2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

iyi akşamlar herkese nasılsınız kızlar uyudu fırsattan istifade bakayım dedim siteye

ayşecim başınızsağolsun cennet mekanı olsun dedenin

aynurcum nasılsın tatlım

kızlar bize gelince dün arkadaşıma gittik birlikte güzel vakit geçirdik
bugünde sabahtan akşama kadar temizlik yaptım evim misler gibi oldu yarında iş başı mesai saatimizde uzadı bakalım yarın nasıl geçer

durunun doğumgünü için hazırlıklara başladım şimdiden mesaide uzayınca birde cumartesi izinleride kalkınca zor olacak yetiştirmem lavantalı keseler hazırladım tülay teyzemizde kurabiyemizi yapacak cd hazırladık durunun ilk gününden bugüne kadar ki resimlerini ekledik doğumgününde misafirlerle birlikte izleyeceğiz
şimdilik herkese iyi akşamlar opuyorumnanaktan

Aysecım Basın sağolsun.Allah mekanını cennet etsın Dedenın(

Banu ohh ne guzel hazırlıklar bıtmıs bıle benım zaman az kaldı ama daha ıcraat yok.Gule gule de kırlenın:))

Hulyaaa yıne attın kendını sokaklara yazı görunce.

ıyi Akşamlar Kızlar,

Bır hafta sonu daha bıttı malesef.Alp evde olunca bende rahatlıyorum bıraz.Gezmelerımız yaptık kurkcu dukkanına donduk yıne.Kuzenlerımde kahveye geldı sımdıde onları yolcu ettım dınlenıcem ınsallah.Tabı Bora uyanmazsa.Bebefondan ses hep gelıyor ama ıyıce ağlamadan gıtmıycem.Alıssın dıyorum artık ya.Her tıkta kosuyodum yanına.
Zaten oyle bır yoruldukı anlatamam.Dısarda hep yuruycekmıs araba ıstemıyor yenı adetımız bu.Ama oturuyoda tabı pıs yerlere.

aysecim canim başin sagolsun yaaa Rabbim gani gani rahmet eylesin dedecigine sevilmezmi dedeler yaa..hayatin kurali bu napalim elden bişi gelmio işte :S Rabbim sabir versin tatlim a.s.

AYŞECıĞıM cnm başınız sağolsun geride kalanlara sabır versin rabbim....dedenin mekanı cennet olsun.

iyi geceler kızlar bugün annem geldi malum eşim yarın yolcu ...
annemhızlı girdi olaya ....off bugün anladımki hala annem benim
iki çocuklu kadın olduğumu anlamıyor....sanki o olmasa ben çocuklara bakmıyormusum gibi davranıyoır
eşimde anne bırak birseni o gayet iyi bakıyor çocuklara sadece rahat senin gibi tezcanlı değil
zaten öle olsun dedi..bak hiç çocuklar onun yakasına paçasına yapışıyormu dedi.....
bize saldırıyolar dedi...doğruda valla....neyse pek etkili olmaz ama şimdilik iyi geldi bu konuşma...

hülya gezmiş yorulmuşşşşşşşşşşşşşşşşşşş iyide etmiş

gülhanda full gezmelerde.....borada ömer gibi demek ömerede elimden tut gezdir beni modunda
aliş zaten saldım çayıra modunda her delikte heriff

banu ne güzel bitmiş hazılrıkların
nedne iş saatlerin uzadı cnm?hafta sonu neden bozudlu?
evinde miss hiç kirlenmesin diyeceğim

bende yerın temizlik yapacağım aslında gardolap temizliği olacak asıl mühim olan o bugün tülleri yıkadım astım ....

slm kizlar tekrardan a.s.

ay ne macerali h.sonu oldu ya :) dün liseden arkadaslarim gelecekti ama eşim tatilde diye gelmediler haftaya kaldi..dün eşim evde olunca film izlemekle ve serrosla oynamakla gecti günümüz :) ama su bi gercekki film izlemek cekirdek,cips ve kola olmadan hiçte zevkli izlenmiyormuss :umursamaz: bende hep erik yedim..içim dışım erik oldu dün :)

dün gece 3 te tam yatarken banyoya bi girdim ki bi yerden su geliyor..kullanmadigimiz sofben birden canlanmiş su akitmaya basladi..Allahim gecenin 3ünde onu sökmeye tamir etmeye caliştik..yok olmadi bi türlü sulari kestik tamamen yattik,sabahta usta cagirdik 2 dakikada halleti adam her işi bil de yapma derler tamir işlerinde anlarim genelde ama bu şofben bizi aştı DD alet edavat lazim yoksa yapardim p

bugunde dişari cikalimmi cikmayalimmi yok dur spor yapayim,yok serrayi yedireyim,yok banyoyu temizleyeyim felan derken evde kaldik ev karma karişik oldu gene..yarin temizlik yapcam artik..annemde yarin geliyor inşaAllah t.dagdan..3 gün bizde kalacak..babamda inşaAllah perşembe gelecekmiş..

