2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

tülaycım tamam söylemeyeceğim:) dediğin gibi süpriz olsun tatlım diğer haftada sizdeyiz prensesimin doğumgününde nasipse:)))))

kızlar bennnn geldimmm off yaa alpiş bugün çok ama çok yaramaz durduramıyorum ben bu çocuğa yaa.kan ter içinde kaldım güya bugün çıkacaktım oda kaldı offf ben nezamn dışarı çıkacağım yaaakaydirigubbakcemile3

cevaplarınız için çok sağolun kılzar
burda sadece aptamil junıor buldum sanırım 500 cc hazır süt halinde
acaba açılınca kaç gün durur haberiniz var mı
hiç inceleme bakma fırsatım olmadı gelen giden de çok oluyor marktett uzak olunca kaynata alıp geliyo kulllanananlar bilgi veriirse çok memnun olurum
artık bursaya dönünce bulurum istediğim gibi bişeyler toz halinde de varmış netten baktım buldum
benim için en iyisi öyle onu alırım da aha 15 gün burdayım nerdeyse

kızlar buarada size bişey soracağım kuzucuklarınıza neler yapıp veriyorsunuz pirinçunundan falan neler yapıyorsunuz?veya netür yemekler yapıyrosunuz

canım ben markette incelemiştim ufak 200ml olanın üzeirnde açıldıktan sonra 1 saat içinde tüketilmesi gerekiyor yazıyordu ben öyle hatırlıyorum bide bana aptamilden denemem için 200ml bedava aptamil junıor kuponu geldi 1 tane

Beslenme Önerisi:
1-3 yaş dönemindeki çocukların beslenmesinde günde 500-600 ml’ye kadar Aptamil Junior verilebilir.
Çocuğunuzun kahvaltısında,ve süt verdiğiniz her öğününde rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Kullanım önerileri:
Milupa Aptamil Junior oda sıcaklığında verilebilir.
Arzu ederseniz, Aptamil Junior’i kaynatmadan ılıtarak çocuğunuza verebilirsiniz.
Aptamil Junior oda sıcaklığında muhafaza edilebilir. Açıldıktan sonra buzdolabında 72 saat saklanabilir.

kızlar netten şimdi buldum 72 saatmiş ömrü baya iyi idare eder beni
pc yi bekleyen çok kişi var evde ben kaçtım herkese iyi günler öptüm hepinizi çok özledimmm

aynurcum ben duruya bizim yaptıklarımızdan yediriyorum mercimek çorbası sebze çorbası tavuk suyuna şehriye çorbası pilav makarna balık tavuk genelde bunları yiyor özel birşey yapmıyorum
ama kabız olursa kahvaltısında kayısı suyu ve püresi ile mısır ununu kaynatıp muhallebi kıvamında yapıyorum yediriyorum çok iyi geliyor

canım ben üzerinde okumuştum 1 saat içinde tüketilmelidir diyordu acaba karıştırdımmıki.buarada banucum çok teşekkür ederim canımopuyorumnanaktan

canım ben arı mamanın pırınc ununu kullanmaya basladım gunluk sut alıyorum marketten onuda sulandırıyorum yarı sut yarı su öle verıyorum kaynatıp bıde arı mamanın sebzelısı cıkmıs havuclu falan dun ondan yaptım ne guzelde yedı ben bıle sasırdım gunde 3 4 kerede 120-150cc cıvarıda aptamılın devam sutunu verıyorum aralardada sadece tarhana ve sebze corbası ıcıyor

özlemcım benım kullandıgım aptamılın toz halınde olan devam sutu ben 1 yaş için olana gectım bılee kızlar kafasınıza bısey takılırsa arayın aptamılın ıletısım telefonunu aklınıza ne takılıyosa sorun cok yardımcı oluyolar aynı sekılde bebelac ve hero babyde aynı sekılde yardımcı oluyolarr

çok teşekkür ederim canım benim senin kuzucuğunada afiyet olsunopuyorumnanaktan

Selam Kızlarr,,,

Şimdi annemden geldım.Bora uyurken bı selam vereyım dedım.Umarım bı yaramazlık yoktur.Mama konusu varmıs.Bende henuz aptamıl 3 kullanıyorum.Bakalım ayın 11 ınde doktor teyzemız ne dıycek.Ama muhallebılerını fılan gunluk sutle hazırlıyorum.

Aynur sen sormussun canım heralde yemek duzenını.Ben genelde ayrı hazırlıyorum Bora ya.Tavuk balık et kıyma ve cığer mutlaka haftada bır yedırıyorum.Pazar balık gunumuz mutlaka.Ve ben 2 öğün verıyorum bunlara genelde.Baklıyat ta cok kullanıyorum bugun kıymalı yesıl mercımek yedık mesela.Akşamda tarhana verıcem.

