tülaycım tamam söylemeyeceğim:) dediğin gibi süpriz olsun tatlım diğer haftada sizdeyiz prensesimin doğumgününde nasipse:)))))
cevaplarınız için çok sağolun kılzar
burda sadece aptamil junıor buldum sanırım 500 cc hazır süt halinde
acaba açılınca kaç gün durur haberiniz var mı
hiç inceleme bakma fırsatım olmadı gelen giden de çok oluyor marktett uzak olunca kaynata alıp geliyo kulllanananlar bilgi veriirse çok memnun olurum
artık bursaya dönünce bulurum istediğim gibi bişeyler toz halinde de varmış netten baktım buldum
benim için en iyisi öyle onu alırım da aha 15 gün burdayım nerdeyse
Beslenme Önerisi:
1-3 yaş dönemindeki çocukların beslenmesinde günde 500-600 ml’ye kadar Aptamil Junior verilebilir.
Çocuğunuzun kahvaltısında,ve süt verdiğiniz her öğününde rahatlıkla kullanabilirsiniz.
Kullanım önerileri:
Milupa Aptamil Junior oda sıcaklığında verilebilir.
Arzu ederseniz, Aptamil Junior’i kaynatmadan ılıtarak çocuğunuza verebilirsiniz.
Aptamil Junior oda sıcaklığında muhafaza edilebilir. Açıldıktan sonra buzdolabında 72 saat saklanabilir.
kızlar netten şimdi buldum 72 saatmiş ömrü baya iyi idare eder beni
pc yi bekleyen çok kişi var evde ben kaçtım herkese iyi günler öptüm hepinizi çok özledimmm
canım ben arı mamanın pırınc ununu kullanmaya basladım gunluk sut alıyorum marketten onuda sulandırıyorum yarı sut yarı su öle verıyorum kaynatıp bıde arı mamanın sebzelısı cıkmıs havuclu falan dun ondan yaptım ne guzelde yedı ben bıle sasırdım gunde 3 4 kerede 120-150cc cıvarıda aptamılın devam sutunu verıyorum aralardada sadece tarhana ve sebze corbası ıcıyor
hihoyyyt
pınar canım defne hediyesini güle güle kullansın anladığım kadar güzel bişeye benziyo defnede sevecektir.buarada enerjine hayranım söylemeden geçemeyeceğim.
pınar canım sağol. kız o programı bende çok izlerim am dedigin gibi tekarlarını daha çok rast geliyorum.. sen yinede kendi druna sor bakalım, yavaştan başlarsın kesmeye..
Pinarcim memeden tamamen mı keseceksin
bende hala emZiriyorum daha erken değil mı
2yas diolar ya
gnaydın kızlarrr
kalktım Ahsene bebek arabası bakıyorum bizimki çok ağır taşıyamıyorum ufaklardan alayım diyorum
pınarcım sen almıştın canım ne marka ve ne kadardı tatlım çok pahalı bişe olmasın diyorum ama bakıcaz artık
akşam misafirim var yine kalkıp böreğimi hazır edeyim akşama da fırına atarım hemen
kızlar hepınıze cok tesekkur ederım ıyı dıleklerınız ıcın kızımın dogum gunu heyecanından hıc farketmemişim dogum gunum oldugumu nekadarda hayatı endekslemısım duruya onu anladım
eşim bı nıce yıllara demedı normal bı gunmus davrandı annemler saolsunlar ofıse cıcek gondermısler aksam onları gordu bende cıcekcıden aldım hoşuma gıttı dedım dogumgunum oldugunun farkında ama bugune bıseyler planlıyo sanırım neysee onceden olsa kendımı yerdım ama sımdı cokta onemsemedım ama hafıf kırıldım acıkcası neyse
esencım ben ırem bebeden almıstım cokta memnunnum hem bagajda cok yer kaplamıyor hemde hafıf ve pratık bı bak ıstersen cnm
http://www.irembebe.com/productDeta...goryID=2&name=Zooper+Twist+Bebek+ArabasıYENİİ!!
pınarım yazdıklarını okudumda ben sütten kesmeyı dusunmuyorum daha yaşlarına yenı gırdıler her ıstedıgınde meme vermek yerıne öğün gıbı verılebılır ama memeden kesmek bana mantıklı gelmıyo cnm
çok yorgun hıssedıyorum kendımııı opuyorum hepınızı kolay gelsınnn
kızlar merhaba.aynur cnım buralardayım işlerim vardı biraz.iyiyiz biz kızımla sen nasılsın oğluşun nasıl?
hülaycım banucum siz nasılsınız?
pınar cnaım beyenmene sevindim güle güle giysin kuzcum.
Günaydin Kizlar,
Doruk az önce uyudu, bende corbasini ocaga koydum, kalkinca hemen icsin diye. Ne yemek yapacagimi düsünüyorum yine kara kara...
Sibel'cigim, evet ishal degil, gün icinde 1'den fazla yapmadi cünkü. Sanirim disten oldu, ya da eli sürekli agzinda, enfeksiyondan korktum ben. Neyseki düzelmeye basladi. Bugün daha normal yapti...
