Ne zamandan beridir hediyelerimizin resmini koyucam bir türlü fırsat bulamadım.
Buyrun bakalım;
Semroş tetemin hediyesi
Sevgili kaynanamın hediyesi
Tülay tetemin hediyesi albümümde var ama doğumgünü resimlerini yerleştirip ananeme götürdüğümüz için onu annanemde unuttuk sonra çekicez resmini
Çok teşekkür ediyorum hepinize çok beğendim hediyelerimi
çok güzeller sibelciğim güle güle kullanın....
bende koyayım yaww dolaba yerleştirdim....
bende hiçbir arkadaşıma yollamadım hediyeleri valla ....ama büyük doğumgünümüzü bekliorum... :))
cok guzel hedıyelerınız canım alan arkadasların cok zevklıymış :)))))))))))) gule gule kullanın
hahahhah manyak garularrrralsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
hülyacağım hediyeleri kargo ile yollasam 3 kere yalovaya giderim o yüzden yalovaya sakladım
inşallah canım kısmet..
bende sizleri görmeyi çok isterim gerçekten..opuyorumnanaktan
Selam Kızlar,
Pat dıye gırecem alıntı yapmaya kalksam Bora uyanıcak.Ya bu cocuk cok dusuyo kızler bı sanıye ınanın tuvalete bırakıp gıdemıyorum.Hep gezıcekmıs.Ama dengede tam oturmadı hala hep yerlerde kendılerı.Elımdende tutmak ıstemıyor.Bebışlerı yuruyen anneler ne kadar sonra azalıyor dusup kalmalar bı yazın ya.
Pınar bacısı yıne turlamıs istanbulu.Ayy ben bıle heyecan yaptım yarın akşam ıcın.Bak bız alısığız senın onlıne bağlanmana bekletme bızı haa:)))
Nurten sonunda kavustun sende pc ne.Hadı bakalım hayırlısı olsun.Utu super dımı benımde ondan var cok memnunum.
Hulya,Esen ve Nurten dusman mı catlatıyosunuz sız bee her hafta her hafta bulusma.Ayıp oluyor ama:))
Tulay canım ne ıs bu bulantı fılan yoksa?
Daha bıber dolması yapıcam kactım kızlar.
iyi akşamlar herkeseeeee zemuszemus
Kizlar Selamlar,
Kac gündür yazamiyorum. Gecmise bakayim dedim ama sanirim yetistiremeyecegim. Gece bakarim artik. Bizde tempo tam gaz devam ediyor, Doruk iyice zivanadan cikti ama hala yürümüyor. Yürüse yürüyecek ama acayip korkuyor yürümekten. Kendi haline biraktik bakalim ne zaman güvenecek kendine...
Havuz aldik ona, dün hava cok güzeldi, bahceye kurduk, cok eglendi. Sanirim denizide sever. Sevmeyen cocuk yoktur sanirim. Iyide olur, yazin 3 hafta Dorugu denize götürme bahanesiyle, evden tüyerim. O sicakta hergün ta gecenin bir yarilarina kadar, dolup dolup bosalan misafir hic cekilmez zaten. Benimki tatil degil, cin iskencesi oluyor her senemafoldumben...
Bu arada sabah gidip yurtdisina cikma durumunda, doktor masraflarimizin karsilanip karsilanmayacagini sigortaya sordum. Istedigimiz hastaneye gidebilirmisiz, ödemeyi oradan yapip, bana verdikleri evraklari kaseletirsem, tüm parami döndügümde alabilirmisim. Iyi oldu, böylece hem ben, hemde Doruk güzel bir muayene oluruz.
Sabah görümcem aradi, esim evde sanarak. Sinirlerimi ziplatti, hala kendime gelemedim. Iki haftadir "Emekli olacagim, islerim sadece Istanbul'da oluyor" diye, onca masraf cikartarak Istanbul'a aslinda eglenmeye gitmisti. Gitmesi bir olay oldu, gelmesi ayri. Gelir gelmezde bizi aradi. Sesimi duyunca önce konusmakta tereddüt etti, sonra konustu. Cenesi bir düstü sonra, 1 saat kapatmadi telefonu. Balik corbasi yapmistim ogluma, onu söyledim.