böyle işte haberler :)

herkescikler gezmiş tozmus oh ne güzel ne güzel :))

ay gülhan senin "yastik gören uyuyor" lafina cok güldüm ya..bizde de var bitane D dün artik dedim " kutup ayilari sana özeniyordur,biz 6 ay uyuyoruz bu adam bizden cok uyuyor" dedim ama dalindan yeni koparilmiş taze odunuma işlemedi bu laf

aynurcum sen kitap alcakmişsin galiba :) aşk'ı al oku valla..uzun zamandir okudugum en güzel kitaplardan biriydi ben en son feng shui ile ilgili bi kitap okudum..tavsiye etmem ama cok sacma sapan geldi..tasavvuftaki şeyleri almişlar allamişlar pullamişlar bize satiyorlar..bide sevginin 5 dili diye bi kitap okumustum..bak onu tavsiye ederim gercekten hoş bi kitap acikcasi bende türk yazarlardan ziyade yabancilari tercih ediyorum..yillar sonra ilkkez elif şafak'i okudum işte :) roman istersende hayatimin romanini söyliyeyim sana..cok begenmiştim..4-5 kere okudum :) hatta bugunlerde gene baslicam :) tom holland'in çölde uyuyan sır kitabi süperdi :) firavunlar hakkinda cok şey ögreniyorsun :) gercek kisimlarida var..tamamen uydurma degil yani :) suan aklima baska bişi gelmiyor..gelirse söylerim :)))

parfümlerde konusulmus..lacoste'u bende cok sevdim valla..pembesi yani :) ama vazgecemediğim parfüm cristian diorun poisonu :) tendre'side klasik moruda cok hoş :) kim tavsiye istemişti unuttum ama yazayim dedim :))

ay gözlerim kapaniyor..karnimda cok ac be..5te yedim en son..bişeyler yemeden yatayim :)))))

hadi öptüm hepinizi kocamannnnnnnnnnnnnnnnnnn

heh bak iyiki yazdin birsencim unutuyordum az kalsin :) senide kocamannnnn tebrikk ederim canim a.s. a.s. :) 9 kilon kalmiş kizzz süperrrr :) durmak yokkk yola devammm

dün artik dedim " kutup ayilari sana özeniyordur,biz 6 ay uyuyoruz bu adam bizden cok uyuyor" dedim ama dalindan yeni koparilmiş taze odunuma işlemedi bu laf

geçenin lafı bu bence kopardın beni tubişş yaaaaaaaaaaaaaaaa
ayyyyyyyyyyyy hala gülüyorummm yaaaaaaaaaa..

anne geliyormuşşş süperr.....benimkide bendeee bakalım neler doğuracak günler bize...
benimde karnım açççç yaaa aç asla uyuyamam erik demişsin bende yiyecem şimdi
ülen bu sene eriği çok yiyeceğim ...daha hamiş olduğumu bilmiyorum takribi 6 günlük bekleyişteyiz
tam yatacağız gözümü kapattım eşil erik karşımda gözümü açtım rüya değillldiii ama gözümdeöle bişey belirdi...nasıl canım çekti tüm gebeliğim boyuncaa şimdiiiiiii çok yiyeceğimmm kararlıyımm geçen senede yemedim lohusa depresyonundan haha

heh bak iyiki yazdin birsencim unutuyordum az kalsin :) senide kocamannnnn tebrikk ederim canim a.s. a.s. :) 9 kilon kalmiş kizzz süperrrr :) durmak yokkk yola devammm

ayyyyyyyyyyyyyyyy teşekkürrr ederimmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktanbayanssulusmilezemuszemus

inş..allahın izni ile vereceğimm tubişimm şimdie kadar sporsuz geldikkk ...9 kiloyuda sporsuz verirsekkk son demlerde sporda yapıp bi 5 kilo daha vereceğim ama ilk hedef 9 kiloyu eritmek...zaten kocamda pek memnun diyorki gerekirsee herzaman devam edebilirsin diyetisyene

istenen fazlalık gidince ilk önce 3 ayda bir sonra 6 ayda bir sonra senede bir kontroller olacak ....tabi o zaman içerisinde dengesizlikler olursa hemen gidilecek :)

Ahh be bacım elınden tuttursa razıyım da.Bızım kıde kendı dolasıcakmıs.Sankı cok ustada yolda yururcek.Evde bıle kafa engebelı arazı oldu duşmekten.Annene kızma bacım.O senı hale kucuk göruyor sonucta.Bıraz he he de gec sende.Annem de bana her gun su ver cocuga altını al onu yap bunu yap hep talımatta.

