merhaba kızlar çocuklarımızın ilk 23 nisanı
inş.okullu olduklarında bizlerde heycanla okulda oluruz
aman ne ağlarız ....yani ben öleyim ya sizde öle olursunuz :))
esenciğim ben çok istedim götürmeyi ama ani bir kararla dün gece evimize geldik
o yüzden masal oldu ...benim sokağımda tam iki okul var biri ilk öğretim biri anadolulisesi...
kısmet değilmiş.....
tubacığım iyi eylenceler cnm....hande geçmiş olsun..hülyacığım yazdımmı hatırlamıyorum
ama çok geçmiş olsun boncuk kızım nazar oldu kesin.......
ferda sanada iyi yolculuklar gezersin mis gibi
tülaycığım sen nasılsın boynun nasıl?iştemisin
banu sanırım çalışmışmıyor kızları ile sanırım...
ayyy tuba ben gece rüyamada senin dedeni gördüm yaaaa ne alaka diyeceksin valla bende bilmiyorum cnm yaaa....beyaz saçlı beyaz sakallı yaşlı olmayan birini gördüm beyaz gömlek giymiş bana bişeyler anlatıyor.......hamileymişim offffffff yaaa bu ara çok fazla kendimi hamile görüyorum hamilelik sonucu beklerkende tatlı görürdüm rüyamda hamile çıkmıştım yine aynı rüyalar ....ama imkansız korunuyorum hayır olsun belki bi yakınım hamiledir....
bize gelince biz eve geldik ,ananemi anneme getiriyolarmış......annem çok sinirlendi
annemin yanından dayım geçen kış aldı annem madur kaldı ....
neyse herzaman aynı şeyi yapıyolar gezecekleri zaman ananenmi anneme yolluyolar
ananneminde huyu çok kötü anneme nefes aldırtımıyor bi yere yollatmıyor vs.
annemde aksam birsen gidiyor annem geliyor ,ben hapis haytaı sürüyorum dedi...
zaten bayılmaya başladı yatacak yerde yok diye eşime aksam hemen bizi al dedim...
şimdi evim berbat çamaşırlar bulaşık ...çocukların gardolabı vs. bakalım bugün ne kadarını yapacağım...yarın sabah erkenden kayınvalideme gideceğiz o yüzden her işimi yapmalıyım bugün ..
herkesi çokkk öptümm
hülyacım birsencim merhabalar.kızlar boynum hala kötü ya.bu aralar işler yoğun fatura işle rapor hazırla derken çok fazla kendimi kastım.şimdi sağa bile dönemiyorum anında midem bulanıyor.dr verdiği ilaçalrda fayda etmiyor fizik tedavi şart(
birsen canımya üzme tatlı canını herşey yoluna girer.annende aslında isteyerek bişey demiyordur ama bunalmış olabilir.bide gerçekten titiz insanlar daha çok stres yapıyor bazı şeyleri.
Tünaydin Kizlar,
Öncelikle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Cocuk Bayrami'miz kutlu olsun. Bari kutlamalara katilamiyoruz, hic degilse sarkisini söyleyelim diyerek, bir sürü 23 Nisan ve Atatürk sarkisi söyleyerek güne basladik Doruk'la. Pek hosuna gitti oglumun.
Hülya'cigim, Doruk gece cok beterdi. ilk 3 saat araliksiz uyudu, ondan sonra sürekli uyandi, kivrandi durdu. Bölük pörcük ve cok az uyuyarak güne basladim yine maalesef. Asidan mi bu kadar huzursuz oldu anlamadim. Ama atesi falan cikmadi hic...
Ferda'cigim memleketine gidiyormussun, ne güzel. Doya doya hasret giderirsin. Insallah gitmeden aradigin elbiseyi de bulursun.
Esra'cigim haklisin, birkac corba ögretirim yeter komsuma. Zaten bende öyle aman aman bir asci sayilmam, özenli ve lezzetli yemek yapmaya ve yaparkende ögrenmeye calisan biriyim sadece.
