maşallah kız annelerine haftsonu izni vermişler işteşaka gibi demek istiyorummmmmmmmmm heyyyy millett neredesiniz sayfamız daha açılış yapmamış yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa................
günaydın ve tünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
biz erkeden kalktık alişle sonra alişim 1 saat sonra sızdı sütünü içip ömerimse 11 saatir kalkamadan uyuyor...sanırım gece babası mama vermiş....ilkkez bu kadar uzun uyudu çocuk yaa yatakda sağ sola dönmese bişi oldu diyeceğim alişde 9 dan beri uyuyor.....bende kaifle kahvaltı yaptım
etrafı topladım bulaşıkları halletim dünden evimde temizz ohhh deymeyin keyfime...sadece başım ağrıyo oda adet olacağım ondannnnnn kesin.....kalakın ama güzel bir gün burayada slm vermeden kaçmayınnnnnn bi yerlereeeeeeeee
günaydın tatlım Bora nasıl iyimi artık çok görüşemiyoruzGunaydınnnnnnnnnn
İyi hafta sonları herkese.Yıne arazı olur bu hatunlar.Bende Boranın uyanmasını beklıyorum.Canım dısarı cıkmak ıstıyor arkadaslarımla ama Boraaaaa var ve hıc durmuyor hep gezıcekmısız.Annemınde gunu varmıs bırakamıyorum.Bıraz anneme yalvarayımda barı akşam ustu kacayım bıraz.Hava da super.Bırazda Oğlusu cukarırım.
Bırso valla supersın.Kız bende regl oldum bır haftadır yedığım tatlı ve cıkolatanın hesabı yok.Hadı bakalım beklıyorum kılo haberlerını.
Fılızcım ohh ne guzel gezmıssın.Gule gule kullan canım lacoste pınk benım yaz kokumdur onumu aldın sende.Eğer o tur kokuları sevıyorsan calvın kleın truth var mutlaka dene derım.
canım valla ben bu ara biraz garip kitaplar okuyorum ders ile ilgili ondan sana tavsiye edemiycem.günaydın arkadaşlar ii haftasonları hepinize.erzen geçmiş olsun canım hasta olan bebişlere çok çok geçmiş olsun Allahım acil şifalar versin.bizimde buhafta aşımız var bakalımbeni şimdiden bi telaş sardı off yaa sevmiyorum şu aşı zamanlarını.kızlar bugün kitap almak istiyorum bekarken çok kitap okurdum çarşıya nerdeyse sadece kitap almak için çıkardım .sizden kitap tavsiyesi bekliyorum enson hangi kitabı okudunuz yazarıyla birlikte yazarsanız benimde araştırıp karar vermem daha kolay olacak .
canım çok geçmiş olsun inşallah çabuk atlatır gerçekten hava çok esiyorselam olsun güzel annişler : )
kızlar dün annemle fındıkzadeki cuma pazarına gidelim dedik anaaaa o ne soğuk öyle nasıl esiyo anlatamam ve tabiki defne cadısıda hiç durmadı ve burnumuzdan geldi üzstelik annmede hasta olduoff geçen seferde annemele cuma pazarına gitmiştik defne hiç durmamıştı aynıda böyle soguktu ve defne 2gün sonra bronşit başlangıcı olmuştu tam iyileşmişti adapzarına gitmiştim defne ishal olmuştu offffffffffffffffffffffffffffffff korkudan valla ölecem ya ölecem inş. Hasta etmem çocugu valla ya çok salagım ben ya.. Ama annme dedim siz durun ben gezim dedim yok bende bakıncam azcık dedi şimdi, oda hasta oldu. Bide diyoki sabaha kadar uyumadım kendişme çok kızdım nasıl evde durmadım ya defne hasta olursa diyo.. Aferin şurup verdim evdeki bitmiş bugunde ark.dedesinin senesiymiş mevlüt okuttu ona gittik defneyle hiç durmadı, çapada nöbetçi eczane ararken defne 2.soğuguda yedi. şimdi şurup vedim uıyuyor annemdeyim.. Tavuk koydum suyuna çorba yapıcam evdede kimse yok annemde abimde kız kardeşimde geziyo.. Uğrarım yine..
