yaa bi uğraşma kızımla bee oturupta sana örgümü örmesini bekliyorsun cocuk dediğin herhalde yaramaz olacakkk alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
oyy cnm ya kıyamam...geçmiş olsun hadi bakalım aşıyıda atlattınız cok şükür...
kolay gelsin bacım benim makinadada gazelin çamaşırlar varda kim asacak bekliyoruz...
hadi bakalımm gözün aydınn cnm .pc ne kavuşmuşsunn...
aynı zamnda iyi gezmeler sana da hani haftaya cmt planımız vardı şekerimmm unuttun mu ?? :))
ütünde hayırlı olsun güle güle kullan cnm
h.g cnm ..iyiyiz cok şükür seni sormalı??
Kızlar selam a.s.
Dün sabah kahvaltıdan sonra aldım Defdoş'u atladım otobüse Üsküdar'a gittim annemin yanına. Rahat gittik ama bide Defne hanım emek isteyip kıyameti koparmasaydı daha iyi olucaktı kaydirigubbakcemile3 Allah'tan yanımda hırkam vardıda üstümüze örtüp işlemi gerçekleştirdim kaydirigubbakcemile3 Annemle birlikte kızıma d.günü için elbisesinin altına ayakkabısını, çorabını ve tokasını aldım. Pasta siparişini verdim. Bikaç bişey daha aldım Defdoş'a. Sonra annemle oturup nargile keyfi yaptım. Daha doğrusu ben yaptım annem Defdoş'un peşine dolandı kaydirigubbakcemile3 Ordan da metrobüse atlayıp kayınvalideme gittim. Bayağı gezdik yani kızımla. Bugünde sabah annem geldi ben spora gittim. Geldim ütülerimi yaptım. Annemde ayakkabı dolabımı düzeltti. Botları falan kaldırdı. Sonra kızımın cicilerini giydirip resmini çektim. Fotoğrafçıya mail attım. Bir tek basılması kaldı. Akşam annem alıp yarın sabah getiricek.
Yarın için menümüz ıspanaklı çarşaf böreği, peynirli poğaça, patates salatası, elmalı kurabiye, muffin ve pastamız. Heralde yeterli gelir. Basit ama güzel bi tarifiniz varsa beklerim kızlar hemen yapabileceğim bişey olursa iyi olur. Malum Defne paçamda oluyor. En fazla yarım saatte hallediyorum herşeyi. Gerçi gelicek olan bi arkadaşım çerkez tavuğu ile parfe yapıcam demişti ama aklıma gelmişken bi arayıp sorayım bugün :uhm:
Çok heyecanlıyım ya yarın büyük gün valla :lepi:
Şimdide kızımı uyuttum. O uyurken ütülediklerimi yerleştireyim. Sonrada akşam için ne yemek yapacağım onu düşüneyim :uhm:
Geçmişe bakamadım henüz. Herşey yolundadır umarım. Akşam bakmaya çalışacağım a.s.
pınarcım bak geliriz heeekaydirigubbakcemile3
Cnm Allah mutlu etsin inş., bide elinize sağlık, kağanı farklı odaya nasıl koyarım bilmem cnm vallahi kafamı bile onun yatağının dibine sokup öyle uyuyorum ben ama sen doğrusunu yapıyorsun inş sonuç alırsın
gunaydın bacılar daha kımseler yoktun sıtede ama bır bakayım dedım valla maşallahınız var yetişemiyorum hızınıza işte sabahdan bır kalkıyorum tamam dıyorum bundan sonra tek sayfa bıle kacırmıycam cocuklardan fırsat bulunca hemen dalıcam sıteye :))) neyse gun ıcınde cocuklarla ugrasayım derken bır sure gıremıyorum sonra bır gelıyorumkı oooo coşmuşsunuz yıne hele şu calışan hatunlar sizi kıskanıyorum cok daha fazla takıp edıyorsunuz cunku :)))))))))
neysem gelelim bize artık kılo veremıyorum kızlar ya daha dogrusu artık dıyete başlıyamıyorum hıc ıcımden gelmıyor hergun nıyetlenıyorum sonra bırakıyorum bugunde rgl olmusum hepten ısteksızın yanı ama yınede kendımı ıkna etmeye calısıyorum bakalım başlıyabılıcekmıyım
günaydın arkadaşlar ...semra cnm hiç üzülme bende takip edemiyorum aksamları eşim gelince geçmise bakıyorumsadece...
