2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

selam hanımlar...

BANUM cnm umarım iş yerindeki olaylar istediğin gibi dvm eder..
yağmurunda hediyesi cok güzelmiş aferin benim akıllı kızıma maşAllah...

ESEN cim senin cadı yapacagını yapmış yine he cok zilli olcak bu kız cokk kaydirigubbakcemile3 sende iyi gezmişsin ohh

TUBİŞ bacım senin canın sıkıldıkça adamdan yeni ataklar bekliyorsun yaw kaydirigubbakcemile3 adam sana açmış işte kesenin ağzını istediğini al diye herzamanda incelik beklenmezki canımmm kaydirigubbakcemile3
serroşum da yeni cicilerini güle güle kullansınnn çenesi düşük cadııı kaydirigubbakcemile3

BİRSEN cim canım aman bırak ya hiç dert etme valla gelmeyen gelmesin sen gördüğün yerde selam ver yeter..bi defa soğuduysan her geldiklerinde batar sana sana bırak uzak olsun tatlı olsun Şeniz

GÜLHAN boraya hediyeler alınmış gezmelere gidilmiş büyük gün yarın demekki güle güle kullansın yakışıklım...
sende iş ataklarındasın bakıyorum sen açılışı yap ben yanndayım bacım hemen evi taşıyıp yanına yerleşiyorum toplama kampına :jeyyar:
şaka bi yanada hakkında hayırlısı olsun cnm ben başarıcagına inanıyorum hem senin içinde değişiklik olur sevindim valla senin adına Şeniz

PINAR cım defnem düşmüş cok geçmiş olsun kuzuma ama malesef bu düşmeler artık kaçınılmaz oldu tam anlamıyla yürümeye başlayınca dahada dikkatsiz oluyorlar...inş birdaha yaşanmaz bu düşme olayları canm Şeniz

NURTEN defnem nasıl oldu bende hala kan testlerini vs yaptırmadım ya bak şimdi sen kansızlıktan diyince kafama takıldı bu hafta içi hallediyim bari bende ...Allah şifasını versin kuzumun Şeniz

tulay, ceren ,aynur ,filiz,esra ,sibel ,ismi aklıma gelmiyen diğer arkadaşlar sizlerde iyisiniz inşAllahh a.s.a.s.

Gülşah cım cnm çok sveindim senin adına Allah güzel gunlerde oturmayı nasip etsin darısı olmayanların başına inşAllahh...

kızlar merhaba nasılsınız? birsen canım hayırlısıyla eviniz satılır inş.
tubişim biz zaten 5 mayısta kızkardeşim küçük bir pasta almış kutladık. bu partide arkadaşlarım için geç oldu ama çok sevdiğim 2 arkadaşım 8 mayısta yoktu mecbur 15 mayıs oldu rekorluk bişey yok yani anlıcan.maksat gönüller kırılmasın.
gülşah canım allah gle güle oturmak nasip etsin.borç ödenir canım.
hülya banu merhaba canlarım..
banucum cts herşey çok güzeldi ellerinize sağlık.yağmurum maşallah çok akıllı.bu arada hediyeler için tekrar teş.ederim sana.

ayyyyy kızlar yazıp yazıp kaçıyorsunuz yaww
benim alişim meyve yedi uyuduu...o rahat uyusun diye evi süpürmeyeceğimm

yemeğim pişiyor..bende dantel yapayım barimm

canım cok saol darısı olmayanların basınaa
düşünme öle yuk oluyorum eşime dıye sende ıkı tane bız bıtaneyle zorlanıyorus nasıl bırakıcaksın kolaymııı mevlam verır bereketınııı cocukların bıraz daha buyusunler ıstersen ozaman krese gonderıp bakarsın calısmaya

hee bu arada teşekkür ederim resim için güzel sözün için gülşahcığım

iltifat degıl tatlım gerceklerryerimseniben

Gülşah cım cnm çok sveindim senin adına Allah güzel gunlerde oturmayı nasip etsin darısı olmayanların başına inşAllahh...

canım saolasın darısı tez zamanda basınaa

saolasın tulaycımmma.s.

tülaycım herzaman bekliyorum beğenmene sevindim tatlım:))

sabahtan bir sürü alıntı yaptım cevap yazacaktım ki bilgisayarda başka işim çıktı sözleşme yapmak zorunda kaldım

birsencim hülyacım büyüdükçe çocukla anne arasında iletişim daha yoğunlaşıyor yağmur şimdi benim küçük arkadaşım:) meleğim obenim

Selamlar Kizlar,

Doruk uyuyor epeydir. Bende ütülerimi bitirdim, bir bakayim size dedim. Pazar günü Istanbul yolcusuyuz, bayagi bir telas sardi beni. Doruk ve kendim icin alis-verise cikmam lazim ama sanirim ama kafamda toparlayamiyorum tam olarak neye ihtiyacimiz var diye. Havalar nasil kizlar Istanbul'da?

