ahanda burdayık zemuszemusnerde bu miller herkes pınarın d.günündemii benim haberim yokk yaww....................
yaa ali bey iki park yatağı çekiyor ve arkasındaki fişi çekiyor ne yapacam bu veletusa ben
sagol cnm ayyy ozmansızlardan bizdede var ama allhatan haftada 2gün geliyo..selam herkeze...
tulaycım cok geçmiş olsun cnm neseki ucuz atlatmışsınız..
nuretncim resimlere baktım süper hepsi...
birso bacım önüne daha agır bişey koymayı dene...
ayy nasıl sinir oldum az önce anlatamam yaa Gazeli zorla uyuttum tam yerine koyacaktım eski komşum evi aradı (herzaman zamansızdır zaten) gazel uyandı yarım saat salladım ayagımda uyumadı yaa şimdi almış bebeğini biberonla su içirmeye çalışıyor ayagına koyup dandini yapıyor...
bu akşamı bize kabus etmese iyidir yaaa 1 saat sonra yine uyku moduna girecek pöfff yaa(
konuşalım canımcım,merakla bekliyorum:) anaaa 2gün doğumgünümü kutlayacaksınız şimdi? kötü olmuş valla 1kerede çıksaydı aradan ah şu ablalar:))) hayırlısı olsun cnm çok kalabalık olunca bişi anlamazdın zaten. böylece dogumgünü doya doya yaşarsın.. esen bsoracagım unutuyorum eminönüne gitmişsiniz benden sonra bulabildinmi bişiler? tarif ettigim yeremi gittin?selam ben geldimm
dersimi de verdim şimdi yemek yapıyorum birazdan kızımla babası da gelirler
nurtencim çok sevindim defnenin emeklemesine ama çok takma zaten neyse bu konuda konuşucaz senle:)
hülyacım zamansız şeyler cidden hepimizin sinirini bozabiliyor bugünde beni ablam aradı doğumgününü pazar yap dedi arkadaşının kınası varmış deli oldum sabah sabah bütün sinirlerim havadaydı neyse arkadaşlarla olani cumartesiye akrabalarla olanı pazara aldık poffffff
afiyet olsun cnm, bende merak ettim nasıl oldu?bu arada kabak domates soslu makarna yapıyorum ilk kez yiyeceğiz inşallah bişeye benzer:))
bizimki kurtlandı artık yerinde durmuyo,yere bırak sürünsün alışır heralde. sende yorulmuşsun cnm kolay gelsin. hediye olayıda herkes içinden gelene alıyo :)canım çok şeker olmuş kızın tabi anneside iyi yaşalr tatlım
hadi geçte olsa emeklemiş içinde kalırdı kız ne güzel biz de emeklemiyoruz emeklermiki
zaten hep zamansız ararlar olan yine bize
ilginç sonucu merak ettim güzelse tarif istiyoruz.
CERENNN haklısın tatlım.
Bugün okulda sergimiz vardı bittim resmen resimleri çak as yapıştır sonuç güzel oldu ama.
Herkes iyi sanırım.Bu arada hediyeler falan çekilişmi yapıldı anlamadım ben ya kaçırdıkmı yoksa
iyi geceler cnm..of Ahseni zorla uyuttum bende yatıyorum şimdi iyi geceler kızlar
Iyi Geceler Kizlar,
Ben biraz gecmisi okuyayimda yazayim derken, Doruk iki kere uyandi. Disten sanirim, uyaninca eli sürekli agzinda oluyor cocugun. Krem sürdüm biraz önce, insallah sabahaca uyurda, bende rahat bir uyku cekerim.
Görümcemle ilgili bir nevi gecmis olsun diyen arkadaslara tesekkürlerzemuszemus
Ama gecip gidecek gibi degil maalesef. Ve yine maalesef, es gecemiyorum cünkü öyle birsey oluyor ki, zipliyor benim sinirlerim. Bugünde kayinvalidem aradi, kadinin dizleri agriyor sürekli. Ona magnezyum tabletleri yollamistim, biraz iyi gelir belki diye. Icirmiyormus kadina, doktor kontrolü olmadan ilac alanmazmis. Kadin yaka silkiyor iyice. Iki hafta cok rahatti zavallim, simdi yine o melek gibi kadini zivanadan cikartir durur. Feci üstüne gidiyor annesinin ve "kadin kizim olmasa, 1 dk evde tutmam, iskence ediyor bana resmen" diyor...
