2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

mrb ben geldim arkadaşlarım azönce gittiler iyi oldu geldikleri banada değişiklik oldu hemde nerdeyse 2 senedir görüşmüyorduk düğünüme gelmişlerdi sonra bitürlü görüşmedik fırsat olmadı.sizler nasılsınız bebişleriniz nasıl?burda hava gene bozdu yağmur havası var

Gülşahcım,

Biz süte başladık artık doktorumuz mama almasının zaruri olmadığını süte alışması gerektiğini söledi.Allahtan Yağızda sevdi yadırgamadı.Ama kesinlikle günlük süt dedi.Uht yani uzun ömürlü kutu sütleri ve bebek sütlerini önermiyorum dedi.Ben 1 kutu mama aldım yinede onuda sadece sabaha karşı 6 gibi uyanınca biraz tok tutsun diye veriyorum 08:30 da uyanıyor çünkü.Süt pek tok tutmuyor.Çok çabuk acıkıyor sütten sonra.Ben artık bir öğün çorba bir öğünde yemek yapıyorum.Onu yiyor oğluş.Bugünkü menüsü kıymalı domatesli tel şehriye çorbası.1 kase ondan yer sonrasında tavuklu patates yemeği yapmıştım patatesi ezip tavuklarıda didikleyip veriyorum.Suyunada tam tahıllı ekmeğini banıyoruz :) Yiyor çok şükür.Yemek çeşitli oluyor sebze benzeri örneğin kıymalı semiz otu yedi 2 gün önce.Arada yemek yerine ananemin köyde yapıp gönderdiği erişte var onu yada tavuk suyuna pilav pişiriyorum yoğurduyla yiyor.

Son düzenleme:
selam kızlar şimdi okuldan geldim çok gerildim valla bir velim aradı bir çocuk tenefüste diğerini dövmüş bana gelip soylemedi annesine de öğretmene söyledim beni dinlemedi demiş veli nasıl dinlemezsiniz diyo yaaa bi kızdım ne demek dinlememek 40 kişi içinde kendini bana duyuramadıysa bu benim sorunum değil dedim çok sinirlendiğimi anlayınca alttan aldı ama yarın oku hareketli gececek iki veliyi çağıracağım bakalım konuşturucam pofffffffffffffffffffff

neyse yarın kızımın doğumgünü böyle şeylerle kafamı yormayayım:))

cnm annenle babanı allah akvuştursun biranönce, babna kazaszı belasız yolculuklar dilerim.. ya işte rüyalarada gireriz işte korkuturuz böyleee ama bir gece ansızın gelebilirim sen yinede cidiyetini bozma :roflol:
cnm kutlamışsın gördüm takılayım sana dedim:)) sagol banucumm
slm cnm sen nasılsın hadi doğum günü sırası sizde artık biz pas geçik..
oyyy tülay ya valla sana acıdım senin yerinde asla olmak istemezdim ya,, bende olsam tırlatmıştım heralde:sinifsinif: ya tülay perdeleri havalandırsan yetmezmi ilaçları oralara kadar sıkıyolarmı? ben ilaçlatmadım bilmiyorum.. kolay gelsin sana cnm
kız halakalımı yalnız gidemezsin eşin olmadan asla yola cıkma derim birsena.s
canım benim banucum saolya.akşam bi gideyimde duruma göre çağırabilirim yardıma işin kötü tarafı haftasonu ankaradan misafirler gelicek.ve benim bi tek temizlik ve hazırlık için yarın akşamım var
okadarda eziyet etme kendine ya halılarını üstten bi sil koslayala yeter bence tüllerinide havalandır sonra yıkarsın
kutlayın şuararalar işelri çok yoğun hayatta getirmez ( esen şu kahvaltı olayında ben cumartesi olamıcam heralde pazar yapalım he?? ama daha düğün tarihide belli degilmiş yaa off eger opazar düğün olursada ben gelemem. siz yinede pazar yapın okyerimseniben

cnm biz aptamilJuniora geçtik defne çok seviyor mamayı akşamları sadece mama ver,yorum inek sütünüde kahvaltısına katıyorum çocuk sütü alıyorum pınarın. aptamilJuniorin hazır şişelenmişleri var ondan denedinmi gülşah? tadı farklıyımış belki sever.

