2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canım bizimki köy okulu ya, bütün kutlamayı okulda yapıyoruz,stadyum olayı filan yok yani. güzel geçiyor:)

canım sağolasın. inşallah senin kuzular da iyi oynarlar.
şanslısınız burda kandi okulunda 10 dk oda dediğim gibi hiç bişey yok herkes bitse diye bakıyor yani çekici bişey yapmazsan tabi herkes öyle bakar.............

bazen insan böyle günleri özlüyor iyi olmuş senin içinde tabi yorgunluk kısmı hariç.bizde iyiyiz bu ara çok yoğunum eve geldiğimde pestil oluyorum yemek Türkiz derken ve eşim den pc yi kapabilirsem girebiliyorum ondan özlüyorum sizi.Bora nasıl?Taşındın yerleştin artık sanırımda hoş hiçbi zaman iş bitmez ama .... nasıl Borada yürüyor artık sanırım.
beni unuttun beni nasılsın tatlım?yolculuk var sanırım iyi gezmeler biz yine İstanbulu bekliyoruz.bizde bayramınızı utluyoruz vanım

Ayy cnm dedimya kusura bakam unutmuşum,nasılsın,güzel kızın nasıl iyi dimi?korkusu geçtimi?öp yerime..memlekete gidiyorumcnm d.gününüde orda ypıcaz.hadi iyi gecelr görüşürüz..

ferdacım canım gidiyorsun heee biz de seni özlüycez canım fırsatını bulunca gir hemena.s.

esracım türkiz nasıl tatlım sen özel okuldamıydın sanırım daha yoğun oluyor di mi

ıyi Geceler Kızlar
Kaç gündür giremiyorum, eşimle uğraşıyorum size bahsettiğim ek iş olayını iyce kafaya koymuş adamlarla sözleşme yapmış bir miktarda para vermiş ve benim hiçbişeyden haberim yoktu, çok sinirim bozuldu, sölendim, konuşmadım, kafasının etini yedim :) ama bende de hal kalmadı, can sıkıntısı baş ağrısı, vazgeçirdim gibi ama bakalım sözleşmeyi iptal edeceğini sölüyo inşallah caymaz, bugün hava çok güzeldi, yeni bir pazar kuruluyo sosyeti pazarmış sözde pek bişey yoktu ama gezdik kızımla geldik.
Masal Allah Allah diyo ölüyoruz gülmekten cimcime ne duysa tekrarlamaya çalışıyo, bi iki adım atıyo ama hemen oturuyo yürüyemedik daha bizde böle havadisler , hala spoara başlayamadım eşim şu işler kesinleşsin diyo deli ediyo beni

Geçmişe baktım biraz
Tubacım slayt çok güzel olmuş ellerine sağlık, doğum gününüz çok güzel geçmiş darısı başımıza pastada çok güzel olmuş ellerine sağlık

Filizcim Allah kolaylık versin bencede komşunun evinde yapın hem kendi araç gereciyle daha güzel öğrenir :) aklında kalır, yazık çocuklara haklısın kahvaltıda sosis bize bile zararlı çıkarcı insanları sevmiyorum ama sevaba girersin çocuklar adına

Pınar iyi eğlenceler canım, sen maclaren arabayı kaça almıştın netten araştırma yapıyorum da bide hangi modeliydi, hafta sonu belki haşim işcana da bakarız, bide oto koltuğu nun modeli ve fiyatı neydi bayağı araştırmıştın sende galiba, çok sordum kusura bakma canım ama çok sıkıldım bu konudan artık bi türlü karar verip alamadık,

Birsen asist gıcık yapıyo haklısın, annene üzüldüm canım geçmiş olsun, yorgunluktan falandır belki canım üzme kendini

Esra ve Esen kolay gelsin sizlere yarın bende kızımı karşımızdaki okula götürcem tören izlemeye, bide bayrak alıcam eline :))

