sibek kız dün oğluma kıyafet bakarken senin yağıza aldığın papyonlu takım çıktı karşımıza ..kocişe gösterdim beğendi...bikaç yere daha bakacağız olmadı bizde o takımı alırız artık:):kedi:
slm kızlar nasılsınız umarım herkesin keyfi yerindedir.bizde herşey aynı yağmurun astım krizi emar sonuçları vs.
bu sene 3. emarımız çekildi omurilikteki kist için.1mm büyüme yapmış şuanda 2 mm.
bikaç drla görüştük okadar çok kafamızı karıştırdılarki.2 tanesi önemseyin diyor bir tranesi umursamıyor.bağdat cadesinde bir drla görüştük.büyümesini beklemeden alınması gerekiyor dedi.büyüme yaptığı zaman yürümesinde kayıp görmekaybı hi kaybı tuvaletini tutamama başlıyacakmış.bizim drumuzda 3 mm ye ulaştığında cerrahi işlemle kiste şant takılması gerekicek dedi.diğeride büyümesini beklemek anlamsız çocuk felç olduğu zaman çok geç olucak ve 2. ameliyat şansı yok dedi.birde fizik tedavi ve bazı ilaçlarla küçültülebilir görmemiz lazım dedi.dün geceden beri ağlıyorum yağmura belli etmeden çünkü artık 4 yaşında ve herşeyi anlıyor.
1 aydır öksürüyor.kalbinde büyüme saptandı.ritim bozukluğ oluşuyor öksürüğünden dolayı. en sonunda astım krizi dedi dr.artık fısfısa bağımlıyız.gece sabaha kadar soğuk hava veriyoruz.yetmediği yerde acile götürüp prednol vurduruyoruz.kafatasındaki kemik için 3 boyutlu ve kesitli tomografi çekildi çok uslu durdu esim çekilcem dimi dedi.kemik sorun çıkartmadı ama 3 boyutluda beynin sağ bölgesinde 1 cm çapında çizgilenme görüldü.dr önemsiz bişey bu kistin yanında dedi.
2. görüştüğüm dr kisti önemsemeyen bu çocuk defolu herşeyçıkabilir normal demesinmi deli oldum.olduya hasta diye bırakalım nolursa olsunmu.nasıl bir zihniyet buna kim diploma vermiş şaşırdım bide utanmadan muayananeme gelin görüşelim diyor.
bülent karadağ diye bi drla tanıştık aradım konuştuk sağolsun dinledi anlattı çok anlayışlı marmara academiydeçalışıyorum normalde ama marmara üniversitesinede gelebilirsiniz bakarım dedi.oradaki doktorlarlada görtüştürürüm sizi dedi.özel sağlık sigortamız olmadığı için özele gelemeyiz dedim.sekreterinin numarasını verdiayın 11ine randevu aldım.doktor astım bronşit vs uzmanı.
haftaya pazar günü iki prensesin doğum günün çıakrıcaz aradan bunca kargaşada nasıl olucaksa bakalım.2sini aynı anda yapmaya karar verdik damlasu 6 mayıs yağmur 3 haziran fazla zaman yok aralarında
ev dandini.dün yatak odası verdi bi abla.kapıları bozukmuş.yorulduğumuzla kaldık cevizliden pendiğe 4. kattan 4. kata.sök tak. tam bitti kapıları takılmadı.eşimde boşuna değiştirmezler sağlam olsa dedik. pazara kadar herşeyi hazırlamam lazım.
pendik ve çevresinde olan arkadaşlar gelmek isteseniz memnuniyetle kabul ederiz.evim kaynarca ssknın orada.özelime numaranızı yazarsanız pazar günü görüşürüz.güzel olur küçük bi buluşma gibi.ayın 22si boşuz gibi duruyor büyük bi ihtimal yalovada olucaz.inş bi sorun çıkmazsa.
kaç gündür anca kendime geldim.allah kimseyi sağlıktan yoksun bırakmasın çaresizlik en kötüsü.
kızlar bugun benım dogumgunum hala kocişten ses yok aksama alayım barı elıme oklavamı öle beklıyeyım sabahtan berı öle guzel mesajlar alıyorumkı allah ınsansız bırakmasın çok şükürr
slm kızlar nasılsınız umarım herkesin keyfi yerindedir.bizde herşey aynı yağmurun astım krizi emar sonuçları vs.
