2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Ayşe'cim geçmiş olsun canım ya valla Allah korumuş kuzumu a.s. Ya inseydi yurutecten de tehlikeli bı yere gitseydi. Sende perişan olmussun canım ya çok gecmis olsun tekrar a.s.

Bizde kuzumu yıkadık. Babası giydirirken bende duş aldım. Defdef'in çantası ve giyeceklerimiz hazır. Bi kuaföre inmem kaldı. Ee dedi Defdoş , emziriyorum bakalım uyursa kaçarım hemen kuaföre. Fönden sıkıldım bu sefer başka bişey yaptırayım diyorum. O yüzden biran önce inmem lazım a.s.

sporamı basladın cnm?benimde baslamam lazım göbek var
maşallah kağanıma yurumeye baslamışalkisalkisalkis

allah kolaylık sabır versin cnm..gecmiş olsun

güle güle cnm.
iyi tatiller iyi yolculuklar..

ayy kıyamam..neyseki açmışlar hemen kapıyı

Kuaför işimi de hallettim. Ya bu kız ben yokken acaip farklı ya. Babası ile 1 saattir evde uslu uslu oynamış. Beni gördüğü an çığlığı basıp yapışıyor bana. Neyse emıyor suanda. Sonra ustumuzugiyinelim. Makyaj yapayım 15:30'da çıkmamız lazım a.s.

canım bu cadılar babacı bizim kızda öyle bütün gün oynayım ne numaralar yapıyorum ama babayı gördüğünde suratıma bile bakmıyor ben yokkende güzel güzel babıyla oynuyor cadı

ohh canım ne güzel kilo vermişsin off darısı benim başıma 1 haftadır diyet yapıyordum bu hafta bozuldu( ahh ahh bir verebilsem

canım iyi yolculuklar

Allah korumuş canım, ayy insan ne panik olur ben buna benzer bir film izlemiştim okyanusta geminin merdivenini indirmeden denizeatlıyorlar birdaha çıkamıyorlar kadının küçük bebeği içerde ağlıyor o bebfonla sesini duyuyor bişey yapamıyor ayy aklıma o geldi ofilmi izlerken bile öyle etkilenip ağlamıştımki Ayy neyse ucuz atlatmışsınız bizlerede ders olsun

Ohh kınalara gıdılmıs.Alısverıs yapılmıs.Haftasonu planında tamam.İyi eğlenceler canım.

Kremı duymadım ama ben cok guvenmem boyle urunlere Burcum.Spor en guzel arac bu ıslerde onuda yapıyosun zaten.2 kılo da super tebrık ederım senı canım.Veee kocaman aferın Kağana demek yurume basladı sızdede.

Ahh canım ya cok gecmıs olsun.Allah acıl sıfalar versın yavruma.Sonu cok guzel ınsallah.

Pınar bu cadının meme delılığı ne ya.Kucukken boyle deıldı sankı.Ac olabılırmı.

Canım benım ıyı yolculuklar.Iyı eğlenceler.Dağhanımıda öp annesı.Hadı ben sana ınanıyorum.Doğumgunune de 1 ay var zaten 1 gun erken donsen yetısırsın.

Ahh canım tuylerım urperdı okuyunca.İkinizde perısan olmussunuz.Allaha sukur bırtek ağlamakla kalmıs olay.Verılmıs sadakanız varmış.Bızede kupe olsun.

Selam Mıllet,

Bızde annemle sabahtan berı gezıyoruz.Hava muhtesem ya sankı artık yaz geldı.Esım gelsın Borayı anneme satıp gezmelere devam edıcez insallah.Yarında yeğenımın doğum gunu 4 yasında oluyor.Gıdıp hedıye almam lazım.

Boranın akşam menusunu hazırlayıp gelırım yıne.Öptum.

kızlar bize gelincede kaç gündür giremiyorum benim cadı bilg. açtığım gibi tepemde izin vermiyor girmeme, şimdi babasıyla yıkadık uyuyor,bütün gün temizlik yaptım camlarımı sildim öldüm yorgunluktan,dünde bütün gün dışardaydık iyice yoruldum alışverişe gitmiştik öle gereksiz şeylerde almışımki bu ay kredi kartını abarttık kızlar 2 çift bana aykkabı eşime ayakkabı kızıma yazlık elbiseler,kendime kısa deri mont aldım,kot aldım, iç çamaşırı aldım ama çok şık:))yeğenimin doğum günü ona bişeyler aldık birde üstüne markete gittik offf offf sormayın zaten geçen haftada alışverişteydim bikini falan yazlık şeyler almıştım bu ay sadece maaş kredi kartına gidecekkafamçokkarıştı neyse kızlar ben kız uyurken biraz dinleneyim fırsat bulursam gene gelirim öpüyorum hepinizi

oooh ne güzel gezin tatlım.. ben 2 haftadır her gün geziyorum :)

güle güle kullanın cnm aldıklarınızı..

