2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

tüm aşağıda ismi olan arkadaşlarımı mucukssssssssss yaptım
filizciğim söle yaaa neye güldünnn cvp yarın okumak istiyorum
.çünki benim veletuslar uyurken bende hemen uyumak istiyorum hatta
yastığa saçlarım deymeden dalabilirim

esen kızzzzzzzzz dolamam muhteşemolmuştu ali ile ömer bey 2 patates dolamsı yedilerrrr

nerde bu miller herkes pınarın d.günündemii benim haberim yokk yaww....................

yaa ali bey iki park yatağı çekiyor ve arkasındaki fişi çekiyor ne yapacam bu veletusa ben
ahanda burdayık zemuszemus
sagol cnm ayyy ozmansızlardan bizdede var ama allhatan haftada 2gün geliyo..
konuşalım canımcım,merakla bekliyorum:) anaaa 2gün doğumgünümü kutlayacaksınız şimdi? kötü olmuş valla 1kerede çıksaydı aradan ah şu ablalar:))) hayırlısı olsun cnm çok kalabalık olunca bişi anlamazdın zaten. böylece dogumgünü doya doya yaşarsın.. esen bsoracagım unutuyorum eminönüne gitmişsiniz benden sonra bulabildinmi bişiler? tarif ettigim yeremi gittin?
bu arada kabak domates soslu makarna yapıyorum ilk kez yiyeceğiz inşallah bişeye benzer:))
afiyet olsun cnm, bende merak ettim nasıl oldu?
bizimki kurtlandı artık yerinde durmuyo,yere bırak sürünsün alışır heralde. sende yorulmuşsun cnm kolay gelsin. hediye olayıda herkes içinden gelene alıyo :)
of Ahseni zorla uyuttum bende yatıyorum şimdi iyi geceler kızlar
iyi geceler cnm..

filizcim sen çok haklısın seni çok tanımıyoruz ama burdan yazdıklarınla ne kadar sakin bir kişiligin oldugu belli hayatım sessiz bile kalmışsın bencede gemileri yak gitisn butür insanlar ondan anlıyorlar malesef allah sana kolaylık versin ayyy iyiki görümcem yok valla yolardım onuuuu

bende seni öptm, dolmamı dolamamı? oneymiş ya merak ettim alive ömerede afiyet olsun begenmiş veletler ohhh

ıyi geceler kızlar a.s.

Nihayet 1.yaş günü partimizden de alnımızın akıyla çıktık. Darısı sırası gelen arkadaşlarıma a.s.

Parti görüntüleri ile ilgili konu açtım. Çok keyifli bi akşam geçirdik. Ama fena yorgunum. Misafirler yarım gibi gittiler. Sağolsunlar herşeyi topladılar arkadaşlarım ama hediyeleri as, poşetlerini kaldır, son kalanları toparla ve size durum bildir derken bu saat oldu.

Yarında abimin açık görüş günü. Defdoş'umu oraya götüreceğim. Sabah 5:30'da kalkıp eşimle gideceğim anneme. Öğlende ordan abiciğime gideceğiz. Daha Defdoş'a çanta hazırlayacağım. Geriye 3,5 saatlik bir uyku kalıyor bana. Hemen yatayım kızlar. Yarın akşam görüşürüz kısmetse öpüyorum hepinizi a.s.

Bu arada d.günümüzü kutlayan ve güzel dilkelerde bulunan tüm bacılarımı ve kuzularımı öpüyorum kocaman a.s.

oh afiyet olsun canım
benim makarnada güzel olmuştu Ahsen çok beğendi eşimde tabi:))

mecbur iki gün kutluycam bizim aile biraz kalabalık arkadaşlarımda uyumsuz arkadaşlarımın bir kısmını aileyle çağıracağım bir kısmını cumartesi ayrı çağıracağım mecburen:)

aa bu arada buldum süsleri canım teşekkür ederima.s.

oh hadi siz alnınızın akıyla çıktınız darısı bizim başımıza
herşey çok güzel olmuş canım emeğinize yüreğinize sağlıka.s.

