kızlar ben kaçtım iyi akşamlar.felaket midem bulanıyor(((((((( 2 günüdür limonlu çaydan başka bişey içemiyorumya nedir bu anlamadım offfff:
Günahımı alıyorsun kız Ayşe'm ben gezginmiyim kaydirigubbakcemile3
.
kızlar ben kaçtım iyi akşamlar.felaket midem bulanıyor(((((((( 2 günüdür limonlu çaydan başka bişey içemiyorumya nedir bu anlamadım offfff:
hülya ile nurten cadısı esene gidiyolar h.sonu
hülyaaa neden şifreli yayın yapıyorsun kızımmm
decodermi alacağız çözmek için
esen de benide çağırdı ama gelmem zor gezin bakalımmmmmmmmmmmmm b.paşaya taşınayım bende gezeceğimmm
klava: klava: klava: ulen uyuz karuuu alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
esen ev sahibi oldugu için o zaten herkezi davet edecekti onun solemesi daha uygun diye ben bişi solemedimmm ...
Aşk olsun sana he senden mi saklıcaz canım yaa senağlamasenağlama
hem sen neden b.paşa ya gidiyon hani teras keyfi yapacaktıkk...
pınarcığım eminimkii harika bir parti olacak cnmm şimdiden sabırsızlıkla bekliyorum resimlerii
demek büyük gün yarın hee :lepi::lepi:hadi bakalım kolay gelsin bacım ..bendecede menü yeterli ..elelrinize sağlık ohh mis gibi ..bakarsın süpriz yaparızzzz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
gazelinde parmağı sana pek kalmaz bacımm kendi çıkarmıyorki ağzından sen yiyesinnnn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ay kızlar hepinize selamlar a.s. bugün bir müsait olup giremedim daha yeni toparladım işlerimi valla.
bu arada doğum günü fotolarını ekledim kızlar 1 saattir de ona uğraşıyorum bakın bakalım nasıl olmuş doğum günümüz...
pınarcım heyecan dorukta dimi darısı senin atlatmana canım hayırlısyla merakla bekliyorum defne kuzumun resimlerini..kaydirigubbakcemile2
Aha ortalık karıştı kaydirigubbakcemile3
Sağolasınız kızlar bende heyecanla bekliyorum yarın akşamı. İnşallah herşey gönlümüzce geçer a.s. Gelebilecek olanları da zevkle ağırlarım. Mutlaka gelin kızlar a.s.
Geçmiş olsun canım ya neden oldu acaba :uhm: Kız Selin'e kardeş gelmesin sakın kaydirigubbakcemile3
Bende Defdoş'a çorba içirdim mis gibi a.s.
Ispanak yaptım. Eşim gelince bi yumurta kırarım üzerine. Yanına da bi makarna bitti gitti a.s.
bilmeeeemmm:sm_confused: öyle misin acaba???kaydirigubbakcemile3
inanın imkanım olsa hepinizin doğum gününe katılmayı çok isterdim ama ne yapalım kısmet böyleymiş..senağlama
ohh afiyet olsun canım..cokacimcoook
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Ay canım İstanbul'a yolun düşerse mutlaka misafir etmek isterim seni a.s.
Sağolasın tatlım a.s.
Merhaba kızlaarr..
Herkesler ii, keyifler yerinde görünüyor..Aman nazar değmesin...
gezmelere gidiliyor,doğumgünleri yapılıyor..ne mutlu bugünleri de gördük..
ceren çok tatlı görünüyorsunuz..İNŞ damatlığıı da görürsün berkenin...
Biz de iiyiz..havalar ısındı.. evde pek durmuyoruzz..oğluşumn son halini ekleyecektim site hata verdi maalesef...başka zaman artık...
saçlarımız uzadı ama yaşımıı doldurmamız az kaldı sonra kel ypmayı dşünüyorum..nasılsa önümüz yaz şapkalarla kamufle ederiz hemde rahat ederiz artık...
