2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Öptüm Ferdacim bende seni. Iyi Tatiller, simdiden kutlu olsun Daghan'imin yasi. Doya doya eglenir, unutulmaz bir tatil yasarsin insallah. Bende Mayis'da dügüne gelecegim Istanbul'a. Cok özledim herkesi, doping gibi olacak benim icin. Umarim Doruk'la zor olmaz, esim izin alamadi, yalniz gelecegim cünkü...

filiz canım anlamammı.aynen eşimde öyle dediğin gibi sorsan ayırt etmem der ama hiç sebze yemez.yemeğe et koysanda mırın kırın eder.ya diyorumki zaten çalışıyorum eve gidiyorum yorgun argın kaç çeşit yemek yapıyorum yesene demi.ama yok.bende gece yatmadan yada işyerinde ne pişirsem diye düşünür dururum ama ailesinde hiç sesi çıkmaz.sanırım fazla şırmarttıkm bunları. canım işler hafiflesin başlıcam tedaviye.

çokk saol cnm ...seninde işin zor valla he (

bu arada face de gordum az once hayırdır bacım evi satılığa çıkardın??

ayy kıyamam Allah şifanı versin cnm ihmal etme bir an once başla bence ...

cnm büyük bi ihtimalle aşıdandır cunkü gazelde sürekli uayndı ve cok huysuzdu...

cnm hayırlı yolculuklar dağnada nice mutlu yıllar inşAllah ...

ayy bugunde pek sahipsiz kalmış buralar...
bizde kızımla sahilde sosyal tesislere gittik çimlerde oynadık sallandık sahilde yürüdük cok eglendi kuzum ahavada tam yaz havası yandık resmen....az önce geldik eve kızımın yoğurt unu yedirip yatıram bende yemek yapıyım o arada ..

merhaba kızlar a.s.
geçmişi okumadan hemen yazayım dedim oğlum durmuyor birazdan okuyacam geçmişide

öncelikle bütün kuzucuklarımızın 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMLARI KUTLU OLSUN bizde bugün oğlumla göztepe özgürlük parkına gittik eğlence falan vardı çocuklar için bende oğlumu götürdüm değişiklik olsun dedim nede olsa ilk çocuk bayramı anlamasada resimlerine bakar az önce eve geldik bugün çok güzel bir hava vardı yaz gibiydi sıcaktan kavrulduk resmen ama ben çok yoruldum ve başımda çok şiddetli ağrıyor güneşmi çarptı açıkhavamı anlamadım gitti burasıda ne kadar sessiz kimseciklerde yok ben bi geçmişi okuyayım bari

Hadı bakalım kos ana evıne tatlım.Ya bu annelerın hepsı bılgısayara gıcık oluyor sanırım.Sen yıne bulursun bı yolunu:))

Saol tatlım yorucu ama guzeldı.Ya kızamık asısımı oluyor sadece tatlım.Neyse ates olmamıs en azından.

Naber Bırsom.Sende evıne gecmıssın.Annenınde ısı cok zor canım ya.Yaslı bakmak cok yuklu bırıs bılırım.Benım annemde ömur boyu hep baktı ve hapıs hayatı yasadı evde.Allah yardımcınız olsun.

Canım ben atlamısım sanırım.Cok gecmıs olsun.Fızık tedavı gerekıyor sanırım.Bırde meslek hastalığı galıba.

Selam canım.Bu erkekler neden bu kadar etcı anlamıs deılım.Ve aynen bızdede mercımek vardı ıcıne kıyma koydum dıye yemedı Alp te.Ama bana cok naz yapamıyor.Kalktı kahvahtılık hazırladı yedı.Hergun damak tadına uyan sey nasıl bulucam.Valla ıster yer ıster bakar.

Ohhh sevan olsun.Bızde sahıl olmayınca Semosla Bulvarı turluyoruz sureklı.

Gecmıs olsun canım.Hava cok guzeldı ama ılk gunes carpar ınsanı o rahatsız ettı heralde.Ilık bı dus alıp oğlusu uyutunca dınlen gecer ınsallah.

Evet Gun bıtıyor ama Tum Bebışlerımızın Bayramı kutlu olsun.Insallah Okul kapılarında olduğumuz gunlerıde bırlıkte paylasırız.