Gülşah iyi yolculuklar canım, annenle hasret giderirsin

Ferda sende hazırlıkları bitirdin bavullar hazırlanıyo heralde ne güzel değişiklik olucak size

Gülhancım ne güzel birgün olmuş, Boracım da yürüyomuş gözünüz aydın darısı başımıza

unuttuğum varsa kusura bakmayın kızlar başım çok ağrıyo kronikleştimi ne mütamadiyen ağrıyo, eşime kıızyorum ya ondan galiba, öptüm hepinizi yarın 23 nisan neşe doluyo insan, bide eşim çalışmasaydı daha bi mutlu olucaktım ama malesef bizde resmi bayramlarda tatil yok (

Tüm Zuzuların ılk 23 Nisan Bayramı kutlu olsunnnn

aaaa daha herkes uyuyormu sanmam kesin kuzular erken uyanmıştır:))

bende kalktım Ahsenin kahvaltısını yedirdim mutfağımı toparladım şimdi kendi kahvaltımı hazırlıycam

tüm kuzuların bayramını kutluyorum fırsatınız varsa götürün kızlar çok güzel müzikler oluyor
ben pazartesi kendi okuluma götürücem

ferdacım canım gidiyorsun heee biz de seni özlüycez canım fırsatını bulunca gir hemena.s.

esracım türkiz nasıl tatlım sen özel okuldamıydın sanırım daha yoğun oluyor di mi
canım Türkiz çok şükür iyi biraz yaramaz o kadar
canım benim devlet ama lise müdürüm beni okulda öyle bi dağıtmışki programımı sorma perişanım bide 2 Avrupa projesindeyim onlarla uğraşıyorum biraz mecburiyet koyuyor bana ve tabi tüm okul faaliyetleri elimden geçiyor diğer resim öğretmenine görev vermiyor hepsini bana yüklemiş durumda yani kaytarmak yok diyor.
Ahsen nasıl?Yürüyormu?

sağol tatlım doğumdan sonra bendede sık sık oluyor ağrılar neden anlamadım.İş işinide bırak eşin halletsin belki iyi olur kız.

Günaydın herkese sabah 9 da bando sesleri ile uyandım içim kıpırdadı Türkiz hala uyuyor dün gece 1.30 da uyudu ya deli etti beni 3 defada uyandı mama için mız mız neyse eşimi gönderdim bak tören varmı diye okul stada gitmiş ya yoksa Türkizi uyandırmayı düşünüyordum.şimdi uyusun bakalım napalım.bende TV den izliyorum.Hepinizi öpüyor tekrar bayramı kutluyoruzturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi

günaydin kizlar a.s.

hayirli bayramlar :) bebişlerin ilk cocuk bayrami :) daha nice bayramlar görecegiz inşaAllah

sabah eşimi yolcu ettim..serros hanimla ugrastim..şimdide uyumaya calişiyor hanimefendi :) uyursa bende bi dus alacagim..annemlerde 1 saat sonra felan gelir sanirim beni almaya :) pazar günü gelicez evimize inşaAllah :) sanirim ozamana kadar giremem..annem pek hoşlanmiyor nete girmemden anca haber saatlerinde gelirim herhalde :)))))

hadi öptük hepinizi kocamannnnn a.s.

günaydınnnn herkeze ..

bütün bebişlerin bayramı kutlu olsunnn....

çok tşk ediyorum kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için...

Dün aşımızı olmuştuk yaa...çok şükür ateşi çıkmadı ama akşam bir huysuz bır huysuz olduki sormayın uyutana kadar canım cıktı...uykusuzluktan deliriyor ama dokundugum an deli gibi ağlamaya başlıyordu...
babası azcık sakinleştirde zar zor uyuttum en sonunda ...

Filizcim sizin nasıl geçti geceniz...

