2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

aaaa kimse gelmedi mi biz sahile gittik gezdik ordan anneme gittik yemek yedik oturduk şimdi eşim mac izlemeye gitti beni de babam eve bıraktı
yarın gösterimiz var evden gidecekleri ayarlıyım ben

Ohh kınalara gıdılmıs.Alısverıs yapılmıs.Haftasonu planında tamam.İyi eğlenceler canım.

Pınar bu cadının meme delılığı ne ya.Kucukken boyle deıldı sankı.Ac olabılırmı.

Sağolasın canım a.s.

Anam açlıktan değil. Mamasını yada çorbasını içiyor daha bitirir bitirmez başlıyor emmeye. Ama emmekde değil he yalancı emzik gibi ağzında oyalanıyor öyle. Anlamıyorum valla. Haftaya 1 yaş kontrolünde soracağım doktora ne yapmam gerektiğini :uhm:

Ohhh havalar güzelleştikçe evde hiç durmayız artık a.s. Yeğenininde d.günü kutlu olsun canım a.s.

Anaammm alışverişin dibine vurmuşsun bu ay tatlım. Güzel günlerde kullanın cicilerinizi a.s.

oyyy valla şekrim ben senin yerine yoruluyorumm heee amma kurtlu hatunsun yaa :)))

ayy bugun orda oldugunu bilseydik görüşürdük bizde esenle ordaydıkk kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Kurtluyum bacım ne yapayım a.s.

Ay kız bilsem arardım valla tüh :çok üzgünüm:

Süpersin kilo konusunda bacım. Aynen devam harika olacaksın sana güveniyorum a.s.

Oh kocişle dinlenmişsiniz ne güzel arada lazım böyle a.s.

Aman canım Allah bi daha göstermesin a.s.

Ooo geliyosun he harikasın valla inşallah yaparız bişeyler sen gel yeterki a.s.

Hoşgeldin canım ay kıyamam ya zordur tabi bırakıp gitmek kuzuyu :çok üzgünüm: Yürümeye de başamış yavrum hayırlı olsun a.s.

Yeğeninin d.günü kutlu olsun canım a.s.

Ay canım ya hadi atlattın gözün aydın. Bak mutlaka resim bekliyoruz a.s. Kızlarda süper süpriz yapmışlar bravo valla alkisalkisalkis

aaaa kimse gelmedi mi biz sahile gittik gezdik ordan anneme gittik yemek yedik oturduk şimdi eşim mac izlemeye gitti beni de babam eve bıraktı
yarın gösterimiz var evden gidecekleri ayarlıyım ben

Bugün sessizmiş canım buralar a.s. Kolay gelsin yarın için. İnşallah çok güzel geçer a.s.

İyi akşamlar bacılar a.s.

Geldim ama pilim bitti bugün. Dün kuzenimin nikahı ve akşam yemeği çok güzel geçti. Çok eğlendik. Gece geç gelince kayınvalidemde kaldık. Sabah kahvaltıya gidicektik ama arkadaş rahatsızlandı. Bizde fırsattan istifade kayınvalidem ve annemle bize geldik. Saat 12'den akşam 9'a kadar evi temizledik. Camlar, perdeler, koltuk minderleri, mutfak,banyo yani her yer dip köşe temizlendi. Mis gibi koktu evim valla. Allah razı olsun ikisinden de canları çıktı. Eşimde tüm gün Defne ile ilgilendi sağolsun. Ama canımız çıktı resmen. Biraz önce eşim annemleri eve götürdü. Bende Defdef'i yıkayıp uyuttum. Duşumu aldım size bakayım dedim a.s.

Defne'yi artık yanımda yatırmıyorum. Ama odasındada yatmıyor. Yere yatağımızın yanına yatak yaptık ona. Bi süre alışsın ayrı yatmaya, az uyanmaya başlasın odasında yatırıcam. Dün gece kayınvalidemlerde de ayrı yattık. Yine yere yatak yaptık. 2 kere uyandı, emdi, uyudu. Alışır inşallah :Saruboceq:

Yarında ayakkabı ve resimci işini halletmem lazım ama yapıcam inşallah bakalım :bbo:

Ben dinleneyim azcık bacılar her yerim sızlıyo resmen. Yarın görüşürüz a.s.

