Kızlar selama.s., yine gecenin bu vakti oldu uyuyamıyorum, eşim kızdı bu akşam haddiiii uyumaya diyor adam benim gözümde uyku yok... neyse onu uyuttumda geldim :))
Öncelikle, 23 NİSANIMIZ KUTLU OLSUN :))hihoyyyt
Bugün yine gezenti oğlumu gezdirdik, parka götürdük salladık, aman Allahım inmiyor salıncaktan, bi tek o sallanacakmış, almaya çalışıyorum ııııııııııııııııııııı diye bağırıyor :))) dedesi ile anneannesinede yapmış aynısını geçen gün sırf bu yüzden kağana salıncak aldılar salonun orta yerini çadırdan devraldı salıncağımız :)) ordan pastaneye gittik eşim ben oğlum, tatlımızı yedik canınızı istetmek gibi olmasın dondurmalı profiterol zemuszemus
Veee güzel bir haber, kağan 3-4 adım atarak babasından bana benden anneannesine gidiyor :))) sağa sola yalpalaya yalpalaya yalpalaya gidiyor sonunda ellerini uzatıp kucağıma atıyor kendini :))) paytak ördek yavrum benim :kedi:
Kızlar bu arada buraya geldiğimden beri 2 kg vermişim bide sıkılaştım pantolonlarımdan farkediyorum, diyetsiz sırf sporla :))) bide bir krem buldum int.te sıkılaştırıyormuş adı SAFFRON GOLD, kullananınız oldumu?? ilk kullanımdanitibaren 6-7 cm inceltiyormuş çok iddialı hiç olumsuz yorumuda yok??kullanmak istiyorum ama her ne kadar emzirme dönemindede kullanılabilir yazsalarda sütoburum nedeniyle uzunca bir süre kullanmaya cesaret edemeyeceğim sanırım, bu konuda bi fikri olan varmı??fisfisfis
slm kızlar uzun zaman oldu nete girmeyeli.evimize geldik.ama sağlık problemlerimiz hala geçmiş değil.yağmurun öksürük nöbetleri hala devam ediyor her gece acildeyiz.prednol yapılıp hava veriliyor evde sabaha kadar soğuk buhar takılı vaziyette.emarımız çekildi başındakikemik için hem kesitlihem 3 boyutlu tomografi çekildi.yeni sene yeni bir hastalık.sağ tarafında 1 cmlikçizgilenme çıktı.dr fakülteye götürmemizi söyledi.kardiyolojiyede sevk ettiler kalbindeki büyüme için.çekilen ekglerinde ritim bozukluğu diyolar.damlasu yürümeye başladı 3 gündür.üstten 2 dişi çıkıyor çifter çifter çıkrtıyo bu zillidişlerini.geçen akşam biz acildeyken ateşlenmiş.eşime bırakmıştım.geldim yanaklar kırmızı.dün gecede ağrıdan uyuyamadı.bende hafta içi dişimi çektirdim ağrıyodu.dr hemen çekti.3gündür sol yanak balon.apse yaptı.antibiyotik kullanıyorum.bunca koşturmaya 2 ay önce aldığım 6 kilo terk etti beni.bu ay iğne vurulduğumdatartıldım 49 kiloya düşmüşüm.dr şaşırdı naptın sen diye.dedimbu kadar yürürsem olucağı bu.yemiyosun diyo.yok dedim iştahım yerinde.ev dandini bugün büyük bi temizlik yapmam lazım doğumgünümüzde yaklaştı inş evde oluruzdakutlarız.şuandayağmurun sağlığından başka bişey düşünemiyorum.bidemaddiyat zorlamasa çok iyi olucak ama olsun bunlarda geçicek inş.bizden haberler böyle kızlar.hepinizi öpüyoruz
Herkese günaydın canlar,
Az sonra yola çıkıyorum gitmeden size bi Allahaısmarladık diyim dedim.Hepinizi çok özlücem,Beni istanbulda yalnız bırakmadığınız için hepinize tek tek teşekkür ediyorum.Sanki birsürü kardeşim var gibi hizzediyorum.22 mayısta Bursada olmayı herkesten çok ben istiyorum ama bazen planlar uymuyor böyle ama yinede elimden geleni yapıcam orda olabilmek için.Eğer gelemezsem size şimdiden bol bol eğlenceler,pastada bizimde resmimizi unutmayın.:gitme: Biz sizi oğlumla hiç unutmucaz.
