cnm annenle babanı allah akvuştursun biranönce, babna kazaszı belasız yolculuklar dilerim.. ya işte rüyalarada gireriz işte korkuturuz böyleee ama bir gece ansızın gelebilirim sen yinede cidiyetini bozma :roflol:günaydin hatunlarrrr a.s.
geçmişi okudum okudum ama aklimda bişi kalmadi bu kizin cigliklarindankeçi uyumuyor..
dün annemler bendeydi..babam bugun yurtdişina gidiyor gene 1haftaliğina..annemde pazara kadar dayimda kalcak..p.tesi bana gelcek inşaAllah..yaşlilikta ayrilik daha zor oluyor be..ikiside bi mahzun oldu :)
dün esencimin hediyesi ve mektubu geldiiiiii :) ay nasil şaşirdim nasil süpriz oldu anlatamammm :) elbiseyede mektuba da bayildimmm :) cok içten yazmişsin esencim cok cok teşekkürlerrrr birkez daha a.s. 2 gün dogumgünü yapacakmişsin..canim ben ardarda yapma..2.güne insanin ne takati kaliyor ne hevesiaraya bikaç gün koy mümkünse :)
aksamda eşim elinde kargo kagidiyla geldi :) sibelcimde hediye yollamiş :) ama evde bulamamişlar beni oysa evdeydim :) aradim hemen daire noyu kariştirmişlar..dogrusunu verdim..ve bugun getirdiler :) bayildim elbiseye sibelcimmm :) cok cok teşekkürlerrrr tetesiiii a.s.
filizcim serrosta yürümüyor canim..valla bu kiz biraz ödlekbi cesaret geliyor..he diyorum yürüyecek simdi ama hemen çöküyor emekliyor..geniş alanda yürümeye korkuyor gibi..bilmiyorum belki senin tezinde dogru olabilir..cünkü ciddi ciddi cadinin teki oldu..kuzu görünümlü cadi inşaAllah yürüyünce normale döner
banucum resimlerinize bayildim face'de :) senin bu yagmur cok zilli yaaa :) poz vermesin hastayim cadinin :)
tülaycim dogumgünleri geldikçe tüm boncuklara yapicam resimleri inşaAllahhh
nurtencim aşkolsun kiz sen gel ben sana dünyalari yaparim :) rüyalarin tersi cikarmişama cok komikti ya..cok ciddi bi şekilde kalktim yataktan aklima geldikçe güldüm tümgün
gülşahcim nereye gidiyorsun kiz bizi unutup :) bende takilirim bak peşine
birsencim senin aliş cosmus gene :) Allah kolaylik versin canim..sen bence en iyisi cekmeceleri,prizleri bantla,dolaplari kitle felan :)
aynurcum alperencik nasil? sen nasilsin canim :) dogumgününe az kaldi..heyecan ne durumda :)
pinarcim canim hadi gazaniz mubarek olsun :) ne güzel abicigini görmeye gidecekmişsin bugun :) moral olur abinede defdefi görmek :)
tutkuncum eşine cok kizdim..inşaAllah hatasini anlamiştir..ama bu erkekler cok sacmaliyorlar arada..sanki herşey annenin görevi..babalar sadece sevmek için varlar..ay ben evde oldugum halde tahammul edemiyorum arada sirada havaya girmesine..bide calişsam herhalde adam bi daha cocuk yapmayi düşünmezD kabizmi türkiz? bolbol su ver canim..en iyi çözümü bu..ben gecen gün biraz fzla kacirdim suyu..cocuk resmen ishal gibi cikti ya..ertesi günde az verdim tikandi kaldi gene..fitil atmak zorunda kaldim..okadar fark ediyor su yani
ay gidip şu kizi uyutayim de bi duş alayim :) hadi öptüm hepiniziiiiii :)
cnm kutlamışsın gördüm takılayım sana dedim:)) sagol banucummnurtencim bebeğim senin o fındık defne çok güzel olmuş tam yemelik maşallah yiyenime doğumgününü açtığın sayfadan kutladım canım benim güzel yiyenimin yüzünden gülümseme hiç eksik olmasın:)))))))
tubişim bebemmm nasılsın valla yağmur resim çekinmeyi çok seviyor süsüne çok düşkün :) teyzesiiii benim yiyenim nasıl
slm cnm sen nasılsın hadi doğum günü sırası sizde artık biz pas geçik..mrb arkadaşlar nasılsınız pc açık ama ben gene başında olup okuyamıyorum saat 1 de misafirleri mgelecek liseden arkadaşlarım gelecek alpereni görmeye .sizler ve beişleriniz umarım iyidir.tubacım canım ewt heycan var hazırlıklaraa başladım bakalım heycan olmazmı 7 mayıs saat 19 40 hiç unuturmuyum:)))) ayşe serra güzel kızın nasıl tatlım? banucum tülaycım hülyacım birsencim,bigudi kızlar sizler nasılsınız
