Selam KIZLAR,,
Oğlusu uyuttum bı bakayım dedım.Hemen dus alıp alısverıse cıkıcam.Doğumgunu suslerını pasta ve kurabıye ısını bugun halletmem lazım.Haftasonuda kıyafet alırız oğlusuma.
Esen,Aynur,Tulay,Banu,Bırso kolay gelsın canlar.
Bıesen ıyı olmus yaptırmadığın canım.Verdıklerı tarıhe hazırlarsın kendını.Esın olmadan olmaz basıt ama ben bıle Bora sunnetten cıkana kadar ağlamıstım esımın omzunda.
Esen gez bacım gez burda sahıl fılan yok bızde cadde turluyoruz hergun.
slm mayis anneleri bende sizin gecen sene yasadiginiz heycanlari bu sene yasiyorum doguma iki hafta var bir konuda fikir danisayim dedim size ee malum siz tecrube edinmisinizdir gogus ucu catlaklari icin ne kremi kullandiniz drum hametan kullan dedi benimde pek icime sinmedi cvp yazarsaniz memnun olurum
butun guzel annışler selam hepınıze cocuklar uyuyor onlar uyurken selam verıp kacayım dedım :)) cok işim var banyo yapmam lazım ev cok dagılmış cocuklar uyurken evı toplamamız lazım aksamada kayınvalıdemler yemege gelcek oyy anam oyy bugun cadde turu yapamıycam gulhancım dıycekltımkı senınde işlerın varmış ıyı oldu :))) sen cıksanda ben kalsam catlardım :))
hepınızı ve meleklerınızı kocaman optum kızlar ben kacar
kızlar defnem hasta oldu :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
ateşi var, ishal ve sabah kahvaltısını edeken kustu(
birazdan yine bişiler yedirip doktora götürecegim offfffffffffffff offffff..
kız ceren sen prensesimin resimlerine niye iftira atıyon virüs falanÇok üzgünüm çoook
üzüldüm cnm ya neyseki iyi kıvırmışsın..
doktordan gelince ugrarım yine.. kızlar ishal salgını fan varmış duydunuzmu?? yine gelir bizi bulur iştee..
valla erkek fatma olucak ama şimdi benim istediklerim olsun sonra nasılsa dediği olacak canım çok güzel şeyler var valla insan şaşırıyor.evet canım çok istiyorum sürekli engel çıkıyo şimdi başlıycam yine iki sonra dondurcam olmıycak, oh ne güzel en çok istediğim şey çok yemek ve zayıf kalmak :))
:)) korksun korksun iyidir :))
Gördüm resimlerinizi hepsi çok tatlı canım, Allah bağışlasın
haklısın Nurtencim ama şimdi hiç hazır değilim ben böyle bişeye, Masal daha çok küçük ve eşim akşamları gelip 1 saat ilgilendiğinde biraz nefes alabiliyorum, başka yardım edecek kimse yok, bir arada Sampi falan açmayı düşünüyodu sen durusun başında Masal a da bir yer yaparız diyodu, sanki köpek bağlıyo töbe yarabbim, Masal da ne durur ya, böyle zihni sinir projeleri beni çok sinir ediyo, bir sürü patates almış onları yıkadı akşamdan elimi sürmem dedim, ilk gün hevesle yıkadı sonra nolcak görücez hazır yıkanmış getirecekler diyo, deli ediyo beni delii
oh ne güzel kıyafetler alınmış biz alıcaz hala, arabalı pasta he odanızda arabalı :)) erkek Fatma olcak Türkiz olsun olsun ezdirmesin kendini, hafta sonu gelen arkadaş ikizler burcu Masal da ikizler burcu, ikizler burcu ukala olur biraz diyo bende evet olsun olsun ezdirmesin kendini diyorum :))
burdayız aslında işteyim kaçamak yaptım naberhuuuuuuuuuu kızlar siz nerdesiniz yaw saat 10 oldu hala kimse yok buralar pek sessiz kalmış falla..