bu sene 3. emarımız çekildi omurilikteki kist için.1mm büyüme yapmış şuanda 2 mm.
bikaç drla görüştük okadar çok kafamızı karıştırdılarki.2 tanesi önemseyin diyor bir tranesi umursamıyor.bağdat cadesinde bir drla görüştük.büyümesini beklemeden alınması gerekiyor dedi.büyüme yaptığı zaman yürümesinde kayıp görmekaybı hi kaybı tuvaletini tutamama başlıyacakmış.bizim drumuzda 3 mm ye ulaştığında cerrahi işlemle kiste şant takılması gerekicek dedi.diğeride büyümesini beklemek anlamsız çocuk felç olduğu zaman çok geç olucak ve 2. ameliyat şansı yok dedi.birde fizik tedavi ve bazı ilaçlarla küçültülebilir görmemiz lazım dedi.dün geceden beri ağlıyorum yağmura belli etmeden çünkü artık 4 yaşında ve herşeyi anlıyor.
1 aydır öksürüyor.kalbinde büyüme saptandı.ritim bozukluğ oluşuyor öksürüğünden dolayı. en sonunda astım krizi dedi dr.artık fısfısa bağımlıyız.gece sabaha kadar soğuk hava veriyoruz.yetmediği yerde acile götürüp prednol vurduruyoruz.kafatasındaki kemik için 3 boyutlu ve kesitli tomografi çekildi çok uslu durdu esim çekilcem dimi dedi.kemik sorun çıkartmadı ama 3 boyutluda beynin sağ bölgesinde 1 cm çapında çizgilenme görüldü.dr önemsiz bişey bu kistin yanında dedi.
2. görüştüğüm dr kisti önemsemeyen bu çocuk defolu herşeyçıkabilir normal demesinmi deli oldum.olduya hasta diye bırakalım nolursa olsunmu.nasıl bir zihniyet buna kim diploma vermiş şaşırdım bide utanmadan muayananeme gelin görüşelim diyor.
bülent karadağ diye bi drla tanıştık aradım konuştuk sağolsun dinledi anlattı çok anlayışlı marmara academiydeçalışıyorum normalde ama marmara üniversitesinede gelebilirsiniz bakarım dedi.oradaki doktorlarlada görtüştürürüm sizi dedi.özel sağlık sigortamız olmadığı için özele gelemeyiz dedim.sekreterinin numarasını verdiayın 11ine randevu aldım.doktor astım bronşit vs uzmanı.
haftaya pazar günü iki prensesin doğum günün çıakrıcaz aradan bunca kargaşada nasıl olucaksa bakalım.2sini aynı anda yapmaya karar verdik damlasu 6 mayıs yağmur 3 haziran fazla zaman yok aralarında
ev dandini.dün yatak odası verdi bi abla.kapıları bozukmuş.yorulduğumuzla kaldık cevizliden pendiğe 4. kattan 4. kata.sök tak. tam bitti kapıları takılmadı.eşimde boşuna değiştirmezler sağlam olsa dedik. pazara kadar herşeyi hazırlamam lazım.
pendik ve çevresinde olan arkadaşlar gelmek isteseniz memnuniyetle kabul ederiz.evim kaynarca ssknın orada.özelime numaranızı yazarsanız pazar günü görüşürüz.güzel olur küçük bi buluşma gibi.ayın 22si boşuz gibi duruyor büyük bi ihtimal yalovada olucaz.inş bi sorun çıkmazsa.
kaç gündür anca kendime geldim.allah kimseyi sağlıktan yoksun bırakmasın çaresizlik en kötüsü.