banu cnmkızının gösterisi nasıldı hani resimler....
simal merhaba
BURCU cnm çok geçmiş olsun o ateş illet bişey biliyorum...
alişimde öle oldu üstelik yemekde yemiyordu....40 derece kilo verdi...neysekii 6.hastalıkmışş
atlattık....allah göstermesin kimseye
bizee gelince bende adet olacağım ama çok var daha haftaya c.tesi olurum kesin gerginlik hat safhada
sabah 8.da kalktık...aliş bey kalktı tabi o oynarken yerde ben biraz uyudum ömer kalktı....
o kadar işim varki kızlar şimdi kahvaltı yapacağım...çocukların odasını görseniz korkarsınız ben bıktım ya
nasıl bu hale getiriyolar anlamıyorum günde 4 kere topluyorum
hatta resmini koyacağım bakın allah aşkına normalmi bu
halıların üzerine eski çarşaf eski battaniye polar vs.kapatıyorum ama onların odasına şu strec yatak çarşafı koyacağım...halılarımı özledim ya..şimdiki yeni moda biberonu ters cevirip halıya parkeye dökme
sonra bütün çamaşırlarını döküyolar yerlere...gardolap sürgülü kızlar devamlı açıp döküyolar delireceğim ya
aniden biri gelse derki bu kadın hiçbişey yapmıyor...
ilk iş kahvaltı yapmak ,sonra ali ile ömere kahvaltı verecepim sonra yemek yapacağım..çamaşır yıkanacak asılacak....bulaşık...çocukların yemeği..vs.bugün bitmez...
kaynama gel dedim...büyük kaynım karısı ile kavga etmiş 1 haftadır onlarda kalıyormuş nasıl geleyim diyor ya............offffffffffffffffkiii ne offf...sabah sabah kararttım içinizi dimi
bize gelince bizde h.sonu biraz selini dışardık.sonra eşim le bana ve eselin e yazlık bişeyler aldık. geri kalan zamanlarda temizlik yaptım halıları kaldırdım bugün alcaklar. akşamda perdeleri yıkayıp yarın ütüye gitcekler heralde h.sonu temizlik faslım biter hayırlısıyla.
kızlar hepinize selamlar şekerler. sabah giremedim bir türlü.çok şükür doğum günümüzü çokkk güzel bir şekilde atlattık.darısı atlatmayanlara olsun. insan çok heyecanlanıyor gerçekten o gün evde düğün havası vardı görseydiniz çok muhteşem bir şeymiş allah herkese yaşatsın bu duyguyu..
o günden bir kaç resim inş. zaman bulursam daha çok eklerim...
geliriz şekerim bzim için akşam sabah fark etmez iyi düşündün mü sen davet etmek içinnn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Burcucum çok geçmiş olsun boncuğuma.
Birsommm bizim evlerde bu hali alıyor merak etme.Farklı değiliz.Ama ben çekmece ve dolaplara güvenlik kilitleri aldım.Onların boşlatılması derdinden kurtuldum :) Sende bide 2 katı fazla dağınıklık çok normal.
Cerencim çokkk hoş çıkmışsınız.Tekrardan nice yıllar oğluşuma.Diğer resimleride bekliyoruz.
Bizdede herşey aynı oğluşum dün gece sürekli huysuzlandı.Elleri hep ağzında çok kabarmış damakları kaç tane birden çıkaracak bakalım.
Haftasonu da çok hareketli geçti.Cuma anneme gittim.Cumarteside misafirlerim geldi.Dünde araba baktık hala kafamıza göre bir araba bulamadık yaaa hayırlısı olsun bakalım.Bu haftasonuda oğluşa alışveriş yapayım diyorum.Hafif bir ayakkabı istiyorum.Şapka ve gözlükte.Güneş kremi.Benim liste böle uzar gider artık.Anneler günüde yaklaşıyor.Bakalım ne alıcaz.Gerçi kayınvalideme aldım ama anneme ne alıcam bulamadım bir türlü.
