ben geldim mutfağı topladım oturma odasını topladım...
yatak odamıda yemek attım ocağa tabi herşyeden önce çocukları uyuttum....tam yemek yiyecektim...çocuklar kalktı neyse yemeğimi yedim şimdi çocukların odasını süpürüp silceğim...sonra mutfak antre aytak odasına doğru yol alacağım....oturma odasını süprsem yeter oturmuyorum çünki....
gerçektenmi sizinde böyle kızlar yaa ...ben bakıyom pınardan başka kimsenin halısının üzeri kapalı değül.....benimkilermi pasaklı böyle ya.....
ama çocuklu evv aynı bende çocuksuz yada çocuklarını büyütmüş kimse ile görüşmüyorum
ya çocuk hakkında ahkam kesiyolar....geneldede tek bebek yada çocuk hakkına konuşmalar
ama benim ikiçocuğum var demiyorum bile...
evimde zaten komşum yok...
tubacığım iyi gezmişsin sefan olsun...
banucuğum iyiiym sabah sordum kısçenin resmi yokmu 23 nisanda çekilmiş didimm...
neysem ben kaçar.....kk yada evimizi koydum kızlar satış için ....biri resimlerini koyarmısın demiş inş. satılır yaa ummadığım yerden alıcı bulurmuşummm hahha :)
canım çok sağol. karşılayacak dayımlar var anadolu yakasında. yakınlarda kim oturuyor diye merak etmiştim sadece:)ayşecim o tarafa yakın değilim ama bu Ataturk hava alanında inersen zevkle karşılarım :))
amin canım. sağolasın.Sağolasın canım a.s.
Aman canım Allah bi daha göstermesin a.s.
Ooo geliyosun he harikasın valla inşallah yaparız bişeyler sen gel yeterki a.s.
Bugün sessizmiş canım buralar a.s. Kolay gelsin yarın için. İnşallah çok güzel geçer a.s.
ayy sorma canım yaa, çok fenaydı çokk!!Cnm çok geçmiş olsun kuzuya
Ayşeeeee yüreğim ağzımda okudum resmen cnmmm yaaa mafolmuşsundur aklıma bile getirmek istemiyorum bi daha yaşamayın inş. Allah korumuş kuzumu...
Ayşecim o dönemde muhtemelen eriklide (keşan) yazlıkta olucaz cnm beklerim fırsat bulursanız alın çocuğu gelşn cnm çok memnun olurum veletleri yüzdürürürüz :)))
[/B]
sağol canım benim.levestoriy21 geçmiş olsun canım
ayşecim kıyamam ya ne kadar korkmuşsunuzdur Allah bir daha yaşatmasın
oyy çok güzel görünüyorsunuz canım. berkem de pek bi şeker olmuş maşallah!! :))kızlar hepinize selamlar şekerler. sabah giremedim bir türlü.çok şükür doğum günümüzü çokkk güzel bir şekilde atlattık.darısı atlatmayanlara olsun. insan çok heyecanlanıyor gerçekten o gün evde düğün havası vardı görseydiniz çok muhteşem bir şeymiş allah herkese yaşatsın bu duyguyu..
o günden bir kaç resim inş. zaman bulursam daha çok eklerim...
hoşgeldin canım. kuzumun doğum günü tekrardan kutlu olsun:)selam olsun canlar,,,,,
kızlar sabah alıntı yapmıştım ama olmadı bidahada bakamdım annemdeyim.. çok fazla geçmişede bakamıyorum kızlar affedin biliyorum çok ihmal ettim ama benim kocada iş yok napım adamı atcam çöpee..
dr kontrolumuz vardı herşey gayet iyi dedi kilosu beziyle birlikte 9850 geldi hala 10kgdegil ya.. boyumuzda 74 iki aşı vurdu 2 bacaktan biri zatürre birini unuttum ama aşı kartınıda evde unutmuşum kantahlili ve tam idrar tahlili istemişti gelirken ama ben sabah kan verdim idrarda veremedik dr amca biraz kızdı ee haklı adam hiçbi dedigini yapmadım.