gunaydın kızlarrrr
bı kac gundur yazamıyorum topiğee bılgısayarıma vırus gırmıss gecen hafta persembeden berı ıptal halada yapılmasını beklıyorum aksamda durudan fırsat olmuyo gırmeye 23nısanın hafta sonu üşüttük galıba duruyu bıraz burnu akıyo ıshalı gectı alahtan ıyı geldı valla 3gun adapazarındaa ıstersen altın kafeste yaşa ama ınsan memleketını ozluyor allahtan yakında aklımıza esınce gııdyorus
benımde karnım agrıyo regl olmusum havada bı guzel bugun ınsanın çalışasıda gelmıyoo
neyse bı turluyayım gelırım bugun buralardayım optum hepınızıııı

günaydın kızlarr
ben kalktım kuzumun kalkmasını bekliyorum anneme kahvaltıya gidicez

gülşahcım özledim kız seni :))
nurtenle sen adapazarına götürüp hasta edip geliyorsunuz çocukları:S
ne var şu memleketlerde anlamıyorum Ahsen de kiliste çok hastalanmıştı ama ben bidaha gitmem kilise önemli bişe olmadıkça

hadi ben kaçtım hazırlanayım kız kalkınca gideriz hemen iyi bir gün diliyorum hepinize

kılıs uzak adapazarı yakın dıyorus ama sık gıtmemek lazım onu anladım kaydirigubbakcemile3hadı hazırlan esencım sende
valla bende özledım cnm bılgsayarsız olmuyorr onu anladım havalar ısınsın bıraz gelıcem ınsallah cayınızı ıcmeye ahsenın

afıyet seker bal olsun sekerım kolay gelsın sana

günaydın herkese
pınarcım doğumgününüz resimlerde görüldüğü üzere çok güzel geçmiş defnem prensesler gibi olmuş :)
gülşahcım geçmiş olsun tatlım

canım sana kolay gelsin, cumartesi akşammı yapıyosun? gündüzse planlarım var:))
canım duru biraz daha iyimiş çok sevindim.. valla memleket başka helede bizimki demikaydirigubbakcemile3 bizde pazartesi gidiyoz ama varya yusuf yusuf yapıyorum valla.
ayy esen öle deme yaaa ben pazartesi ordayımmeyvahedigeldismile sen dua et defne hasta olmasın:) esen yahuuu kilis nire adapazarı nireeeeeee..
gel, gel bizide al beraber gidelim
günaydın herkese
pınarcım doğumgününüz resimlerde görüldüğü üzere çok güzel geçmiş defnem prensesler gibi olmuş :)
gülşahcım geçmiş olsun tatlım

günaydın banucum nasılsın?? peki teyzesi sen bizim fındık defeneyi görmedinmi ama:çok üzgünüm:

selam kızlarrr

defnecim kahvaltısını etti mama sandalyesinde keyif yapıyo:)) benimde çok işim var bugun arada ugrrım ok çok öptm çalışan arkadaşlarıma kolay gelsin:))

günaydin hatunlarrrr a.s.

geçmişi okudum okudum ama aklimda bişi kalmadi bu kizin cigliklarindan keçi uyumuyor..

dün annemler bendeydi..babam bugun yurtdişina gidiyor gene 1haftaliğina..annemde pazara kadar dayimda kalcak..p.tesi bana gelcek inşaAllah..yaşlilikta ayrilik daha zor oluyor be..ikiside bi mahzun oldu :)

dün esencimin hediyesi ve mektubu geldiiiiii :) ay nasil şaşirdim nasil süpriz oldu anlatamammm :) elbiseyede mektuba da bayildimmm :) cok içten yazmişsin esencim cok cok teşekkürlerrrr birkez daha a.s. 2 gün dogumgünü yapacakmişsin..canim ben ardarda yapma..2.güne insanin ne takati kaliyor ne hevesi araya bikaç gün koy mümkünse :)

aksamda eşim elinde kargo kagidiyla geldi :) sibelcimde hediye yollamiş :) ama evde bulamamişlar beni oysa evdeydim :) aradim hemen daire noyu kariştirmişlar..dogrusunu verdim..ve bugun getirdiler :) bayildim elbiseye sibelcimmm :) cok cok teşekkürlerrrr tetesiiii a.s.