Ferdacım valla su an ben kendimi gece emmesinden bıraktırmaya hazır hissetmiyorum malesef
ama seni tebrik ederim başarmışsın nihayetinde :))

Gülhancım guzel ama yorucu bi geçirmişsinnn ne guzel...

pınarcım resimlerden 15 tanesine karar verdimmm :)))kociş isyanlarda :))

tubiş hnm sende gezzz bakamm cok bile oturdun evde :))

esracım gunaydın cnm ozletıyorsun valla kendini ...
arada turkiz kızımızın resminide koyda hasret giderelimm ...

esencimm evdemiydin sen bugun benim arkadaşın işi çıkmış bu akşam gelmiyor yarın kahvaltıya mı kaçsak senlee ))

tuğbacım bi tek sen varsın galiba.merhaba canım.bugün rüyamda seni gördüm.heralde dün serranın slaytına resimelrine epey baktımya bilinç altı bişey:)

merhaba kızlar çocuklarımızın ilk 23 nisanı
inş.okullu olduklarında bizlerde heycanla okulda oluruz
aman ne ağlarız ....yani ben öleyim ya sizde öle olursunuz :))

esenciğim ben çok istedim götürmeyi ama ani bir kararla dün gece evimize geldik
o yüzden masal oldu ...benim sokağımda tam iki okul var biri ilk öğretim biri anadolulisesi...
kısmet değilmiş.....

tubacığım iyi eylenceler cnm....hande geçmiş olsun..hülyacığım yazdımmı hatırlamıyorum
ama çok geçmiş olsun boncuk kızım nazar oldu kesin.......

ferda sanada iyi yolculuklar gezersin mis gibi

tülaycığım sen nasılsın boynun nasıl?iştemisin
banu sanırım çalışmışmıyor kızları ile sanırım...

ayyy tuba ben gece rüyamada senin dedeni gördüm yaaaa ne alaka diyeceksin valla bende bilmiyorum cnm yaaa....beyaz saçlı beyaz sakallı yaşlı olmayan birini gördüm beyaz gömlek giymiş bana bişeyler anlatıyor.......hamileymişim offffffff yaaa bu ara çok fazla kendimi hamile görüyorum hamilelik sonucu beklerkende tatlı görürdüm rüyamda hamile çıkmıştım yine aynı rüyalar ....ama imkansız korunuyorum hayır olsun belki bi yakınım hamiledir....

bize gelince biz eve geldik ,ananemi anneme getiriyolarmış......annem çok sinirlendi
annemin yanından dayım geçen kış aldı annem madur kaldı ....
neyse herzaman aynı şeyi yapıyolar gezecekleri zaman ananenmi anneme yolluyolar
ananneminde huyu çok kötü anneme nefes aldırtımıyor bi yere yollatmıyor vs.
annemde aksam birsen gidiyor annem geliyor ,ben hapis haytaı sürüyorum dedi...
zaten bayılmaya başladı yatacak yerde yok diye eşime aksam hemen bizi al dedim...

şimdi evim berbat çamaşırlar bulaşık ...çocukların gardolabı vs. bakalım bugün ne kadarını yapacağım...yarın sabah erkenden kayınvalideme gideceğiz o yüzden her işimi yapmalıyım bugün ..

herkesi çokkk öptümm

hülyacım birsencim merhabalar.kızlar boynum hala kötü ya.bu aralar işler yoğun fatura işle rapor hazırla derken çok fazla kendimi kastım.şimdi sağa bile dönemiyorum anında midem bulanıyor.dr verdiği ilaçalrda fayda etmiyor fizik tedavi şart(

birsen canımya üzme tatlı canını herşey yoluna girer.annende aslında isteyerek bişey demiyordur ama bunalmış olabilir.bide gerçekten titiz insanlar daha çok stres yapıyor bazı şeyleri.

Tünaydin Kizlar,

Öncelikle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Cocuk Bayrami'miz kutlu olsun. Bari kutlamalara katilamiyoruz, hic degilse sarkisini söyleyelim diyerek, bir sürü 23 Nisan ve Atatürk sarkisi söyleyerek güne basladik Doruk'la. Pek hosuna gitti oglumun.