Bıze Gelınce yıne yorucu Bırgun gecırdım.Ilave aldığım dolap geldı bugun.Onun ıcını yerlestır.Supur,sıl.Banyo,Balkon,Yemek derken Alıye ablayla pılımız bıttı.Ama nıhayetınde tam anlamıyla evıme yerlesmıs oldum.Sonrada Semrayla Akşam turuna cıkardık cocukları.
Şimdi dınlenme vaktı.

Ferdacım evet doğru anlamıssın Bora sıpası yurumeye basladı.Daha cok acemıyız gercı ama yınede cok mutlu olduk.Sende gıdıyorsun demek.Iyı yolculuklar canım.Gonlunce eğlenırsın ınsallah.Bızıde unutma ama konusalım yıne.Dağhanıda cok öptum.

Handecım cok tesekkur ederım.Darısı basınıza.Sızınde elı kulağındadır.Mayıs bebışlerı bayağı hızlı cıktı.

ıyi geceler
ınşallah Gülhancım sıra bizde olur artık :))

Bu sabah Masal 10 da kalktı, bayrama gittik ama yetişemedik 11 de bitmiş herşey neyse sonra arkadaşım aradı eşi evdeymiş büyükçekmece ye gidelim dedi, gittik gezdk biraz kızım çok eğlendi arkadaşında 2 yaşında oğlu var Masal la oynadılar, çok sıcaktı, eşim yanmışsın diyo allahtan Masal ın teni bana çekmemiş, ödüm patladı kremde sürmemiştim yaz geldi çok şükür artıkkkk

Formda pek bi sessizmiş bugün, herkes tatil modunda tabe, bende yatim artıkın iyi gecelerrr

Pinar'cigim, sana iyi eglenceler diliyorum. Birde merak ettim, Defdef cadisi sen yaninda yokken memesiz nasil dayaniyor acaba? zemuszemus

Sağolasın canım a.s. Tatlım gündüz beni görmezse memeyi hiç aramıyor. Ama beni gördüğü anda yakama yapışıyor. Akşam uyurkende 2 kişi battaniye ile sallayarak uyutuyorlar. Ama gece uyanınca mutlaka beni yanında görmek istiyor. Meme istiyor çünkü. O yüzden uyuttuktan sonraki uyanma saatinde yanında oluyorum mutlaka a.s.

ANNESİNİN KIZI VALLA SEN ALIŞTIR SONRADA EVE KAPAT OLDUMU ŞİMDİ ŞİMDİ SEN KINADA DÖKTÜRÜYOSUN DEMEK BİZİM İÇİNDE

Valla eşimde tam anasının kızı oldu bu diyor kaydirigubbakcemile3

Valla bacım bu çocuklardan korkulur. Ne yapacakları hiç belli olmuyor. Bak paşaya sen neler yapmış. Bizim Defne'de bugün hani merdivenler vardır ya perde falan takmak için. Resmen onun en tepesine kadar tırmandı. Düşmesin diye tetikte bekleyerek şok geçirerek izledik :1shok:

Güzel günlerde giysin kuzum cicilerini canım benim. Bende hala .günü için beyaz ayakkabı bulamadım ya pazartesi halletmem şart kafamçokkarıştı

Oh ne iyi olmuş canım ya arkadaşlarla süper geçmiştir vakit a.s.

Sağolasın canım valla gezmeden olmuyor beni bilirsin a.s.

Sanada iyi yolculuklar canım benim. Kuzumun 5.dişide hayırlı olsun a.s. Gece emmesi olayıda bitmiş valla helal olsun ben daha cesaret edemedim :1no2:

Canım benim estağfurullah çok sordum ne demek a.s. Maclaren'in Quest modelini aldım 2010 olanını. Mağazalarda 620-650 arası değişiyor. Biz nakit 400'e aldık. Oto koltuğuda Comcord Trimax markası. O da e-bebek'te 350 tl. Biz ordan 250 tl'ya aldık a.s.

Bu arada şu ek iş meselesi ne ya canını sıkmış bayağı ben kaçırdım sanırım :uhm:

Güle gğle canım anneciğine selamlar öpüyorum ellerinden a.s.

İyi yaptın canım boşver neticede her zaman çektirmiyorsun ki yani yılda bir kez a.s. Merakla bekliyorum resimleri a.s.