Düsündümde, bilincaltimi neden bu kadar mesgul ettigini ve aslinda sakin bir insan olmama karsin, beni neden bu kadar sinirlendigini. Ve anladim ki, icimde ona karsi bosalmayan bir öfke var. Su cocuk isteme konusunu kafamda kapatamamisim hala. Hemde duygusal olarak sarsildigim, düsük yaptigim bir sürecte bununla ilgili cok kötü tartismistik esimle ve esim nedense onu masum ilan edip, benim üzerime gelmisti. Bununda etkisi olabilir. Sanirim bu sene ipler kopacak. Kesinlikle konusunu acacagina eminim ve söyleyeceklerimi söyleyip kurtulacagim insallah...Bazen söylenmemis ya da yarim kalmis sözler, dinamit gibidir. Icimizde kaldikca, parcalar durur duygularimizi...Benimde icim bu yüzden aciyor, haksizligi bünyeme sigdiramiyorum. Yoksa Doruk'la ilgili zirvalamalari bahane aslinda...Kapayayim konuyu en iyisi...
Gülhan'cigim havuza girilebilecek kadar sicak havalar burada iki gündür. Öyle cok degil, 20 dk falan oynadi suyla. Bahcede cocuklar olunca cok egleniyor, aslinda en cok o yüzden aldik havuzu.
Doruk sudan cok korkuyordu, ben bos küvetinin icine koyup alistirdim canim. Azar azar su koydum, suyla oynadim, bende küvetle onunla oturdum ve simdi cok seviyor.
Pinar'cigim, insallah cok güzel bir dogum günü partisi kutladiniz.
Birsen'cigim, cok dertli bir gün gecirmissin. Güldürdün beni epeyce ama neye güldügümü yazmiyayim:kedi:
Nurten'cigim, Defne'ye bravo, emekledi demek sonunda. Insallah yakin zamanda da yürür kuzum.
Esra'cigim, ac karnina portakal suyu icir Türkiz'e canim. Kabizliga iyi geliyor.
Tuba'cigim, Serros'un durumu bizimkiyle ayni sanirim. Yürümüyor degil mi hala? Bence onun hircinligi. Doruk'da cok usluydu ama artik pek masumlugu kalmadi. Bak, Melih Kaan'da ne isler ceviriyor. Yürüdüklerinde eminim ki, normal hallerine dönecekler...
Ayse'cigim, su kapi kapanma mevzunuzu okudugumda icim ürperdi. Bir verdiginiz karsi gelmis, birsey olmamis kuzuya. Korktugunuz yaniniza kar ama. Ayrica o örümcekten inme olayi harikaydi, tam bitirim olmus yayamaz sipa.
Tülay'cigim, bende dün okudugumda aklima hamilelik gelmisti, degilmissin. Cok gecmis olsun canim ya.
Kizlar unuttuklarim varsa affola. Gözümden uyku akiyor, yarin görüsürüz insallah...
tüm aşağıda ismi olan arkadaşlarımı mucukssssssssss yaptım
filizciğim söle yaaa neye güldünnn cvp yarın okumak istiyorum
.çünki benim veletuslar uyurken bende hemen uyumak istiyorum hatta
yastığa saçlarım deymeden dalabilirim
esen kızzzzzzzzz dolamam muhteşemolmuştu ali ile ömer bey 2 patates dolamsı yedilerrrr
oh afiyet olsun canımtüm aşağıda ismi olan arkadaşlarımı mucukssssssssss yaptım
filizciğim söle yaaa neye güldünnn cvp yarın okumak istiyorum
.çünki benim veletuslar uyurken bende hemen uyumak istiyorum hatta
yastığa saçlarım deymeden dalabilirim
esen kızzzzzzzzz dolamam muhteşemolmuştu ali ile ömer bey 2 patates dolamsı yedilerrrr
mecbur iki gün kutluycam bizim aile biraz kalabalık arkadaşlarımda uyumsuz arkadaşlarımın bir kısmını aileyle çağıracağım bir kısmını cumartesi ayrı çağıracağım mecburen:)ahanda burdayık zemuszemus
sagol cnm ayyy ozmansızlardan bizdede var ama allhatan haftada 2gün geliyo..
konuşalım canımcım,merakla bekliyorum:) anaaa 2gün doğumgünümü kutlayacaksınız şimdi? kötü olmuş valla 1kerede çıksaydı aradan ah şu ablalar:))) hayırlısı olsun cnm çok kalabalık olunca bişi anlamazdın zaten. böylece dogumgünü doya doya yaşarsın.. esen bsoracagım unutuyorum eminönüne gitmişsiniz benden sonra bulabildinmi bişiler? tarif ettigim yeremi gittin?
afiyet olsun cnm, bende merak ettim nasıl oldu?
bizimki kurtlandı artık yerinde durmuyo,yere bırak sürünsün alışır heralde. sende yorulmuşsun cnm kolay gelsin. hediye olayıda herkes içinden gelene alıyo :)
iyi geceler cnm..
filizcim sen çok haklısın seni çok tanımıyoruz ama burdan yazdıklarınla ne kadar sakin bir kişiligin oldugu belli hayatım sessiz bile kalmışsın bencede gemileri yak gitisn butür insanlar ondan anlıyorlar malesef allah sana kolaylık versin ayyy iyiki görümcem yok valla yolardım onuuuu
İyi geceler kızlar a.s.