Hülya'cigim, Doruk gece cok beterdi. ilk 3 saat araliksiz uyudu, ondan sonra sürekli uyandi, kivrandi durdu. Bölük pörcük ve cok az uyuyarak güne basladim yine maalesef. Asidan mi bu kadar huzursuz oldu anlamadim. Ama atesi falan cikmadi hic...

Ferda'cigim memleketine gidiyormussun, ne güzel. Doya doya hasret giderirsin. Insallah gitmeden aradigin elbiseyi de bulursun.

Esra'cigim haklisin, birkac corba ögretirim yeter komsuma. Zaten bende öyle aman aman bir asci sayilmam, özenli ve lezzetli yemek yapmaya ve yaparkende ögrenmeye calisan biriyim sadece.

Esim bugün erken gelecek ve ben yine üsengec, ne pisirecegimi düsünüp duruyorum. Dünden kiymali mercimek yapmistim ama yemez. Mercimekte kiymayi hic sevmiyor, dün söylene söylene yedi. Doruk icin de yaptigim icin kiyma katmistim oysa. Off ne zor ya böyle iki mizmizla ugrasmak. Bazi günler abartisiz 4-5 cesit yemek pisiriyorum ya.alsanaalsanasmile

muhakkak cnm,özletmicem kendimi :))
annen hala otoite desene tubacım :)) ama annem gelince annele tanıştımayı çok isterim,anlaşacaklaını düşünüyoum.Annenin facede yazdıklaına bayıldım :)
İyi yolculuklar sana cnm iyi gezmeler,eşinede güle güle kavuş..
sağol cnm ,tabiki kendini hazı hissetmiyorsan deneme bile..:))

evet cnm herkes dört gözle bekliyor.çok güzel olacak,ilk samsuna iniyoum orda 1 gün teyzemde kalıcaz,süpe olacak,pasta sipaişinide ordan veicem.gezeriz ordan tokata..sağol cnm inşallah bugün bulurum bişeyler..

herkese günaydın kızlar a.s.

ailecek kahvaltımızı yaptık,ben toparlanırken baba oğul uyumuş benimkiler,bende eşime puding yaptım gitmeden yesin garibim :)) Şimdide çamaşır toplucam ben kaçıyım,
Birsencim Handecim,hepinize teşekkürle kızlar..

öpüldünüz..

ferdacım beni atlamışın( aşkolsun merhaba sana .ben geçmişi anca okudum gidiyormuşsunn iyi yolculuklar canım sana.iyice tadını çıkar tatilin.iyi yolculuklar.

Tülay'cigim, valla öyle zor ki, beni bir sen anlarsin! Ev yemek kitaplariyla dolu, bazen bir hafta boyunca ne pisirecegimi listeliyorum, yatarken bile önce plan yapiyor, sonra uykuya geciyorum. Ona sorsan ama, hic yemek ayirimi yapmaz.zemuszemus Saka gibi geliyor böyle diyince. Bende yemek konusunda seciciyim aslinda ama ne olursa yerim yine de. O öyle degil ama...Ve bunu sadece bana karsi yapiyor gibime geliyor. Örnegin, evde etli yemek olmadiginda söyleniyor, burun kivirak yiyiyor. Ama Türkiye'ye onun ailesine gittigimizde, 3 haftada sadece birkac kere et yiyiyor, giki cikmiyor. Gel de anla...
Örnegin ben corba pisirmeyi cok seviyorum ve bazi corbalarin terbiyesinin yumurta sarisiyla yapilmasi gerekiyor ya, asla agzina sürmüyor o corbayi. Ya da koyun eti alamiyoruz, koktugunu söylüyor sürekli. Özel soslarda bekletiriyorum, gün boyu ugrasiyorumda öyle onun yiyebilecegi kivama getiriyorum.

Gecmis olsun canim boynun icin ayrica. Fizik tedavi ol bence, saglik ihmale gelmiyor. Daha gencsin, yaslandikca agrilar daha cekilmez olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…