Ayy harbı maceraylıymıs bu seker.Zaten bu manyak ısler hep gece olur.Allahtan hallolmus kolayca .

Ya valla senın benzetmen daha super olmus tam kutup ayısı benımkıde.Bıde uyuycam demezde ben azıcık kestıreyım sen benı kaldır yarım saat sonra.Tabı basında davul calsan duymaz bı daha.

He bak sen tebrıkte edermıs.Hadı skoru yazda bı alkıs al sende:))

allahhh aşkına ya tubaya yazdığım cvpta ne kadan eksik harf var acaba karanlıkta olmamdanmı yoksa klavyeye bakmadan yazmamdanmı kaynaklanıyor bu pöfff

bu arada tubişşş gülhan benden bu kadar istikrarlı olacağımı ummamışşş
şikayet edeyim sana :))))

bende tesüflerimi fışkırtayımmmmmmmmmmmmmmmmmmm hahhahahahaaa

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Kız burdayım yapma dedıkodumu.Eee sende yapamam yapamam dedın durdun butun kıs.Valla ınanmıyordum senın kılo vereceğine.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Kız burdayım yapma dedıkodumu.Eee sende yapamam yapamam dedın durdun butun kıs.Valla ınanmıyordum senın kılo vereceğine.

hehehehe göbek füze gibi olunca yapılıyormuşş iştee

şaka bi yana mevxu sağlık olunca akan sular durur
evet hala çok istikrarlı uygulamıyorum diyet
yine bana beyaz ekmekle aşk yaşıyorum ama
seni uzaktan sevmek aşkların en güzeli diyerek hahaha sempatiksalakcinni

sanırım ömerle babsı uyudu
aman yaa adam bugün bi balkonla uğraştı pelt oldu
acaba çokmu yaşlandı bu adam yaa
daha valizini hazırlamdı yarın erkeden gidecek kaldırayım bari şunları

iyi geceler.....
yarın geç girerim

selam kızlar size yazmadan yatmak istemedim
çok yorgun iki gün geçirdim ama değdi valla cumartesi arkadaşlarla güzel bir kutlama yaptık üniversiteden arkadaşım bende kaldı saat 4 e kadar oturup cene çaldık,
sabah veletler uyandı erkenden tabi uykusuzluk diz boyu anlayaağınız
bu akşamda ailelerle çok güzel bir kutlama yaptık kızçem çok mutlu oldu a.s.
saat 10 gibi gitti misafirlerimiz tabi canım teyzelerim evimi toparlayıp gittiler ben sadece gelen hediyeleri yerleştirdim

bu arada tam doğumgünümüzde nurten teyzemizden harika bir hediye aldık canım resmini koyacaktım ama hemen giydirdim dayanamadım:))çok teşekkür ediyoruz canım Ahsen seni kokulu öpüyor teyzesia.s.
neyse ben fotoları yükleyip uyuyayım acayip yorgunum
yarına dinç olmam lazım şu müfettişler geleceklermiş bunların olayı da yılan hikayesine döndü heeee:)))
çenem düşmeden kaçtım byeeeea.s.

Iyi okumalar canim o halde. Umarim, yine bir cirpida okur bitirirsin kitaplarini.

Öyle cok inanilmaz lezzetli olmadi ekmegim ama yine de fena sayilmazdi, afiyetle yedik canim. Arada böyle ekmeksiz kalirsak, yaparim yine.
Insan isini seviyorsa ve yetenekliyse yaptigi seye, basarili oluyor genelde Birsen. Insallah cocuklarin biraz büyüdügünde, yine dönersin isine...

Aldigin kitaplari bize de yazarsin canim yarin. Önerdigin kitaplarida not ettim, yarin kritiklerini okurum, Istanbul'a geldigimde alirim.