Yorum aynen su: "Ayy cocuk oranin bayat baliklarini hic yer mi? Kötüdür onlarin tadi. Bide balik corbasi, iyy kokar o be..." Gelde sinir küpü olma. Sanki ömrünce burada yasamista, balik yemis. Ve sanki bizde salagiz, 1 yasinda bebege bayat balik yediriyoruz. Sakin sakin durumu acikladim, konuyu kapadim. Sonra, Istanbul'a gelecegimizi duydu, acayip rahatsiz oldu bu durumdan. Yorumu, "Kardesin zaten nikahini yapmamis miydi, ne gerek var dügüne. Evliler artik nasil olsa...(Pis bir siritis)" bu sefer sinirimi cok zor kontrol ederek: Neden dügün yapmasin anlamadim? Nikahi, esinin evraklarini düzenleyebilmek icin 1 sene önce yapti, bu sene de dügünü oluyor. Sen evlendiginde, dügüne cok karsiysan yapmazsin dedim gülerek. Ama insanlarin tercihlerine ve zevklerini kinamak ya da elestirmek dogru degil diye de devam ettim. Öyle demek istememis, yanlis anlamisim. Onca strese ne gerek varmis, zaten calisiyormus, yoruluyormus bla bla bla. Durumu toparlamaya calisti. Esime anlattim, esimde dalga geciyor benimle. Onu da davet etseydin diye. Ederim aslinda etmesine de, cidden etsem bundan en cok yine esim rahatsiz olur.
Birkac gün yazmayinca cenem feci düstü. Dün Aynur'cugumun hediyelerini nihayet aldim. Daha dogrusu eksikleri tamamladim, bizim iki beyefendi uyanirsa birazdan postalamaya gidecegiz. Öptüm kizlar sizi, sonra görüsürüz yine...
hulya sana yorum yok :)))))))
pınarcım ohh ne guzel hazırlıkların tamam bırde atlattınmı dogumgunu rahatlarsın sen hafta sonu yapmıycakmıydın yarınmı yapıcan canım ( sibel yanlış bılgı canım görüşcez senınle :)))))))))))),
filizcim merak etme o patavatsızlardan herkesın etrafında var sen yıne şanslısın en azından uzaktalar takma canım boşver
Buyrun bakalım;
Semroş tetemin hediyesi
Sevgili kaynanamın hediyesi
Tülay tetemin hediyesi albümümde var ama doğumgünü resimlerini yerleştirip ananeme götürdüğümüz için onu annanemde unuttuk sonra çekicez resmini
Çok teşekkür ediyorum hepinize çok beğendim hediyelerimi
ay geçmişi okumaya çalıştım beceremedim Ahsen izin vermiyor eşimde büyükçekmecede bekliyor arabayla onu gidip alıcaz:)
gelirim kızlar öpüyorum sizi
pınar canım nasılsın günlerin baya yoğun geçiyo anlaşılan defne prenses nasıl ben şimdiden doğum gününü kutluyorum prensesin öp benim için annesi.kızlar sizler nasılsınız forum boş nerelerdesiniz huhuuuuuu bende alperenle uğraşıyorum
Saol canım.Ohh sende hızlanmaya baslamıssın.Bebısler buyuyunce eskı hayatlara donuyoruz galıba.]
Kızlar selam a.s.
Dün sabah kahvaltıdan sonra aldım Defdoş'u atladım otobüse Üsküdar'a gittim annemin yanına. Rahat gittik ama bide Defne hanım emek isteyip kıyameti koparmasaydı daha iyi olucaktı kaydirigubbakcemile3 Allah'tan yanımda hırkam vardıda üstümüze örtüp işlemi gerçekleştirdim kaydirigubbakcemile3 Annemle birlikte kızıma d.günü için elbisesinin altına ayakkabısını, çorabını ve tokasını aldım. Pasta siparişini verdim. Bikaç bişey daha aldım Defdoş'a. Sonra annemle oturup nargile keyfi yaptım. Daha doğrusu ben yaptım annem Defdoş'un peşine dolandı kaydirigubbakcemile3 Ordan da metrobüse atlayıp kayınvalideme gittim. Bayağı gezdik yani kızımla. Bugünde sabah annem geldi ben spora gittim. Geldim ütülerimi yaptım. Annemde ayakkabı dolabımı düzeltti. Botları falan kaldırdı. Sonra kızımın cicilerini giydirip resmini çektim. Fotoğrafçıya mail attım. Bir tek basılması kaldı. Akşam annem alıp yarın sabah getiricek.
Yarın için menümüz ıspanaklı çarşaf böreği, peynirli poğaça, patates salatası, elmalı kurabiye, muffin ve pastamız. Heralde yeterli gelir. Basit ama güzel bi tarifiniz varsa beklerim kızlar hemen yapabileceğim bişey olursa iyi olur. Malum Defne paçamda oluyor. En fazla yarım saatte hallediyorum herşeyi. Gerçi gelicek olan bi arkadaşım çerkez tavuğu ile parfe yapıcam demişti ama aklıma gelmişken bi arayıp sorayım bugün :uhm:
Çok heyecanlıyım ya yarın büyük gün valla :lepi:
Şimdide kızımı uyuttum. O uyurken ütülediklerimi yerleştireyim. Sonrada akşam için ne yemek yapacağım onu düşüneyim :uhm:
Geçmişe bakamadım henüz. Herşey yolundadır umarım. Akşam bakmaya çalışacağım a.s.
