2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

defnoşummmmm doğum günü kutlu olsunn allah nice uzun senelere ailenle sevdiklerinle geçirmeyi başarılı huzurlu sağlıklı bir biçimde nasip etsin.gülen yüzün hiç solmasın..

tülaycım hoşgeldin tatlım iyiyim sen nasılsın geçmiş olsun ailecek size selinim iyi değil mi

ay canım çok geçmiş olsun allahtan seline birşecik olmamış canım
tekrar geçmiş olsun..birşey çıkmadığına sevindim..

tülaycım h.g canım nerelerdesin merak ettim seni.selin nasıl? ceren,filiz sizler nasılsınız paşalar nasıllar?

ay canım çok geçmiş olsun allahtan seline birşecik olmamış canım
tekrar geçmiş olsun..birşey çıkmadığına sevindim..

ceren sen nasılsın paşan nasıl biz iyiyiz şükür hava güzel diye oğlumda aldım şöyle bi gezdik geldik teyzesi

ceren sen nasılsın paşan nasıl biz iyiyiz şükür hava güzel diye oğlumda aldım şöyle bi gezdik geldik teyzesi

tülaycım h.g canım nerelerdesin merak ettim seni.selin nasıl? ceren,filiz sizler nasılsınız paşalar nasıllar?

iyiyim aynurcum sağol..paşamda iyi teyzesi ne yapsın bu ara yine grip oldu ama geceleri biraz husursuz..
ohhhh ne güsel gez valla biz çalışıyoruz ancak haftasonu gezebiliyorum oğlumla..

kızlar yaa tuvalete gittim kırmızı kırmızı sümüksü leke geldi...d.kontrol hapım cuma bitecek adet olacağım...erkeden leke geldi olmazdı böyle....yeni hapımda hiç ara leke olmadı....kasıklarıdma ağrıda var.....çocuklara bağrınırken yumoşumumu patlattım hahah :))

teşekkürler kızlar iyiyiz kızlar ya allaha şükür dr gerçi bugünelrde bu tarz şikayetlerle gelen çok kişi var dedi:)

selm kızlar
sonunda bikaç resim ekleyebildim siteye ama küçük ve bulanık oldular kaç saat uğraştım ya(
annmedeyim defneye bugun stüdyo resmi çektirdik kostümüyle zilli pek rahat durmadı elbise zaten sıkıyo bide ışıklar falan bunaldı kuzum.. bakalım nasıl çıkacak ayyy kızımdan bomba haber DEFNE EMEKLİYORR :))) ayy çocuk 1yaşına geldi ancak emeklemeyi keşfetti ya ne gülüyoruz şimdileik zararsız ama ilerde neyapar bilemem peşinde takipteyimm...

nerde bu miller herkes pınarın d.günündemii benim haberim yokk yaww....................

yaa ali bey iki park yatağı çekiyor ve arkasındaki fişi çekiyor ne yapacam bu veletusa ben

selam herkeze...
tulaycım cok geçmiş olsun cnm neseki ucuz atlatmışsınız..
nuretncim resimlere baktım süper hepsi...
birso bacım önüne daha agır bişey koymayı dene...

ayy nasıl sinir oldum az önce anlatamam yaa Gazeli zorla uyuttum tam yerine koyacaktım eski komşum evi aradı (herzaman zamansızdır zaten) gazel uyandı yarım saat salladım ayagımda uyumadı yaa şimdi almış bebeğini biberonla su içirmeye çalışıyor ayagına koyup dandini yapıyor...
bu akşamı bize kabus etmese iyidir yaaa 1 saat sonra yine uyku moduna girecek pöfff yaa (

selam ben geldimm
dersimi de verdim şimdi yemek yapıyorum birazdan kızımla babası da gelirler

nurtencim çok sevindim defnenin emeklemesine ama çok takma zaten neyse bu konuda konuşucaz senle:)

hülyacım zamansız şeyler cidden hepimizin sinirini bozabiliyor bugünde beni ablam aradı doğumgününü pazar yap dedi arkadaşının kınası varmış deli oldum sabah sabah bütün sinirlerim havadaydı neyse arkadaşlarla olani cumartesiye akrabalarla olanı pazara aldık poffffff

bu arada kabak domates soslu makarna yapıyorum ilk kez yiyeceğiz inşallah bişeye benzer:))

canım çok şeker olmuş kızın tabi anneside iyi yaşalr tatlım
hadi geçte olsa emeklemiş içinde kalırdı kız ne güzel biz de emeklemiyoruz emeklermiki
zaten hep zamansız ararlar olan yine bize
bu arada kabak domates soslu makarna yapıyorum ilk kez yiyeceğiz inşallah bişeye benzer:))
ilginç sonucu merak ettim güzelse tarif istiyoruz.
CERENNN haklısın tatlım.
Bugün okulda sergimiz vardı bittim resmen resimleri çak as yapıştır sonuç güzel oldu ama.
Herkes iyi sanırım.Bu arada hediyeler falan çekilişmi yapıldı anlamadım ben ya kaçırdıkmı yoksa

hulya seldamı aradı :)))))))) eh yanı oda burdadamı kurtulamadın ondan

aman be bende sinir olurum bi başkasının isteği için bütün planlarımın alt üst olmasına..neseki sen benim gibi öfkeyle kalkmamışsın canım :)))
hayırlsı olsunnn :)

off cnm cocugun resmen ayarı kaçtı yaa 8.30 uyudu 9 da uyandı ve mızmız bi görsen mamada yemiyor boyle olunca uyutamıyorumda geri (

