Ohh kınalara gıdılmıs.Alısverıs yapılmıs.Haftasonu planında tamam.İyi eğlenceler canım.
Pınar bu cadının meme delılığı ne ya.Kucukken boyle deıldı sankı.Ac olabılırmı.
Selam Mıllet,
Bızde annemle sabahtan berı gezıyoruz.Hava muhtesem ya sankı artık yaz geldı.Esım gelsın Borayı anneme satıp gezmelere devam edıcez insallah.Yarında yeğenımın doğum gunu 4 yasında oluyor.Gıdıp hedıye almam lazım.
Boranın akşam menusunu hazırlayıp gelırım yıne.Öptum.
kızlar bize gelincede kaç gündür giremiyorum benim cadı bilg. açtığım gibi tepemde izin vermiyor girmeme, şimdi babasıyla yıkadık uyuyor,bütün gün temizlik yaptım camlarımı sildim öldüm yorgunluktan,dünde bütün gün dışardaydık iyice yoruldum alışverişe gitmiştik öle gereksiz şeylerde almışımki bu ay kredi kartını abarttık kızlar 2 çift bana aykkabı eşime ayakkabı kızıma yazlık elbiseler,kendime kısa deri mont aldım,kot aldım, iç çamaşırı aldım ama çok şık:))yeğenimin doğum günü ona bişeyler aldık birde üstüne markete gittik offf offf sormayın zaten geçen haftada alışverişteydim bikini falan yazlık şeyler almıştım bu ay sadece maaş kredi kartına gidecekkafamçokkarıştı neyse kızlar ben kız uyurken biraz dinleneyim fırsat bulursam gene gelirim öpüyorum hepinizi
oyyy valla şekrim ben senin yerine yoruluyorumm heee amma kurtlu hatunsun yaa :)))
ayy bugun orda oldugunu bilseydik görüşürdük bizde esenle ordaydıkk kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
iyigeceler kızlarr sabahtan beridir evde yoktuk geldik bi bakim kk ma didimmm
sabah erkenden kaynanama gittik..oradan ben diyetisyene gittim...
geçen hafta çocukların peşinde koşarken diyet yapamamış kilo almıştım
bu haftada çok iyi gitmedi hasata olunca ...neyseki 4,5 kilo ile ilk bir ayı kapattık yağ oranım düşmüş bu hafta 700 gr gitmiş 600 gr yağ dedi...3500 gr yağ gitti sende 1 ayda dedi..
morel verdi doktorum yani...çünki ona gittiğimde ben sanırım yapamayacağım didim olurmu öle şey dedi..neyse sonra kaynanama döndüm....sabah erken kalktığımdan birgüzel uyudum
sonra çocuklarla balkon sefası yaktık kayınvalidemin balkonu parka yeşilliğe bakıyor...5.kat bide...
sonra babamız geldi....bide onla yattık uyuduk babannenin evi bize iyi geldi 2 saat uyumuşuz dinendik..
sonra gezmeye gittik eve geldik kuzularım uyudu bizde kocişle filim izleyeceğiz...
cerennn cnm çok geçmiş olsunn birdaha yaşatmasın rabbim
levestoriy cnm sizede çok geçmiş olsun
ferda güle güle cnm
KIZLAR HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM. VALLA DERS OLSUN SİZE DE, ÖMRÜMDEN ÖMÜR GİTTİ KUZUMUN AĞLAMASINI DUYDUKÇA İÇERDEN:çok üzgünüm: HELE SİZ BÜYÜK ŞEHİRDE YAŞAYANLAR,ÇİLİNGİR DE BELKİ O KADAR ÇABUK GELMEZ, ÇOK DİKKATLİ OLUN!!
