tülaycım ben çok beğendim yapalım onlardan :)))) ay nasıl mutlu olurum bende diğer konuştuklarımızı alayım :)))
iyi şükür cnm inş ...
dorukta bizden desen kaydirigubbakcemile3
ya valla gece uyandığı zaman meme vermesem mumkun değil uyutamıyorum gözler kapalı delı gıbı ağlıyor buda manane der gibi ağlıyor yaw kaydirigubbakcemile3
aynen valla bacım oturduğum zaman yakaladığı yerde yakama asılıyor..ama ben artık gündüz emmesini kesicem inş..tabi ne kadar başarabilcem onuda bilmiyorum bilmiyorumkismile
çokk saol cnm ya gercekten nazar yani başka bi açıklamasını bulamadım benn(
sizede cok geçmiş olsun canm yaa valla elimden geldiğince dikkat ediyorum ama nerde ne zaman düşecegi yada ne yapacagı hiç belli olmuyorki bazen korkumdan işim uzun surecekse mutfakta yada temizlik yaparken yürütece koyuyorum çünkü sırtımı donduğum an küt yerde birde benim mutfak ve koridor fayans oldugundan acayip kayıyor cocuk ...ilk yürümeye başladığında bile bu kadar düşmezdi çocukk yada kendine fazla güveni geldi dikkatsiz davranıyor :sinifsinif::sinifsinif:
bizde haftaya özelde yapıcaz cnm kan tahlilleri falan...dediğin gibi umarım ateş yapmaz :
pınarcım sizede geçmiş olsun tatlım
olur tülaycım bulamadığım birşey olursa söylerim sana çok süslü olmasın demi kese lavanta ve kurdele yeter mi tatlım :)))))))))))
selam tekrar ben
alıntı yapamıyorum cıkmam lazım maglum bugun trafık yogun
fılızcım benımde tanıdıgım yok avrupa yakasında doktor ama bu tarafta ıstersen bende yardımcı olabılırım fakat ımkanın varsa alman hastanesine gotur derım bılıyosunuz gecenlerde yazmıstım esımın bı arkadası kanser amelıyat oldu yogun bakımda dıye yazmıstım sımdı cok sukur cıktı normal odaya bızde sık sık onu zıyarete gıdıyorus fakat doktorların ıyı oldugunu hatta baska hastanede olsa coktan ölmüştüm falan dıyo ben şiddetle orayı tavsıye ederım sen ınternet sıtesınden al numarasını bı ara konus bence
fıyatlarını,doktorlarını sana ordan yardımcı olurlar optum canım
gorusurus kızlar adapazarı yolcusuyum bugun annemden gırerım yıneee
Bende aslında gündüz emmesini keseyim diyorum ama bu sefer başka türlü nasıl sakinleştiririm onu düşünüyorum :uhm: Geceyi kessem uyanınca nasıl uyuturum onu düşünüyorum :uhm: İki ucu moklu değnek oldu valla bu iş. Toptan kesmeyede kıyamıyorum oyy oyyy akannehir
Benimki yürüteçtede durmuyor canım ya. Oturuyorsam yakamda, ayaktaysam paçamda. Bazen fenalık geliyor resmen kafamçokkarıştı
Alışır canım ya biraz daha geçsin tam güzel yürümeye başlar. Şimdi herşey dikkatini çekiyor ya aceleci davranıyorlar. O yüzden düşüyordur a.s.
hülyacım evet çok duygulandırdı beni gazelime nazar mı değmiş kıyamam dikkat etmemiz gerekiyor artık çok hareketliler duruda geçen sehpayı çekti kafasına düşürüyordu az kalsın nasıl korkuttu beni Allah kem gözlerden korusun canım yavrularımızı
evet banucum dikkatli olmak lazım.akşmada selin koltuğa çıkıp sehpanın üzerindeki çayı almak istiyor.bak sıcak bu cıs diyorum hala elini uzatıyor.bardağı eline değdirdim oyun sandı hala istiyor ben zuatınca cıs diyor:) bide yatağın üstüne çıkıp inmesi ayrı dert
selam tekrar ben
alıntı yapamıyorum cıkmam lazım maglum bugun trafık yogun
fılızcım benımde tanıdıgım yok avrupa yakasında doktor ama bu tarafta ıstersen bende yardımcı olabılırım fakat ımkanın varsa alman hastanesine gotur derım bılıyosunuz gecenlerde yazmıstım esımın bı arkadası kanser amelıyat oldu yogun bakımda dıye yazmıstım sımdı cok sukur cıktı normal odaya bızde sık sık onu zıyarete gıdıyorus fakat doktorların ıyı oldugunu hatta baska hastanede olsa coktan ölmüştüm falan dıyo ben şiddetle orayı tavsıye ederım sen ınternet sıtesınden al numarasını bı ara konus bence
fıyatlarını,doktorlarını sana ordan yardımcı olurlar optum canım
gorusurus kızlar adapazarı yolcusuyum bugun annemden gırerım yıneee
Defdoş uyandı, çorbasını ve şurubunu içirdim. Şimdi paçama yapışmış çekiştiriyor. İnat ettim yarım saat oldu emzirmedim. Ne bu ya çocuk oyuncağına çevirdi valla. Eşimde hala işteymiş. Gelicekte bende duş alıp kuaföre gidicem. Defdoş'u kayınvalideme bırakıcaz. Ordan gidip annemleri alıcaz ve bayağı uzak bi yee gidicez. Kına bitmeden yetişiriz inşallah kaydirigubbakcemile3
Defdoş'un derdi belli oldu. Kapıya gitti ve "aniiii atta" diyor. Bugün dışarı çıkamadı ya sıkıldı anasını kılıklı gezgin kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?