Bu arada, oglumun dogum günü icin esimin babasi bir arsa hediye etti. Deniz manzarali, degerli bir yer oldugunu söylüyor esim. Yazin gittigimizde Dorugun üstüne yapilacakmis. Sünnetinde vermeyi düsünüyormus aslinda ama kim öle, kim kala. Belki göremem diye, bu sene olsun istemis. Icim bir buruklasti, sasirdim acikcasi. Cokta sevindim, oglumun memleketiyle baglari olmasini istiyorum ileride. Kendini Almanya'dan cok, Türkiye'ye ait hissetmesi icin belki bir vesile olacak mülkiyeti...

Ayse'cigim hosgeldin. Merak ediyordum seni, "neden artik yazmiyor" diye ic geciriyordum. Meger yogunluktanmis. Ceylin'in dogum günü cok güzel gecmis, yeni yasi kutlu olsun minigimin. Yürüme mevzusuna gelince, Doruk'da henüz yürümüyor ve ben rahatsiz olmuyorum bu durumdan. Kendine güvensin, kaslari iyice gelissin yürüyecek nasil olsa...

Birsen'cigim, eltin kiskanc anladigim kadariyla. Ve bende Tuba'ya katiliyorum, ciddiye alma pek fazla. Kücücük bebekleri kiskanipta, onlara kötülük yapmaya calisan bir insan, baska her türlü kötülügüde yapabilir bence. Ne kadar uzak olursan, o kadar iyi...

Banu'cugum, ne duyarli, ince bir kizin var. Güle güle kullan bilekligini...

Gülsah'cigim, eviniz hayirli ugurlu olsun. Bizimde Ümraniye'de bir evimiz var ve cocuklugum orada gecti. Bir nevi komsu olduk desene...

Gülhan'cigim, öncelikle organizasyon isine cok sevindim, yasamin renklenir, kendine daha cok zaman ayirirsin. Üstesinden gelecegine inaniyorum ben. Basarilar dilerim simdiden...

Tuba'cigim, sene de birkac kere kendime birkac günde olsa yalnizlasarak zaman ayirmaya ihtiyac duyuyorum. Hani evimize yillik temizlik yapar, derler toplariz ya senede bir ya da birden fazla kere. Benim kafamda da öyle bir islerlik var. En az birkac günlük inzivaya cekilip, yasadigim olaylarin tortularini ayiklama, duygularimi yoklama ve anlama, kendime yeni hedefler belirleme, derin konulari düsünme ve anlam cikartma gibi bir sürü seyle mesgul oluyorum. Bunu yaparkende yaziyorum cogunlukla, cok cok iyi geliyor bana. Yaklasik bir haftadir gece 01:00'lere kadar oturdum. Bolca okudum, yazdim, hayal kurdum ve düsündüm. Esimde sag olsun pek sorun cikarmadi...

Nurten'cigim, esinin biraz törpülenmesi lazim belki. Ama bazi erkekler böyle, ben bir orta yolu yillar icinde bulacaginiza inaniyorum. Ben, esime odun diyemem ama özel günlerin onun icinde hic bir anlami yoktur. Bana anneler günü hediyesi, 2 saatlik fazladan uyku oldu mesela. Ama ortada hicbirsey yokken, icinden geldigi icin hediyeler alir sene boyu birkac kez...

iyi haftalar olsun hanımlar,,,
geçmiş olsun dileklerinde bulunan herkese teşekkür ederim. kızlar defennin ateşi dünden buyana devam ediyor günde 3 defa calpol veriyorum vermesem fırlayacak şimdilik 37.5 veya 38.3 lerde falan doktorunu arıyorum çok normal diyor üstelik ishalide geçmedi. ishal maması ver dedi.. sanırım üsteki dişleride çıkıyor oda ateş ve ishal yapar diyorum ama ilk diş çıkardıgında ne ishal nede ateş yapmıştı.. oyy annemde çok evhamlıdır beni çok telaşlandırıyor. yrnda başa doktora gösterelim illa diyor abimin çocugunun doktoruna göstercekmiş.. ne yapacagımı şaşırmış durumdayım..

