2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olmuş 21 sayfa kafamçokkarıştı Oku yaz ancak bitti. Defdoş uyandı bi ara. Emzirdim koltuğa yanıma yatırdım. Daldı uyuyor şimdi. Arkadaşım d.gününde müzikli bi uyuma oyuncağı almış. Tavana falan ışık saçıyor. Sensörlü. Bebek hareket edince kendi şarkı çalmaya başlıyor falan. Ben yatarken mamasını yedirip , yatağına yatıracağım. Bakalım işe yarayacak mı şu oyuncak :uhm:

Bu arada Cuma günü kayınvalideme gitmeden önce tv izliyordum evde. Showmax'de Can Kulağı diye bi program var. Çocuk Pedagog'u bi kadın program yapıyor. Hep tekrarlarını izlerdim. Canlı yayına denk gelince aradım bağlandım. Defne'nin emme tutkusunu anlattım kadına. Kesinlikle kesmelisiniz memeden dedi. İleride psikolojik sorunlara neden olurmuş. Uzar durur dedi. Bende bugün keseyim diyorum sonra kıyamıyorum. Ne yapıcam bilmiyorum valla :uhm:

Dünde tam olarak yürümeye başladı. Emeklemiyor artık. Hızına yetişmem mümkün değil. Anında yer değiştiriyor. Çok fena oldular çokkkkk delikafadulden

Balkonda da çamaşırım var toplanacak. Sepettede asılacaklar var. Geçen hafta çamaşır yıkamadım diye almış başını gitmiş. 2 gündür bitiremedim.

Yarın sabah annem gelince spora giderim. Ordan gelir ütü yaparım. Azcık dinleneyim kızlar öptüm sizi a.s.

hihoyyyt

pınar canım defne hediyesini güle güle kullansın anladığım kadar güzel bişeye benziyo defnede sevecektir.buarada enerjine hayranım söylemeden geçemeyeceğim.

pınar canım sağol. kız o programı bende çok izlerim am dedigin gibi tekarlarını daha çok rast geliyorum.. sen yinede kendi druna sor bakalım, yavaştan başlarsın kesmeye..

Cnm Allah kavuştursun bitanem
inşallah çabuk doner esın
annene çok gecmis olsun

Pinarcim memeden tamamen mı keseceksin
bende hala emZiriyorum daha erken değil mı
2yas diolar ya

günaydın kızlar halam geldi bugün temizlik yapacağız...şimdiden çok öptümm

gnaydın kızlarrr
kalktım Ahsene bebek arabası bakıyorum bizimki çok ağır taşıyamıyorum ufaklardan alayım diyorum
pınarcım sen almıştın canım ne marka ve ne kadardı tatlım çok pahalı bişe olmasın diyorum ama bakıcaz artık

akşam misafirim var yine kalkıp böreğimi hazır edeyim akşama da fırına atarım hemen

günaydın esencim birsencim nasılsınız kızlar
sabah yağmuru okula eşimle birlikte bıraktık:)

gunaydın kızlarrrrrrr
bırso temızlık varmış kolay gelsın
esencım ınce paston busetmı alıcan onlardan bende ıstıyorum hem hafıf hemde daha kullanışlı realde vardı cok hafıf hemde cok basıt degıldı guzel bırseydı gecen hafta baktık 60 tl bu pazar kısmetse bakıcam almaya nıyetım var benımde
banucum ohh ne guzel bır aıle tablosu olmuşdur

günaydınnnnopuyorumnanaktan nasılsın kuzucukların nasıllar canım?

günaydınnnnopuyorumnanaktan nasılsın kuzucukların nasıllar canım?

gunaydın tatlım ıyıyız kuzularda oynuyor bırbırlerıyle savaşıyorlar evde hergun kavga var valla başım şiştı :))) sımdıden başladılar sen nasılsın kuzun napıyor canım

seherim çalışınca yavrularımızın büyüdüğünü göremiyoruz geçmişe dönüp keşke dememek için elimizden geldiğince kızlarımıza vakit ayırmaya çalışıyoruz eşimle
nasılsın canım yavruların nasıl:)))))

gülşahhhhhhhhhhhhh canımmm doğum günün kutlu olsun eşinle kızınla nice yıllara

aaaa bugün mü doğımgünün
canım nice senelere iyiki doğdun caNIm çok mutlu ol inşallah eşinle bebeğinlea.s.

