2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar drdan geldik adam diyo bu çocuk niye hep hasta? valla ne zman çıkarsam hasta oluyo ne olcak böyle dedim kan testi yapmıştı 1hafta önce sonuçlarıı bugun gösterdim kansızmış bayagı dedi kan şurubu verdi sürekli kullanacaksınız iyileşince dedi. ondanda çabuk hasta olabilir dedi. ishali için mikrop kapmış dedi antibiyotık verdi hem ishal hemde öksürügüne iyi gelirmiş aferime devam bide midesi için bi şurup verdi(( offf şimdi uyuttum ama uyanmış birazda ateşi çıkmış ayy allahım ya bide çarş.adapazarın gidecez ordada hasta edersem varya tarih beni affetmezzzzz...

hayırlı akşamlar kızlar kaç gündür okuyorum ama bi türlü yazmaya fırsat bulamadım yaa...
bugunde tüm gün dışardaydık az once geldik eve...ayaklarıma kara sular indi yaw (

gecmiş pek aklımda kalmadı ama ...

BANUM neyin var cnm (

NURTEN cnm cok geçmiş olsun yaa kuzuma neden boyle dışarısı etki yapıyorki cok mu evde tuttun gecen yaz falan...

he bu arada cmt ben gelmiyim cnm ya hem senin annen hasta hem defnoş hasta birde biz yuk olmayalım hemde benim kardeşim geldi pzt ye kadar bende kalıcak..yani bu buluşma işi sanırım başka zamana kaldı ...

SİBEL teyzemizde cok guzel hediye yollamış bize bi ara fırsat bulursam semra ve eseninkileride resmini koyacagım hepinize cok tşk ediyoruz ...

Son düzenleme:
selam kızlar bugün damla su mun doğum günü.artık bizde 1 yaşındayız koca sene nasıl geçti hiç anlamadık eşimle dün gece eskiyi yad ettik.bütün gece saat 3e kadar ütü yaptım.eşyaları yerleştirdim.bugünde dışardaydık.migrostan pastaban almaya gittik.dr outker anneler gününe özel karaorman pastası ve tuzlu kurabiye ikisi bir.yanında inci istiridye kolye hediyeli.7.25.bitane aldık.eşim öyle şey olurmu nasıl diyodu sırf ona göstermek için birazda beğendiğim için aldım:)çok güzel duruyo.migrosa yakın olanlar uğrasın.nette 19.90 inci istiridye.yağmurla damlasuyada alıcam saklıycam büyüdüklerinde takarlar.2si bir:)neyse kızlar bizden böyle.hepinize ii akşamlar

merhaba kızlarrrr bugünn gezdimm gezdimmmm

doğumgünü için hazırladım ettim ....amannn bi baktımm bizi almaya gelmiyolar ama ne gıcık oldum
neee o kadar saçıma maşa yaptım halamda hastane ziyaretindeydi eğer gelemeyceklerse demişti ben direk eve giderim demişti tabi kadına haber verene kadar kadın bize geldi...sinirlendik zaten adam gibi davet edilmedik...uyuz oldukk dedim doğumgününr gidemiyorsak doğumgünü bize gelsin dedik gittik gezmelere gedik tozduk ..tam dolaşıyorduk...kuzenim aradı işte gündüz gelemdik gecede var doüumgünü gelip alacğım sizi dedi...tmm dedim evdeyiz dedim..hemen eve döndük bi duş aldım..hazırlandım çıktık...yeni geldik..aman gittiğime gideceğime pişman oldum aman ne hoşgeldin diyen var ne bişey...bizde 8 gibi gittik 10 da evdeydik....

bizden böyleee

simalciğim cnm hediyelerin geldi çok teşekkür ederim çok çokk zahmetlere girmişsin cnm yaa

hülyacım annem bugun daha iyi zaten annemi yormayız merak etme:) defnede bi iyi bi kötü anlamdım gitti cnm ya sorun degil inanki yük olurum falan düşünürsen küserim öle bişi olmaz delimisin.. kartdeşinide al gel canım ne olacak.. gelirsen beklerim hayatım a.s.

hülyacım annem bugun daha iyi zaten annemi yormayız merak etme:) defnede bi iyi bi kötü anlamdım gitti cnm ya sorun degil inanki yük olurum falan düşünürsen küserim öle bişi olmaz delimisin.. kartdeşinide al gel canım ne olacak.. gelirsen beklerim hayatım a.s.

