2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Canim, ben Istanbul'un Anadolu yakasini pek bilmiyorum, birde uzun yola dayanamayizi Doruk'la.

Komsumun durum cok vahim, esi "yanmis ya da tadi berbat yemek yemekten biktim" diyor. Cogunlukla da kendisi yapiyormus zaten, kocaman bir yemek kitabi almis kendine adamcagiz.kaydirigubbakcemile3 Cocuklara da genellikle adam bakiyor. Camasirlari asiyor, evi temizliyor. Ekstradan agirda bir iste calisiyor...Kadinda sürekli dert yanma modunda. Ona sorsan dünyanin isini yapiyor.kaydirigubbakcemile3 Yasi cok kücük daha, bir tek bunu anliyorum ama ögrenmeyede pek hevesli biri degil.

Ah canim, okurken ben bile gerildim. Cok gecmis olsun kuzuma ya. Allahtan cok ciddi birsey olmamis. Bizde asi olduk bugün, birisi kizamikti ama ama digeri neydi bilmiyorum. Simdiye kadar, ates falan olmadi.

Sag ol canim bilgi icin. Sorayim bir eczaneden ismini verdigin kremi bakalim.

Canim aslinda fazla da alistirmadim sicaga. 19-20 derece civarinda odamizin maksimum isisi. Öyle kalinda giydirmiyorum, bir penye pijama, üstüne de ince bir uyku tulumu. Bence sicaktan degil ama deneyelim bakalim.

Nasil biraktiracagiz biz bu memeden bilmiyorum:umursamaz:

Hayirli yolculuklar sana canim.
Buradanda sorayim, su Alman Hastanesi isini. Hastaneyi de arayip bilgi alirim. Insallah kabul ederler...

Aman gezgin kuzum benim. Atta'da istermiskaydirigubbakcemile3

Kizlar bu Doruk Pasa bir firsat vermiyor, aniden cikmak zorunda kaldim az önce. Corbamizi ictik, simdi müzik dinliyoruz, dans ediyor bir yandan da sipa. Öptüm sizi, görüsürüz yine...

kızlar hepinize iyi akşamlar iyi tatiller çok öptüm hepinizi ve kuzularınızı...opuyorumnanaktan

cerencim hepsi birbirinden güzel cnm güle güle kullanın oğluşunla ..
Ayşe ve banunda yüregine sağlık cok ince düşünmüşler...

kızlar iyi akşamlar herkese.

gülşah canım iyi yolculuklar

pınarcım sizede iyi eğlenceler

iyi akşamlar cnm selinide öp benim için...

cok saol cnm ya valla ucuz atlattık dünü Allah beteriden korusun kuzuları...

şu meme olayınada ben bugunden bi başladım cnm bakalım gunduz emmeye son artıkkk:lepi:

kızlar hepinize iyi akşamlar iyi tatiller çok öptüm hepinizi ve kuzularınızı...opuyorumnanaktan

iyi akşamlar şekerimmm Şeniz

anaaaa hülyacım şimdi okudum neler gelmişim güzel kızımın başına Allah korumus abdeste falan gerek yok okusana sürekli kızıma nas ve felak yazıktır yaaa

ben şimdi eve girdim bugün 23 nisan provası vardı çok güzel oynadılar kuzularım pazartesi günü de kıyafetleriyle oynayacaklar yarın müdürümüz Ali Sami Yende diye yapmıycaz kutlama pazartesi olucak

bitse de kurtulsak valla gerildim kaldım heee

şimdi eşim aradı geliyormuş giyin aşağı in dışarı çıkalım dedi ben çıkıyorum kızlar görüşürüz

Valla haklısın canım. Teyzemin oğlu iki yaşına geldi üstelik annesi çalışıyor hala sabaha kadar yanlarında emiyor eyvahedigeldismile Acil bi çözüm bulmamız lazım a.s.

Sorma ya fena alıştı cadı durduramıyorum a.s.

üff bizimde fotocuda cektirdiğimiz resimleri mail atmışlar secmemiz için yaklaşık 35 tane ama hepsi birbirinden güzel ya hangisini seceyim karar veremedim bi turlu (

Ayyy hepsi kimbilir nasıl güzellerdir ya a.s.

kızlar bunlar Ayşe teyzemizin hediyeleri ellerine sağlık canım...çok tşk ediyoruz opuyorumnanaktan

bunlarda Banu teyzemizin hediyeleri çok sağol canım benim opuyorumnanaktan

Güzel günlerde kullanın canım hediyelerinizi a.s. Kızlarında yüreğine sağlık a.s.

kızlar iyi akşamlar herkese.

gülşah canım iyi yolculuklar

pınarcım sizede iyi eğlenceler

Sağolasın canım a.s.