Allah izin verirse bir ay sonra evimizdeyiz.Kendinize çok iyi bakın bebeişleri çok öpün,,
Uçağımız 12.30 da çıkmamız lazım,görüşmek dileğiyle..
Hoşçakalın,,
Bu arada bütün bebişlerin doğumgününü kutluyorum,Onlar bize Allahın bi mucizesi,hepsini çok seviyorum.Nice yaşları olsun diliyorum,,,
a.s. a.s.
:gitme:
aaaaaa kızlar!! bu sıpalar daha neler getirecek başımıza!!( bugün bizim azgının ettiğine bakın, Özay'la kapıdaydık, karşı komuşunun elektrikli süpürgesini almıştık da onu veriyorduk. arkadan geldi kapıyı bir kapattıı!!! kendi içerde kaldı,biz dışarda! o içerde ağlıyor ben dışarda!! işin kötüsü üzerimizde pijamalar, ayaklarda terlik! ne telefon,ne para! Özay hemen karşı komşunun arabasını aldı sür çarşıya!! pijamayla:kedi: kuzum içerde çığlık çığlığa ağlıyor:çok üzgünüm: ben onu duydukça dışarda!! bide örümceğin üzerinde kaldı. ee ordan aşağı da iniyor 2-3 gündür. inerse mutfağa giderse diye aklım çıktı!! neyse Özay gelene kadar sağolsun komşular geldi, filmle kola şişesiyle filan zorlarken zorlarken açıldı!!:Saruboceq: bi sarıldım bebeğime bi sarıldım!! salya sümük birbirine karışmış:çok üzgünüm: bize de ders oldu!:kedi:
Kuaför işimi de hallettim. Ya bu kız ben yokken acaip farklı ya. Babası ile 1 saattir evde uslu uslu oynamış. Beni gördüğü an çığlığı basıp yapışıyor bana. Neyse emıyor suanda. Sonra ustumuzugiyinelim. Makyaj yapayım 15:30'da çıkmamız lazım a.s.
Kızlar selama.s., yine gecenin bu vakti oldu uyuyamıyorum, eşim kızdı bu akşam haddiiii uyumaya diyor adam benim gözümde uyku yok... neyse onu uyuttumda geldim :))
Bugün yine gezenti oğlumu gezdirdik, parka götürdük salladık, aman Allahım inmiyor salıncaktan, bi tek o sallanacakmış, almaya çalışıyorum ııııııııııııııııııııı diye bağırıyor :))) dedesi ile anneannesinede yapmış aynısını geçen gün sırf bu yüzden kağana salıncak aldılar salonun orta yerini çadırdan devraldı salıncağımız :)) ordan pastaneye gittik eşim ben oğlum, tatlımızı yedik canınızı istetmek gibi olmasın dondurmalı profiterol zemuszemus
Veee güzel bir haber, kağan 3-4 adım atarak babasından bana benden anneannesine gidiyor :))) sağa sola yalpalaya yalpalaya yalpalaya gidiyor sonunda ellerini uzatıp kucağıma atıyor kendini :))) paytak ördek yavrum benim :kedi:
Kızlar bu arada buraya geldiğimden beri 2 kg vermişim bide sıkılaştım pantolonlarımdan farkediyorum, diyetsiz sırf sporla :))) bide bir krem buldum int.te sıkılaştırıyormuş adı SAFFRON GOLD, kullananınız oldumu?? ilk kullanımdanitibaren 6-7 cm inceltiyormuş çok iddialı hiç olumsuz yorumuda yok??kullanmak istiyorum ama her ne kadar emzirme dönemindede kullanılabilir yazsalarda sütoburum nedeniyle uzunca bir süre kullanmaya cesaret edemeyeceğim sanırım, bu konuda bi fikri olan varmı??fisfisfis
Herkese günaydın canlar,
Az sonra yola çıkıyorum gitmeden size bi Allahaısmarladık diyim dedim.Hepinizi çok özlücem,Beni istanbulda yalnız bırakmadığınız için hepinize tek tek teşekkür ediyorum.Sanki birsürü kardeşim var gibi hizzediyorum.22 mayısta Bursada olmayı herkesten çok ben istiyorum ama bazen planlar uymuyor böyle ama yinede elimden geleni yapıcam orda olabilmek için.Eğer gelemezsem size şimdiden bol bol eğlenceler,pastada bizimde resmimizi unutmayın.:gitme: Biz sizi oğlumla hiç unutmucaz.
