2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

mrb arkadaşlar nasılsınız ben iyiyim şükür alpişi uyuttum azönce.gece saat 3 e kadar mutfakla uğraştım çok batmıştı gündüz vakit olmuyor bende oğluşu yatırır yatırmaz başlıyorum temizliğe mutfak tezgahım ve ocağım çok batmıştı onu temizledim çamaşırlarım vardı onları topladım balkondan bu gecede devam edicem temizliğe yalnız biraz uyumam gerek yorgunum.sizler ve bebişlerinizi nasıl kızlar?gülşahcım,pınarcım,banucum,tülaycım,levestoriy21,claries,incihan,knk,tubacım nasılsınız? buarada tubacım seninlede hiç denk gelemiyoruz artık.burcumda yok anca faceden takip ediyorum burcumuda.neyse kızlar ben biraz dinlenemyim oğluş uyanır birazdan.

selam kızlar
Nasılsınız, Masal ın nezlesi arttı malesef birde öksürük eklendi pedutus verdim geçmezse yarın dr a gitcez mecbur çok üzülüyorum o hasta olunca ya

Gülhancım teşekkürler, tatlıya bağlanmasına sevindim arada oluyor malesef, tuzu biberi diyelim, yazık sarılıp ağlamış bide :)) bizde çok uzaklaştık aynen bebiş olduktan sonra çok yoruluyoruz bende fırsat olunca direk pc başına geçiyorum, eskide oturup sohbet ederdik ama şimdi sohbet konumuz ek işi üzerine olucağı için sinirimi bozmak yerine yarım saat bi saat nette dolaşıp rahatlamak istiyorum

Cipsitix diye bi şey var çubukta patates, biraz cipse benziyo tadı 5-6 aydır düşünüyo proje üretiyodu eşim bende hayal kuruyo diye fazla sesimi çıkarmıyodum, sonra benden habersiz sözleşme yapmış anlatmıştım size, kadıköy, beşiktaş ve bostancı da hemde üç yere cafelerin önüne koyucaktı, konuşa konuşa vazgeçirdim, bi yer olsa neyse hemde üç yere birden tam vazgeçmiştiki bir avm den teklif geldi
yarın oraya koyucakmış banada düşündükçe sıkıntı basıyo zaten bütün gün yalnız Masal la ilgilen şimdi bide her akşam oraya uğrıycak, yine bana hüsran yani, napcam bilmiyorum ya, adama anlatamıyorum şu anda benim hiçbişey umrumda değil para pul, Allah a şükür ihtiyacımızda yok böyle bir sıkıntıya girmeye ne gerek varsa, burdan para kazanıp daha sonra işi büyütücek işten ayrılcakmış derdi o kendine bir iş açmak istiyomuş başkasının yanında çalışmaktan çok sıkılmışmış, bende büro aç o zaman kendi işini yap diyorum, iki sene beklememiz lazım oturması için diyo, benim ihtiyacım olan tek şey destek olması aslında şu anda, aylardır spora başlayamadım spor işi yine yalan olucak ne kadar dikkat edersem edeyim gram farketmiyo, evde koşu bandı falan var ama zaman olmuyoki zaman oluncada istek olmuyo, velhasıl çok canım sıkkın çokk

Pınarcım oh yine gezmelerdesin evet canım herşeyi zorla yediriyorum ben napcam bilmiyorum

Son düzenleme:

canım mrb nasılsın geçmiş olsun canım güzel kuzuna

teşekkür ederim canım iyi olmaya çalışıyoruz işte sen nasılsın?

kızlar pınarın teli varsa yazarmısınız bana acil bişey sorcam ona oto koltuğu ile ilgili

Selam Kızlarrr

Elıf ben ıhsanıyeye tasındım canım.Bıraz uzaklastım senden ama yıne de gelınıp gıdılecek bı mesafe.Bız 3 kısı gorusuruyoruz Bursadan katılmak ıstersen beklerız.