Ay Allah sabır versin o zaman o komşu ile canım a.s.

Bi dene bakalım tatlım bu çocuklara belli olmaz belki sıcak geliyordur a.s.

İyi tatiller canım a.s.

HAdi canım pazartesi yüzünüzün akıyla çıkarsınız inşallah a.s.

şimdi eşim aradı geliyormuş giyin aşağı in dışarı çıkalım dedi ben çıkıyorum kızlar görüşürüz

İyi akşamlar canım iyi eğlenceler a.s.

Bende zaman kazanalım diye Defdef'i alıp kuaföre indim. Fön çektirdim ama Defdef'de her yeri yıktı resmen. Eşimde yeni çıktı havaalanından. Bu trafikte gelmesi nerden baksam 1,5 saat sürer. Baban götürsün dedi. Şimdi gelicek babamlar beni alıcaklar, Defdef'i kayınvalideme bırakıp gidicez. 9 gibi ancak orda oluruz ama hiç yoktan iyidir. Ağustos'ta ehliyet işi şart oldu artık. Ne bu ya kapıda araba var ama eziyet çekiyorum yani.

Neyse Defdef'inde uyuyacağı tuttu. O uyurken makyaj falan yapayım ben annemler gelene kadar. Kaçtım kızlar görüşürüz a.s.

Selam kızlar nasılsınız bız ıyıyız ara ara gırdıĞım ıÇın kaÇırıyorum herŞeyı, doĞum gÜnÜ olan tÜm bebıŞlerımıze nıce yaŞlar dılıyorum.

Kizlar Iyi Aksamlar,

Esimi bekliyorum, söyle bir bakinayim dedim. Epeyce kalabalik görünüyor bugün.

Pinar'cigim, sana iyi eglenceler diliyorum. Birde merak ettim, Defdef cadisi sen yaninda yokken memesiz nasil dayaniyor acaba? zemuszemus

Hülya'cigim, kura cek bence. Ancak öyle karar verebilirsin.

Esra'cigim, arayi cok acip özletme kendini.

Ve hediyelerinizi güle güle kullanin Ceren'cigim. Kuzununda yasi kutlu olsun, nice güzel yillar görün beraberce...

cANIM SANA aLMAN HASTANESİNİ TAVSİYE EDERİM İYİDİR EN SON SİGORTASIZ MUAYENE 180 DİYE BİLİYORUM AMA SİZİN SİGORTAYLA NASIL OLUR BİLMEM Bİ SOR İSTERSEN ARKADAŞINLA İLGİGLİ SON CÜMLEYİ KAÇIRMIŞIM ÜZÜLDÜM CANIM SÖYLENECEK SÖZ YOK
KOMŞUNADA PES VALLA BENCE 2 ÇORBA ÖĞRET ÖNCE SONRA YEMEK İŞİN ZOR

VALLA NAZAR DEĞMİŞ CANIM OKU BOL BOL BENCE DİKKAT ETMEK LAZIM ARTIK İŞİMİZ HERGÜN ZORLAŞIYOR
SİZEDE ÇOK GEÇMİŞ OLSUN YA YARAMAZMI OLDU BUNLAR YA
Bİ TANE DAHA ANNELER İŞ BAŞINA DİYORUM ZOR İŞİMİZ ZOR

GÜLEGÜLE CANIM İYİ YOLCULUKLAR
ANNESİNİN KIZI VALLA SEN ALIŞTIR SONRADA EVE KAPAT OLDUMU ŞİMDİ ŞİMDİ SEN KINADA DÖKTÜRÜYOSUN DEMEK BİZİM İÇİNDE

üff bizimde fotocuda cektirdiğimiz resimleri mail atmışlar secmemiz için yaklaşık 35 tane ama hepsi birbirinden güzel ya hangisini seceyim karar veremedim bi turlu (
İNSAN ZOR SEÇİYOR KOLAY GELSİN VALLA
kızlar bunlar Ayşe teyzemizin hediyeleri ellerine sağlık canım...çok tşk ediyoruz opuyorumnanaktan

bunlarda Banu teyzemizin hediyeleri çok sağol canım benim opuyorumnanaktan

HEPSİ ÇOK GÜZE LGÜLE GÜLE KULLANIN AYŞECİM SENDE ÇOK GÜZEL HEDİYELER ALMIŞSIN.

