heh bak iyiki yazdin birsencimunutuyordum az kalsin :) senide kocamannnnn tebrikk ederim canim a.s. a.s. :) 9 kilon kalmiş kizzz süperrrr :) durmak yokkk yola devammm
AYŞECİĞİM cnm başınız sağolsun geride kalanlara sabır versin rabbim....dedenin mekanı cennet olsun.
iyi geceler kızlar bugün annem geldi malum eşim yarın yolcu ...
annemhızlı girdi olaya ....off bugün anladımki hala annem benim
iki çocuklu kadın olduğumu anlamıyor....sanki o olmasa ben çocuklara bakmıyormusum gibi davranıyoır
eşimde anne bırak birseni o gayet iyi bakıyor çocuklara sadece rahat senin gibi tezcanlı değil
zaten öle olsun dedi..bak hiç çocuklar onun yakasına paçasına yapışıyormu dedi.....
bize saldırıyolar dedi...doğruda valla....neyse pek etkili olmaz ama şimdilik iyi geldi bu konuşma...
hülya gezmiş yorulmuşşşşşşşşşşşşşşşşşşş iyide etmiş
gülhanda full gezmelerde.....borada ömer gibi demek ömerede elimden tut gezdir beni modunda
aliş zaten saldım çayıra modunda her delikte heriff
banu ne güzel bitmiş hazılrıkların
nedne iş saatlerin uzadı cnm?hafta sonu neden bozudlu?
evinde miss hiç kirlenmesin diyeceğim
bende yerın temizlik yapacağım aslında gardolap temizliği olacak asıl mühim olan o bugün tülleri yıkadım astım ....
slm kizlar tekrardan a.s.
ay ne macerali h.sonu oldu ya :) dün liseden arkadaslarim gelecekti ama eşim tatilde diye gelmediler haftaya kaldi..dün eşim evde olunca film izlemekle ve serrosla oynamakla gecti günümüz :) ama su bi gercekki film izlemek cekirdek,cips ve kola olmadan hiçte zevkli izlenmiyormuss :umursamaz: bende hep erik yedim..içim dışım erik oldu dün :)
dün gece 3 te tam yatarken banyoya bi girdim ki bi yerden su geliyor..kullanmadigimiz sofben birden canlanmişsu akitmaya basladi..Allahim gecenin 3ünde onu sökmeye tamir etmeye caliştik..yok olmadi bi türlü sulari kestik tamamen yattik,sabahta usta cagirdik 2 dakikada halleti adam her işi bil de yapma derler tamir işlerinde anlarim genelde ama bu şofben bizi aştı DD alet edavat lazim yoksa yapardim p
bugunde dişari cikalimmi cikmayalimmi yok dur spor yapayim,yok serrayi yedireyim,yok banyoyu temizleyeyim felan derken evde kaldikev karma karişik oldu gene..yarin temizlik yapcam artik..annemde yarin geliyor inşaAllah t.dagdan..3 gün bizde kalacak..babamda inşaAllah perşembe gelecekmiş..
böyle işte haberler :)
herkescikler gezmiş tozmus oh ne güzel ne güzel :))
ay gülhan senin "yastik gören uyuyor" lafina cok güldüm ya..bizde de var bitaneD dün artik dedim " kutup ayilari sana özeniyordur,biz 6 ay uyuyoruz bu adam bizden cok uyuyor" dedim ama dalindan yeni koparilmiş taze odunuma işlemedi bu laf
aynurcum sen kitap alcakmişsin galiba :) aşk'ı al oku valla..uzun zamandir okudugum en güzel kitaplardan biriydiben en son feng shui ile ilgili bi kitap okudum..tavsiye etmem ama cok sacma sapan geldi..tasavvuftaki şeyleri almişlar allamişlar pullamişlar bize satiyorlar..bide sevginin 5 dili diye bi kitap okumustum..bak onu tavsiye ederim gercekten hoş bi kitap acikcasi bende türk yazarlardan ziyade yabancilari tercih ediyorum..yillar sonra ilkkez elif şafak'i okudum işte :) roman istersende hayatimin romanini söyliyeyim sana..cok begenmiştim..4-5 kere okudum :) hatta bugunlerde gene baslicam :) tom holland'in çölde uyuyan sır kitabi süperdi :) firavunlar hakkinda cok şey ögreniyorsun :) gercek kisimlarida var..tamamen uydurma degil yani :) suan aklima baska bişi gelmiyor..gelirse söylerim :)))
parfümlerde konusulmus..lacoste'u bende cok sevdim valla..pembesi yani :) ama vazgecemediğim parfüm cristian diorun poisonu :) tendre'side klasik moruda cok hoş :) kim tavsiye istemişti unuttum ama yazayim dedim :))
ay gözlerim kapaniyor..karnimda cok ac be..5te yedim en son..bişeyler yemeden yatayim :)))))
hadi öptüm hepinizi kocamannnnnnnnnnnnnnnnnnn
heh bak iyiki yazdin birsencimunutuyordum az kalsin :) senide kocamannnnn tebrikk ederim canim a.s. a.s. :) 9 kilon kalmiş kizzz süperrrr :) durmak yokkk yola devammm
allahhh aşkına ya tubaya yazdığım cvpta ne kadan eksik harf var acaba karanlıkta olmamdanmı yoksa klavyeye bakmadan yazmamdanmı kaynaklanıyor bu pöfff
bu arada tubişşş gülhan benden bu kadar istikrarlı olacağımı ummamışşş
şikayet edeyim sana :))))
bende tesüflerimi fışkırtayımmmmmmmmmmmmmmmmmmm hahhahahahaaa
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Kız burdayım yapma dedıkodumu.Eee sende yapamam yapamam dedın durdun butun kıs.Valla ınanmıyordum senın kılo vereceğine.