BULDUNUZ MU KIZLAR EVİ? OHH NE GÜZEL PARTİLERİNİZE BİLEM GİDİN SİZboshayallersmile BİZ BURDA BİR BAŞIMIZA:çok üzgünüm:
AMAA YAZIN İSTANBULA GELİYORUZ BİZDEalkisalkisalkis UÇAK BİLETİMİZİ ALDIK. İNŞALLAH 13-21 TEMMUZ ARASINDA İSTANBUL'DAYIZ. EH 1 HAFTA İÇİNDE BİR BULUŞMA AYARLARSINIZ HERALDE ŞU TAAA MERSİN'DEN GELEN ARKİDİŞİNİZ İÇİNlülülülülülü SABİHA GÖKÇEN'E İNECEZ. O CİVARLARDA KİM VARKİNE?
slmm canlarımmmmmm
nasılsınızzzzzzzzzzzzzz bndekı tempo aynen dewammmmmm son gazzz gırdık yaz sezonunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakafamçokkarıştı
ucaklar yolcular akın akın anacım ben kıcımın dıbındekı bodruma daha ayak basamazken mıllet teeeeeee nerelerden basladı bılem gelmeyeeeeee yafssssss kısacası iş youn kıslarrr..ogluş genelde annemde kalıyo akşamları bızle ama oda sut ıznım yagızın 1yaşına basmasıyla bıtınce gecelerıde kalmak zorunda kalabılırrr poffffffffffffffmafoldumben
yagızı cok ozluyorum kızlar yaaaaaaa .......10 12 saat ayrı kaldıım oluyooo...bu yaz nasıl gececek bılmıyorum alışmam lazım ama...hekle bıde annme bırakırken bızım gıdeceımızı bılıyo artık bıkac bırakmadan sora farkına vardı yıkıyo ortalıgı yapışıyo boynuma baslıyo aglamaya ..onu ole bırakıpta işe gıtmekkk mahvedıyo beniiiimafoldumben
kendımı vıcdanen cok rahatsız hıssetmeye basladım buaralar sankı ogluma yeterı kadar vakıt ayıramıyorum sankı kopuyorum gıbıme gelıyo belkı sacma ama nebılımm yaaaaaaaaaa.....vardıyalı calıştıımdan ve yerı geldıınde uzun nobetlerde tuttumuzdan bole bı garıp oldum yaaaaaaaaaaa ...sanırım alışmalıııııı dıorum onun için bızım için bu calışmak gelecegımız için dyıp bıraz moral buluyorum...bugun 4te işe gıdecem gece 2yı bulur sanırım gelmem ewe pzartesıde 1de tekrar işeeeeeeeeee yagıza arada nekadar vakıt ayırabılcem tartısılırrrr......bole işte kızlarrrrr ew iş yagız manyak bı t empoda gecıyo gunler...
ıyıyz cok şukur bı yaramazlık yok..yagız adım atıyodelikafadulden7 8 adım kadar tabı sora pat toto ustu yere bırde meklemeye basladı sıpa yaaaaa once adım attık sora emekledıkkkkkaydirigubbakcemile3
HEPINIZI COK OZLEDIMM KIZLARRRRR KUZUCUKLARI VE SIZI OPUORUMMMMMopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Merhabaz kızlar çok yorgunum akşam cadı hiç uyutmadı sabah 6 da kalktı doğru düzgün kahvaltıda yapmadı şimdi zorla uyuttum akşamda yeğenimin doğum günü var oraya gideceğiz
Maşallah canım adımlarını atmaya başlamış negüzel biz kenerlara tutunarak yürümeye devam ediyoruz hala:)
herkese selamlar iyi pazarlar..
kızlar dün doğumgünümüz harika geçti sagolsun esen ve hülya bana süpriz yaptılar kapıda onlarıo görünce şok oldum ve nasıl mutlu oldum anlatamam.. tel. esen benden adres istedi ama aklıma dahi gelmedi gelebilecekleri:)) çok hoş bi anı oldu bana valla sagolsunlar çok teşekkür ederim onlara..
defne elbisenin içinde prenses gibi oldu valla.. ama elbise ve kalabalıktan çok sıkıldı ve hep huzursuz oldu pastamızı üfledikten sonra pijamaları giyip biraz uyuyunca rahatladı.. çok keyifli idi çokk..
allah çocuklarımıza saglık versin böyle güzel günşlerini hep görmeyi nasıp etsin anne olmak çok zevkli..
dün enson kayınpederim geldi ve onlarda 10gittiler defnemi uyutup sonra evi bi güzel sildim süpürdüm mutfagıda hallettim ama mutfak diz boyuydu nasıl yattım hatırlamıyorum.
