2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar ben geldim a.s.

Sabah spora gittim kahvaltıdan sonra. Geldim Defdef uyurken kalan ütülerimi tamamladım. Dünden bezelyem vardı. Yanına zeytinyağlı taze fasülye pişirdim. Defne uyandı. Artık tamamen yürümeye başladı. Hiç emeklemiyor. Hızla koşarken bi düştü. Suratını evin alarm kutusuna vurdu. Yanağı mosmor oldu resmen. Çok ağladı diye kıyamadım aldım dışarı çıkardım. 2 saat parkta, markette, sağda solda dolandık. Babamızı karşıladık a.s.

Eve geldik, yemek yedik. Ben mutfağı toparlarken eşimle Defdoş küvet keyfi yaptılar. Sonrada üst kat komşumuz geldi tanışmaya. O yönetici olmuş eşimi de yönetici yardımcısı yapmışlar. Onları konuştular. O gitti Defdef'i uyuttum, size bakayım dedim a.s.

Yarında kayınvalideme gideceğim. Akşam eşimin kuzeninin bebeği 2 yaşını bitiriyor. Doğum günü var.

Bu arada dün akşam Defdef koltukta yanımızda yatıyordu ya 22:30 gibi mamasını yedirdi babası. Bende altını değiştirdim. Odasına yatırdık. Müzikli dönence gibi şeyini de açtık. Ona bakarak uyudu. Sabah 5:30'da eşim giderken bi kalktım ki Defne hala odasında uyuyor. Ayyy nasıl mutlu oldum. Bu gecede deneyeceğiz bakalım inşallah alışır böyle yavaş yavaş a.s.

kızlar herkese selamlar

annem rahatsız yatıyor ondan bakamıyorum iş yaptırmıyorum ona dinlensin istiyorum.

canlar pazar esene gidiyoduk biliyosunuz ama esencigimin yurtdışından teyzesi gelmiş ve ogune plan yapmışlar oyuzden iptal ettik ama hülya kısmetse cumartesi anneme yani çapa'ya kahvaltıya gelecek çapanın ulaşımı çok kolay gelebilen varsa buyursun gelsin çapadan annemin evi 10dakbile sürmüyor ben seve seve alırım gelecek olanları:) birsen,tuba,sibel,pınar,hande,gülşah, aklıma gelenler gelmeyenlerde kuusra bakmayın ama beklerim:) hadi kızlar haber verin bekliyorum...

Levestoriy canım ya çok geçmiş olsun. Valla Allah yardımcınız olsun ne diyeceğimi bilemiyorum. Dualarımız kuzuların ile a.s. Ne biçim doktormuş o ya o ne biçim laf. Kendini iyi tutmuşsun valla klava: Dçgünlerinide bir arada yapıyorsun he ne güzel. İnşallah çok güzel geçerde eğlenir kuzular a.s.[/B][/QUOTE]

canım çok sağol iyi dileklerin için.her doktor bir olmuoyr malesef kimi şeker gibi kimide zehir gibi malesef.bu arada doğum günümüzü 1 hafta erteledik.anneler gününe denk geldiği için birdahaki pazar yapıcaz pasta malzemelerini aldım bugün.bende 1 şeklinde pasta yapıcam bisküviden.pastabanlada yağmura kelebek pasta yaıcam.iyi oldu ertelediğimiz yavaş yavaş hazırlanırım.yağmura kıyafet baktım bugün.annem damlasuya gelinlik getirmiş.gelinlik gibi.4 ay yazıyor ama oldu zilliye.yağmur bnada alalım diyip duruyor.bakıcaz artık.bugün diş doktoruna gittik.ortodonti yapılamsı gerekiyor dedi.takistlerde yardımcı olurum dedi ama çok istiyor.eşim kaldıramayız dedi.idare edicem artık.yemek yerken ağlıyorum resmen ya.insanın kendi dişi gibi yok ma bazen hepsini çektirip takma yaptırayım diyorum ama oda zor

slm kızlar
Yine yoğun bi hafta sonu geçirdik, cumartesi arkadaşlar geldi, pazarda Haşim İşcan a gittik ama iki model arasında kaldık bebek arabasında sonra bir yemek yiyelim dedik eşim sormuş geç saate kadar açığız demişler gittikki baktıklarımız kapanmış alamadan geldik, dün hava çok güzeldi eski iş arkadşım var bize yakın oturan oğlu var 2 yaşında koyduk bebişleri arabalarına akşama kadar dolaştık durduk, bugünde öğlen çok sıcak gibi geldi akşam üstü çıkartayım dedim apartmanın bahçesinde tartıvalleye salıncağa falan bindirdim çok esiyodu 10 dakka anca durduk, 5 dakkada markete gittik geldik eve geldik burnu akmaya başladı ya yaz geldi artık hasta olmaz kuzum diye sevinirken inşallah geçer ya sabah akmasın nolur (