filizcim çeviriler konusunda sana katılıyorum kitap okumayıda çok seviyorum ama dediğim gibi 2 senedir 1 tane bile kitapokumadım.ayşe kulinin nerdeyse bütün kitaplarını okudum dün kitapçıdan kitap aldım ama tavsiyelerinide not defterime aldım.teşekkür ederi canım. daruk paşa nasıl ? burasıda çokgüneşli artık yaz geldi çok şükür ewde kapanmaktan bi hal olmuştum:)) hepinize ii haftasonları arkadaşlar
ohhhhh kıvılcımm demek sen ekmek yaptın süpersin yaa
aklıma evde yapılan ekmek denince heidi çizgi filiminde yapılan ekmek geliyor hep dumanı tüter üstünde....hep canım çeker lezetlice yerler
gerçekten acaba o akdar lezzetlimi oluyor bikere bir yerde yemek yedim kadın ekmeği kendilerinin yaptıklarını söyledi çok güzeldi tadı.....
filizciğim hamaratlık mı bilmem ama ben bebeklerden öncede çok yorulan bi insandım
işime aşıktım bilgisarada 12 saat oturup desen çizerdim o kadar keyif alıyordumki kendimden geçerdim
arkadaşlarım günde ortalama 4 desen çizerken ben 8 desene çıkartırıdım
eğer basit tasarımlarsa 12 bile çıkardım ....tabi o dönem bu performansım gözlerden kaçmamıştı
ne zaman rusyadan tasarım gelse acil birsen çizer verin hemen tasarımı bitirip mail atsın derlerdi...
ama canım çıkardıı....sana anlatırken tekrar yaşadım o anları acaba unutmuşmuyumdur diyorum programı bigün bi arkadaşıma gideceğim tasarım yapmaya çok özledim açıksası....
ayyyyyyyy nerelere kaydım biz daha kahvaltı yapmadık ....bizde kocam hamur die tutturdu hamur aldım kızarttımm...eşimin annesi alıştırmış bizde hiç böyle adet yoktur..bende evde yapmam
ama bugün çok ısarar etti....senede birkere olduğu için kıyamadım seyhatede gidecekk.....
ben kaçarrrrrrrrrrrrrrrrrr mucuks :)
Selammmmm
İyi pazarlar arkadaslar.Bız bugun hala dıkamadık dışarıya.Yastığı bulan koyuyor kafayı.Şimdi sekerleme yapıyor evın erkeklerı.Uyansınlar cıkalım artık ben basladım kurtlanmaya.Boranında balık gunu bugun.
Nurten kız sekerımı hastamı ettın sen gezmelerde.Nasıl oldu canım.
Esra bende bakayım su fotolara merak ettım yenı halını.Veee yalova ısını hallet ya.Olmadı esınle gelırsın sende.
Aynur ve Fılızcım kıtap mevzu yapmıssınız.Iyı bır cevırmense ben yabancı kıtapları daha cok takıp edıyorumacıkcası.Özellıkle son okuduğum kıtap aklınızda olsun.Carlos Ruız Zafon Rüzgarın gölgesınde.
Kate Marton Rıverton malıkanesı.Robın Sharma nın tum kıtaplarını zevkle okudum.Turk yazarlardan eğer basıt rahatlamak adına okuycaksanız Nermın Bezmen olabılır.Ve Buket Uzunerın Kumral Ada mavı tuna kıtabını severım.Ahmet Altan kıtaplarını severım ama uzun suredır takıp edemedım.Özellıkle Karanlıkta sabah kuşlar adlı kıtabının yerı ayrıdır bende.Ayy gaza geldım yarın bı kıtapcı yapmalıyım.
İyi akşamlar kızalr. bikaç gündür yoktum,cuma sabah acı bir haber aldık. canım dedecim vefaat etmiş( apar topar memlekete gittik cenazeye katılmak için. ama yetişemedim,göremedim son bir kez daha, tam namazı kılınırken yetiştik. ( en son göreli 2 ayı geçmişti dedemi ( çok severdi beni. bende onu. ilk torunuyum ben. onu çok özleyecem...
