2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

sibek kız dün oğluma kıyafet bakarken senin yağıza aldığın papyonlu takım çıktı karşımıza ..kocişe gösterdim beğendi...bikaç yere daha bakacağız olmadı bizde o takımı alırız artık:):kedi:

Aysecım basınız sağolsun..allah kalanlara sızlere uzun ömürler versin cnm inşallah
Gulsahcım çok uzuldum arkadasına ( ne kadar zor oldugunu hayal bile edemiyorum

Alabilirsiniz tabikide...Gayet güzel bir takım

mrb arkadaşlar sabahtan beri dışarı çıkacağım ama arkadaşım geldi bugün kaldı artık çıkamam:(( havada çokgüzeldi alpişte durmuyo

selam kızlar çok şükür müfettişleri atlattık:)
gülşahcım arkadaşına çok üzüldüm canım niye tuttuklarını anlamadım ama vardır bir sebebi yaaa:uhm:
ayşecim başınız sağolsun canım

slm kızlar nasılsınız umarım herkesin keyfi yerindedir.bizde herşey aynı yağmurun astım krizi emar sonuçları vs.
bu sene 3. emarımız çekildi omurilikteki kist için.1mm büyüme yapmış şuanda 2 mm.
bikaç drla görüştük okadar çok kafamızı karıştırdılarki.2 tanesi önemseyin diyor bir tranesi umursamıyor.bağdat cadesinde bir drla görüştük.büyümesini beklemeden alınması gerekiyor dedi.büyüme yaptığı zaman yürümesinde kayıp görmekaybı hi kaybı tuvaletini tutamama başlıyacakmış.bizim drumuzda 3 mm ye ulaştığında cerrahi işlemle kiste şant takılması gerekicek dedi.diğeride büyümesini beklemek anlamsız çocuk felç olduğu zaman çok geç olucak ve 2. ameliyat şansı yok dedi.birde fizik tedavi ve bazı ilaçlarla küçültülebilir görmemiz lazım dedi.dün geceden beri ağlıyorum yağmura belli etmeden çünkü artık 4 yaşında ve herşeyi anlıyor.
1 aydır öksürüyor.kalbinde büyüme saptandı.ritim bozukluğ oluşuyor öksürüğünden dolayı. en sonunda astım krizi dedi dr.artık fısfısa bağımlıyız.gece sabaha kadar soğuk hava veriyoruz.yetmediği yerde acile götürüp prednol vurduruyoruz.kafatasındaki kemik için 3 boyutlu ve kesitli tomografi çekildi çok uslu durdu esim çekilcem dimi dedi.kemik sorun çıkartmadı ama 3 boyutluda beynin sağ bölgesinde 1 cm çapında çizgilenme görüldü.dr önemsiz bişey bu kistin yanında dedi.

2. görüştüğüm dr kisti önemsemeyen bu çocuk defolu herşeyçıkabilir normal demesinmi deli oldum.olduya hasta diye bırakalım nolursa olsunmu.nasıl bir zihniyet buna kim diploma vermiş şaşırdım bide utanmadan muayananeme gelin görüşelim diyor.

bülent karadağ diye bi drla tanıştık aradım konuştuk sağolsun dinledi anlattı çok anlayışlı marmara academiydeçalışıyorum normalde ama marmara üniversitesinede gelebilirsiniz bakarım dedi.oradaki doktorlarlada görtüştürürüm sizi dedi.özel sağlık sigortamız olmadığı için özele gelemeyiz dedim.sekreterinin numarasını verdiayın 11ine randevu aldım.doktor astım bronşit vs uzmanı.
haftaya pazar günü iki prensesin doğum günün çıakrıcaz aradan bunca kargaşada nasıl olucaksa bakalım.2sini aynı anda yapmaya karar verdik damlasu 6 mayıs yağmur 3 haziran fazla zaman yok aralarında

ev dandini.dün yatak odası verdi bi abla.kapıları bozukmuş.yorulduğumuzla kaldık cevizliden pendiğe 4. kattan 4. kata.sök tak. tam bitti kapıları takılmadı.eşimde boşuna değiştirmezler sağlam olsa dedik. pazara kadar herşeyi hazırlamam lazım.
pendik ve çevresinde olan arkadaşlar gelmek isteseniz memnuniyetle kabul ederiz.evim kaynarca ssknın orada.özelime numaranızı yazarsanız pazar günü görüşürüz.güzel olur küçük bi buluşma gibi.ayın 22si boşuz gibi duruyor büyük bi ihtimal yalovada olucaz.inş bi sorun çıkmazsa.

