slm kizlar a.s.
cok uykum var ama dogumgünü boncuklarinin resimlerini eklemeden uyumak istemedim :) dün gece rüyama girdiler valla :) hatta nurten bana gelecek diye bi firladim yataktan sabahin köründehiçbişey yapmadim kek atayim firina hemennn diye firladim hemde :)))))))) cok gerçekçiydi be
tekrar nice mutlu huzurlu saglikli yillara bebişlerim :) a.s. hepinizi cok seviyorummmmmmmm a.s.
Prenslerimeeee a.s. a.s.
Defnoşumaa a.s.
Defdoşumaa a.s.
Berkemee a.s.
bayıldım fotolara çok tatlı hepsi maşallah niceeee yaşlara inşallahtuba teyzemiz bizde seni çok seviyoruzopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ama ben gelcem sen hem geç kalkcan hemde kuru kuru kek ikram edicen he:umursamaz: ben ıslak şeylerde isterim kandıramazsın beniiii pışşşıkkkkaydirigubbakcemile3
herkese merhaba kızlar nasılsınız :)))
esencim ben uzun zamandır kahvaltısını ayrı ayrı veriyorum umarım ahsenimde sever
aynurcum nasılsın bitanem senin paketini hazırladım bu hafta göndereceğim umarım beğenirsin :))
esencim ben uzun zamandır kahvaltısını ayrı ayrı veriyorum umarım ahsenimde sever
aynurcum nasılsın bitanem senin paketini hazırladım bu hafta göndereceğim umarım beğenirsin :))
günaydınnnn uyandık biz şimdi kahvaltı yapıcaz kızımlaa
bugün karışım vermiycem herşeyini ayrı vericem bakalım yiyecek mi
Berbat bİgÜn yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bu Çocuklar delİ edeecek benİ
bende bir süredir tek tek yedirmeye çalışıyorum. hafta sonu bizimle yedi biraz. eskisine göre daha az yiyor ama,hepsinin de tadına bakmış oluyor kahvaltılıkların. ama bugün bakıcı teyzesi yine karışım vermiş. tek tek yemedi diyor. zor geldi anlaşılan kadına( tembihledim yemezse aç bırak ama karıştırma artık 1 yaşına geldi daha karışım mı yesin dedim. bakalım nolacak?
dün geceyi düşün birsen, o uykudaki masum melek yüzleriniopuyorumnanaktan
slm kizlar a.s.
cok uykum var ama dogumgünü boncuklarinin resimlerini eklemeden uyumak istemedim :) dün gece rüyama girdiler valla :) hatta nurten bana gelecek diye bi firladim yataktan sabahin köründehiçbişey yapmadim kek atayim firina hemennn diye firladim hemde :)))))))) cok gerçekçiydi be
tekrar nice mutlu huzurlu saglikli yillara bebişlerim :) a.s. hepinizi cok seviyorummmmmmmm a.s.
Prenslerimeeee a.s. a.s.
Defnoşumaa a.s.
Defdoşumaa a.s.
Berkemee a.s.
Ne zamandan beridir hediyelerimizin resmini koyucam bir türlü fırsat bulamadım.
Buyrun bakalım;
Semroş tetemin hediyesi
Sevgili kaynanamın hediyesi
Tülay tetemin hediyesi albümümde var ama doğumgünü resimlerini yerleştirip ananeme götürdüğümüz için onu annanemde unuttuk sonra çekicez resmini
Çok teşekkür ediyorum hepinize çok beğendim hediyelerimi
Kizlar Selamlar,
Kac gündür yazamiyorum. Gecmise bakayim dedim ama sanirim yetistiremeyecegim. Gece bakarim artik. Bizde tempo tam gaz devam ediyor, Doruk iyice zivanadan cikti ama hala yürümüyor. Yürüse yürüyecek ama acayip korkuyor yürümekten. Kendi haline biraktik bakalim ne zaman güvenecek kendine...
Havuz aldik ona, dün hava cok güzeldi, bahceye kurduk, cok eglendi. Sanirim denizide sever. Sevmeyen cocuk yoktur sanirim. Iyide olur, yazin 3 hafta Dorugu denize götürme bahanesiyle, evden tüyerim. O sicakta hergün ta gecenin bir yarilarina kadar, dolup dolup bosalan misafir hic cekilmez zaten. Benimki tatil degil, cin iskencesi oluyor her senemafoldumben...