Esen tam gaz koşturuyodur şinci:))
gözün aydın ha gayret canım[ı]slm kızlar diyetisyenden geldimm
pazara gittim öldüm yaaa....bizim pazarla ev arası uzak baya
minibüsle çıkılıyor ben elimde onca poşet yürüyerek geldim...
Koptumm
gülhan kızzz 1.100 gr daha gittiiiii bacımmmmmmmm[/ı]
aman dikkat et valla kaptılarmı şifayı zor iyileşiyolarselamkızlarrr gecmıse baktımda baya sessızız bugun nurten gecmıs olsun defnoşaa benımkınınde bugun yıne burnu basladı akmaya ev dolu kayınvalıdemler burda optum sızı gorusuruss
1100gr he aferim sana:))slm kızlar diyetisyenden geldimm
pazara gittim öldüm yaaa....bizim pazarla ev arası uzak baya
minibüsle çıkılıyor ben elimde onca poşet yürüyerek geldim...
koptumm
gülhan kızzz 1.100 gr daha gittiiiii bacımmmmmmmm
selamkızlarrr gecmıse baktımda baya sessızız bugun nurten gecmıs olsun defnoşaa benımkınınde bugun yıne burnu basladı akmaya ev dolu kayınvalıdemler burda optum sızı gorusuruss
Fİlİzcİm portakal suyunu denedİm İyİ geldİ kabızlık İÇİn saĞol
cnm hediyelerini gülerek kullanın.. sen niye gitmiyon pikniğe gerçi çok soğuk gitme. tutkunum türkizi bayagıdır görmüyoz özledik korelimizi resmini koyda görelim türkoyu:)canım çok geçmiş olsun inşallah çabuk atlatır gerçekten hava çok esiyor
gözün aydın ha gayret canım
aman dikkat et valla kaptılarmı şifayı zor iyileşiyolar
evet bende de eşimin müdürü falan vardı gittiler çok güzel hediyeler getirmişler.çok beğendim ya
herkes gezmede sanırım.eşimde bu havada yarın pikniğe gidiyolar arkadaşlarıyla bende arkadaşlarla bi organizasyon düşünüyorum bakalım
Iyi Geceler Kizlar,
Issizlasmis forum iyice. Ne oldu herkeslere böyle?
Bugün tüm gün evdeydik biz ama yine de oturamadim pek bilgisayar basina. Televizyon izledik esimle, haftasonu keyfi yaptik...
Birsen, Doruk'da Ömer gibi 11 saat uyudu dün gece, öyle sevindik ki anlatamam. Gündüzde karnini doyurduk, bir 2 saatte öyle. Evimi toparladim, temizledim bu zaman diliminde iyice...
Aynur'cugum, kitap sormussun canim. Kitap okumayi seven birisi olan, tavsiyelerde bulunabilirim sana. Ama öncelikle, ne tür kitaplar okuyorsun, hangi yazarlari tercih ediyorsun, söylersen daha kolay olur. Ben Ahmet Ümit'in Bab-i Esrar'ini okuyordum, zaman asimina ugradi. Oysa, en gec iki günde bitirirdim kitaplarini eskiden. Iki gündür yeniden basladim, yariladim kitabi. Kitaplari yarim birakmayi hic sevmiyorum, basladigim kitabi mutlaka bitirmeliyim...
Nurten'cigim, insallah hasta olmaz Defne ya. Yorganina alissin diye, artik uyku tulumu giydirmiyorum Doruga. Ama sürekli üstünü aciyor geceleri. Üsütecegiz diye cok korkuyorum.
