2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

simalcim valla bunlarla saatler değişiyor herşey zamansız yapılıyor bende sabah 6 da kalkcam ama hala ayaktayız işimiz zor.

canım benim paşada azönce uyudu biz doğduğumuzdan beri geç yatıyoruz hatta şurda 2 aydır falan bu saatlerde yatıyoruz önceden ezan okunmadan uyumuyorduk:)))

sağol tatlım :))

evet tatlım hazırlıklarım bitti sayılır evimi dip köşe temizledim tatlım bizde yaz kış saati var yazın daha geç çıkıyoruz cumartesi izinlerde sezon yoğunluğundan dolayı iptal oluyor opuyorumnanaktan

günaydın kızlarrrra.s.
yogun bı hafta sonun ardından işbaşı pek cekılmesede:)
hafta sonu kaynananmlarr geldı pendık pazarına gıdecektım yattı tabı neysee dun gıttıler nısan annelerınden sırvan vardı ya bana gelenler tanır baranın dogum gunu vardı oraya gıttık dun cok guzel hazırlanmıss ordan 9gıbı kalktık eve gırdıkkı bı telefon bı arkadas 8aylık hamıleydı ıkıncı bebegı olucaktı tekme atmıyo 3 gundur dıye acıle gıtmıslerkı bebek meger ölmüş ne lekelenme ne agrı hıcbısey yok kızda perısan olmuss ve kızı bu sabah sezeryana alıcaklardı allah kımseyı zeynep kamıldekı canılere düşürmesın ya ınsan degıller valla
sabaha kadar ölü bebegı almadılar gece sezeryan yapmak ıstemıyolarmışş müşade altındaymış eger olumsuz bısey olursa alırıs hemen demışler şaşırdım kaldım

neyse işlerı toparlıyayım gelırım yınee

günaydın tatlım nasılsın kesinlikle katılıyorum sana pazartesiler hiç çekilmiyor
arkadaşının adına çok üzüldüm tatlım gerçekten zor bir durum Allah evlat acısı göstermesin kimseye
kolay gelsin bitanemopuyorumnanaktan

günaydın kızlar nasılsınız? geçmişe bölük pörçük bakabildim.ayşecim başınsaolsun.allah nur içinde
yatırsın.

banucum evin güle güle kirleinsin.sibelcim umarım araba bulursunuz gönlünüze göre.birsen canım kalan kilolarda gider inş.en kısa zamanda.nurten defne inş.hasta olmamıştır.aynur canım merhaba sanada::) gülhan cnaım valla sinirlerim çok bozuktu ama düzeldim artık.

bize gelince cuma cts full tıme temizlik yaptım ama evim misler gi oldu.gerçi o temizliğe her yer oöyle olurdu.cts ankara dan annemlere misafirler geldi yemekti oydu buydu derken gece yarısı oldu.pazarda misafirlerimizle önce çakırlara kahvaltıya ordan şelaleye gezmeye gittik onları yolcu ettik ordan evimize:) selinimde artık her yere yürüyor sanırım yürümek daha kötüymüş karıştırmadığı yer yok:)

allah kalanlara sabır versın dıger kızına ömür versın ınsallahhh saolun kızlarr çok etkılendım bı an kendımı onun yerıne koydumda allahıma cok sukur halımızeee saglıkla aldık bebelerımızı

aysecım basınız saolsun gerıde kalanlara sabır versın ınsallah

sıbelcım ınsallah gonlunce bı araba bulmussundur ınsallah

tulaycım sevındım temızlıgın bıtmesınee

banucum aynurcum hulyacım kolay gelsın kızlarrr

slm kızlarr bu gece yorucu geçtii...alişim hep ağladı tam kaka yapamamıştı ondan dolayıı sanırım...bugün yorucu bigün olacak banyomun duvarlarını sileceğim....gardolabımı halledeceğim
bankaya gidceğim.....bıgudı arkadaşın için çok üzüldüm cnm yaaaaaaa ne desek boş allah sabır versin...

Günaydin herkese...