Pinar'cigim, bence de memeden hemen kesme Defne'yi. Gerci senin icin artik emzirmek eziyetse ve Defne bagimliligini asamazsa, mecburen kesersinde. Henüz erken oldugunu düsünüyorum bende. Bicak gibi birden kesmek yerine, kademe kademe emme sayisini ve süresini azaltsan, daha iyi olur sanki. Diger türlü hircinlasabilir, inatlasabilir. "Annelik" diye bir ders almistim, orada bana tamda bu konuyla ilgili bir arastirma ödevi verilmisti Üniversitedeyken. Alaninda cok uzman bir pedegogla söylesi yapmistim. Bebegin sosyallesmesi ve birey olma duygusunun gelismesi icin, emmeyi bebek bagimli hale getirdigi anda, müdahale etmek gerektigini söylemisti bana. Ayrica, bebegin emme takintisi, annenin ve memenin sadece ona ait oldugu düsüncesinden geliyormus. Asiri ilgiden kacinmak gerek, asiri ilgisiz olmamak gerek diye de not düsmüsüm dosyaya, az önce baktim.bilmiyorumkismile Mümkün oldugunca tensel temas, birlikte yatma gibi eylemlerden kacinmak gerek belki bir süre. Ama birden kesmeninde, baska sorunlar yaratabilecegini, bebegin neden memeden ayrildigini iyice algilamasi gerektigini söylemisti. Doruk'da da emme takintisi vardi biliyorsun. Nispeten astik biz bu sorunu. Acaba dedim, benim onu birakip gidecegimden mi korkuyor. Cünkü bazen babasiyla birakip, islerimi yaparken, pek ilgilenmiyorum yakama yapismasin diye. Bol bol oyun oynadim onunla gecen haftalarda ve emmek istediginde, "hayir oglum, simdi emme degil, yemek yeme" dedim. "Yemekten sonra birkac dk emersin söz dedim" ve böyle gittik bir süre, artik aramiyor gün icinde. Gece de sadece 1 kere kalkiyor emmek icin ve gece boyu uyuyor bir süredir. Gaz sorunumuz vardi bizim, Ingwer diye birsey kattim corbalarina, önemli ölcüde bagirsak hareketlerini düzenledi. Sen bence önce doktoruna danis, sorunu cözemezsen, birkac degisik pedegogla konusup ve kendine en uyan metodu secersin canim.
slm kızlar nasılsınız?
umarım herkes iyidir
çok vakim yok kayınvalidemlereyim hala
ayın 19 unda beraber dönücez umreye gidecek biliyorsunuz
bişey danışıcam size
yaşına giren bebişlere ne veriyorsunuz mama
dün baktım markete junioor serisi var ama bi kutuyla doymaz zeynep
ne yapıcam bilemedim
siz ne yaptınız tamamen yemeğe geçen var mı?zeynep mamaya düşkün ne yapsam bilemedim
kızlar buarada size bişey soracağım kuzucuklarınıza neler yapıp veriyorsunuz pirinçunundan falan neler yapıyorsunuz?veya netür yemekler yapıyrosunuz
pınarcım sağol ilgin için :)))))))) nasılsın meleğin nasıl
Selam Kızlarr,,,
Şimdi annemden geldım.Bora uyurken bı selam vereyım dedım.Umarım bı yaramazlık yoktur.Mama konusu varmıs.Bende henuz aptamıl 3 kullanıyorum.Bakalım ayın 11 ınde doktor teyzemız ne dıycek.Ama muhallebılerını fılan gunluk sutle hazırlıyorum.
Aynur sen sormussun canım heralde yemek duzenını.Ben genelde ayrı hazırlıyorum Bora ya.Tavuk balık et kıyma ve cığer mutlaka haftada bır yedırıyorum.Pazar balık gunumuz mutlaka.Ve ben 2 öğün verıyorum bunlara genelde.Baklıyat ta cok kullanıyorum bugun kıymalı yesıl mercımek yedık mesela.Akşamda tarhana verıcem.
Bora uyanmadan bı gecmıse göz atayım.Öptum sızlerı
slm kızlar ben geldim öldüm öldümm aman yaaaa
oturma odasının halısını sildim kanepeyi koltuğu çekerek sildim....
yatak odasınıda aynı ,çocuk odasınında halısını sildim....
sonra mutfağı antreyi çocukların odasını süpürdüm sildi..banyomu bir dezenfekte ettim
amanınn yaa zehirleniyordum az kaldı duvarını sildim...heryeri çamaşır suyu ile yıkadım...
en son duşumu aldıım çıktım...annemde sağolsun bütün makinaya sığan battaniye yorganı yıkadı...kışlıkları kaldırdık baharlık ve yazlıkları bıraktık...montları yıkadık kaldırdık...
yarın kk dan ikiz annelerinden arkadaşlarım gelecek kahvaltıya çatı sezonunu açıyorum yarın itibari ile tam kapsamlı olmasada balkonda oturacağız...üşürsek gireriz içeriii ....şimdi saçımı kuuurutup markete gideceğim....öptümm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?