gecmıs olsun canım allah yardımcınız olsun buara tek duam allah hayırlı ınsanlarla karsılastırsın oldu bu saglık sektoru ne hale geldı ya defolu nedemekmiş ıyı atlamadın ustune terbıyesızın bıde doktor olmuşş
ayşecim başın sağolsun cnm Allah mekanını cennet etsin((
başınız sağolsun canım mekanı cennet olsun dedeciğinin:çok üzgünüm:
iyi akşamlar herkese nasılsınız kızlar uyudu fırsattan istifade bakayım dedim siteye
ayşecim başınızsağolsun cennet mekanı olsun dedenin
aynurcum nasılsın tatlım
kızlar bize gelince dün arkadaşıma gittik birlikte güzel vakit geçirdik
bugünde sabahtan akşama kadar temizlik yaptım evim misler gibi oldu yarında iş başı mesai saatimizde uzadı bakalım yarın nasıl geçer
durunun doğumgünü için hazırlıklara başladım şimdiden mesaide uzayınca birde cumartesi izinleride kalkınca zor olacak yetiştirmem lavantalı keseler hazırladım tülay teyzemizde kurabiyemizi yapacak cd hazırladık durunun ilk gününden bugüne kadar ki resimlerini ekledik doğumgününde misafirlerle birlikte izleyeceğiz
şimdilik herkese iyi akşamlar opuyorumnanaktan
ayşecim başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallah...
Aysecım Basın sağolsun.Allah mekanını cennet etsın Dedenın(
Banu ohh ne guzel hazırlıklar bıtmıs bıle benım zaman az kaldı ama daha ıcraat yok.Gule gule de kırlenın:))
Hulyaaa yıne attın kendını sokaklara yazı görunce.
aysecim canim başin sagolsun yaaaRabbim gani gani rahmet eylesin dedecigine sevilmezmi dedeler yaa..hayatin kurali bu napalim elden bişi gelmio işte :S Rabbim sabir versin tatlim a.s.
AYŞECİĞİM cnm başınız sağolsun geride kalanlara sabır versin rabbim....dedenin mekanı cennet olsun.
iyi geceler kızlar bugün annem geldi malum eşim yarın yolcu ...
annemhızlı girdi olaya ....off bugün anladımki hala annem benim
iki çocuklu kadın olduğumu anlamıyor....sanki o olmasa ben çocuklara bakmıyormusum gibi davranıyoır
eşimde anne bırak birseni o gayet iyi bakıyor çocuklara sadece rahat senin gibi tezcanlı değil
zaten öle olsun dedi..bak hiç çocuklar onun yakasına paçasına yapışıyormu dedi.....
bize saldırıyolar dedi...doğruda valla....neyse pek etkili olmaz ama şimdilik iyi geldi bu konuşma...
hülya gezmiş yorulmuşşşşşşşşşşşşşşşşşşş iyide etmiş
gülhanda full gezmelerde.....borada ömer gibi demek ömerede elimden tut gezdir beni modunda
aliş zaten saldım çayıra modunda her delikte heriff
banu ne güzel bitmiş hazılrıkların
nedne iş saatlerin uzadı cnm?hafta sonu neden bozudlu?
evinde miss hiç kirlenmesin diyeceğim
bende yerın temizlik yapacağım aslında gardolap temizliği olacak asıl mühim olan o bugün tülleri yıkadım astım ....
Iyi okumalar canim o halde. Umarim, yine bir cirpida okur bitirirsin kitaplarini.
Öyle cok inanilmaz lezzetli olmadi ekmegim ama yine de fena sayilmazdi, afiyetle yedik canim. Arada böyle ekmeksiz kalirsak, yaparim yine.
Insan isini seviyorsa ve yetenekliyse yaptigi seye, basarili oluyor genelde Birsen. Insallah cocuklarin biraz büyüdügünde, yine dönersin isine...
Aldigin kitaplari bize de yazarsin canim yarin. Önerdigin kitaplarida not ettim, yarin kritiklerini okurum, Istanbul'a geldigimde alirim.
Cok üzüldüm Ayse'cigim dedecigine. Ne zordur senin icin. Insan kendini cok caresiz ve üzgün hissediyor. Bende dedemi kaybettigimde rüya görmüstüm o aksam. Annem'i arayip sormustum, söyleyememisti. Öyle cok animiz vardi ki onunla, onun elinde büyümüstük. Beni teselli eden, onunla gecirdigimiz güzel günler oldu hep. Sende cok üzüldügünde ve dedesizlik zor geldiginde, onunla yasadigin güzel günleri, zamandan calinmis unutulmaz anilarini düsün canim. Mekani cennet olsun dedenin...