Bu arada sabah gidip yurtdisina cikma durumunda, doktor masraflarimizin karsilanip karsilanmayacagini sigortaya sordum. Istedigimiz hastaneye gidebilirmisiz, ödemeyi oradan yapip, bana verdikleri evraklari kaseletirsem, tüm parami döndügümde alabilirmisim. Iyi oldu, böylece hem ben, hemde Doruk güzel bir muayene oluruz.
Sabah görümcem aradi, esim evde sanarak. Sinirlerimi ziplatti, hala kendime gelemedim. Iki haftadir "Emekli olacagim, islerim sadece Istanbul'da oluyor" diye, onca masraf cikartarak Istanbul'a aslinda eglenmeye gitmisti. Gitmesi bir olay oldu, gelmesi ayri. Gelir gelmezde bizi aradi. Sesimi duyunca önce konusmakta tereddüt etti, sonra konustu. Cenesi bir düstü sonra, 1 saat kapatmadi telefonu. Balik corbasi yapmistim ogluma, onu söyledim.
Yorum aynen su: "Ayy cocuk oranin bayat baliklarini hic yer mi? Kötüdür onlarin tadi. Bide balik corbasi, iyy kokar o be..." Gelde sinir küpü olma. Sanki ömrünce burada yasamista, balik yemis. Ve sanki bizde salagiz, 1 yasinda bebege bayat balik yediriyoruz. Sakin sakin durumu acikladim, konuyu kapadim. Sonra, Istanbul'a gelecegimizi duydu, acayip rahatsiz oldu bu durumdan. Yorumu, "Kardesin zaten nikahini yapmamis miydi, ne gerek var dügüne. Evliler artik nasil olsa...(Pis bir siritis)" bu sefer sinirimi cok zor kontrol ederek: Neden dügün yapmasin anlamadim? Nikahi, esinin evraklarini düzenleyebilmek icin 1 sene önce yapti, bu sene de dügünü oluyor. Sen evlendiginde, dügüne cok karsiysan yapmazsin dedim gülerek. Ama insanlarin tercihlerine ve zevklerini kinamak ya da elestirmek dogru degil diye de devam ettim. Öyle demek istememis, yanlis anlamisim. Onca strese ne gerek varmis, zaten calisiyormus, yoruluyormus bla bla bla. Durumu toparlamaya calisti. Esime anlattim, esimde dalga geciyor benimle. Onu da davet etseydin diye. Ederim aslinda etmesine de, cidden etsem bundan en cok yine esim rahatsiz olur.
Birkac gün yazmayinca cenem feci düstü. Dün Aynur'cugumun hediyelerini nihayet aldim. Daha dogrusu eksikleri tamamladim, bizim iki beyefendi uyanirsa birazdan postalamaya gidecegiz. Öptüm kizlar sizi, sonra görüsürüz yine...
Ya resimci herife nasıl sinir oldum anlatamamklava: Bugün Defdef'in resmini çektim ya gönderdim salağa maille. Dedimki arka fonu silin kafanıza göre güzel yapın. Üzerine de şöyle süslüce Defne'nin Doğum Günü Partisine Hoşgeldiniz yazın A3 boyutunda basın dedim. Ama basmadan önce bana son halini mail atın dedim. Neyse annemi aramışlar gelip alabilirsiniz diye. Annemin orda çünkü fotocu. Annem gitti almaya beni aradı bu bişeye benzemiyor diye. Mail atsınlar dedim. Anam arka fonu silmiş beyaz pembe yapmış neyse. Ama üstüne dümdüz kırmızı bi yazı ile yazmış gerizekalı herif. Saçma salak bişey olmuş yani. Tepem attı resmen. Annem yarın sabah getiricekti kapıyı süsleyecektim.