kan sonucunu yrn alacagız idrarıda bitürlü almıyorum kabus yaa canımda hiç uğraşmak istemiyor dr dedişm idrar yapmasak olmazmı yok bakacagız dedi ama ben hala vermedim şimdi uyuyor kalsın poşeti baglayıp meyve çayı falan verecegim ve ayakta tutacagım yaptımı hast.yakın hemen gidip veririm labaratuar açıkmış.. bidahaki aşısı 15aylıkken 3ay sonra yani..
hastaneden çıkınca tekrar kuaföre gittim hiç içime sinmemişti saç boyam, bikat boya daha attı daha dogal durdu şimdi iyi oldu yine begenmezsen gel dedi sagolsun.. bikaçgün sonrada bakacagım yine olmazsa direk koyu yaptıracagım off fıstık gibi saçlarımı bozdum yaaa.. nezamandır kremlemiyordum bile boyadan beridir kremleyip duruyordum kazık gibi oldular..
off ya faceye resi,m ekleyemiyorum basit yükleyici falan kullanamıyorum buraya koyacagım makinanın ayarları yüksek her site yapmıyor offff bidaha ugraşayım bakım...
sagol ayşe teyzemiz teşekkür ederiz:))canım çok sağol. karşılayacak dayımlar var anadolu yakasında. yakınlarda kim oturuyor diye merak etmiştim sadece:)
amin canım. sağolasın.
ayy sorma canım yaa, çok fenaydı çokk!!(
istanbul'a da 1 haftalığına gidecez. arada birde yalova'ya geçecez. fırsat kalır mı bilmiyorum ama bende çok isterim:)) mesafesi ne kadar ki istanbul'a?
sağol canım benim.
oyy çok güzel görünüyorsunuz canım. berkem de pek bi şeker olmuş maşallah!! :))
hoşgeldin canım. kuzumun doğum günü tekrardan kutlu olsun:)
Selam İyi Akşamlar Kızlar....
Daha sımdı fırsat buldum oturmaya ben. ya cok tembelım yada cok pısım anlamadım bu ısı.Abla var yınede ısım bıtmıyor benım.Borada saolsun melek gıbı masum olduğu ıcın nefes alamıyorum valla bazen.
Burnu fecı tıkalı yıne boceğimin.Denemedığım sprey,vıks,buhar tıpı kalmadı.Aksa rahatlıycak ama akamıyor bır turlu.Tabı boyle olunca ne uykumuz uyku ne mamamız mama hersey paramparça.Şimdi yıne dus aldırdım sıcak su ıyı gelır dıye bakalım ne kadar uyuycak.
Bırso evın mıs gıbı valla anacım.Bende tek cocuk var daha dağınık.Takılma ama sende olucak tabı tem hareketlı zamanları.Kusur bulanda hıc gelmesın zaten.
Ceren oğlumun yenı yası hayırlı olsun.İkinizde cok guzel olmussunuz masallah.Topu bıze attınız desene.
Tuba yoksa sen bızı kıskandın mı?Ay daha dur yaz gelmedı ve benım arabam gelmedı.Bıde o zaman bakın bıze:)))
Burcu cok gecmıs olsun canım.Kıyamam yavrum yaa.Insallah kolay atlatır boncuk.Ama zaten Borada bı duzelemedı en tehlıkelı aylardayız.Umarım ıyıdır sımdı.
Nurten hadı kız becer su resım ısını.Cok guzeldınız fotoda.Saclarada takmıssın heralde.Ama resımde cok guzeldı yaa.Bebeğinizde gelmıs gözunuz aydın canım.
Banu ve Tulayda bı yaramalık yoktu anladığım.Yoğunluk dısında.
Bu arada yoğurt mayalayıp geleyım yıne.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?