kızlar merhaba nasılsınız? kızlar midem bulanıyordu ama bizde ailecek birkaç gündür olab bişey bu ben bahsetmek istemedim dün 6 dan gece 11 e kadar bugünde sabahtan bu saate kadar annemelrde dahil hepimizi hastanedeydik.neyseki herkesin tahlilleri temiz çıktı.sadece yeğenimde ishal başlamıştı muhtemelen suya bağladılar ama bide ortak yediğmiiz çileğe allaha şükürki herkes iyi:) kuzumda allahtan bişey olmamıştı.yani yeni bebek yok:)
tubişim resimler harika olmuş bizde isteriz) aynurcum banucum nasılsınız?
sibel canım güle güle kullansın oğluşum.
ay canım çok geçmiş olsun allahtan seline birşecik olmamış canım
tekrar geçmiş olsun..birşey çıkmadığına sevindim..
ceren sen nasılsın paşan nasıl biz iyiyiz şükür hava güzel diye oğlumda aldım şöyle bi gezdik geldik teyzesi
tülaycım h.g canım nerelerdesin merak ettim seni.selin nasıl? ceren,filiz sizler nasılsınız paşalar nasıllar?
canım çok şeker olmuş kızın tabi anneside iyi yaşalr tatlımselm kızlar
sonunda bikaç resim ekleyebildim siteye ama küçük ve bulanık oldular kaç saat uğraştım ya(
annmedeyim defneye bugun stüdyo resmi çektirdik kostümüyle zilli pek rahat durmadı elbise zaten sıkıyo bide ışıklar falan bunaldı kuzum.. bakalım nasıl çıkacak ayyy kızımdan bomba haber DEFNE EMEKLİYORR :))) ayy çocuk 1yaşına geldi ancak emeklemeyi keşfetti ya ne gülüyoruz şimdileik zararsız ama ilerde neyapar bilemem peşinde takipteyimm...
zaten hep zamansız ararlar olan yine bizeselam herkeze...
tulaycım cok geçmiş olsun cnm neseki ucuz atlatmışsınız..
nuretncim resimlere baktım süper hepsi...
birso bacım önüne daha agır bişey koymayı dene...
ayy nasıl sinir oldum az önce anlatamam yaa Gazeli zorla uyuttum tam yerine koyacaktım eski komşum evi aradı (herzaman zamansızdır zaten) gazel uyandı yarım saat salladım ayagımda uyumadı yaa şimdi almış bebeğini biberonla su içirmeye çalışıyor ayagına koyup dandini yapıyor...
bu akşamı bize kabus etmese iyidir yaaa 1 saat sonra yine uyku moduna girecek pöfff yaa(
ilginç sonucu merak ettim güzelse tarif istiyoruz.bu arada kabak domates soslu makarna yapıyorum ilk kez yiyeceğiz inşallah bişeye benzer:))
selam ben geldimm
dersimi de verdim şimdi yemek yapıyorum birazdan kızımla babası da gelirler
nurtencim çok sevindim defnenin emeklemesine ama çok takma zaten neyse bu konuda konuşucaz senle:)
hülyacım zamansız şeyler cidden hepimizin sinirini bozabiliyor bugünde beni ablam aradı doğumgününü pazar yap dedi arkadaşının kınası varmış deli oldum sabah sabah bütün sinirlerim havadaydı neyse arkadaşlarla olani cumartesiye akrabalarla olanı pazara aldık poffffff
canım çok şeker olmuş kızın tabi anneside iyi yaşalr tatlım
hadi geçte olsa emeklemiş içinde kalırdı kız ne güzel biz de emeklemiyoruz emeklermiki
zaten hep zamansız ararlar olan yine bize
ilginç sonucu merak ettim güzelse tarif istiyoruz.
CERENNN haklısın tatlım.
Bugün okulda sergimiz vardı bittim resmen resimleri çak as yapıştır sonuç güzel oldu ama.
Herkes iyi sanırım.Bu arada hediyeler falan çekilişmi yapıldı anlamadım ben ya kaçırdıkmı yoksa
hulya seldamı aradı :)))))))) eh yanı oda burdadamı kurtulamadın ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?