2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Tesekkur ederım canım.Serosa bıttım haberın olsun.Masallah dırdır kızıma.

Tesekkur ederım canım.Bende ıyıkı tanımısım senı.İşte bak bır sekılde mutlu olmanın yolunu buluyosun ınan bu cok guzel bırsey.O ıkı afacanda buyuyunce hep huzur versınler bu fedekar anneye ınsallah.Hedıyenınde gule gule kullan.Aferın esıne cok ınce dusunmus.

Senınde anneler gunun kutlu olsun canım.Kolay gelsın hazırlıklar yapılıyormus.

Canım ya yınemı tutmadı sac rengı en ıyısını yapmıssın cevır eskı rengıne rahat et.Kuzumda ıyılesır bır an once uzulme.Esın de aramıstır umarım.

Gezgın Hulya.Senınde anneler gunun kutlu olsun.

oglusum ve bende tum annelerın annelerın gununu kutluyoruz.........

Saol canım bızde kocaman opuyoruz.

ıyi Akşamlar Kızlar....

Cok yoğun bır haftasonu daha bıtmek uzere.Az once eve gırdık.Hemen Borayı yıkayıp uyuttum.Sabah anneme kahvaltıya gıttık abımlerle.Öğleden sonra hep bırlıkte alısverış merkezıne gıttık.Boranın hedıyelerını bırlıkte secelım dedıler ıyıde oldu.Cok guzel cıcıler aldı hepsı.ıhtıyacı olan seylerı aldırmıs oldum bende.Sonra dısarı yemeğe cıktık.Ve eve donuş.Eşimdende cok guzel bır cıcek ve parfum aldım.

Ayy heyecan sardı ıyıce malum salı doğumgunuz yarına cok ısım var kısmetse bıtırıcem hepsını.

Bırde baska bır telasım var kızlar.Netlesmeden paylasmıyayım dedım ama dayanamadım.Kafamı cok mesgul edıyor bu ara.Sanırım bı organızasyon sırketı acıyorum.ıstanbulda caddede bır fırma var.Alpın arkadası kendısı.Bursaya bayılığını almayı dusunuyoruz.Nasıl yaparım bılmıyorum ama cok heves ettım.Umarım alnımın akıyla basarabılırım.Bırseyler netlessın yazıcam sızlere.

herkese hayırlı akşamlar çok şükür evimdeyimm:)
perşembe günü annemde kaldım cuma eve geç geldim cumartesi bir arkadaşımın kızının doğumgünüydü oraya gittim kutladık akşam orada kaldım Ahsen cadısı dövdü sürekli çocuğumu cadı oldu iyice yaaa
bugün sabahta kahvaltıdan sonra arkadaşımla oliviuma gittik eksik olan hediyelerimizi aldık
ordan eve doğru geldik ama önce başka bir arkadaşın çocuğunun doğumgününe gittik
söylemesi ayıptır pasta yemekten içim dışıma çıktı:)))

sonra eşim beni annemlere bıraktı anneciğimin gününü ktladım teyzeleriminde tabi:))

az önce eve geldik Ahseni yatırdım size baktım geçmişi okuyamıycam sanırım sadece son yazılanlardan anladığım kadarıyla defnem hastaymış nurtencim eçmiş olsun canım dikkat et bebeğime

gülşahcım ev mi aldınız hayırlı olsun canımma.s.

gülhancım organızasyon işi bence çok eğlenceli bir iş gibi görünüyor inşallah altından kalkarsın canım ama ben başarabileceğine inanıyorum hadi hayırlısı a.s.

HEPıNıZıN ANNELER GÜNÜNÜ KUTLUYORUM CANIMSINIZa.s.

hadi ben kaçar yarın okul var görüşürüzzza.s.

günaydınlar 6 dan beri ayaktayız allahtan aksam 10.45 de yattım...allahım sanırım köpek dişleri gelecek bu çocukların yada başka diş ağızlarının içi alev alev resmen nefslerinden hissediyorum
ve huyusuzlar işin kötü yanı buda tabi...çok erken kalktık süt içtiler oynuyolar sekizi geçerken yumrutaları koyacağım....önce kendim ederim sonra onları ancak çok acıkırlar.....