Allah izin verirse bir ay sonra evimizdeyiz.Kendinize çok iyi bakın bebeişleri çok öpün,,
Hoşçakalın,,
Bu arada bütün bebişlerin doğumgününü kutluyorum,Onlar bize Allahın bi mucizesi,hepsini çok seviyorum.Nice yaşları olsun diliyorum,,,
a.s. a.s.
aaaaaa kızlar!! bu sıpalar daha neler getirecek başımıza!!( bugün bizim azgının ettiğine bakın, Özay'la kapıdaydık, karşı komuşunun elektrikli süpürgesini almıştık da onu veriyorduk. arkadan geldi kapıyı bir kapattıı!!! kendi içerde kaldı,biz dışarda! o içerde ağlıyor ben dışarda!! işin kötüsü üzerimizde pijamalar, ayaklarda terlik! ne telefon,ne para! Özay hemen karşı komşunun arabasını aldı sür çarşıya!! pijamayla:kedi: kuzum içerde çığlık çığlığa ağlıyor:çok üzgünüm: ben onu duydukça dışarda!! bide örümceğin üzerinde kaldı. ee ordan aşağı da iniyor 2-3 gündür. inerse mutfağa giderse diye aklım çıktı!! neyse Özay gelene kadar sağolsun komşular geldi, filmle kola şişesiyle filan zorlarken zorlarken açıldı!!:Saruboceq: bi sarıldım bebeğime bi sarıldım!! salya sümük birbirine karışmış:çok üzgünüm: bize de ders oldu!:kedi:
İyi geceler bacılar a.s.
Dün kınaya yetiştik neyseki. Zaten feci trafik varmış. Halamlar yani erkek tarafı bile bizden yarım saat önce varmışlar. Kına yakıldı, biraz oynadık ettik döndük eve.
Bugün öğlende eşimle Eminönü'ne geçtik. Çerçeve baktık hep. Eşim metal olanları beğenmedi bir türlü. Bizde tahtadan pembe-sarı ve yeşil renklerde ay çiçeği şeklinde çerçeve aldık. Eklerim bi ara. Çerçeveleri koymak için karton poşetler ve çok sade olmasın diye üzerine yapıştırmak için tahtadan biberon şeklinde sticker aldık. Sonra balonlar, mutlu yıllar yazısı, 1.yaş günüm afişi falan aldık evi süslemek için.
Çantalar indirimdeydi gitmişken bide çanta aldırdım kendime kaydirigubbakcemile3
İşimizi halledip kayınvalideme geçtik. Defdef ordaydı. Yemek yiyip Defdef'i aldık bu sefer anneme götürdük. Bizde arkadaşlarla takıldık. 12 gibide aldık kızımızı eve geldik.