esen senin işinde zor valla hangi birini dinlicenki.. doğru valla kafanı yorma mercimeği düşünopuyorumnanaktan

Nurten cnm annem var ama arabasız yolda otobÜsle Çok zor olacak
ÇÜnkııı taksı dÜnya para yazar o kadar parada vermek ıstemıyorum ya
paramız yok zaten onlar bıze ellı tantana ıle geldılerrr pÜfffffff

selam kızlar...

Oğlumu uyutup komşuya kaçtım,sağolsun gel bak bizde ferda abla dedi,kardeşimin arkadaşı,,aslında laptopumu getirseymişim kablosuz int.daha rahat olurdu benim için,belki evdede çekerdi gerçi çekmiyo diyorlar ama..Amannn neysee..

Nasılsınız kızlar,hepinizi çok özledim,,int.olmayınca cidden zormuş.Neyseki zamanın nasıl geçiğini anlamıyor insan burda,herşey çok güzel,annemle kardeşimle gezip duruyoruz,Dağhanda mutlu ,iki dişi daha çıktı,iyiyiz yanii Allaha şükür..Doğumgünü hazırlıkları son hız devam ediyor,Ama hala nerde yapacağımıza karar veremedik.açık alandamı yoksa evdemi bilemiyoırum..havayada bağlı tabii!!

Biz yokken doğumgününü geçen bütün bebeişlere nice nice yaşlar diliyorum,hepsini kocaman öpüyorum,,

geçmişe bakamıyorum yavaştan kaçıyım,belki oğlum uyanmıştır..

sizi çok seviyorum öpüyorum kızlar,

yine gelirim iyi akşamlar herkese..

burasi gene kayip kitaya dönmüş :)

ay bende yatti yaticam ama kalkamiyorum yerimden..midem agriyor cok fena :S eşimde üşütmüş..onunla dalga gectim aksamüstü..yaşlaninca hiç çekilmez biri olcan gibime geliyor felan diye anam onun ahimi tuttu nedir D

gidip namaz kilip sizayim :) zaten dün gecede semrosun cenesinden yatamadim p 2de anca sustu hatun semrosum küsmeee sakinnn :))))) biliyorsun seninle ugrasmak ayri bi zevk oluyor

esencim bi sen varsin sanirim öptüm canim kocamannnn 7dak sonra mrcimekin dogumgünüüüüüüüüü :))

hadi gittim bende mucksssssssssssssssss

iyigeceler topiğimiz sesizlemişş nerede bu millet ya ben yemekten sonra aşkı memnu ya takıldım
sonrada yabancı aşkı memnunaya takıldım şimdi ömeri yatırdım pc bakıp yatacağım...
eşimlede ali yatak odasında uyuyor .....aman şimdi aklıma geldi bir pantolon ve gömlek ütülemem gerek offff bu adam neden böyle son dak. söylüyor herşeyi yarın görüşmeye gidecekmiş...daha gömlleğini seçmemiş ama sızdı...

AHSEN mercimeğim doğumgünün kutlu oolsun cnm öptümm mucuksss

senin 2tane çocugun var bence gitme.sna ayıp olmaz çok uzak ya
hoşgeldin cnm keyfin yerinde belli belli allah bozmasın çok öpk.
bu ne yaaaa pişşşttt nerdesiniz huuuu aşkı memnu ya daldınız galibaaa
aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile

bizde semrayla karşılıklı göbek attık düngece kibariyenin şarkıısnda.. maş. bursalardan heryere yetişiyo kız ya.. banada küsmesin sakın:)))kaydirigubbakcemile3

ahsenimin doğum gününü kutlarım iyiki doğmuş mercimeğimm:))