dün kayınvalideme gittik sabah kahvaltısına gittiğimizde çay bile demlenmemişti...
bizde koştura koştura gittik evim talandı
gece aliş mama içerken kusmuştu nevresime onları değiştimiş banyoya fırlatmıştım pisleri
neyse çayı demledim....hamur kızarttı kaynanam oğluşlarına...
oturuduk yedik...hiç bulaşık işine girmedim çamaşır suyu ile yıkayacağım dedi...çocuklarla uğraştım
içime kasvet bastı....dedim eşime ben arkadaşıma gidiyorum.... kayınvalidemin 2 sokak aşağısında benim lise arkadaşım oturuyor...onun bir sokak üzerindede ise o arkadaşımın üniversite arkadaşı oturuyor...malum çocuklar olmadan önce çok takılırdık..o arkadş tek yaşıyor....onda toplanır eşler annesine gider parti yapardık.....kapısından geçerken bi arayım dedim annesi rizede olduğundan evdedir dedim...kızcağız illa gel dedi..gittim 5 dk.sohbet ettim o arkadaşım ben hamiş kalmadan önce rüyasında görmüştü iki erkek bebeğin olacak demişti bana....neyse sonra kendi arkadaşıma gittim...aytunç çok kalma dedi....bi ara aradım uyuyolar dedi...bende oturdum rahat rahat....sohbet ettik....özlemişim eskisi gibi muhabbeti...sonra kayınvalideme gittim çocukları aldım....parka gidelim dedik...gittik tam konuşmadığım eltimler geldi....en sinir olduğum durum biz tam kayınvalidemin komşusu ile sohbet ederken arkamı bi döndüm eşimin abisi çocuklarını almış gelmiş...

çok kırgınım çokk sinirliyim hiç kimsenin bana ne yaparsa yapsın (büyük bir kötülük yada nankörlük değilse)takmam ...ama eşimin abisin çok kızgınım gebeliğimde saçma sapan şeylerle huzurumu morelimi bozdular...iki erkek doğuruyorum diye eltim kıskançlığından sağlıklıolsun hayırlı olsun demdi
hastanede yattım birkere ziyaret edilmedim...doğum yaptım eller bile ziyerete gelirken
eltim tlf açtı gelmeyeceğiz diye...sonra geldiler salak salak konuşup ayy hadi geçmiş olsun dediler biz gezmeye gidiyoruz dediler....neysee en son 23 günlükken ali ile ömer ziyerete geldiler...ve eltim sürekli elini ömerin ağızna sokup bu çocuk aç diyip durdu.üstelik ellerini yıkamadı ve pramatüre bebekken
bende neden ,ikidebir elini ağızına sokuyorsun dedin ellerim temiz diye savunma yaptı
bende tırnağında oje var ve kimyasal dedim....şuan çok küçükler ve mikroba açıklar dedim...
ogün bugün benimle konuşulmuyor ve abisi ilk işi eve gidip ertesi gün beni faceden sildi..
ben akrabalarımal faceden görüşmüyorum bu bir gerçek ama o kadar gücüme gittiki
ne kadar saçma bişeydir..hem suçlular hem güçlü....eşime söyledim...o herzamanki gibi haklı çıkarmaya çalıştı...ama büyük amca olarak birkere daha asla çocuklarımı görmedi
ve eşimin abilerinden başka kimsesi yok....ben hep susutum bayramlarda annesinde denk gelmeyelim diye....hep gece geldiler ...tam 1 senedir görüşmüyoruz...ve dün parka gelip çocuklarla oynuyor...eşimde ısrarla abile nasılsın de dedi...ve ben arkamı döndüm banka oturdum onun oğluna napıyorsun dedim çocuk suratıma bakıyor kim bu der gibi....allahtan kayınvalidemin komşusu geldide
onla oturdum abiside kalktı gitti...eşimde neden abime slm vermedin çocuklarını neden sevmedin dedi..
bende o senin abin benim değil. hatta ben öyle birini tanımıyorum dedi...ve çocuklarına gelince birini sevmeye kalktım çocuk yanıma dahi gelmedi dedim..zaten abinde bizim çocukların daha ne kadarlık olduğunu bile bilmiyor dedim...kendi egoıları kopklesleri yüzünden öz yiğenleri tanımıyor dedim..bende tanımıyorum dedim...

kızlar bana akıl verin lütfen ....ben isterdimki benle konuşmasalarda çocuklarımı gelsin sevsin görsün
evime gelince ben onu kovacakmıydım hayır...yada kayınvalidemde görsün...sonuçta amcası
ama eşimin abisi ne eşimi aradı bu süreçte birkere nede çocukları gördü...
ben içten içe artık hiç istemiyorum...evliliğimiz boyunca eltim hep sebesiz küserdi sadece bana diğer diğer eltimede bizde aldırış etmez onlar konuşunca bişey yok gibi görüşürdük..yine aynısı olur yine önemsemezdim...ama söz konusu çocuklarım olunca dayanamıyorum kabul edemiyorum...
ve konuşmak istemiyorum...sizce ne yapmalıyım?