Yarında 4'te kuzenimin nikahı var. Kayınvalidemler falan hep birlikte gidicez. Sonra Defdef'i ona bırakıp 8'de düğün yemeği var oraya gidicez kısmetse. Pazarda büyük ihtimalle Şile'ye kahvaltıya gidicez arkadaşlarla.
Bende böyle bacılar. Full time devam yani. Pazarteside şu resim, slayt, kapı afişi ve ayakkabı işini halledersem karada ölüm yok bana :lepi:
Aaa pasta siparişini de yarın uğrayıp vereyim adamlara.
Hadi çok uykum var. Duşumu aldım yatayım artık. Öptüm hepinizi kızlar a.s.
Filizcim cnm dr çok önemli gerçekten, önceden dr u araştırıp ona göre götür cnm, kızların dediği gibi alman hast.si iyi diye duymuştum ama tuzlu biraz..
ama şu balkabağı olayına çok güldüm ya: )))
Hülyacım bence resimlerin hepsini bastır, biz düğün albümünde kara veremeyip 2 albüm yaptırmıştık fotolar stüdyo çekimi oldğu için gerçekten çok güzel oluyor, bide prenseste güzell maş. boyutunu küçük çıkarttırırsın cnm
Üst üste aksilikler gelmiş prensesi nazar oku cnm, bi cam kırsaydın bilerek göz çıkar derler cam kırılınca
Tülaycım demek cıss selin hanımın hoşuna gitti :)) yirim
Gülşahcım iyi yolculuklar cnm yakınınıza geçmiş olsun...
Pınar bi alem bunlar ya kağanda bu sabah uyanmış emekleyerek dış kapıya gelmiş vuruyor :))) dışarı çıkacakmış :))) eşimle gezmeye götürdük aman Allahım apartmandan çıkana kadar sevinç çığlıkları attı veletus ne kadar seviyor gezmeyi ya tabi alıştı çocukcağızım :)) kınalar yakılmış Allah tamamını erdirsin inş.
Ayşecim aman dikkatli ol... ben 5 sn bile yalınız bırakamıyorum hep peşindeyim dedektif gibi
Gülhancım sağol cnm bene sizi özledim :)) demek bora beyimde gakkı diyor he yirim :))
Ferda sağol cnm ne diyim inş çalışmadanda bir sonuç alırız :)))
Handecim eşine ne desem şaşıyorum bu adama ben...
slm kızlar uzun zaman oldu nete girmeyeli.evimize geldik.ama sağlık problemlerimiz hala geçmiş değil.yağmurun öksürük nöbetleri hala devam ediyor her gece acildeyiz.prednol yapılıp hava veriliyor evde sabaha kadar soğuk buhar takılı vaziyette.emarımız çekildi başındakikemik için hem kesitlihem 3 boyutlu tomografi çekildi.yeni sene yeni bir hastalık.sağ tarafında 1 cmlikçizgilenme çıktı.dr fakülteye götürmemizi söyledi.kardiyolojiyede sevk ettiler kalbindeki büyüme için.çekilen ekglerinde ritim bozukluğu diyolar.damlasu yürümeye başladı 3 gündür.üstten 2 dişi çıkıyor çifter çifter çıkrtıyo bu zillidişlerini.geçen akşam biz acildeyken ateşlenmiş.eşime bırakmıştım.geldim yanaklar kırmızı.dün gecede ağrıdan uyuyamadı.bende hafta içi dişimi çektirdim ağrıyodu.dr hemen çekti.3gündür sol yanak balon.apse yaptı.antibiyotik kullanıyorum.bunca koşturmaya 2 ay önce aldığım 6 kilo terk etti beni.bu ay iğne vurulduğumdatartıldım 49 kiloya düşmüşüm.dr şaşırdı naptın sen diye.dedimbu kadar yürürsem olucağı bu.yemiyosun diyo.yok dedim iştahım yerinde.ev dandini bugün büyük bi temizlik yapmam lazım doğumgünümüzde yaklaştı inş evde oluruzdakutlarız.şuandayağmurun sağlığından başka bişey düşünemiyorum.bidemaddiyat zorlamasa çok iyi olucak ama olsun bunlarda geçicek inş.bizden haberler böyle kızlar.hepinizi öpüyoruz
Günaydınlar bacılar a.s.