Hande canım valla senın ısınde zormus.Yanı sanırım kolay olanı yok.Sonucta erkek var ısın ıcınde.Ama haklısın once bır yerle baslasa baktı oluyor sonra sayıyı arttırır.Ama kendı bıldığını okuyor sanırım esınde.Spor olayınada uzuluyorum ya cok ıstıyosun sende.1 saat kadar bakıcak kımse yokmu canım ya.Aılelerınız uzak sanırım.Ben Allaha sukur kıla olayını bıtıtrdım.Yoksa oda bunalıma surukluyordu benı.Bende de sımdı cok ılgınç yemem cok ıyı ama gıdıyor yınede kılo.52 kıloya dustum artık.Tabı popodanda dusuyor herşey.:)))

Saat 2 den berı sokaklardayız anaoğul.Yıne bı semoşla park yaptık.Eve geldı uyudu benımkı.Sımdıde mustakbel esım aradı.Hava cok guzel bırseyler yapsakmı dıyor.Ama bende fecı yorgunum bı gelsın bakalım karar verırız.Emınım oda dınlenmek ıstıyordur ama korkuyoda bı taraftan benden:)))

oyyy çok yoruldum kızlarr kk dan ikiz annelerinden arakdaşlarım geldi 4 kadın 8 çocuk
bu arada teras açılışı yaptıkk süper geçti baya sıcaktıı

selam millet ooo koca muhabbetivarmış, kocalardan dertliyiz demekki.

gülhancım meseleniz tatlıya baglanmış neyseki aman ya kocalarla küs kalıındığı zman olmuyor benmki benden fazla trip atar.oyüzden fazla uzatmam mevzuları ama öyle bi laf sokarımki wcde bile aklına gelir vallakaydirigubbakcemile3

handecim senin eşinin düşündüğü iş gerçekten güzel bi iş.. herkesin hayalidir kendi işini kurmak, şimdilik böyle düşünüyorsun ama ilerde çocuklar büyüyünce masraflar çogalıyo bılıyosun hem bu işte ileride eşinle bile çalışabilirsin masal hep bebek kalacak degil ya:) benim eşimde bu işlerde çok riskli ve çok yorucu tatil vs.kalmıyor ma keyifli hakkınızda hayırlı olsun cnm.. buarada cumartesi beklerim gözünden kaçtı heralde:)

birsencim çatı sezonunuz hayırlı olsun bizde katılıcaz bigün inş.:) aslında imkansız degilki senin buraya gelmen aşagıya indirebilsen çocukları ben seni alırım. hem eşin evde olmayacakmı ogun? belki o bakar aliye??

oyyy bende fenalardayım tüm gün temizlik yaptım kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

çok yoruldum ya yrnda abime gidriz heralde,bebegi yıkarız:) ayy bizim gelinde bebekte hasta olmuş heralde burnu tıkanmış bebegin.. ayyyy bir ablaları var kızın hiç biri anne olmamış ama annemden çok bilmişlik taslıyolar zavallı gelinde onlara uyuyor ama iyi olmadıgın anlaması lazım off çok geriliyorum neleeeeerrr neleeerr anlatmakla bitmez olaylar abicimde çırpınıp duruyo ne yapsın

ayy pınarcım aşılarınız varmış neyse kısmet cnm başka zaman beklerim..

cnm benim kocam c.tesi saat 5 de geliyor...bilmiyorum cnm bişey diyemiyorumkii

herkese hayirli aksamlarr
okuldan geldim makinayi bosalttim geri doldurdum ozel dersimi verdim kizi yedirip uyuttum simdi film keyfi yapiyoruz
yarin erkenden Ahseni anneme birakicam okula gidicem il genelinde. sbs denemesi var gozetmenim ogleden sonra bosum gezicez kizimla:)))
neyse ben filmime doneyim optum sizleri

selam bugün çok yoğundum kan bağışı kampanyamız vardı sabahtan akşama kadar gelen giden inanılmaz yorulduk.Sonra Türkiz edoğumgünü için kıyafet ve ayakkabı aldık eve geldim Türkizle bi yattım 2 saat uyumuşum saat gece 9 olmuş.Artık çok yoruldum haftasonu görümcemdeyiz haftayada doğum günümğz var bu arada kardeşim aradı abla kıyafeti benden olsun dedi süper dedim pastasını beğendim 7 cücelerli ve sinderellalı var karar veremedim bide yarış arabalı ben arabayı beğendim ama eşim yok artık dedi.şimdi kızı yıkayıp uyutcam çooook öptük herkesi

evet canım çok istiyorum sürekli engel çıkıyo şimdi başlıycam yine iki sonra dondurcam olmıycak, oh ne güzel en çok istediğim şey çok yemek ve zayıf kalmak :))