Pınarcım emmek konusunda Masal da aynı , nerde görse yapışıyo vermeyince mutfakta falan olayım geliyo bacaklarımı ısırmaya başlıyo :)) hiçbirşey yemek istemiyo herşeyi zorla yediriyorum hep emsin istiyo napcam bilmiyorum valla bende

nurtenciğim c.tesi için tşkler ama benim için imkansız ben iki çocukla tek başıma gelemem cnm
pazarda zaten eşime bırakacaktım kuzuları...size iyi eylenceler.....

selam kızlar herkese hayırlı akşamlar misafirlerimiz gitti Ahseni emzirdim uyuttum duşumu aldım
size bakmadan yatmak istemedim

sibelcim hediyen geldi canım arayacaktım bi baktım numaran yok pınardan alacaktım misafirler gelince kaldı
ama harika bir seçim Ahsene sarı o kadar yakışıyor ki eminim bu yaz en çok onu giyecek Ahsen canım benim yüreğine sağlık paşamı öp benim içina.s.

Günaydınlar Kızlar,

Esencim güle güle giysin kuzum bende sarının çok yakışacağını düşündüğüm için onu seçtim.Beğenmenize çok sevindim güle güle giysin mercimeğim.

Günaydın kızlar ay noluyo bana ya günlerdir giremiyorum tam k.k. ya giricem bişey çıkıyo ayhhh neyse nihayet gelebildim gülcenin dün 1 yaş aşısı vardı onu yaptırdık 11.250 gr. olmuş benim tombik boyda 81 cm olmuş doktor kilosu sınırda dedi az daha yerse tombik olcak kuzum neyse benim cadı huysuzlandı kaçtım kızlar öpüyorum hepinizi a.s.

Herkese tünaydınlar bacılar a.s.

Bizde kızımla 10'da kalktık, kahvaltımızı ettik, etrafı toparladık. Kızımı giydirdim, uyuttum şimdi. Bende hazırlandım. Kayınpederimi bekliyorum. Gelip alıcak bizi. Akşam da orda kalırım belki. Yarın hıdırellez ya eşimin teyzesinin orda kutlama yapıcaz. Direk oraya geçeriz kayınvalidem ile.

Ben kaçayım kızlar. Gelmek üzeredir kayınpederim. Yarın akşam görüşürüz. Öptüm hepinizi a.s.

Nurten'cim cumartesi Defdef'in 1 yaş aşıları falan var. Size afiyet şeker olsun canım benim. Sağolasın davetin için a.s. Anneciğine de geçmiş olsun tekrar a.s.

Levestory canım pek marifetlisin valla pastaları falan kendin yapıcaksın he a.s. Hadi bakalım inşallah gönlünüzce olur a.s. Gelinlikde pek yakışır kuzuma a.s. Diş sorunu da fenadır ya ben habire dolgu yaptırıyorum ama bi sorunu çözemedim dişlerimle
:umursamaz:

Handec'im alamamışsınız arabanızı ya üzüldüm. Ne diye geç saate kadar açığız derler sersemler klava: Ay inşallah hasta olmamıştır kuzucum a.s. Seninki yemek yemiyormuş ondan emiyor demek. Benimki herşeyi yediği halde memeye yapışık yaşıyor off offf kafamçokkarıştı

Claries maşallah canım Gülce'ye a.s.

Siboş, Tülay, Banu, Esen, Birso tünaydınlar bacılar öptüm sizleri de a.s.

Gunaydın Kızlarrrrrrrrrrrrrrr,,,

Bora uykuya yattı sımdı.Annemlede arkasadı altkatımda banka var.Oraya gelmısler banada kahveye uğradılar.Şimdi gönderdım onları oturuyorum.Bu haftada derın temızlığın bıtmesı lazım.Malum salı Doğumgunumuz var.Camlar bıtecek ınsallahbugun.Haftasonuda alışverıs yapıcaz.

