2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlarrrrrrrr biz kalktık kahvaltımızı yaptık.....
gece rahat uyuduk...alişimmmm az yedi kahvaltısını biraz zaman geçsin tekrar deneyeceğimmm

Saol canım.Ohh sende hızlanmaya baslamıssın.Bebısler buyuyunce eskı hayatlara donuyoruz galıba.

Ne bıleyım tatlım ya.Zaten damla ve sprey sıkarken canım cıkıyor.Bıde ufakkı burun delıklerı sorma goremıyorum bıle.Şukur sımdı daha ıyı.Dun ıkı banyo rahatlattı bıraz.

İnat olacak tabı ne beklıyosun seker.Boga bunların hepsı.Şaka ama vala Borada cok dık kafalı bırsey olucak gıbı.Zaten sakın olsa ınanmam değiştirdiniz cocuğumu dıye.Gezme kısmına gelınce.Gönuller bır olsun Semosla bana bulvar yetıyor.Yanı en azından bızım evın salonundan daha ıyı:)))

günaydın herkese nasılsınız )))))))

günaydın kızlar..

gü naydın herkeseee

Günaydınlarrrrrrrrrrrrrr herkese opuyorumnanaktan

günaydın kızlarrrrrrrr biz kalktık kahvaltımızı yaptık.....
gece rahat uyuduk...alişimmmm az yedi kahvaltısını biraz zaman geçsin tekrar deneyeceğimmm

Günaydın Şekerler.

Oğlusun burnu daha ıyı gıbı.Ama hava fecı ya bu ne kıs gerı geldı sankı.Bı ton utu var bır ucundan baslamam lazım ama o yurek yok su anda.Bora uyurken corbamızı hazırlıyayım.

günaydın arkadaşlar bebişleriniz ve sizler umarım iyisinizdir? biz şükür iyiyiz çamaşır seriyorum bende

oyyy oyy bende yatıyommm çocuklara bulgur pilavı ve mercimek çorbası var...kalkimmde çamaşır asayımm kuruyanları kaldırayımmm..bugün kaytarma günü....

aynen gülhan yaaaaaa hava berbattt

selamlar canlar,,,,,,,

bilgisayarım geldi sonunda kubi süpriz yaptı gece,gece:)) ama budefada resimler bende degil yine resimler için bekleyecegiz!
büyük ihtimallle pazar günü adapazarına gidiyoruz eşimin işi var bi kaçgün,bide halamın oğlunun düğünü var o hafta galiba tam belli degil eger düğün o hafta olursa ben kalmayı düşünüyorum ablamda. kutlayda 20gün boyunca sürecek şehir dışşında işleri var epeyce bi yalnız kalıcaz ya ablamda ya annemde kalırım heralde, gerçi adapazarı bize yaramıyo ama allah korusun inş. defnem hasta olmaz..
dün gece yolava konusunu açtım ben hep gelicem diye planlar yapıyorum ama onun en son gönlü yoktu, şimdi yalnız olacagımız için annenle gidersin dedi. allahtan bi mani olmazsa gelecegiz inş...
defne kalktı çorbasını yedireyim çam. kurusun bissürü ütüm var ayy burada kızlar ütüm harikaymış yağ gibi kayıyo valla, hiçte yorulmuyorum 1kerede mis oluyo, daha ödemeye başlamadık ama helal olsun verecegimiz para:)))
uğrarım yine..

nurtencim öncelikle bebeğiniz gelmiş.allah uzun ömürler versin güzel bir hayat nasip etsin.kalbinib ozma bişeycik olmaz havalr yumuşak artık.ütüde hayırlı olsun canım.tefalmi.ben molinex almıştım ama mennun dğeilim.perdelerimi bile ütüleyemiyorumya dışarda ütületiyorum

tünaydın kızlar benım yaramazlar uyudu yenı fırsat buldum :)
ıkısınınde burnu tıkalı sumuklendıler sumuklu böcük oldular uyurken rahat nefes alamıyorlar canıma okuyorlar yastıklarını yuksek yaptım bıraz daha ıyı geldı onlar uyurken bende sebze corbası koydum kalkınca yesınler dıye
sizler nasılsınız nurtencim sen bana ne yazcaktın hala beklıyorum :))

mrb arkadaşlar sabah günaydın dedim kaçtım pc açık ama ben bitürlü gelemedim başına.nasılsınız arkadaşlar tülay,birsen,hülya,seher,adını sayamadığım tüm arkadaşlar umarım herşey yolundadır banu pınar ve filizi göremyorum umarım onlarda iyidirler kızlar bende yemekle uğraşıyorum yemeğime bakıp hemen geliyorum

simalciğim iyiyim ne olsun veletuslarla uğraşıyorum uyuttum bende çamaşırlala uğraşacağım

yaa bi uğraşma kızımla bee oturupta sana örgümü örmesini bekliyorsun cocuk dediğin herhalde yaramaz olacakkk alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

oyy cnm ya kıyamam...geçmiş olsun hadi bakalım aşıyıda atlattınız cok şükür...

oyyy oyy bende yatıyommm çocuklara bulgur pilavı ve mercimek çorbası var...kalkimmde çamaşır asayımm kuruyanları kaldırayımmm..bugün kaytarma günü....

aynen gülhan yaaaaaa hava berbattt

kolay gelsin bacım benim makinadada gazelin çamaşırlar varda kim asacak bekliyoruz...

hadi bakalımm gözün aydınn cnm .pc ne kavuşmuşsunn...
aynı zamnda iyi gezmeler sana da hani haftaya cmt planımız vardı şekerimmm unuttun mu ?? :))
ütünde hayırlı olsun güle güle kullan cnm

h.g cnm ..iyiyiz cok şükür seni sormalı??

oyy ya bende şehriye corbası yaptım cadı 2 kaşıkta başladı böğürmeye ...baktım yemiyor hemen tarhana yapıp veriyim öğün geçmesin dedimm ..zilli onuda yemedi(

koydum önüne kap kacak oynadı 5 dk yine bana yapıştıı pöfff yaa...

elektriklerde bi gidip bi geliyor makinada çamaşır var bitiremedi gitti yaw

tülaycım çok sagol oğluşumuz çook tatlı ya hala olmak başka bi duygu:)) şimdi gülşahla konuştum adapazarına gitmiş ve duru ishal olmuş valla çok gözüm korktu bitanemede çok üzüldüm ama şimdi iyiymiş ütü içinde sogol plipsin en son çıkan ütüsü özel tabanlı ve buhar parçalayacı falan bissirü özelligi var ama çok zevkli ütü yapmak 1kerede gerçekten düzleştiriyo hem zamndan heö elektirkten tasarruf valla alırsan tavsiye derim.. snada kolay gelsin cnm..
cnm geçmiş olsun kuzulara öp onları benm için.. tamm ya ben yazıyorum özeline sende bana yaz ok çok öpm..
slm cnm kolay gelsin sna..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…