2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

hülya garusu bizim ev satılacakta ben b.paşaya taşınacağımda ooooo çokkk varrr çokk

kızlar ben kaçtım iyi akşamlar.felaket midem bulanıyor(((((((( 2 günüdür limonlu çaydan başka bişey içemiyorumya nedir bu anlamadım offfff:

Aha ortalık karıştı kaydirigubbakcemile3

pınarcığım eminimkii harika bir parti olacak cnmm şimdiden sabırsızlıkla bekliyorum resimlerii

Sağolasınız kızlar bende heyecanla bekliyorum yarın akşamı. İnşallah herşey gönlümüzce geçer a.s. Gelebilecek olanları da zevkle ağırlarım. Mutlaka gelin kızlar a.s.

kızlar ben kaçtım iyi akşamlar.felaket midem bulanıyor(((((((( 2 günüdür limonlu çaydan başka bişey içemiyorumya nedir bu anlamadım offfff:

Geçmiş olsun canım ya neden oldu acaba :uhm: Kız Selin'e kardeş gelmesin sakın kaydirigubbakcemile3

Bende Defdoş'a çorba içirdim mis gibi a.s.

Ispanak yaptım. Eşim gelince bi yumurta kırarım üzerine. Yanına da bi makarna bitti gitti a.s.

inanın imkanım olsa hepinizin doğum gününe katılmayı çok isterdim ama ne yapalım kısmet böyleymiş..senağlama

Bende Defdoş'a çorba içirdim mis gibi a.s.

Ispanak yaptım. Eşim gelince bi yumurta kırarım üzerine. Yanına da bi makarna bitti gitti a.s.

ohh afiyet olsun canım..cokacimcoook

bilmeeeemmm:sm_confused: öyle misin acaba???kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

inanın imkanım olsa hepinizin doğum gününe katılmayı çok isterdim ama ne yapalım kısmet böyleymiş..senağlama

ohh afiyet olsun canım..cokacimcoook

Ay canım İstanbul'a yolun düşerse mutlaka misafir etmek isterim seni a.s.

Sağolasın tatlım a.s.

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Ay canım İstanbul'a yolun düşerse mutlaka misafir etmek isterim seni a.s.

Sağolasın tatlım a.s.

inşallah canım kısmet..
bende sizleri görmeyi çok isterim gerçekten..opuyorumnanaktan

Selam Kızlar,

Pat dıye gırecem alıntı yapmaya kalksam Bora uyanıcak.Ya bu cocuk cok dusuyo kızler bı sanıye ınanın tuvalete bırakıp gıdemıyorum.Hep gezıcekmıs.Ama dengede tam oturmadı hala hep yerlerde kendılerı.Elımdende tutmak ıstemıyor.Bebışlerı yuruyen anneler ne kadar sonra azalıyor dusup kalmalar bı yazın ya.

Pınar bacısı yıne turlamıs istanbulu.Ayy ben bıle heyecan yaptım yarın akşam ıcın.Bak bız alısığız senın onlıne bağlanmana bekletme bızı haa:)))

Nurten sonunda kavustun sende pc ne.Hadı bakalım hayırlısı olsun.Utu super dımı benımde ondan var cok memnunum.

Hulya,Esen ve Nurten dusman mı catlatıyosunuz sız bee her hafta her hafta bulusma.Ayıp oluyor ama:))

Tulay canım ne ıs bu bulantı fılan yoksa?

Daha bıber dolması yapıcam kactım kızlar.

kızlar sağolun burayada yeni bakabildim tekrar teşekkür ederim...

Kizlar Selamlar,

Kac gündür yazamiyorum. Gecmise bakayim dedim ama sanirim yetistiremeyecegim. Gece bakarim artik. Bizde tempo tam gaz devam ediyor, Doruk iyice zivanadan cikti ama hala yürümüyor. Yürüse yürüyecek ama acayip korkuyor yürümekten. Kendi haline biraktik bakalim ne zaman güvenecek kendine...
Havuz aldik ona, dün hava cok güzeldi, bahceye kurduk, cok eglendi. Sanirim denizide sever. Sevmeyen cocuk yoktur sanirim. Iyide olur, yazin 3 hafta Dorugu denize götürme bahanesiyle, evden tüyerim. O sicakta hergün ta gecenin bir yarilarina kadar, dolup dolup bosalan misafir hic cekilmez zaten. Benimki tatil degil, cin iskencesi oluyor her senemafoldumben...

Bu arada sabah gidip yurtdisina cikma durumunda, doktor masraflarimizin karsilanip karsilanmayacagini sigortaya sordum. Istedigimiz hastaneye gidebilirmisiz, ödemeyi oradan yapip, bana verdikleri evraklari kaseletirsem, tüm parami döndügümde alabilirmisim. Iyi oldu, böylece hem ben, hemde Doruk güzel bir muayene oluruz.

