2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

sagol cnm ya kız unutmadım bensiz plan falan yapmayın haaaa alsanaalsanasmile haberdar edicem ben sizi.. olmadı öbür haftaya atarız he??

Kızlar selam a.s.

Dün sabah kahvaltıdan sonra aldım Defdoş'u atladım otobüse Üsküdar'a gittim annemin yanına. Rahat gittik ama bide Defne hanım emek isteyip kıyameti koparmasaydı daha iyi olucaktı kaydirigubbakcemile3 Allah'tan yanımda hırkam vardıda üstümüze örtüp işlemi gerçekleştirdim kaydirigubbakcemile3 Annemle birlikte kızıma d.günü için elbisesinin altına ayakkabısını, çorabını ve tokasını aldım. Pasta siparişini verdim. Bikaç bişey daha aldım Defdoş'a. Sonra annemle oturup nargile keyfi yaptım. Daha doğrusu ben yaptım annem Defdoş'un peşine dolandı kaydirigubbakcemile3 Ordan da metrobüse atlayıp kayınvalideme gittim. Bayağı gezdik yani kızımla. Bugünde sabah annem geldi ben spora gittim. Geldim ütülerimi yaptım. Annemde ayakkabı dolabımı düzeltti. Botları falan kaldırdı. Sonra kızımın cicilerini giydirip resmini çektim. Fotoğrafçıya mail attım. Bir tek basılması kaldı. Akşam annem alıp yarın sabah getiricek.

Yarın için menümüz ıspanaklı çarşaf böreği, peynirli poğaça, patates salatası, elmalı kurabiye, muffin ve pastamız. Heralde yeterli gelir. Basit ama güzel bi tarifiniz varsa beklerim kızlar hemen yapabileceğim bişey olursa iyi olur. Malum Defne paçamda oluyor. En fazla yarım saatte hallediyorum herşeyi. Gerçi gelicek olan bi arkadaşım çerkez tavuğu ile parfe yapıcam demişti ama aklıma gelmişken bi arayıp sorayım bugün :uhm:

Çok heyecanlıyım ya yarın büyük gün valla :lepi:

Şimdide kızımı uyuttum. O uyurken ütülediklerimi yerleştireyim. Sonrada akşam için ne yemek yapacağım onu düşüneyim :uhm:

Geçmişe bakamadım henüz. Herşey yolundadır umarım. Akşam bakmaya çalışacağım a.s.

canm emini çok güzel gececek, menüde gayet güzel ark.eger getiririse yeterli olur eger getirmezse bi salata çeşidi daha ekle derim makarna salatası iyi gidiyor ben öyle yapmıştım. sna şimdiden kolay gelsin..

kızlar ben kaçtım defne 1saat oldu kaka yapalı hala bekliyor kuzum.. pcnin şarj kablosu yalnış gelmiş onu götürmüştü akşam getirir eşim ozmana kadar giremem çene çalmaktan şarjını bitirdim valla 1 saatte offff.. çok öptkkk

nurtencim sen uzatma cokk ya haftaya ayarla mutlaka ben öbür hafta ş.dışına çıkabilirim :))

ya kızlar şu verdiğim oylama linki ayın 29 da başlıyormuş o gun tekrar vericem kusura bakmayın ya uğraştırdım sizi ama size zahmet o tarihte tekrar istiyecegim (

Son düzenleme:
pınarcımmyaaa ayy inşallah çok güzel geçer.senin bitti sıra bizde ben daha temizliği bitiremedimya canım menün bence yeterli gibi.daha ne olsunki ama istersen bir salata daha yap:)

pınarcım bak geliriz heeekaydirigubbakcemile3

Başımın üstünde yeriniz var tatlım beklerim mutlaka a.s.

Sağolasın canım a.s. Ay bizede zor geliyordu yanımızdan ayırmak. Burun buruna uyumak iyi ama baktık ne biz nede çocuk rahat edemiyorum ayırdım valla. 3 gecedir yerde yatıyor. Biraz daha alışsın yatağına atacağım inşallah a.s.

Kağan'ıma da çok geçmiş olsun canım ya nasıl yükselmiş ateşi kuzumun. Şimdi daha iyidir inşallah a.s.

Aaaa ben seni motive ederim bacım zaten güzel hatunsun bide kilo versen iyice güzel olucaksın valla hadi bakim başla başla a.s.

Valla canım bende halıyı kapatıyorum ama pislenmesin diye değil. Bizim halılar hala çok tüy çıkarıyor. Defne'de anında ağzına atıyor diye mecbur kapatıyorum. Hem seninki bu dağınıklık ise benim eve hırsız girdi demektir. Ben hergün 3 defa topladığım halde bundan beter yapıyor Defne merak etme. Bide seninkiler kendi odalarını yapıyorlar. Benimki hm kendi odasını, hem salonu, hemde yatak odamı bu hale getiriyor. Yatak odasının dolap kapağı sürgülü olduğundan kilitte takamıyorum. Ama mutfağa, banyoya ve ayakkabılığa kilit taktım rahat ettim a.s.

Cicilerinizi güle güle kullanın canım a.s. Ay bitsin bu temizlik valla fenalık geliyor insana a.s.

Canım çok tatlı çıkmışsınız ya maşallah oğluşuma da Allah uzun ömürler versin a.s.

geliriz şekerim bzim için akşam sabah fark etmez iyi düşündün mü sen davet etmek içinnn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Esen'e de yazdım bacım başımın üstünde yeriniz var kim gelse seve seve kabulümdür a.s.

Ay canım benim ya dişleri zorluyor kuzumu. Çıksada rahatlasa a.s.