canım 2 koldan biri kızamık diğeride pünomokok son doz diye biliyorum ben ...ama bazen ateş 1 hafta sonrasındada kendini gösterebiliyormuş...

oyyy valla şekrim ben senin yerine yoruluyorumm heee amma kurtlu hatunsun yaa :)))

ayy bugun orda oldugunu bilseydik görüşürdük bizde esenle ordaydıkk kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

amannn maşAllah akıllı oğluşumaaa videosunu bekliyoruz mutlaka cnm ....

cnm ya Allah şifasını versinnn cok zorrr cokk (

oyyy kıyamam yaa cnm ne yap et bu bulışmada ol lütfenn ....
Allah yolunuzu açık etsinnn eyi tatilller size öpüyoruz çokk...

ah cnm yaa okurken sanki kızım içerde kalmış gibi gözlerim yaşardı he senin neler yaşadığını tahmin edebiliyorum ...bizede ders oldu bu olay ...geçmiş olsun cnm...

gez bacım gez taşınmak sana yaramadı semoş cadısıyla artık sizi evde bulana aşk olsun hee kötükedihüsokötükedihüso

herkeze hayırlı akşmalar kızlar biz bugun esenle cok yorucu ama okadarda keyifli bir gün gecirdik...ama cok fena uykum var ayrıntıları yarın anlatırız ..iyi gecelerr ben yatarr :)

iyigeceler kızlarr sabahtan beridir evde yoktuk geldik bi bakim kk ma didimmm
sabah erkenden kaynanama gittik..oradan ben diyetisyene gittim...
geçen hafta çocukların peşinde koşarken diyet yapamamış kilo almıştım
bu haftada çok iyi gitmedi hasata olunca ...neyseki 4,5 kilo ile ilk bir ayı kapattık yağ oranım düşmüş bu hafta 700 gr gitmiş 600 gr yağ dedi...3500 gr yağ gitti sende 1 ayda dedi..
morel verdi doktorum yani...çünki ona gittiğimde ben sanırım yapamayacağım didim olurmu öle şey dedi..neyse sonra kaynanama döndüm....sabah erken kalktığımdan birgüzel uyudum
sonra çocuklarla balkon sefası yaktık kayınvalidemin balkonu parka yeşilliğe bakıyor...5.kat bide...
sonra babamız geldi....bide onla yattık uyuduk babannenin evi bize iyi geldi 2 saat uyumuşuz dinendik..
sonra gezmeye gittik eve geldik kuzularım uyudu bizde kocişle filim izleyeceğiz...

cerennn cnm çok geçmiş olsunn birdaha yaşatmasın rabbim
levestoriy cnm sizede çok geçmiş olsun

ferda güle güle cnm

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar
biz bugün hülyayla deli gibi gezdik eve geldim tam dinlenicem misafirrrr:))
ş
şimdi gittiler bende size bakmadan yatmak istemedim
iyi geceler hepinize öpüyorum sizi ve miniklerimi

Ayşe'cim geçmiş olsun canım ya valla Allah korumuş kuzumu a.s. Ya inseydi yurutecten de tehlikeli bı yere gitseydi. Sende perişan olmussun canım ya çok gecmis olsun tekrar a.s.

KIZLAR HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM. VALLA DERS OLSUN SİZE DE, ÖMRÜMDEN ÖMÜR GİTTİ KUZUMUN AĞLAMASINI DUYDUKÇA İÇERDEN:çok üzgünüm: HELE SİZ BÜYÜK ŞEHİRDE YAŞAYANLAR,ÇİLİNGİR DE BELKİ O KADAR ÇABUK GELMEZ, ÇOK DİKKATLİ OLUN!!

herkeze hayırlı akşmalar kızlar biz bugun esenle cok yorucu ama okadarda keyifli bir gün gecirdik...ama cok fena uykum var ayrıntıları yarın anlatırız ..iyi gecelerr ben yatarr :)

iyi akşamlar kızlar
biz bugün hülyayla deli gibi gezdik eve geldim tam dinlenicem misafirrrr:))
ş
şimdi gittiler bende size bakmadan yatmak istemedim
iyi geceler hepinize öpüyorum sizi ve miniklerimi
BULDUNUZ MU KIZLAR EVİ? OHH NE GÜZEL PARTİLERİNİZE BİLEM GİDİN SİZboshayallersmile BİZ BURDA BİR BAŞIMIZA:çok üzgünüm:

AMAA YAZIN İSTANBULA GELİYORUZ BİZDEalkisalkisalkis UÇAK BİLETİMİZİ ALDIK. İNŞALLAH 13-21 TEMMUZ ARASINDA İSTANBUL'DAYIZ. EH 1 HAFTA İÇİNDE BİR BULUŞMA AYARLARSINIZ HERALDE ŞU TAAA MERSİN'DEN GELEN ARKİDİŞİNİZ İÇİNlülülülülülü SABİHA GÖKÇEN'E İNECEZ. O CİVARLARDA KİM VARKİNE?

