aynurcum iyiyim tatlım sen nasılsın kızlarımda iyi canım eve gidince ikisinide alınca işte huzur bu diyorum :)) ev onlarla neşe dolu oluyor teyzesi özeline cevap yazdım şekercim
aynurcum arada benim kızlarım gibi yaş farkı çok olunca daha zor oluyor yağmur çok kıskançlık yaptı ilk başlarda psikolojisi bile bozuldu yavrumun en fazla üç yaş olmalı şimdiki düşüncem
tatlım yedi yaş var aralarında ben erken yaşta anne oldum :)))))
seherim çalışınca yavrularımızın büyüdüğünü göremiyoruz geçmişe dönüp keşke dememek için elimizden geldiğince kızlarımıza vakit ayırmaya çalışıyoruz eşimle
nasılsın canım yavruların nasıl:)))))
semra ya bazen ozenıyorum sana bende bı kızım bı oglum olsun cok ısterdım cok yoruluyosun ıkı tanesıyle ama ne guzel kocaman ıkı cocugun varr ben ıkıncı cocuk ısıyorum duru yanlız kalmasın dıye ama hıc gozum almıyo tekrar başa donmeyııı ne yapcaz bılmem 3 4 sene gecmeden cesaret edemem gıbı gelıyor unutmam lazım cunkuu gaza gelmem ıcınkaydirigubbakcemile3
canım bizde iyiyiz şükür alperen uyandı yatağından aldım pofuduk yastığı var onun üzerine koydum şimdi orda şekerleme yapıyor bugünde hava çokgüzel bi aksilik çıkmazsa paşamın sütünü verip dışarı çıkartacağım gerçi dünde bu sözü söyledim tam kapıdan çıkarken arkadaşımla karşılaştım bütün gün ewdeydim:))
tülaycım ceyda çok mutlu olacak bu habere:))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?