filizcim serrosta yürümüyor canim..valla bu kiz biraz ödlek bi cesaret geliyor..he diyorum yürüyecek simdi ama hemen çöküyor emekliyor..geniş alanda yürümeye korkuyor gibi..bilmiyorum belki senin tezinde dogru olabilir..cünkü ciddi ciddi cadinin teki oldu..kuzu görünümlü cadi inşaAllah yürüyünce normale döner

banucum resimlerinize bayildim face'de :) senin bu yagmur cok zilli yaaa :) poz vermesin hastayim cadinin :)

tülaycim dogumgünleri geldikçe tüm boncuklara yapicam resimleri inşaAllahhh

nurtencim aşkolsun kiz sen gel ben sana dünyalari yaparim :) rüyalarin tersi cikarmiş ama cok komikti ya..cok ciddi bi şekilde kalktim yataktan aklima geldikçe güldüm tümgün

gülşahcim nereye gidiyorsun kiz bizi unutup :) bende takilirim bak peşine

birsencim senin aliş cosmus gene :) Allah kolaylik versin canim..sen bence en iyisi cekmeceleri,prizleri bantla,dolaplari kitle felan :)

aynurcum alperencik nasil? sen nasilsin canim :) dogumgününe az kaldi..heyecan ne durumda :)

pinarcim canim hadi gazaniz mubarek olsun :) ne güzel abicigini görmeye gidecekmişsin bugun :) moral olur abinede defdefi görmek :)

tutkuncum eşine cok kizdim..inşaAllah hatasini anlamiştir..ama bu erkekler cok sacmaliyorlar arada..sanki herşey annenin görevi..babalar sadece sevmek için varlar..ay ben evde oldugum halde tahammul edemiyorum arada sirada havaya girmesine..bide calişsam herhalde adam bi daha cocuk yapmayi düşünmez D kabizmi türkiz? bolbol su ver canim..en iyi çözümü bu..ben gecen gün biraz fzla kacirdim suyu..cocuk resmen ishal gibi cikti ya..ertesi günde az verdim tikandi kaldi gene..fitil atmak zorunda kaldim..okadar fark ediyor su yani

ay gidip şu kizi uyutayim de bi duş alayim :) hadi öptüm hepiniziiiiii :)

slm kızlar bugün güzel başladık güne ...saba 9.30 kalktık...kahvaltı ettilerama ben ederken yine ali ömeri pataklıyordu deli etti beni alişi attım parkyatağına ömer yanına gitmiş par yatağını tutuyorr elini ısırmışş....neyse ömer dolabı kurcalıyor...ali yatakda yuvaralnıyorr..bende net keyfi yapıyom dün evimin heryerini süpürdüm topladım ütüm var ama yapasım yokkkkkkkkk...bpşverdimm yemek yaparım aksama

nurtencim bebeğim senin o fındık defne çok güzel olmuş tam yemelik maşallah yiyenime doğumgününü açtığın sayfadan kutladım canım benim güzel yiyenimin yüzünden gülümseme hiç eksik olmasın:)))))))

tubişim bebemmm nasılsın valla yağmur resim çekinmeyi çok seviyor süsüne çok düşkün :) teyzesiiii benim yiyenim nasıl

mrb arkadaşlar nasılsınız pc açık ama ben gene başında olup okuyamıyorum saat 1 de misafirleri mgelecek liseden arkadaşlarım gelecek alpereni görmeye .sizler ve beişleriniz umarım iyidir.tubacım canım ewt heycan var hazırlıklaraa başladım bakalım heycan olmazmı 7 mayıs saat 19 40 hiç unuturmuyum:)))) ayşe serra güzel kızın nasıl tatlım? banucum tülaycım hülyacım birsencim,bigudi kızlar sizler nasılsınız

aynurcum iyiyiz bitanem sen nasılsın az kalmış paşanın doğumgününe umarım istediğin gibi olur herşey

aynurcum iyiyiz bitanem sen nasılsın az kalmış paşanın doğumgününe umarım istediğin gibi olur herşey

teşekkür ederim banucum inş. canım .arkaaşlarım gelecek işte son hazırlıkları yapıyorum.duru prenses nasıl tülaycımı göremiyorum bi sorun yok dimi iyi tülay dimi

kızlarrrrrr
ben geldim nihayettt
izmire gitmiştim hatırlarsanız 1 haftalıgına ama 10 gün kaldık
sonra geldimki pc bozuk yaptırmaya verdik derken anca bugun olduuu
cok özledim sizlerii
biz hanzade hanımla iyiyiz cok sükür 7. dişimizi cıkardık
hala yürümede gözümüz yok anca kendi koltuk kenarlarında yürüse
gecmişi okuyamadım ama topik baslıklarına baktım dogum günleri yapılmaya baslanmıs
darısı saglıkla hepimizin basına
şimdi hanzade hanım uyanmazsa gecmişi okumaya calısacagım
hepinizi ve bebişleri öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…