cnm facete kutladım.. tekrar kutlu olsun cnm..çok güzel bir ömür dilerim

kızlar hepınıze cok tesekkur ederım ıyı dıleklerınız ıcın kızımın dogum gunu heyecanından hıc farketmemişim dogum gunum oldugumu nekadarda hayatı endekslemısım duruya onu anladım
eşim bı nıce yıllara demedı normal bı gunmus davrandı annemler saolsunlar ofıse cıcek gondermısler aksam onları gordu bende cıcekcıden aldım hoşuma gıttı dedım dogumgunum oldugunun farkında ama bugune bıseyler planlıyo sanırım neysee onceden olsa kendımı yerdım ama sımdı cokta onemsemedım ama hafıf kırıldım acıkcası neyse

esencım ben ırem bebeden almıstım cokta memnunnum hem bagajda cok yer kaplamıyor hemde hafıf ve pratık bı bak ıstersen cnm
http://www.irembebe.com/productDeta...goryID=2&name=Zooper+Twist+Bebek+ArabasıYENİİ!!

pınarım yazdıklarını okudumda ben sütten kesmeyı dusunmuyorum daha yaşlarına yenı gırdıler her ıstedıgınde meme vermek yerıne öğün gıbı verılebılır ama memeden kesmek bana mantıklı gelmıyo cnm

çok yorgun hıssedıyorum kendımııı opuyorum hepınızı kolay gelsınnn

aynurcum iyiyim tatlım sen nasılsın kızlarımda iyi canım eve gidince ikisinide alınca işte huzur bu diyorum :)) ev onlarla neşe dolu oluyor teyzesi özeline cevap yazdım şekercim

gülşahcım bitanem geçmişi okumamıştım doğumgünün kutlu olsun nice yaşlara canım arkadaşım:))) yüzünden gülümseme hiç eksik olmasın sen nasılsın prensesin nasıl

gülşahcım bitanem geçmişi okumamıştım doğumgünün kutlu olsun nice yaşlara canım arkadaşım:))) yüzünden gülümseme hiç eksik olmasın sen nasılsın prensesin nasıl

tesekkur ederım banucum tam gaz dogumgunune hazırlanıyorus bıde tasınma telesı baslıcak hepsı bırarada nasıl yapcaz bılmem mayıs ayı baya yogun gecıcek o kesın:)
senınde cmt ızınlerı kalkmıss cok uzuldum ya cok zorlanacaksın 6gun calısınca allah kolaylık versınopuyorumnanaktan

gunaydın tatlım ıyıyız kuzularda oynuyor bırbırlerıyle savaşıyorlar evde hergun kavga var valla başım şiştı :))) sımdıden başladılar sen nasılsın kuzun napıyor canım

semra ya bazen ozenıyorum sana bende bı kızım bı oglum olsun cok ısterdım cok yoruluyosun ıkı tanesıyle ama ne guzel kocaman ıkı cocugun varr ben ıkıncı cocuk ısıyorum duru yanlız kalmasın dıye ama hıc gozum almıyo tekrar başa donmeyııı ne yapcaz bılmem 3 4 sene gecmeden cesaret edemem gıbı gelıyor unutmam lazım cunkuu gaza gelmem ıcınkaydirigubbakcemile3

canım bizde iyiyiz şükür alperen uyandı yatağından aldım pofuduk yastığı var onun üzerine koydum şimdi orda şekerleme yapıyor bugünde hava çokgüzel bi aksilik çıkmazsa paşamın sütünü verip dışarı çıkartacağım gerçi dünde bu sözü söyledim tam kapıdan çıkarken arkadaşımla karşılaştım bütün gün ewdeydim:))

gülşahcım 19 mayısa kadar iki süt iznim kaldı iki cumartesi daha kullanacağım ama arada cumartesi izinleri başlayınca kaynayan izinlerim oldu onuda vermiyorlar sezondan dolayı bende helal etmiyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…