Gülsah gecmis olsun arkadasina ya. Ne kadar aci bir olay, dünyanin en zor seyi heralde evlat acisidir...Neden ölmüs ki o kadar büyük bebek? Benim arkadasimin bebegide doguma bir hafta kala ölmüstü, yillar oldu hala kurtulamamis etkisinden...

Tülay evini temizlemissin yine, güle güle kirletin insallah sinir bozucu dis etkiler olmadan.

Aynur benim oglum simdiye kadar, yil basi gecesi haric hic gece yarisini görmedi uyumak icin. Erken yatar genelde. Ama gündüz pek uyumuyor. Senin pasa, gündüz cok uyuyorsa uyutma bence. Gece uykusuna alissin, ileride okula gittiginde ikiniz icinde zor olur...

Kaka yapamayinca Doruk'da öyle Birsen, saat basi uyaniyor ve kivraniyor. Gecmis olsun, insallah rahat uyur bu gece.

fılızcım söylemıyolar hala sezeryanada almamıslar kan verıyolarmıs anlamadım gıttı acıklamada yapmıyolar devlet hastanelerınden nefret edıyorum yaa

Arkadaşlar, benim eşim holıday ınn aırport otelinde müdür.9 mayıs pazar günü otelde anneler günü organizasyonu olacak.11.00-15.00 arası açık büfe brunch, palyaço ve canlı müzik ve çeşitli hediyeler(konaklama vs.) bu organizasyona dahil olacak.kişi başı fiyat 45 tl, 12 yaş altı çocuklara ücret alınmayacak.(isterlerse eşlerinizde gelebilir)
biz oğlumla orada olacağız, şayet sizde katılmak isterseniz bana bildirinki(özelden mesaj atabilirsiniz) rezervasyonları yapabilelim.

Sorma canım ya ders oldu birdaha bu kadar uzak mesafeye niyet etmiycem

Allah kavuştursun tatlım yaaa.1 ay bayada uzunmuş neyseki annenin yanındasın.

Ayşecim başınız sağolsun,allah rahmet eylesin.

Canım Yağızında geçen ay öle oluyordu.Hatta 2-3 kere falan doktorunu aradım.Normal olduğunu sayının 6 ve üzeri olması durumunda ishalden şüphelenebileceğini önemli olmadığını söledi.Diş döneminde olabilirmiş.

Rabbim kimseye göstermesin,evlat acısı çok zor.Sabır diliyorum.

Tülaycım inşallah kısmetimiz yok gerçi hala bulamadık ama bakalım.Sende temizliğinide bitirmişsin güle güle kirletin tatlım :)

Yok canım yaaaaa malesef Çok istiyorum ya kısmet olmuyor bir türlü birkaç tane baktık onlarında sorunları çıktı

slmmm kızlaaarrr...
Ayşecim başınız sağolsun cnmm..mekanı cennet olsun dedeciğinin...
Gülşahcım arkadaşına geçmiş olsun..ben de bebişimi düşük sonucu kaybetmiştim..o yüzden anlayabiliyorum arkadaşını kii onun durumu daha acıymışş..tabi takdiri ilahi..vardır bir hikmeti...

diyettekilere başarılaaarrr..

Benim oğluşumda accuk hasta oldu..uyuyor şimdi...dinlenerek geçer inş..gece hiç beklemediğim bir anda kustu...hiç yapmazdı bölee..dün dışarıdaydık...hava güseldi ama değişik mekanlara gidince değişiklik oldu yine sanırım ondan oldu..biraz gözetim altında tutayımm az önce uyandı neşesi yerindeydi..yine öyle kalkarsa atlattık demektir inş...
ay bu kadar hastalıkta bile dayanamıyorum yavruşuma..Allahım her zaman sağlık versin kuzularımıza...
Dün bir de berber maceramız oldu..ilk deneyim olduğu için durmayacağını tahmin ediyordum ki öyle de oldu..başta süper oturdu önlüğünü taktırdı şaşırdım olacak bu iş diyordum ama sonrasında beklenen oldu ağlama faslı başladı ve yarıda kaldı maalesef ancak sıfıra vurabiliriz dediler..bende tomgünlerini atlaayım yaptıracağım zaten öle..
şimdilik kendim toparladım saçını uyuyunca gece..fena da olmadı yani:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…