yani ya büyüyünce deldir yada hemen deldirki çok anlamasın cnm

Teşekkürler cnm, evet ya eşim geliyor, annemle babam cuma cts pazar bahçede toprakla uğraşacak bizde çekidek aile olarak gezicez tabi :)) ya evt kpss konusunda çok umutsuzum bu şekilde çalışmayı yetersiz gördüm ve hevesim kırıldı gerçekten, kitabın yüzünü açmaz oldum

Tubacım ne kadar güzel bir duygudur o anı yaşamak :)) bizim doğum günümüzde gelsin artıkkkk :))) Cnm iki kez oy kullanılmıyor düşünnmen bile yeterli teşekkürler, tekiramız güzeldir helede orda soslu tavuk yapan bir fast food var en üstte popeye diyeeee o dahada güzeldir tavsiye ederim

Birsen facdeyede yazmıştın hastayız sürekli diye ( geçmiş olsun, annen konusunuda pek takma o yardım etmeyecekte kim edecek, bol boo gezdir anneni veletlerde büyüdü artık rahatça çıkarsınız evden

Hoşbulduk cnm sağol, tam gaz d.günü hazırlıkları yapıyorsun sanırım kolay gelsin ben daha hazırlık yapmadım , darısı başımıza

Kolay gelsin bacım

Cnmm ben bişeymi kaçırdım? mesajını okudum ama anlamadım, oğluşum nasıl iyidir inş. annesi çok öpüyorum ikinizide :)))

Sibelcim cnm çok teşekkürler ,:))) ama hevesim kırıldı bir kere motivasyonum düştü, yeniden gaza gelmem lazım çalışabilmem için ama kitabın sayfasını çevirecek güç bulamıyoruym kendimde nedense...

Cnmm çok geçmiş olsun ya hay Allah neden oldun sen böyle yaa, kuzucuğuma kim bakacak inş. sen iyileşene kadar yardımcı olan birileri vardır((

aynurcum bilmemmi misafirlerden valla kaç haftalardır rahat nefes alamıyorsun ama az kaldı cnaım.sonra dinlenirsin bol bol.

erzen canım saol iyiyiz.kızımda iyi teyzesi.bugün ananesi ve teyzesiyle dışarı çıktılar.çok keyifliymiş annem az önce söyledi.

Selam kızlar dün akşam annem geldi 2 aydır görmüyodum gelemiycem doğum gününe anneanneni alıcam yanıma demişti ama kıyamamış canım annecim gülcede gözünde uçunca sabah 4 te kalkmış hazırlanmış çıkmış apar topar Safranboludan önce adapazarına kızkardeşimi görmeye ordanda hooop bana geldi akşam bi kapı çaldı annem karşımda :1shok: çokk büyük sürpriz oldu kızımda çok özlemiş heyecandan uyumadı sabahtan beri az evvel güçlükle uyttuk uyansın annemle dışarı çıkarıcaz cadıyı bizden böyle gidip mutfağımı halledeyim sonra kıza çanta hazırlayım hepinize güzel bir gün diliyorum umarım sizlerde böyle güzel sürprizlerle karşılaşırsınız bu gün öptüm hepinizi ve bebişleri a.s.

Cnm sağolasın, ben yinede giricem sınava ama çalışmadığım için ümitli değilim sadece bu sene için, vakit azdı zaten nisan başı başladım çalışmaya, 2 hafta çok düzenli
çalıştım diyebilirim sonrasında ise durum böyle...
desteğin içinde teşekkürler , ben oy veren arkadaşlarımın profil resimlerini ana sayfasında görebiliyorum cnm senin resminide gördüm çok teşekkürler cnm
Muhabbet kuşuda çok güzel olmuş yaa :))) bizim bi akrabada boş kafes koymuştu balkonuna, bir muhabet kusu girmiş, kapağını kapatıvarmiş oda :))) evden kaçan kuşlar dışarıda yaşamaya alışık olmadığı için kafes görünce dalıyorlar içeri :))) kuzucum büyürken evde hayvan olması güzel bir olay olur gerçekten hayvan sevgisini aşılarsın

erzen canım saol iyiyiz.kızımda iyi teyzesi.bugün ananesi ve teyzesiyle dışarı çıktılar.çok keyifliymiş annem az önce söyledi.

ohh ne güzel Allah keyfini arttırsın papatyanın her günü keyifli geçer inşallah opuyorumnanaktan

ne güzel mutlu yaa gzsinler maş.