oyy bende geldimm ..hayırlı akşamlar kızlar...
önce dünden başlayalımm..
dün sabah esen le sosyal tesislerde buluştuk bir güzel kahvaltımızı yaptık sahilde sonra cocukları azcık parkta oynattık...
ordanda nurtenciğime süpriz yaptık ve aniden kapısında bittik :))süper hazırlamıştı herşeyi ellerine sağlıkk..defnoşada tekrar mutlu yıllarr...
nurtenden çıktık eminönüne mercimeğin doğum gunu için süsler almaya gittikk...
tam benim eve yaklaşırkenn Ahsen cadısı huzursuzlandı bizim eve cıktık cocuk azcık dinlendi ama fazla oturamadan kalktılar...yani esenciğimede cok tşk ediyorum çok keyifli bir gün gecirdik sayesinde :))

bugunde kaltık kahvaltımızı ettik ...evi temizledik kocişle...ordan metroporta gittik bi kaç bişiler aldık..sonrada eşimin kuzenının bebeği olmuştu onu görmeye gittik yedik içtik donduk tam pazara cıkıcım babam aradı geliyormuşşş. bi acele yemek falan yaptık yedik az once gitti ...Gazeli uyuttumm yeni oturdum nihayet ama fena yorgunum yaw. (

hulya kiz hani sen cok yorulmustun hicbisi yapamzdin sende az kurtlu degilsin hee:))
saka bi yana gercekten cok guzel bir gundu bende sana tesekkur ederim arkada iki veletle iyii cebellestin sekerim:))
nurtencigimde cok guzel hazirlanmisti minik prensesindogum gunu cok guzel oldu ellerinize saglik nurtencim )

esencimm valla sen benim yoruldum cıkaamam dediğime bakma bi başladım mı tutana aşk olsunnn :))

salı günüde beşiktaş yolcusuyum eger gelirsen cmt ye ertelerimm heheh :))

senin mercimekte iyi yoldu beni hee ..hem anne diyor hem yoluyorr :)))cadıııııııı :)

ayşecim o tarafa yakın değilim ama bu Ataturk hava alanında inersen zevkle karşılarım :))

pınarcım hadi bakalım ilk adımı atmışsınız ayrıkmak adına hayırlısı olsun..
gazel kaç aydır odasında uyuyor besikte ama bende yerde gece beşiğe koyuyorum hangi ara yanıma alğımı bile hatırlamadan sabah yanımda buluyorum :)))

Aslıcım h.g şekerim özletiyorsun valla kendini he...maşAllah sevin oğluşta başladı demek artık yürümeye...

Gunaydinlar bacılar a.s.

Uyandık kuzumla, emziriyorum şimdi yatakta. Birazdan kalkar kahvaltımızı yaparız. Gece 5-6 kere uyandı Defdoş ama almadım yanıma. Emzirdim yatırdım yerine. Sabah eşim giderken aldım.

Hulya'cım iyi gezmissiniz valla Esen'le ne güzel. Nurten'e de güzel supriz olmuş. Çarşamba aksamı banada beklerim kaydirigubbakcemile3

Bende aynen senin gibi kaç kere odasında yatırdım ama sabah kalkınca yanımda buldum. Gece aldığımı hatirlamiyorm bile. Ama bu sefer almadım bakalım inşallah böyle devam ederiz a.s.

günaydınn herkese iyi bir hafta diliyorum
ay bugün gösterimiz var çok heyecan yaptım ben bu kadar heyecan yaptıysam ufaklıkları düşünemiyorum canlarım benim yaa:))
pınarcım bak geliriz heeekaydirigubbakcemile3
banu tatlım nasılsın

bizde iyiyiz canım ufaklık uyuyor kalksın kahvaltısını yaptırıp babannesine bırakıcam bu hafta sıra onda:))
annem doğumgünü kıyafetini diktiği için babannesi bakıcak yoksa diktirmiyor sıpaa:)

Cnm çok geçmiş olsun kuzuya

Ferdacm gerçi sen şimdiye kadar ulaşmışsındır ama yinede hayırlı yolculuklar, özletme kendini

Ayşeeeee yüreğim ağzımda okudum resmen cnmmm yaaa mafolmuşsundur aklıma bile getirmek istemiyorum bi daha yaşamayın inş. Allah korumuş kuzumu...