offf sabah sabah dert duvarı gibianlattım...

nurten cnm defne düzelmemiş hala....sen artık cuma pazarına gitme bu kızla cnm yaaa
kutluya gelince hayatım ..sizden ayrı olması da bi etkendir eminim telafi eder...

gülhan cnmmm harika bir iş yaaaaaaaa off yakında olsammm bende yanına gelirdim
organizasyon konusunda kendi çapımda iyiyimdir. valla detaycılığımdan olsa gerek
ama çalışırken ben yapardım şirkette doğumgünü kutlamalarını
biri evlenecekse onun hediye yemek işlerini...inş..hayırlısı olur ve senin adına çok sevindim
çalışmak çok iyi gelcek ama yorgunluk için bişey diyemeyeceğim...

oyyy saati 7.25 yaptım 1 saattir yazıyorummm

Kımsecıkler yok ben kuzuları uyuttum sesızce yumurtaları ocaĞa atayım
sonra ÇamaŞır asayım kuruyanları toplayım taze fasulye pıŞıreceĞım
onu ayıklayım gelÜrsÜnÜz o zaman kadar sanırm hahhaa

günaydin kizlar a.s.

bizde sabahciyiz bugun..bikaç haftadir serros 8 gibi kalkiyordu bende alişmişim valla :) bugun 6da kalkti..dün aksam erken uyudu ondan oldu sanirim :)

anneler günümüz cok süper gecti eşim bi süprizler hazirlamiş anlatamam DDDD hediyeler notlar cicekler pastalar p ayyy :)))))) şaka tabi adam sabahleyin dersinin iptal oldugunu ögrenince hadi kahvaltiya gidelim bari dedi..o arada anneler günü oldugunu keşfedip bu kahvaltiyi anneler gününe ithaf etti cok inceli düşünceli cok kahvaltidan dönerkende kendine güneş gözlüğü begendi..neyseki almaktan vazgecti banada "istedigini al işte anneler günü hediyesi olarak" dedi ince düşünceli kocam Allahim yaaa..insan bi not yazar kizinin dilinden..bi ayar cekme vakti geldi sanirim..odunlugu had safhaya yaklasti..bende bişi bulamadim zaten..kizima ciciler aldim..

sonrada eve geldik..serrosu yedir oyna felan derken patladim sıkıntıdan..eşim film izliyordu..sıkıcı oldugunu düşündüm ama yapcak bişeyim olmadigi için bende izliyeyim dedim..ama süper bi filmmiş..shuttle island..zindan adasi..izlemeyenlere şiddetle tavsiye ederim..cok güzeldi :)

günün geri kalaninda da muslugumuzu degistirdik ay yani cok romantik duygulu süprizlerle dolu bigün gecirdim işte

birsencim bence tavrina devam et..sinir oluyorum zaten artik insanlara..valla sallama bile..hiç moralinide bozma..milleti iyi alişmiş..onlar sacma sapan seyler yapsin biz yutalim,hiç bişey olmamiş gibi davranalim..oh ne ala memleket..sen merhaba de gec git..cokta tavir yapma ki kendilerini bişey sanmasinlar..en güzeli hiç umursamaz olmak,siradan biri gibi davranmak..

gülhancim canim bayildim fikrine..eminim altindan kalkarsin sen evelAllah cokta zevkli bi iş..bende bekarken takmiştim bu işe :))) epey bi fizibilite yapmiştim..sonra niye vazgectigimi hatirlamiyorum..ama güzel bi iş gercekten..insanlar artik her türlü partide bu kişilere basvuruyor bursali hatunlarda epey merakli bu işlere bildigim kadariyla :) hadi inşaAllah olur da basarilida olursun tatlim :)

nurtenim kuzummm gene mi saclarini begenmedinnn :) eşinede takilma ya..arada bir bunlara ayar cekmek gerekiyor :) gelince alirsin hincini..hic arama bence..birak o seni arasin..tamam işte tamam evinden uzak ama bu seni üzmesi için bahane degil..