Doğu günü buluşması için ido'nun sitesinden bilgileri koydum.Bir ara bakın bakalım artık saate karar verelimde birlikte hangi seferle gidicez ayarlayalım kendimizi :)
selammmm hatunlarrr a.s.
dün evimize geldik :) c.tesi de annem ve serrosla güzel bi bogaz turu yaptik :) kanlicadan emirgana gectik..emrigandan yürüyerek arnavutkoye kadar gttik :) anam ne kalabalikti ama ya..ipini koparan bogaza gelmiş sanki..araba trafigi cok fazlaydi..tüm kaldirimlar araba doluydu..ama bizim millette gercekten sürü psikolojisi var bunu anladim yaniemirgandan arnavutkoye kadar o kadar yer var..millet bebekte toplanmiş ama :)))) tamam parki güzel ama inşaat vardi..ona ragmen igne atsaniz yere düşmez bi haldeydi..anam 100mt ileri gitseler hem dana boş hem daha güzel manzara var :) ama yokkk bebek olmasi lazim hayret bişi valla neysem işte yorucu ve süper bi haftasonunu daha arkamizda biraktik :)
evim temiz şükür :) gitmeden temizlik yapmiştim..ama katlanmasi gereken 4 makina camasir,yerleşmesi gerekn 2 bavul,toplanmasi gereken 2 oda varDD aşiyida hala vurdurmadim..bugun gidecektim ama kalabalik olur diye yarin gideyim diyorum..
serrosta uyanmaz üzere..kipraşip duruyor :)))
birsencim odanin halini cekmişsindecanim hiçte daginik degil be sen bide bizimkini görsen bayilip kalirsin herhalde DD diyet konusunda da sakin vazgecme..kizim 4.5kg süper bişi..eminim cok daha da iyi olcaksin
esencim ve hülyacim giciklaribulusmussunuz hainler hiiiiiiiçte catlamadik
gülhancim ve semracim giciklarisizde heppp bulusuyormussunuz hiiiiiiiiiç çatlamadik tamammiiii p
burcucum cok gecmiş olsun canim ya..acil şifalar inşaAllah cikmaz bi daha :S diyet konusunda benim artik erteleme lüksüm kalmadi :) bu hatunlar beni 22 mayista bogarlarkapida birakirlar valla :))) oyuzden sıpsıkı devam etmem lazim :) semrosla sizde yol alin artik :) bahanelerde kalmadi :) 1 sene oldu :)
banucum sizin gösteri nasil gecti? resimleri bekliyoruzzz :)
nurtencim bayildim prenseseeee :) tekrar nice yillaraaa :)
cerencim berke cooook tatli olmusss :) inşaAllah bugun defneyle birlikte resimlerini hazirlyip koycam burayah.sonu evde yoktum diye gecikti :) unuttum sanma
pinarcim ohh sende mis yapmişsin evi :) ee dogumgünüde geliyor totikin :) heyecan had safhadadir :)
aynurcum,filizcim,tülaycim,tutkuncum,semracim,melek aslicim,sibelcim ve herkesi kocamancaaa öptümmmm :) a.s.
Merhaba kızlaarr..
Herkesler ii, keyifler yerinde görünüyor..Aman nazar değmesin...
gezmelere gidiliyor,doğumgünleri yapılıyor..ne mutlu bugünleri de gördük..
ceren çok tatlı görünüyorsunuz..İNŞ damatlığıı da görürsün berkenin...
Biz de iiyiz..havalar ısındı.. evde pek durmuyoruzz..oğluşumn son halini ekleyecektim site hata verdi maalesef...başka zaman artık...
saçlarımız uzadı ama yaşımıı doldurmamız az kaldı sonra kel ypmayı dşünüyorum..nasılsa önümüz yaz şapkalarla kamufle ederiz hemde rahat ederiz artık...