çekiliş yapılmadı tatlım isteyen istediği kişilere yolluyor hediye...

hulya seldamı aradı :)))))))) eh yanı oda burdadamı kurtulamadın ondan

amannn hiç sorma ya valla kaçtımda kurtulamadım kene gibi yapıştı...bir tanede şimdi karşımda var allahtan buna yüz vermeyince uzak duruyor...

Iyi Geceler Kizlar,

Ben biraz gecmisi okuyayimda yazayim derken, Doruk iki kere uyandi. Disten sanirim, uyaninca eli sürekli agzinda oluyor cocugun. Krem sürdüm biraz önce, insallah sabahaca uyurda, bende rahat bir uyku cekerim.

Görümcemle ilgili bir nevi gecmis olsun diyen arkadaslara tesekkürlerzemuszemus
Ama gecip gidecek gibi degil maalesef. Ve yine maalesef, es gecemiyorum cünkü öyle birsey oluyor ki, zipliyor benim sinirlerim. Bugünde kayinvalidem aradi, kadinin dizleri agriyor sürekli. Ona magnezyum tabletleri yollamistim, biraz iyi gelir belki diye. Icirmiyormus kadina, doktor kontrolü olmadan ilac alanmazmis. Kadin yaka silkiyor iyice. Iki hafta cok rahatti zavallim, simdi yine o melek gibi kadini zivanadan cikartir durur. Feci üstüne gidiyor annesinin ve "kadin kizim olmasa, 1 dk evde tutmam, iskence ediyor bana resmen" diyor...

Düsündümde, bilincaltimi neden bu kadar mesgul ettigini ve aslinda sakin bir insan olmama karsin, beni neden bu kadar sinirlendigini. Ve anladim ki, icimde ona karsi bosalmayan bir öfke var. Su cocuk isteme konusunu kafamda kapatamamisim hala. Hemde duygusal olarak sarsildigim, düsük yaptigim bir sürecte bununla ilgili cok kötü tartismistik esimle ve esim nedense onu masum ilan edip, benim üzerime gelmisti. Bununda etkisi olabilir. Sanirim bu sene ipler kopacak. Kesinlikle konusunu acacagina eminim ve söyleyeceklerimi söyleyip kurtulacagim insallah...Bazen söylenmemis ya da yarim kalmis sözler, dinamit gibidir. Icimizde kaldikca, parcalar durur duygularimizi...Benimde icim bu yüzden aciyor, haksizligi bünyeme sigdiramiyorum. Yoksa Doruk'la ilgili zirvalamalari bahane aslinda...Kapayayim konuyu en iyisi...

Gülhan'cigim havuza girilebilecek kadar sicak havalar burada iki gündür. Öyle cok degil, 20 dk falan oynadi suyla. Bahcede cocuklar olunca cok egleniyor, aslinda en cok o yüzden aldik havuzu.
Doruk sudan cok korkuyordu, ben bos küvetinin icine koyup alistirdim canim. Azar azar su koydum, suyla oynadim, bende küvetle onunla oturdum ve simdi cok seviyor.

Pinar'cigim, insallah cok güzel bir dogum günü partisi kutladiniz.

Birsen'cigim, cok dertli bir gün gecirmissin. Güldürdün beni epeyce ama neye güldügümü yazmiyayim:kedi:

Nurten'cigim, Defne'ye bravo, emekledi demek sonunda. Insallah yakin zamanda da yürür kuzum.

Esra'cigim, ac karnina portakal suyu icir Türkiz'e canim. Kabizliga iyi geliyor.

Tuba'cigim, Serros'un durumu bizimkiyle ayni sanirim. Yürümüyor degil mi hala? Bence onun hircinligi. Doruk'da cok usluydu ama artik pek masumlugu kalmadi. Bak, Melih Kaan'da ne isler ceviriyor. Yürüdüklerinde eminim ki, normal hallerine dönecekler...

Ayse'cigim, su kapi kapanma mevzunuzu okudugumda icim ürperdi. Bir verdiginiz karsi gelmis, birsey olmamis kuzuya. Korktugunuz yaniniza kar ama. Ayrica o örümcekten inme olayi harikaydi, tam bitirim olmus yayamaz sipa.

Tülay'cigim, bende dün okudugumda aklima hamilelik gelmisti, degilmissin. Cok gecmis olsun canim ya.

Kizlar unuttuklarim varsa affola. Gözümden uyku akiyor, yarin görüsürüz insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…