Bencede burdaki doktorlara bi görsen canım. Anadolu yakası oldu tavsiye ederdim doktorumuzu ama avrupa yakasındaki kızlar bilgi verirler sana a.s.
Komşuna şaşırdım kaldım valla. Daha öncede söylemiştin ama bu kadar vahim olduğunu tahmin etmemiştim. Allah kolaylık versin canım ya. Bencede kendi evinde öğretme. Bir süre sonra kullanmaya başlar bu durumu. Alsın malzemesini belli bir süre evinde göster bence a.s.
Valla bu gidişle öyle olacak bacım ya senağlama
Şimdi yine uyandı 2 dk emdi uyudu. Hele uyanıkken bi görsen sürekli yakamda. Eşim sinirlendi dün akşam verme dedi. 5 dk dayanabildik. Yakalarımı parçalıyo nerdeyse. Bu iş çığrından çıkmaya başladı valla bi çözüm şart :uhm:
Canim, ben Istanbul'un Anadolu yakasini pek bilmiyorum, birde uzun yola dayanamayizi Doruk'la.
Komsumun durum cok vahim, esi "yanmis ya da tadi berbat yemek yemekten biktim" diyor. Cogunlukla da kendisi yapiyormus zaten, kocaman bir yemek kitabi almis kendine adamcagiz.kaydirigubbakcemile3 Cocuklara da genellikle adam bakiyor. Camasirlari asiyor, evi temizliyor. Ekstradan agirda bir iste calisiyor...Kadinda sürekli dert yanma modunda. Ona sorsan dünyanin isini yapiyor.kaydirigubbakcemile3 Yasi cok kücük daha, bir tek bunu anliyorum ama ögrenmeyede pek hevesli biri degil.
gelelim bize ...
pazar gününde beridir kızım resmen nazara geldi yaa dün resmenn başımıza gelmeyen kalmadı eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
gazel mutfak masasının ustunden ortuyu cek tuzluklar mumluk falan oldugu gibi aşağı insin mumlukta köşesi demir orda bi Allah korudu küt diye ses yuregım hopladı bi baktım herşey yerde ve cam kırıkları....
sonra uyku modunda uymak ıstıyor ama drenıyor yoğurt yemedı emmek ıstedı hadı emsınde uyusun dedım emdı emdı uyumadı salladım uyudu tam yerıne koyacam uyandı hadi getirdim odaya bedne ınat ettım uyutmuyorum dedim
geldı sen sehpayı tut yastığın ustune bas yuru
kutt diye bı ses geriye doğru
kafayı yere vurdu dişini yada dudagını ısırdı agzı kan içinde bı anda
hayde tam sustu emdırdım yıne bu sefer benim yuzuk cocugun suratını cizdi bı daha aglama faslı
tam herşey yoluna gircek derken
akşam dayısı geldi
tv unutesın ustune gazelın cercevelı resmi
carp ona küt 10 parça gazelde tam karşısında
yıne Allah korudu valla resmen sıyıracaktım
hadi kalkıyım dedim abdest alıcam okuyacam sular gıttı halada gelmedi ::
elim ayagım resmen titremeye başladı aman nerde bişey olacak diye uyutana kadar aklım çıktı resmen...
bugunde aşımızı olduk ..hafif bı oksurugu vardı once dr kontrolunden geçtik şükürler olsun ki bişey cıkmadı gelişimide gayet iyi dedi...
bu aşının fazla bi yan etkisi yokmuş kolay kolay ateş yapmaz şurup vermene gerek yok dedi yukselmedıkçe ama yaparsada 1 hafta sonrada olabılırmış ateş telaş etme dedi inşAllah yukselmez ...
1 ay sonra hepatit A (özel ) aşı var inş onuda yaparız ...
Ah canim, okurken ben bile gerildim. Cok gecmis olsun kuzuma ya. Allahtan cok ciddi birsey olmamis. Bizde asi olduk bugün, birisi kizamikti ama ama digeri neydi bilmiyorum. Simdiye kadar, ates falan olmadi.
filizcim biz dr gittik.mezsimsel bişeymiş.locaid diye bir krem verdi.çok iyi geldi.hatta ben o kadar cok cildiye dr.gittimki evdeki kremler işe yaramadı hepsi başka bişey söyledi.selinin kremini kullanıyorum 1 haftadır bende cildimde hiçbişey kalmadı allaha şükür.
Sag ol canim bilgi icin. Sorayim bir eczaneden ismini verdigin kremi bakalim.
Evet canım çocuklar fazla sıcağı sevmiyorlar. Ben uzun zamandır yakmıyor kaloriferi. Defdef hemen terliyor, terleyince de huzursuzlanıyor. Sende dene bakalım inşallah güzelce uyur kuzum a.s.
