bu kız hala uyumadı bugün gezdik o kadar yürüme heyecanındanmı anlamadım ama arkasında iki büklüm gezer oldum çok hareketlendi yoruldum valla arkadaşlarla alışveriş merkezinde buluştuk ama ben kızımın arkasında dolanmaktan görmedim bile onları sonra eve geldik bize yani çay içelim dedik ben servis bile yapamadım bide odasını yaptım ondan herkese orayı gösteriyor çok fena olduk çok
iyi geceler biz kaçtıııııııık
Aysecım Basın sağolsun.Allah mekanını cennet etsın Dedenın(
Banu ohh ne guzel hazırlıklar bıtmıs bıle benım zaman az kaldı ama daha ıcraat yok.Gule gule de kırlenın:))
Hulyaaa yıne attın kendını sokaklara yazı görunce.
AYŞECİĞİM cnm başınız sağolsun geride kalanlara sabır versin rabbim....dedenin mekanı cennet olsun.
iyi geceler kızlar bugün annem geldi malum eşim yarın yolcu ...
annemhızlı girdi olaya ....off bugün anladımki hala annem benim
iki çocuklu kadın olduğumu anlamıyor....sanki o olmasa ben çocuklara bakmıyormusum gibi davranıyoır
eşimde anne bırak birseni o gayet iyi bakıyor çocuklara sadece rahat senin gibi tezcanlı değil
zaten öle olsun dedi..bak hiç çocuklar onun yakasına paçasına yapışıyormu dedi.....
bize saldırıyolar dedi...doğruda valla....neyse pek etkili olmaz ama şimdilik iyi geldi bu konuşma...
hülya gezmiş yorulmuşşşşşşşşşşşşşşşşşşş iyide etmiş
gülhanda full gezmelerde.....borada ömer gibi demek ömerede elimden tut gezdir beni modunda
aliş zaten saldım çayıra modunda her delikte heriff
banu ne güzel bitmiş hazılrıkların
nedne iş saatlerin uzadı cnm?hafta sonu neden bozudlu?
evinde miss hiç kirlenmesin diyeceğim
bende yerın temizlik yapacağım aslında gardolap temizliği olacak asıl mühim olan o bugün tülleri yıkadım astım ....
günaydın kızlarrrra.s.
yogun bı hafta sonun ardından işbaşı pek cekılmesede:)
hafta sonu kaynananmlarr geldı pendık pazarına gıdecektım yattı tabı neysee dun gıttıler nısan annelerınden sırvan vardı ya bana gelenler tanır baranın dogum gunu vardı oraya gıttık dun cok guzel hazırlanmıss ordan 9gıbı kalktık eve gırdıkkı bı telefon bı arkadas 8aylık hamıleydı ıkıncı bebegı olucaktı tekme atmıyo 3 gundur dıye acıle gıtmıslerkı bebek meger ölmüş ne lekelenme ne agrı hıcbısey yok kızda perısan olmuss ve kızı bu sabah sezeryana alıcaklardı allah kımseyı zeynep kamıldekı canılere düşürmesın ya ınsan degıller valla
sabaha kadar ölü bebegı almadılar gece sezeryan yapmak ıstemıyolarmışş müşade altındaymış eger olumsuz bısey olursa alırıs hemen demışler şaşırdım kaldım
neyse işlerı toparlıyayım gelırım yınee
Günaydin Kizlar,
Sabah sabah ekmek yaptim, insallah tuttururum bakalim. 3 gün evde olunca, stoklardakilerde dahil neredeyse tüm ekmegimiz bitmis. Kahvalti icin var ama sonrasinda yetmez. Burada Pazarlari da maalesef acik bir yer bulunmuyor pek.
Kalksalarda, kahvalti yapip disari ciksak diyorum ama horul horul uyuyorlar. Disarida cok güzel bir bahar havasi var...
