2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

tülaycım ben çok beğendim yapalım onlardan :)))) ay nasıl mutlu olurum bende diğer konuştuklarımızı alayım :)))

:)tamam banucum.sen h.sonu bakarsın eksik kalan bişey olursa ben h.içi izin kullanıcam bende geri kalanlara bakarım.opuyorumnanaktan

Bende aslında gündüz emmesini keseyim diyorum ama bu sefer başka türlü nasıl sakinleştiririm onu düşünüyorum :uhm: Geceyi kessem uyanınca nasıl uyuturum onu düşünüyorum :uhm: İki ucu moklu değnek oldu valla bu iş. Toptan kesmeyede kıyamıyorum oyy oyyy akannehir

Benimki yürüteçtede durmuyor canım ya. Oturuyorsam yakamda, ayaktaysam paçamda. Bazen fenalık geliyor resmen kafamçokkarıştı

Alışır canım ya biraz daha geçsin tam güzel yürümeye başlar. Şimdi herşey dikkatini çekiyor ya aceleci davranıyorlar. O yüzden düşüyordur a.s.

hülyacım evet çok duygulandırdı beni gazelime nazar mı değmiş kıyamam dikkat etmemiz gerekiyor artık çok hareketliler duruda geçen sehpayı çekti kafasına düşürüyordu az kalsın nasıl korkuttu beni Allah kem gözlerden korusun canım yavrularımızı

pınarcım sizede geçmiş olsun tatlım

olur tülaycım bulamadığım birşey olursa söylerim sana çok süslü olmasın demi kese lavanta ve kurdele yeter mi tatlım :)))))))))))

evet banucum dikkatli olmak lazım.akşmada selin koltuğa çıkıp sehpanın üzerindeki çayı almak istiyor.bak sıcak bu cıs diyorum hala elini uzatıyor.bardağı eline değdirdim oyun sandı hala istiyor ben zuatınca cıs diyor:) bide yatağın üstüne çıkıp inmesi ayrı dert

pınarcım sizede geçmiş olsun tatlım

olur tülaycım bulamadığım birşey olursa söylerim sana çok süslü olmasın demi kese lavanta ve kurdele yeter mi tatlım :)))))))))))

evet canım sade olsun.ben çok süslü püslü şeyleri sevmiyorum.banu kese için ali özkandan alıcaksak kurdelaya gerek yok zaten onların kurdelası var ama poşete koyucaksak kurdela gerek:)a.s.

tülaycım valla öyle canım duruyada cıss diyorum hiç ama hiç umrunda değil yapacağından geri kalmıyor

Tülay'cım Banu'cum sağolun kızlar valla melekler koruyor kuzularımızı a.s.

selam tekrar ben
alıntı yapamıyorum cıkmam lazım maglum bugun trafık yogun

fılızcım benımde tanıdıgım yok avrupa yakasında doktor ama bu tarafta ıstersen bende yardımcı olabılırım fakat ımkanın varsa alman hastanesine gotur derım bılıyosunuz gecenlerde yazmıstım esımın bı arkadası kanser amelıyat oldu yogun bakımda dıye yazmıstım sımdı cok sukur cıktı normal odaya bızde sık sık onu zıyarete gıdıyorus fakat doktorların ıyı oldugunu hatta baska hastanede olsa coktan ölmüştüm falan dıyo ben şiddetle orayı tavsıye ederım sen ınternet sıtesınden al numarasını bı ara konus bence
fıyatlarını,doktorlarını sana ordan yardımcı olurlar optum canım

gorusurus kızlar adapazarı yolcusuyum bugun annemden gırerım yıneee

Defdoş uyandı, çorbasını ve şurubunu içirdim. Şimdi paçama yapışmış çekiştiriyor. İnat ettim yarım saat oldu emzirmedim. Ne bu ya çocuk oyuncağına çevirdi valla. Eşimde hala işteymiş. Gelicekte bende duş alıp kuaföre gidicem. Defdoş'u kayınvalideme bırakıcaz. Ordan gidip annemleri alıcaz ve bayağı uzak bi yee gidicez. Kına bitmeden yetişiriz inşallah kaydirigubbakcemile3

Defdoş'un derdi belli oldu. Kapıya gitti ve "aniiii atta" diyor. Bugün dışarı çıkamadı ya sıkıldı anasını kılıklı gezgin kaydirigubbakcemile3

Hayırlı yolculuklar canım a.s.

Defdos Sagolsun yarım saat oyuncaklariyla oynadıda bende et sote attım ocağa. Kocis gelince ac olur adam annesine kadar beklemesin dedim a.s. isim bitti ya şimdi yapışır paçama kurtlu kurabiye

cnm bi şekkilde başarmaya çalışcaz valla boyle gitmez buyudukçe iyice bilinçleniyorlar ve git gide zorlaşıyor ....

Allahtan bu yürüteci seviyor sadece ben yemek yerken illa beni çıkar diyor neymiş masada kucağımda oturacakmış hnm kaydirigubbakcemile

oyy kıyamam yaa tahmi ediyorum cnm korkunu benimde aklım çıktı valla bi anda

bizim cadıda cız diyor ama yine ellemekten vazgeçmiyor...bunlar sanırım hepsi aynı yaramazlar kaydirigubbakcemile3

cnm hayırlı yolculuklar fazla özletme kendini kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ben bu saat oldu emzirmedimmm ve şimdi uyudu :lepi::lepi::lepi:

sizede iyi eğlenceler cnm valla iyi alıştı defnoşta bu atraksiyona cocukta evde durmak istemiyor artıkk kaydirigubbakcemile3

üff bizimde fotocuda cektirdiğimiz resimleri mail atmışlar secmemiz için yaklaşık 35 tane ama hepsi birbirinden güzel ya hangisini seceyim karar veremedim bi turlu (

kızlar bunlar Ayşe teyzemizin hediyeleri ellerine sağlık canım...çok tşk ediyoruz opuyorumnanaktan

[/URL][/IMG]

bunlarda Banu teyzemizin hediyeleri çok sağol canım benim opuyorumnanaktan

kızlar iyi akşamlar herkese.

gülşah canım iyi yolculuklar

pınarcım sizede iyi eğlenceler

ceren canım çok güzeller güle kullanın.sen yarın tatilsin galiba şimidem iyi tatiller kuzucunun d.günü şimdiden kutlu olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…