sağol canım heyecan sardı valla bakalım şimdidengünaydınlar canlarım:) herkes iyidir umarım
birsencim yoğun birgün geçirmişsin :)
tutkunum bebişinin kıyafetlerini almışsın güle güle giysin tatlım bende duruya aldım bir elbise
ceren hoşgeldin canım nasılsın
aynurcum mesajını gördüm mailden iyiyim sen nasılsın paşa nasıl
nurtencim eviniz pırıl pırıl olmuştur güle güle oturun
ay insan şok olur haklısın yalnız zor bi durum olurdu senin için hayırlısı ne zamansa o zaman olsungünaydın kızlar.......ceren cnm geçmişolsun heç anlamam virüs işinden..
nurtenin resimleri yüklediği siteden olabilirr
ama nurtenin resimleri vürislü değüldür cnmm:roflol:hem niye tıklıyon resimlere küçük küçük bakaydın keşkee...neysee geçmişş ucuzz atlatmışsın
banucuğum günaydın cnm ...evet dün baya yoğundu ....bugünde biz gidiyoruz kuzenimin çocuğununnd.günü var..........eniştem alacak bizide...
ayyy sabahh sabahh şoktayım kızlarrrr cerrahpaşadan aradılar........boşluk oluştu ömer eseri bugün ameliyATA alabilirz dediler...önce annem konuştu annesine sorayım dedi..
eşimi aradım git yaptır diyoo manyakmısın dedim...ufacık pürüz olsa bana yapmadığnı bırakmaz sonra
bide eşim şehir dışında ve abiside kardeşide....yok...nese yok dedik zati....
şincik ben kaçarrr....
hadi bakalım patronlar ne diycekkızlar süt izinlerim bitmemiştiya onları konuştum bakalım ne olacak inşallah arada kaynamaz
tülaycım seni aradım ofiste yoktun bitanem
iyiyizzzzzzzzz sen??*günaydınnn kızlarrrrrr nasılsınız?
oh mis gibi biz çalışıyoruz valla gez bizim içindegunaydin kizlar nasilsiniz
ben baska bir okulda gozetmenim su anda bi bakayim net var mi dedim baglandi valla telefondan baglandim
heryerde yetisiyorum size:))))
saat 12de isim bitecek ozel dersimide verip anneme gecicem belki kizimla sahilde gezeriz accik
birsencim esin yokken yaptirmadigin iyi olmus Allah korusun bi aksilik cikar esin kosusturur bari
aynurcum sizin dogumgunu yarin mi ben daha gec saniyordum yarin kutlarim o zaman
ceren hosgeldin canim
banu tulay nasilsiniz kizlarhazirliklar ne alemde
hazırlıklar sendede başlamış geçen seni doğum için şimdi doğumgünü için süpeerSelam KIZLAR,,
Oğlusu uyuttum bı bakayım dedım.Hemen dus alıp alısverıse cıkıcam.Doğumgunu suslerını pasta ve kurabıye ısını bugun halletmem lazım.Haftasonuda kıyafet alırız oğlusuma.
Esen,Aynur,Tulay,Banu,Bırso kolay gelsın canlar.
Bıesen ıyı olmus yaptırmadığın canım.Verdıklerı tarıhe hazırlarsın kendını.Esın olmadan olmaz basıt ama ben bıle Bora sunnetten cıkana kadar ağlamıstım esımın omzunda.
Esen gez bacım gez burda sahıl fılan yok bızde cadde turluyoruz hergun.
canım mustelada iyi ben bepanten kullandım ama genelde iyiydi zaten çok emzirmedimdeslm mayis anneleri bende sizin gecen sene yasadiginiz heycanlari bu sene yasiyorum doguma iki hafta var bir konuda fikir danisayim dedim size ee malum siz tecrube edinmisinizdir gogus ucu catlaklari icin ne kremi kullandiniz drum hametan kullan dedi benimde pek icime sinmedi cvp yazarsaniz memnun olurum
miğsafir telaşı var demek kolay gelsin canım mis gibi yemekler yapbutun guzel annışler selam hepınıze cocuklar uyuyor onlar uyurken selam verıp kacayım dedım :)) cok işim var banyo yapmam lazım ev cok dagılmış cocuklar uyurken evı toplamamız lazım aksamada kayınvalıdemler yemege gelcek oyy anam oyy bugun cadde turu yapamıycam gulhancım dıycekltımkı senınde işlerın varmış ıyı oldu :))) sen cıksanda ben kalsam catlardım :))
hepınızı ve meleklerınızı kocaman optum kızlar ben kacar
canım çok geçmiş olsun havadanmıki neden oldukızlar defnem hasta oldu :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
ateşi var, ishal ve sabah kahvaltısını edeken kustu(
birazdan yine bişiler yedirip doktora götürecegim offfffffffffffff offffff..