Cok üzüldüm Ayse'cigim dedecigine. Ne zordur senin icin. Insan kendini cok caresiz ve üzgün hissediyor. Bende dedemi kaybettigimde rüya görmüstüm o aksam. Annem'i arayip sormustum, söyleyememisti. Öyle cok animiz vardi ki onunla, onun elinde büyümüstük. Beni teselli eden, onunla gecirdigimiz güzel günler oldu hep. Sende cok üzüldügünde ve dedesizlik zor geldiginde, onunla yasadigin güzel günleri, zamandan calinmis unutulmaz anilarini düsün canim. Mekani cennet olsun dedenin...

Böyle iste Anneler. Evlatlarini hem cocuk, hemde anne olarak düsünemiyorlar. Cünkü asil anne onlarlmaz:

Ask'i alsam mi almasam mi diye karar verememistim, Elif Safak'a tepkiselligimden dolayi. Ama sanirim onuda okuyacagim, Mevlana- Sems-i Tebrizi ve tasavvufi ask'i konu edinmis diye okumustum. Ahmet Ümit'de ayni konuyu islemis son kitabinda. Kiyas yaparim iki yazar ve kurgu arasinda. Okumaya firsat yaratabilirsem tabi.

Parfüm konusunu ben acmistim canim ama Lacoste'un pembe degilde sari olan rengini alarak, sorunu cözmüstüm.

Iyi Aksamlar Kizlar,

Kimsecikler kalmamistir ya...Ben bu saate sarktim, esimin tam uykuya dalmasini bekledim. Sesten uyuyamaz diye...Doruk bizim klavyenin canina okumus, harf büyütürken ya da noktalama kullanirken "tik-tik"sesler cikiyor.

Bugün, ayin ilk Pazar'i oldugu icin, heryer acikti, yine turladik magazalari. Izin öncesi alis-veris telasi sardi beni. Kadinin biriyle atistik, keyfim kacti. Kardesim benden birkac cesit parfüm ve make-up hakkinda bilgi almami istemisti. Görevli bayana sordum, bana alakasiz ve ucuzluktaki depodan kalma ürünleri gösteriyor. Ben parfüm diyorum, o deodorant koklatiyor. Biraz laf düollosundan sonra, Türk bir bayan geldi. O kisimin yetkilisiymis. Neyse meramimi anlattim ona ve cok yardimci oldu sag olsun. Ayrica anneler günü icin, önümüzdeki haftadan itibaren pek cok ürün yari fiyatina inecek, o zaman alin dedi alacaginizi.

Sonra yemege gittik, babasi oglumun agzini yakti. Balik yiyiyordu, ona da tattirdi ama sicak bir parcayi, üflemeden vermis. Nasil agladi ve korktu yavrum. Kendisine cok kizdi, artik arada Doruga yemek yedirmeye talip oldu. Seve seve kabul ettim, canima minnet. Zaten mizmizligina zor dayaniyorum. Oda, pasif bir bicimde bakmamayi ögrenir böylelikle. Ayrica Doruk artik yemek yemek istemeyince, "doydum" anlamina gelen, karnina 3 kere vurma hareketi yapiyor. Gülmekten öldürüyor bizi. Öyle abartti ki isi, su icerken bile yapiyor. Birde, babasi arada horluyor uyurken. Onunda taklidini yapiyor, hemde gülerek, dalga gecer gibi. Cok utaniyor adam, artik salonda yatmaya basladi bu yüzden.

Kizlar unutmadan, Doruk iki gündür kivami oldukca civik, kokusu haddinden daha fazla kötü kokan diski yapiyor. Ishal mi karar veremedim? Karninda da cok gaz oluyor, doktora götürsem mi acaba karar veremedim. Günde 1 kere yapiyor kakasini ve yaptigida böyle oluyor. Bilgisi olan var mi bu konuda, ne olabilir acaba?

Öptüm herkesi, görüsürüz yarina...

iyi geceler arkadaşlar geçmişi okuyamadan küt diye dalıyorum kusura bakmayın.oğlum azönce uyudu bende etrafı toparladım şimdide ütü yapıyorum geç oldu biliyorum ama yarına hiç yapamam çok işim var yarına.sizinde bebişleriniz benim paşa gibi geç uyuyor mu?

bu kız hala uyumadı bugün gezdik o kadar yürüme heyecanındanmı anlamadım ama arkasında iki büklüm gezer oldum çok hareketlendi yoruldum valla arkadaşlarla alışveriş merkezinde buluştuk ama ben kızımın arkasında dolanmaktan görmedim bile onları sonra eve geldik bize yani çay içelim dedik ben servis bile yapamadım bide odasını yaptım ondan herkese orayı gösteriyor çok fena olduk çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…