Cnm çok güzel bir sürpriz olmuş senin için :)) anneler lunca çok büyük kolylık oluyor gerçekten :))

Kızlar ben şi,mdilik çıkıyorum, komsumuzun mevlüdü olacak annem oraa gidiyor,öğlen kağanla biz evde olucaz, akşamada sporum var, yine gelicem öpüyoruz hepinizia.s.

arkadaşlar benim çıkmam gerek kendinize ii bakın bebişlerinizi ve sizleri kocamanöpüyorum ii günler ve ii tatiller dilerim şimdiden

Cerencim çok geçmiş olsun.İnşallah kısa zamanda düzelirsin.

Aynur'cum kolay gelsin canım benim a.s.

Sibel bacım tunaydin canım a.s.

Ceren günaydın canım çok gecmis olsun ya inşallah biran önce gecer. Allah dermansiz dert vermesin a.s.

Canım benim konuştuk telde gerçi ama tünaydınnnnn :)

Hayırlısı olsun Birsom yaaa onlara bişey denmiyor neticede belli yaştalar her gün kafaları kaldıramayabiliyor.Bide kuzular 2 tane olunca.Sen takma kafana herşey olacağına varır.

Gözün aydın canım.

Oda kendince haklı be Birso'cum. Sıkma canını sende böyle idare ediceksiniz ne yapacaksın. Gezin bol bol kafası dağılsın anneciğininde a.s.

Sağolasın canım Defdoş'um öksürük dışında iyi çok şükür. BEnde koşturmacaya aynen devam. Oh misafirler bitiyormuş hadi gözün aydın. D.günü hazırlıkları içinde kolay gelsin canım inşallah herşey istediğin gibi olur a.s.

Sağolasın canım valla bende o minicik kuzuyu görünce heves etmedim dersem yalan olur. Ama cesaret işi valla biraz daha bekleyelim a.s.

Dediğin gibi canım ya bi kalktım mı gerisi gelirde Defdef'in uzunca bi uyuması lazım eyvahedigeldismile

Hoşbulduk cnm sağol, tam gaz d.günü hazırlıkları yapıyorsun sanırım kolay gelsin ben daha hazırlık yapmadım , darısı başımıza

Sağolasın canım yapıyoruz kısmetse çarşamba günü kutlayacağız. Sende yaparsın herşeyi bir iki güne a.s.

Ay ne güzel süpriz olmuş canım ya gözün aydın a.s.

Kızlar ben şi,mdilik çıkıyorum, komsumuzun mevlüdü olacak annem oraa gidiyor,öğlen kağanla biz evde olucaz, akşamada sporum var, yine gelicem öpüyoruz hepinizia.s.

Güle güle canım a.s. İyi sporlar a.s.

Canım benim konuştuk telde gerçi ama tünaydınnnnn :)

a.s.

Aynur'cum kolay gelsin canım benim a.s.

Sibel bacım tunaydin canım a.s.

Ceren günaydın canım çok gecmis olsun ya inşallah biran önce gecer. Allah dermansiz dert vermesin a.s.

ceren cnm geçmiş olsun

geçmiş olsun dilekleriniz için çok çokkk sağolun kızlar a.s. umarım en kısa sürede geçer dediğiniz gibi..

benim biraz işim var kızlar işe de öğleyin geldim hepsi birikmiş. biraz toparlayım uğrayım yine
öptüm sizi..opuyorumnanaktan

Defdoş'u yatağımın üzerine attım oynadık, mıncıkladım iyice yoruldu ve emerken sızdı çok şükür :lepi:

Bende hemen karnımı doyurdum. Defdef cadısının sabahtan beri dağıttığı odasını toparlayayım. Tüm kıyafetleri yerlere indirmiş cadı. Sonrada hâlâ uyanmazsa şu minderleri takayım bari.

Kuaförede eşim gelince inicem mecbur. Bu cadıyla insem durumu ki :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…