2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

cok guzel hedıyelerınız canım alan arkadasların cok zevklıymış :)))))))))))) gule gule kullanın

hepsi birbirinde güzel güle güle kullansın yagız oğlan :))

çok güzeller sibelciğim güle güle kullanın....
bende koyayım yaww dolaba yerleştirdim....

bende hiçbir arkadaşıma yollamadım hediyeleri valla ....ama büyük doğumgünümüzü bekliorum... :))

biizm koycak resmimiz yok kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ama bizde yalovaya sakladık hediyelerimizi zemuszemuszemuszemuszemuszemus

cok guzel hedıyelerınız canım alan arkadasların cok zevklıymış :)))))))))))) gule gule kullanın

sanada yorum yokkkkkkkkkkkk alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

hahahhah manyak garularrrralsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

hülyacağım hediyeleri kargo ile yollasam 3 kere yalovaya giderim o yüzden yalovaya sakladım

ay geçmişi okumaya çalıştım beceremedim Ahsen izin vermiyor eşimde büyükçekmecede bekliyor arabayla onu gidip alıcaz:)
gelirim kızlar öpüyorum sizi

inşallah canım kısmet..
bende sizleri görmeyi çok isterim gerçekten..opuyorumnanaktan

a.s.

Aşkolsun tatlım misafirleri yolcu eder etmez burdayım inşallah a.s.

Bizimki bi ara ne güzel yürüyordu. Şimdi taktı kafaya. PArmağımı tutmadan yürümüyor cadı klava:

iyi akşamlar herkeseeeee zemuszemus

İyi akşamlar canım a.s.

Ay senin bu görümcen alem zaten canım ya. Gül geç söylediklerine diyeceğim ama insan sinir olur. Sende cevabını iyi vermişsin bravo a.s.

Aslında hafta sonu yapacaktım ama çok kalabalık olmamaya yani akrabaları çağırmamaya karar verince gününde olsun dedik. Şimdi kayınvalidemler, annemler, babamın teysesi ve 3 çift arkadaşımız olucak. Herkes işten geleceği için yarın akşam yapalım dedik a.s.

Güzel günlerde giysin oğluşum benim a.s.

ay geçmişi okumaya çalıştım beceremedim Ahsen izin vermiyor eşimde büyükçekmecede bekliyor arabayla onu gidip alıcaz:)
gelirim kızlar öpüyorum sizi

Güle güle canım a.s.

Ya resimci herife nasıl sinir oldum anlatamam klava: Bugün Defdef'in resmini çektim ya gönderdim salağa maille. Dedimki arka fonu silin kafanıza göre güzel yapın. Üzerine de şöyle süslüce Defne'nin Doğum Günü Partisine Hoşgeldiniz yazın A3 boyutunda basın dedim. Ama basmadan önce bana son halini mail atın dedim. Neyse annemi aramışlar gelip alabilirsiniz diye. Annemin orda çünkü fotocu. Annem gitti almaya beni aradı bu bişeye benzemiyor diye. Mail atsınlar dedim. Anam arka fonu silmiş beyaz pembe yapmış neyse. Ama üstüne dümdüz kırmızı bi yazı ile yazmış gerizekalı herif. Saçma salak bişey olmuş yani. Tepem attı resmen. Annem yarın sabah getiricekti kapıyı süsleyecektim.

Neyse yarın annem gelince sabahtan burda bi fotocuya gider hallederim. Fotoshop yüklemedim ne zamandır. Yükleseydim kendim halledicektim bu salaklarada kalmıcaktım. Offf offf klava:

Eşimde daha yoldaymış. Şirkeye gidicekmiş gelmesi 10 olur. Bende Defdef'i uyuttum. Yemek yiyeyim bari a.s.

pınar canım nasılsın günlerin baya yoğun geçiyo anlaşılan defne prenses nasıl ben şimdiden doğum gününü kutluyorum prensesin öp benim için annesi.kızlar sizler nasılsınız forum boş nerelerdesiniz huhuuuuuu bende alperenle uğraşıyorum

Kociş geldi yemek yiyor. Bende Defdef'in kapı afişini hazırladım. Yarın gider bastırırım. Offf mutfak toplamak var şimdi ya. Hadi bana kolay gelsin a.s.

