Günaydın kızlar ay noluyo bana ya günlerdir giremiyorum tam k.k. ya giricem bişey çıkıyo ayhhh neyse nihayet gelebildim gülcenin dün 1 yaş aşısı vardı onu yaptırdık 11.250 gr. olmuş benim tombik boyda 81 cm olmuşdoktor kilosu sınırda dedi az daha yerse tombik olcak kuzum neyse benim cadı huysuzlandı kaçtım kızlar öpüyorum hepinizi a.s.
Herkese tünaydınlar bacılar a.s.
Bizde kızımla 10'da kalktık, kahvaltımızı ettik, etrafı toparladık. Kızımı giydirdim, uyuttum şimdi. Bende hazırlandım. Kayınpederimi bekliyorum. Gelip alıcak bizi. Akşam da orda kalırım belki. Yarın hıdırellez ya eşimin teyzesinin orda kutlama yapıcaz. Direk oraya geçeriz kayınvalidem ile.
Ben kaçayım kızlar. Gelmek üzeredir kayınpederim. Yarın akşam görüşürüz. Öptüm hepinizi a.s.
Nurten'cim cumartesi Defdef'in 1 yaş aşıları falan var. Size afiyet şeker olsun canım benim. Sağolasın davetin için a.s. Anneciğine de geçmiş olsun tekrar a.s.
Levestory canım pek marifetlisin valla pastaları falan kendin yapıcaksın he a.s. Hadi bakalım inşallah gönlünüzce olur a.s. Gelinlikde pek yakışır kuzuma a.s. Diş sorunu da fenadır ya ben habire dolgu yaptırıyorum ama bi sorunu çözemedim dişlerimle
:umursamaz:
Handec'im alamamışsınız arabanızı ya üzüldüm. Ne diye geç saate kadar açığız derler sersemlerklava: Ay inşallah hasta olmamıştır kuzucum a.s. Seninki yemek yemiyormuş ondan emiyor demek. Benimki herşeyi yediği halde memeye yapışık yaşıyor off offf kafamçokkarıştı
Claries maşallah canım Gülce'ye a.s.
Siboş, Tülay, Banu, Esen, Birso tünaydınlar bacılar öptüm sizleri de a.s.
Gunaydın Kızlarrrrrrrrrrrrrrr,,,
Bora uykuya yattı sımdı.Annemlede arkasadı altkatımda banka var.Oraya gelmısler banada kahveye uğradılar.Şimdi gönderdım onları oturuyorum.Bu haftada derın temızlığın bıtmesı lazım.Malum salı Doğumgunumuz var.Camlar bıtecek ınsallahbugun.Haftasonuda alışverıs yapıcaz.
Ve gelelım onemlı konuya.Akşam Alple bır kapıstık anlatamam.4 Yıllık evlıyım bu 2.cıddı tartısmamız.Tabı elle tutulacak bı sebeb ararsam oda yok ortada.Her zamankı gıbı odunluk mevzu bahıs.Neyse kavga sonrası gıt bu evden dedım ve gece gıttı babasına benımkı.Ayy Borada ben kaldım yanlız.Sonra sabah 7 gıbı bır mesaj.15 dakıka sonra evdeyım esyalarımı alıcam dıye.Geldı eve tabı pıs pıs sırıtıyo.Herzamn kı gıbı sarıldı ağladı ve cok özur dıledı benden.Arada lazım heralde boyle seyler.Bakalım nekadar etkısı surecek.Hayat monotonlastı gıbı gelıyor bazen bana.Eskıden hep dışarda olunca farkına varmıyormusuz.Sımdı evde batıyor hersey bana.Tabı uykusuzluk ve yorgunlukta cok buyuk etken.Ona görede ben uzaklasıyormusum ve pc basında cok vakıt gecırıyormusum.İşte boyle bacılar.
Masallah Gulce kızımıza.Ama ole asırı deılkı canım kılosu.Borada gecen ay 11.300 du ama bızım dr normal dedı.Hem sımdı yuruyorlar almazlar zaten cok kılo.
Pınarcım ohh yıne bulmussun gezıcek bı yer.Guzel guzel dılekler dıleyın defdefımle.
Hande gecmıs olsun canım.Umarım devam etmez en tehlıkelı zamandayız malun.
Calısan annlerede cok kolay gelsın.Öptum hepinizi.
Herkese tünaydınlar bacılar a.s.
Bizde kızımla 10'da kalktık, kahvaltımızı ettik, etrafı toparladık. Kızımı giydirdim, uyuttum şimdi. Bende hazırlandım. Kayınpederimi bekliyorum. Gelip alıcak bizi. Akşam da orda kalırım belki. Yarın hıdırellez ya eşimin teyzesinin orda kutlama yapıcaz. Direk oraya geçeriz kayınvalidem ile.
Ben kaçayım kızlar. Gelmek üzeredir kayınpederim. Yarın akşam görüşürüz. Öptüm hepinizi a.s.
Nurten'cim cumartesi Defdef'in 1 yaş aşıları falan var. Size afiyet şeker olsun canım benim. Sağolasın davetin için a.s. Anneciğine de geçmiş olsun tekrar a.s.
Levestory canım pek marifetlisin valla pastaları falan kendin yapıcaksın he a.s. Hadi bakalım inşallah gönlünüzce olur a.s. Gelinlikde pek yakışır kuzuma a.s. Diş sorunu da fenadır ya ben habire dolgu yaptırıyorum ama bi sorunu çözemedim dişlerimle
:umursamaz:
Handec'im alamamışsınız arabanızı ya üzüldüm. Ne diye geç saate kadar açığız derler sersemlerklava: Ay inşallah hasta olmamıştır kuzucum a.s. Seninki yemek yemiyormuş ondan emiyor demek. Benimki herşeyi yediği halde memeye yapışık yaşıyor off offf kafamçokkarıştı
Claries maşallah canım Gülce'ye a.s.
Siboş, Tülay, Banu, Esen, Birso tünaydınlar bacılar öptüm sizleri de a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?