2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlaarr..
Herkesler ii, keyifler yerinde görünüyor..Aman nazar değmesin...
gezmelere gidiliyor,doğumgünleri yapılıyor..ne mutlu bugünleri de gördük..
ceren çok tatlı görünüyorsunuz..ıNŞ damatlığıı da görürsün berkenin...
Biz de iiyiz..havalar ısındı.. evde pek durmuyoruzz..oğluşumn son halini ekleyecektim site hata verdi maalesef...başka zaman artık...
saçlarımız uzadı ama yaşımıı doldurmamız az kaldı sonra kel ypmayı dşünüyorum..nasılsa önümüz yaz şapkalarla kamufle ederiz hemde rahat ederiz artık...
Arada takip edebiliyoruz burdan sizleri..öpüyoruz hepinizi...

ben geldim mutfağı topladım oturma odasını topladım...
yatak odamıda yemek attım ocağa tabi herşyeden önce çocukları uyuttum....tam yemek yiyecektim...çocuklar kalktı neyse yemeğimi yedim şimdi çocukların odasını süpürüp silceğim...sonra mutfak antre aytak odasına doğru yol alacağım....oturma odasını süprsem yeter oturmuyorum çünki....

gerçektenmi sizinde böyle kızlar yaa ...ben bakıyom pınardan başka kimsenin halısının üzeri kapalı değül.....benimkilermi pasaklı böyle ya.....
ama çocuklu evv aynı bende çocuksuz yada çocuklarını büyütmüş kimse ile görüşmüyorum
ya çocuk hakkında ahkam kesiyolar....geneldede tek bebek yada çocuk hakkına konuşmalar
ama benim ikiçocuğum var demiyorum bile...
evimde zaten komşum yok...

tubacığım iyi gezmişsin sefan olsun...

banucuğum iyiiym sabah sordum kısçenin resmi yokmu 23 nisanda çekilmiş didimm...

neysem ben kaçar.....kk yada evimizi koydum kızlar satış için ....biri resimlerini koyarmısın demiş inş. satılır yaa ummadığım yerden alıcı bulurmuşummm hahha :)

HAYIRLISI OLSUN BİRSOM KISSS :lepi:

sağolun kızlarrr inş.hemen satılır valla....

bana gelince aman bayadır talan olmuş çocukların gardolabını hallettim onları park yatağa attım etrafa saçılmış oyuncakları topladım....
gardolabı kopla boşalttım geçen sene kışlıklr yazlıksığıyordu askılara şimdi seneye giyilecek kışlıkları kıyafetleri...hatta seneye yaza giyecekleri kıyafetleri bile hurca koydum iki hurç hazıladım...

sonra hediye gelen kıyafetleri, askılara astım...
gümlük giydiklerimize ulaşıyolardı onları kaldırdım...süt rafa dizdim hepsi pazar tezgahındaki gbii dağnıktık hepsinin eşimni bulup katladım tek tek...birkaç süveter bıraktım...
sonunda hallettim gardolap işini....yani...
ama onlar park yatakda dursun diye şarkılar söyledim göbek attım...top oynadık...
en sonunda park yataklarını çekip çekip sildim tozunu aldım halısının üzerine yeni örtü attım...
şimdi sizlere bakıpp kaçacağımatreyi süpürdüm sileceğimmbulgur pilavı yapacağım....
mutfak süpürülüp silincek hahha işşş çokkkk kaçarr birsennn öptümm

selam olsun canlar,,,,,

kızlar sabah alıntı yapmıştım ama olmadı bidahada bakamdım annemdeyim.. çok fazla geçmişede bakamıyorum kızlar affedin biliyorum çok ihmal ettim ama benim kocada iş yok napım adamı atcam çöpee..
dr kontrolumuz vardı herşey gayet iyi dedi kilosu beziyle birlikte 9850 geldi hala 10kgdegil ya.. boyumuzda 74 iki aşı vurdu 2 bacaktan biri zatürre birini unuttum ama aşı kartınıda evde unutmuşum kantahlili ve tam idrar tahlili istemişti gelirken ama ben sabah kan verdim idrarda veremedik dr amca biraz kızdı ee haklı adam hiçbi dedigini yapmadım.
kan sonucunu yrn alacagız idrarıda bitürlü almıyorum kabus yaa canımda hiç uğraşmak istemiyor dr dedişm idrar yapmasak olmazmı yok bakacagız dedi ama ben hala vermedim şimdi uyuyor kalsın poşeti baglayıp meyve çayı falan verecegim ve ayakta tutacagım yaptımı hast.yakın hemen gidip veririm labaratuar açıkmış.. bidahaki aşısı 15aylıkken 3ay sonra yani..
hastaneden çıkınca tekrar kuaföre gittim hiç içime sinmemişti saç boyam, bikat boya daha attı daha dogal durdu şimdi iyi oldu yine begenmezsen gel dedi sagolsun.. bikaçgün sonrada bakacagım yine olmazsa direk koyu yaptıracagım off fıstık gibi saçlarımı bozdum yaaa.. nezamandır kremlemiyordum bile boyadan beridir kremleyip duruyordum kazık gibi oldular..
off ya faceye resi,m ekleyemiyorum basit yükleyici falan kullanamıyorum buraya koyacagım makinanın ayarları yüksek her site yapmıyor offff bidaha ugraşayım bakım...