kaç gündür anca kendime geldim.allah kimseyi sağlıktan yoksun bırakmasın çaresizlik en kötüsü.

gecmıs olsun canım allah yardımcınız olsun buara tek duam allah hayırlı ınsanlarla karsılastırsın oldu bu saglık sektoru ne hale geldı ya defolu nedemekmiş ıyı atlamadın ustune terbıyesızın bıde doktor olmuşş

kızlar bugun benım dogumgunum hala kocişten ses yok aksama alayım barı elıme oklavamı öle beklıyeyım sabahtan berı öle guzel mesajlar alıyorumkı allah ınsansız bırakmasın çok şükürr

aaaa bugün mü doğımgünün
canım nice senelere iyiki doğdun caNIm çok mutlu ol inşallah eşinle bebeğinlea.s.

levestory canım çok geçmiş olsunya.doktor olacak bide insana moral vericene.canım sen boşver bu gibi şeyler oluyor malesef.allah acil şifalar versin.

kızlar bugun benım dogumgunum hala kocişten ses yok aksama alayım barı elıme oklavamı öle beklıyeyım sabahtan berı öle guzel mesajlar alıyorumkı allah ınsansız bırakmasın çok şükürr

cnm facete kutladım.. tekrar kutlu olsun cnm..çok güzel bir ömür dilerim

gecmıs olsun cnm..allah sağlık versın inşallah

cnm öyle mutlaka.ya bırak telefonda görüştüğümde öyle dedi.zaten karşımda olsa ben yapacağımı bilirdim ama.

bu arada doğum günün kutlu olsun inş eşin hatırlar.bizimki bildiği halde kutlamaz.:))erkeklerin huyu bu galiba.evlatlarınla ve eşinle nicemutlu yıllara ermenizi diliyorum cnm.iyiki doğdun :1hug:

ayşecim başın sağolsun cnm Allah mekanını cennet etsin ((

başınız sağolsun canım mekanı cennet olsun dedeciğinin:çok üzgünüm:

ayşecim başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallah...

aysecim canim başin sagolsun yaaa Rabbim gani gani rahmet eylesin dedecigine sevilmezmi dedeler yaa..hayatin kurali bu napalim elden bişi gelmio işte :S Rabbim sabir versin tatlim a.s.

Aysecım basınız sağolsun..allah kalanlara sızlere uzun ömürler versin cnm inşallah
Gulsahcım çok uzuldum arkadasına ( ne kadar zor oldugunu hayal bile edemiyorum

arkadaşlar hepinize de çok teşekkür ediyorum. sizler sağolun inşallah. dedem artık yok,ve hayat bi şekilde devam ediyor. ben dedeme son görevimi yaptım,geri döndüm. annem,teyzemler,dayım hepsi yas yerinde. devam ediyorlar taziyeleri kabul etmeye. onlar daha taze taze yaşıyorlar acıyı( Allah geride kalanlara can sağlığı versin inşallah.

ıyi akşamlar bacılar a.s.

Perşembeden beri yoktum. Anneme gittim. Cuma kayınvalideme geçtim. Cumartesi spora falan gittik eşimle. Pazarda kuzumuzu gezdirdik sahilde uzun süre. Bugünde temizlik, ütü, yemek derken bu saat oldu.

Defdef'i uyuttum az önce. Size bakayım dedim a.s.

Geçmişe bakmaya çalışacağım Defdef uyanmazsa a.s.

kızlar selammm
içim buruk kubi gitti, nezman gelecegide belli degilmiş yaa belkide 1kaçgün içinde dönerim belli olmaz işin durumunua bağlı diyor hayırlısı olsun..
annmedeyim tüm gün temizlik yaptım,annm hasta bronşit olmuş onada bakarım yormamda onu iyi oldu geldigim.. şimdi çay koydum biraz içeyimde kendime geleyim herkesi öptm..