Arada takip edebiliyoruz burdan sizleri..öpüyoruz hepinizi...
selam olsun canlar,,,,,
kızlar sabah alıntı yapmıştım ama olmadı bidahada bakamdım annemdeyim.. çok fazla geçmişede bakamıyorum kızlar affedin biliyorum çok ihmal ettim ama benim kocada iş yok napım adamı atcam çöpee..
dr kontrolumuz vardı herşey gayet iyi dedi kilosu beziyle birlikte 9850 geldi hala 10kgdegil ya.. boyumuzda 74 iki aşı vurdu 2 bacaktan biri zatürre birini unuttum ama aşı kartınıda evde unutmuşum kantahlili ve tam idrar tahlili istemişti gelirken ama ben sabah kan verdim idrarda veremedik dr amca biraz kızdı ee haklı adam hiçbi dedigini yapmadım.
kan sonucunu yrn alacagız idrarıda bitürlü almıyorum kabus yaa canımda hiç uğraşmak istemiyor dr dedişm idrar yapmasak olmazmı yok bakacagız dedi ama ben hala vermedim şimdi uyuyor kalsın poşeti baglayıp meyve çayı falan verecegim ve ayakta tutacagım yaptımı hast.yakın hemen gidip veririm labaratuar açıkmış.. bidahaki aşısı 15aylıkken 3ay sonra yani..
hastaneden çıkınca tekrar kuaföre gittim hiç içime sinmemişti saç boyam, bikat boya daha attı daha dogal durdu şimdi iyi oldu yine begenmezsen gel dedi sagolsun.. bikaçgün sonrada bakacagım yine olmazsa direk koyu yaptıracagım off fıstık gibi saçlarımı bozdum yaaa.. nezamandır kremlemiyordum bile boyadan beridir kremleyip duruyordum kazık gibi oldular..
off ya faceye resi,m ekleyemiyorum basit yükleyici falan kullanamıyorum buraya koyacagım makinanın ayarları yüksek her site yapmıyor offff bidaha ugraşayım bakım...
Selam İyi Akşamlar Kızlar....
Daha sımdı fırsat buldum oturmaya ben. ya cok tembelım yada cok pısım anlamadım bu ısı.Abla var yınede ısım bıtmıyor benım.Borada saolsun melek gıbı masum olduğu ıcın nefes alamıyorum valla bazen.
Burnu fecı tıkalı yıne boceğimin.Denemedığım sprey,vıks,buhar tıpı kalmadı.Aksa rahatlıycak ama akamıyor bır turlu.Tabı boyle olunca ne uykumuz uyku ne mamamız mama hersey paramparça.Şimdi yıne dus aldırdım sıcak su ıyı gelır dıye bakalım ne kadar uyuycak.
Bırso evın mıs gıbı valla anacım.Bende tek cocuk var daha dağınık.Takılma ama sende olucak tabı tem hareketlı zamanları.Kusur bulanda hıc gelmesın zaten.
Ceren oğlumun yenı yası hayırlı olsun.İkinizde cok guzel olmussunuz masallah.Topu bıze attınız desene.
Tuba yoksa sen bızı kıskandın mı?Ay daha dur yaz gelmedı ve benım arabam gelmedı.Bıde o zaman bakın bıze:)))
Burcu cok gecmıs olsun canım.Kıyamam yavrum yaa.Insallah kolay atlatır boncuk.Ama zaten Borada bı duzelemedı en tehlıkelı aylardayız.Umarım ıyıdır sımdı.
Nurten hadı kız becer su resım ısını.Cok guzeldınız fotoda.Saclarada takmıssın heralde.Ama resımde cok guzeldı yaa.Bebeğinizde gelmıs gözunuz aydın canım.
Banu ve Tulayda bı yaramalık yoktu anladığım.Yoğunluk dısında.