Defdoş'la sabah 8'de kalktık bugün. Mama yedi, altını değiştirdim ve az önce uyuyana kadar hep memedeydi. Bu kadar düşkünlük ne anlamıyorum ya. Karnı tok, zaten doymak için değilde yalancı emzik niyetine emiyor. 10 dk vermeyeyim diyorum basıyor çığlığı nasıl ağlıyor. Valla yandım ben bu kızla ya offf offf eyvahedigeldismile
Az öncede uykusu geldi ama uyumuyor. Öyle meme ağzında yatıyordu kucağımda. Aldım ayağıma salladım. 2 dk'ya uyudu. Bu ikinci sallayarak uyutuşum valla iyiymiş be. Şimdi yatırdım babasının yanına. Eşimde biraz daha uyuyayım dedi.
Bende keyif yapayım kendi başıma azcık magazin izleyeyim a.s.
Herkese günaydın canlar,
Hoşçakalın,,
a.s. a.s.
Selam Mıllet,
Bızde annemle sabahtan berı gezıyoruz.Hava muhtesem ya sankı artık yaz geldı.Esım gelsın Borayı anneme satıp gezmelere devam edıcez insallah.Yarında yeğenımın doğum gunu 4 yasında oluyor.Gıdıp hedıye almam lazım.
Boranın akşam menusunu hazırlayıp gelırım yıne.Öptum.
kızlar bize gelincede kaç gündür giremiyorum benim cadı bilg. açtığım gibi tepemde izin vermiyor girmeme, şimdi babasıyla yıkadık uyuyor,bütün gün temizlik yaptım camlarımı sildim öldüm yorgunluktan,dünde bütün gün dışardaydık iyice yoruldum alışverişe gitmiştik öle gereksiz şeylerde almışımki bu ay kredi kartını abarttık kızlar 2 çift bana aykkabı eşime ayakkabı kızıma yazlık elbiseler,kendime kısa deri mont aldım,kot aldım, iç çamaşırı aldım ama çok şık:))yeğenimin doğum günü ona bişeyler aldık birde üstüne markete gittik offf offf sormayın zaten geçen haftada alışverişteydim bikini falan yazlık şeyler almıştım bu ay sadece maaş kredi kartına gidecekkafamçokkarıştı neyse kızlar ben kız uyurken biraz dinleneyim fırsat bulursam gene gelirim öpüyorum hepinizi
Hadı bakalım kos ana evıne tatlım.Ya bu annelerın hepsı bılgısayara gıcık oluyor sanırım.Sen yıne bulursun bı yolunu:))
Saol tatlım yorucu ama guzeldı.Ya kızamık asısımı oluyor sadece tatlım.Neyse ates olmamıs en azından.
Naber Bırsom.Sende evıne gecmıssın.Annenınde ısı cok zor canım ya.Yaslı bakmak cok yuklu bırıs bılırım.Benım annemde ömur boyu hep baktı ve hapıs hayatı yasadı evde.Allah yardımcınız olsun.
Canım ben atlamısım sanırım.Cok gecmıs olsun.Fızık tedavı gerekıyor sanırım.Bırde meslek hastalığı galıba.
Selam canım.Bu erkekler neden bu kadar etcı anlamıs deılım.Ve aynen bızdede mercımek vardı ıcıne kıyma koydum dıye yemedı Alp te.Ama bana cok naz yapamıyor.Kalktı kahvahtılık hazırladı yedı.Hergun damak tadına uyan sey nasıl bulucam.Valla ıster yer ıster bakar.