Sağolasın canım benim. Şu d.günü telaşına yoğun geçti günler. Yarını atlatırsam karada ölüm yok bana a.s.

Çok tşk canım. Kuzum uyuyor 8:30'dan beri. Yatarken öperim mutlaka a.s.

slm kizlar a.s.

cok uykum var ama dogumgünü boncuklarinin resimlerini eklemeden uyumak istemedim :) dün gece rüyama girdiler valla :) hatta nurten bana gelecek diye bi firladim yataktan sabahin köründe hiçbişey yapmadim kek atayim firina hemennn diye firladim hemde :)))))))) cok gerçekçiydi be

tekrar nice mutlu huzurlu saglikli yillara bebişlerim :) a.s. hepinizi cok seviyorummmmmmmm a.s.

Prenslerimeeee a.s. a.s.

Defnoşumaa a.s.

Defdoşumaa a.s.

Berkemee a.s.

rica ederim canim ne demek :) ne zamandir aklimda :) artik rüyalarima bile girdi :))) öptüm canim seni ve totikleri :)

herkeside öptüm iyi gecelerrrr :)

Saol canım.Ohh sende hızlanmaya baslamıssın.Bebısler buyuyunce eskı hayatlara donuyoruz galıba.]

evet canım biraz geç oldu ama, güç olmasın :))

kamuya açılmışsın yine Pınarcım, bende buyüzden korkuyorum işte otobüse faaln inmeye, geçen gün apartöanın bahçesinde istedi, arkadaşta ver ya nolcak dedi, bende karşı apartmna doğru döndüm bari görünürse onlar gçrsün apartmana yayın yapmayalım diye :)

Bende heyecanlandım valla, inşallah herşey çok güzel geçera.s.

Allahım allahım şöle bilmişlik yapmıyolar mı, nefret ediyorum çok bilmiş insanlardan

Ne zamandan beridir hediyelerimizin resmini koyucam bir türlü fırsat bulamadım.

Güle güle kullanın Sibelcim hepsi çok güzel

Kociş geldi yemek yiyor. Bende Defdef'in kapı afişini hazırladım. Yarın gider bastırırım. Offf mutfak toplamak var şimdi ya. Hadi bana kolay gelsin a.s.

eline sağlık canım eminim çok güzel olmuştur.

çok güzel olmuş Tubacım ellerine sağlık

azcuk duygusalım bu gece aslında hergece aynı şey oluyor...
hergece çocuklardan birini uyutuyorum ve yatağına yatırmaya gittiğimde
yatırınca...o muhteşem masumiiyetin,güzelliğin karşısında mest oluyorum...
bütün gün o kadar kavgamız oluyorki ali ve ömerle
yemek yedirmelerimiz,alt değiştirmemiz..hepsi kavga
aksam onlar uyurken ve onları öyle gördüğümde herşey bitiyor...ne beyin yorgunluğum be vücut
ve en güzelide şu olsa gerek...uyuyan bebeğe bakmak heleki o senin canınsa mütiş bir manevi
huzur veriyor....
iyiki doğurmuşum , keşke hiç büyümeseler :)

iyiyim canım sen nasılsın, Masal uyurken bakınıyorum, Lütfeynn Birsen lütfeynn

Bakırköyde eşime diyorum lütfeynnn Erman lütfeynn kızın biride duydu güldü

iyiyim canım sen nasılsın, Masal uyurken bakınıyorum, Lütfeynn Birsen lütfeynn

Bakırköyde eşime diyorum lütfeynnn Erman lütfeynn kızın biride duydu güldü

hahhahahsempatiksalakcinni ayyy beni koparıyor o dizi yaa

binnur kaya zaten harika bir oyuncu

bende yatacağım şimdiii herkes uyudu eşim ömerle bizim yatakda uyudu ben yine kanepede yatacağımm kalkmasınlar şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…