2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

aynurcum iyiyim tatlım sen nasılsın kızlarımda iyi canım eve gidince ikisinide alınca işte huzur bu diyorum :)) ev onlarla neşe dolu oluyor teyzesi özeline cevap yazdım şekercim

ewt canım yaa negüzel dünalar güzeli 2 tane prensesin var.maşallah size.yuvanız hep huzurlu,mutlu olsun canım.bende ikinciyi istemiyor değilim ama bi sene daha geçsin bakalım kısmetse seneye hamileliği istiyorum hem benim vücudumda biraz toplanır hemde psikolojik olarak kendimi hazır hissedeyim düşününce hala o doğumhane aklıma geliyor bianda okadar kasılıyırumki anlatamam ama oğlumun mutlaka bi kardeşi olsun istiyorum. Allah yardımcımız olsun.canım bende özeline yazdımopuyorumnanaktan

gülşahcım bende ikinciye cesaret nasıl ettim bilmiyorum ama hiç pişman değilim onların arasındaki bağı görünce odasında yanlız uyumuyor birlikte oyun oynuyorlar zorluklarıda var tabi akşam yağmur öksürdü biraz üç dört kez onun için kalktım duruda arada uyanıyor iki ilgi bekleyen melek işte
Allah onlara sağlık sıhhat versin hayırlı insanlarla karşılaştırsın hepsini

aynurcum arada benim kızlarım gibi yaş farkı çok olunca daha zor oluyor yağmur çok kıskançlık yaptı ilk başlarda psikolojisi bile bozuldu yavrumun en fazla üç yaş olmalı şimdiki düşüncem

tatlım yedi yaş var aralarında ben erken yaşta anne oldum :)))))

çok genç ve çok güzel bir annesin tatlım maşallah sana.enkısa zamanda inş. darısı başıma:))) canım tülayı göremiyorum nerelerdeki?tülaycım nerelerdesin?selin nasıl?banucum senin haberin varmı pek tülayla denk gelemiyoruz

canım tülayın dışarda işleri olunca geç geliyor olmadı ararım tülayı birazdan
sağol aynurcum o senin güzelliğin iyi niyetin:)

kızlar merhaba.aynur cnım buralardayım işlerim vardı biraz.iyiyiz biz kızımla sen nasılsın oğluşun nasıl?

hülaycım banucum siz nasılsınız?

pınar cnaım beyenmene sevindim güle güle giysin kuzcum.

tülaycım iyiyim bitanem sen nasılsın selincim nasıl:) cumartesi geliyorsunuz demi çok özledim sizi bak haftaya demedim tatlım:)

Günaydin Kizlar,

Doruk az önce uyudu, bende corbasini ocaga koydum, kalkinca hemen icsin diye. Ne yemek yapacagimi düsünüyorum yine kara kara...

Sibel'cigim, evet ishal degil, gün icinde 1'den fazla yapmadi cünkü. Sanirim disten oldu, ya da eli sürekli agzinda, enfeksiyondan korktum ben. Neyseki düzelmeye basladi. Bugün daha normal yapti...