Esim bugün erken gelecek ve ben yine üsengec, ne pisirecegimi düsünüp duruyorum. Dünden kiymali mercimek yapmistim ama yemez. Mercimekte kiymayi hic sevmiyor, dün söylene söylene yedi. Doruk icin de yaptigim icin kiyma katmistim oysa. Off ne zor ya böyle iki mizmizla ugrasmak. Bazi günler abartisiz 4-5 cesit yemek pisiriyorum ya.alsanaalsanasmile
herkese günaydın kızlar a.s.
ailecek kahvaltımızı yaptık,ben toparlanırken baba oğul uyumuş benimkiler,bende eşime puding yaptım gitmeden yesin garibim :)) Şimdide çamaşır toplucam ben kaçıyım,
Birsencim Handecim,hepinize teşekkürle kızlar..
öpüldünüz..
günaydin kizlar a.s.
hayirli bayramlar :) bebişlerin ilk cocuk bayrami :) daha nice bayramlar görecegiz inşaAllah
sabah eşimi yolcu ettim..serros hanimla ugrastim..şimdide uyumaya calişiyor hanimefendi :) uyursa bende bi dus alacagim..annemlerde 1 saat sonra felan gelir sanirim beni almaya :) pazar günü gelicez evimize inşaAllah :) sanirim ozamana kadar giremem..annem pek hoşlanmiyor nete girmemdenanca haber saatlerinde gelirim herhalde :)))))
hadi öptük hepinizi kocamannnnn a.s.
günaydınnnn herkeze ..
bütün bebişlerin bayramı kutlu olsunnn....
çok tşk ediyorum kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için...
Dün aşımızı olmuştuk yaa...çok şükür ateşi çıkmadı ama akşam bir huysuz bır huysuz olduki sormayın uyutana kadar canım cıktı...uykusuzluktan deliriyor ama dokundugum an deli gibi ağlamaya başlıyordu...
babası azcık sakinleştirde zar zor uyuttum en sonunda ...
Filizcim sizin nasıl geçti geceniz...
Ferdacım valla su an ben kendimi gece emmesinden bıraktırmaya hazır hissetmiyorum malesef
ama seni tebrik ederim başarmışsın nihayetinde :))
Gülhancım guzel ama yorucu bi geçirmişsinnn ne guzel...
pınarcım resimlerden 15 tanesine karar verdimmm :)))kociş isyanlarda :))
tubiş hnm sende gezzz bakamm cok bile oturdun evde :))
esracım gunaydın cnm ozletıyorsun valla kendini ...
arada turkiz kızımızın resminide koyda hasret giderelimm ...
esencimm evdemiydin sen bugun benim arkadaşın işi çıkmış bu akşam gelmiyor yarın kahvaltıya mı kaçsak senlee ))
merhaba kızlar çocuklarımızın ilk 23 nisanı
inş.okullu olduklarında bizlerde heycanla okulda oluruz
aman ne ağlarız ....yani ben öleyim ya sizde öle olursunuz :))
esenciğim ben çok istedim götürmeyi ama ani bir kararla dün gece evimize geldik
o yüzden masal oldu ...benim sokağımda tam iki okul var biri ilk öğretim biri anadolulisesi...
kısmet değilmiş.....
tubacığım iyi eylenceler cnm....hande geçmiş olsun..hülyacığım yazdımmı hatırlamıyorum
ama çok geçmiş olsun boncuk kızım nazar oldu kesin.......
ferda sanada iyi yolculuklar gezersin mis gibi
tülaycığım sen nasılsın boynun nasıl?iştemisin
banu sanırım çalışmışmıyor kızları ile sanırım...
ayyy tuba ben gece rüyamada senin dedeni gördüm yaaaa ne alaka diyeceksin valla bende bilmiyorum cnm yaaa....beyaz saçlı beyaz sakallı yaşlı olmayan birini gördüm beyaz gömlek giymiş bana bişeyler anlatıyor.......hamileymişim offffffff yaaa bu ara çok fazla kendimi hamile görüyorum hamilelik sonucu beklerkende tatlı görürdüm rüyamda hamile çıkmıştım yine aynı rüyalar ....ama imkansız korunuyorum hayır olsun belki bi yakınım hamiledir....
bize gelince biz eve geldik ,ananemi anneme getiriyolarmış......annem çok sinirlendi
zaten bayılmaya başladı yatacak yerde yok diye eşime aksam hemen bizi al dedim...
