2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar burdayım ama canım sıkkın hiçbişey yapasım gelmiyor.alt komşum evini ilaçlatınca bütün böcekler evime çıktı gece sabaha kadar eşimle böcek öldürdük ya onca emeğim temizliğim boşa gitti.geceden beri sinirimden ağlıyorum halaya.. ya güya sıfır bina aldık 2 yılda apt.böceğe boğdularya.bugünde 4 te ilaçlama şirketi gelecek perdelerim halılarım evim sil baştan yine temizlicem offyaa(

aaaaaaaaa tülaycığım çok üzüldüm ya en nefret ettiğim şey böcek evde küçük bebek var ne olacağı belli olmaz ve evin batmış üstelik sen çalışıyorsun ya...ne pis insanlarda bu kadar böceklenmişler alla alla yaa ....sıkma canını yaa beterinden sakın rabbim...ama komşuna söyle temizlikci tutacağım parasını sizden alcağım de...

birsencim saol canımya.valla kaç haftadır komple temizlikyapıyorum görüyorlarda iş çıkışı gidip cam siliyorum perde yıkıyorum.madem ilaçlattın söyle sizede çıkabilir sizde ilaçlatın de.akşam bir gideyimde
kızım olmasa takmam ama şimdi acaba ordamı dolaştı burdamı diye dip köşe temizlik yapıyorum.zaten temiz olsalar apt.her bulduklarını doldurmasalar bunlar olmazdı.

ülaycım cok üzüldüm yaa gelir gelmez sıkıntılı bi haberle karsılasmak iyi olmadı
canım sıkma canını gerizekalı komsuna söle daha tertipli olsun pis insanlar
canım benim kıyamam sana yakın olsam gelirim valla yardıma

tülaycım üzüldüm senin adına tatlım ne sinir bozucu böcekler nefret ederim sana yeniden iş çıktı desene

simal iyiyiz cnm sen nasılsın

nuran hoşgeldin cnm

aman kızlar ya haftaya perşembe kuzenimin kızının doğumgünü var ...onlar bize gelirken birsürü tantana oldu...neyse evleri halkalıda ben nasıl gideceğim şimdi ya, eşim seyhatte olacak iki çocukla halkalıya nasıl gideceğim ya ufffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

nurran canım soal.valla.insanın içinde pis olmak varsa ne söylesen boş hangisine söyliyeyimki.üstümde oturan 1 hafta banyodan su aktı söyliye söyliye anca yaptırdım.halısı 1 haftadır benim balkona düşmüş gelip almıyor tabi balkonuma düşen diğer eşyalarını saymıya kalkmıyayım.

evet banucumya zaten işin yorgunluğundan binbir zorllukla temizlediğim evi şimdi yeni baltan yapıcam en çokda perde ve halılarıma üzülüyorum onalr daha yeni geldi yıkamadan

ayy canım benim ne sorumsuz insanlarla karsılasmıssın hayatımızda Allahım komsununda iyisini versin
sende kendini cok üzme ewet haklısın ama hastalanırsın canı9m benim kendine dikkat et

tülaycımcanım benim yaa çok üzüldüm zaten başında yeterince iş var bide bu çıkmış neyse herişte bi hayır vardır derler sıkma sen canını olurmu

hoş buldum canımkaydirigubbakcemile2

nuran canım saol ya.ya ben zaten neyden nefret edersem ne kadar titizlenirsem beni buluyor.umarım ilaç firması nerden geldiğini bulur yoksa ben bu gidişle bakırköye giderim.

tülaycım ne kadar titiz olduğunu biliyorum senin tatlım canını sıkma lütfen ben sana yardıma gelirim

canım benim banucum saolya.akşam bi gideyimde duruma göre çağırabilirim yardıma işin kötü tarafı haftasonu ankaradan misafirler gelicek.ve benim bi tek temizlik ve hazırlık için yarın akşamım var

selam kizlar okuldayim tenwfuste

gulsahcim ayin 8 yada 9unda bana geliyor kizlar kahvaltiya hepinizi bekliyorumm

nurtencim aksam kutluycam annemlerle pazar aksamibeklerim canim

tuba araya gun koyamiyorum ki calisinca hafta ici yapmam imkansiz oluyor yaaa

ohoooo esen son mesajı saat kacta yazmıs sonrada okuyan cıkıp gıtmısss pek bı sessız olmuşş burasıııı
esencım inşallah sız organızenızı yapın işlerımı halledebılırsem gelırım tabı ama soz vermıyeyım buara pek bı yogunum hafta sonları sureklı bı telaşe var gıdıersem tuba hadı derım sanadaaa

ayy hala pcm de yapılmadı suan patronun laptobundan kkya gırıyorum bı enselenırsem vayyy halımeee:roflol:amannn ınternet olmadanda olmuyor işlerde beklıyo pc yok dıye bölee boşluktayımmm yaneee

tülaycım sanada allah kolaylık versın caım anlayışsız ınsanlarla yasamak ne kotu bısey bılırım ama bırsen haklı gıt konuss ınsan bı alttakını ustekını düşünür yahuuu

kızlarr devam sutu verıyomusunuzz ben aptamılın 1yaş üstüne gectım 9.aydan sonrakı bıtınce içmedı hanım aradım aptamılı nıye dıye damak tadı yadırgamıstır alısır dedıler
sız gunde kac kere verıyosunuz bıde artık yaslarına gırmeye basladılar ben pırınc ununa artık yarım ınek sutu katıyorum ama hala pütürlü yemıyo bu sıpaa varı yoğu sebze corbası baska bısey sevmıyooo

aklıma gelmişken bısey daha buara duru sureklı kulagını tutuyo ama hıc agrıyomus gıbı degıl parmagını sokuyo kulagıyla oynuyo annem organlarını tanıyo yavas yavas ondan dedı ama yınede kafam karıstı hıc agrıyo gıbı gozukmuyo ama sızınkılerdede varmı bu hareketlerr

Son düzenleme:
gülşah cnm ben bebelak 1 yaşına geçtim onu ömer içiyor
ama alişe sek günlük süt veriyorum alıyoruz yarımkiloluk onu geceden sabaha kadar içiyor
ömerde bi alışsa süper olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…