AYŞECİĞİM cnm başınız sağolsun geride kalanlara sabır versin rabbim....dedenin mekanı cennet olsun.
iyi geceler kızlar bugün annem geldi malum eşim yarın yolcu ...
annemhızlı girdi olaya ....off bugün anladımki hala annem benim
iki çocuklu kadın olduğumu anlamıyor....sanki o olmasa ben çocuklara bakmıyormusum gibi davranıyoır
eşimde anne bırak birseni o gayet iyi bakıyor çocuklara sadece rahat senin gibi tezcanlı değil
zaten öle olsun dedi..bak hiç çocuklar onun yakasına paçasına yapışıyormu dedi.....
bize saldırıyolar dedi...doğruda valla....neyse pek etkili olmaz ama şimdilik iyi geldi bu konuşma...
hülya gezmiş yorulmuşşşşşşşşşşşşşşşşşşş iyide etmiş
gülhanda full gezmelerde.....borada ömer gibi demek ömerede elimden tut gezdir beni modunda
aliş zaten saldım çayıra modunda her delikte heriff
banu ne güzel bitmiş hazılrıkların
nedne iş saatlerin uzadı cnm?hafta sonu neden bozudlu?
evinde miss hiç kirlenmesin diyeceğim
bende yerın temizlik yapacağım aslında gardolap temizliği olacak asıl mühim olan o bugün tülleri yıkadım astım ....
slm kizlar tekrardan a.s.
ay ne macerali h.sonu oldu ya :) dün liseden arkadaslarim gelecekti ama eşim tatilde diye gelmediler haftaya kaldi..dün eşim evde olunca film izlemekle ve serrosla oynamakla gecti günümüz :) ama su bi gercekki film izlemek cekirdek,cips ve kola olmadan hiçte zevkli izlenmiyormuss :umursamaz: bende hep erik yedim..içim dışım erik oldu dün :)
dün gece 3 te tam yatarken banyoya bi girdim ki bi yerden su geliyor..kullanmadigimiz sofben birden canlanmişsu akitmaya basladi..Allahim gecenin 3ünde onu sökmeye tamir etmeye caliştik..yok olmadi bi türlü sulari kestik tamamen yattik,sabahta usta cagirdik 2 dakikada halleti adam her işi bil de yapma derler tamir işlerinde anlarim genelde ama bu şofben bizi aştı DD alet edavat lazim yoksa yapardim p
bugunde dişari cikalimmi cikmayalimmi yok dur spor yapayim,yok serrayi yedireyim,yok banyoyu temizleyeyim felan derken evde kaldikev karma karişik oldu gene..yarin temizlik yapcam artik..annemde yarin geliyor inşaAllah t.dagdan..3 gün bizde kalacak..babamda inşaAllah perşembe gelecekmiş..
böyle işte haberler :)
herkescikler gezmiş tozmus oh ne güzel ne güzel :))
ay gülhan senin "yastik gören uyuyor" lafina cok güldüm ya..bizde de var bitaneD dün artik dedim " kutup ayilari sana özeniyordur,biz 6 ay uyuyoruz bu adam bizden cok uyuyor" dedim ama dalindan yeni koparilmiş taze odunuma işlemedi bu laf
aynurcum sen kitap alcakmişsin galiba :) aşk'ı al oku valla..uzun zamandir okudugum en güzel kitaplardan biriydiben en son feng shui ile ilgili bi kitap okudum..tavsiye etmem ama cok sacma sapan geldi..tasavvuftaki şeyleri almişlar allamişlar pullamişlar bize satiyorlar..bide sevginin 5 dili diye bi kitap okumustum..bak onu tavsiye ederim gercekten hoş bi kitap acikcasi bende türk yazarlardan ziyade yabancilari tercih ediyorum..yillar sonra ilkkez elif şafak'i okudum işte :) roman istersende hayatimin romanini söyliyeyim sana..cok begenmiştim..4-5 kere okudum :) hatta bugunlerde gene baslicam :) tom holland'in çölde uyuyan sır kitabi süperdi :) firavunlar hakkinda cok şey ögreniyorsun :) gercek kisimlarida var..tamamen uydurma degil yani :) suan aklima baska bişi gelmiyor..gelirse söylerim :)))
parfümlerde konusulmus..lacoste'u bende cok sevdim valla..pembesi yani :) ama vazgecemediğim parfüm cristian diorun poisonu :) tendre'side klasik moruda cok hoş :) kim tavsiye istemişti unuttum ama yazayim dedim :))
ay gözlerim kapaniyor..karnimda cok ac be..5te yedim en son..bişeyler yemeden yatayim :)))))
hadi öptüm hepinizi kocamannnnnnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?