Sabah görümcem aradi, esim evde sanarak. Sinirlerimi ziplatti, hala kendime gelemedim. Iki haftadir "Emekli olacagim, islerim sadece Istanbul'da oluyor" diye, onca masraf cikartarak Istanbul'a aslinda eglenmeye gitmisti. Gitmesi bir olay oldu, gelmesi ayri. Gelir gelmezde bizi aradi. Sesimi duyunca önce konusmakta tereddüt etti, sonra konustu. Cenesi bir düstü sonra, 1 saat kapatmadi telefonu. Balik corbasi yapmistim ogluma, onu söyledim.
Yorum aynen su: "Ayy cocuk oranin bayat baliklarini hic yer mi? Kötüdür onlarin tadi. Bide balik corbasi, iyy kokar o be..." Gelde sinir küpü olma. Sanki ömrünce burada yasamista, balik yemis. Ve sanki bizde salagiz, 1 yasinda bebege bayat balik yediriyoruz. Sakin sakin durumu acikladim, konuyu kapadim. Sonra, Istanbul'a gelecegimizi duydu, acayip rahatsiz oldu bu durumdan. Yorumu, "Kardesin zaten nikahini yapmamis miydi, ne gerek var dügüne. Evliler artik nasil olsa...(Pis bir siritis)" bu sefer sinirimi cok zor kontrol ederek: Neden dügün yapmasin anlamadim? Nikahi, esinin evraklarini düzenleyebilmek icin 1 sene önce yapti, bu sene de dügünü oluyor. Sen evlendiginde, dügüne cok karsiysan yapmazsin dedim gülerek. Ama insanlarin tercihlerine ve zevklerini kinamak ya da elestirmek dogru degil diye de devam ettim. Öyle demek istememis, yanlis anlamisim. Onca strese ne gerek varmis, zaten calisiyormus, yoruluyormus bla bla bla. Durumu toparlamaya calisti. Esime anlattim, esimde dalga geciyor benimle. Onu da davet etseydin diye. Ederim aslinda etmesine de, cidden etsem bundan en cok yine esim rahatsiz olur.

Birkac gün yazmayinca cenem feci düstü. Dün Aynur'cugumun hediyelerini nihayet aldim. Daha dogrusu eksikleri tamamladim, bizim iki beyefendi uyanirsa birazdan postalamaya gidecegiz. Öptüm kizlar sizi, sonra görüsürüz yine...

Ceren ıyi Aksamlar canım.

Fılız tatlım kusura bakma ama ne cıns bı görümcen var ya.Kusurada bakmazsın emınım:)))Patavatsız ınsanlar hep var cevremızde malesef.Doruğu senden daha cok dusunur gıbı tavırlar hep.Sende tası tası gedığıne koymussun ama kendı duğununnu yapmazsın dıye.
Ya havalar orda sıcakmı Fılız havuz keyfı yapıcak kadar.Bız evde tıkıldık oturuyoruz.Bırde Bora suyu hıc sevmıyor ya umarım becerırım bende sevdırme ısını.

h.g şekerim hemen bakayım resimlere .)

hülya garusu bizim ev satılacakta ben b.paşaya taşınacağımda ooooo çokkk varrr çokk

hadi bakalım bekliyoruz

oyy hayırdır inşAllahhh ?? :))

valla cnm bizimki şu an tam anlamıyla yürüyor ama düşmüyormu dersen eskisine nazaran daha çok düşüyor..çünkü kendine guveni geldi ve daha dikkatsiz davrandığı için pat küt yerlerde ...ilk başlarda korktuğundan dolayı daha temkinliydi..ama artık değil...sanırım 1 ay daha sürer bizim bu düşmeler...

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3siz ordan hergün hergün bizi çatlatırken iy oluyordu değil mi??
hele havalar iyice ısınsın bak daha ne aktiviteler yaparız dimi kızlar ??
bi ara istanbullular buluşmayı bile beceremiyor diye adımızı çıkarmıştınız kaydirigubbakcemile3

h.g cnm ...
malesef etrafımızda bu şekilde herşeye muhalefet olan patavatsız cokkk....aslında muhatap bile olmaya değmez ..hiç sinirini bozma boşver bırak kendi çalsın kendi oynasın :)

hulya sana yorum yok :)))))))
pınarcım ohh ne guzel hazırlıkların tamam bırde atlattınmı dogumgunu rahatlarsın sen hafta sonu yapmıycakmıydın yarınmı yapıcan canım ( sibel yanlış bılgı canım görüşcez senınle :)))))))))))),
filizcim merak etme o patavatsızlardan herkesın etrafında var sen yıne şanslısın en azından uzaktalar takma canım boşver

Ne zamandan beridir hediyelerimizin resmini koyucam bir türlü fırsat bulamadım.

Buyrun bakalım;

Semroş tetemin hediyesi

Sevgili kaynanamın hediyesi

Tülay tetemin hediyesi albümümde var ama doğumgünü resimlerini yerleştirip ananeme götürdüğümüz için onu annanemde unuttuk sonra çekicez resmini

Çok teşekkür ediyorum hepinize çok beğendim hediyelerimi

Son düzenleme:
çok güzeller sibelciğim güle güle kullanın....
bende koyayım yaww dolaba yerleştirdim....

bende hiçbir arkadaşıma yollamadım hediyeleri valla ....ama büyük doğumgünümüzü bekliorum... :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…