Böyle iste Anneler. Evlatlarini hem cocuk, hemde anne olarak düsünemiyorlar. Cünkü asil anne onlarlmaz:
Ask'i alsam mi almasam mi diye karar verememistim, Elif Safak'a tepkiselligimden dolayi. Ama sanirim onuda okuyacagim, Mevlana- Sems-i Tebrizi ve tasavvufi ask'i konu edinmis diye okumustum. Ahmet Ümit'de ayni konuyu islemis son kitabinda. Kiyas yaparim iki yazar ve kurgu arasinda. Okumaya firsat yaratabilirsem tabi.
Parfüm konusunu ben acmistim canim ama Lacoste'un pembe degilde sari olan rengini alarak, sorunu cözmüstüm.
allah kalanlara sabır versın dıger kızına ömür versın ınsallahhh saolun kızlarr çok etkılendım bı an kendımı onun yerıne koydumda allahıma cok sukur halımızeee saglıkla aldık bebelerımızı
aysecım basınız saolsun gerıde kalanlara sabır versın ınsallah
sıbelcım ınsallah gonlunce bı araba bulmussundur ınsallah
tulaycım sevındım temızlıgın bıtmesınee
banucum aynurcum hulyacım kolay gelsın kızlarrr
Sorma canım ya ders oldu birdaha bu kadar uzak mesafeye niyet etmiycem
Allah kavuştursun tatlım yaaa.1 ay bayada uzunmuş neyseki annenin yanındasın.
Ayşecim başınız sağolsun,allah rahmet eylesin.
Canım Yağızında geçen ay öle oluyordu.Hatta 2-3 kere falan doktorunu aradım.Normal olduğunu sayının 6 ve üzeri olması durumunda ishalden şüphelenebileceğini önemli olmadığını söledi.Diş döneminde olabilirmiş.
Rabbim kimseye göstermesin,evlat acısı çok zor.Sabır diliyorum.
Tülaycım inşallah kısmetimiz yok gerçi hala bulamadık ama bakalım.Sende temizliğinide bitirmişsin güle güle kirletin tatlım :)
Yok canım yaaaaa malesefÇok istiyorum ya kısmet olmuyor bir türlü birkaç tane baktık onlarında sorunları çıktı
slmmm kızlaaarrr...
Ayşecim başınız sağolsun cnmm..mekanı cennet olsun dedeciğinin...
Gülşahcım arkadaşına geçmiş olsun..ben de bebişimi düşük sonucu kaybetmiştim..o yüzden anlayabiliyorum arkadaşını kii onun durumu daha acıymışş..tabi takdiri ilahi..vardır bir hikmeti...
diyettekilere başarılaaarrr..
Benim oğluşumda accuk hasta oldu..uyuyor şimdi...dinlenerek geçer inş..gece hiç beklemediğim bir anda kustu...hiç yapmazdı bölee..dün dışarıdaydık...hava güseldi ama değişik mekanlara gidince değişiklik oldu yine sanırım ondan oldu..biraz gözetim altında tutayımm az önce uyandı neşesi yerindeydi..yine öyle kalkarsa atlattık demektir inş...
ay bu kadar hastalıkta bile dayanamıyorum yavruşuma..Allahım her zaman sağlık versin kuzularımıza...
Dün bir de berber maceramız oldu..ilk deneyim olduğu için durmayacağını tahmin ediyordum ki öyle de oldu..başta süper oturdu önlüğünü taktırdı şaşırdım olacak bu iş diyordum ama sonrasında beklenen oldu ağlama faslı başladı ve yarıda kaldı maalesef ancak sıfıra vurabiliriz dediler..bende tomgünlerini atlaayım yaptıracağım zaten öle..
şimdilik kendim toparladım saçını uyuyunca gece..fena da olmadı yani:)
Aysecım basınız sağolsun..allah kalanlara sızlere uzun ömürler versin cnm inşallah
Gulsahcım çok uzuldum arkadasına( ne kadar zor oldugunu hayal bile edemiyorum
selam kızlar çok şükür müfettişleri atlattık:)
gülşahcım arkadaşına çok üzüldüm canım niye tuttuklarını anlamadım ama vardır bir sebebi yaaa:uhm:
ayşecim başınız sağolsun canım
tlyonl2009 ve fulya sağolun arkadaşlar allah tüm şifa bekleyen kullarına acil şifalar versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?