2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

esencimm ahsen minik meleğimin doğum günü kutlu olsunn..... allahımm ona ve size huzurlu mutlu sağlıklı güzel bir yaşam susun.iyiki doğmuşuun minik mercimek:)

banu iyiyim aslında ama yorgunum:) iş.h.sonundan sonra dinlenicem.işleri bitireyim haftaya kalmasın yoksa gekemm sana:)) annem tamam dedi gidelim bir aksilik olmassa diye

tülaycım tamam tatlım bir aksilik olmazsa bekliyorum mutlaka hazırladıklarımıda veriririm sana

Günaydınlar Herkese opuyorumnanaktan

Mercimeğimmmmm nice mutlu yıllara kuzummmm.ıyiki doğdun :)

aynurcum iyiyim tatlım sen nasılsın bebişin nasıl

tülaycım hava kapalı ya başım ağrıyor çok fena nemli havada sinüslerim çok ağrıyor

aynurcum iyiyim tatlım sen nasılsın bebişin nasıl

tülaycım hava kapalı ya başım ağrıyor çok fena nemli havada sinüslerim çok ağrıyor
a

alperende iyi teyzesi balkonda oyun oynuyor bugün burası güneşli çokaz hafif esiyor.banucum çok geçmiş olsun tatlım.

tünaydın kızlarrr....biz geç kalktık malum kahvaltı sarktı şimdi geldim yanınızaa...

geçmişe şöle bi baktım nurten kızım ne zaman buluşuyorsunuz ben anlamadım anlatığım tek şey gitmiyorsun şimdi adapazarına ve kocan 1 ay yok.....

bugün birazcıkın işim varrr onlarııı haldeceğim ama buralardayımşincikk

aynur tülay banu kusura bakmayın kızlar yazamadımm
buara pek tenhaa buralarrr ben hala göçebe gıbıyım bılgısayarım hala yapılmadı öle takılıyorum bu hafta iş yapamadım valla dogru durust:)
haftaya yogun gecer napalım başa gelen çekiılır artıkk

bırsen onumuzdekı hafta esende kahvaltı var cnm nurtende gelecek sanırım

heee anladım bigudii
ben iki veletle nasıl geleceğimm kimse beni düşünmüyo ühüüüüüüüüüüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…