esencim sende maşaAllah dogumgününden dogumgününe kosturmussun :)) yogun gecmiş :) afiyet olsun :) ohh hatun zayif tabi yesin pastalari

hülyacim,aysuncum,handecim sizinde anneler gününüz kutlu olsun :)

bugun annemle babam gelecek..babam serrosu 10gündür görmedi :) cok özlemiş..kalicaklar bu gece..aksamda kaynimla kayinvalidem gelecek..kayinvalidemde 10gündür görmedi serrosu,karamürseldeydi..kalkip bi temizlik yapmam lazim..ev talan bi halde..püff bak canim sıkıldı şimdi temizlik iş güç deyince :))) hadi bana yollar göründü :) öptüm hepiniziiiiiiii :)

günaydın kızlarr
biz kızımla kalktık emzirdim şimdi evi talan ediyor Ahsenciğime kahvaltısını yaptırıp arkadaşa kahvaltıya gidicez oradan da okula tabi

tubacım süper romantik bir gün canım eşini kutluyorum DDen azından kendine hediye beğen demiş haha benim eşim ''böyle günlerden hoşlanmıyorum bana yalakalık gibi geliyor anneciğiiimmm anneler gününnn kutlu olsunnn''dedi dalga geçerek ben artık onun odun olduğunu kabul ettimDD

birsencim bende sadece selam ver geç derim aşırı tepki de verme kendilerini bişe sanmasınlar ama tavrını da koy hadlerini bilsinler

ay hadi ben kaçayım kızın yumurtasını yapayım sonrada gideyim byyy

günaydın herkese anneler gününüz kutlu olsun canım dostlarım:)
herkese iyi haftalar diliyorum
bana gelince cuma günü sabah normal saatimde işe geldim ik ve finans müdürlerine surat yaptım hiç konuşmadım tam çıkış saatindede kızlar iyi tatiller dedi bana bende ne tatili benim süt iznim kalktı dedim ikcı duydu hiçbirini kullanmayacağım dedim tam çıkıyordum ki ikcı bana tamam cumartesi öğleden sonraları kullan iznini dedi
cumartesi 13:00 gibi çıktım işten tülaylar annemlere geldi çok güzel vakit geçirdik birlikte
esencim bitanem özel mesaj alanın dolu

kızlar yağmur bana kendi elleriyle kolye ve bilezik yapmış okulda birde resim yapıp çerçeveletmiş görseniz kendince çok güzel bir hediye paketi yapmış bana uzattı anneme layık değil dedi nasıl ağlamışım kızım büyümüşte bana kendi elleriyle hediye hazırlamış hemen çerçeveyi odaya astım kolye ve bilekliğide taktım ::)
bu arada anneler günü mesajı gönderen bacılarıma çok teşekkür ediyorum:)))))))))))

merhaba arkadaşlar.
uzun zamandır giremiyorum foruma. umarım sizler ve kuzularınız iyisinizdir.
ben çok yoğun günler geçirdim. nisan ayı boyunca hep yatılı misafirlerim vardı. birileri gitti diğerleri geldi.
artık yemek yapmaktan ve nevresim yıkayıp ütülemekten gına geldi.
neyseki 1 mayısta ankara'ya annemlere geldik. kızımın doğum günü 5 mayıstı.
daha biz gelmeden canım abim ve yengem bütün organizasyonu yapmıştı.
bir cafeyi kapatmışlardı, pasta siparişleri, çocukları eğlendirmek için palyaço ayarlamışlardı.
ben sadece elbisesini beğendim onu da onlar aldı. çalışanlarda gelsin diye 5 mayıs akşamı yaptık.
herşey çok güzeldi çok eğlendik.
gurbetteyiz diye diş buğdayı bile yapamamıştık kuzuma. doğum günüyle hepsini telafi ettik.
bari doğum günü içimde ukte kalmayacak.
bu arada ceylin hala yürümüyor. tutunarak veya ilk arabamı sürerek istediği yere gidiyor. doktor fazla kilolu olduğu için serbest yürümesi biraz gecikebilir dedi.
çok geveze bir kız oldu. söylediğimiz kelimeleri tekrarlıyor. bazı hayvan seslerini taklit ediyor.
bana hala ayşe diyor. anne deyince tekrarlıyor ama seslenince ayşee diyor zilli.
bizden böyle kızlar.
ha bir de geçmiş anneler gününüz kutlu olsun. sağlıklı, huzurlu daha nice anneler günü görürüz inşallah.

oyyy bende çamaşırlarımı astımm.....diğerlerini topladım aliş kalmış onla oynadım
çay demledim yumurtaları pişmiş kahvaltı hazırlamadım...ömüş uyuyordu...taze fasulyeyi ayıkladım...
çocuklara kahvaltı hazırladım...ömerim baya yedi..aliş 4 tatlı kaşığı yedi yaa
uyuz ediyor beni zorladım katıldı vermedim bendee...ömer yedi bitirdi...bugün bi hassas alişim
ömerden dayak yedi...düşünün