oyyy tülay ya valla sana acıdım senin yerinde asla olmak istemezdim ya,, bende olsam tırlatmıştım heralde:sinifsinif: ya tülay perdeleri havalandırsan yetmezmi ilaçları oralara kadar sıkıyolarmı? ben ilaçlatmadım bilmiyorum.. kolay gelsin sana cnmkızlar burdayım ama canım sıkkın hiçbişey yapasım gelmiyor.alt komşum evini ilaçlatınca bütün böcekler evime çıktı gece sabaha kadar eşimle böcek öldürdük yaonca emeğim temizliğim boşa gitti.geceden beri sinirimden ağlıyorum halaya.. ya güya sıfır bina aldık 2 yılda apt.böceğe boğdularya.bugünde 4 te ilaçlama şirketi gelecek perdelerim halılarım evim sil baştan yine temizlicem offyaa (
kız halakalımı yalnız gidemezsin eşin olmadan asla yola cıkma derim birsena.ssimal iyiyiz cnm sen nasılsın
nuran hoşgeldin cnm
aman kızlar ya haftaya perşembe kuzenimin kızının doğumgünü var ...onlar bize gelirken birsürü tantana oldu...neyse evleri halkalıda ben nasıl gideceğim şimdi ya, eşim seyhatte olacak iki çocukla halkalıya nasıl gideceğim ya ufffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
okadarda eziyet etme kendine ya halılarını üstten bi sil koslayala yeter bence tüllerinide havalandır sonra yıkarsıncanım benim banucum saolya.akşam bi gideyimde duruma göre çağırabilirim yardıma işin kötü tarafı haftasonu ankaradan misafirler gelicek.ve benim bi tek temizlik ve hazırlık için yarın akşamım var
kutlayın şuararalar işelri çok yoğun hayatta getirmezselam kizlar okuldayim tenwfuste
gulsahcim ayin 8 yada 9unda bana geliyor kizlar kahvaltiya hepinizi bekliyorumm
nurtencim aksam kutluycam annemlerle pazar aksamibeklerim canim
tuba araya gun koyamiyorum ki calisinca hafta ici yapmam imkansiz oluyor yaaa
cnm biz aptamilJuniora geçtik defne çok seviyor mamayı akşamları sadece mama ver,yorum inek sütünüde kahvaltısına katıyorum çocuk sütü alıyorum pınarın. aptamilJuniorin hazır şişelenmişleri var ondan denedinmi gülşah? tadı farklıyımış belki sever.kızlarr devam sutu verıyomusunuzz ben aptamılın 1yaş üstüne gectım 9.aydan sonrakı bıtınce içmedı hanım aradım aptamılı nıye dıye damak tadı yadırgamıstır alısır dedıler
sız gunde kac kere verıyosunuz bıde artık yaslarına gırmeye basladılar ben pırınc ununa artık yarım ınek sutu katıyorum ama hala pütürlü yemıyo bu sıpaa varı yoğu sebze corbası baska bısey sevmıyooo
aklıma gelmişken bısey daha buara duru sureklı kulagını tutuyo ama hıc agrıyomus gıbı degıl parmagını sokuyo kulagıyla oynuyo annem organlarını tanıyo yavas yavas ondan dedı ama yınede kafam karıstı hıc agrıyo gıbı gozukmuyo ama sızınkılerdede varmı bu hareketlerr
selam kızlar şimdi okuldan geldim çok gerildim valla bir velim aradı bir çocuk tenefüste diğerini dövmüş bana gelip soylemedi annesine de öğretmene söyledim beni dinlemedi demiş veli nasıl dinlemezsiniz diyo yaaa bi kızdım ne demek dinlememek 40 kişi içinde kendini bana duyuramadıysa bu benim sorunum değil dedim çok sinirlendiğimi anlayınca alttan aldı ama yarın oku hareketli gececek iki veliyi çağıracağım bakalım konuşturucam pofffffffffffffffffffff
neyse yarın kızımın doğumgünü böyle şeylerle kafamı yormayayım:))
senin 2tane çocugun var bence gitme.sna ayıp olmaz çok uzak yaNurten cnm annem var ama arabasız yolda otobÜsle Çok zor olacak
ÇÜnkİİİ taksİ dÜnya para yazar o kadar parada vermek İstemİyorum ya
paramız yok zaten onlar bİze ellİ tantana İle geldİlerrr pÜfffffff
hoşgeldin cnm keyfin yerinde belli belli allah bozmasın çok öpk.selam kızlar...