Pinar'cigim, bence de memeden hemen kesme Defne'yi. Gerci senin icin artik emzirmek eziyetse ve Defne bagimliligini asamazsa, mecburen kesersinde. Henüz erken oldugunu düsünüyorum bende. Bicak gibi birden kesmek yerine, kademe kademe emme sayisini ve süresini azaltsan, daha iyi olur sanki. Diger türlü hircinlasabilir, inatlasabilir. "Annelik" diye bir ders almistim, orada bana tamda bu konuyla ilgili bir arastirma ödevi verilmisti Üniversitedeyken. Alaninda cok uzman bir pedegogla söylesi yapmistim. Bebegin sosyallesmesi ve birey olma duygusunun gelismesi icin, emmeyi bebek bagimli hale getirdigi anda, müdahale etmek gerektigini söylemisti bana. Ayrica, bebegin emme takintisi, annenin ve memenin sadece ona ait oldugu düsüncesinden geliyormus. Asiri ilgiden kacinmak gerek, asiri ilgisiz olmamak gerek diye de not düsmüsüm dosyaya, az önce baktim.bilmiyorumkismile Mümkün oldugunca tensel temas, birlikte yatma gibi eylemlerden kacinmak gerek belki bir süre. Ama birden kesmeninde, baska sorunlar yaratabilecegini, bebegin neden memeden ayrildigini iyice algilamasi gerektigini söylemisti. Doruk'da da emme takintisi vardi biliyorsun. Nispeten astik biz bu sorunu. Acaba dedim, benim onu birakip gidecegimden mi korkuyor. Cünkü bazen babasiyla birakip, islerimi yaparken, pek ilgilenmiyorum yakama yapismasin diye. Bol bol oyun oynadim onunla gecen haftalarda ve emmek istediginde, "hayir oglum, simdi emme degil, yemek yeme" dedim. "Yemekten sonra birkac dk emersin söz dedim" ve böyle gittik bir süre, artik aramiyor gün icinde. Gece de sadece 1 kere kalkiyor emmek icin ve gece boyu uyuyor bir süredir. Gaz sorunumuz vardi bizim, Ingwer diye birsey kattim corbalarina, önemli ölcüde bagirsak hareketlerini düzenledi. Sen bence önce doktoruna danis, sorunu cözemezsen, birkac degisik pedegogla konusup ve kendine en uyan metodu secersin canim.

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız?
umarım herkes iyidir
çok vakim yok kayınvalidemlereyim hala
ayın 19 unda beraber dönücez umreye gidecek biliyorsunuz
bişey danışıcam size
yaşına giren bebişlere ne veriyorsunuz mama
dün baktım markete junioor serisi var ama bi kutuyla doymaz zeynep
ne yapıcam bilemedim
siz ne yaptınız tamamen yemeğe geçen var mı?zeynep mamaya düşkün ne yapsam bilemedim

özlemcim merhaba tatlım nasılsın ben duruya yediğimiz yemeklerden veriyorum tuzunu çok az koyuyorum akşama menüde olan ne varsa onu yiyor kızım kaşık mamalarını bıraktık artık ben aptamıl junıor aldım canım yeni diğer maması bitsin junıora geçeceğim

özlem canım hoşgeldin.nasılsın?bende aptamil 3 deyim hala.bitmek üzre aptamil junıor aldık ona geçicez.canım 1 kutu zaten 1 haftada bitiyor normalde bizde.ama aralarda yemek yoğurt meyve falanda veriyoruz .akşamda yaptığım yemeklerden ne varsa yediriyorum

banu canım bende sizi özledimm şimdilik geliyoruz.bu arada ıspanaklı yaş pastayı yapıp getircem ceyda): ya doğumgününde belki yetiştiremiyebilirim:))

haklısın canım calışmak aynı zamanda ev cocuklar kolay degıl ama onların gelecegı ıcın hepsı sen ıyı bır annesın canım hespsıne yetısırsın merak etme tatlım benım kuzularda ıyı burak yuruyor ama nazlı kızım daha ayakta bıle duramıyor canım ılla bır yere tutunacak zılloş

sagol canım cok zor gercekten ikiz annesı olmak hem manevı hem maddı ama menavı olarak cok daha zor ıkısıne yetısemıyorsun cok fazla sevemıyorsun daha asabı oluyorsun kucuk yaramazlıklarında bıle buyuk tepkı verıyorum bazen cunku tahammulum kalmıyor ama gercekten cok gzuel bırsey sukurler olsun rabbıme ıkısını bırden verden dubleks canlarım onlar benım :))
sende ıkıncı cocugu dusunmekde cok haklısın cunku kardeş cok önemlı bence benım 4 kardesım var keske dahada olsaydı dıyorum onlar bana anne abla baba herseyler anneme uzulmesın dıye soylıyemedıklerımı hep ablamlarla paylaşıyorum ve kuzularımızında boyle olmasını cok ıstıyorum o yuzden bazen ben bıle 3. cocugu dusunuyorum bakalım kısmet

bend euyuttum canım uyanınca cıkıcaz bızde dısarı dun gulhanla cıktık halımızı gorsen ölürdün gulmekden canımıza okudu veletler

semracım sağol tatlım real bana yakın bi bakayım bende
gülşahcım irembebeye de bakıcam canım sağola.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…