2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

erzen geçmiş olsun canım hepinize.

erzen geçmiş olsun canıma.s.

erzen geçmiş olsun tatlım hepinize dikkat etmek gerekiyor tam geçiş dönemi havalar bir sıcak bir soğuk umarım en kısa zamanda iyileşirsiniz

e

erzen cok gecmış olsun benımde oglum oksuruyor off bır yaz gelsede kurtulsak şu hastalıklardan

r

geçmiş olsun dilekleriniz çok teşekkürler kızlar ben neysede inşallah oğlum en kısa zamanda iyileşir yavrularımızın hastalığı bizi baya üzüyor o hasta diye sabahtan beri sarhoş gibiyim hiç birşey den keyif alamıyorum Rabbim evlatlarımızın hepsini korusun sizlerde çok dikkat edin çünkü doktorumuz bu aralar inanılmaz derecede bir salgın var dedi bronşit için hiç bir yere çıkarmayın bu sıralar dedi

nerelerdesınız kızlar fırsat buldum geldım kımseler yok
bırso hep olurdu oda temızlıkle ugrasıyor oy oyy

oyyy oyyy bitti temizliğim balkonum gıcırrr...mutfağım gıcırr heryer temiz yawwwww
yemek yendi şu cerrahpaşayı dinleyecem sonrada çocukları yıkayacağım....
eltimler gelecekmişşş

benim evimde gıcır oldu valla kızımda gıcır yatarken bende yıkanırsam bende gıcırım:)))
ama çok yoruldum heeeee

Selam KIZLARRRRRRR,

Ya bu ne sessızlık nerde bu mıllet.Evın erkeklerı uykuya daldı,meydan bana kaldı.Valla mısafırden basımı kaldıramaz oldum.Tam bugun kımse yok dıyorum hoopp bı haber yada kapı:))Neyse banada ıyı oluyor.Vaktın nasıl gectığını anlamıyorum.Zaten Bora nın pesınde koşturmaktan perısan durumdayız.Gırmedığı delık kalmadığı gıbı.Koltukların tepesıne kadar tırmanıyor.

Tulay en cok korktuğum sey basına gelmıs tatlım.Ne pis ınsanlar var ya.Tam da temızlık bıtmıs.Allah sabır versın valla tam kavgalık olay.Umarım cozulmustur sorun.

Erzen gecmıs olsun canım.Ama bırcok bebekte var hastalık bızde yenı kurtulduk.En tehlıkelı havalardayız.Acıl sıfalar.

Bırsom bugun formda gordum valla senı.Helal olsun anacım.Ben Borayla yanlız bırhalt beceremıyorum ya.

Selamlar Kizlar,

Henüz gecmise bakamadim ama Birsen'in yazisini gördüm, beni merak etmis. Canim sagol, giremedim iki gündür maalesef. Girdigim zamanlarda cok kisa oldugu icin, yazamadim.

Benim esim bugün Hollanda kralicesinin dogum günü oldugu icin, izinliydi. Iyiki dogmus kadin ya, ne zamandir sadece Pazarlari bitik bir sekilde evdeydi adamcagiz. Iyi oldu, hem onun hemde bizim icin. Gezdik aksama kadar. Sabahtan oglumun günlük menülerinide hazirlamistim, zorlanmadik disarida...

Gezmeyi cok sevdigim bir alis-veris merkezi var, ne zamandir gidemiyorduk. Insan ne ararsa bulabiliyor. Kendime ne zamandir almak istemedigim ama bir türlü karar veremedigim parfümü aldim nihayet. Hypnose ve Lacoste arasinda kalmistim, Lacoste aldim. Birde Kiko diye bir magaza acilmis, Italyan markasiymis ve makyaj malzemeri satiyor sadece. Büyük indirim vardi magaza yeni oldugu icin, cesit cesit makyaj malzemeleri. Oradanda birkac cesit ürün aldim dügün icin yine. Elbise bulamadim, artik Türkiye'ye kaldi kesinlikle. Oglum'a cok güzel bir müzik kutusu aldim, gerci 3 yas icindi ama cok ilgisini cekti ve Doruk kesfetmeyi ve müzigi sevdigi icin, bir sakincasi olmaz heralde diye düsündük. Keske Aynur'a paketini yarin yollasaydim, cok pisman oldum oraya daha önce gitmedigime. Ama durumu kendisine aciklamistim. Tek basima, Doruk'la bir yere gitmem cok zor oluyor...Kisa mesafelere ancak...