Gülhan'cigim, yok benim aldigim pink olani degil. Klasik, sari kutularda olanlardan. Pour Femme yaziyor üstünde. Ben simdiye kadar hic parfüm kullanmadim, spray ya da koku kullaniyordum hep. Jill Sanders kullanmistim gecen yaz memnun kalmistim, bu yilda Calvin Clain deneyebilirim. Yarin yine gidecegiz oraya, bir deneyeyim bakalim bahsettigin o kokuyu...Sagol ayrica önerin icin...
sağol canım valla bu kabızlık doğduğundan beri mahvetti bizi.Ah cok sevindim canim, insallah bir daha kabiz olmaz kuzun ya. Biz cok cektik, kabizliktan. 1 aydan fazla sürdü Dorugun kabizligi. Dis cikarttigi icin olmustu bizimki, su icmeyide pek sevmedigi icin ilerlemisti. Beslenme tarzimizi degistirerek yendik kabizligi. Bol lifli sebze ve meyveler ve tabiki su cok iyi geliyor canim.
canım geçen face yükledim silindi yüklüycem en kısa zamanda.Bu arada doğumgününde defne çok şeker olmuş maşallah ya ben şu hediyeleşmeyi kaçırdım çok üzüldümcnm hediyelerini gülerek kullanın.. sen niye gitmiyon pikniğe gerçi çok soğuk gitme. tutkunum türkizi bayagıdır görmüyoz özledik korelimizi resmini koyda görelim türkoyu:)
inş. cnm aynı sorun bizdede var üstünü örtmüyor, örttümmü çok ağlıyor bende örtmüyorum öylece yatıyor ayy havalar ısınsın artık ya
inş. cnm aynı sorun bizdede var üstünü örtmüyor, örttümmü çok ağlıyor bende örtmüyorum öylece yatıyor ayy havalar ısınsın artık ya
inşallah canım sizin oralarda soğuktur hala dimi .Bu hediyeleşme bu sefer düzensiz oldu bak kaçırdık napalım.insan gerçekten mutlu oluyor güle güle kullanın hediyelerinizi.Face e yükledim Türkizin bi kaç fotosunuAtlatirsiniz canim eger mizmiz degilse Türkiz...Bu arada hediyelesmeden benimde haberim olmadi, sanirim herkes istedigi kisilerle hediyelesti. Biz'de Aynur'la hediyelestik, sagolsun cok sevindirdi, mutlu etti beni...
inşallah canım sizin oralarda soğuktur hala dimi .Bu hediyeleşme bu sefer düzensiz oldu bak kaçırdık napalım.insan gerçekten mutlu oluyor güle güle kullanın hediyelerinizi.Face e yükledim Türkizin bi kaç fotosunu
canım sağol eşim erkeklerle gidiyor ondan yoksa kebepları kaçırırmıyım?cnm hediyelerini gülerek kullanın.. sen niye gitmiyon pikniğe gerçi çok soğuk gitme. tutkunum türkizi bayagıdır görmüyoz özledik korelimizi resmini koyda görelim türkoyu:)
Türkizin odası diye yükledim.iyi geceler bende şimdi uyuttum biraz okana bakıp yatıcamBir dahaki sefere insallah canim.
Face'den haber olarak gelmedi bana yayinladiklarin? Sayfandan da bakayim bir.
Bu arada, ben kacayim ufaktan. Uyku bastirdi iyice. Iyi Geceler Esra'cigim ve burada olan tüm arkadaslar...
maşallah kız bide dantelimi sıkıştırdın araya sanaopuyorumnanaktandiyorumslm kızlar aman bir dantele sardım kendimi şimdi habire örnek çıkarım örüyorum amanınnn dett bana
yatarkan 2 sayfa kitap anam ne kadarrr faal bir kadınım dimi
hala uyumadım uykumda yok
kocamda tv.seyrediyor....kuzular uykudaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?