şimdi evim berbat çamaşırlar bulaşık ...çocukların gardolabı vs. bakalım bugün ne kadarını yapacağım...yarın sabah erkenden kayınvalideme gideceğiz o yüzden her işimi yapmalıyım bugün ..
herkesi çokkk öptümm
hülyacım birsencim merhabalar.kızlar boynum hala kötü ya.bu aralar işler yoğun fatura işle rapor hazırla derken çok fazla kendimi kastım.şimdi sağa bile dönemiyorum anında midem bulanıyor.dr verdiği ilaçalrda fayda etmiyor fizik tedavi şart(
birsen canımya üzme tatlı canını herşey yoluna girer.annende aslında isteyerek bişey demiyordur ama bunalmış olabilir.bide gerçekten titiz insanlar daha çok stres yapıyor bazı şeyleri.
Tünaydin Kizlar,
Öncelikle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Cocuk Bayrami'miz kutlu olsun. Bari kutlamalara katilamiyoruz, hic degilse sarkisini söyleyelim diyerek, bir sürü 23 Nisan ve Atatürk sarkisi söyleyerek güne basladik Doruk'la. Pek hosuna gitti oglumun.
Hülya'cigim, Doruk gece cok beterdi. ilk 3 saat araliksiz uyudu, ondan sonra sürekli uyandi, kivrandi durdu. Bölük pörcük ve cok az uyuyarak güne basladim yine maalesef. Asidan mi bu kadar huzursuz oldu anlamadim. Ama atesi falan cikmadi hic...
Ferda'cigim memleketine gidiyormussun, ne güzel. Doya doya hasret giderirsin. Insallah gitmeden aradigin elbiseyi de bulursun.
Esra'cigim haklisin, birkac corba ögretirim yeter komsuma. Zaten bende öyle aman aman bir asci sayilmam, özenli ve lezzetli yemek yapmaya ve yaparkende ögrenmeye calisan biriyim sadece.
Esim bugün erken gelecek ve ben yine üsengec, ne pisirecegimi düsünüp duruyorum. Dünden kiymali mercimek yapmistim ama yemez. Mercimekte kiymayi hic sevmiyor, dün söylene söylene yedi. Doruk icin de yaptigim icin kiyma katmistim oysa. Off ne zor ya böyle iki mizmizla ugrasmak. Bazi günler abartisiz 4-5 cesit yemek pisiriyorum ya.alsanaalsanasmile
Tülay'cigim, valla öyle zor ki, beni bir sen anlarsin! Ev yemek kitaplariyla dolu, bazen bir hafta boyunca ne pisirecegimi listeliyorum, yatarken bile önce plan yapiyor, sonra uykuya geciyorum. Ona sorsan ama, hic yemek ayirimi yapmaz.zemuszemus Saka gibi geliyor böyle diyince. Bende yemek konusunda seciciyim aslinda ama ne olursa yerim yine de. O öyle degil ama...Ve bunu sadece bana karsi yapiyor gibime geliyor. Örnegin, evde etli yemek olmadiginda söyleniyor, burun kivirak yiyiyor. Ama Türkiye'ye onun ailesine gittigimizde, 3 haftada sadece birkac kere et yiyiyor, giki cikmiyor. Gel de anla...
Örnegin ben corba pisirmeyi cok seviyorum ve bazi corbalarin terbiyesinin yumurta sarisiyla yapilmasi gerekiyor ya, asla agzina sürmüyor o corbayi. Ya da koyun eti alamiyoruz, koktugunu söylüyor sürekli. Özel soslarda bekletiriyorum, gün boyu ugrasiyorumda öyle onun yiyebilecegi kivama getiriyorum.
Gecmis olsun canim boynun icin ayrica. Fizik tedavi ol bence, saglik ihmale gelmiyor. Daha gencsin, yaslandikca agrilar daha cekilmez olur.
ayy bugunde pek sahipsiz kalmış buralar...
bizde kızımla sahilde sosyal tesislere gittik çimlerde oynadık sallandık sahilde yürüdük cok eglendi kuzum ahavada tam yaz havası yandık resmen....az önce geldik eve kızımın yoğurt unu yedirip yatıram bende yemek yapıyım o arada ..
merhaba kızlar a.s.