Nihayet 1.yaş günü partimizden de alnımızın akıyla çıktık. Darısı sırası gelen arkadaşlarıma a.s.
Parti görüntüleri ile ilgili konu açtım. Çok keyifli bi akşam geçirdik. Ama fena yorgunum. Misafirler yarım gibi gittiler. Sağolsunlar herşeyi topladılar arkadaşlarım ama hediyeleri as, poşetlerini kaldır, son kalanları toparla ve size durum bildir derken bu saat oldu.
Yarında abimin açık görüş günü. Defdoş'umu oraya götüreceğim. Sabah 5:30'da kalkıp eşimle gideceğim anneme. Öğlende ordan abiciğime gideceğiz. Daha Defdoş'a çanta hazırlayacağım. Geriye 3,5 saatlik bir uyku kalıyor bana. Hemen yatayım kızlar. Yarın akşam görüşürüz kısmetse öpüyorum hepinizi a.s.
Bu arada d.günümüzü kutlayan ve güzel dilkelerde bulunan tüm bacılarımı ve kuzularımı öpüyorum kocaman a.s.
canım sana kolay gelsin, cumartesi akşammı yapıyosun? gündüzse planlarım var:))oh afiyet olsun canım
benim makarnada güzel olmuştu Ahsen çok beğendi eşimde tabi:))
mecbur iki gün kutluycam bizim aile biraz kalabalık arkadaşlarımda uyumsuz arkadaşlarımın bir kısmını aileyle çağıracağım bir kısmını cumartesi ayrı çağıracağım mecburen:)
aa bu arada buldum süsleri canım teşekkür ederima.s.
oh hadi siz alnınızın akıyla çıktınız darısı bizim başımıza
herşey çok güzel olmuş canım emeğinize yüreğinize sağlıka.s.
canım duru biraz daha iyimiş çok sevindim.. valla memleket başka helede bizimki demikaydirigubbakcemile3 bizde pazartesi gidiyoz ama varya yusuf yusuf yapıyorum valla.gunaydın kızlarrrr
bı kac gundur yazamıyorum topiğee bılgısayarıma vırus gırmıss gecen hafta persembeden berı ıptal halada yapılmasını beklıyorum aksamda durudan fırsat olmuyo gırmeye 23nısanın hafta sonu üşüttük galıba duruyu bıraz burnu akıyo ıshalı gectı alahtan ıyı geldı valla 3gun adapazarındaa ıstersen altın kafeste yaşa ama ınsan memleketını ozluyor allahtan yakında aklımıza esınce gııdyorus
benımde karnım agrıyo regl olmusum havada bı guzel bugun ınsanın çalışasıda gelmıyoo
neyse bı turluyayım gelırım bugun buralardayım optum hepınızıııı
ayy esen öle deme yaaa ben pazartesi ordayımmeyvahedigeldismile sen dua et defne hasta olmasın:) esen yahuuu kilis nire adapazarı nireeeeeee..günaydın kızlarr
ben kalktım kuzumun kalkmasını bekliyorum anneme kahvaltıya gidicez
gülşahcım özledim kız seni :))
nurtenle sen adapazarına götürüp hasta edip geliyorsunuz çocukları:S
ne var şu memleketlerde anlamıyorum Ahsen de kiliste çok hastalanmıştı ama ben bidaha gitmem kilise önemli bişe olmadıkça
hadi ben kaçtım hazırlanayım kız kalkınca gideriz hemen iyi bir gün diliyorum hepinize
gel, gel bizide al beraber gidelimkılıs uzak adapazarı yakın dıyorus ama sık gıtmemek lazım onu anladım kaydirigubbakcemile3hadı hazırlan esencım sende
valla bende özledım cnm bılgsayarsız olmuyorr onu anladım havalar ısınsın bıraz gelıcem ınsallah cayınızı ıcmeye ahsenın
afıyet seker bal olsun sekerım kolay gelsın sana
günaydın herkese
pınarcım doğumgününüz resimlerde görüldüğü üzere çok güzel geçmiş defnem prensesler gibi olmuş :)
gülşahcım geçmiş olsun tatlım
aynurcum iyiyiz bitanem sen nasılsın az kalmış paşanın doğumgününe umarım istediğin gibi olur herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?