Ve gelelım onemlı konuya.Akşam Alple bır kapıstık anlatamam.4 Yıllık evlıyım bu 2.cıddı tartısmamız.Tabı elle tutulacak bı sebeb ararsam oda yok ortada.Her zamankı gıbı odunluk mevzu bahıs.Neyse kavga sonrası gıt bu evden dedım ve gece gıttı babasına benımkı.Ayy Borada ben kaldım yanlız.Sonra sabah 7 gıbı bır mesaj.15 dakıka sonra evdeyım esyalarımı alıcam dıye.Geldı eve tabı pıs pıs sırıtıyo.Herzamn kı gıbı sarıldı ağladı ve cok özur dıledı benden.Arada lazım heralde boyle seyler.Bakalım nekadar etkısı surecek.Hayat monotonlastı gıbı gelıyor bazen bana.Eskıden hep dışarda olunca farkına varmıyormusuz.Sımdı evde batıyor hersey bana.Tabı uykusuzluk ve yorgunlukta cok buyuk etken.Ona görede ben uzaklasıyormusum ve pc basında cok vakıt gecırıyormusum.ışte boyle bacılar.

Masallah Gulce kızımıza.Ama ole asırı deılkı canım kılosu.Borada gecen ay 11.300 du ama bızım dr normal dedı.Hem sımdı yuruyorlar almazlar zaten cok kılo.

Pınarcım ohh yıne bulmussun gezıcek bı yer.Guzel guzel dılekler dıleyın defdefımle.

Hande gecmıs olsun canım.Umarım devam etmez en tehlıkelı zamandayız malun.

Calısan annlerede cok kolay gelsın.Öptum hepinizi.

maşallah gülceme :))))

pınarcım sanada merhaba tatlım sanada kolay gelsin defneyi öp benim için

tatlım bekarlık gibi değil evlilik herşey monotonlaşıyor evlendikten sonra bu benim tanıdığım insan mı diyorsun Allah büyük dertler vermesin bazen bizde tartışırız sıkıldığım dönemler olur ama benden daha kötüleri düşününce aileme daha sıkı sarılırım seni ve meleğini kocaman öpüyorumopuyorumnanaktana.s.

cnm herşeyi kendim yapıcam çok şükür fazlasıyla beceriyorum hamur işlerini iş bide süslemeye vs gelince ucuyorum:))benim sol arkada 3 diş yok o tarafla yemek yiyemiyorum dolguluk dişler çok ma korkar oldum artık.dolgu dişimle yiyemiyorum ağrıyo.bakalım ne kadar sürücek böyle.hamilelikte dişleri güçsüzleştiriyor malesef.

bu arada defneyi memeden daha kesme canım ablamda yiğenimi 2 yaşına kadar emzirdi büyüyünce kendi bırakıyor ama yinede sen bilirsin ufaktan ufaktan alıştırma yap istersen.
a.s.

Saol Banucum.Valla sen benden daha tecrubelısın.Evet kesınlıkle bekar ve cocuksuz zamana benzemıyor evllık.Basıt seyler belkı ama ustuste gelınce daralıyor bazen ınsan.Aslında kadınlar kadar ınce olmalarını beklemek sorun.Cunku erkeklerın yapılarında yok.Sokma akıllada ınsan olmuyor ıste.Allaha sukur yıne napalım fedakarlığı bız yapıcaz sureklı.Doğanın kanunu heralde.Bende senı ve fıstıklarımı cok opuyorum:)))

incihancım dediğin doğru kadın evi ev yapandır :lepi:erkeğe bırakırsa çok mutsuz olur emin ol bitanem erkeklerden incelik beklemektense yaşadığın hayatta seni mutlu eden şeylerle vakit geçirmek inan çok daha mutluluk verir tatlım :) ince düşünmemek lazım hayatımızın en güzel yanı şüphesiz ki evlatlarımız onlar sağlıklı olsun yuvamızda huzurlu gerisi hiç önemli değil bitanem
benim kızlarımda iyi öperim tabi teyzesi

incihan nereye taşındın canım sen benden uzağamı gittin ya bi görüşemedik ama olsun gönüller bir güle güle ağız tadıyla otur canım yeni evinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…