geçmişi okumadan hemen yazayım dedim oğlum durmuyor birazdan okuyacam geçmişide
öncelikle bütün kuzucuklarımızın 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMLARI KUTLU OLSUN bizde bugün oğlumla göztepe özgürlük parkına gittik eğlence falan vardı çocuklar için bende oğlumu götürdüm değişiklik olsun dedim nede olsa ilk çocuk bayramı anlamasada resimlerine bakar az önce eve geldik bugün çok güzel bir hava vardı yaz gibiydi sıcaktan kavrulduk resmen ama ben çok yoruldum ve başımda çok şiddetli ağrıyor güneşmi çarptı açıkhavamı anlamadım gitti burasıda ne kadar sessiz kimseciklerde yok ben bi geçmişi okuyayım bari
Pinar'cigim, sana iyi eglenceler diliyorum. Birde merak ettim, Defdef cadisi sen yaninda yokken memesiz nasil dayaniyor acaba? zemuszemus
ANNESİNİN KIZI VALLA SEN ALIŞTIR SONRADA EVE KAPAT OLDUMU ŞİMDİ ŞİMDİ SEN KINADA DÖKTÜRÜYOSUN DEMEK BİZİM İÇİNDE
tutkun canım hava güzel olursa yarın bende götürecem kuzumu okula:) ilk çocuk bayramı olucak kuzumun. daha çok görür gerçi annesi öğretmenliğe devam ettikçe:)
ya kızlarr bide bugün bir şok yaşadım!!! oğlum örümceğiyle geziyordu. bende bilgisayar başındaydım. baktım odasından oyuncak sesi geliyor. bir gittim ki bizimki yerde oyuncaklarıyla oynuyor, örümcek yanında duruyor!! geçirdiğim şoku tahmin edebilirsiniz. bidaha koydum örümceğin içine, anaaaa sarktı ve indi içinden sıpam!! :)) artık onun da güvenirliği kalmadı:)))
selam kızlar biz şimdi geldik kuşuma iki tane ayakkabı aldım bir tane spor bir tane de klasik aldım doğumgünü için
çiğköfte alıp eve geldik ay bu ara fena sardım bu çiğ köfteye :)))
esracım face ye koyucam çocukların oyununu izleyip yorum yaparsınız bana sevdiğim için güzel geliyorlar
aysecim kolay gelsin canım inşallah yarınki oyununuz güzel gecer
İyi Akşamlar Kızlar,
Şaka gıbı bırgun bıtmez uzere.Inanın sabah 10 da actım pc yı ve alıntıları yapmaya basladı.İnsallah gun bıtmeden bende bırseyler yazıcam.Öncelıkle sabahkı yurume sevıncımı paylasan arkadaslarıma cok tesekkur ederım.Eh onlıne olup görmeyenlere cok tesekkur ederım.:))
Sormayın bugun tam bı kaos vardı.Sabah bı arkadasım aradı kahveye gelıyorum dıye.Tam kahvelerımızı ıcerken baska bı arkadas aradı.Hadı gel yetış yedık.O da geldı hemen.Ardından baska bır kankım aradı.Hadı cay demledık oda gelıyor dıye.Ve ardından bır baskası.Neyse hemen bırseyler hazırladık aksama kadar oturduk.Süprız oldu benım ıcın.İstesem toplayamam hepsını bır araya.Sankı yogunluk yetmemıs gıbı onlar gıdınce Borayı dışarı cıkardım.
Ve pilim bıttıııııı.
Selam kızlar,,
Aaaa ne zamandır bakamamışım ya özlemişim burayı resmen.
Şöyle bi iki sayfa baktım geçmişe ,,
Pınarcım her zamanki gibi formundasın,gezmeler son sürat devam ediyor,geçendede Ikeadaydın okudum yanii..
Gelelim bize...
