kızlar hepinize selamlar şekerler. sabah giremedim bir türlü.çok şükür doğum günümüzü çokkk güzel bir şekilde atlattık.darısı atlatmayanlara olsun. insan çok heyecanlanıyor gerçekten o gün evde düğün havası vardı görseydiniz çok muhteşem bir şeymiş allah herkese yaşatsın bu duyguyu..
o günden bir kaç resim inş. zaman bulursam daha çok eklerim...
cernecim çok hoş olmuşssunuz.daha nice uzun yıllara inşallah canım.allah mutluluğunuzu bozmasın
Gunaydinlar bacılar a.s.
Uyandık kuzumla, emziriyorum şimdi yatakta. Birazdan kalkar kahvaltımızı yaparız. Gece 5-6 kere uyandı Defdoş ama almadım yanıma. Emzirdim yatırdım yerine. Sabah eşim giderken aldım.
Hulya'cım iyi gezmissiniz valla Esen'le ne güzel. Nurten'e de güzel supriz olmuş. Çarşamba aksamı banada beklerim kaydirigubbakcemile3
Bende aynen senin gibi kaç kere odasında yatırdım ama sabah kalkınca yanımda buldum. Gece aldığımı hatirlamiyorm bile. Ama bu sefer almadım bakalım inşallah böyle devam ederiz a.s.
günaydınn herkese iyi bir hafta diliyorum
ay bugün gösterimiz var çok heyecan yaptım ben bu kadar heyecan yaptıysam ufaklıkları düşünemiyorum canlarım benim yaa:))
pınarcım bak geliriz heeekaydirigubbakcemile3
banu tatlım nasılsın
iyiyim esencim sen nasılsın meleğin nasıl
Cnm çok geçmiş olsun kuzuya
Ferdacm gerçi sen şimdiye kadar ulaşmışsındır ama yinede hayırlı yolculuklar, özletme kendini
Ayşeeeee yüreğim ağzımda okudum resmen cnmmm yaaa mafolmuşsundur aklıma bile getirmek istemiyorum bi daha yaşamayın inş. Allah korumuş kuzumu...
Fulyacım sağl cnm, tam olarak yürümüyor şu anda, yazımdada belirttiğim gibi benden anneannesine , babasına fln 3-4 adım atıyor, sonundada kendini üstümüze atıveriyor :))) buda canı isterse, inş. yürüme haberinide buradan paylaşıcam yakında :)))
Spora gidiyorum cnm fakat diyet yapmadığım için hızlı bir incelme olmuyor, sıkılastım yinede 2 kg gitti :)))
Cnm yeğeninin geçmiş d.günü kutlu olsun :)
Eline sağlık cnm, kredi kartı olayına gerçekten dikkat etmek gerekiyor cnm, insanın bi mağazaya girince her gördüğünü alası geliyor gerçekten :))) aynı ben :)))
Ayşecim o dönemde muhtemelen eriklide (keşan) yazlıkta olucaz cnm beklerim fırsat bulursanız alın çocuğu gelşn cnm çok memnun olurum veletleri yüzdürürürüz :)))
Kıyamam yaaa.... cnm çalışmak güzel bi şey ama işte çocuğundanayrı kalmak zorunda kalıyorsun maalesef... yinede şükretmek lazımki en azından kendi evinde bakılıyor oğluna cnm annem beni anneanneme bi kaç yıl bırakmak zorunda kalmış...
Vede aferinnn kuzuma, 7-8 adım atarsa yürüyor demek cnm darısı başımıza artık, bizimki en çok 4 adım attı
Nurtencim fıstığımın d.günü kutlu olsun cnm, faceden yazmıştım amam burdanda yazmak istedim, Rabbim nice mutlu günlerini göstersin sizlere inş., hemennn yükle resimleriii nurtennn bayıldım fıstığıma çok şık olmuş e tabi kimin kızı :))) analı kızlı maş ikinizede :)))
Cnm Allah mutlu etsin inş., bide elinize sağlık, kağanı farklı odaya nasıl koyarım bilmem cnm vallahi kafamı bile onun yatağının dibine sokup öyle uyuyorum ben ama sen doğrusunu yapıyorsun inş sonuç alırsın
Hülyacım ohh esenle ve mercimekle dökmüşsünüz kurtları iyi olmuş gezin valla :)) Kuzeninizin bebeğinide Allah bağşlşasın inş. Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin, ev mis olmuş eline sağlık cnm
günaydın arkadaşlar ...semra cnm hiç üzülme bende takip edemiyorum aksamları eşim gelince geçmise bakıyorumsadece...
banu cnmkızının gösterisi nasıldı hani resimler....
simal merhaba
BURCU cnm çok geçmiş olsun o ateş illet bişey biliyorum...
alişimde öle oldu üstelik yemekde yemiyordu....40 derece kilo verdi...neysekii 6.hastalıkmışş
atlattık....allah göstermesin kimseye
bizee gelince bende adet olacağım ama çok var daha haftaya c.tesi olurum kesin gerginlik hat safhada
sabah 8.da kalktık...aliş bey kalktı tabi o oynarken yerde ben biraz uyudum ömer kalktı....
o kadar işim varki kızlar şimdi kahvaltı yapacağım...çocukların odasını görseniz korkarsınız ben bıktım ya
nasıl bu hale getiriyolar anlamıyorum günde 4 kere topluyorum
hatta resmini koyacağım bakın allah aşkına normalmi bu
halıların üzerine eski çarşaf eski battaniye polar vs.kapatıyorum ama onların odasına şu strec yatak çarşafı koyacağım...halılarımı özledim ya..şimdiki yeni moda biberonu ters cevirip halıya parkeye dökme
sonra bütün çamaşırlarını döküyolar yerlere...gardolap sürgülü kızlar devamlı açıp döküyolar delireceğim ya
aniden biri gelse derki bu kadın hiçbişey yapmıyor...