Arada takip edebiliyoruz burdan sizleri..öpüyoruz hepinizi...
canım çok sağol. karşılayacak dayımlar var anadolu yakasında. yakınlarda kim oturuyor diye merak etmiştim sadece:)
amin canım. sağolasın.
ayy sorma canım yaa, çok fenaydı çokk!!(
istanbul'a da 1 haftalığına gidecez. arada birde yalova'ya geçecez. fırsat kalır mı bilmiyorum ama bende çok isterim:)) mesafesi ne kadar ki istanbul'a?
sağol canım benim.
oyy çok güzel görünüyorsunuz canım. berkem de pek bi şeker olmuş maşallah!! :))
hoşgeldin canım. kuzumun doğum günü tekrardan kutlu olsun:)
Selam İyi Akşamlar Kızlar....
Daha sımdı fırsat buldum oturmaya ben. ya cok tembelım yada cok pısım anlamadım bu ısı.Abla var yınede ısım bıtmıyor benım.Borada saolsun melek gıbı masum olduğu ıcın nefes alamıyorum valla bazen.
Burnu fecı tıkalı yıne boceğimin.Denemedığım sprey,vıks,buhar tıpı kalmadı.Aksa rahatlıycak ama akamıyor bır turlu.Tabı boyle olunca ne uykumuz uyku ne mamamız mama hersey paramparça.Şimdi yıne dus aldırdım sıcak su ıyı gelır dıye bakalım ne kadar uyuycak.
Bırso evın mıs gıbı valla anacım.Bende tek cocuk var daha dağınık.Takılma ama sende olucak tabı tem hareketlı zamanları.Kusur bulanda hıc gelmesın zaten.
Ceren oğlumun yenı yası hayırlı olsun.İkinizde cok guzel olmussunuz masallah.Topu bıze attınız desene.
Tuba yoksa sen bızı kıskandın mı?Ay daha dur yaz gelmedı ve benım arabam gelmedı.Bıde o zaman bakın bıze:)))
Burcu cok gecmıs olsun canım.Kıyamam yavrum yaa.Insallah kolay atlatır boncuk.Ama zaten Borada bı duzelemedı en tehlıkelı aylardayız.Umarım ıyıdır sımdı.
Nurten hadı kız becer su resım ısını.Cok guzeldınız fotoda.Saclarada takmıssın heralde.Ama resımde cok guzeldı yaa.Bebeğinizde gelmıs gözunuz aydın canım.
Banu ve Tulayda bı yaramalık yoktu anladığım.Yoğunluk dısında.
Bu arada yoğurt mayalayıp geleyım yıne.
Başımın üstünde yeriniz var tatlım beklerim mutlaka a.s.
Sağolasın canım a.s. Ay bizede zor geliyordu yanımızdan ayırmak. Burun buruna uyumak iyi ama baktık ne biz nede çocuk rahat edemiyorum ayırdım valla. 3 gecedir yerde yatıyor. Biraz daha alışsın yatağına atacağım inşallah a.s.
Kağan'ıma da çok geçmiş olsun canım ya nasıl yükselmiş ateşi kuzumun. Şimdi daha iyidir inşallah a.s.
Aaaa ben seni motive ederim bacım zaten güzel hatunsun bide kilo versen iyice güzel olucaksın valla hadi bakim başla başla a.s.
Valla canım bende halıyı kapatıyorum ama pislenmesin diye değil. Bizim halılar hala çok tüy çıkarıyor. Defne'de anında ağzına atıyor diye mecbur kapatıyorum. Hem seninki bu dağınıklık ise benim eve hırsız girdi demektir. Ben hergün 3 defa topladığım halde bundan beter yapıyor Defne merak etme. Bide seninkiler kendi odalarını yapıyorlar. Benimki hm kendi odasını, hem salonu, hemde yatak odamı bu hale getiriyor. Yatak odasının dolap kapağı sürgülü olduğundan kilitte takamıyorum. Ama mutfağa, banyoya ve ayakkabılığa kilit taktım rahat ettim a.s.