İyi yapmışsın eve gelmekle canım ya. Biraz kafa dinlesin anneciğin. O da haklı be bacım napıcan artık idare ediceksin a.s.

Canım çok geçmiş olsun ya aman ihmal etme yaptır fizik tedaviyi ilerlemeden a.s.

Kayınvalidemde bugün Defne'yi götürdü Özgürlük parkına tatlım. Çok eğlenmişler a.s.

HAdi gözün aydın canım yoruldun ama yerleştin sonunda. Güzel günlerde otur evinde a.s.

İyi geceler bacılar a.s.

Dün kınaya yetiştik neyseki. Zaten feci trafik varmış. Halamlar yani erkek tarafı bile bizden yarım saat önce varmışlar. Kına yakıldı, biraz oynadık ettik döndük eve.

Bugün öğlende eşimle Eminönü'ne geçtik. Çerçeve baktık hep. Eşim metal olanları beğenmedi bir türlü. Bizde tahtadan pembe-sarı ve yeşil renklerde ay çiçeği şeklinde çerçeve aldık. Eklerim bi ara. Çerçeveleri koymak için karton poşetler ve çok sade olmasın diye üzerine yapıştırmak için tahtadan biberon şeklinde sticker aldık. Sonra balonlar, mutlu yıllar yazısı, 1.yaş günüm afişi falan aldık evi süslemek için.

Çantalar indirimdeydi gitmişken bide çanta aldırdım kendime kaydirigubbakcemile3

İşimizi halledip kayınvalideme geçtik. Defdef ordaydı. Yemek yiyip Defdef'i aldık bu sefer anneme götürdük. Bizde arkadaşlarla takıldık. 12 gibide aldık kızımızı eve geldik.

Yarında 4'te kuzenimin nikahı var. Kayınvalidemler falan hep birlikte gidicez. Sonra Defdef'i ona bırakıp 8'de düğün yemeği var oraya gidicez kısmetse. Pazarda büyük ihtimalle Şile'ye kahvaltıya gidicez arkadaşlarla.

Bende böyle bacılar. Full time devam yani. Pazarteside şu resim, slayt, kapı afişi ve ayakkabı işini halledersem karada ölüm yok bana :lepi:

Aaa pasta siparişini de yarın uğrayıp vereyim adamlara.

Hadi çok uykum var. Duşumu aldım yatayım artık. Öptüm hepinizi kızlar a.s.

Filizcim cnm dr çok önemli gerçekten, önceden dr u araştırıp ona göre götür cnm, kızların dediği gibi alman hast.si iyi diye duymuştum ama tuzlu biraz..
ama şu balkabağı olayına çok güldüm ya: )))

Hülyacım bence resimlerin hepsini bastır, biz düğün albümünde kara veremeyip 2 albüm yaptırmıştık fotolar stüdyo çekimi oldğu için gerçekten çok güzel oluyor, bide prenseste güzell maş. boyutunu küçük çıkarttırırsın cnm
Üst üste aksilikler gelmiş prensesi nazar oku cnm, bi cam kırsaydın bilerek göz çıkar derler cam kırılınca

Tülaycım demek cıss selin hanımın hoşuna gitti :)) yirim

Gülşahcım iyi yolculuklar cnm yakınınıza geçmiş olsun...

Pınar bi alem bunlar ya kağanda bu sabah uyanmış emekleyerek dış kapıya gelmiş vuruyor :))) dışarı çıkacakmış :))) eşimle gezmeye götürdük aman Allahım apartmandan çıkana kadar sevinç çığlıkları attı veletus ne kadar seviyor gezmeyi ya tabi alıştı çocukcağızım :)) kınalar yakılmış Allah tamamını erdirsin inş.

Ayşecim aman dikkatli ol... ben 5 sn bile yalınız bırakamıyorum hep peşindeyim dedektif gibi

Gülhancım sağol cnm bene sizi özledim :)) demek bora beyimde gakkı diyor he yirim :))

Ferda sağol cnm ne diyim inş çalışmadanda bir sonuç alırız :)))

Handecim eşine ne desem şaşıyorum bu adama ben...