ayşecim o tarafa yakın değilim ama bu Ataturk hava alanında inersen zevkle karşılarım :))

canım çok sağol. karşılayacak dayımlar var anadolu yakasında. yakınlarda kim oturuyor diye merak etmiştim sadece:)
amin canım. sağolasın.

ayy sorma canım yaa, çok fenaydı çokk!! (

istanbul'a da 1 haftalığına gidecez. arada birde yalova'ya geçecez. fırsat kalır mı bilmiyorum ama bende çok isterim:)) mesafesi ne kadar ki istanbul'a?

levestoriy21 geçmiş olsun canım

ayşecim kıyamam ya ne kadar korkmuşsunuzdur Allah bir daha yaşatmasın
sağol canım benim.
oyy çok güzel görünüyorsunuz canım. berkem de pek bi şeker olmuş maşallah!! :))

hoşgeldin canım. kuzumun doğum günü tekrardan kutlu olsun:)

Selam ıyi Akşamlar Kızlar....

Daha sımdı fırsat buldum oturmaya ben. ya cok tembelım yada cok pısım anlamadım bu ısı.Abla var yınede ısım bıtmıyor benım.Borada saolsun melek gıbı masum olduğu ıcın nefes alamıyorum valla bazen.
Burnu fecı tıkalı yıne boceğimin.Denemedığım sprey,vıks,buhar tıpı kalmadı.Aksa rahatlıycak ama akamıyor bır turlu.Tabı boyle olunca ne uykumuz uyku ne mamamız mama hersey paramparça.Şimdi yıne dus aldırdım sıcak su ıyı gelır dıye bakalım ne kadar uyuycak.

Bırso evın mıs gıbı valla anacım.Bende tek cocuk var daha dağınık.Takılma ama sende olucak tabı tem hareketlı zamanları.Kusur bulanda hıc gelmesın zaten.

Ceren oğlumun yenı yası hayırlı olsun.ıkinizde cok guzel olmussunuz masallah.Topu bıze attınız desene.

Tuba yoksa sen bızı kıskandın mı?Ay daha dur yaz gelmedı ve benım arabam gelmedı.Bıde o zaman bakın bıze:)))

Burcu cok gecmıs olsun canım.Kıyamam yavrum yaa.Insallah kolay atlatır boncuk.Ama zaten Borada bı duzelemedı en tehlıkelı aylardayız.Umarım ıyıdır sımdı.

Nurten hadı kız becer su resım ısını.Cok guzeldınız fotoda.Saclarada takmıssın heralde.Ama resımde cok guzeldı yaa.Bebeğinizde gelmıs gözunuz aydın canım.

Banu ve Tulayda bı yaramalık yoktu anladığım.Yoğunluk dısında.

Bu arada yoğurt mayalayıp geleyım yıne.

selam kızlar
yine yoğun bi hafta sonu geçirdik hafta sonlarına bayılıyorum :)) cumartesi kardeşim geldi, avm ne gittik onla, pazarda bakırköye gittik bizim trakya ünv buluşması vardı, güzeldi, hafta içide arkadaşlar gelicek bigün çaya, hafta sonu yine eşimin eski iş arkadaşı, annesi babasıylada tanıştık Alper ve nişanlısı geldiler Masal ı görmeyede annesi görmemişti çok tatlı bi annesi var onlar gelicekler, pazar yine bi buluşma var bakalım gidersek, camlarım falan silincek ev temizlencek çok işim varya, eşim hala gelmedi beyanname göndemiş onay bekliyomuş off, Masal uyudu başım yine çok aprıyo size bakim dedim ütü yapmam lazım

geçmişe baktım biraz
Burcucum çok geçmiş olsun noldu kuzuma ya, bir an önce düzelir inşallah

Gülhancım sizede çok geçmiş olsun, haklısın valla hiççç iş bitmiyo bıktım artık ev hanımlığından istifa etmek istiyorum

Sibelcim bir an önce çıkar dişleriniz inşallah

Nurtencim saçların bencede güzel olmuş ya niye beğenmedin , doğum gününde çok tatalı olmuşsunuz

