Geçmiş olmuş 21 sayfa kafamçokkarıştı Oku yaz ancak bitti. Defdoş uyandı bi ara. Emzirdim koltuğa yanıma yatırdım. Daldı uyuyor şimdi. Arkadaşım d.gününde müzikli bi uyuma oyuncağı almış. Tavana falan ışık saçıyor. Sensörlü. Bebek hareket edince kendi şarkı çalmaya başlıyor falan. Ben yatarken mamasını yedirip , yatağına yatıracağım. Bakalım işe yarayacak mı şu oyuncak :uhm:
Bu arada Cuma günü kayınvalideme gitmeden önce tv izliyordum evde. Showmax'de Can Kulağı diye bi program var. Çocuk Pedagog'u bi kadın program yapıyor. Hep tekrarlarını izlerdim. Canlı yayına denk gelince aradım bağlandım. Defne'nin emme tutkusunu anlattım kadına. Kesinlikle kesmelisiniz memeden dedi. İleride psikolojik sorunlara neden olurmuş. Uzar durur dedi. Bende bugün keseyim diyorum sonra kıyamıyorum. Ne yapıcam bilmiyorum valla :uhm:
Dünde tam olarak yürümeye başladı. Emeklemiyor artık. Hızına yetişmem mümkün değil. Anında yer değiştiriyor. Çok fena oldular çokkkkk delikafadulden
Balkonda da çamaşırım var toplanacak. Sepettede asılacaklar var. Geçen hafta çamaşır yıkamadım diye almış başını gitmiş. 2 gündür bitiremedim.
Yarın sabah annem gelince spora giderim. Ordan gelir ütü yaparım. Azcık dinleneyim kızlar öptüm sizi a.s.
kızlar selammm
içim buruk kubi gitti, nezman gelecegide belli degilmiş yaa belkide 1kaçgün içinde dönerim belli olmaz işin durumunua bağlı diyor hayırlısı olsun..
annmedeyim tüm gün temizlik yaptım,annm hasta bronşit olmuşonada bakarım yormamda onu iyi oldu geldigim.. şimdi çay koydum biraz içeyimde kendime geleyim herkesi öptm..
günaydın esencim birsencim nasılsınız kızlar
sabah yağmuru okula eşimle birlikte bıraktık:)
gunaydın kızlarrrrrrr
bırso temızlık varmış kolay gelsın
esencım ınce paston busetmı alıcan onlardan bende ıstıyorum hem hafıf hemde daha kullanışlı realde vardı cok hafıf hemde cok basıt degıldı guzel bırseydı gecen hafta baktık 60 tl bu pazar kısmetse bakıcam almaya nıyetım var benımde
banucum ohh ne guzel bır aıle tablosu olmuşdur
günaydınnnnopuyorumnanaktan nasılsın kuzucukların nasıllar canım?
gülşahhhhhhhhhhhhh canımmm doğum günün kutlu olsun eşinle kızınla nice yıllara
aaaa bugün mü doğımgünün
canım nice senelere iyiki doğdun caNIm çok mutlu ol inşallah eşinle bebeğinlea.s.
cnm facete kutladım.. tekrar kutlu olsun cnm..çok güzel bir ömür dilerim
cnm öyle mutlaka.ya bırak telefonda görüştüğümde öyle dedi.zaten karşımda olsa ben yapacağımı bilirdim ama.
bu arada doğum günün kutlu olsun inş eşin hatırlar.bizimki bildiği halde kutlamaz.:))erkeklerin huyu bu galiba.evlatlarınla ve eşinle nicemutlu yıllara ermenizi diliyorum cnm.iyiki doğdun :1hug:
gülşahcım bitanem geçmişi okumamıştım doğumgünün kutlu olsun nice yaşlara canım arkadaşım:))) yüzünden gülümseme hiç eksik olmasın sen nasılsın prensesin nasıl
gunaydın tatlım ıyıyız kuzularda oynuyor bırbırlerıyle savaşıyorlar evde hergun kavga var valla başım şiştı :))) sımdıden başladılar sen nasılsın kuzun napıyor canım
gunaydın tatlım ıyıyız kuzularda oynuyor bırbırlerıyle savaşıyorlar evde hergun kavga var valla başım şiştı :))) sımdıden başladılar sen nasılsın kuzun napıyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?