Kızlar selama.s., yine gecenin bu vakti oldu uyuyamıyorum, eşim kızdı bu akşam haddiiii uyumaya diyor adam benim gözümde uyku yok... neyse onu uyuttumda geldim :))

Öncelikle, 23 NİSANIMIZ KUTLU OLSUN :))hihoyyyt

Bugün yine gezenti oğlumu gezdirdik, parka götürdük salladık, aman Allahım inmiyor salıncaktan, bi tek o sallanacakmış, almaya çalışıyorum ııııııııııııııııııııı diye bağırıyor :))) dedesi ile anneannesinede yapmış aynısını geçen gün sırf bu yüzden kağana salıncak aldılar salonun orta yerini çadırdan devraldı salıncağımız :)) ordan pastaneye gittik eşim ben oğlum, tatlımızı yedik canınızı istetmek gibi olmasın dondurmalı profiterol zemuszemus

Veee güzel bir haber, kağan 3-4 adım atarak babasından bana benden anneannesine gidiyor :))) sağa sola yalpalaya yalpalaya yalpalaya gidiyor sonunda ellerini uzatıp kucağıma atıyor kendini :))) paytak ördek yavrum benim :kedi:

Kızlar bu arada buraya geldiğimden beri 2 kg vermişim bide sıkılaştım pantolonlarımdan farkediyorum, diyetsiz sırf sporla :))) bide bir krem buldum int.te sıkılaştırıyormuş adı SAFFRON GOLD, kullananınız oldumu?? ilk kullanımdanitibaren 6-7 cm inceltiyormuş çok iddialı hiç olumsuz yorumuda yok??kullanmak istiyorum ama her ne kadar emzirme dönemindede kullanılabilir yazsalarda sütoburum nedeniyle uzunca bir süre kullanmaya cesaret edemeyeceğim sanırım, bu konuda bi fikri olan varmı??fisfisfis

slm kızlar uzun zaman oldu nete girmeyeli.evimize geldik.ama sağlık problemlerimiz hala geçmiş değil.yağmurun öksürük nöbetleri hala devam ediyor her gece acildeyiz.prednol yapılıp hava veriliyor evde sabaha kadar soğuk buhar takılı vaziyette.emarımız çekildi başındakikemik için hem kesitlihem 3 boyutlu tomografi çekildi.yeni sene yeni bir hastalık.sağ tarafında 1 cmlikçizgilenme çıktı.dr fakülteye götürmemizi söyledi.kardiyolojiyede sevk ettiler kalbindeki büyüme için.çekilen ekglerinde ritim bozukluğu diyolar.damlasu yürümeye başladı 3 gündür.üstten 2 dişi çıkıyor çifter çifter çıkrtıyo bu zillidişlerini.geçen akşam biz acildeyken ateşlenmiş.eşime bırakmıştım.geldim yanaklar kırmızı.dün gecede ağrıdan uyuyamadı.bende hafta içi dişimi çektirdim ağrıyodu.dr hemen çekti.3gündür sol yanak balon.apse yaptı.antibiyotik kullanıyorum.bunca koşturmaya 2 ay önce aldığım 6 kilo terk etti beni.bu ay iğne vurulduğumdatartıldım 49 kiloya düşmüşüm.dr şaşırdı naptın sen diye.dedimbu kadar yürürsem olucağı bu.yemiyosun diyo.yok dedim iştahım yerinde.ev dandini bugün büyük bi temizlik yapmam lazım doğumgünümüzde yaklaştı inş evde oluruzdakutlarız.şuandayağmurun sağlığından başka bişey düşünemiyorum.bidemaddiyat zorlamasa çok iyi olucak ama olsun bunlarda geçicek inş.bizden haberler böyle kızlar.hepinizi öpüyoruz

zor bir durum levestsory Allah yardımcın olsun inşallah rabbim tez zamanda şifasını verir yavrucuğun Allahım hastalık ne zor şey sen yardım ett

Sağolasın canım a.s. Ooo eve dönünce yandın Kağan'la desene. Hergün dışarı çıkartıcak seni. Hadi yazın sorun değilde kışın yandık bu kuzularla a.s.

Afiyet olsun canım a.s. Kağan'a da maşallah canım a.s. Valla bilmiyorum o kremleri canım ya hiç araştırmadım :uhm:

Ay canım valla Allah sana hem güç kuvvet hemde sabır versin de bu kuzuların başında ol. Çok çok geçmiş olsun canım. İnşallah tez vakitte düzelir Yağmur kuzum a.s.