Bu arada yoğurt mayalayıp geleyım yıne.
selam kızlar
yine yoğun bi hafta sonu geçirdik hafta sonlarına bayılıyorum :)) cumartesi kardeşim geldi, avm ne gittik onla, pazarda bakırköye gittik bizim trakya ünv buluşması vardı, güzeldi, hafta içide arkadaşlar gelicek bigün çaya, hafta sonu yine eşimin eski iş arkadaşı, annesi babasıylada tanıştık Alper ve nişanlısı geldiler Masal ı görmeyede annesi görmemişti çok tatlı bi annesi var onlar gelicekler, pazar yine bi buluşma var bakalım gidersek, camlarım falan silincek ev temizlencek çok işim varya, eşim hala gelmedi beyanname göndemiş onay bekliyomuş off, Masal uyudu başım yine çok aprıyo size bakim dedim ütü yapmam lazım
geçmişe baktım biraz
Burcucum çok geçmiş olsun noldu kuzuma ya, bir an önce düzelir inşallah
Gülhancım sizede çok geçmiş olsun, haklısın valla hiççç iş bitmiyo bıktım artık ev hanımlığından istifa etmek istiyorum
Sibelcim bir an önce çıkar dişleriniz inşallah
Nurtencim saçların bencede güzel olmuş ya niye beğenmedin , doğum gününde çok tatalı olmuşsunuz
Tubacım gezip gelmişiniz ne güzel
Pınarcım doğum günü hazırlıkları devam, ev temizlenmiş ohh ne güzel
Birsen hiç sorma bizimkide dağılıyo sürekli
Cerencim geçmiş olsun sizede bazen çöp atarken bende korkuyorum kapatıvercek Masal diye
selam kizlar a.s.
ay bu kiza bişeyler oldu kizlar yaaa..cok ama cok cadicik bişi oldu yaaaa..sabah biraz daha iyide ögleden sonra heyheyleri geliyor valla..gezecekmiş..kariştiracakmiş..bide aglama huyu cikti..onu yok etmeye calişiyorum..inada cok meyilli cünkü..oy oyyy yani :)
gülhancim cicim ne kiskancam bebizde gezeriz hem bizim alternatif daha cok bikerem esas siz catlayin p oglusada cok gecmiş olsun yaa..burnunun içine viks sürmeyi denedinmi??
birsencim canim eline saglik :) yormussun gene kendini :)
nurtencim ben cok begendim saclarini canim ya..eminim şimdikide güzel olmusturgözün alişti ya hep koyuya ondan sana degişik gelmiştir alişirsin
aysecim canim havaalanina yakin ben varimmm :) sibel var :) tutkun varinşaAllah bulusuruz canim diger kizlarda gelir
sagol tubacım amin inş. gelinimiz rüyasında yusuf görmüş abimde efe ikisinide koydular :)) yusuf efe oldu.. yusuf yüzlü:)))
pınar neredeeeeeeeeee yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
canım inşallah allah kısmet eder de görüşürüz tatlım.
nerde olacak,gezmelerdedir cadı:))
tünaydınnn kızlarr ..herkez nasıl bakalımm ...daha geçmişe bakmadım birazdan bakıcam inş ama önce gazele corba yapmam lazım gitmeden bi selam veriyim ded,mm...
bu arada Gazeli oylarmısınız ??
sadace tıkla demeniz yeterli ...
http://akillibebek.com/index.php?op...=183&task=browse&cat=0&limit=20&limitstart=20
selamlar canlar,,,,,,,
bilgisayarım geldi sonunda kubi süpriz yaptı gece,gece:)) ama budefada resimler bende degil yine resimler için bekleyecegiz!
büyük ihtimallle pazar günü adapazarına gidiyoruz eşimin işi var bi kaçgün,bide halamın oğlunun düğünü var o hafta galiba tam belli degil eger düğün o hafta olursa ben kalmayı düşünüyorum ablamda. kutlayda 20gün boyunca sürecek şehir dışşında işleri var epeyce bi yalnız kalıcaz ya ablamda ya annemde kalırım heralde, gerçi adapazarı bize yaramıyo ama allah korusun inş. defnem hasta olmaz..
dün gece yolava konusunu açtım ben hep gelicem diye planlar yapıyorum ama onun en son gönlü yoktu, şimdi yalnız olacagımız için annenle gidersin dedi. allahtan bi mani olmazsa gelecegiz inş...