HEYECAN DORUKTA DEMEK NELER YAPTIN BAKALIM ÇOCUKLARINA
BU ARADA TÜM BEBİŞLERİMİZİN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMINI KUTLUYORUM HEPSİNİ AYRI AYRI ÖPÜYORUM.YARIN ERKEN KALKAR ÜŞENMEZSEM TÜRKİZİ BURDAKİ İLKOKULUN TÖRENİNE GÖTÜRECEM ELİNE Bİ BAYRAK ALIP İNŞALLAH

CANIM BENİM lafı bile olmaz tatlım, güle güle dinlesin inşallah berke kuzum:)) hep kıyafet olmasın,değişik bişey olsun istedim bu sefer:))

aaa aynen bende! bu hafta nerdeyse hiç ders yapmadık diyebilirm!! yoruldum ve sıkıldım. müzikli bir oyun hazırladık bizde. güzel oldu, inşallah hava iyi olur da yarın,emeklerimize değer!

tutkun canım hava güzel olursa yarın bende götürecem kuzumu okula:) ilk çocuk bayramı olucak kuzumun. daha çok görür gerçi annesi öğretmenliğe devam ettikçe:)

ya kızlarr bide bugün bir şok yaşadım!!! oğlum örümceğiyle geziyordu. bende bilgisayar başındaydım. baktım odasından oyuncak sesi geliyor. bir gittim ki bizimki yerde oyuncaklarıyla oynuyor, örümcek yanında duruyor!! geçirdiğim şoku tahmin edebilirsiniz. bidaha koydum örümceğin içine, anaaaa sarktı ve indi içinden sıpam!! :)) artık onun da güvenirliği kalmadı:)))

ohaoldumsmileAMANİİİİİN MAŞALLLAH KIZ VALLA BÜYÜDÜ BUNLAR GERÇEKTEN BAK YARAMAZA BİDE SENİNLE OYNAMIŞ
GÖTÜR CANIM BELKİ İLERDE BUNLARI GÖREMİYCEKLER KUTLANMIYCAK BİLE BİZİM BUGÜN OKULDAKİ PROGRAMI GÖRSEN ÜZÜLÜRDÜN 2 ŞİİR Bİ TÜRKÜ BU KADAR HADİ EVİNİZE turkbayragi

selam kızlar biz şimdi geldik kuşuma iki tane ayakkabı aldım bir tane spor bir tane de klasik aldım doğumgünü için
çiğköfte alıp eve geldik ay bu ara fena sardım bu çiğ köfteye :)))

esracım face ye koyucam çocukların oyununu izleyip yorum yaparsınız bana sevdiğim için güzel geliyorlar

aysecim kolay gelsin canım inşallah yarınki oyununuz güzel gecer

oh güle güle giyip yürüsün tatlış facede bakarım canım güzeldir eminim çiğ köfteye gelince ben sevmem ama eşim ve ailesi fanatik ne diyim ki afiyet olsun

canım bizimki köy okulu ya, bütün kutlamayı okulda yapıyoruz,stadyum olayı filan yok yani. güzel geçiyor:)

canım sağolasın. inşallah senin kuzular da iyi oynarlar.

Gözünüz Aydın canım.Ailesıne uğur mutluluk getırır ınsallah Kaan bebek.

Burcu özlettın valla kendını.Pasanın resımlerındende mahrum kaldık bı sure.Motıvasyon arada dusuyor canım sıkma canını umarım hersey gönlüne göre olur.Ayy bır gakkı de burda var sorma ya hep gakkıyız.
Bu arada bu yarısmadan benımde haberım yok.Tasınma esnasında oldu sanırım.Bende yardımcı olmak ısterım.

oyyyyy maşallahhhh
boradan da başka bişe beklenemezdi zaten o ancak koşar:))))

bu arada günaydın herkese önce gülhanın sevincini paylaşmak istedim:)

Saol canım cok mutlu oluyor Esen ınsan.Hemen yazıp kactım sabah.

Saol Arkadasım.Sende hıc anlamıycaksın bır gun ellerı bırakıp gıdıverıcek.

Ohh hadı bakalım doğumgunlerı telaslarını bıze attınız gezın sız ana kız.

ıyi Akşamlar Kızlar,

Şaka gıbı bırgun bıtmez uzere.Inanın sabah 10 da actım pc yı ve alıntıları yapmaya basladı.ınsallah gun bıtmeden bende bırseyler yazıcam.Öncelıkle sabahkı yurume sevıncımı paylasan arkadaslarıma cok tesekkur ederım.Eh onlıne olup görmeyenlere cok tesekkur ederım.:))

Sormayın bugun tam bı kaos vardı.Sabah bı arkadasım aradı kahveye gelıyorum dıye.Tam kahvelerımızı ıcerken baska bı arkadas aradı.Hadı gel yetış yedık.O da geldı hemen.Ardından baska bır kankım aradı.Hadı cay demledık oda gelıyor dıye.Ve ardından bır baskası.Neyse hemen bırseyler hazırladık aksama kadar oturduk.Süprız oldu benım ıcın.ıstesem toplayamam hepsını bır araya.Sankı yogunluk yetmemıs gıbı onlar gıdınce Borayı dışarı cıkardım.