şimdi çayımı içiyorum........

tubişimm bayılıyorumm şu kocanı anlatma sitiliinee yanii
annen baban geliyormuşşş benim babam bana gelmez pek...6 kat diye gelmio
annem ben geleceğim dayanam kuzuları görmeden dedi...

hem sana dün yazmadımmı serroş dedesinden bahsediyor diyee bak kızımm nasıl bilmiş
pehhhh anlamıyorsun kuzumuu

banucuğum yaa nasıll güzel bi duygu cnm yaa büyümüş kuzun neler yapmış
rabbim bizede göstersin o günleri.....

esen kızzzzzzz kocanaa tesüfff ederimm yaniii

simalciğim nasılsın cnm

cnm benim hoşgeldin ....seninde anneler günün kutlu olsun cnm
yeni yaşınızda kutlu olsun....

bu kızlar hızlı çıktııı hülyanınkii hülyacığım diyorr
seninkide ayşemi diyorr...

benim veletuslarda işlerine gelince anne diyor

ömer birkere bana dönüp anne del dedii ben şaşkınlıktan afalladım...

alide ise hiçbişey yok baba baba baba başkada bildiğii dede anne ağlarken diyor

maşallahh kızlara

benim ömerimde yürümüyor cnm ...merak etmee cnmm

ayyyy kızlarr dün alişe dudaklarımı uzattım öp anneyi dedimm

o ne yaptı dersiniz boynuma sarıldı illkez bu kadar bilinçli gördüm yaa nasıll sevindimm
nasıl mutlu oldumm allahımm çok şükürr sanaa

sağol birsen'cim. valla kızların daha erken konuştuğu doğru demek ki.
ne güzel anne gel demiş ömer. bir kere bile olsa kısa bir cümle kurmuş maşallah.
aslında yürümemesini çok takmıyorum canım. peşinde dolaşmak daha yorucu olacak.
ne kadar geç o kadar iyi.

ne güzel maşallah alişime. allah isteyen herkese yaşatsın. annelik gerçekten çok güzel bir duygu.

merhaba kızlarrrra.s.
anladıgım kadarıyla bu anneler gununde bı cogumuzun kocası odunlugu elden bırakmamıss benımkıde aynıydı cunku:roflol:ınsan beklıyo ılk anneler gunum sonucta ama dogum gunumu bıle unutmuşş bı adamdan cok sey beklıyorum galıbaa bu sene cok garıp hıc unutmazdı böle gunlerı ama bahanesı yogunluk tabııı neyse takmıyorum ben hıccc

en azından tugbacım gonlunu almıs senın kı sec begen dıyee:roflol:nurten sende takma canım yaa napalım böyleler ıstee
bırsen bayıldım resmınızee yazının altında cıkanaa

buaradaa annem geldı dun nasıl ıyı gedlgını anlatamam bana ılk anneler gunu hedıyesı olarak altın ysuuk almıslar kardeşlerımle bırlıktee hala anlatırken gozlerım doluyooo cok şükür rabbıme boyle aılem oldugu ıcın duruyada bısıklettt dogum gunu hedıyesııı bı gorsenız duru cıldırdı ustunden ınmıyooo

buarada mujdemı vereyım bızım artık evımız varrrrr c:sm_coolk sukurkııı tapusu ıvızırı zıvırı herseyı bızım ustumuzee bırazda borcumuz var ama allah can saglıgı versınnn ümranıyeye tasınıyorum kızlar bu ay sonu

bıraz iş yapayım gelırım yınee

bigudii cnm çok sevindimmm kendim almış kadar çok sevindimmm:sm_cool::sm_cool::dance::teytey:

güle güle oturun rabbim ağız tadi sağlık huzur içinde oturmayı nasip etsin
sağlık versin çalışın ödeyin borcunuzu
valla cnm borçsuz hiçbişey olmuyor
bizde evimizi satarsak en az 40 milyar kredi çekeceğiz

en azından sende çalışıyorsun ödersniz bizde oda yok.........kocama bu yük çok olur diyorum...ama ben çalışamam annem hayatta bakmaz kuzulara bakarsada çok sorun olur..bende evde sıkacağım rahat geçinmek için...

çok mutlu oldum....kocalarada bişe demiyorum çünki benimkide bu ara böyle oldu
beklemiyırum ya artık ondan sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…