Damlasu'nun da dişleri hayırlı olsun a.s.

zor bir durum levestsory Allah yardımcın olsun inşallah rabbim tez zamanda şifasını verir yavrucuğun Allahım hastalık ne zor şey sen yardım ett

Günaydın bacıııı a.s.

Günaydınlar bacılar a.s.

Defdoş'la sabah 8'de kalktık bugün. Mama yedi, altını değiştirdim ve az önce uyuyana kadar hep memedeydi. Bu kadar düşkünlük ne anlamıyorum ya. Karnı tok, zaten doymak için değilde yalancı emzik niyetine emiyor. 10 dk vermeyeyim diyorum basıyor çığlığı nasıl ağlıyor. Valla yandım ben bu kızla ya offf offf eyvahedigeldismile

Az öncede uykusu geldi ama uyumuyor. Öyle meme ağzında yatıyordu kucağımda. Aldım ayağıma salladım. 2 dk'ya uyudu. Bu ikinci sallayarak uyutuşum valla iyiymiş be. Şimdi yatırdım babasının yanına. Eşimde biraz daha uyuyayım dedi.

Bende keyif yapayım kendi başıma azcık magazin izleyeyim a.s.

Herkese günaydın canlar,

Az sonra yola çıkıyorum gitmeden size bi Allahaısmarladık diyim dedim.Hepinizi çok özlücem,Beni istanbulda yalnız bırakmadığınız için hepinize tek tek teşekkür ediyorum.Sanki birsürü kardeşim var gibi hizzediyorum.22 mayısta Bursada olmayı herkesten çok ben istiyorum ama bazen planlar uymuyor böyle ama yinede elimden geleni yapıcam orda olabilmek için.Eğer gelemezsem size şimdiden bol bol eğlenceler,pastada bizimde resmimizi unutmayın.:gitme: Biz sizi oğlumla hiç unutmucaz.

Allah izin verirse bir ay sonra evimizdeyiz.Kendinize çok iyi bakın bebeişleri çok öpün,,

Uçağımız 12.30 da çıkmamız lazım,görüşmek dileğiyle..

Hoşçakalın,,

Bu arada bütün bebişlerin doğumgününü kutluyorum,Onlar bize Allahın bi mucizesi,hepsini çok seviyorum.Nice yaşları olsun diliyorum,,,

a.s. a.s.
:gitme:
:gitme:

Kız dur 1 ay sonra geliceksin bu ne duygusallık. Ağlatıcan valla sabah sabah lmaz:

Hadi hayırlısı ile gidin gelin canım benim. Seni ve Dağhan kuzumu çok özlicez. Arada fırsat bulursan kaç bi yerlerden gir nete. Çok öpüyorum seni ve kuzumu. Sağlıcakla gidin gelin canım a.s.

Çok acıktım yaaaa cokacimcoook Kahvaltıyı hazırlayıp kaldırayım Halit efendiyi artık. Defdoş uyanmadan rahat rahat bi kahvaltı yapalım kaydirigubbakcemile3

Tam kahvaltımızı yaptık Defdef cadısı uyandı. Ben mutfağı toparlarken babasıyla oynaştılar. Şimdi yatağımı toplayayım da yıkayalım kuzumu a.s.

Son düzenleme:
aaaaaa kızlar!! bu sıpalar daha neler getirecek başımıza!! ( bugün bizim azgının ettiğine bakın, Özay'la kapıdaydık, karşı komuşunun elektrikli süpürgesini almıştık da onu veriyorduk. arkadan geldi kapıyı bir kapattıı!!! kendi içerde kaldı,biz dışarda! o içerde ağlıyor ben dışarda!! işin kötüsü üzerimizde pijamalar, ayaklarda terlik! ne telefon,ne para! Özay hemen karşı komşunun arabasını aldı sür çarşıya!! pijamayla:kedi: kuzum içerde çığlık çığlığa ağlıyor:çok üzgünüm: ben onu duydukça dışarda!! bide örümceğin üzerinde kaldı. ee ordan aşağı da iniyor 2-3 gündür. inerse mutfağa giderse diye aklım çıktı!! neyse Özay gelene kadar sağolsun komşular geldi, filmle kola şişesiyle filan zorlarken zorlarken açıldı!!:Saruboceq: bi sarıldım bebeğime bi sarıldım!! salya sümük birbirine karışmış:çok üzgünüm: bize de ders oldu!:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…