Aynur'cugum, iyi cevirmenler var aslinda. Ama her yayinevinin cevirmenlerine de güvenilmiyor. Bazen birak ceviri yapmayi, cümle kurmayi bile bilmiyorlar. Insanin tüm keyfi kaciyor böyle olunca. Ben ceviri kitap almadan önce, cevirmenini önce iyice arastiriyorum bu yüzden.
Sana tavsiye edebilecegim pek cok yazar var aslinda. Ben Ahmet Ümit, Sulhi Dölek, Ayse Kulin, Yasar Kemal, Orhan Kemal'i severek okurum. Nitelikli bir roman okumak istiyorsan ve birazda tarihe ilgin varsa, gercek bir yasam öyküsü olan Bir Türk Ailesinin Öyküsü (Irfan Orga) kitabini mutlaka okumani öneririm. Yazari Türk ama kitap Ingilizce yazilmis ve cevirisi cok iyi. Sonra, Waris Dirie'den, Cöl Cicegini tavsiye ederim, bu da yine ceviri ama okurken sorun olmuyor, cok akici bir cevirisi var. Bilseydim bu ilgini, sana kitapta yollardim.
Birsen'cigim, hamarat hatunsun vesselam. Dantel, kitap, cocuk, ev temizligi, yemek...Ay sayinca insan yoruluyor be...
Sibel'cigim, valla cocukla hele hele Istanbul trafiginde pestilinin ciktigina eminim. Insan tek basina gitse bile pili biter...
Herkese iyi Pazarlar diliyorum, görüsürüz yine...
selam herkes gezmelerde anlaşılan ohh ohhh..
ben evimdeyim eşim yrn gidiyor, defneyle bende annemde kalacgız 1ay kadar oyuzden hazırlık yapıp duruyorum geceden beri çam.yıka kurut ütüle canım çıktı şimdide defneninkiler kaldı kurusun diye bekliyorum ütüleyip çanta hazırlayacagım.. en zoruda defneninkiler nerdeyse tümünü almam lazım, eger lazım olan bişeyi almadıysam vay halıme annemin dilinden kurtulamam.. cep telimi dün annemde unutmuşum off canım sıklıdıuğrarım yine bye
İyi akşamlar kızalr. bikaç gündür yoktum,cuma sabah acı bir haber aldık. canım dedecim vefaat etmiş( apar topar memlekete gittik cenazeye katılmak için. ama yetişemedim,göremedim son bir kez daha, tam namazı kılınırken yetiştik. ( en son göreli 2 ayı geçmişti dedemi ( çok severdi beni. bende onu. ilk torunuyum ben. onu çok özleyecem...
Iyi Aksamlar Kizlar,
Kimsecikler kalmamistir ya...Ben bu saate sarktim, esimin tam uykuya dalmasini bekledim. Sesten uyuyamaz diye...Doruk bizim klavyenin canina okumus, harf büyütürken ya da noktalama kullanirken "tik-tik"sesler cikiyor.
Bugün, ayin ilk Pazar'i oldugu icin, heryer acikti, yine turladik magazalari. Izin öncesi alis-veris telasi sardi beni. Kadinin biriyle atistik, keyfim kacti. Kardesim benden birkac cesit parfüm ve make-up hakkinda bilgi almami istemisti. Görevli bayana sordum, bana alakasiz ve ucuzluktaki depodan kalma ürünleri gösteriyor. Ben parfüm diyorum, o deodorant koklatiyor. Biraz laf düollosundan sonra, Türk bir bayan geldi. O kisimin yetkilisiymis. Neyse meramimi anlattim ona ve cok yardimci oldu sag olsun. Ayrica anneler günü icin, önümüzdeki haftadan itibaren pek cok ürün yari fiyatina inecek, o zaman alin dedi alacaginizi.