şimdi annemdeyim burdan abime geçicez buarada gelinimiz dogum yaptı oğluşumuzu görecegiz.
faceye resim ekleyemiyorum bitane zor ekledim hata veriyo bide yrn deneyecegim yrnda aneme gelicem defnenin 1yaş aşısı var yrn görüşürüz kızlar...
aaaa kimse gelmedi mi biz sahile gittik gezdik ordan anneme gittik yemek yedik oturduk şimdi eşim mac izlemeye gitti beni de babam eve bıraktı
yarın gösterimiz var evden gidecekleri ayarlıyım ben
slm kızlar uzun zaman oldu nete girmeyeli.evimize geldik.ama sağlık problemlerimiz hala geçmiş değil.yağmurun öksürük nöbetleri hala devam ediyor her gece acildeyiz.prednol yapılıp hava veriliyor evde sabaha kadar soğuk buhar takılı vaziyette.emarımız çekildi başındakikemik için hem kesitlihem 3 boyutlu tomografi çekildi.yeni sene yeni bir hastalık.sağ tarafında 1 cmlikçizgilenme çıktı.dr fakülteye götürmemizi söyledi.kardiyolojiyede sevk ettiler kalbindeki büyüme için.çekilen ekglerinde ritim bozukluğu diyolar.damlasu yürümeye başladı 3 gündür.üstten 2 dişi çıkıyor çifter çifter çıkrtıyo bu zillidişlerini.geçen akşam biz acildeyken ateşlenmiş.eşime bırakmıştım.geldim yanaklar kırmızı.dün gecede ağrıdan uyuyamadı.bende hafta içi dişimi çektirdim ağrıyodu.dr hemen çekti.3gündür sol yanak balon.apse yaptı.antibiyotik kullanıyorum.bunca koşturmaya 2 ay önce aldığım 6 kilo terk etti beni.bu ay iğne vurulduğumdatartıldım 49 kiloya düşmüşüm.dr şaşırdı naptın sen diye.dedimbu kadar yürürsem olucağı bu.yemiyosun diyo.yok dedim iştahım yerinde.ev dandini bugün büyük bi temizlik yapmam lazım doğumgünümüzde yaklaştı inş evde oluruzdakutlarız.şuandayağmurun sağlığından başka bişey düşünemiyorum.bidemaddiyat zorlamasa çok iyi olucak ama olsun bunlarda geçicek inş.bizden haberler böyle kızlar.hepinizi öpüyoruz
Herkese günaydın canlar,
Az sonra yola çıkıyorum gitmeden size bi Allahaısmarladık diyim dedim.Hepinizi çok özlücem,Beni istanbulda yalnız bırakmadığınız için hepinize tek tek teşekkür ediyorum.Sanki birsürü kardeşim var gibi hizzediyorum.22 mayısta Bursada olmayı herkesten çok ben istiyorum ama bazen planlar uymuyor böyle ama yinede elimden geleni yapıcam orda olabilmek için.Eğer gelemezsem size şimdiden bol bol eğlenceler,pastada bizimde resmimizi unutmayın.:gitme: Biz sizi oğlumla hiç unutmucaz.
Allah izin verirse bir ay sonra evimizdeyiz.Kendinize çok iyi bakın bebeişleri çok öpün,,
Uçağımız 12.30 da çıkmamız lazım,görüşmek dileğiyle..
Hoşçakalın,,
Bu arada bütün bebişlerin doğumgününü kutluyorum,Onlar bize Allahın bi mucizesi,hepsini çok seviyorum.Nice yaşları olsun diliyorum,,,
a.s. a.s.