Neyse yarın annem gelince sabahtan burda bi fotocuya gider hallederim. Fotoshop yüklemedim ne zamandır. Yükleseydim kendim halledicektim bu salaklarada kalmıcaktım. Offf offfklava:
Eşimde daha yoldaymış. Şirkeye gidicekmiş gelmesi 10 olur. Bende Defdef'i uyuttum. Yemek yiyeyim bari a.s.
azcuk duygusalım bu gece aslında hergece aynı şey oluyor...
hergece çocuklardan birini uyutuyorum ve yatağına yatırmaya gittiğimde
yatırınca...o muhteşem masumiiyetin,güzelliğin karşısında mest oluyorum...
bütün gün o kadar kavgamız oluyorki ali ve ömerle
yemek yedirmelerimiz,alt değiştirmemiz..hepsi kavga
aksam onlar uyurken ve onları öyle gördüğümde herşey bitiyor...ne beyin yorgunluğum be vücut
ve en güzelide şu olsa gerek...uyuyan bebeğe bakmak heleki o senin canınsa mütiş bir manevi
huzur veriyor....
iyiki doğurmuşum , keşke hiç büyümeseler :)
İSYANDAYIM........
Bi süredir eşim pc yi alıyor işe de götürüyor bana vermiyor.Ben başına geçincede Türkiz seni özlüyor bırak diye dır dır ediyor kendi bütün gece onunla oynuyor sanki kızının ona ihtiyacı yokmuş.Bugün artık çıldırma noktasına getirdi dün işten çıkınca okul için bişeyler almaya gittim Türkoda dünden beri kabız neymiş benim ihmalimmiş elalem için geziceğime eve gelseymişim iyica sapıttı bu ara kafayımı yedi diye düşünüyorum.Sabrım bitti patlamama az kaldı.zaten iş ev çocuk bunaldım yetişemiyorum bu saat oldu daha yatıcam 6.5 ta kalkıp işe gidicem kimse demiyor bu kadın 3 saatlik uykuyla duruyo hergün diye....................lmaz:
Gunaydinlar bacılar a.s.
Uyandım az önce. Daha dogrusu heyecandan gece doğru düzgün uyuyamadim. Doguma gideceğim gece bile daha iyi uyumuştum kaydirigubbakcemile3
Annem gelir birazdan. Hazırlıklar tam gaz baslar. Ben kahvaltı hazırlayayım. Fırsat bulursam arada gelirim öptüm hepinizi ve kuzularımı a.s.
Tubacim resim harika olmuş canım eline saglık çok tsk ediyorum a.s.
Esen'cim iyi dileklerin için sagolasin canım mucck a.s.
ayyy günaydınnn sersem giibiyimm
benim veletuslardan aliş sabahın 7 de kalkmış süt verdim yerde oynuyor bende kanepeya yattım çocuk beni uyuttmadı deli oldum uykudan çatlaycak salladım salladım tam uyuyordu ömer kalktı sesini duyuyordum yatak odasında yatıyordu uyanınca ömer kendi iniyor yataktan ...
ama ali beyin keyfi olana kadar içerden küt diye ses geldi deli gibi fırladım..
çocuğum secde eder gibi düşmüşş...meğer uyuyormuş halaa...
ali beşikte çığırıyor ömer içerideonu pış pışladımm ....şimdi kahvaltı yapacağım bugün ev işimde var..
defdefimgüzel kızımmm iiyiki doğdun iyiki doğurdu anneciğin seni....iyikide tanıdım sizleri çok seviyorum siziii
günaydınnnn uyandık biz şimdi kahvaltı yapıcaz kızımlaa
bugün karışım vermiycem herşeyini ayrı vericem bakalım yiyecek mi
Gunaydın Şekerler,
Cayımı ıcerken bakayım dedım.Güzel bır uyku uyuduk bu sabah.İşler benı bekler.Doğumgunu ıcın alısverıse cıksammı dıye dusunuyorum.
DEFNEM IYIKI DOĞDUN.CADI ANNENIN GECEN SENE BU GUN GÖNDERDIĞI TOPAC GİBI GUZEL BI RESIM HALA GÖZUMUN ÖNUNDE.MUTLU YILLAR TOTIK.SENI COK SEVIYORUZ.
Sbelcım hedıyelerını gule gule kullan hepsı cok guzelmıs.
Tubış resımler harıka emeğine sağlık.
düşünüyorummmm amaaaaa olmuyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr devamlı iki ağlayan çocuklar olunca düşünemiyorsun bişeyyy....
ali sürekli.ömeri tartaaklıyor vuruyor...ömer kendini savunmuyor sadece ağlıyoo offfffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?