Bizimkide meme isteyince şapır şupur yalanıp memeeeee diye bağırıyor fena komik oluyor kaydirigubbakcemile3
Ay canım benim ya geçmiş olsun vallahi nazar değişmiş kuzuma. Allah korumuş ama. Çok dikkatli olmamız lazım canım ya. Olmadık yerlerden bişey bulup canlarını yakıyorlar. Defne'de dün plastik bi poşetliğim var. Onunla oynarken üzerine düş. Üst dudağının içi patladı. Dişi falan kırıldı sanmış babası bana bir getirişi var. Ağzını öyle kan içinde görünce aklım çıktı eyvahedigeldismile Allah beterinden saklasın ama çok dikkat etmemiz lazım kuzulara valla a.s. Suların gelsinde bi abdest al oku kuzumu güzelce a.s.
Oh alı da bitmiş. Bizde haftaya gider yaptırırz. Kan falan alınacakmış testler için. İnşallah ateşleri çıkmaz kuzuların ya perişan oluyorlar a.s.
Canim aslinda fazla da alistirmadim sicaga. 19-20 derece civarinda odamizin maksimum isisi. Öyle kalinda giydirmiyorum, bir penye pijama, üstüne de ince bir uyku tulumu. Bence sicaktan degil ama deneyelim bakalim.
iyi şükür cnm inş ...
dorukta bizden desen kaydirigubbakcemile3
ya valla gece uyandığı zaman meme vermesem mumkun değil uyutamıyorum gözler kapalı delı gıbı ağlıyor buda manane der gibi ağlıyor yaw kaydirigubbakcemile3
aynen valla bacım oturduğum zaman yakaladığı yerde yakama asılıyor..ama ben artık gündüz emmesini kesicem inş..tabi ne kadar başarabilcem onuda bilmiyorum bilmiyorumkismile
çokk saol cnm ya gercekten nazar yani başka bi açıklamasını bulamadım benn(
sizede cok geçmiş olsun canm yaa valla elimden geldiğince dikkat ediyorum ama nerde ne zaman düşecegi yada ne yapacagı hiç belli olmuyorki bazen korkumdan işim uzun surecekse mutfakta yada temizlik yaparken yürütece koyuyorum çünkü sırtımı donduğum an küt yerde birde benim mutfak ve koridor fayans oldugundan acayip kayıyor cocuk ...ilk yürümeye başladığında bile bu kadar düşmezdi çocukk yada kendine fazla güveni geldi dikkatsiz davranıyor :sinifsinif::sinifsinif:
bizde haftaya özelde yapıcaz cnm kan tahlilleri falan...dediğin gibi umarım ateş yapmaz :
Nasil biraktiracagiz biz bu memeden bilmiyorum:umursamaz:
selam tekrar ben
alıntı yapamıyorum cıkmam lazım maglum bugun trafık yogun
fılızcım benımde tanıdıgım yok avrupa yakasında doktor ama bu tarafta ıstersen bende yardımcı olabılırım fakat ımkanın varsa alman hastanesine gotur derım bılıyosunuz gecenlerde yazmıstım esımın bı arkadası kanser amelıyat oldu yogun bakımda dıye yazmıstım sımdı cok sukur cıktı normal odaya bızde sık sık onu zıyarete gıdıyorus fakat doktorların ıyı oldugunu hatta baska hastanede olsa coktan ölmüştüm falan dıyo ben şiddetle orayı tavsıye ederım sen ınternet sıtesınden al numarasını bı ara konus bence
fıyatlarını,doktorlarını sana ordan yardımcı olurlar optum canım
gorusurus kızlar adapazarı yolcusuyum bugun annemden gırerım yıneee
Hayirli yolculuklar sana canim.
Buradanda sorayim, su Alman Hastanesi isini. Hastaneyi de arayip bilgi alirim. Insallah kabul ederler...
Defdoş uyandı, çorbasını ve şurubunu içirdim. Şimdi paçama yapışmış çekiştiriyor. İnat ettim yarım saat oldu emzirmedim. Ne bu ya çocuk oyuncağına çevirdi valla. Eşimde hala işteymiş. Gelicekte bende duş alıp kuaföre gidicem. Defdoş'u kayınvalideme bırakıcaz. Ordan gidip annemleri alıcaz ve bayağı uzak bi yee gidicez. Kına bitmeden yetişiriz inşallah kaydirigubbakcemile3
Defdoş'un derdi belli oldu. Kapıya gitti ve "aniiii atta" diyor. Bugün dışarı çıkamadı ya sıkıldı anasını kılıklı gezgin kaydirigubbakcemile3
Aman gezgin kuzum benim. Atta'da istermiskaydirigubbakcemile3