facede problem var deliridm ya..
neyse benden haberler vereyim pazartesi adp.gidecektik kutlay adapazarından hiç ist. ugramadan antepe geçicekmiş bidahki haftasonu.
adap.halamın oğlu kız kaçırdı onunda düğünü olacak ama önümüzdeki haftaya yapmayacaklarmış ee bende gitmişken düğüne kadar kalırım diyordum ama düğün falanda yok 2haftada kalmam orada. gitsemde otobüsle yalnız dönemem,otobüsle dönsemde düğün için bidaha gitmem gerekecek ölme eşegim ölme yani.... hemde esenle hülya ilede konuştum haftaya buluşursak gitmeyecm adap. dedim onlarda okledi yani kısacası adap. iptal oldu... buralardayım.. ama kocişim 1ay yok(((((((((((((((((((((

günaydin hatunlar a.s.

ay yarin liseden arkadaslarim gelecekmiş serrosun dogumgünü için :) bugun temizlik ve hazirlik yapmam gerekiyor yani :) önce kizcemin kahvaltisini bi yaptirayim de :) uykumda var gerci belki uyurum biraz :kedi:

herkese hayirli günlerrrr hayirli cumalarrrrr :) mucksssssssss

yok yok simdı kusmuycem bırıktırmeye aldım nasılsa yıne bulurum kusucek bırsey toplu olsun boyle zor oluyor :))))))))

günaydın kızlar kımsecıkler yok sanırım henuz bend ekacıcam hemen cocuklar uyandı mama yıycez
hey ahali balık etlı canım arkadaşlarım ben bugun diyete başlıyorum malum yalaovaya az kaldı orda bazı zayıf hatunları gorup catlamıyayım hadın bana eşlık edıcek kımse yokmuuuu
canım dıyet falan yapmak ıstemıyor gaza gelmem lazım yoka bırakıyorum hadın kızlar halledelım şu işi az zaman var 4 kılo bıle versek iyi ben suan ona bıle razıyım :))))))))

günaydın herkese nasılsınız kızlar öyle tempolu geçiyor ki hayatım eve git kızları al yemek yap onları uyut sabah kalk hazırla ikisinide bırak ve işe gel hiç halim kalmıyor

sibelcim süte geçmişsiniz hayırlı olsun tatlım yağızıma yarasın duruda çok seviyor şehriye çorbasını

AHSEN PRENSESİMMM DOĞUMGÜNÜ KUTLU OLSUN NİCE YAŞLARA İNŞALLAH YÜZÜNDEN GÜLÜMSEME EKSİK OLMASIN İNŞALLAH HAYATI BOYUNCA:)) MELEK YÜZLÜMÜN

gunaydın bacılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sabah sabah semra cok duygulandırdı benı dıyet olayına katılmak ısterdım bacım sana ama bende iş yok ıkıncı gun bozuyorum dıyet gurupları var ya kk nın ben 6.takıma uyeyım aslında 1 2 hafta denedım verdımde mıllet bırbırını gaza getırıyo cunku sonrada sarmadı sende bı takıl oraya ıstersennn

sorularıma cevap veren bacılarım saolsunlarrr
buara cok yogunum kızlarrr evı tasıma durumumuz varrr annemlerede durunun dogumgununde mujdeyı verıcez ınsallah sızde agzından kacırmayın facede falan mayıs sonu gıbı dusunuyorus bakalım hayırlısıylaa bu yuzden fazla aktıf olamıyorum buara kusuruma bakmayın tamda kuzularımın dogum gunu ayına denk geldı ama hayırlısı olsun artık

tatlım nasılsın meleklerin nasıl :))))opuyorumnanaktan

annesının mercımegııııııı ıyıkı doğdunnn canımopuyorumnanaktan
çırtlak seslı,bitter çukulatam senı cok sevıyorussss Şeniz
esencım kolay gelsın sanada canım yalancı ogrencının velısıylede sorunsuz halledersın ınsallah

Günaydın kızlar ayyy kaç gündür gelen giden giremedim bi türlü doğum günümüz çok güzel geçti en kısa zamanda resimlerimizi ekliycem öptüm hepinizi a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…