:)))))) benim eşimde surat cekecegime erkenden yatarim diyor genelde :))))))))) güzel keyifler canim yarin için :) sacini basinida güle güle kullan :)
serrosun videosunu koydum :) iyi hatirlattin valla :) babam bu gece geliyor..gelince izler adam :)))
bu arada filize yazdiginada cok güldüm he :) bukadarmi olur yaoglak burcu işte diyorum sadece
canim seninde anneler günün kutlu olsun :) bizde borayla seni kocaman öpüyoruz mükemmel anne seniiiii a.s.
Tesekkur ederım canım.Bende ıyıkı tanımısım senı.İşte bak bır sekılde mutlu olmanın yolunu buluyosun ınan bu cok guzel bırsey.O ıkı afacanda buyuyunce hep huzur versınler bu fedekar anneye ınsallah.Hedıyenınde gule gule kullan.Aferın esıne cok ınce dusunmus.bende sana hayranım cnm yaa sevgi dolu olan yüreğine dostluğuna hayranım iyiki tanımışım seni cnm:))
valla gülhancığım annenin yakınında olman çok iyi inş.bende öyle yapacağıminş.hayırlısı ile evimiz satılınca...
enerjime gelince dışarı çıkma ihtimalim olmayınca evim hijjenik olsun diyorum
çünki çamaşırsuyu kokusu bana bahar esintisi gibi geliyor...
çocuklarda hep yerlerde tabi...bide enerjimi nasıl atacağım temizlik yaparak...
kısacasııı evde hayatı eylenceli kılmaya mutlu olmaya çalışıyorum
mutluluk bana gelmiyorsa ben mutluluğa gitmeliyim yoksa yoğun iş hayatından sonra
bunalıma girerdim.....
bide diyetisyene gitmem özgüvenimi tazeledi...her nekadar sarkan bir göbeğim olsada
küçülmeye başladı ...diyetisyenim bile salında göbeğiniz olmasa çok iyisiniz dedi..
ama şu halinizle bile iki çocuk annesi olarak iyisiniz...hızla göbüşü eriteceğiz dedi...
geçen misafilerimde birsen çok iyisin zayıflamışsın dedikce mutluk tavan yaptı
bizdede küsünce ben surat yaparım aytunç bey yaklaşırr...çokda suratlık bi durum olmuyor ...zaten suratlarımızı zor görüyoruz....
bu arada anneler günü hediyemi aldım
yatak odasına girdim bir paket vardı içinde üzerinde
ANNELER GÜNÜN KUTLU OLSUN BİZİM BİRİCİK ANNECİĞİMİZ
ALİ .ÖMER YAZIYORDU....
heehee güzel bir çanta gelmişşş .çokkk mutlu oldum beklemiyordum çünki
maddi sebeplerden ötürü
bütün arkadaşlarımın annler güününü kutlarım opuyorumnanaktan
ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN CANIM ARKADAŞLARIM
biz bugun kızımla evde yanlızız babamız çiçekci oldugu için dün gecede gec geldi bugunde sabahtan gitti gec gelir bizde yarın kutlucakmısız anneler gününü öle dedi her özel günde oldugu gibi
arabamda yok dışarı cıkalım neyse bende kızımın dogum günü için organizasyona devam ederim artık
sizleri cok öpüyorum iyi pazarlar
iyi pazarlar ve anneler gününüzü kutlarım canlarım a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
defnenin ishalı geçmedi lapasından tut muhallebiye kadar herşeyi veriyoruz am dvm ediyor öyle beline kadar falan çıkmıyor ama günde 5 kere azda olsa sulu kaka yapıyo.. birazdaha iyi ateşlenmiyor antibiyotiğe dvm ama geceleri çok sık uyanıyor yerini acayip yadırgıyor beraber yatıyoruz ve kanepede çok küçük hiç uyku yok anlayacagınızdün gece okadar agladıkı annem onu kucakta oda oda gezdirip lamba düğmelerine basa basa susturdu..
bugunde kubiyi aradım sürekli meşgule veriyor zaten gittginden buyana adam gibi iki satır konuşamadık sonra aradıgında ne var söyle diyerek açtı çok işi varmış sürekli arıyormuşum halbuki günde 1 defa ögle saatleri arıyorum okadar.. canımı sıktı işte anneler günümü falan kutlar dedim ama nerdee herzamanki gibi odunn zaten bende ondan niye bekliyosam iştehersene aynı muhabbet hiç lafını açmayacam özel günlerin diyoruım ama olmuyor illa bi çift söz bekliyorum oda herzmanki gibi umursamıyor ve normal davranmaya dvm ediyor.. kaynım beni teyzesine götürecekti onu arattım zorla, çocuga zeytinburnunda nurten demiş oda z.burnuna gelmiş sonradan kaynım beni arıyo senin bukocan saf ya diyo 2saat ona evi tarif etmiş sonradanda nurten orda degilki çapada demiş. kaynımada dedim ben akşam üzeri gdicektim işlerim var sonra gitsek olmazmı dedim olur dedi ama neyse artık sonra giderim dedim banane gitmeyecem o umursamıyorsa bende onun tarafını umursamam ararım yeter. hediyesinide sonra veririm artık..
neyse çenem düştü defne uyansın tekrar kuaföre gidicem offf ben bu saçlarıda begenmedim çingene rengine döndü dün aradım gel eski haline dönelim dedi bende öyle yapcam yada eger istedigim gibi yaparsa 10paket falan balyaj attırırım benden böyle..