GÜnaydınlar bız Çok ereken kalktık ama dınlemıŞ kaltım

kocıŞŞ markete gıttı bende Çocuklarlayım o gelsın kahvaltı hazırlyacaĞımm

herkeseee ıyı pazarlarr

slmm canlarımmmmmm
nasılsınızzzzzzzzzzzzzz bndekı tempo aynen dewammmmmm son gazzz gırdık yaz sezonunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakafamçokkarıştı
ucaklar yolcular akın akın anacım ben kıcımın dıbındekı bodruma daha ayak basamazken mıllet teeeeeee nerelerden basladı bılem gelmeyeeeeee yafssssss kısacası iş youn kıslarrr..ogluş genelde annemde kalıyo akşamları bızle ama oda sut ıznım yagızın 1yaşına basmasıyla bıtınce gecelerıde kalmak zorunda kalabılırrr poffffffffffffffmafoldumben
yagızı cok ozluyorum kızlar yaaaaaaa .......10 12 saat ayrı kaldıım oluyooo...bu yaz nasıl gececek bılmıyorum alışmam lazım ama...hekle bıde annme bırakırken bızım gıdeceımızı bılıyo artık bıkac bırakmadan sora farkına vardı yıkıyo ortalıgı yapışıyo boynuma baslıyo aglamaya ..onu ole bırakıpta işe gıtmekkk mahvedıyo beniiiimafoldumben
kendımı vıcdanen cok rahatsız hıssetmeye basladım buaralar sankı ogluma yeterı kadar vakıt ayıramıyorum sankı kopuyorum gıbıme gelıyo belkı sacma ama nebılımm yaaaaaaaaaa.....vardıyalı calıştıımdan ve yerı geldıınde uzun nobetlerde tuttumuzdan bole bı garıp oldum yaaaaaaaaaaa ...sanırım alışmalıııııı dıorum onun için bızım için bu calışmak gelecegımız için dyıp bıraz moral buluyorum...bugun 4te işe gıdecem gece 2yı bulur sanırım gelmem ewe pzartesıde 1de tekrar işeeeeeeeeee yagıza arada nekadar vakıt ayırabılcem tartısılırrrr......bole işte kızlarrrrr ew iş yagız manyak bı tempoda gecıyo gunler...
ıyıyz cok şukur bı yaramazlık yok..yagız adım atıyodelikafadulden7 8 adım kadar tabı sora pat toto ustu yere bırde meklemeye basladı sıpa yaaaaa once adım attık sora emekledıkkkkkaydirigubbakcemile3
HEPINIZI COK OZLEDIMM KIZLARRRRR KUZUCUKLARI VE SIZI OPUORUMMMMMopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Merhabaz kızlar çok yorgunum akşam cadı hiç uyutmadı sabah 6 da kalktı doğru düzgün kahvaltıda yapmadı şimdi zorla uyuttum akşamda yeğenimin doğum günü var oraya gideceğiz

Maşallah canım adımlarını atmaya başlamış negüzel biz kenerlara tutunarak yürümeye devam ediyoruz hala:)

herkese selamlar iyi pazarlar..

kızlar dün doğumgünümüz harika geçti sagolsun esen ve hülya bana süpriz yaptılar kapıda onlarıo görünce şok oldum ve nasıl mutlu oldum anlatamam.. tel. esen benden adres istedi ama aklıma dahi gelmedi gelebilecekleri:)) çok hoş bi anı oldu bana valla sagolsunlar çok teşekkür ederim onlara..
defne elbisenin içinde prenses gibi oldu valla.. ama elbise ve kalabalıktan çok sıkıldı ve hep huzursuz oldu pastamızı üfledikten sonra pijamaları giyip biraz uyuyunca rahatladı.. çok keyifli idi çokk..
allah çocuklarımıza saglık versin böyle güzel günşlerini hep görmeyi nasıp etsin anne olmak çok zevkli..

dün enson kayınpederim geldi ve onlarda 10gittiler defnemi uyutup sonra evi bi güzel sildim süpürdüm mutfagıda hallettim ama mutfak diz boyuydu nasıl yattım hatırlamıyorum.
şimdi annemdeyim burdan abime geçicez buarada gelinimiz dogum yaptı oğluşumuzu görecegiz.
faceye resim ekleyemiyorum bitane zor ekledim hata veriyo bide yrn deneyecegim yrnda aneme gelicem defnenin 1yaş aşısı var yrn görüşürüz kızlar...

günaydın kızlarrr kalktık biz kahvaltıdan sonra eşimle evi temizledik şimdi hazırlanıp dışarı çıkıcaz

ayşecim bulduk evi canım sağol
buarada tekrar geçmiş olsun tatlım büyük korku yaşamışsınız aradığımda hala sesin titriyordu

aslıcım bizde seni çok özlüyoruz canıım daha sık gel
Ahsende yürüdükten sonra emekledi:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…