:gitme:
:gitme:
aaaaaa kızlar!! bu sıpalar daha neler getirecek başımıza!!( bugün bizim azgının ettiğine bakın, Özay'la kapıdaydık, karşı komuşunun elektrikli süpürgesini almıştık da onu veriyorduk. arkadan geldi kapıyı bir kapattıı!!! kendi içerde kaldı,biz dışarda! o içerde ağlıyor ben dışarda!! işin kötüsü üzerimizde pijamalar, ayaklarda terlik! ne telefon,ne para! Özay hemen karşı komşunun arabasını aldı sür çarşıya!! pijamayla:kedi: kuzum içerde çığlık çığlığa ağlıyor:çok üzgünüm: ben onu duydukça dışarda!! bide örümceğin üzerinde kaldı. ee ordan aşağı da iniyor 2-3 gündür. inerse mutfağa giderse diye aklım çıktı!! neyse Özay gelene kadar sağolsun komşular geldi, filmle kola şişesiyle filan zorlarken zorlarken açıldı!!:Saruboceq: bi sarıldım bebeğime bi sarıldım!! salya sümük birbirine karışmış:çok üzgünüm: bize de ders oldu!:kedi:
sporamı basladın cnm?benimde baslamam lazım göbek var
maşallah kağanıma yurumeye baslamışalkisalkisalkis
allah kolaylık sabır versin cnm..gecmiş olsun
güle güle cnm.
iyi tatiller iyi yolculuklar..
ayy kıyamam..neyseki açmışlar hemen kapıyı
Selam Mıllet,
Bızde annemle sabahtan berı gezıyoruz.Hava muhtesem ya sankı artık yaz geldı.Esım gelsın Borayı anneme satıp gezmelere devam edıcez insallah.Yarında yeğenımın doğum gunu 4 yasında oluyor.Gıdıp hedıye almam lazım.
Boranın akşam menusunu hazırlayıp gelırım yıne.Öptum.
kızlar bize gelincede kaç gündür giremiyorum benim cadı bilg. açtığım gibi tepemde izin vermiyor girmeme, şimdi babasıyla yıkadık uyuyor,bütün gün temizlik yaptım camlarımı sildim öldüm yorgunluktan,dünde bütün gün dışardaydık iyice yoruldum alışverişe gitmiştik öle gereksiz şeylerde almışımki bu ay kredi kartını abarttık kızlar 2 çift bana aykkabı eşime ayakkabı kızıma yazlık elbiseler,kendime kısa deri mont aldım,kot aldım, iç çamaşırı aldım ama çok şık:))yeğenimin doğum günü ona bişeyler aldık birde üstüne markete gittik offf offf sormayın zaten geçen haftada alışverişteydim bikini falan yazlık şeyler almıştım bu ay sadece maaş kredi kartına gidecekkafamçokkarıştı neyse kızlar ben kız uyurken biraz dinleneyim fırsat bulursam gene gelirim öpüyorum hepinizi
KIZLAR HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM. VALLA DERS OLSUN SİZE DE, ÖMRÜMDEN ÖMÜR GİTTİ KUZUMUN AĞLAMASINI DUYDUKÇA İÇERDEN:çok üzgünüm: HELE SİZ BÜYÜK ŞEHİRDE YAŞAYANLAR,ÇİLİNGİR DE BELKİ O KADAR ÇABUK GELMEZ, ÇOK DİKKATLİ OLUN!!
BULDUNUZ MU KIZLAR EVİ? OHH NE GÜZEL PARTİLERİNİZE BİLEM GİDİN SİZboshayallersmile BİZ BURDA BİR BAŞIMIZA:çok üzgünüm:
AMAA YAZIN İSTANBULA GELİYORUZ BİZDEalkisalkisalkis UÇAK BİLETİMİZİ ALDIK. İNŞALLAH 13-21 TEMMUZ ARASINDA İSTANBUL'DAYIZ. EH 1 HAFTA İÇİNDE BİR BULUŞMA AYARLARSINIZ HERALDE ŞU TAAA MERSİN'DEN GELEN ARKİDİŞİNİZ İÇİNlülülülülülü SABİHA GÖKÇEN'E İNECEZ. O CİVARLARDA KİM VARKİNE?