Dün eşim gelince dağhanı bırakıp doğruca Palladıuma gittim,doğumgünü için kendimede bişeyler bakıyım dedim,iki saat gedim yok anacım hiçbişey bulamadım,güzel bi elbise alacaktım ama yok bulamadım,ordan çıkıp geldim eve geldimki bizimki uyuyor hiç üzmemiş babasını,uyanıncada muhallebisini yedirdik,12 gibi geri uyuttum ama dün gece bizle yattı,yatarak emzirmiştim öyle kalduyumuşuz ve inanırmısınız kızlar gece hiç kalkmadı kalksada bi iki mızıldanıp kendi kendine geri uyudu sabah da 7 de emzirdim 9 buçuğa kadar geri yattık oğlumla,yani Pınarın 10 a akadr uymasıonın sırrını çözdüm çocuklar analarının yanında kokusundan mı ne uyuyolar kardeşim.Ama yok eşim istemiyor bu gece yerine yatırdık,,
bugünde sabahtan beri valiz hazırlıyorum,neyseki bir iki eksik dışında halloldu,ama çok yoruldum Dağhanla çok zor iş!!kısmetse cumartesi yolculuk var,aman ne yapcam ben sizsiz bilmiyorum,benim kardeşlerin hiçbiri evde olmayınca bilgisayarda internette transfer oldu,ama kardeşime yani Seldaya gidince açıp bakıcam size,özlücem yani...
kızlar bizim gece emmelerimiz bitti çok şükür.Artık Dağhanda çok aramıyor,istesede biz biraz ısrar edince bakıyoki vermicekler geri uyuyor,Bence pınar ve Hülya sizde biraz diretirseniz bu iş oluyor,Yani biraz fedakarlık gerektiriyor gece uyanınca sallamak ucağına almak,odasına gitmek,uykusuz kalmak gibi ama gerçekten iyi oluyor.Hem sütte daha iyi oluyor. bilginiz olsun bence deneyin,Gündüzde 3-4 kereden fazla vermeyin yemeklerinide daha iyi yiyolar o zaman..
Kızlar oğlumun 5. dişide geldi çok şükür 6. sıda yolda...
Bu arada söylemeden geçemicem Semracım beni çok duygulandırdın,çok ama çok düşüncelisin,çok naziksin,beni utandırdın valla,çok teşekkür ederim cnm ince düşüncen için..
Yarın,hatta bugün 23 Nisan bütün çocukların,ve bizim bebişlerin bayramını kutluyorum,ne şanslıyız,Atatürk sayesinde çocuklarımızın bile kutlayabileceği bi bayramımız var,ona çok şey borçluyuz..minnettarız..Bayramınız kutlu olsun çocuklar..
Unutuuğum atladığım varsa kusura bakmayın kızlar..
Şimdilik bende bu kadar yarın son hazırlıklarıda yaparız,ve eşimle gitmeden son günümüzde gezeriz biraz..hepinizi çok öpüyorum iyi geceler...
Pınar iyi eğlenceler canım, sen maclaren arabayı kaça almıştın netten araştırma yapıyorum da bide hangi modeliydi, hafta sonu belki haşim işcana da bakarız, bide oto koltuğu nun modeli ve fiyatı neydi bayağı araştırmıştın sende galiba, çok sordum kusura bakma canım ama çok sıkıldım bu konudan artık bi türlü karar verip alamadık,
günaydin kizlar a.s.
hayirli bayramlar :) bebişlerin ilk cocuk bayrami :) daha nice bayramlar görecegiz inşaAllah
sabah eşimi yolcu ettim..serros hanimla ugrastim..şimdide uyumaya calişiyor hanimefendi :) uyursa bende bi dus alacagim..annemlerde 1 saat sonra felan gelir sanirim beni almaya :) pazar günü gelicez evimize inşaAllah :) sanirim ozamana kadar giremem..annem pek hoşlanmiyor nete girmemdenanca haber saatlerinde gelirim herhalde :)))))
hadi öptük hepinizi kocamannnnn a.s.
günaydınnnn herkeze ..
bütün bebişlerin bayramı kutlu olsunnn....
çok tşk ediyorum kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için...
Dün aşımızı olmuştuk yaa...çok şükür ateşi çıkmadı ama akşam bir huysuz bır huysuz olduki sormayın uyutana kadar canım cıktı...uykusuzluktan deliriyor ama dokundugum an deli gibi ağlamaya başlıyordu...
babası azcık sakinleştirde zar zor uyuttum en sonunda ...
Filizcim sizin nasıl geçti geceniz...
