2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar.......ceren cnm geçmişolsun heç anlamam virüs işinden..
nurtenin resimleri yüklediği siteden olabilirr
ama nurtenin resimleri vürislü değüldür cnmm:roflol:hem niye tıklıyon resimlere küçük küçük bakaydın keşkee...neysee geçmişş ucuzz atlatmışsın

banucuğum günaydın cnm ...evet dün baya yoğundu ....bugünde biz gidiyoruz kuzenimin çocuğununnd.günü var..........eniştem alacak bizide...

ayyy sabahh sabahh şoktayım kızlarrrr cerrahpaşadan aradılar........boşluk oluştu ömer eseri bugün ameliyATA alabilirz dediler...önce annem konuştu annesine sorayım dedi..
eşimi aradım git yaptır diyoo manyakmısın dedim...ufacık pürüz olsa bana yapmadığnı bırakmaz sonra
bide eşim şehir dışında ve abiside kardeşide....yok...nese yok dedik zati....

şincik ben kaçarrr....

iyiyiz cerencim teşekkürler doğumgünü hazırlıklarına başladık onun heyecanı var 19 mayısta kutlayacağız

kızlar süt izinlerim bitmemiştiya onları konuştum bakalım ne olacak inşallah arada kaynamaz

tülaycım seni aradım ofiste yoktun bitanem

AY İLAHİİ BİRSOM EVET NURTENİN VİRÜSLÜ RESİMLERİ HA HA HAAAAdelikafadulden
EVET ŞEKERİM O SİTEDEN TABİKİ RESİMLERDEN DEĞİL. NE BİLİM GÖZÜKMÜO DİYE BÜYÜTÜP BAKAYIM DEDİYDİM. NEYSEKİ DÜZELDİ.
CANIM SİZİNKİ NE AMELİYATIYDI BENİM KAFA GİTTİ VALLA kafamçokkarıştı

iyiyiz cerencim teşekkürler doğumgünü hazırlıklarına başladık onun heyecanı var 19 mayısta kutlayacağız

OHH NE GÜZEL BANUCUM SİZİNKİ DE BİZİMKİ GİBİ TATİLE DENK GELİYOR UMARIM HERŞEY ÇOK GÜZEL OLUR..:lepi:

günaydın arkadaşlar nasılsınız????

GÜNAYDIN AYNURCUM İYİYİZ ŞÜKÜRE SEN NASILSIN BAKİM? opuyorumnanaktan

kızlar süt izinlerim bitmemiştiya onları konuştum bakalım ne olacak inşallah arada kaynamaz

tülaycım seni aradım ofiste yoktun bitanem

YOK CANIM KAYNARMI HİÇ BENİMKİDE BİTMEDİ DAHA VAR HATTA SENEYE KADAR GİDER BANA.CUMARTESİLERİ 4 SAAT BİZİM ÇALIŞMAMIZ. HAFTA DA 9 SAAT SÜT İZNİM VAR.BEN HAFTADA 4 SAATİNİ KULLANIYORUM.HER HAFTADAN 5 5ARTTI.
YANİ DAHA ÇOK VAR CUMARTESİLERİ GELMEMEME OHHHHHHHHHHH zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus

cerencim bizde şöyle bir durum var çaycıda cumartesi kullanacak biraz cins buradakiler bende finans müdürüne cumartesi izinleri araya girince izinlerimi kullanamadım nasıl değerlendireceğim dedim oda hesaplat konuşalım dedi bizim sistem çok farklı ik karar veremiyor izne ben önce genel müdüre sonra finans müdürüne en sonda ikya onaylatıyorum çok karışık ve sıkıcı canım ya genel müdüre bağlı olunca onun programına göre hareket ediyorum

ceren cnm bizim yumurtalığımız yukarı da aşağa inecek cnm sünnette olacağız tabii

ben kaçarrr hazırlanmam gerekkk

DOĞRU CANIM BENİM GENEL MÜDÜRLE ALAKAM OLMADIĞI İÇİN SORUN YOK KENDİ ŞEFİMLE KONUŞUP GİDİYORUM. İŞİN ZOR İYİKİ BEN BİZİM GENEL MÜDÜRLE ÇALIŞMIYORUM AYYYYYYY sempatiksalakcinni

ceren cnm bizim yumurtalığımız yukarı da aşağa inecek cnm sünnette olacağız tabii

ben kaçarrr hazırlanmam gerekkk

TAMAM CANIM HATIRLADIM ŞİMDİ :hulya: DEMEK SÜNNET TE ETTİRECEKSİN AYYY SÜNNET DİYİNCE TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLUYOR YAWWW
BEN NASIL KESTİRECEM OĞLUMUNKİNİ :1no2:

BENıM ŞU ALTTAKı ÇıZELGEMı 2 YE GÖRE AYARLARMISINZ KIZLAR SıZE ZAHMET BEN YAPAMIYORUMDA...
BANA YARDIM EDEBıLECEK KıMSE VARMIIIIII :kedi:

cerencim hemde ne zor wcye bile gitsem adam ulaşamazsa kapıda bekliyor bende çok geriliyorum durum böyle olunca banu saat 11:30 da yemeğini ye misafirim gelecek diyor tek başıma gidiyorum kimse yok yiyp geliyorum yani tam bir uyuz asistan olmak çok zor canım yaaa kocamla bile bu kadar ilgilenmiyorum herşeyi benden sorumlu odasının düzeni dosyaları toplantıları herşeyi ben biliyorum akşam bile arayıp bilet yaptırıyor bana

iyiyim canım bende alpişin mamasını yedirdim şimdide oyun oynuyoruz tv izliyoruz kanld de doktorum programını kilo vermeyle ilgili konuşuluyor sanırsam sanırsam diyorum çünkü yeni açtım tv yi:))) paşan nasıl canım yaşınız hayırlı uğurlu olsun.bizimde yarın doğumgünümüz

canımcım nasılsın tatlım sıkma canını lütfen.opuyorumnanaktan

tülaycım az önce seninle konuştum ya iki haftam kesin diye uyuzlar iki haftayı kaldırdı çayçıda izinli olacakmışta benim ne ilgim varsa off yaa hergün 10da gelecekmişim ekime kadar

gunaydin kizlar nasilsiniz
ben baska bir okulda gozetmenim su anda bi bakayim net var mi dedim baglandi valla telefondan baglandim
heryerde yetisiyorum size:))))
saat 12de isim bitecek ozel dersimide verip anneme gecicem belki kizimla sahilde gezeriz accik

birsencim esin yokken yaptirmadigin iyi olmus Allah korusun bi aksilik cikar esin kosusturur bari
aynurcum sizin dogumgunu yarin mi ben daha gec saniyordum yarin kutlarim o zaman
ceren hosgeldin canim
banu tulay nasilsiniz kizlarhazirliklar ne alemde

ay canım ya hakkaten çok zor çok stresli ama ne yapcan işte çekiyoruz hepimiz birilerinin derdini...lülülülülülü

kolay gelsin canım demek yarın büyük gün heyecan doruktadır şimdi ben öyle olmuştumda...delikafadulden

günaydınnn kızlarrrrrr nasılsınız?

günaydın tülaycımmmm hoşgeldin...opuyorumnanaktan

sende hoşgeldin canım kolay gelsin sanada...
eee bu kk böyle yapıyor adamı her yerde bir ney bulsam da dalsam diyedüşünüyorum valla..kaydirigubbakcemile3

Esen canım gÜnaydın. Valla hazırlıklar ıyı gıdıyor gıbı..sen nasılsın kuzucum nasıl?

Selam KIZLAR,,

Oğlusu uyuttum bı bakayım dedım.Hemen dus alıp alısverıse cıkıcam.Doğumgunu suslerını pasta ve kurabıye ısını bugun halletmem lazım.Haftasonuda kıyafet alırız oğlusuma.

Esen,Aynur,Tulay,Banu,Bırso kolay gelsın canlar.

Bıesen ıyı olmus yaptırmadığın canım.Verdıklerı tarıhe hazırlarsın kendını.Esın olmadan olmaz basıt ama ben bıle Bora sunnetten cıkana kadar ağlamıstım esımın omzunda.

Esen gez bacım gez burda sahıl fılan yok bızde cadde turluyoruz hergun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…