selam kızlar
yine yoğun bi hafta sonu geçirdik hafta sonlarına bayılıyorum :)) cumartesi kardeşim geldi, avm ne gittik onla, pazarda bakırköye gittik bizim trakya ünv buluşması vardı, güzeldi, hafta içide arkadaşlar gelicek bigün çaya, hafta sonu yine eşimin eski iş arkadaşı, annesi babasıylada tanıştık Alper ve nişanlısı geldiler Masal ı görmeyede annesi görmemişti çok tatlı bi annesi var onlar gelicekler, pazar yine bi buluşma var bakalım gidersek, camlarım falan silincek ev temizlencek çok işim varya, eşim hala gelmedi beyanname göndemiş onay bekliyomuş off, Masal uyudu başım yine çok aprıyo size bakim dedim ütü yapmam lazım
geçmişe baktım biraz
Burcucum çok geçmiş olsun noldu kuzuma ya, bir an önce düzelir inşallah
Gülhancım sizede çok geçmiş olsun, haklısın valla hiççç iş bitmiyo bıktım artık ev hanımlığından istifa etmek istiyorum
Sibelcim bir an önce çıkar dişleriniz inşallah
Nurtencim saçların bencede güzel olmuş ya niye beğenmedin , doğum gününde çok tatalı olmuşsunuz
Tubacım gezip gelmişiniz ne güzel
Pınarcım doğum günü hazırlıkları devam, ev temizlenmiş ohh ne güzel
Birsen hiç sorma bizimkide dağılıyo sürekli
Cerencim geçmiş olsun sizede bazen çöp atarken bende korkuyorum kapatıvercek Masal diye
sagol ayşe teyzemiz teşekkür ederiz:))
gülhan geçmiş olsun boracığa burun tıkanıklıgı çok zor oluyo allah şifa versin ama spreylerden nasıl fayda görmedin ya ben bile ilk kullanımda işe yarıyodu en azından bisüre rahatlıyodum cnm ya biberonlada beslenemez bol bol çorba yesin.. cnm sagolasın bebegimiz çok saglıklı maş. çokta tatlı çok masum bitanem 1gün görmedim özledim ya.. saçlara gelince şuanki halim daha iyi şimdi sevdim. resim olayınıda çözecem inş.
selam kizlar a.s.
ay bu kiza bişeyler oldu kizlar yaaa..cok ama cok cadicik bişi oldu yaaaa..sabah biraz daha iyide ögleden sonra heyheyleri geliyor valla..gezecekmiş..kariştiracakmiş..bide aglama huyu cikti..onu yok etmeye calişiyorum..inada cok meyilli cünkü..oy oyyy yani :)
gülhancim cicim ne kiskancam bebizde gezeriz hem bizim alternatif daha cok bikerem esas siz catlayin p oglusada cok gecmiş olsun yaa..burnunun içine viks sürmeyi denedinmi??
birsencim canim eline saglik :) yormussun gene kendini :)
nurtencim ben cok begendim saclarini canim ya..eminim şimdikide güzel olmusturgözün alişti ya hep koyuya ondan sana degişik gelmiştir alişirsin
aysecim canim havaalanina yakin ben varimmm :) sibel var :) tutkun varinşaAllah bulusuruz canim diger kizlarda gelir
günaydın herkese nasılsınız )))))))
günaydın kızlar..
gü naydın herkeseee
Günaydınlarrrrrrrrrrrrrr herkese opuyorumnanaktan
günaydın kızlarrrrrrrr biz kalktık kahvaltımızı yaptık.....
gece rahat uyuduk...alişimmmm az yedi kahvaltısını biraz zaman geçsin tekrar deneyeceğimmm
canım inşallah allah kısmet eder de görüşürüz tatlım.selam kizlar a.s.