Ohhh sevan olsun.Bızde sahıl olmayınca Semosla Bulvarı turluyoruz sureklı.
Gecmıs olsun canım.Hava cok guzeldı ama ılk gunes carpar ınsanı o rahatsız ettı heralde.Ilık bı dus alıp oğlusu uyutunca dınlen gecer ınsallah.
Evet Gun bıtıyor ama Tum Bebışlerımızın Bayramı kutlu olsun.Insallah Okul kapılarında olduğumuz gunlerıde bırlıkte paylasırız.
Bıze Gelınce yıne yorucu Bırgun gecırdım.Ilave aldığım dolap geldı bugun.Onun ıcını yerlestır.Supur,sıl.Banyo,Balkon,Yemek derken Alıye ablayla pılımız bıttı.Ama nıhayetınde tam anlamıyla evıme yerlesmıs oldum.Sonrada Semrayla Akşam turuna cıkardık cocukları.
Şimdi dınlenme vaktı.
Ferdacım evet doğru anlamıssın Bora sıpası yurumeye basladı.Daha cok acemıyız gercı ama yınede cok mutlu olduk.Sende gıdıyorsun demek.Iyı yolculuklar canım.Gonlunce eğlenırsın ınsallah.Bızıde unutma ama konusalım yıne.Dağhanıda cok öptum.
Handecım cok tesekkur ederım.Darısı basınıza.Sızınde elı kulağındadır.Mayıs bebışlerı bayağı hızlı cıktı.
İyi geceler bacılar a.s.
Dün kınaya yetiştik neyseki. Zaten feci trafik varmış. Halamlar yani erkek tarafı bile bizden yarım saat önce varmışlar. Kına yakıldı, biraz oynadık ettik döndük eve.
Bugün öğlende eşimle Eminönü'ne geçtik. Çerçeve baktık hep. Eşim metal olanları beğenmedi bir türlü. Bizde tahtadan pembe-sarı ve yeşil renklerde ay çiçeği şeklinde çerçeve aldık. Eklerim bi ara. Çerçeveleri koymak için karton poşetler ve çok sade olmasın diye üzerine yapıştırmak için tahtadan biberon şeklinde sticker aldık. Sonra balonlar, mutlu yıllar yazısı, 1.yaş günüm afişi falan aldık evi süslemek için.
Çantalar indirimdeydi gitmişken bide çanta aldırdım kendime kaydirigubbakcemile3
İşimizi halledip kayınvalideme geçtik. Defdef ordaydı. Yemek yiyip Defdef'i aldık bu sefer anneme götürdük. Bizde arkadaşlarla takıldık. 12 gibide aldık kızımızı eve geldik.
Yarında 4'te kuzenimin nikahı var. Kayınvalidemler falan hep birlikte gidicez. Sonra Defdef'i ona bırakıp 8'de düğün yemeği var oraya gidicez kısmetse. Pazarda büyük ihtimalle Şile'ye kahvaltıya gidicez arkadaşlarla.
Bende böyle bacılar. Full time devam yani. Pazarteside şu resim, slayt, kapı afişi ve ayakkabı işini halledersem karada ölüm yok bana :lepi:
Aaa pasta siparişini de yarın uğrayıp vereyim adamlara.
Hadi çok uykum var. Duşumu aldım yatayım artık. Öptüm hepinizi kızlar a.s.
Herkese günaydın canlar,
Hoşçakalın,,
a.s. a.s.
Selam Mıllet,
Bızde annemle sabahtan berı gezıyoruz.Hava muhtesem ya sankı artık yaz geldı.Esım gelsın Borayı anneme satıp gezmelere devam edıcez insallah.Yarında yeğenımın doğum gunu 4 yasında oluyor.Gıdıp hedıye almam lazım.
Boranın akşam menusunu hazırlayıp gelırım yıne.Öptum.