kız ceren sen prensesimin resimlerine niye iftira atıyon virüs falanÇok üzgünüm çoook
üzüldüm cnm ya neyseki iyi kıvırmışsın..
doktordan gelince ugrarım yine.. kızlar ishal salgını fan varmış duydunuzmu?? yine gelir bizi bulur iştee..
valla erkek fatma olucak ama şimdi benim istediklerim olsun sonra nasılsa dediği olacak canım çok güzel şeyler var valla insan şaşırıyor.
burdayız aslında işteyim kaçamak yaptım naber
sağol canım heyecan sardı valla bakalım şimdiden
ay insan şok olur haklısın yalnız zor bi durum olurdu senin için hayırlısı ne zamansa o zaman olsun
hadi bakalım patronlar ne diycek
iyiyizzzzzzzzz sen??*
oh mis gibi biz çalışıyoruz valla gez bizim içinde
hazırlıklar sendede başlamış geçen seni doğum için şimdi doğumgünü için süpeer
canım mustelada iyi ben bepanten kullandım ama genelde iyiydi zaten çok emzirmedimde
miğsafir telaşı var demek kolay gelsin canım mis gibi yemekler yap
canım çok geçmiş olsun havadanmıki neden oldu
gerçekten kimse yok iyiyim bende sen nasılsın?bende kaçamaktayım bugün evde eşimden sıra gelmiyor banahoşgeldin canımmm iyilik falla uğraşıyoruz pek sessiz buralar kaç gündür yoktum bugünde kimse yok..:uhm:
iyisin umarım canım?
bende 3 kullanıyorum dahaslm kızlar nasılsınız?
umarım herkes iyidir
çok vakim yok kayınvalidemlereyim hala
ayın 19 unda beraber dönücez umreye gidecek biliyorsunuz
bişey danışıcam size
yaşına giren bebişlere ne veriyorsunuz mama
dün baktım markete junioor serisi var ama bi kutuyla doymaz zeynep
ne yapıcam bilemedim
siz ne yaptınız tamamen yemeğe geçen var mı?zeynep mamaya düşkün ne yapsam bilemedim
canım Selin yaşına girmiş kutlu olsun bayanssulusmileTutkun canım İyİyİz saol.
gerçekten kimse yok iyiyim bende sen nasılsın?bende kaçamaktayım bugün evde eşimden sıra gelmiyor bana
şu alttaki doğumgünü tıkırlarından banada yaparmısınız ben yapamıyorum bi türlü Türkiz 11 Mayıs 2009 doğumlu
bende 3 kullanıyorum daha
canım Selin yaşına girmiş kutlu olsun bayanssulusmile
vee PINAR bence daha memeden kesme canım emiyorsa devam et ben emzirsem devam ederdim
kızlar merhaba. okuldan yeni geldim. off çok yoruldum bugün( neyseki yemek var. bide yürüyüşe başlladık dün alt komşumla, biraz dinleneyim,çıkıcaz yine. yaa oğlum klavyedeki tab tuşunu kopardı,boşluk yapmak çok zor oluyor artık:))
bu arada burcumun oğluşumun doğum günü için gönderdiği hediyeler geldi. çok beğendik hepsini de,çok teşekkür ediyoruz tatlım! :)) bi fırsatımda resimlerini de ekleyecem inşallah.
Saol tutkuncum ahh İŞle rolmasa valla boĞulmak Üzreyİm hesap yapmaktan(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?