gülhancım organizasyon işi çok zevkli bi iştir ama çok çalışmak gerekiyor ne tatilin kalıyor nede fazla vaktin.. ama sen bu işi hakkıyla yaparsın eminim:)) bizimde organizasyon şirketimiz var knkgrup com orayada bak pamuk şekerci lazım olursa geliriz:)) bide bursada olsaydım seninle çalışmayı çok isterdim. dogum günü hazırlıklarıda tam gaz dvm he?? canım kolay gelsin a.s.

tuba eşininde hakkını vemek lazım yinede kahvaltıyı sana adamış:) benim eşime gelince adama naz yapamıyorumki hiç çekemez öyle şeyleri hemen kaçıverir yanımdan tel.dede düşünemiyorum.. dün 2defa aradı yine hiç bişe olmamış gibi konuştum kırgın oldugumu söylesemde çok yogun bianda ardın neyapyım diyip durdu vs. vs. vs.

esen gezgincı hatun seniii gez anacım gez:) evde olsaydım bu olivium mevzusuna takardım valla:)

birsen ben senin yerinde olsam bende aynını yapardım cnm yaa bazı inasanlara böyle davarnnmak gerekiyor ama eşinide fazla kırma tabi.. aytunç ailesine çok düşkün onuda üzmemek lazım gerçi sen bunların ayarını çok iyi yapıyorsun cnm ya bence fazla takma kafana..

ceylincim dogumgününe çok sevindim kuzumunda seninde gönlün olmuş ne güzel.. abin ve yengenin kıymetini bill benim abimle yengem bırak dogumgününü bebek mevlüdüme bile yengem el gibi geldi..

gülşah cnm hayırlı olsun tekrarda konuşmuştuk am tekrar dilemek istedim.. borcunuzuda ödersinzi allahın izniyele inş..

hülyacım sende geziyosun he?? iyi hadi bakalım gazeli çok öptm sende kantestini yap bakalım ne çıkacak sonuç ebnde erak ettim..

tülay,banu,filizcim sizleri çok öptm.. işlerim var halledeyim byee

kıvılcım ne güzel uyumuş doruk benimkiler çok mız mız bugün on saat salla yarım saat uyusunlarr
zorla yemek yedim bugün....

istanbulda hava çok güzel bir iki parça kalın uzun kollu penye alabilirsin dorukla kendine...

nurten cnm evet aytunç çok düşkün ailesine benle zaten görüşmüyolar karısı slm bile vermiyor ...ama ben slm verecekmiişimm abisine slm vermek saygı duymak anlamına geliyor benim için...
yokmuş gibi görmek en iyisii

filiz'cim ebni merak etmişsin çok sağol arkadaşım.
doruğunda doğum günü kutlu olsun canım. dedesi ne güzel düşünmüş arsa almış kuzuna. hayırlı olsun.
umarım siz de sağlıkla gidip dönersiniz inşallah. iyi tatiller şimdiden.

nurten sana da teşekkür ederim canım. dediğin gibi abimin hakkını asla ödeyemem. bana çok düşkündür. bu yaptığı ne ki. ben hamileyken işten ayrıldım. hemen beni kendi işyerinde çalışır gibi gösterip sigortamı yaptırdı. ben tekrar çalışmaya başlayana kadar sigortamı ödeyecek. hiç kaybım olmayacak emekli olana kadar. allah razı olsun. yengeme gelince melek gibidir. onu da çok severim. allah ikisininde gönlüne göre versin hep dualarımdadırlar.

kızlar çok yoğunum mesai bitsin diye can atıyorum

ceylinim nasılsın tatlım meleğin nasıl

filizcim sağol tatlım

nurtencim bende seni öptüm:)

ayyy filiz atlamışım evet doruğun hediyesi çok güzell......

banucuğum kolay gelsin cnm

Merhaba Güzel Anneler,

Bayadır giremiyorum siteye özledim valla.Cumadan iş çıkışı Anneme gittim.Koca bir buket papatyayla.Güzel bir gündü.Ama oğluşta hasta oldu.
Zaten ne zaman ev dışında kalsak Yağız ya hasta olur ya ateşlenir.ıshal oldu kuzum.Sıvı kaybı olduğu içinde serum taktılar.Salgın varmış aman dikkat.
Bu kadar temizliğe titizliğe önem verirken nasıl ishal oluyor anlamıyorum.Enfeksiyon ve dişlerin etkisi varmış 8.dişten sonra alt yan dişleride çok fena kabarmış durumda.
Uyku düzeni tamamen bozuldu.Tabi benim uykularımda

Bizden böyle yorgun bir haftasonunun ardından bir iş günü daha bitti.