Oğlumu uyutup komşuya kaçtım,sağolsun gel bak bizde ferda abla dedi,kardeşimin arkadaşı,,aslında laptopumu getirseymişim kablosuz int.daha rahat olurdu benim için,belki evdede çekerdi gerçi çekmiyo diyorlar ama..Amannn neysee..
Nasılsınız kızlar,hepinizi çok özledim,,int.olmayınca cidden zormuş.Neyseki zamanın nasıl geçiğini anlamıyor insan burda,herşey çok güzel,annemle kardeşimle gezip duruyoruz,Dağhanda mutlu ,iki dişi daha çıktı,iyiyiz yanii Allaha şükür..Doğumgünü hazırlıkları son hız devam ediyor,Ama hala nerde yapacağımıza karar veremedik.açık alandamı yoksa evdemi bilemiyoırum..havayada bağlı tabii!!
Biz yokken doğumgününü geçen bütün bebeişlere nice nice yaşlar diliyorum,hepsini kocaman öpüyorum,,
geçmişe bakamıyorum yavaştan kaçıyım,belki oğlum uyanmıştır..
sizi çok seviyorum öpüyorum kızlar,
yine gelirim iyi akşamlar herkese..
aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmilebu ne yaaaa pişşşttt nerdesiniz huuuu aşkı memnu ya daldınız galibaaa
burasi gene kayip kitaya dönmüş :)
ay bende yatti yaticam ama kalkamiyorum yerimden..midem agriyor cok fena :S eşimde üşütmüş..onunla dalga gectim aksamüstü..yaşlaninca hiç çekilmez biri olcan gibime geliyor felan diyeanam onun ahimi tuttu nedir D
gidip namaz kilip sizayim :) zaten dün gecede semrosun cenesinden yatamadimp 2de anca sustu hatun semrosum küsmeee sakinnn :))))) biliyorsun seninle ugrasmak ayri bi zevk oluyor
esencim bi sen varsin sanirim öptüm canim kocamannnn 7dak sonra mrcimekin dogumgünüüüüüüüüü :))
hadi gittim bende mucksssssssssssssssss
burasi gene kayip kitaya dönmüş :)
ay bende yatti yaticam ama kalkamiyorum yerimden..midem agriyor cok fena :S eşimde üşütmüş..onunla dalga gectim aksamüstü..yaşlaninca hiç çekilmez biri olcan gibime geliyor felan diyeanam onun ahimi tuttu nedir D
gidip namaz kilip sizayim :) zaten dün gecede semrosun cenesinden yatamadimp 2de anca sustu hatun semrosum küsmeee sakinnn :))))) biliyorsun seninle ugrasmak ayri bi zevk oluyor
esencim bi sen varsin sanirim öptüm canim kocamannnn 7dak sonra mrcimekin dogumgünüüüüüüüüü :))
hadi gittim bende mucksssssssssssssssss
senin 2tane çocugun var bence gitme.sna ayıp olmaz çok uzak ya
hoşgeldin cnm keyfin yerinde belli belli allah bozmasın çok öpk.
aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile
bizde semrayla karşılıklı göbek attık düngece kibariyenin şarkıısnda.. maş. bursalardan heryere yetişiyo kız ya.. banada küsmesin sakın:)))kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar kımsecıkler yok sanırım henuz bend ekacıcam hemen cocuklar uyandı mama yıycez
hey ahali balık etlı canım arkadaşlarım ben bugun diyete başlıyorum malum yalaovaya az kaldı orda bazı zayıf hatunları gorup catlamıyayım hadın bana eşlık edıcek kımse yokmuuuu
canım dıyet falan yapmak ıstemıyor gaza gelmem lazım yoka bırakıyorum hadın kızlar halledelım şu işi az zaman var 4 kılo bıle versek iyi ben suan ona bıle razıyım :))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?