2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ben geldiiim güya eşimi almaya gittim hadi kuzenlere gidelim dedi aradık gittik çaydı sohbetti derken az önce geldik Ahsen kuzum uyudu ben de yatayım ama yatmadaaaaannn

defne'm minik prensesim güzel kızım doğum günün kutlu olsun canımm Rabbim her daim yolunu ,bahtını açık etsin.seni çooooooooook seviyor teyzenn ve Ahsen:))

bi ton alıntı yaptım biton laf yetiştirdim, bilgisayarın güncelleşmesi tutmuş yaa.. saatte geç oldu zaten yrm saatte zor yazmıştım offff iyi geceler

tuba teyzemiz bizde seni çok seviyoruzopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ama ben gelcem sen hem geç kalkcan hemde kuru kuru kek ikram edicen he:umursamaz: ben ıslak şeylerde isterim kandıramazsın beniiii pışşşıkkkkaydirigubbakcemile3

bayıldım fotolara çok tatlı hepsi maşallah niceeee yaşlara inşallah

İSYANDAYIM........
Bi süredir eşim pc yi alıyor işe de götürüyor bana vermiyor.Ben başına geçincede Türkiz seni özlüyor bırak diye dır dır ediyor kendi bütün gece onunla oynuyor sanki kızının ona ihtiyacı yokmuş.Bugün artık çıldırma noktasına getirdi dün işten çıkınca okul için bişeyler almaya gittim Türkoda dünden beri kabız neymiş benim ihmalimmiş elalem için geziceğime eve gelseymişim iyica sapıttı bu ara kafayımı yedi diye düşünüyorum.Sabrım bitti patlamama az kaldı.zaten iş ev çocuk bunaldım yetişemiyorum bu saat oldu daha yatıcam 6.5 ta kalkıp işe gidicem kimse demiyor bu kadın 3 saatlik uykuyla duruyo hergün diye....................lmaz:

Gunaydinlar bacılar a.s.

Uyandım az önce. Daha dogrusu heyecandan gece doğru düzgün uyuyamadim. Doguma gideceğim gece bile daha iyi uyumuştum kaydirigubbakcemile3

Annem gelir birazdan. Hazırlıklar tam gaz baslar. Ben kahvaltı hazırlayayım. Fırsat bulursam arada gelirim öptüm hepinizi ve kuzularımı a.s.

Tubacim resim harika olmuş canım eline saglık çok tsk ediyorum a.s.

Esen'cim iyi dileklerin için sagolasin canım mucck a.s.

ayyy günaydınnn sersem giibiyimm
benim veletuslardan aliş sabahın 7 de kalkmış süt verdim yerde oynuyor bende kanepeya yattım çocuk beni uyuttmadı deli oldum uykudan çatlaycak salladım salladım tam uyuyordu ömer kalktı sesini duyuyordum yatak odasında yatıyordu uyanınca ömer kendi iniyor yataktan ...
ama ali beyin keyfi olana kadar içerden küt diye ses geldi deli gibi fırladım..
çocuğum secde eder gibi düşmüşş...meğer uyuyormuş halaa...
ali beşikte çığırıyor ömer içerideonu pış pışladımm ....şimdi kahvaltı yapacağım bugün ev işimde var..

defdefimgüzel kızımmm iiyiki doğdun iyiki doğurdu anneciğin seni....iyikide tanıdım sizleri çok seviyorum siziii

günaydınnnn uyandık biz şimdi kahvaltı yapıcaz kızımlaa
bugün karışım vermiycem herşeyini ayrı vericem bakalım yiyecek mi

günaydın arkadaşlar bebişleriniz ve sizler umarım iyisinidir bugün hava çok güzel dün yağmurluydu ama bugün tam yaz havası var işlerimi bitirip bi dışarı çıkacağım.

Gunaydın Şekerler,

Cayımı ıcerken bakayım dedım.Güzel bır uyku uyuduk bu sabah.ışler benı bekler.Doğumgunu ıcın alısverıse cıksammı dıye dusunuyorum.

DEFNEM IYIKI DOĞDUN.CADI ANNENIN GECEN SENE BU GUN GÖNDERDIĞI TOPAC GıBI GUZEL BI RESIM HALA GÖZUMUN ÖNUNDE.MUTLU YILLAR TOTIK.SENI COK SEVIYORUZ.

Sbelcım hedıyelerını gule gule kullan hepsı cok guzelmıs.

Tubış resımler harıka emeğine sağlık.