defne kalktı çorbasını yedireyim çam. kurusun bissürü ütüm var ayy burada kızlar ütüm harikaymış yağ gibi kayıyo valla, hiçte yorulmuyorum 1kerede mis oluyo, daha ödemeye başlamadık ama helal olsun verecegimiz para:)))
uğrarım yine..
mrb arkadaşlar sabah günaydın dedim kaçtım pc açık ama ben bitürlü gelemedim başına.nasılsınız arkadaşlar tülay,birsen,hülya,seher,adını sayamadığım tüm arkadaşlar umarım herşey yolundadır banu pınar ve filizi göremyorum umarım onlarda iyidirler kızlar bende yemekle uğraşıyorum yemeğime bakıp hemen geliyorum
canm emini çok güzel gececek, menüde gayet güzel ark.eger getiririse yeterli olur eger getirmezse bi salata çeşidi daha ekle derim makarna salatası iyi gidiyor ben öyle yapmıştım. sna şimdiden kolay gelsin..
pınarcımmyaaa ayy inşallah çok güzel geçer.senin bitti sıra bizde ben daha temizliği bitiremedimyacanım menün bence yeterli gibi.daha ne olsunki ama istersen bir salata daha yap:)
pınarcım hazırlıklar bitmiş ne güzel yarın umduğundan daha güzel geçer inşallah defne prensesi öp benim yerime kocaman
tülaycım sıra bizde az kaldı birlikte yaparız hazırlıklarını:)))))))) prenseslerin
aynurcum bitanem nasılsın
Kızlar selam a.s.
Dün sabah kahvaltıdan sonra aldım Defdoş'u atladım otobüse Üsküdar'a gittim annemin yanına. Rahat gittik ama bide Defne hanım emek isteyip kıyameti koparmasaydı daha iyi olucaktı kaydirigubbakcemile3 Allah'tan yanımda hırkam vardıda üstümüze örtüp işlemi gerçekleştirdim kaydirigubbakcemile3 Annemle birlikte kızıma d.günü için elbisesinin altına ayakkabısını, çorabını ve tokasını aldım. Pasta siparişini verdim. Bikaç bişey daha aldım Defdoş'a. Sonra annemle oturup nargile keyfi yaptım. Daha doğrusu ben yaptım annem Defdoş'un peşine dolandı kaydirigubbakcemile3 Ordan da metrobüse atlayıp kayınvalideme gittim. Bayağı gezdik yani kızımla. Bugünde sabah annem geldi ben spora gittim. Geldim ütülerimi yaptım. Annemde ayakkabı dolabımı düzeltti. Botları falan kaldırdı. Sonra kızımın cicilerini giydirip resmini çektim. Fotoğrafçıya mail attım. Bir tek basılması kaldı. Akşam annem alıp yarın sabah getiricek.
Yarın için menümüz ıspanaklı çarşaf böreği, peynirli poğaça, patates salatası, elmalı kurabiye, muffin ve pastamız. Heralde yeterli gelir. Basit ama güzel bi tarifiniz varsa beklerim kızlar hemen yapabileceğim bişey olursa iyi olur. Malum Defne paçamda oluyor. En fazla yarım saatte hallediyorum herşeyi. Gerçi gelicek olan bi arkadaşım çerkez tavuğu ile parfe yapıcam demişti ama aklıma gelmişken bi arayıp sorayım bugün :uhm:
Çok heyecanlıyım ya yarın büyük gün valla :lepi:
Şimdide kızımı uyuttum. O uyurken ütülediklerimi yerleştireyim. Sonrada akşam için ne yemek yapacağım onu düşüneyim :uhm:
Geçmişe bakamadım henüz. Herşey yolundadır umarım. Akşam bakmaya çalışacağım a.s.
hülyacım şansını kaçırdın:))))))))))))))))) canımm ne demek tabiki atarız
hülya ile nurten cadısı esene gidiyolar h.sonu
hülyaaa neden şifreli yayın yapıyorsun kızımmm
decodermi alacağız çözmek için
esen de benide çağırdı ama gelmem zor gezin bakalımmmmmmmmmmmmm b.paşaya taşınayım bende gezeceğimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?