şanslısınız burda kandi okulunda 10 dk oda dediğim gibi hiç bişey yok herkes bitse diye bakıyor yani çekici bişey yapmazsan tabi herkes öyle bakar.............canım bizimki köy okulu ya, bütün kutlamayı okulda yapıyoruz,stadyum olayı filan yok yani. güzel geçiyor:)
canım sağolasın. inşallah senin kuzular da iyi oynarlar.
bazen insan böyle günleri özlüyor iyi olmuş senin içinde tabi yorgunluk kısmı hariç.bizde iyiyiz bu ara çok yoğunum eve geldiğimde pestil oluyorum yemek Türkiz derken ve eşim den pc yi kapabilirsem girebiliyorum ondan özlüyorum sizi.Bora nasıl?Taşındın yerleştin artık sanırımda hoş hiçbi zaman iş bitmez ama .... nasıl Borada yürüyor artık sanırım.İyi Akşamlar Kızlar,
Şaka gıbı bırgun bıtmez uzere.Inanın sabah 10 da actım pc yı ve alıntıları yapmaya basladı.İnsallah gun bıtmeden bende bırseyler yazıcam.Öncelıkle sabahkı yurume sevıncımı paylasan arkadaslarıma cok tesekkur ederım.Eh onlıne olup görmeyenlere cok tesekkur ederım.:))
Sormayın bugun tam bı kaos vardı.Sabah bı arkadasım aradı kahveye gelıyorum dıye.Tam kahvelerımızı ıcerken baska bı arkadas aradı.Hadı gel yetış yedık.O da geldı hemen.Ardından baska bır kankım aradı.Hadı cay demledık oda gelıyor dıye.Ve ardından bır baskası.Neyse hemen bırseyler hazırladık aksama kadar oturduk.Süprız oldu benım ıcın.İstesem toplayamam hepsını bır araya.Sankı yogunluk yetmemıs gıbı onlar gıdınce Borayı dışarı cıkardım.
Ve pilim bıttıııııı.
beni unuttun beni nasılsın tatlım?yolculuk var sanırım iyi gezmeler biz yine İstanbulu bekliyoruz.bizde bayramınızı utluyoruz vanımSelam kızlar,,
Aaaa ne zamandır bakamamışım ya özlemişim burayı resmen.
Şöyle bi iki sayfa baktım geçmişe ,,
Hülyacım geçmiş olsun kazalar atlatılmış,ayy sorma artık bunlar çok ffena çok dikkat etmek lazım,Allah görünemz kazadan korusun cnm sen boşver oku sürekliinazar değmiştir güzel kızıma..Resimlerinide seçme çıkart hepsini ne düşünücen boşver..
Cerencim hediyelerinizi güle güle kullanın,,Ayşeninde elelrine sağlık,Banunun ellerine sağlık çok düşünceliler..
Gülhancım kaçırdımmı Boramı yürüyor anlamadım ama sanırım öyle bişey yazmışsın hadi gözün aydın çok sevindim,şimdi karıştırmayı gör sen yandın cnm..Yoğun ve güzel bi gün olmuş dinlen hadi sende..
Esencim kolay gelsin,inşalalh atlatırsınız şu 23 Nisanı kazasız belasız.. :))
Burcu özlettin kendini be,oh gez toz valla ne güzel,,Kağanıda çok öp,bende sınava giricem ama çalışmak filan hakgetire..boşver inşallah yaparız bişeyler..
Filizcim,sanada yemek derslerinde alalh kolaylık versin ama komşun iflah olmaz gibi,ne diyim.Allah razı olsun senden.Doruk'u çok öp yerime..
Ayşecim artık koyma derim yürüteçe Kaanı,daha kötüsü olabilir Allah korusun.
Pınarcım her zamanki gibi formundasın,gezmeler son sürat devam ediyor,geçendede Ikeadaydın okudum yanii..
Gelelim bize...
Dün eşim gelince dağhanı bırakıp doğruca Palladıuma gittim,doğumgünü için kendimede bişeyler bakıyım dedim,iki saat gedim yok anacım hiçbişey bulamadım,güzel bi elbise alacaktım ama yok bulamadım,ordan çıkıp geldim eve geldimki bizimki uyuyor hiç üzmemiş babasını,uyanıncada muhallebisini yedirdik,12 gibi geri uyuttum ama dün gece bizle yattı,yatarak emzirmiştim öyle kalduyumuşuz ve inanırmısınız kızlar gece hiç kalkmadı kalksada bi iki mızıldanıp kendi kendine geri uyudu sabah da 7 de emzirdim 9 buçuğa kadar geri yattık oğlumla,yani Pınarın 10 a akadr uymasıonın sırrını çözdüm çocuklar analarının yanında kokusundan mı ne uyuyolar kardeşim.Ama yok eşim istemiyor bu gece yerine yatırdık,,
bugünde sabahtan beri valiz hazırlıyorum,neyseki bir iki eksik dışında halloldu,ama çok yoruldum Dağhanla çok zor iş!!kısmetse cumartesi yolculuk var,aman ne yapcam ben sizsiz bilmiyorum,benim kardeşlerin hiçbiri evde olmayınca bilgisayarda internette transfer oldu,ama kardeşime yani Seldaya gidince açıp bakıcam size,özlücem yani...
kızlar bizim gece emmelerimiz bitti çok şükür.Artık Dağhanda çok aramıyor,istesede biz biraz ısrar edince bakıyoki vermicekler geri uyuyor,Bence pınar ve Hülya sizde biraz diretirseniz bu iş oluyor,Yani biraz fedakarlık gerektiriyor gece uyanınca sallamak ucağına almak,odasına gitmek,uykusuz kalmak gibi ama gerçekten iyi oluyor.Hem sütte daha iyi oluyor. bilginiz olsun bence deneyin,Gündüzde 3-4 kereden fazla vermeyin yemeklerinide daha iyi yiyolar o zaman..
Kızlar oğlumun 5. dişide geldi çok şükür 6. sıda yolda...
Bu arada söylemeden geçemicem Semracım beni çok duygulandırdın,çok ama çok düşüncelisin,çok naziksin,beni utandırdın valla,çok teşekkür ederim cnm ince düşüncen için..
Yarın,hatta bugün 23 Nisan bütün çocukların,ve bizim bebişlerin bayramını kutluyorum,ne şanslıyız,Atatürk sayesinde çocuklarımızın bile kutlayabileceği bi bayramımız var,ona çok şey borçluyuz..minnettarız..Bayramınız kutlu olsun çocuklar..
Unutuuğum atladığım varsa kusura bakmayın kızlar..
Şimdilik bende bu kadar yarın son hazırlıklarıda yaparız,ve eşimle gitmeden son günümüzde gezeriz biraz..hepinizi çok öpüyorum iyi geceler...