Gülhancım hayırlısı olsun,çok yapmak istediğim bir iş benimde.Başarılı olacağına inanıyorum

Gülşahcım,ilk öğrenen benim belki :) tekrardan hayırlı olsun güle güle oturun darısı bizim başımıza inşallah.Annen ve kardeşinde çok düşünceliymiş güle güle kullan.

Nurtencim çok geçmiş olsun Defnoşuma Yağızda ishal oldu..

Tubacım sıkma canını benim düşünceli kocamda çalışmaktan fırsat bulamamış, sen ne istiyorsan al dedi ..ben kendim aldım hediyelerimi :)

Birsom bence tepkilerinde haklısın.Hiçbişey yokmuş gibi davranmak samimiyetsizlik olur bence.Aynen devam :)

Banucum süt izinlerin ayarlanmış gözün aydın.Yağmurada maşallah akıllı bıdığım.Allahım bizede o günleri göstersin.

Filiz'cim hayırlı yolculuklar şimdiden.Hediyeside çok manalı hakikaten.Helal dedenize.ıstanbul şuan çok sıcak sıcak artmaya başlayacak bugünden sonrasında 8 ila 10 derece arasında.Şuan sıcaklık tabelasını görüyorum camdan :) 28 derece.

Selam Kızlar,,

ışle ılgılı ıyı dıleklerınıze cok tesekkur ederım.ınanın motıvasyonum arttı.Canımsınız yaa.Gecmıse cok üstten baktım.Malum yoğunluk tavan yaptı.Yarın akşam partımız var.Ama ben hala menuye karar veremedım.Aslında sunlar kesın ama yanına bırseyler daha lazım.Ya en yakınlar dedım eledım eledım yıne 25 kısı olduk.

Zeytınyağlı sarma,mercımek köftesı,Kıymalı börek,Peynırlı pocağa,Elmalı kurabıye,Zeytınlı kek,Borısın kurabıyesı ve pastası.Şimdilik bunlar ama yarın olsun bakalım ılaveler yaparım belkı.
Yarın sabah daha cerceve ısını halledıcem.Evın suslemesı zaten cok azdı onları sımdı hallettım.Bırtek balonlar takılıcak.

Filizcim sen sanırım 22 sınde ıstanbulda olucaksın.Bır suprız yapamazmısın bıze acaba doğumgunu ıcın.Cok mutlu oluruz.Ve dedenız cok ınce dusunmus cok guzel bır hedıye.Umarım değerlerı dahada artar ve Doruk Beyımıze cazıp hala gelır yıllar gecınce.

Gulsahcım cok sevındım.Gule gule oturun evınızde.Borcsuz mal sahıbı bu devırde olunmuyor canım.Hıc anlamadan bıter ınsallah.

Banu ne kadar guzel bır duygu yasamıssın.Aferın yağmur kızıma.Bızde görucekmıyız o gunlerı acaba.

Sıbelcım tekrar cok gecmıs olsun.

Kızlar kusura bakmayın bunlar aklımda kaldı.Yarın gıremem heralde.Öptum sızlerı.

selamlar bugün türkiz'in bora nın kağanın doğumgünü geçen sene bu gün doğum heyecanını yaşamıştık şimdi doğumgünü nice mutlu yaşalara unuttuğum varmı bilmiyorum.
Nurtencim çok geçmiş olsun
Gülhan tatlı telaş sarmış canım kolay gelsin.
Filiz hayırlı olsun hediyeniz canım
Banucum senin kızlar tam prenses valla ne diyim.
Gülşahcım eviniz hayırlı olsun çok sevindim.
Sibel canım geçmiş olsun
Hepinizi öpüyorum.Bu ara yazılılarım aktivitelerim çok pek giremiyorum.Kızıma doğum günü bile yapamıyorum cumartesi derken şimdi oda iptal sanırım 19 mayısta yapıcam ne anlamı kalcaksa.öpüyorum herkesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…