:)) korksun korksun iyidir :))

oyyy çok yoruldum kızlarr kk dan ikiz annelerinden arakdaşlarım geldi 4 kadın 8 çocuk
bu arada teras açılışı yaptıkk süper geçti baya sıcaktıı

Gördüm resimlerinizi hepsi çok tatlı canım, Allah bağışlasın

haklısın Nurtencim ama şimdi hiç hazır değilim ben böyle bişeye, Masal daha çok küçük ve eşim akşamları gelip 1 saat ilgilendiğinde biraz nefes alabiliyorum, başka yardım edecek kimse yok, bir arada Sampi falan açmayı düşünüyodu sen durusun başında Masal a da bir yer yaparız diyodu, sanki köpek bağlıyo töbe yarabbim, Masal da ne durur ya, böyle zihni sinir projeleri beni çok sinir ediyo, bir sürü patates almış onları yıkadı akşamdan elimi sürmem dedim, ilk gün hevesle yıkadı sonra nolcak görücez hazır yıkanmış getirecekler diyo, deli ediyo beni delii

oh ne güzel kıyafetler alınmış biz alıcaz hala, arabalı pasta he odanızda arabalı :)) erkek Fatma olcak Türkiz olsun olsun ezdirmesin kendini, hafta sonu gelen arkadaş ikizler burcu Masal da ikizler burcu, ikizler burcu ukala olur biraz diyo bende evet olsun olsun ezdirmesin kendini diyorum :))

canlarımmmmmmmm hepinize günaydınnnnnn...a.s.
upuzuuuun bir aradan sonra kavuştum sizlere. en son cuma sabahı girmiştim buraya ve pınarla nurtenin doğum günü fotolarına baktım. nurteninkilerden birini tam açtım bakarken bilgisayarım virüs uyarısı verdi ve gitti mafoldumben yani bu nurten virüs bulaştırdı bilgisayarıma ah seni ahhhhhhhh klava: sorucam sana ...çünkü ordan olduğuna eminim başka hiçbir yere girmedim sabah. onun eklediği resmi açmamla hataların ardı arkası kesilmedi. tabi bilgi işlemciye diyemedim buraya girdim diye . tamda pazartesi maaş günümü!! inanın dün sabah yapıldı geldi kaç gündür bilgisayarsızdım ve çalışanların puantajlarını çıkartamadık. program benim bilgisayarımda yüklü çünkü. maaşları daha bugün yatıracaz düşünün ve kimseye diyemiyorum benim yüzümden oldu diye.200 kişi maaş bekliyorrrrr...
işi şöyle kıvırdım allahtan perşembe günü ben işe gelmemiştim babam dr a gidecekti annemle. berkeyi hastaneye götürmesinler diye izin almıştım cuma sabahıda gelip kk yı açtım hata verdi bende perşembe yoktum sabahta geldim hata verdi dün ne olduysa bilmiyorum diye kıvırdım ama öldüm valla. neyseki yapıldı artık dikkat edeceğim. resim gözüküyorsa bakacağım yoksa üstüne tıklayıp açıp bakmayacağım valla. o tür siteler pek güvenli olmuyor. aslında bilgisayarlarımızda virüs taraması var ama bilgi işlemcide şaşırdı taramamış dedi bende anlamadım. neyse işte böle inşallah bugün sizinleyim.
sizde ne var ne yok umarım hepiniz iyisinizdir doğum günü geçen kuzular oldu
hepsinin doğum gününü kutluyorum nice mutlu yıllara inşallah...hihoyyyt

huuuuuuuuuu kızlar siz nerdesiniz yaw saat 10 oldu hala kimse yok buralar pek sessiz kalmış falla..

günaydınlar canlarım:) herkes iyidir umarım
birsencim yoğun birgün geçirmişsin :)
tutkunum bebişinin kıyafetlerini almışsın güle güle giysin tatlım bende duruya aldım bir elbise
ceren hoşgeldin canım nasılsın
aynurcum mesajını gördüm mailden iyiyim sen nasılsın paşa nasıl
nurtencim eviniz pırıl pırıl olmuştur güle güle oturun

İYİYİM CANIM SAĞOL.opuyorumnanaktan SEN NASILSIN KIZLAR NASIL İYİSİNİZ UMARIM?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…