Cicilerinizi güle güle kullanın canım a.s. Ay bitsin bu temizlik valla fenalık geliyor insana a.s.
Canım çok tatlı çıkmışsınız ya maşallah oğluşuma da Allah uzun ömürler versin a.s.
Esen'e de yazdım bacım başımın üstünde yeriniz var kim gelse seve seve kabulümdür a.s.
Ay canım benim ya dişleri zorluyor kuzumu. Çıksada rahatlasa a.s.
İnşallah gönlünüze göre araba bulursunuz kuzum a.s. Nasıl bişey bakıyosunuz aklımızda olsun :uhm:
Sağolasın canım valla heyecan fena halde a.s.
Ohhhh sende iyi gezmişsin valla mis gibi boğaz havası iyi gelmiştir a.s.
Hoşgeldin canım özletiyorsun kendini a.s.
Maşallah kuzuma takma kafana 10 kilo olamadı diye. Sağlıklı olsun da gerisi boş a.s.
Heh saçın içine sinmiş iyi olmuş tekrar boyattığın a.s.
Valla aynen canım ya benimde hergün annem gelmese bi halt edemem inan a.s. Bu ev işleri nankör hiç bitmiyor :umursamaz:
Sağolasın canım a.s. Sizde güzel bi hafta sonu geçirmişsiniz çok sevindim a.s.
Eeeee Boğa bebeği kızım bunlar fenalar fena. Defne'de ne yapacaksa gözüme baka baka yapıyor hiç umrunda değil valla kaydirigubbakcemile3
Hayırlı uğurlu olsun canım. Üsmi gibi ömrüde güzel olsun a.s.
Burdayım bacımmm özledin mi a.s.
Günahımı alıyorsun kız Ayşe'm ben gezginmiyim kaydirigubbakcemile3
Canım tıkladım ama sende yazmışsın 29'undaymış. Bize yine hatırlat olur mu arada kaynamasın. Bu arada onun o parmağını ben yerim haberiniz olsun a.s.
HAdi gözün aydın canım geldi pc a.s. Ütünü de güzel günlerde kullan canım a.s.
Selam canım sabahtan beri yoğundum ancak geldim a.s.
Sağolasın canım a.s. Evet makarna salatası da yapayım. Annemde yarın zeytinyağlı biber dolması doldururuz dedi. Onu da yaparsam tam olur a.s.
ay kızlar hepinize selamlar a.s. bugün bir müsait olup giremedim daha yeni toparladım işlerimi valla.
bu arada doğum günü fotolarını ekledim kızlar 1 saattir de ona uğraşıyorum bakın bakalım nasıl olmuş doğum günümüz...
pınarcım heyecan dorukta dimi darısı senin atlatmana canım hayırlısyla merakla bekliyorum defne kuzumun resimlerini..kaydirigubbakcemile2
hülya garusu bizim ev satılacakta ben b.paşaya taşınacağımda ooooo çokkk varrr çokk
Selam Kızlar,
Pat dıye gırecem alıntı yapmaya kalksam Bora uyanıcak.Ya bu cocuk cok dusuyo kızler bı sanıye ınanın tuvalete bırakıp gıdemıyorum.Hep gezıcekmıs.Ama dengede tam oturmadı hala hep yerlerde kendılerı.Elımdende tutmak ıstemıyor.Bebışlerı yuruyen anneler ne kadar sonra azalıyor dusup kalmalar bı yazın ya.
Pınar bacısı yıne turlamıs istanbulu.Ayy ben bıle heyecan yaptım yarın akşam ıcın.Bak bız alısığız senın onlıne bağlanmana bekletme bızı haa:)))
Nurten sonunda kavustun sende pc ne.Hadı bakalım hayırlısı olsun.Utu super dımı benımde ondan var cok memnunum.