Defne prensesim dilerim hayatın boyunca mutlulukların en güzelini yaşar, başarı merdivenlerini rahatlıkla tırmanırsın ve dilerim yüzün hep güler, neşeni hiç yitirmezsin. Sevgi dolu kalman ve mutlu olman dileğiyle... Doğumgünün kutlu olsun!

herkese merhaba kızlar nasılsınız :)))
esencim ben uzun zamandır kahvaltısını ayrı ayrı veriyorum umarım ahsenimde sever
aynurcum nasılsın bitanem senin paketini hazırladım bu hafta göndereceğim umarım beğenirsin :))

banucum günaydın nasılsın duru prenses nasıl biz şükür iyiyiz çarşıda işleirm vardı onları hallettim geldim bende hava çok sıcak alpereni çıkartayım diyorum ama du bakalım olmazsa 1 saat sonra çıkartırım canım benim teşekkür ederim beğenmez olurmuyum hiç kesene bereket

banucum özeline msj attım.tülaycım nerelerdesin

bende bir süredir tek tek yedirmeye çalışıyorum. hafta sonu bizimle yedi biraz. eskisine göre daha az yiyor ama,hepsinin de tadına bakmış oluyor kahvaltılıkların. ama bugün bakıcı teyzesi yine karışım vermiş. tek tek yemedi diyor. zor geldi anlaşılan kadına( tembihledim yemezse aç bırak ama karıştırma artık 1 yaşına geldi daha karışım mı yesin dedim. bakalım nolacak?

Berbat bİgÜn yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bu Çocuklar delİ edeecek benİ

dün geceyi düşün birsen, o uykudaki masum melek yüzleriniopuyorumnanaktan

düşünüyorummmm amaaaaa olmuyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr devamlı iki ağlayan çocuklar olunca düşünemiyorsun bişeyyy....
ali sürekli.ömeri tartaaklıyor vuruyor...ömer kendini savunmuyor sadece ağlıyoo offfffff

DEFNE KUZUMUN DOĞUM GÜNÜ KUTLU OLSUN :lepi:

ıYı Kı DOĞMUŞ ! ıYı Kı DOĞURMUŞSUN PINARCIM ! alkisalkisalkis

NıCE MUTLU SENELERE ALLAH GELıNLıĞıNıDE GÖRMEYı NASıP ETSıN SıZLERE.:Saruboceq:

SıZı ÇOK SEVıYORUZZZZZZ...

Son düzenleme:

Tubacım eline sağlık canım çokkk güzel olmuş öptüm seni şekerim..

sibelcim güle güle kullanın canım hediyelerinizi çok güzeller...

filizcim sende de ne görümce varmış valla ama helal olsun sende güzel güzel cevabını vermişsin sinir olurum öyle patavatsız konuşan insanlara birde kimseyi beğenmezlerya
ama ne yapcan malesef her yerde var bu türlerden...

vay salak adam yaa görüyormusun insan bir göstermez mi dimi..
umarım istediğin gibi halledersin canım tühh

evet birsencim sana kesinlikle katılıyorum bencede iyi ki doğurmuşuz..

ay canım ya hepimiz aynı durumdayız inanki. hep geç yat sabah 6 da kalk işe gel eve git bir tane oturmadan geri sabah oluyor sadece yattığımda dinleniyorum vallla.

tünaydın canım..hadi bakalım büyük gün bugün umarım herşey istediğin gibi olur..

ayyyy birsen valla çok güldüm ilahi ömercik. o düşmeyle nasıl uyuyor kız hala bu sıpa..
allah kolaylık versin canım benim..

hepinize merhaba kızlar...

yazık ömere yaw allah allah alide niye böyle yapıyorki ama canım ne yapcan aynı yaşıt 2 çocuk mutlaka büyüyene kadar bu kavgaları olacak ama zor valla ne diyim allah sabır versin canım..

kızlar merhaba nasılsınız? kızlar midem bulanıyordu ama bizde ailecek birkaç gündür olab bişey bu ben bahsetmek istemedim dün 6 dan gece 11 e kadar bugünde sabahtan bu saate kadar annemelrde dahil hepimizi hastanedeydik.neyseki herkesin tahlilleri temiz çıktı.sadece yeğenimde ishal başlamıştı muhtemelen suya bağladılar ama bide ortak yediğmiiz çileğe allaha şükürki herkes iyi:) kuzumda allahtan bişey olmamıştı.yani yeni bebek yok:)
tubişim resimler harika olmuş bizde isteriz) aynurcum banucum nasılsınız?

sibel canım güle güle kullansın oğluşum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…