Gülşah'cım doğum günün kutlu olsun canım benim. Umarım eşin güzel bi süpriz yapmıştır a.s. Ben hala devam sütü veriyorum. Günde 3-4 kere 150 cc içiyor bizimki. Bu hafta sonu 1.yaş kontrolümüz var. Bakalım süte başla diyecek mi :uhm: Muhallebiyi ise sadece gündüzleri dışarı falan çıkınca muzlu olarak hazır yiyor. Yatmadan beni emiyor sadece a.s. Kulak tutma değilde tokat atma var bugün bizimkinde. İki eliyle kendine tokat atıyor kaydirigubbakcemile3 Ev işide inşallah gönlünüzce olur a.s.
Arkadaşına da çok üzüldüm ya başı sağolsun canım. Allah diğer kuzusuna ömürler versin a.s.

Tülay'cım fena olmuş böcek işi ya. Neyse ki temizlemişsin. Bizimde 8.kattaki evi basmış böcek. İlaçlamışlar. Adam sağolsun haber verdi bugün aramızda 5 kat olmasına rağmen. Dikkatli olalım diye. Gelmez bizede inşallah a.s. Hediyen içinde çok tşk ederim canım tekrar. Çok beğendim harika oldu. Dün hemen sahile inerken giydik. Resmini eklerim mutlaka a.s. Kesene bereket a.s.

Tubi'cim babam yurtdışına çıkmış Allah kavuştursun anneciğine ve sana canım. Şofben gece gece zorda bırakmış sizi ya kötü olmuş. Kutup ayısı benzetmesine de çok güldüm ya alemsin valla kaydirigubbakcemile3

Nurran hoşgeldin canım a.s. Hanzade'nin 7.dişi hayırlı olsun a.s.

Esen bacım dçgününü atlattınız hadi gözünüz aydın. Birazdan resimlere bakıcam ama eminim çok güzel geçmiştir a.s.

Ferda'cım tatilin keyifli geçiyor belliki çok sevindim canım. Arada uğra mutlaka a.s. Dağhan kuzumu da öp a.s.

Semra'cım bende spor yapıyorum ama diet hak getire. Hadi birlikte başlayalım a.s.

Claries canım geçmiş d.gününüz kutlu olsun. Resimleri bekliyoruz a.s.

Erzen'cim çok geçmiş olsun canım ya ailecek kapmışsınız şifayı a.s.

Gülhan'cım yoğun geçiyor günlerin belli ki. Aman Allah misafiri eksik etmesin a.s.

Banu'cum oh temizlik yapılmış hazırlıklarda başlamış. Gözün aydın canım a.s.

Filiz'cim güzel günlerde kullan cicilerini tatlım a.s. Niye öyle sessizce oturdu ki kuzum acaba :uhm: Sonra seni görünce ne yaptı peki :uhm: Kakasınında ishal olduğunu sanmıyorum. Sayısı 6'yı geçince ishal sayıyor bizim burdaki doktorlar :uhm:

Hülyaaaa bacım gezginsin yine a.s.

Aynur'cum ben en son Alacakaranlık serisini okudum canım. Bir vampir ile kızın hikayesi. Tavsiye ederim eğer okumadınsa a.s.

Nurten bacım anneciğine geçmiş olsun canım a.s. İnşallah Defne'm üşütmemiştir. Kocişinde gitmiş. Allah kavuştursun bacım. Çabucak gelir inşallah a.s.

Birsommm amma iş halletmişsin bu hafta a.s. Diette süper valla bravo sana aynen devam a.s.

Sibel bacım inşallah istediğin gibi bulursun araba. Ben Halit'e ve o dediğim arkadaşına söyledim. Bişey çıkarsa hemen haberdar edicekler beni a.s.

Ayşe'cim canım dedeciğin vefat etmiş. Başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin. Geride kalanlara sabır versin :çok üzgünüm:

Melin oğluşun saçlar gitmiş. Yarısını da sen mi kestin :uhm:

Levestoriy canım ya çok geçmiş olsun. Valla Allah yardımcınız olsun ne diyeceğimi bilemiyorum. Dualarımız kuzuların ile a.s. Ne biçim doktormuş o ya o ne biçim laf. Kendini iyi tutmuşsun valla klava: Dçgünlerinide bir arada yapıyorsun he ne güzel. İnşallah çok güzel geçerde eğlenir kuzular a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…