Ferdacım valla su an ben kendimi gece emmesinden bıraktırmaya hazır hissetmiyorum malesef
ama seni tebrik ederim başarmışsın nihayetinde :))
Gülhancım guzel ama yorucu bi geçirmişsinnn ne guzel...
pınarcım resimlerden 15 tanesine karar verdimmm :)))kociş isyanlarda :))
tubiş hnm sende gezzz bakamm cok bile oturdun evde :))
esracım gunaydın cnm ozletıyorsun valla kendini ...
arada turkiz kızımızın resminide koyda hasret giderelimm ...
esencimm evdemiydin sen bugun benim arkadaşın işi çıkmış bu akşam gelmiyor yarın kahvaltıya mı kaçsak senlee ))
herkesi çokkk öptümm
merhaba kızlar a.s.
geçmişi okumadan hemen yazayım dedim oğlum durmuyor birazdan okuyacam geçmişide
öncelikle bütün kuzucuklarımızın 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMLARI KUTLU OLSUN bizde bugün oğlumla göztepe özgürlük parkına gittik eğlence falan vardı çocuklar için bende oğlumu götürdüm değişiklik olsun dedim nede olsa ilk çocuk bayramı anlamasada resimlerine bakar az önce eve geldik bugün çok güzel bir hava vardı yaz gibiydi sıcaktan kavrulduk resmen ama ben çok yoruldum ve başımda çok şiddetli ağrıyor güneşmi çarptı açıkhavamı anlamadım gitti burasıda ne kadar sessiz kimseciklerde yok ben bi geçmişi okuyayım bari
Evet Gun bıtıyor ama Tum Bebışlerımızın Bayramı kutlu olsun.Insallah Okul kapılarında olduğumuz gunlerıde bırlıkte paylasırız.
Bıze Gelınce yıne yorucu Bırgun gecırdım.Ilave aldığım dolap geldı bugun.Onun ıcını yerlestır.Supur,sıl.Banyo,Balkon,Yemek derken Alıye ablayla pılımız bıttı.Ama nıhayetınde tam anlamıyla evıme yerlesmıs oldum.Sonrada Semrayla Akşam turuna cıkardık cocukları.
Şimdi dınlenme vaktı.
Filizcim cnm dr çok önemli gerçekten, önceden dr u araştırıp ona göre götür cnm, kızların dediği gibi alman hast.si iyi diye duymuştum ama tuzlu biraz..
ama şu balkabağı olayına çok güldüm ya: )))
Hülyacım bence resimlerin hepsini bastır, biz düğün albümünde kara veremeyip 2 albüm yaptırmıştık fotolar stüdyo çekimi oldğu için gerçekten çok güzel oluyor, bide prenseste güzell maş. boyutunu küçük çıkarttırırsın cnm
Üst üste aksilikler gelmiş prensesi nazar oku cnm, bi cam kırsaydın bilerek göz çıkar derler cam kırılınca
Tülaycım demek cıss selin hanımın hoşuna gitti :)) yirim
Gülşahcım iyi yolculuklar cnm yakınınıza geçmiş olsun...
Pınar bi alem bunlar ya kağanda bu sabah uyanmış emekleyerek dış kapıya gelmiş vuruyor :))) dışarı çıkacakmış :))) eşimle gezmeye götürdük aman Allahım apartmandan çıkana kadar sevinç çığlıkları attı veletus ne kadar seviyor gezmeyi ya tabi alıştı çocukcağızım :)) kınalar yakılmış Allah tamamını erdirsin inş.
Ayşecim aman dikkatli ol... ben 5 sn bile yalınız bırakamıyorum hep peşindeyim dedektif gibi
Gülhancım sağol cnm bene sizi özledim :)) demek bora beyimde gakkı diyor he yirim :))
Ferda sağol cnm ne diyim inş çalışmadanda bir sonuç alırız :)))
Handecim eşine ne desem şaşıyorum bu adama ben...