Kıyamam yaaa.... cnm çalışmak güzel bi şey ama işte çocuğundanayrı kalmak zorunda kalıyorsun maalesef... yinede şükretmek lazımki en azından kendi evinde bakılıyor oğluna cnm annem beni anneanneme bi kaç yıl bırakmak zorunda kalmış...slmm canlarımmmmmm
nasılsınızzzzzzzzzzzzzz bndekı tempo aynen dewammmmmm son gazzz gırdık yaz sezonunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakafamçokkarıştı
ucaklar yolcular akın akın anacım ben kıcımın dıbındekı bodruma daha ayak basamazken mıllet teeeeeee nerelerden basladı bılem gelmeyeeeeee yafssssss kısacası iş youn kıslarrr..ogluş genelde annemde kalıyo akşamları bızle ama oda sut ıznım yagızın 1yaşına basmasıyla bıtınce gecelerıde kalmak zorunda kalabılırrr poffffffffffffffmafoldumben
yagızı cok ozluyorum kızlar yaaaaaaa .......10 12 saat ayrı kaldıım oluyooo...bu yaz nasıl gececek bılmıyorum alışmam lazım ama...hekle bıde annme bırakırken bızım gıdeceımızı bılıyo artık bıkac bırakmadan sora farkına vardı yıkıyo ortalıgı yapışıyo boynuma baslıyo aglamaya ..onu ole bırakıpta işe gıtmekkk mahvedıyo beniiiimafoldumben
kendımı vıcdanen cok rahatsız hıssetmeye basladım buaralar sankı ogluma yeterı kadar vakıt ayıramıyorum sankı kopuyorum gıbıme gelıyo belkı sacma ama nebılımm yaaaaaaaaaa.....vardıyalı calıştıımdan ve yerı geldıınde uzun nobetlerde tuttumuzdan bole bı garıp oldum yaaaaaaaaaaa ...sanırım alışmalıııııı dıorum onun için bızım için bu calışmak gelecegımız için dyıp bıraz moral buluyorum...bugun 4te işe gıdecem gece 2yı bulur sanırım gelmem ewe pzartesıde 1de tekrar işeeeeeeeeee yagıza arada nekadar vakıt ayırabılcem tartısılırrrr......bole işte kızlarrrrr ew iş yagız manyak bı t empoda gecıyo gunler...
ıyıyz cok şukur bı yaramazlık yok..yagız adım atıyodelikafadulden7 8 adım kadar tabı sora pat toto ustu yere bırde meklemeye basladı sıpa yaaaaa once adım attık sora emekledıkkkkkaydirigubbakcemile3
HEPINIZI COK OZLEDIMM KIZLARRRRR KUZUCUKLARI VE SIZI OPUORUMMMMMopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Nurtencim fıstığımın d.günü kutlu olsun cnm, faceden yazmıştım amam burdanda yazmak istedim, Rabbim nice mutlu günlerini göstersin sizlere inş., hemennn yükle resimleriii nurtennn bayıldım fıstığıma çok şık olmuş e tabi kimin kızı :))) analı kızlı maş ikinizede :)))herkese selamlar iyi pazarlar..
kızlar dün doğumgünümüz harika geçti sagolsun esen ve hülya bana süpriz yaptılar kapıda onlarıo görünce şok oldum ve nasıl mutlu oldum anlatamam.. tel. esen benden adres istedi ama aklıma dahi gelmedi gelebilecekleri:)) çok hoş bi anı oldu bana valla sagolsunlar çok teşekkür ederim onlara..
defne elbisenin içinde prenses gibi oldu valla.. ama elbise ve kalabalıktan çok sıkıldı ve hep huzursuz oldu pastamızı üfledikten sonra pijamaları giyip biraz uyuyunca rahatladı.. çok keyifli idi çokk..
allah çocuklarımıza saglık versin böyle güzel günşlerini hep görmeyi nasıp etsin anne olmak çok zevkli..
dün enson kayınpederim geldi ve onlarda 10gittiler defnemi uyutup sonra evi bi güzel sildim süpürdüm mutfagıda hallettim ama mutfak diz boyuydu nasıl yattım hatırlamıyorum.
şimdi annemdeyim burdan abime geçicez buarada gelinimiz dogum yaptı oğluşumuzu görecegiz.
faceye resim ekleyemiyorum bitane zor ekledim hata veriyo bide yrn deneyecegim yrnda aneme gelicem defnenin 1yaş aşısı var yrn görüşürüz kızlar...
İyi akşamlar bacılar a.s.