çok öpüyorum sizleri..
BÜTÜN GÜZEL ANNELERİN GÜNÜ KUTLU OLSUN.....
cok fena yorgunum yeni eve girdik kaç gündür evde doğru düzgün oturmadık yaa ...yarın evde keyif yapıcaz inş...tabi gazel de yine fena alıştı gezmeye umarım evde zaptedebilirim bütün gün..
hepinizi öptükk iyi akşmalar şimdilik...
oglusum ve bende tum annelerın annelerın gununu kutluyoruz.........
merhaba arkadaşlar.
uzun zamandır giremiyorum foruma. umarım sizler ve kuzularınız iyisinizdir.
ben çok yoğun günler geçirdim. nisan ayı boyunca hep yatılı misafirlerim vardı. birileri gitti diğerleri geldi.
artık yemek yapmaktan ve nevresim yıkayıp ütülemekten gına geldi.
neyseki 1 mayısta ankara'ya annemlere geldik. kızımın doğum günü 5 mayıstı.
daha biz gelmeden canım abim ve yengem bütün organizasyonu yapmıştı.
bir cafeyi kapatmışlardı, pasta siparişleri, çocukları eğlendirmek için palyaço ayarlamışlardı.
ben sadece elbisesini beğendim onu da onlar aldı. çalışanlarda gelsin diye 5 mayıs akşamı yaptık.
herşey çok güzeldi çok eğlendik.
gurbetteyiz diye diş buğdayı bile yapamamıştık kuzuma. doğum günüyle hepsini telafi ettik.
bari doğum günü içimde ukte kalmayacak.
bu arada ceylin hala yürümüyor. tutunarak veya ilk arabamı sürerek istediği yere gidiyor. doktor fazla kilolu olduğu için serbest yürümesi biraz gecikebilir dedi.
çok geveze bir kız oldu. söylediğimiz kelimeleri tekrarlıyor. bazı hayvan seslerini taklit ediyor.
bana hala ayşe diyor. anne deyince tekrarlıyor ama seslenince ayşee diyor zilli.
bizden böyle kızlar.
ha bir de geçmiş anneler gününüz kutlu olsun. sağlıklı, huzurlu daha nice anneler günü görürüz inşallah.
cnm benim hoşgeldin ....seninde anneler günün kutlu olsun cnm
yeni yaşınızda kutlu olsun....
bu kızlar hızlı çıktııı hülyanınkii hülyacığım diyorr
seninkide ayşemi diyorr...
benim veletuslarda işlerine gelince anne diyor
ömer birkere bana dönüp anne del dedii ben şaşkınlıktan afalladım...
alide ise hiçbişey yok baba baba baba başkada bildiğii dede anne ağlarken diyor
maşallahh kızlara
benim ömerimde yürümüyor cnm ...merak etmee cnmm
ayyyy kızlarr dün alişe dudaklarımı uzattım öp anneyi dedimm
o ne yaptı dersiniz boynuma sarıldı illkez bu kadar bilinçli gördüm yaa nasıll sevindimm
nasıl mutlu oldumm allahımm çok şükürr sanaa
merhaba kızlarrrra.s.
anladıgım kadarıyla bu anneler gununde bı cogumuzun kocası odunlugu elden bırakmamıss benımkıde aynıydı cunku:roflol:ınsan beklıyo ılk anneler gunum sonucta ama dogum gunumu bıle unutmuşş bı adamdan cok sey beklıyorum galıbaa bu sene cok garıp hıc unutmazdı böle gunlerı ama bahanesı yogunluk tabııı neyse takmıyorum ben hıccc
en azından tugbacım gonlunu almıs senın kı sec begen dıyee:roflol:nurten sende takma canım yaa napalım böyleler ıstee
bırsen bayıldım resmınızee yazının altında cıkanaa
buaradaa annem geldı dun nasıl ıyı gedlgını anlatamam bana ılk anneler gunu hedıyesı olarak altın ysuuk almıslar kardeşlerımle bırlıktee hala anlatırken gozlerım doluyooo cok şükür rabbıme boyle aılem oldugu ıcın duruyada bısıklettt dogum gunu hedıyesııı bı gorsenız duru cıldırdı ustunden ınmıyooo
buarada mujdemı vereyım bızım artık evımız varrrrr c:sm_coolk sukurkııı tapusu ıvızırı zıvırı herseyı bızım ustumuzee bırazda borcumuz var ama allah can saglıgı versınnn ümranıyeye tasınıyorum kızlar bu ay sonu
bıraz iş yapayım gelırım yınee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?