ilk iş kahvaltı yapmak ,sonra ali ile ömere kahvaltı verecepim sonra yemek yapacağım..çamaşır yıkanacak asılacak....bulaşık...çocukların yemeği..vs.bugün bitmez...
kaynama gel dedim...büyük kaynım karısı ile kavga etmiş 1 haftadır onlarda kalıyormuş nasıl geleyim diyor ya............offffffffffffffffkiii ne offf...sabah sabah kararttım içinizi dimi
canım çok güzel görünüyor herşey nice mutlu yıllara tekrardan:)opuyorumnanaktan
Burcucum çok geçmiş olsun boncuğuma.
Birsommm bizim evlerde bu hali alıyor merak etme.Farklı değiliz.Ama ben çekmece ve dolaplara güvenlik kilitleri aldım.Onların boşlatılması derdinden kurtuldum :) Sende bide 2 katı fazla dağınıklık çok normal.
Cerencim çokkk hoş çıkmışsınız.Tekrardan nice yıllar oğluşuma.Diğer resimleride bekliyoruz.
Bizdede herşey aynı oğluşum dün gece sürekli huysuzlandı.Elleri hep ağzında çok kabarmış damakları kaç tane birden çıkaracak bakalım.
Haftasonu da çok hareketli geçti.Cuma anneme gittim.Cumarteside misafirlerim geldi.Dünde araba baktık hala kafamıza göre bir araba bulamadık yaaa hayırlısı olsun bakalım.Bu haftasonuda oğluşa alışveriş yapayım diyorum.Hafif bir ayakkabı istiyorum.Şapka ve gözlükte.Güneş kremi.Benim liste böle uzar gider artık.Anneler günüde yaklaşıyor.Bakalım ne alıcaz.Gerçi kayınvalideme aldım ama anneme ne alıcam bulamadım bir türlü.
Doğu günü buluşması için ido'nun sitesinden bilgileri koydum.Bir ara bakın bakalım artık saate karar verelimde birlikte hangi seferle gidicez ayarlayalım kendimizi :)
cerencimm cokkk güzel görünüyorsunuz...nice nice mutlu yıllar bebişime....
selammmm hatunlarrr a.s.
dün evimize geldik :) c.tesi de annem ve serrosla güzel bi bogaz turu yaptik :) kanlicadan emirgana gectik..emrigandan yürüyerek arnavutkoye kadar gttik :) anam ne kalabalikti ama ya..ipini koparan bogaza gelmiş sanki..araba trafigi cok fazlaydi..tüm kaldirimlar araba doluydu..ama bizim millette gercekten sürü psikolojisi var bunu anladim yaniemirgandan arnavutkoye kadar o kadar yer var..millet bebekte toplanmiş ama :)))) tamam parki güzel ama inşaat vardi..ona ragmen igne atsaniz yere düşmez bi haldeydi..anam 100mt ileri gitseler hem dana boş hem daha güzel manzara var :) ama yokkk bebek olmasi lazim hayret bişi valla neysem işte yorucu ve süper bi haftasonunu daha arkamizda biraktik :)
evim temiz şükür :) gitmeden temizlik yapmiştim..ama katlanmasi gereken 4 makina camasir,yerleşmesi gerekn 2 bavul,toplanmasi gereken 2 oda varDD aşiyida hala vurdurmadim..bugun gidecektim ama kalabalik olur diye yarin gideyim diyorum..
serrosta uyanmaz üzere..kipraşip duruyor :)))
birsencim odanin halini cekmişsindecanim hiçte daginik degil be sen bide bizimkini görsen bayilip kalirsin herhalde DD diyet konusunda da sakin vazgecme..kizim 4.5kg süper bişi..eminim cok daha da iyi olcaksin
esencim ve hülyacim giciklaribulusmussunuz hainler hiiiiiiiçte catlamadik
gülhancim ve semracim giciklarisizde heppp bulusuyormussunuz hiiiiiiiiiç çatlamadik tamammiiii p
burcucum cok gecmiş olsun canim ya..acil şifalar inşaAllah cikmaz bi daha :S diyet konusunda benim artik erteleme lüksüm kalmadi :) bu hatunlar beni 22 mayista bogarlarkapida birakirlar valla :))) oyuzden sıpsıkı devam etmem lazim :) semrosla sizde yol alin artik :) bahanelerde kalmadi :) 1 sene oldu :)
banucum sizin gösteri nasil gecti? resimleri bekliyoruzzz :)
nurtencim bayildim prenseseeee :) tekrar nice yillaraaa :)
cerencim berke cooook tatli olmusss :) inşaAllah bugun defneyle birlikte resimlerini hazirlyip koycam burayah.sonu evde yoktum diye gecikti :) unuttum sanma
pinarcim ohh sende mis yapmişsin evi :) ee dogumgünüde geliyor totikin :) heyecan had safhadadir :)
aynurcum,filizcim,tülaycim,tutkuncum,semracim,melek aslicim,sibelcim ve herkesi kocamancaaa öptümmmm :) a.s.
cerencim harika görünüyorsunuz nice sağlıklı mutlu yaşlara canım darısı bizee:))
tülaycım hatlar bozuk bitanem seni arıyamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?