Geldim ama pilim bitti bugün. Dün kuzenimin nikahı ve akşam yemeği çok güzel geçti. Çok eğlendik. Gece geç gelince kayınvalidemde kaldık. Sabah kahvaltıya gidicektik ama arkadaş rahatsızlandı. Bizde fırsattan istifade kayınvalidem ve annemle bize geldik. Saat 12'den akşam 9'a kadar evi temizledik. Camlar, perdeler, koltuk minderleri, mutfak,banyo yani her yer dip köşe temizlendi. Mis gibi koktu evim valla. Allah razı olsun ikisinden de canları çıktı. Eşimde tüm gün Defne ile ilgilendi sağolsun. Ama canımız çıktı resmen. Biraz önce eşim annemleri eve götürdü. Bende Defdef'i yıkayıp uyuttum. Duşumu aldım size bakayım dedim a.s.
Defne'yi artık yanımda yatırmıyorum. Ama odasındada yatmıyor. Yere yatağımızın yanına yatak yaptık ona. Bi süre alışsın ayrı yatmaya, az uyanmaya başlasın odasında yatırıcam. Dün gece kayınvalidemlerde de ayrı yattık. Yine yere yatak yaptık. 2 kere uyandı, emdi, uyudu. Alışır inşallah :Saruboceq:
Yarında ayakkabı ve resimci işini halletmem lazım ama yapıcam inşallah bakalım :bbo:
Ben dinleneyim azcık bacılar her yerim sızlıyo resmen. Yarın görüşürüz a.s.
oyy bende geldimm ..hayırlı akşamlar kızlar...
önce dünden başlayalımm..
dün sabah esen le sosyal tesislerde buluştuk bir güzel kahvaltımızı yaptık sahilde sonra cocukları azcık parkta oynattık...
ordanda nurtenciğime süpriz yaptık ve aniden kapısında bittik :))süper hazırlamıştı herşeyi ellerine sağlıkk..defnoşada tekrar mutlu yıllarr...
nurtenden çıktık eminönüne mercimeğin doğum gunu için süsler almaya gittikk...
tam benim eve yaklaşırkenn Ahsen cadısı huzursuzlandı bizim eve cıktık cocuk azcık dinlendi ama fazla oturamadan kalktılar...yani esenciğimede cok tşk ediyorum çok keyifli bir gün gecirdik sayesinde :))
bugunde kaltık kahvaltımızı ettik ...evi temizledik kocişle...ordan metroporta gittik bi kaç bişiler aldık..sonrada eşimin kuzenının bebeği olmuştu onu görmeye gittik yedik içtik donduk tam pazara cıkıcım babam aradı geliyormuşşş. bi acele yemek falan yaptık yedik az once gitti ...Gazeli uyuttumm yeni oturdum nihayet ama fena yorgunum yaw.(
bizde iyiyiz canım ufaklık uyuyor kalksın kahvaltısını yaptırıp babannesine bırakıcam bu hafta sıra onda:))
annem doğumgünü kıyafetini diktiği için babannesi bakıcak yoksa diktirmiyor sıpaa:)
öp benim yerime kuzucuğunu elbiseside ne yakışır prenseseopuyorumnanaktan
burcu nasılsın canım kağan nasıl
gunaydın bacılar daha kımseler yoktun sıtede ama bır bakayım dedım valla maşallahınız var yetişemiyorum hızınıza işte sabahdan bır kalkıyorum tamam dıyorum bundan sonra tek sayfa bıle kacırmıycam cocuklardan fırsat bulunca hemen dalıcam sıteye :))) neyse gun ıcınde cocuklarla ugrasayım derken bır sure gıremıyorum sonra bır gelıyorumkı oooo coşmuşsunuz yıne hele şu calışan hatunlar sizi kıskanıyorum cok daha fazla takıp edıyorsunuz cunku :)))))))))
neysem gelelim bize artık kılo veremıyorum kızlar ya daha dogrusu artık dıyete başlıyamıyorum hıc ıcımden gelmıyor hergun nıyetlenıyorum sonra bırakıyorum bugunde rgl olmusum hepten ısteksızın yanı ama yınede kendımı ıkna etmeye calısıyorum bakalım başlıyabılıcekmıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?