Fulyacım sağl cnm, tam olarak yürümüyor şu anda, yazımdada belirttiğim gibi benden anneannesine , babasına fln 3-4 adım atıyor, sonundada kendini üstümüze atıveriyor :))) buda canı isterse, inş. yürüme haberinide buradan paylaşıcam yakında :)))
Spora gidiyorum cnm fakat diyet yapmadığım için hızlı bir incelme olmuyor, sıkılastım yinede 2 kg gitti :)))

Cnm yeğeninin geçmiş d.günü kutlu olsun :)

Eline sağlık cnm, kredi kartı olayına gerçekten dikkat etmek gerekiyor cnm, insanın bi mağazaya girince her gördüğünü alası geliyor gerçekten :))) aynı ben :)))

Ayşecim o dönemde muhtemelen eriklide (keşan) yazlıkta olucaz cnm beklerim fırsat bulursanız alın çocuğu gelşn cnm çok memnun olurum veletleri yüzdürürürüz :)))
Kıyamam yaaa.... cnm çalışmak güzel bi şey ama işte çocuğundanayrı kalmak zorunda kalıyorsun maalesef... yinede şükretmek lazımki en azından kendi evinde bakılıyor oğluna cnm annem beni anneanneme bi kaç yıl bırakmak zorunda kalmış...
Vede aferinnn kuzuma, 7-8 adım atarsa yürüyor demek cnm darısı başımıza artık, bizimki en çok 4 adım attı

Nurtencim fıstığımın d.günü kutlu olsun cnm, faceden yazmıştım amam burdanda yazmak istedim, Rabbim nice mutlu günlerini göstersin sizlere inş., hemennn yükle resimleriii nurtennn bayıldım fıstığıma çok şık olmuş e tabi kimin kızı :))) analı kızlı maş ikinizede :)))

Cnm Allah mutlu etsin inş., bide elinize sağlık, kağanı farklı odaya nasıl koyarım bilmem cnm vallahi kafamı bile onun yatağının dibine sokup öyle uyuyorum ben ama sen doğrusunu yapıyorsun inş sonuç alırsın

Hülyacım ohh esenle ve mercimekle dökmüşsünüz kurtları iyi olmuş gezin valla :)) Kuzeninizin bebeğinide Allah bağşlşasın inş. Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin, ev mis olmuş eline sağlık cnm

bizde iyiyiz canım ufaklık uyuyor kalksın kahvaltısını yaptırıp babannesine bırakıcam bu hafta sıra onda:))
annem doğumgünü kıyafetini diktiği için babannesi bakıcak yoksa diktirmiyor sıpaa:)

öp benim yerime kuzucuğunu elbiseside ne yakışır prenseseopuyorumnanaktan

burcu nasılsın canım kağan nasıl

levestoriy21 geçmiş olsun canım

ayşecim kıyamam ya ne kadar korkmuşsunuzdur Allah bir daha yaşatmasın

aynurcum günaydın tatlım hediyelerini aldım ve hepsi birbirinden güzel teşekkür ederim canım:)))

nurtencim meleğinin doğumgünü kutlu olsun nice yaşlara inşallah :)

gunaydın bacılar daha kımseler yoktun sıtede ama bır bakayım dedım valla maşallahınız var yetişemiyorum hızınıza işte sabahdan bır kalkıyorum tamam dıyorum bundan sonra tek sayfa bıle kacırmıycam cocuklardan fırsat bulunca hemen dalıcam sıteye :))) neyse gun ıcınde cocuklarla ugrasayım derken bır sure gıremıyorum sonra bır gelıyorumkı oooo coşmuşsunuz yıne hele şu calışan hatunlar sizi kıskanıyorum cok daha fazla takıp edıyorsunuz cunku :)))))))))
neysem gelelim bize artık kılo veremıyorum kızlar ya daha dogrusu artık dıyete başlıyamıyorum hıc ıcımden gelmıyor hergun nıyetlenıyorum sonra bırakıyorum bugunde rgl olmusum hepten ısteksızın yanı ama yınede kendımı ıkna etmeye calısıyorum bakalım başlıyabılıcekmıyım

Kızlarrr GÜNAYDINNNNLAR :)))a.s.

Eveeet efenim nerden başlasam anlatacak çok şey var, öncelikle oğluşumdan bahsedeyim, kızlar dün anneannemden geldiğimizde ateşi olduğunu farkettim dereceyi koymamla birlikte derece 38den başlayıp yukarı tırmanmaya başladı, 38.8 e geldiğinde ölçümün tamamlanmasını beklemeden üstümdeki kıyafetlerle kağanı kapıp duşun altına girdim, yıkadım soydum dolven verdi,düşmedi, bi daha yıkadım, düşmedi, su ile kompres yaptım düşmedi, soluğu acilde aldık....