İnşallah gönlünüze göre araba bulursunuz kuzum a.s. Nasıl bişey bakıyosunuz aklımızda olsun :uhm:

Sağolasın canım valla heyecan fena halde a.s.

Ohhhh sende iyi gezmişsin valla mis gibi boğaz havası iyi gelmiştir a.s.

Hoşgeldin canım özletiyorsun kendini a.s.

Maşallah kuzuma takma kafana 10 kilo olamadı diye. Sağlıklı olsun da gerisi boş a.s.

Heh saçın içine sinmiş iyi olmuş tekrar boyattığın a.s.

Valla aynen canım ya benimde hergün annem gelmese bi halt edemem inan a.s. Bu ev işleri nankör hiç bitmiyor :umursamaz:

Sağolasın canım a.s. Sizde güzel bi hafta sonu geçirmişsiniz çok sevindim a.s.

Eeeee Boğa bebeği kızım bunlar fenalar fena. Defne'de ne yapacaksa gözüme baka baka yapıyor hiç umrunda değil valla kaydirigubbakcemile3

sagol tubacım amin inş. gelinimiz rüyasında yusuf görmüş abimde efe ikisinide koydular :)) yusuf efe oldu.. yusuf yüzlü:)))

Hayırlı uğurlu olsun canım. Üsmi gibi ömrüde güzel olsun a.s.

pınar neredeeeeeeeeee yaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Burdayım bacımmm özledin mi a.s.

canım inşallah allah kısmet eder de görüşürüz tatlım.

nerde olacak,gezmelerdedir cadı:))

Günahımı alıyorsun kız Ayşe'm ben gezginmiyim kaydirigubbakcemile3

Canım tıkladım ama sende yazmışsın 29'undaymış. Bize yine hatırlat olur mu arada kaynamasın. Bu arada onun o parmağını ben yerim haberiniz olsun a.s.

HAdi gözün aydın canım geldi pc a.s. Ütünü de güzel günlerde kullan canım a.s.

Selam canım sabahtan beri yoğundum ancak geldim a.s.

canm emini çok güzel gececek, menüde gayet güzel ark.eger getiririse yeterli olur eger getirmezse bi salata çeşidi daha ekle derim makarna salatası iyi gidiyor ben öyle yapmıştım. sna şimdiden kolay gelsin..

Sağolasın canım a.s. Evet makarna salatası da yapayım. Annemde yarın zeytinyağlı biber dolması doldururuz dedi. Onu da yaparsam tam olur a.s.

Ay geçmişi okuyup cevaplayana kadar Defdef uyandı. Yemek kaldı yine. Kızıma çorbasını içirip yemeğe girişeyim öptüm sizi kızlar a.s.

pınarcım hazırlıklar bitmiş ne güzel yarın umduğundan daha güzel geçer inşallah defne prensesi öp benim yerime kocaman

tülaycım sıra bizde az kaldı birlikte yaparız hazırlıklarını:)))))))) prenseslerin

aynurcum bitanem nasılsın

pınarcımmyaaa ayy inşallah çok güzel geçer.senin bitti sıra bizde ben daha temizliği bitiremedimya canım menün bence yeterli gibi.daha ne olsunki ama istersen bir salata daha yap:)

Sağolasın canım benim biter biter sıkma canını. Benim yardıma annemle kayınvalidem gelmeseydi daha 1 ay bitiremezdim heralde kaydirigubbakcemile3

Ya makarna salatası yapayım yada yarın zeytinyağlı biber dolması doldurayım diyorum bakalım annem sabah gelsinde karar veririz artık sağolasın canım a.s.

Çok sağolasın canım benim öperim tabi sende kızlarını öp benim için. Bu arada resim yüklemedim hala beklemedeyiz a.s.

hülya ile nurten cadısı esene gidiyolar h.sonu
hülyaaa neden şifreli yayın yapıyorsun kızımmm
decodermi alacağız çözmek için

esen de benide çağırdı ama gelmem zor gezin bakalımmmmmmmmmmmmm b.paşaya taşınayım bende gezeceğimmm

pınarcığım eminimkii harika bir parti olacak cnmm şimdiden sabırsızlıkla bekliyorum resimlerii

demek büyük gün yarın hee :lepi::lepi:hadi bakalım kolay gelsin bacım ..bendecede menü yeterli ..elelrinize sağlık ohh mis gibi ..bakarsın süpriz yaparızzzz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

gazelinde parmağı sana pek kalmaz bacımm kendi çıkarmıyorki ağzından sen yiyesinnnn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hülyacım şansını kaçırdın:))))))))))))))))) canımm ne demek tabiki atarız

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

klava:klava:klava: ulen uyuz karuuu alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

esen ev sahibi oldugu için o zaten herkezi davet edecekti onun solemesi daha uygun diye ben bişi solemedimmm ...

Aşk olsun sana he senden mi saklıcaz canım yaa senağlamasenağlama

hem sen neden b.paşa ya gidiyon hani teras keyfi yapacaktıkk...

Son düzenleme:
ay kızlar hepinize selamlar a.s. bugün bir müsait olup giremedim daha yeni toparladım işlerimi valla.
bu arada doğum günü fotolarını ekledim kızlar 1 saattir de ona uğraşıyorum bakın bakalım nasıl olmuş doğum günümüz...

pınarcım heyecan dorukta dimi darısı senin atlatmana canım hayırlısyla merakla bekliyorum defne kuzumun resimlerini..kaydirigubbakcemile2

aynur canım iyiyim valla çalışıyorum işler yap yap bitmiyor.selinimde iyi teyzesi.sen nasılsın alperenim nasıl..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…