2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin canım sizede kolay gelsin.opuyorumnanaktan.ay biz atlattık çok şükür darısı sizlere hayırlısyla...

agol tulaycim iyiyz sukur Ahsende iyi anannesinde biraktim ciktim

gulhancim azicikta biz gezelimdi mi senhergun semrayla geziyorsun ama

slm mayis anneleri bende sizin gecen sene yasadiginiz heycanlari bu sene yasiyorum doguma iki hafta var bir konuda fikir danisayim dedim size ee malum siz tecrube edinmisinizdir gogus ucu catlaklari icin ne kremi kullandiniz drum hametan kullan dedi benimde pek icime sinmedi cvp yazarsaniz memnun olurum

ben bepanthen kullanmıştım canım öyle aşırı bir çatlağım olmamıştı çok şükür o yumuşatıyordu..

butun guzel annışler selam hepınıze cocuklar uyuyor onlar uyurken selam verıp kacayım dedım :)) cok işim var banyo yapmam lazım ev cok dagılmış cocuklar uyurken evı toplamamız lazım aksamada kayınvalıdemler yemege gelcek oyy anam oyy bugun cadde turu yapamıycam gulhancım dıycekltımkı senınde işlerın varmış ıyı oldu :))) sen cıksanda ben kalsam catlardım :))
hepınızı ve meleklerınızı kocaman optum kızlar ben kacar

kızlar defnem hasta oldu :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

ateşi var, ishal ve sabah kahvaltısını edeken kustu (
birazdan yine bişiler yedirip doktora götürecegim offfffffffffffff offffff..

kız ceren sen prensesimin resimlerine niye iftira atıyon virüs falanÇok üzgünüm çoook
üzüldüm cnm ya neyseki iyi kıvırmışsın..

doktordan gelince ugrarım yine.. kızlar ishal salgını fan varmış duydunuzmu?? yine gelir bizi bulur iştee..

canım benim hoşgeldin..kolay gelsin tekrar...opuyorumnanaktan

ayy nurteeen çok geçmiş olsun canım defnem ya götür bakalım doktorada bir an önce iyileşsin kuzu ...allah iyiliğini versin..:Saruboceq:

ifitra atmıom falla sen bana komple kurdun dimi bilgisayarım göçtüüü senin yüzünden..klava: klava: klava:
neyse prensese bilgisayarım feda ossunnn kızzz :içelim:

valla erkek fatma olucak ama şimdi benim istediklerim olsun sonra nasılsa dediği olacak canım çok güzel şeyler var valla insan şaşırıyor.

huuuuuuuuuu kızlar siz nerdesiniz yaw saat 10 oldu hala kimse yok buralar pek sessiz kalmış falla..
burdayız aslında işteyim kaçamak yaptım naber
sağol canım heyecan sardı valla bakalım şimdiden
ay insan şok olur haklısın yalnız zor bi durum olurdu senin için hayırlısı ne zamansa o zaman olsun

kızlar süt izinlerim bitmemiştiya onları konuştum bakalım ne olacak inşallah arada kaynamaz

tülaycım seni aradım ofiste yoktun bitanem
hadi bakalım patronlar ne diycek
günaydınnn kızlarrrrrr nasılsınız?
iyiyizzzzzzzzz sen??*
oh mis gibi biz çalışıyoruz valla gez bizim içinde
hazırlıklar sendede başlamış geçen seni doğum için şimdi doğumgünü için süpeer
canım mustelada iyi ben bepanten kullandım ama genelde iyiydi zaten çok emzirmedimde
miğsafir telaşı var demek kolay gelsin canım mis gibi yemekler yap

canım çok geçmiş olsun havadanmıki neden oldu

hoşgeldin canımmm iyilik falla uğraşıyoruz pek sessiz buralar kaç gündür yoktum bugünde kimse yok..:uhm:
iyisin umarım canım?

hoşgeldin canımmm iyilik falla uğraşıyoruz pek sessiz buralar kaç gündür yoktum bugünde kimse yok..:uhm:
iyisin umarım canım?
gerçekten kimse yok iyiyim bende sen nasılsın?bende kaçamaktayım bugün evde eşimden sıra gelmiyor bana
şu alttaki doğumgünü tıkırlarından banada yaparmısınız ben yapamıyorum bi türlü Türkiz 11 Mayıs 2009 doğumlu

bende 3 kullanıyorum daha

Tutkun canım İyİyİz saol.
canım Selin yaşına girmiş kutlu olsun bayanssulusmile
vee PINAR bence daha memeden kesme canım emiyorsa devam et ben emzirsem devam ederdim

gidiyorum artık mola bitti çok öpüldünüz Tülay, Filiz ve diğer arkadaşlar havada çok güzel gezin valla

kızlar merhaba. okuldan yeni geldim. off çok yoruldum bugün( neyseki yemek var. bide yürüyüşe başlladık dün alt komşumla, biraz dinleneyim,çıkıcaz yine. yaa oğlum klavyedeki tab tuşunu kopardı,boşluk yapmak çok zor oluyor artık:))

bu arada burcumun oğluşumun doğum günü için gönderdiği hediyeler geldi. çok beğendik hepsini de,çok teşekkür ediyoruz tatlım! :)) bi fırsatımda resimlerini de ekleyecem inşallah.

canımbende yapamıyorum hatta 2 sayfa önce benimkini 2 yaşa göre değişitirimisiniz diye yazmıştım benimki sağolsun özlem yapmıştı..

bende 3 kullanıyorum daha

canım Selin yaşına girmiş kutlu olsun bayanssulusmile
vee PINAR bence daha memeden kesme canım emiyorsa devam et ben emzirsem devam ederdim

ben aptamil junior e geçtim kızlar.berke daha hala öyle yemek yemiyor yediremiyoruz valla

hoşgeldin canım..ohh yürüyüşünüz hayırlı olsun gitsin kilolar..darısı bana bu seferde 59 da kaldım bir düşemedim 55 e..
hediyelerinizi güle güle kullanın..

Saol tutkuncum ahh İŞle rolmasa valla boĞulmak Üzreyİm hesap yapmaktan(

tülay canım kusura bakma selinimin doğum gününü kutlayamadım 5 gündür bilgisayar olmayınca giremedim bugünde sabah tan akıl edemedim valla.:kedi:
canım nice mutlu yıllaraa hayırlı bir ömür diliyorum kuzucuğa iyi ki doğurmuşsun canımmm :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…