39 civarlarından yukardaydı, acile ulaştığımızda akşam soğuğununda verdiği etki ile 38.8 e kadar düştü, evden çıkmadan paranox fitilli atmıştım çantaya, dr hemen dolvenin üstüne fitilide attırdı, soyduk, suyla soğuk kompres yaptık, bir saati geçerken ateşimiz düştü eve döndük, 2 saat geçti geçmedi ateşi fırladı yeniden, duş aldırdım düşmedi, kompres yaptım düşmedi hoppp yine acile, ilaç verdiler düştü..

gözetim altında bir süre kaldık, gece 3 gibi tekrar eve döndük, bu arada acile yaşlı bir bayan geldi, astımlıymış nefes alamıyordu boğuluyor gibi bir hali vardı, hemen müdahale ettiler, ama çok korkmuş belli... sakin olup oksijenden nefes almaya çalışacağına korkudan,evlatlarım ölüyorum beni kurtarın diye bağırıyordu.. aradada nefes alamadığı için hemşirelere dr a ve acil müdahale ekibine saldırdı, damar yolu bile açmadılar her yer kan oldu, sonunda kadına sakinlestirici iğne yaptılar ama o sırada nefes almadığından kalp krizi geçirmeye başlamış, apar topar başka odaya aldılar, ilk müdahalesi yapılırken ambulans yeniden kapıya geldi ve kadını tekirdağ devlet hast.ne sevk ettiler... kadını diğer odaya aldıklarında acil güvenlik ekibine nesi var diye sorduk, astımı var şu an kalp krizi geçiriyor dedi, Allah şifa versin inş dedik karşılığında görevli teyze biletini almış gibi dedi inş kurtulmuştur kadıncağız ya aklımda kaldı...

Bir bebek daha vardı 2 yaşına yakınmış oda nefes alamıyordu bronşları dolmuş yazık kuzucuk öksüreyim derken garip sesler çıkarıyor yinede rahatlayamıyordu, bunları gördükçe halimize şükrettim, Rabbim tüm hastalara şifa versin inş....

gece 4 ten sabah 7 ye kadar uyudum, annemler başındaydı 15dk da bir ölçüm aldılar, çok şükür çıkmamış ateşi, şimdide onlar uyuyor ben bekliyorum, ateş düşürücülerin etkisi geçince ateşi fırlıyor yine ama düşürücü verdim iyi şimdi şükür... 6 saatte 1 dolven 1 çay kaşığı, ondan yarım saat sonra nolvalgin 1 çay k. veriyoruz, bide antibiyotik sabah 1 akşam 1

veee gelelim bi kaç günlük rapora :))) cts günü taç ın fabrika mağazasına gittik, insan herşeyi almak istiyor gerçekten çok beğendiğim ürünler vardı, perde, örtü, nevresim takımı havlu, bornoz, yastık kılıfları aklıma gelenler
ordan kağanı annemlere bıraktık eşimle gezmelere gittik, ordan pastaneye datlu yemeye :))) sohbet muhabbet derken alışveriş yapıp döndük akşam düğünümüz vardı , kızlar bizim buralarda yazları hep düğünlerimiz olur sık sık bol oynamalı geçer yani :)) oğluşta sakindi maşallahı vardı...

Pazar günüde eşim 4 gibi otobüse bineceği için dışarda çok oyalanamadık kağana bi hava aldırdık, oğluşumla babasını uğurlayıp ordan anneanneme gittik, annemler bahçeye gitmişlerdi beni anneannemden dönüşte aldılar beraberce eve döndük, zaten tamda bu noktadan sonra kağanın ateş hikayesi başladı...

Bizden böyle hatunlar, akşam sporum var ama gidemeyeceğim çokkk yorgun ve uykusuzum... bugün oğluşun başındayım

Günaydın banucum güle güle kullanın tatlım beğenmenize çok sevindim.güzel prenseslerin nasıllar canım bu arada tülayıda göremedim nerdeki acaba?

öp benim yerime kuzucuğunu elbiseside ne yakışır prenseseopuyorumnanaktan

burcu nasılsın canım kağan nasıl

Canım günaydın , kağanın ateşini takipteyim, sen nasılsın, yağmurun 23 nisan resimlerinden eklesene :))

Canım günaydın, kız ben bile tek veletle yetişemiyorum hatunların hızına sen 2 tanesiyle hiç yetişeemezsin kasma boşa :))) ahhh benimde bir manim kalmadı sayılır ama diyete bende başlayamıyorum cnm birbirimizi gaza getirip motive ederek başlarız ancak gibi geliyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…