2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

sibelcim günaydın sanada

günaydın sibelcimm

Günaydınlar kızlar nasılsınız :)

Bizi çağıran yok :sinifsinif:

sibelcim iyiyim tatlım sen nasılsın tülayla doğumgünü hazırlıklarına başladık birlikte :)) onun heyecanı var

günaydın mı desem tünaydın mı bilemedim:)
okuldayım deneme sınavı var gözetmenlik yapıyorum:)arada da sizi gözlüycem:)

canlarım doğum günümüzü kutlayan bütün teyzelerimize çok çokkkkk teşekkür ediyoruz hepinizi çok seviyoruza.s.

sibelcim çağırmamak ne demek şimdi yazıcam:)
arkadaşlar haftaya pazar günü hülya ve nurten bana kahvaltıya gelecekler hepinizi bekliyorum 1 saatliğine bile olsa uğrarsanız çok mutlu oluruma.s.

oooooooooo esen hanım siz randevulaşmışsınızzzz hıhh kabul etmiyorumm
küstümmmmmmmmmmmm küstümmmmmmmmmmmmmm

söle nereden bineceğiz şirinevlerden varmı otobüs oraya

canım yenibosnada tam bizim evin önüne var 400A ya bineceksin evin onunde ineceksin :))

merhaba kızlar nasılsınız biz pek iyi değiliz maalesef ailece hastayız oğlumda çok hasta bronşit başlangıcıymış bu aralar baya bir salgın varmış doktorumuz bu sıralar gezdirme gezmeye falan gitmeyin dedi bir sürü ilaç verdi ayy nefret ediyorum ilaç kullanmaktan ama ne yapalım mecburuz Allah dermansız dert vermesin :Saruboceq:...benimde bademcikler şişmiş grip olmuşum anlayacağınız baya kötü haldeyiz ...

doğum günü olan tüm kuzuların doğumgünleri kutlu olsun darısı bize olur inşallah

alperen kayra uyuyo ama şuan acaip öksürüyor yavrum benim ağlamaya başladı ben gidipte bir bakayım kuzuma görüşürüz kızlar

esen yeni bosnada hee 400a pazar olursa kuzuları babasına bırakacağım....
ama c.tesi olursa gelemem kuzumm....

ayyyyy tam iş olayına konstre oldum oturma odasını topladım ,yatak odasını topladım,bulaşıkları makinaua attım ...çamaşırları asarken bi çıyaklama duydum kesin sokaktan geliyor didim ana bi bakarımki benim pisko ali kalkmış bağrıyooo...şimdide ömer kalktı...hemen ömere muz vereceğim...yedi yedi yemedi...odalarında başbaşa kalacaklar...pislik içindeki balkonumu toplamaya niyetim var acaba kaç kova su ile sileceğim...offf ya 10 metre balkon bide dağnıklık cabası..bugün yorgun düşmezsem yürüyüş yapasım var yaa canım çektiii heheh öpldünüzzzzbayanssulusmile

pazar günü canım hülya da nurten de müsaitlermiş o yüzden pazar günü yapıcaz yani ayın 9 unda
gel gel en azından birini al gellömeri mesela:)))

erzen geçmiş olsun tatlım hepinize dikkat etmek gerekiyor tam geçiş dönemi havalar bir sıcak bir soğuk umarım en kısa zamanda iyileşirsiniz

e
tatlım nasılsın meleklerin nasıl :))))opuyorumnanaktan

ıyıyız tatlım sen nasılsın iş nasıl gıdıyor kız gorumcen daha gelmıyor demı nıyetıde yoktur ınsallah

gülşahcım sen ne dıyedı yapıcan zaten anlamadımkı sende verıcek kılomu var bacım :)))

erzen cok gecmış olsun benımde oglum oksuruyor off bır yaz gelsede kurtulsak şu hastalıklardan

esencim dogum gununuz kutlu olsun canım mevlam uzun ömurler nasıp etsın kocaman opuyorum ahsenımı ve senı
r

seherim iyiyim tatlım sağol kızlarda iyi büyüyorlar görümceyle konuşmuyoruz canım ben hayatımda onun kadar iyi niyeti suistimal eden bir kişi daha tanımadım gitti ve huzurumuz yerine geldi eşim bile arayıp sormuyor artık onu ailede huzur çok önemli canım

valla sencok bıle dayandın helal bacım sana kurtuldun sonunda Allah bozmasın canım mutlulugunuzu

ağzından bal damlıyorr semracımopuyorumnanaktan

merhaba kızlar ayy kuzularım sakin durdu bende o koca balkonu hallettim 4 kova su ile sildim ne kadan pismişim bee....şaka bi yana sadece evin içini halettem bana kar kapalı balkonu önceden her hafta silerdim toplardım ama çocuklarla olmuyor işte...neyse ama içinde birsürü ıvır zıvır varmış
eşim ardiye gibi tututuğunu atmış ....bende onları toplardım açık balkona koydum....bazı şeyleridi fırlattım oraya h.sonuda orayı temizleriz atacakları atarız....şimdi çocuklara yemek vereceğim...sonra evi süpürüeceğim toz alacağım ..yemeğim var banyoyu temizleyecem en son....bugün formumdayım aksamda ütü yaptımmı tarihe geçerimm...

ayyy ilgin sen yazmışsın evet yaaa görümcen gitti huzurun yerine geldi....
hiç aramıyor heee uyuz kaarı senin hamişliğini,zehir etti ama
dilerim eşinde anlamıştır kardeşiniii
seninde o kabusun bitti çok şükürr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…