Ve pilim bıttıııııı.

Selam kızlar,,

Aaaa ne zamandır bakamamışım ya özlemişim burayı resmen.

Şöyle bi iki sayfa baktım geçmişe ,,

Hülyacım geçmiş olsun kazalar atlatılmış,ayy sorma artık bunlar çok ffena çok dikkat etmek lazım,Allah görünemz kazadan korusun cnm sen boşver oku sürekliinazar değmiştir güzel kızıma..Resimlerinide seçme çıkart hepsini ne düşünücen boşver..

Cerencim hediyelerinizi güle güle kullanın,,Ayşeninde elelrine sağlık,Banunun ellerine sağlık çok düşünceliler..

Gülhancım kaçırdımmı Boramı yürüyor anlamadım ama sanırım öyle bişey yazmışsın hadi gözün aydın çok sevindim,şimdi karıştırmayı gör sen yandın cnm..Yoğun ve güzel bi gün olmuş dinlen hadi sende..

Esencim kolay gelsin,inşalalh atlatırsınız şu 23 Nisanı kazasız belasız.. :))

Burcu özlettin kendini be,oh gez toz valla ne güzel,,Kağanıda çok öp,bende sınava giricem ama çalışmak filan hakgetire..boşver inşallah yaparız bişeyler..

Filizcim,sanada yemek derslerinde alalh kolaylık versin ama komşun iflah olmaz gibi,ne diyim.Allah razı olsun senden.Doruk'u çok öp yerime..

Ayşecim artık koyma derim yürüteçe Kaanı,daha kötüsü olabilir Allah korusun.

Pınarcım her zamanki gibi formundasın,gezmeler son sürat devam ediyor,geçendede Ikeadaydın okudum yanii..

Gelelim bize...

Dün eşim gelince dağhanı bırakıp doğruca Palladıuma gittim,doğumgünü için kendimede bişeyler bakıyım dedim,iki saat gedim yok anacım hiçbişey bulamadım,güzel bi elbise alacaktım ama yok bulamadım,ordan çıkıp geldim eve geldimki bizimki uyuyor hiç üzmemiş babasını,uyanıncada muhallebisini yedirdik,12 gibi geri uyuttum ama dün gece bizle yattı,yatarak emzirmiştim öyle kalduyumuşuz ve inanırmısınız kızlar gece hiç kalkmadı kalksada bi iki mızıldanıp kendi kendine geri uyudu sabah da 7 de emzirdim 9 buçuğa kadar geri yattık oğlumla,yani Pınarın 10 a akadr uymasıonın sırrını çözdüm çocuklar analarının yanında kokusundan mı ne uyuyolar kardeşim.Ama yok eşim istemiyor bu gece yerine yatırdık,,
bugünde sabahtan beri valiz hazırlıyorum,neyseki bir iki eksik dışında halloldu,ama çok yoruldum Dağhanla çok zor iş!!kısmetse cumartesi yolculuk var,aman ne yapcam ben sizsiz bilmiyorum,benim kardeşlerin hiçbiri evde olmayınca bilgisayarda internette transfer oldu,ama kardeşime yani Seldaya gidince açıp bakıcam size,özlücem yani...

kızlar bizim gece emmelerimiz bitti çok şükür.Artık Dağhanda çok aramıyor,istesede biz biraz ısrar edince bakıyoki vermicekler geri uyuyor,Bence pınar ve Hülya sizde biraz diretirseniz bu iş oluyor,Yani biraz fedakarlık gerektiriyor gece uyanınca sallamak ucağına almak,odasına gitmek,uykusuz kalmak gibi ama gerçekten iyi oluyor.Hem sütte daha iyi oluyor. bilginiz olsun bence deneyin,Gündüzde 3-4 kereden fazla vermeyin yemeklerinide daha iyi yiyolar o zaman..

Kızlar oğlumun 5. dişide geldi çok şükür 6. sıda yolda...

Bu arada söylemeden geçemicem Semracım beni çok duygulandırdın,çok ama çok düşüncelisin,çok naziksin,beni utandırdın valla,çok teşekkür ederim cnm ince düşüncen için..

Yarın,hatta bugün 23 Nisan bütün çocukların,ve bizim bebişlerin bayramını kutluyorum,ne şanslıyız,Atatürk sayesinde çocuklarımızın bile kutlayabileceği bi bayramımız var,ona çok şey borçluyuz..minnettarız..Bayramınız kutlu olsun çocuklar..

Unutuuğum atladığım varsa kusura bakmayın kızlar..
Şimdilik bende bu kadar yarın son hazırlıklarıda yaparız,ve eşimle gitmeden son günümüzde gezeriz biraz..hepinizi çok öpüyorum iyi geceler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…