Tubacım gezip gelmişiniz ne güzel

Pınarcım doğum günü hazırlıkları devam, ev temizlenmiş ohh ne güzel

Birsen hiç sorma bizimkide dağılıyo sürekli

Cerencim geçmiş olsun sizede bazen çöp atarken bende korkuyorum kapatıvercek Masal diye

sagol ayşe teyzemiz teşekkür ederiz:))

gülhan geçmiş olsun boracığa burun tıkanıklıgı çok zor oluyo allah şifa versin ama spreylerden nasıl fayda görmedin ya ben bile ilk kullanımda işe yarıyodu en azından bisüre rahatlıyodum cnm ya biberonlada beslenemez bol bol çorba yesin.. cnm sagolasın bebegimiz çok saglıklı maş. çokta tatlı çok masum bitanem 1gün görmedim özledim ya.. saçlara gelince şuanki halim daha iyi şimdi sevdim. resim olayınıda çözecem inş.

selam kizlar a.s.

ay bu kiza bişeyler oldu kizlar yaaa..cok ama cok cadicik bişi oldu yaaaa..sabah biraz daha iyide ögleden sonra heyheyleri geliyor valla..gezecekmiş..kariştiracakmiş..bide aglama huyu cikti..onu yok etmeye calişiyorum..inada cok meyilli cünkü..oy oyyy yani :)

gülhancim cicim ne kiskancam be bizde gezeriz hem bizim alternatif daha cok bikerem esas siz catlayin p oglusada cok gecmiş olsun yaa..burnunun içine viks sürmeyi denedinmi??

birsencim canim eline saglik :) yormussun gene kendini :)

nurtencim ben cok begendim saclarini canim ya..eminim şimdikide güzel olmustur gözün alişti ya hep koyuya ondan sana degişik gelmiştir alişirsin

aysecim canim havaalanina yakin ben varimmm :) sibel var :) tutkun var inşaAllah bulusuruz canim diger kizlarda gelir

oh güzel bi h.sonu olmus handecim :) darisi diger haftaya :) kolay gelsin işlerinde :) valla aynennnn istifa etmek istiyorum ama olmuyor artik iyice pratikleştim zaten bi sepet bi tanede eşşek kadar bi torba yaptim serrosa veriyorum..dagitiyor dagitiyor..sonra hepsini gene dolduruyorum ve ortalik toplaniyor evde de hep peşinde geziyorum..o atiyor ben yerine koyuyorum baska türlü basa cikamiyorum..ev daginik olunca daha da gergin oluyorum yoksa DD

nurtencim ay o kismi atlamişim ya..yegenin dogdu :) hayirli evlat olsun inşaAllah :) adi ne :)

sağol canım, bizimde var sepet ama baş edemiyorumki sürekli dağılıyo bütün salon oyuncaki babası bide salıncak almış, salon demeye bin şahit lazım

tuba ne oldu melek yüzlüme?? oyy işin zor valla bende sana katılıyorum serra inada çok meyilli çünki gülşahta inat etti uyumadı ve inadındn hep agladı cadı ya..
saçlarım epeydir koyu birden dönünce yadırgayacagımı biliyodum ama boyayı çok bekletti çok açıldı açılıncada bastı cilayı,cilada saçımı kızıllaştırmıştı hoşuma gitmeyende buydu ama bi kat boya atınca kızıllık kalmadı şimdilik iyi çok sagol cnm..

sagol tubacım amin inş. gelinimiz rüyasında yusuf görmüş abimde efe ikisinide koydular :)) yusuf efe oldu.. yusuf yüzlü:)))

ay evet handecim cok zor oluyor ya..benim bu oyun sepetide baya bi topluyor ortaliği..salincakta epey yer kaplar hakkaten :) kayinvalidemde alicakti istemedim sıkıntı basti eşyadan

oyy kuzum benim ismiyle büyüsün inşaAllah nurtencim :) canim serrosa ne oldu bilmiyorum ama benim uslu kizim gitti :) karakterini göstermeye basladi :))))) ee anam boga burcu o inada meyilli olmayacakta kim olcak ogunkü aglamasi inattan ziyade uykusuzluk huzursuzluguydu canim..serros bebekliğinden beri bitek uykusuzluga dayanamiyor..basiyor cigligi..hemen uyumak istiyor..acmiş,alti pismiş,dişardaymişiz vs vs hiçbir şey engel değil uykusu geldimi uyuyacak gerci bu benim işime geliyor cünkü aksamlari uyuma düzenini cabuk oturttum bu sebeple :))) her şerde bi hayr vardir

ay kizlar size doyum olmaz ciciler :) ben kacayim :) yarin görüşürüzzzzzz mucksssssssss

sagol tubacım ismiyle büyüsün inş. defnede uykuya dayanamaz bi kaçtımı ipin ucu bidaha inat edip uyumuyor bugun kan alırken çok agladı ve çok uykusu geldi bizde hast.çıkınca kahvaltı ettik ve orda elinde ekmekle kendi kendine hem yiyo hem uyuyor bide üstelik oturur vaziyette çok komıkti ben zor uyuturum sanmıştım ama kendikendine uyudu bunların bihali bi halini tutmuyor şebek olduuk iyice şebek.. iyi geceler cnm iyi uykular..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…