Keyfimize gelince, cok iyiyiz bu aralar. Doruk geceleri yine cok uyanmaya basladi ama erkenden yattigim icin, uykumu aliyorum artik. 15 gün kaldi Istanbul'a, sevincli, tedirgin ve heyecanliyim. Umarim oglumu hasta etmeden ve basimiza bir is gelmeden, gidip gelmeyi basaririz.

Birde zamani cok yemeden gecmise bakayim kizlar.

Birsen, hafif kanamani, cocuklara cok bagirmaya baglamistin ya gecen, ona gülmüstüm canim.

Tülay, ne sinir bozucu bir durumla karsilasmissin, gecmis olsun canim. Yazik olmus onca emegine. Pes yani, balkonuna düsen esyalarini da almiyorlar demek. Bence cöpe at sende, demek ki islerine yaramiyor...

Mercimegimin dogum günüde bugünmüs. Cok güzel olmus slaytiniz Esen'cigim. Iyiki dogurmussun o ay yüzlü, sevimli cimcimeyi. Bahti olsun acik olsun ömrü boyunca...

Erzen, oglun da bronsit baslangici varmis, cok üzüldüm canim. Umarim, ilaclarla gecer ya. Cok üzme kendini, sana özgü bu bir durum degil bu. Herkesin basina gelebilir ya da gelecektir...

Tuba, kayip kita tabirin "cuk" oturmus canim. Yine bir atraksiyon mu yapsak acaba?

Semra'cigim, sende felekten bir gün calmissin ama kimsecikler ugramamis mi ne?

Ay daha yazacaktim ama sona dogru nedense hep unutuyorum yazacaklarimi. Az önce Doruk üstünü acmis midir acaba diye odasina gittim, aman cocuk yatakta, bir kösede oturuyor öyle ve seside cikmiyor. Sok oldum. Neden öyle yapti ki acaba? Kafama taktim iyice...:sinifsinif:

filizcim teşekkürler canım:)a.s.

ben yatıyorum kızlar yarın benim için yorucu bir gün olacak hatta sonraki günde yorucu olacak girmeye çalışırım gelemezsem beni merak etmeyin :))kesin debeleniyorumdur yetiştirmek için:))
öpüldünüz kızlar
tekrar bızdığımın küçük mercimeğimin doğumgününü kutlayan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim hepinizi çokkk seviyorum:)a.s.

höyttttttttttttttt ben geldimmm üleynnnn

gülhan yarın aksam diyetisyene gideceğim ya yağları yakayım diye bu kadar işe vurdum ben 5 gün böyle ev işi yapsam bir hafatda3 kilo veriyorum çok dikkat etmeden..hahhaa düzanbazım diimii
ama benim suçum yok adet olacağım diue hormonlarım oyun yapıyor canım tatlı isityor
içimdeki sesi kociş duymuş magnum küçük keyiflermi ne odan almış bana küçük keiften küçük kaçamak yaptım bu haftaaaaaaaaaaaaaa.....yarıda hesap günü ...adette olacağım kesin çok az vermiş olacağım yada hiç vermemiş olurum....şişiyorum çünki ben...

ayyy bişiler daha yazacaktım unuttum
filiz güle güle kullan cnmparfümü kıyafetleri bir pazar alırız sana bakırköyden cnm dert etme sen

ahanda yattımmm esen garusu bendee mercimeği ısırrrrrrrrrrrr

şaka gibi demek istiyorummmmmmmmmm heyyyy millett neredesiniz sayfamız daha açılış yapmamış yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa................
günaydın ve tünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn

biz erkeden kalktık alişle sonra alişim 1 saat sonra sızdı sütünü içip ömerimse 11 saatir kalkamadan uyuyor...sanırım gece babası mama vermiş....ilkkez bu kadar uzun uyudu çocuk yaa yatakda sağ sola dönmese bişi oldu diyeceğim alişde 9 dan beri uyuyor.....bende kaifle kahvaltı yaptım
etrafı topladım bulaşıkları halletim dünden evimde temizz ohhh deymeyin keyfime...sadece başım ağrıyo oda adet olacağım ondannnnnn kesin.....kalakın ama güzel bir gün burayada slm vermeden kaçmayınnnnnn bi yerlereeeeeeeee