Bora uyanmadan bı gecmıse göz atayım.Öptum sızlerı

slm kızlar ben geldim öldüm öldümm aman yaaaa
oturma odasının halısını sildim kanepeyi koltuğu çekerek sildim....
yatak odasınıda aynı ,çocuk odasınında halısını sildim....
sonra mutfağı antreyi çocukların odasını süpürdüm sildi..banyomu bir dezenfekte ettim
amanınn yaa zehirleniyordum az kaldı duvarını sildim...heryeri çamaşır suyu ile yıkadım...
en son duşumu aldıım çıktım...annemde sağolsun bütün makinaya sığan battaniye yorganı yıkadı...kışlıkları kaldırdık baharlık ve yazlıkları bıraktık...montları yıkadık kaldırdık...

yarın kk dan ikiz annelerinden arkadaşlarım gelecek kahvaltıya çatı sezonunu açıyorum yarın itibari ile tam kapsamlı olmasada balkonda oturacağız...üşürsek gireriz içeriii ....şimdi saçımı kuuurutup markete gideceğim....öptümm...

hihoyyyt

pınar canım defne hediyesini güle güle kullansın anladığım kadar güzel bişeye benziyo defnede sevecektir.buarada enerjine hayranım söylemeden geçemeyeceğim.

Sağolasın canım benim sevdi sanki ya dün gece odasında yattı sabah babası gidene kadar a.s.

Kız valla bende enerji bitmiyor ya herşeyi yetiştiremezsem aklım kalıyor kaydirigubbakcemile3

pınar canım sağol. kız o programı bende çok izlerim am dedigin gibi tekarlarını daha çok rast geliyorum.. sen yinede kendi druna sor bakalım, yavaştan başlarsın kesmeye..

Sorucam canım bu hafta sonu bakalım o ne diyecek :uhm:

Pinarcim memeden tamamen mı keseceksin
bende hala emZiriyorum daha erken değil mı
2yas diolar ya

Ne bileyim canım ya sonra iyice bağımlı hale gelmesin diyorum ama kıyamıyorum da bi yandan :çok üzgünüm:

Canım ben Maclaren aldım. Mağazalarda 620 lt. Ben Haşim İşcan geçidinden nakit 400'e aldım ama çok memnunum a.s. Hem kullanışlı hemde 5,5 kg hafif de bişey a.s.

Canım bizimki öğün gibi kabul etmiyor işte. Beni otururken gördüğü heran memede durmak istiyor. Aralarda emse hiç sorun değil. Yapışıp kalıyor öyle. Bazen inadı dışarıda tutuyor. Arabada, otobüste, takside, cafede her yerde emzirmek zorunda kalıyorum :çok üzgünüm:

Tekrar tşk ederim canım çok beğendik a.s.

İşte bende artık bağımlı hale geldiğini düşünüyorum tatlım ya :uhm Gülşah'a da yazdım. Beni otururken gördüğü heran memede durmak istiyor. Eğer 5 dk emzirmezsem yakamı çekiştirip ağlıyor. Öğün olarak kabul etse yada aralarda emse hiç sorun değil. İsteyince vermeyeyim diyorum ama basıyor çığlığı. Bakalım haftasonu doktoru ile konuşacağım o ne diyecek :uhm:

Biz sabah kahvaltı ediyoruz canım. 2-3 saat sonra 150 cc mama yiyor. 2 saat sonra çorba. Akşam yemeğine kadar arada yine mama ve meyve-yoğurt yiyor. Akşam bize ne yemek yapıldıysa ondan yiyor. Az tuzlu ve baharatsız yapıyorum. Yatarken mama yşyor yine a.s. Mama olarak Hipp 3'ü kullanıyoruz. Bu hafta doktoru ile konuşup mamaya devam mı yoksa süte mi geçicez ona karar vericez a.s.

kızlar buarada size bişey soracağım kuzucuklarınıza neler yapıp veriyorsunuz pirinçunundan falan neler yapıyorsunuz?veya netür yemekler yapıyrosunuz

Bizimki muhallebi olarak sadece hazır muzlu muhallebi yiyor canım. Onu da gündüzleri dışarıdayken falan. Yemek olarak da bize ne yaptıysam ondan yiyor. Az tuzlu ve baharatsız yapıyorum sorun olmuyor a.s.

pınarcım sağol ilgin için :)))))))) nasılsın meleğin nasıl

Rica ederim tatlım halledicem mutlaka a.s. İyi çok şükür canım benim senin kuzular nasıl a.s.

a.s.

Ohhh yine coşmuşsun bacım a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…