Aysecim canim havaalanina yakin ben varimmm :) sibel var :) tutkun varinşaallah bulusuruz canim diger kizlarda gelir
pınar neredeeeeeeeeee yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ay evet handecim cok zor oluyor ya..benim bu oyun sepetide baya bi topluyor ortaliği..salincakta epey yer kaplar hakkaten :) kayinvalidemde alicakti istemedimsıkıntı basti eşyadan
oyy kuzum benim ismiyle büyüsün inşaAllah nurtencim :) canim serrosa ne oldu bilmiyorum ama benim uslu kizim gitti :) karakterini göstermeye basladi :))))) ee anam boga burcuo inada meyilli olmayacakta kim olcak ogunkü aglamasi inattan ziyade uykusuzluk huzursuzluguydu canim..serros bebekliğinden beri bitek uykusuzluga dayanamiyor..basiyor cigligi..hemen uyumak istiyor..acmiş,alti pismiş,dişardaymişiz vs vs hiçbir şey engel değil uykusu geldimi uyuyacak gerci bu benim işime geliyor cünkü aksamlari uyuma düzenini cabuk oturttum bu sebeple :))) her şerde bi hayr vardir
ay kizlar size doyum olmaz ciciler :) ben kacayim :) yarin görüşürüzzzzzz mucksssssssss
sagol tubacım ismiyle büyüsün inş. defnede uykuya dayanamaz bi kaçtımı ipin ucu bidaha inat edip uyumuyor bugun kan alırken çok agladı ve çok uykusu geldi bizde hast.çıkınca kahvaltı ettik ve orda elinde ekmekle kendi kendine hem yiyo hem uyuyor bide üstelik oturur vaziyette çok komıkti ben zor uyuturum sanmıştım ama kendikendine uyudu bunların bihali bi halini tutmuyor şebek olduuk iyice şebek.. iyi geceler cnm iyi uykular..
oyyy oyy bende yatıyommm çocuklara bulgur pilavı ve mercimek çorbası var...kalkimmde çamaşır asayımm kuruyanları kaldırayımmm..bugün kaytarma günü....
aynen gülhan yaaaaaa hava berbattt
selamlar canlar,,,,,,,
bilgisayarım geldi sonunda kubi süpriz yaptı gece,gece:)) ama budefada resimler bende degil yine resimler için bekleyecegiz!
büyük ihtimallle pazar günü adapazarına gidiyoruz eşimin işi var bi kaçgün,bide halamın oğlunun düğünü var o hafta galiba tam belli degil eger düğün o hafta olursa ben kalmayı düşünüyorum ablamda. kutlayda 20gün boyunca sürecek şehir dışşında işleri var epeyce bi yalnız kalıcaz ya ablamda ya annemde kalırım heralde, gerçi adapazarı bize yaramıyo ama allah korusun inş. defnem hasta olmaz..
dün gece yolava konusunu açtım ben hep gelicem diye planlar yapıyorum ama onun en son gönlü yoktu, şimdi yalnız olacagımız için annenle gidersin dedi. allahtan bi mani olmazsa gelecegiz inş...
defne kalktı çorbasını yedireyim çam. kurusun bissürü ütüm var ayy burada kızlar ütüm harikaymış yağ gibi kayıyo valla, hiçte yorulmuyorum 1kerede mis oluyo, daha ödemeye başlamadık ama helal olsun verecegimiz para:)))
uğrarım yine..
mrb arkadaşlar sabah günaydın dedim kaçtım pc açık ama ben bitürlü gelemedim başına.nasılsınız arkadaşlar tülay,birsen,hülya,seher,adını sayamadığım tüm arkadaşlar umarım herşey yolundadır banu pınar ve filizi göremyorum umarım onlarda iyidirler kızlar bende yemekle uğraşıyorum yemeğime bakıp hemen geliyorum
tülaycım çok sagol oğluşumuz çook tatlı ya hala olmak başka bi duygu:)) şimdi gülşahla konuştum adapazarına gitmiş ve duru ishal olmuş valla çok gözüm korktu bitanemede çok üzüldüm ama şimdi iyiymişnurtencim öncelikle bebeğiniz gelmiş.allah uzun ömürler versin güzel bir hayat nasip etsin.kalbinib ozma bişeycik olmaz havalr yumuşak artık.ütüde hayırlı olsun canım.tefalmi.ben molinex almıştım ama mennun dğeilim.perdelerimi bile ütüleyemiyorumya dışarda ütületiyorum
cnm geçmiş olsun kuzularatünaydın kızlar benım yaramazlar uyudu yenı fırsat buldum :)
ıkısınınde burnu tıkalı sumuklendıler sumuklu böcük oldular uyurken rahat nefes alamıyorlar canıma okuyorlar yastıklarını yuksek yaptım bıraz daha ıyı geldı onlar uyurken bende sebze corbası koydum kalkınca yesınler dıye
sizler nasılsınız nurtencim sen bana ne yazcaktın hala beklıyorum :))
slm cnm kolay gelsin sna..mrb arkadaşlar sabah günaydın dedim kaçtım pc açık ama ben bitürlü gelemedim başına.nasılsınız arkadaşlar tülay,birsen,hülya,seher,adını sayamadığım tüm arkadaşlar umarım herşey yolundadır banu pınar ve filizi göremyorum umarım onlarda iyidirler kızlar bende yemekle uğraşıyorum yemeğime bakıp hemen geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?