Hulya,Esen ve Nurten dusman mı catlatıyosunuz sız bee her hafta her hafta bulusma.Ayıp oluyor ama:))
Tulay canım ne ıs bu bulantı fılan yoksa?
Daha bıber dolması yapıcam kactım kızlar.
Kizlar Selamlar,
Kac gündür yazamiyorum. Gecmise bakayim dedim ama sanirim yetistiremeyecegim. Gece bakarim artik. Bizde tempo tam gaz devam ediyor, Doruk iyice zivanadan cikti ama hala yürümüyor. Yürüse yürüyecek ama acayip korkuyor yürümekten. Kendi haline biraktik bakalim ne zaman güvenecek kendine...
Havuz aldik ona, dün hava cok güzeldi, bahceye kurduk, cok eglendi. Sanirim denizide sever. Sevmeyen cocuk yoktur sanirim. Iyide olur, yazin 3 hafta Dorugu denize götürme bahanesiyle, evden tüyerim. O sicakta hergün ta gecenin bir yarilarina kadar, dolup dolup bosalan misafir hic cekilmez zaten. Benimki tatil degil, cin iskencesi oluyor her senemafoldumben...
Bu arada sabah gidip yurtdisina cikma durumunda, doktor masraflarimizin karsilanip karsilanmayacagini sigortaya sordum. Istedigimiz hastaneye gidebilirmisiz, ödemeyi oradan yapip, bana verdikleri evraklari kaseletirsem, tüm parami döndügümde alabilirmisim. Iyi oldu, böylece hem ben, hemde Doruk güzel bir muayene oluruz.
Sabah görümcem aradi, esim evde sanarak. Sinirlerimi ziplatti, hala kendime gelemedim. Iki haftadir "Emekli olacagim, islerim sadece Istanbul'da oluyor" diye, onca masraf cikartarak Istanbul'a aslinda eglenmeye gitmisti. Gitmesi bir olay oldu, gelmesi ayri. Gelir gelmezde bizi aradi. Sesimi duyunca önce konusmakta tereddüt etti, sonra konustu. Cenesi bir düstü sonra, 1 saat kapatmadi telefonu. Balik corbasi yapmistim ogluma, onu söyledim.
Yorum aynen su: "Ayy cocuk oranin bayat baliklarini hic yer mi? Kötüdür onlarin tadi. Bide balik corbasi, iyy kokar o be..." Gelde sinir küpü olma. Sanki ömrünce burada yasamista, balik yemis. Ve sanki bizde salagiz, 1 yasinda bebege bayat balik yediriyoruz. Sakin sakin durumu acikladim, konuyu kapadim. Sonra, Istanbul'a gelecegimizi duydu, acayip rahatsiz oldu bu durumdan. Yorumu, "Kardesin zaten nikahini yapmamis miydi, ne gerek var dügüne. Evliler artik nasil olsa...(Pis bir siritis)" bu sefer sinirimi cok zor kontrol ederek: Neden dügün yapmasin anlamadim? Nikahi, esinin evraklarini düzenleyebilmek icin 1 sene önce yapti, bu sene de dügünü oluyor. Sen evlendiginde, dügüne cok karsiysan yapmazsin dedim gülerek. Ama insanlarin tercihlerine ve zevklerini kinamak ya da elestirmek dogru degil diye de devam ettim. Öyle demek istememis, yanlis anlamisim. Onca strese ne gerek varmis, zaten calisiyormus, yoruluyormus bla bla bla. Durumu toparlamaya calisti. Esime anlattim, esimde dalga geciyor benimle. Onu da davet etseydin diye. Ederim aslinda etmesine de, cidden etsem bundan en cok yine esim rahatsiz olur.
Birkac gün yazmayinca cenem feci düstü. Dün Aynur'cugumun hediyelerini nihayet aldim. Daha dogrusu eksikleri tamamladim, bizim iki beyefendi uyanirsa birazdan postalamaya gidecegiz. Öptüm kizlar sizi, sonra görüsürüz yine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?