ay nurtenciğim çok geçmişşş olsunn cnm dikkat et
ama bu arada sen bu kızı birdaha pazara götürme soğukta hasta edebilir kem gözlerde cnm
maşallah defneme ya büyüdükce güzelliğine güzellik kattıı

canım ben doğumdan önce birşey kullanmadım ama doğumdan sonra ilk gün yara oldu ama baya bi yara oldu doktorum lansınoh kremi verdi emilebiliyor bu krem tam geçirmedi ama yaranın kötüleşmesini engelledi daha sonra evicap diye bir e vitamini kapsülü var iğne ile delip damla damla göğüs ucuna sürüyorsun baya bir iyi geliyor ve iyileştiriyor tabi emzirmeden önce silmen gerekiyor

iyi geceler kızlar uzun zamandır yazamadım okuyup geçiyorum sadece hiç fırsatım olmuyor ancak oğluşla evle misafirlerle ilgileniyorum zaten akşam oluyor pestilim çıkıyor ve uyuyorum kaç gündür sürekli misafirim geliyor banada misafir gelmez gelmez geldidemi hep üst üste gelir kafamçokkarıştı 3 gündür falanda hiç dışarıya çıkmadım ev üzerime üzerime geliyor resmen gezmeye alışmakta çok kötüymüş kaydirigubbakcemile3neyse kızlar ben gideyim uyuyayım gözlerimden resmen uyku akıyor hadi görüşürüz öpüyorum hepiniziiopuyorumnanaktan

günaydın canlarım dün çok ama çok ağladım günüm çok kötü geçti önce süt iznim olay oldu sonrada finansdaki müdür bozuntusu bana patronun wcsini kontrol et çaycıya destek ol dedi valla dün bırakıp gelmemek için çok zor tuttum kendimi eşimle uzun uzun konuştuk kızlar o kadar üzüldüğümü ağladığımı görünce bana işi bırak dedi ki bu şartlarda nerde olsa hatta daha iyi bir iş bulursun dedi
genel müdürde aradı akşam onunlada biraz atıştık sinirli olduğum için bugün genel müdürle konuşacağım yasal haklarımı verirlerse ayrılmak istediğimi söyleyeceğim inanın kızlar dördüncü yılım ama hiç bir zaman ısınamadım hep saati iyi falan dedim sabrettim ama yeter artık istemiyorum burada çalışmayı

çok geçmiş olsun nurtencim . allah iyiliğini versin kuzumun :Saruboceq:

http://lb2f.lilypie.com/6A9Gp3.png

ceren yukarıdaki berke mirzanın

tutkunum senin tickerida yaptım ama yaşını doldurması lazım büyük gösteriyo olmadı ben yaparım san sözzz çok öptm

canım benim yukarıdakini tıkladığımda defne ninki çıkıyor bilmiyorumkismile

selam canım a.s.

iyiki doğmuş canım nice mutlu senelere....güle güle takın kolyenizi..kaydirigubbakcemile2

ay canım ya görüyormusun o kadar da hazırlanmışın insan doğum gününe çağırdığı kişilere öylemi davranır ayıp etmişler canım benim neyse..klava:

selam canım a.s.

ay canım benim ya dün yazmıştın canım sıkkın diye nasıl bir işyeriymiş orası ne varmışki süt izninde kullanmamamı diyorlar iznini vermiyorlarmı birde patronun wc sini kontrol et ne demek canım ya?
dengesiz insanlar üzme kendini eşinin dediği gibi çıkarsın sende böyle hergün stres nereye kadar üzme sen kendini canım benim :teselli: :teselli: :teselli:

sağol cerencim dün kızlara bile bakamadım ağlamaktan öyle dolmuşum ki bugüne kadar kimseyi kırmadım iş yerinde bir problemim olmadı hep olumlu yaklaştım ama bunlar değer bilmiyor sessiz kaldıkça üzerime geliyorlar

herkese günaydın kızlarrrrrr hayırlı cumalar a.s.
oh be yarın bu saatlerde inşallah evde olcammmmmmmmm çok seviniyorum cuma olunca zemuszemus

asıl önemlisi ne biliyor musun cerencim ben cilveli değilim kimseye yalakalık yapmıyorum diğerleri öyle bende asla öyle olmam zaten

Son düzenleme:

canım benim sonuçta başka bir işte bulursun hayırlısı olsun böyle ağlamakla gün geçmez
bencede konuş bu şartlarda çalışamayacağını söyle . tazminatını alabilecenmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…