2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar hepinize selamlar şekerler. sabah giremedim bir türlü.çok şükür doğum günümüzü çokkk güzel bir şekilde atlattık.darısı atlatmayanlara olsun. insan çok heyecanlanıyor gerçekten o gün evde düğün havası vardı görseydiniz çok muhteşem bir şeymiş allah herkese yaşatsın bu duyguyu..
o günden bir kaç resim inş. zaman bulursam daha çok eklerim...

cernecim çok hoş olmuşssunuz.daha nice uzun yıllara inşallah canım.allah mutluluğunuzu bozmasın

canım çok güzel görünüyor herşey nice mutlu yıllara tekrardan:)opuyorumnanaktan
çok güzel çıkmışsın hatun yakıyorsun ortalığı elbise saçın muhteşem olmuş güzel arkadaşım benim:)) mirza berkeye zaten laf yok maşallahhhhhhhhhh

Son düzenleme:

geliriz şekerim bzim için akşam sabah fark etmez iyi düşündün mü sen davet etmek içinnn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hadi bakalım cnm yüzünüzün akıyla çıkın bu işin içindende başarılar....videoyuda bekliyoruz mutlaka...

iyiyim esencim sen nasılsın meleğin nasıl

slm cnm nerelerdedin eskisi gibi gorunmuyorsun artık

saol cnm Şeniz

kuzumada cok geçmişş olsun yaa herşey üst üste gelmiş inş tekrarlamaz birdaha Şeniz

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 cnm hiç üzülme malesefki bazen bizimde oluyor özellikle dışarıya çıkacaksakk dün çıkmadan once her tarafı temizledik topladıkk ama şimdi yine dağılmış vaziyette ohaoldumsmileohaoldumsmilebende birazdan başalrım artıkkk bilmiyorumkismile

Burcucum çok geçmiş olsun boncuğuma.

Birsommm bizim evlerde bu hali alıyor merak etme.Farklı değiliz.Ama ben çekmece ve dolaplara güvenlik kilitleri aldım.Onların boşlatılması derdinden kurtuldum :) Sende bide 2 katı fazla dağınıklık çok normal.

Cerencim çokkk hoş çıkmışsınız.Tekrardan nice yıllar oğluşuma.Diğer resimleride bekliyoruz.

Bizdede herşey aynı oğluşum dün gece sürekli huysuzlandı.Elleri hep ağzında çok kabarmış damakları kaç tane birden çıkaracak bakalım.

Haftasonu da çok hareketli geçti.Cuma anneme gittim.Cumarteside misafirlerim geldi.Dünde araba baktık hala kafamıza göre bir araba bulamadık yaaa hayırlısı olsun bakalım.Bu haftasonuda oğluşa alışveriş yapayım diyorum.Hafif bir ayakkabı istiyorum.Şapka ve gözlükte.Güneş kremi.Benim liste böle uzar gider artık.Anneler günüde yaklaşıyor.Bakalım ne alıcaz.Gerçi kayınvalideme aldım ama anneme ne alıcam bulamadım bir türlü.

Doğu günü buluşması için ido'nun sitesinden bilgileri koydum.Bir ara bakın bakalım artık saate karar verelimde birlikte hangi seferle gidicez ayarlayalım kendimizi :)

hülyacım işler daha çok yoğunlaştı mayısta sezon açılıyor bizim o yüzden fazla giremiyorum nasılsın gazel prenses nasıl

birsencim nasılsın tatlım olacak okadar dağınıklık iki bebeğin var

aynurcum aldım mesajını tatlım:)))

sibelcim nasılsın

selammmm hatunlarrr a.s.

dün evimize geldik :) c.tesi de annem ve serrosla güzel bi bogaz turu yaptik :) kanlicadan emirgana gectik..emrigandan yürüyerek arnavutkoye kadar gttik :) anam ne kalabalikti ama ya..ipini koparan bogaza gelmiş sanki..araba trafigi cok fazlaydi..tüm kaldirimlar araba doluydu..ama bizim millette gercekten sürü psikolojisi var bunu anladim yani emirgandan arnavutkoye kadar o kadar yer var..millet bebekte toplanmiş ama :)))) tamam parki güzel ama inşaat vardi..ona ragmen igne atsaniz yere düşmez bi haldeydi..anam 100mt ileri gitseler hem dana boş hem daha güzel manzara var :) ama yokkk bebek olmasi lazim hayret bişi valla neysem işte yorucu ve süper bi haftasonunu daha arkamizda biraktik :)

evim temiz şükür :) gitmeden temizlik yapmiştim..ama katlanmasi gereken 4 makina camasir,yerleşmesi gerekn 2 bavul,toplanmasi gereken 2 oda var DD aşiyida hala vurdurmadim..bugun gidecektim ama kalabalik olur diye yarin gideyim diyorum..

serrosta uyanmaz üzere..kipraşip duruyor :)))

birsencim odanin halini cekmişsinde canim hiçte daginik degil be sen bide bizimkini görsen bayilip kalirsin herhalde DD diyet konusunda da sakin vazgecme..kizim 4.5kg süper bişi..eminim cok daha da iyi olcaksin

esencim ve hülyacim giciklari bulusmussunuz hainler hiiiiiiiçte catlamadik

gülhancim ve semracim giciklari sizde heppp bulusuyormussunuz hiiiiiiiiiç çatlamadik tamammiiii p

burcucum cok gecmiş olsun canim ya..acil şifalar inşaAllah cikmaz bi daha :S diyet konusunda benim artik erteleme lüksüm kalmadi :) bu hatunlar beni 22 mayista bogarlar kapida birakirlar valla :))) oyuzden sıpsıkı devam etmem lazim :) semrosla sizde yol alin artik :) bahanelerde kalmadi :) 1 sene oldu :)

banucum sizin gösteri nasil gecti? resimleri bekliyoruzzz :)

nurtencim bayildim prenseseeee :) tekrar nice yillaraaa :)

cerencim berke cooook tatli olmusss :) inşaAllah bugun defneyle birlikte resimlerini hazirlyip koycam buraya h.sonu evde yoktum diye gecikti :) unuttum sanma

pinarcim ohh sende mis yapmişsin evi :) ee dogumgünüde geliyor totikin :) heyecan had safhadadir :)

aynurcum,filizcim,tülaycim,tutkuncum,semracim,melek aslicim,sibelcim ve herkesi kocamancaaa öptümmmm :) a.s.

canım çok güzel görünüyor herşey nice mutlu yıllara tekrardan:)opuyorumnanaktan

cerencimm cokkk güzel görünüyorsunuz...nice nice mutlu yıllar bebişime....

KIZLAR ÇOKKKK SAĞOLUN TEŞEKKÜR EDİYORUZ TEYZELERİMİZ...opuyorumnanaktan

SAĞOL TUBACIM.. BEKLİYORUM MERAKLA YAPACAĞIN RESMİ ÖPTÜM KOCAMAN..opuyorumnanaktan

cerencim harika görünüyorsunuz nice sağlıklı mutlu yaşlara canım darısı bizee:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…