Ayşe'cim geçmiş olsun canım ya valla Allah korumuş kuzumu a.s. Ya inseydi yurutecten de tehlikeli bı yere gitseydi. Sende perişan olmussun canım ya çok gecmis olsun tekrar a.s.
sporamı basladın cnm?benimde baslamam lazım göbek var
maşallah kağanıma yurumeye baslamışalkisalkisalkis
allah kolaylık sabır versin cnm..gecmiş olsun
güle güle cnm.
iyi tatiller iyi yolculuklar..
Ayy kıyamam..neyseki açmışlar hemen kapıyı
canım bu cadılar babacı bizim kızda öyle bütün gün oynayım ne numaralar yapıyorum ama babayı gördüğünde suratıma bile bakmıyor ben yokkende güzel güzel babıyla oynuyor cadı
ohh canım ne güzel kilo vermişsin off darısı benim başıma 1 haftadır diyet yapıyordum bu hafta bozuldu( ahh ahh bir verebilsem
Allah korumuş canım, ayy insan ne panik olur ben buna benzer bir film izlemiştim okyanusta geminin merdivenini indirmeden denizeatlıyorlar birdaha çıkamıyorlar kadının küçük bebeği içerde ağlıyor o bebfonla sesini duyuyor bişey yapamıyor ayy aklıma o geldi ofilmi izlerken bile öyle etkilenip ağlamıştımki Ayy neyse ucuz atlatmışsınız bizlerede ders olsun
Ohh kınalara gıdılmıs.Alısverıs yapılmıs.Haftasonu planında tamam.İyi eğlenceler canım.
Kremı duymadım ama ben cok guvenmem boyle urunlere Burcum.Spor en guzel arac bu ıslerde onuda yapıyosun zaten.2 kılo da super tebrık ederım senı canım.Veee kocaman aferın Kağana demek yurume basladı sızdede.
Ahh canım tuylerım urperdı okuyunca.İkinizde perısan olmussunuz.Allaha sukur bırtek ağlamakla kalmıs olay.Verılmıs sadakanız varmış.Bızede kupe olsun.
canım 2 koldan biri kızamık diğeride pünomokok son doz diye biliyorum ben ...ama bazen ateş 1 hafta sonrasındada kendini gösterebiliyormuş...
oyyy valla şekrim ben senin yerine yoruluyorumm heee amma kurtlu hatunsun yaa :)))
ah cnm yaa okurken sanki kızım içerde kalmış gibi gözlerim yaşardı he senin neler yaşadığını tahmin edebiliyorum ...bizede ders oldu bu olay ...geçmiş olsun cnm...
gez bacım gez taşınmak sana yaramadı semoş cadısıyla artık sizi evde bulana aşk olsun hee kötükedihüsokötükedihüso
KIZLAR HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM. VALLA DERS OLSUN SİZE DE, ÖMRÜMDEN ÖMÜR GİTTİ KUZUMUN AĞLAMASINI DUYDUKÇA İÇERDEN:çok üzgünüm: HELE SİZ BÜYÜK ŞEHİRDE YAŞAYANLAR,ÇİLİNGİR DE BELKİ O KADAR ÇABUK GELMEZ, ÇOK DİKKATLİ OLUN!!iyigeceler kızlarr sabahtan beridir evde yoktuk geldik bi bakim kk ma didimmm
sabah erkenden kaynanama gittik..oradan ben diyetisyene gittim...
geçen hafta çocukların peşinde koşarken diyet yapamamış kilo almıştım
bu haftada çok iyi gitmedi hasata olunca ...neyseki 4,5 kilo ile ilk bir ayı kapattık yağ oranım düşmüş bu hafta 700 gr gitmiş 600 gr yağ dedi...3500 gr yağ gitti sende 1 ayda dedi..