Kızlar selama.s., yine gecenin bu vakti oldu uyuyamıyorum, eşim kızdı bu akşam haddiiii uyumaya diyor adam benim gözümde uyku yok... neyse onu uyuttumda geldim :))
Öncelikle, 23 NİSANIMIZ KUTLU OLSUN :))hihoyyyt
Bugün yine gezenti oğlumu gezdirdik, parka götürdük salladık, aman Allahım inmiyor salıncaktan, bi tek o sallanacakmış, almaya çalışıyorum ııııııııııııııııııııı diye bağırıyor :))) dedesi ile anneannesinede yapmış aynısını geçen gün sırf bu yüzden kağana salıncak aldılar salonun orta yerini çadırdan devraldı salıncağımız :)) ordan pastaneye gittik eşim ben oğlum, tatlımızı yedik canınızı istetmek gibi olmasın dondurmalı profiterol zemuszemus
Veee güzel bir haber, kağan 3-4 adım atarak babasından bana benden anneannesine gidiyor :))) sağa sola yalpalaya yalpalaya yalpalaya gidiyor sonunda ellerini uzatıp kucağıma atıyor kendini :))) paytak ördek yavrum benim :kedi:
Kızlar bu arada buraya geldiğimden beri 2 kg vermişim bide sıkılaştım pantolonlarımdan farkediyorum, diyetsiz sırf sporla :))) bide bir krem buldum int.te sıkılaştırıyormuş adı SAFFRON GOLD, kullananınız oldumu?? ilk kullanımdanitibaren 6-7 cm inceltiyormuş çok iddialı hiç olumsuz yorumuda yok??kullanmak istiyorum ama her ne kadar emzirme dönemindede kullanılabilir yazsalarda sütoburum nedeniyle uzunca bir süre kullanmaya cesaret edemeyeceğim sanırım, bu konuda bi fikri olan varmı??fisfisfis
slm kızlar uzun zaman oldu nete girmeyeli.evimize geldik.ama sağlık problemlerimiz hala geçmiş değil.yağmurun öksürük nöbetleri hala devam ediyor her gece acildeyiz.prednol yapılıp hava veriliyor evde sabaha kadar soğuk buhar takılı vaziyette.emarımız çekildi başındakikemik için hem kesitlihem 3 boyutlu tomografi çekildi.yeni sene yeni bir hastalık.sağ tarafında 1 cmlikçizgilenme çıktı.dr fakülteye götürmemizi söyledi.kardiyolojiyede sevk ettiler kalbindeki büyüme için.çekilen ekglerinde ritim bozukluğu diyolar.damlasu yürümeye başladı 3 gündür.üstten 2 dişi çıkıyor çifter çifter çıkrtıyo bu zillidişlerini.geçen akşam biz acildeyken ateşlenmiş.eşime bırakmıştım.geldim yanaklar kırmızı.dün gecede ağrıdan uyuyamadı.bende hafta içi dişimi çektirdim ağrıyodu.dr hemen çekti.3gündür sol yanak balon.apse yaptı.antibiyotik kullanıyorum.bunca koşturmaya 2 ay önce aldığım 6 kilo terk etti beni.bu ay iğne vurulduğumdatartıldım 49 kiloya düşmüşüm.dr şaşırdı naptın sen diye.dedimbu kadar yürürsem olucağı bu.yemiyosun diyo.yok dedim iştahım yerinde.ev dandini bugün büyük bi temizlik yapmam lazım doğumgünümüzde yaklaştı inş evde oluruzdakutlarız.şuandayağmurun sağlığından başka bişey düşünemiyorum.bidemaddiyat zorlamasa çok iyi olucak ama olsun bunlarda geçicek inş.bizden haberler böyle kızlar.hepinizi öpüyoruz
zor bir durum levestsory Allah yardımcın olsun inşallah rabbim tez zamanda şifasını verir yavrucuğun Allahım hastalık ne zor şey sen yardım ett
Herkese günaydın canlar,
Az sonra yola çıkıyorum gitmeden size bi Allahaısmarladık diyim dedim.Hepinizi çok özlücem,Beni istanbulda yalnız bırakmadığınız için hepinize tek tek teşekkür ediyorum.Sanki birsürü kardeşim var gibi hizzediyorum.22 mayısta Bursada olmayı herkesten çok ben istiyorum ama bazen planlar uymuyor böyle ama yinede elimden geleni yapıcam orda olabilmek için.Eğer gelemezsem size şimdiden bol bol eğlenceler,pastada bizimde resmimizi unutmayın.:gitme: Biz sizi oğlumla hiç unutmucaz.
Allah izin verirse bir ay sonra evimizdeyiz.Kendinize çok iyi bakın bebeişleri çok öpün,,
Uçağımız 12.30 da çıkmamız lazım,görüşmek dileğiyle..
Hoşçakalın,,
Bu arada bütün bebişlerin doğumgününü kutluyorum,Onlar bize Allahın bi mucizesi,hepsini çok seviyorum.Nice yaşları olsun diliyorum,,,
a.s. a.s.
:gitme:
:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?