[ı]gÜnaydınnnn kızlarrrr ...
Bırso maŞ.aÇılıŞı yapmıŞsın oh ..ben daha hıÇ bıŞı yapmadım yaw kahvaltı bıle etmedım ( hıÇ halım yok cok yorgunum gece 11 de geldık eve bugunde cıksam mı cıkmasamda krarsızım bı gıdıp ıŞlerımı halledım sonra dÜŞÜnrÜÜm artık grŞz ...

Erzencım geÇmıŞ olsun cnm yaa allah Şıfasını versın...
[/ı]

nireye gidyon hülyaaa garusuuuuuuuuuuuuuuuuuuubilmiyorumkismile

kızz yeni evinde giriş katmı?sahilemi yakınsın ...valla hülya benim tek bebe olsaydı senle gezip dururduk heeeolumunekankayizsmile

ayyy sabah sabah annemin çenesi düştü be kardeşim onu aramıyormuşşş kardeşimi aradım o bi tirip
delülerrrr off bazen o tarafa geçeceiğim için korkuyorum manyaklar benide delirtecekler...

kuzum kalktı kahvaltısını vereyimm

Gunaydınnnnnnnnnn

ıyi hafta sonları herkese.Yıne arazı olur bu hatunlar.Bende Boranın uyanmasını beklıyorum.Canım dısarı cıkmak ıstıyor arkadaslarımla ama Boraaaaa var ve hıc durmuyor hep gezıcekmısız.Annemınde gunu varmıs bırakamıyorum.Bıraz anneme yalvarayımda barı akşam ustu kacayım bıraz.Hava da super.Bırazda Oğlusu cukarırım.

Bırso valla supersın.Kız bende regl oldum bır haftadır yedığım tatlı ve cıkolatanın hesabı yok.Hadı bakalım beklıyorum kılo haberlerını.

Fılızcım ohh ne guzel gezmıssın.Gule gule kullan canım lacoste pınk benım yaz kokumdur onumu aldın sende.Eğer o tur kokuları sevıyorsan calvın kleın truth var mutlaka dene derım.

yok birsencim bu sefer 4.kat :)))
hem sahilede 10 dk yürüme mesafesindeyim ..atla metrobüse gel şekerim yine gezeriz 2 cocukta olsa..
bak gülhan hnm la semra hnm cıkacaklar birazdan...bide bize hava atıyolar uyuzlar :)

yok birsencim bu sefer 4.kat :)))
hem sahilede 10 dk yürüme mesafesindeyim ..atla metrobüse gel şekerim yine gezeriz 2 cocukta olsa..
bak gülhan hnm la semra hnm cıkacaklar birazdan...bide bize hava atıyolar uyuzlar :)

laa gülhan evdeyim didi beni gandurduuuu

cnm yaa ben 6.kattan nasıl ineceğim tek iki çocukla üstelik pusetide indirmem gerek

günaydın arkadaşlar ii haftasonları hepinize.erzen geçmiş olsun canım hasta olan bebişlere çok çok geçmiş olsun Allahım acil şifalar versin.bizimde buhafta aşımız var bakalımbeni şimdiden bi telaş sardı off yaa sevmiyorum şu aşı zamanlarını.kızlar bugün kitap almak istiyorum bekarken çok kitap okurdum çarşıya nerdeyse sadece kitap almak için çıkardım .sizden kitap tavsiyesi bekliyorum enson hangi kitabı okudunuz yazarıyla birlikte yazarsanız benimde araştırıp karar vermem daha kolay olacak .

valla simalciğim ben en son ve hala son sayfalarında süründüğüm elif şafağın AŞK elimde güzelbi kitap cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…