Kizlar Selamlar,
Kac gündür yazamiyorum. Gecmise bakayim dedim ama sanirim yetistiremeyecegim. Gece bakarim artik. Bizde tempo tam gaz devam ediyor, Doruk iyice zivanadan cikti ama hala yürümüyor. Yürüse yürüyecek ama acayip korkuyor yürümekten. Kendi haline biraktik bakalim ne zaman güvenecek kendine...
Havuz aldik ona, dün hava cok güzeldi, bahceye kurduk, cok eglendi. Sanirim denizide sever. Sevmeyen cocuk yoktur sanirim. Iyide olur, yazin 3 hafta Dorugu denize götürme bahanesiyle, evden tüyerim. O sicakta hergün ta gecenin bir yarilarina kadar, dolup dolup bosalan misafir hic cekilmez zaten. Benimki tatil degil, cin iskencesi oluyor her senemafoldumben...
Bu arada sabah gidip yurtdisina cikma durumunda, doktor masraflarimizin karsilanip karsilanmayacagini sigortaya sordum. Istedigimiz hastaneye gidebilirmisiz, ödemeyi oradan yapip, bana verdikleri evraklari kaseletirsem, tüm parami döndügümde alabilirmisim. Iyi oldu, böylece hem ben, hemde Doruk güzel bir muayene oluruz.
Sabah görümcem aradi, esim evde sanarak. Sinirlerimi ziplatti, hala kendime gelemedim. Iki haftadir "Emekli olacagim, islerim sadece Istanbul'da oluyor" diye, onca masraf cikartarak Istanbul'a aslinda eglenmeye gitmisti. Gitmesi bir olay oldu, gelmesi ayri. Gelir gelmezde bizi aradi. Sesimi duyunca önce konusmakta tereddüt etti, sonra konustu. Cenesi bir düstü sonra, 1 saat kapatmadi telefonu. Balik corbasi yapmistim ogluma, onu söyledim.
Yorum aynen su: "Ayy cocuk oranin bayat baliklarini hic yer mi? Kötüdür onlarin tadi. Bide balik corbasi, iyy kokar o be..." Gelde sinir küpü olma. Sanki ömrünce burada yasamista, balik yemis. Ve sanki bizde salagiz, 1 yasinda bebege bayat balik yediriyoruz. Sakin sakin durumu acikladim, konuyu kapadim. Sonra, Istanbul'a gelecegimizi duydu, acayip rahatsiz oldu bu durumdan. Yorumu, "Kardesin zaten nikahini yapmamis miydi, ne gerek var dügüne. Evliler artik nasil olsa...(Pis bir siritis)" bu sefer sinirimi cok zor kontrol ederek: Neden dügün yapmasin anlamadim? Nikahi, esinin evraklarini düzenleyebilmek icin 1 sene önce yapti, bu sene de dügünü oluyor. Sen evlendiginde, dügüne cok karsiysan yapmazsin dedim gülerek. Ama insanlarin tercihlerine ve zevklerini kinamak ya da elestirmek dogru degil diye de devam ettim. Öyle demek istememis, yanlis anlamisim. Onca strese ne gerek varmis, zaten calisiyormus, yoruluyormus bla bla bla. Durumu toparlamaya calisti. Esime anlattim, esimde dalga geciyor benimle. Onu da davet etseydin diye. Ederim aslinda etmesine de, cidden etsem bundan en cok yine esim rahatsiz olur.
Birkac gün yazmayinca cenem feci düstü. Dün Aynur'cugumun hediyelerini nihayet aldim. Daha dogrusu eksikleri tamamladim, bizim iki beyefendi uyanirsa birazdan postalamaya gidecegiz. Öptüm kizlar sizi, sonra görüsürüz yine...
Kociş geldi yemek yiyor. Bende Defdef'in kapı afişini hazırladım. Yarın gider bastırırım. Offf mutfak toplamak var şimdi ya. Hadi bana kolay gelsin a.s.
slm kizlar a.s.
cok uykum var ama dogumgünü boncuklarinin resimlerini eklemeden uyumak istemedim :) dün gece rüyama girdiler valla :) hatta nurten bana gelecek diye bi firladim yataktan sabahin köründehiçbişey yapmadim kek atayim firina hemennn diye firladim hemde :)))))))) cok gerçekçiydi be ]
haklısın Birsencim çok tatlı oluyolar uyurken
iyiyim canım sen nasılsın, Masal uyurken bakınıyorum, Lütfeynn Birsen lütfeynn
Bakırköyde eşime diyorum lütfeynnn Erman lütfeynn kızın biride duydu güldü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?