Sonra yemege gittik, babasi oglumun agzini yakti. Balik yiyiyordu, ona da tattirdi ama sicak bir parcayi, üflemeden vermis. Nasil agladi ve korktu yavrum. Kendisine cok kizdi, artik arada Doruga yemek yedirmeye talip oldu. Seve seve kabul ettim, canima minnet. Zaten mizmizligina zor dayaniyorum. Oda, pasif bir bicimde bakmamayi ögrenir böylelikle. Ayrica Doruk artik yemek yemek istemeyince, "doydum" anlamina gelen, karnina 3 kere vurma hareketi yapiyor. Gülmekten öldürüyor bizi. Öyle abartti ki isi, su icerken bile yapiyor. Birde, babasi arada horluyor uyurken. Onunda taklidini yapiyor, hemde gülerek, dalga gecer gibi. Cok utaniyor adam, artik salonda yatmaya basladi bu yüzden.
Kizlar unutmadan, Doruk iki gündür kivami oldukca civik, kokusu haddinden daha fazla kötü kokan diski yapiyor. Ishal mi karar veremedim? Karninda da cok gaz oluyor, doktora götürsem mi acaba karar veremedim. Günde 1 kere yapiyor kakasini ve yaptigida böyle oluyor. Bilgisi olan var mi bu konuda, ne olabilir acaba?
Öptüm herkesi, görüsürüz yarina...
günaydın kızlarrrra.s.
yogun bı hafta sonun ardından işbaşı pek cekılmesede:)
hafta sonu kaynananmlarr geldı pendık pazarına gıdecektım yattı tabı neysee dun gıttıler nısan annelerınden sırvan vardı ya bana gelenler tanır baranın dogum gunu vardı oraya gıttık dun cok guzel hazırlanmıss ordan 9gıbı kalktık eve gırdıkkı bı telefon bı arkadas 8aylık hamıleydı ıkıncı bebegı olucaktı tekme atmıyo 3 gundur dıye acıle gıtmıslerkı bebek meger ölmüş ne lekelenme ne agrı hıcbısey yok kızda perısan olmuss ve kızı bu sabah sezeryana alıcaklardı allah kımseyı zeynep kamıldekı canılere düşürmesın ya ınsan degıller valla
sabaha kadar ölü bebegı almadılar gece sezeryan yapmak ıstemıyolarmışş müşade altındaymış eger olumsuz bısey olursa alırıs hemen demışler şaşırdım kaldım
neyse işlerı toparlıyayım gelırım yınee
günaydın kızlar nasılsınız? geçmişe bölük pörçük bakabildim.ayşecim başınsaolsun.allah nur içinde
yatırsın.
banucum evin güle güle kirleinsin.sibelcim umarım araba bulursunuz gönlünüze göre.birsen canım kalan kilolarda gider inş.en kısa zamanda.nurten defne inş.hasta olmamıştır.aynur canım merhaba sanada::) gülhan cnaım valla sinirlerim çok bozuktu ama düzeldim artık.
bize gelince cuma cts full tıme temizlik yaptım ama evim misler gi oldu.gerçi o temizliğe her yer oöyle olurdu.cts ankara dan annemlere misafirler geldi yemekti oydu buydu derken gece yarısı oldu.pazarda misafirlerimizle önce çakırlara kahvaltıya ordan şelaleye gezmeye gittik onları yolcu ettik ordan evimize:) selinimde artık her yere yürüyor sanırım yürümek daha kötüymüş karıştırmadığı yer yok:)
allah kalanlara sabır versın dıger kızına ömür versın ınsallahhh saolun kızlarr çok etkılendım bı an kendımı onun yerıne koydumda allahıma cok sukur halımızeee saglıkla aldık bebelerımızı
aysecım basınız saolsun gerıde kalanlara sabır versın ınsallah
sıbelcım ınsallah gonlunce bı araba bulmussundur ınsallah
tulaycım sevındım temızlıgın bıtmesınee
banucum aynurcum hulyacım kolay gelsın kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?