Günaydın arkadaşlar çok yoğun ve çok güzel bir haftasonu geçirdim.sizler nasılsınız bebişleriniz nasıllar?
burcu nesı varmış pekı oglusunun neden ateşi cıkmış..
bızım dıyet olayında motıve olamamıza gelınce ayy bıran önce olsak cok ıyı olucak ya
Günaydın arkadaşlar çok yoğun ve çok güzel bir haftasonu geçirdim.sizler nasılsınız bebişleriniz nasıllar?
Sanada günaydın cnm, bizim haftasonumuzda güzeldi :))
Semracım boğazında kızarıklık varmış, bide dün sabah alttan bir dişimiz daha geldi, diğer dişlerde kabarık, hepsi birleşti sanırım(
gunaydın canım ohh ne guzel ıyı gecmuış hafta sonunuz naptınız bacım gezmeleremı gıttınız ahh şu havalar bır ısınsa cok dengesız ya
günaydın arkadaşlar ...semra cnm hiç üzülme bende takip edemiyorum aksamları eşim gelince geçmise bakıyorumsadece...
banu cnmkızının gösterisi nasıldı hani resimler....
simal merhaba
BURCU cnm çok geçmiş olsun o ateş illet bişey biliyorum...
alişimde öle oldu üstelik yemekde yemiyordu....40 derece kilo verdi...neysekii 6.hastalıkmışş
atlattık....allah göstermesin kimseye
bizee gelince bende adet olacağım ama çok var daha haftaya c.tesi olurum kesin gerginlik hat safhada
sabah 8.da kalktık...aliş bey kalktı tabi o oynarken yerde ben biraz uyudum ömer kalktı....
o kadar işim varki kızlar şimdi kahvaltı yapacağım...çocukların odasını görseniz korkarsınız ben bıktım ya
nasıl bu hale getiriyolar anlamıyorum günde 4 kere topluyorum
hatta resmini koyacağım bakın allah aşkına normalmi bu
halıların üzerine eski çarşaf eski battaniye polar vs.kapatıyorum ama onların odasına şu strec yatak çarşafı koyacağım...halılarımı özledim ya..şimdiki yeni moda biberonu ters cevirip halıya parkeye dökme
sonra bütün çamaşırlarını döküyolar yerlere...gardolap sürgülü kızlar devamlı açıp döküyolar delireceğim ya
aniden biri gelse derki bu kadın hiçbişey yapmıyor...
ilk iş kahvaltı yapmak ,sonra ali ile ömere kahvaltı verecepim sonra yemek yapacağım..çamaşır yıkanacak asılacak....bulaşık...çocukların yemeği..vs.bugün bitmez...
kaynama gel dedim...büyük kaynım karısı ile kavga etmiş 1 haftadır onlarda kalıyormuş nasıl geleyim diyor ya............offffffffffffffffkiii ne offf...sabah sabah kararttım içinizi dimi
Günaydın canım ewt güzel geçti havalarda güzel yaa insanın morali düzeliyor kışın ewde otura otura hamlamışız:) 3 gündür burası iyiydi ama bugün bozdu yağmur çileniyor ama ben genede birazdan yürüyüşe çıkmayı planlıyorum yoksa göbüş gidecek gibi değil artık 1 sene oldu doğum yapalı mazeretimde kalmadıkaydirigubbakcemile3 sen nasılsın canım kuzuların nasıl?
iyi yapıyosun canım beklemekle geçince git sonra üst üste hem sana hemde kuzularına çok zor olur.çok geçmiş olsun canım benim.tatlım benim göbek olmazmı o fotolar yeni ewlendiğimiz sıralarda çekildi doğum sonrası fotoları koymuyorumkaydirigubbakcemile3 doğumdan sonra karnını sar diyorlardı keşke sarsarmışım şimdi toplanmıyo yaa korse takmaya başlayacağım bakalım faydası olacakmı?sende gobış varsa ben yuruyuse cıkayım akşama kadarda gerı donmuyeyım :))))))) kuzuların bugun aşısı vardı ama bıraz nezle gıbıler ondan yaptırmıycam bırkac gun beklıycem canım
aynurcum iyi prenseslerim senin paşa nasıl:)) bende kuzuma ve sana birşeyler aldım bu hafta göndereceiğim şekercim umarım beğenirsin:)
tülaycım tatlım nasılsın selinim nasıl haftasonu ben lavanta ve tül aldım canım ikimiz için:))
günaydın arkadaşlar ...semra cnm hiç üzülme bende takip edemiyorum aksamları eşim gelince geçmise bakıyorumsadece...
banu cnmkızının gösterisi nasıldı hani resimler....
simal merhaba
BURCU cnm çok geçmiş olsun o ateş illet bişey biliyorum...
alişimde öle oldu üstelik yemekde yemiyordu....40 derece kilo verdi...neysekii 6.hastalıkmışş
atlattık....allah göstermesin kimseye
bizee gelince bende adet olacağım ama çok var daha haftaya c.tesi olurum kesin gerginlik hat safhada
sabah 8.da kalktık...aliş bey kalktı tabi o oynarken yerde ben biraz uyudum ömer kalktı....
o kadar işim varki kızlar şimdi kahvaltı yapacağım...çocukların odasını görseniz korkarsınız ben bıktım ya
nasıl bu hale getiriyolar anlamıyorum günde 4 kere topluyorum
hatta resmini koyacağım bakın allah aşkına normalmi bu
halıların üzerine eski çarşaf eski battaniye polar vs.kapatıyorum ama onların odasına şu strec yatak çarşafı koyacağım...halılarımı özledim ya..şimdiki yeni moda biberonu ters cevirip halıya parkeye dökme
sonra bütün çamaşırlarını döküyolar yerlere...gardolap sürgülü kızlar devamlı açıp döküyolar delireceğim ya
aniden biri gelse derki bu kadın hiçbişey yapmıyor...
ilk iş kahvaltı yapmak ,sonra ali ile ömere kahvaltı verecepim sonra yemek yapacağım..çamaşır yıkanacak asılacak....bulaşık...çocukların yemeği..vs.bugün bitmez...
kaynama gel dedim...büyük kaynım karısı ile kavga etmiş 1 haftadır onlarda kalıyormuş nasıl geleyim diyor ya............offffffffffffffffkiii ne offf...sabah sabah kararttım içinizi dimi
burcu hepsı bırlesmış gercekten bıde bogaz enfeksıyonu cok ateş yapıyor en cok bogaz ve kulak yapar zaten dişinizde hayırlı olsun kac tane oldu
bırso valla evin cok topluymuş bende kadın oldugu halde ev daha dagınık :)))))))))))
günaydın burcucum nasılsın canım benim güzel gözlü paşan nasıl?
kızlar günaydın nasılsınız..? aynur canım nasılsın? banucum nasılsın. bende seni arıcaktım.:)) müsaitmisin.canım zahmet olduya:)
bize gelince bizde h.sonu biraz selini dışardık.sonra eşim le bana ve eselin e yazlık bişeyler aldık. geri kalan zamanlarda temizlik yaptım halıları kaldırdım bugün alcaklar. akşamda perdeleri yıkayıp yarın ütüye gitcekler heralde h.sonu temizlik faslım biter hayırlısıyla.
günaydın tülaycım iyiyiz şükür napalım ew işiyle uğraşıyorum sen nasılsın tatlım selinim nasıl?ohh negüzel gezmişsiniz güle güle giyin cicilerinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?