morel verdi doktorum yani...çünki ona gittiğimde ben sanırım yapamayacağım didim olurmu öle şey dedi..neyse sonra kaynanama döndüm....sabah erken kalktığımdan birgüzel uyudum
sonra çocuklarla balkon sefası yaktık kayınvalidemin balkonu parka yeşilliğe bakıyor...5.kat bide...
sonra babamız geldi....bide onla yattık uyuduk babannenin evi bize iyi geldi 2 saat uyumuşuz dinendik..
sonra gezmeye gittik eve geldik kuzularım uyudu bizde kocişle filim izleyeceğiz...
cerennn cnm çok geçmiş olsunn birdaha yaşatmasın rabbim
levestoriy cnm sizede çok geçmiş olsun
ferda güle güle cnm
herkeze hayırlı akşmalar kızlar biz bugun esenle cok yorucu ama okadarda keyifli bir gün gecirdik...ama cok fena uykum var ayrıntıları yarın anlatırız ..iyi gecelerr ben yatarr :)
BULDUNUZ MU KIZLAR EVİ? OHH NE GÜZEL PARTİLERİNİZE BİLEM GİDİN SİZboshayallersmile BİZ BURDA BİR BAŞIMIZA:çok üzgünüm:iyi akşamlar kızlar
biz bugün hülyayla deli gibi gezdik eve geldim tam dinlenicem misafirrrr:))
ş
şimdi gittiler bende size bakmadan yatmak istemedim
iyi geceler hepinize öpüyorum sizi ve miniklerimi
slmm canlarımmmmmm
nasılsınızzzzzzzzzzzzzz bndekı tempo aynen dewammmmmm son gazzz gırdık yaz sezonunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakafamçokkarıştı
ucaklar yolcular akın akın anacım ben kıcımın dıbındekı bodruma daha ayak basamazken mıllet teeeeeee nerelerden basladı bılem gelmeyeeeeee yafssssss kısacası iş youn kıslarrr..ogluş genelde annemde kalıyo akşamları bızle ama oda sut ıznım yagızın 1yaşına basmasıyla bıtınce gecelerıde kalmak zorunda kalabılırrr poffffffffffffffmafoldumben
yagızı cok ozluyorum kızlar yaaaaaaa .......10 12 saat ayrı kaldıım oluyooo...bu yaz nasıl gececek bılmıyorum alışmam lazım ama...hekle bıde annme bırakırken bızım gıdeceımızı bılıyo artık bıkac bırakmadan sora farkına vardı yıkıyo ortalıgı yapışıyo boynuma baslıyo aglamaya ..onu ole bırakıpta işe gıtmekkk mahvedıyo beniiiimafoldumben
kendımı vıcdanen cok rahatsız hıssetmeye basladım buaralar sankı ogluma yeterı kadar vakıt ayıramıyorum sankı kopuyorum gıbıme gelıyo belkı sacma ama nebılımm yaaaaaaaaaa.....vardıyalı calıştıımdan ve yerı geldıınde uzun nobetlerde tuttumuzdan bole bı garıp oldum yaaaaaaaaaaa ...sanırım alışmalıııııı dıorum onun için bızım için bu calışmak gelecegımız için dyıp bıraz moral buluyorum...bugun 4te işe gıdecem gece 2yı bulur sanırım gelmem ewe pzartesıde 1de tekrar işeeeeeeeeee yagıza arada nekadar vakıt ayırabılcem tartısılırrrr......bole işte kızlarrrrr ew iş yagız manyak bı t empoda gecıyo gunler...
ıyıyz cok şukur bı yaramazlık yok..yagız adım atıyodelikafadulden7 8 adım kadar tabı sora pat toto ustu yere bırde meklemeye basladı sıpa yaaaaa once adım attık sora emekledıkkkkkaydirigubbakcemile3
HEPINIZI COK OZLEDIMM KIZLARRRRR KUZUCUKLARI VE SIZI OPUORUMMMMMopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?