herkese selam kimseler yok sitede ben işteyim öğleden sonra çıkacağım tülaylar gelecek :))
Selam kızlar yine yoğunluktan zar zor giriyorum bi ton ütüm var daha ay son günlerde hiç bişeye yetişemez oldum neden böyle oluyo anlayamıyorum sanırım benim cadı iyice hareketlendi ondan oluyor neyse herkese iyi hafta sonları diliyorum öptüm hepinizi canlarım a.s.
İyi Akşamlar Arkadaslar,,
Hafta sonu gezımızı sımdılık tamamladık.Evımıze geldık.Bu gun hep dısardaydım.Saoğolsun annmele babam gelıp Bora ya baktılar.Bende kuafor ısını tamamlayıp kızlarla gezdım tozdum.Akşamda Alp gelınce yemeğe cıktık.Sonrada hedıye ısını hallettık dönduk evımıze.Yarın sabah anneme kahvaltıya gıdıcez.Bende bı kahve keyfı yapıp hooop yatağa ucucam.
Tuba Hanımlar gelmıs hoşgelmıs.Anne yanı bırseye benzemıyor dımı canım.Ben yakına gelmekle cok dogru bır karar vermısım.Canım benım hemen kosuyor bana.Bu arada Serroş neler dıyo ya bı vıdeo gönder zıllının.Benım kı bırtek bağırıyor yok ole kız gıbı cıcı bıcı konusmak.Valla bılsem kız olacağını hemen yaparım bı tane.İçim gıdıyor sız anlatınca.Hmmm ısın sırrı yok bacım.Kecılık yapıyorum aslında oda oğlak burcu ama yınede kadının fendı oluyor olay.Valla bende uzatırım Tuba.Alpte herelde surat cekıceğime barısayım barı dıyor hemen:))))Ayy Ebru sallı ya koptum cok yıyıyormus bee.Valla ben bu ara yıyıyorum ama sanırım hareket cok fazla almıyorum.Yanı 2 deılde 4 oluyor benım:)))
Bu arada, ANNELER GUNUNUZ KUTLU OLSUN CANLARIM.HEPİNİZ TANIDIĞIM EN MUKEMMEL ANNELERSINIZ.SIZLERI VE BIZI ANNE ILAN EDEN TUM MELEKLERI KOCAMAN ÖPÜYORUM.
İyi Akşamlar Arkadaslar,,
Hafta sonu gezımızı sımdılık tamamladık.Evımıze geldık.Bu gun hep dısardaydım.Saoğolsun annmele babam gelıp Bora ya baktılar.Bende kuafor ısını tamamlayıp kızlarla gezdım tozdum.Akşamda Alp gelınce yemeğe cıktık.Sonrada hedıye ısını hallettık dönduk evımıze.Yarın sabah anneme kahvaltıya gıdıcez.Bende bı kahve keyfı yapıp hooop yatağa ucucam.
Bırsom sende annenı göndermıstım.Valla hayranım senın tempona.Bana ılham gelmıyor bır turlu.Sende bana sunun sırrını söyle:))
Bu arada, ANNELER GUNUNUZ KUTLU OLSUN CANLARIM.HEPİNİZ TANIDIĞIM EN MUKEMMEL ANNELERSINIZ.SIZLERI VE BIZI ANNE ILAN EDEN TUM MELEKLERI KOCAMAN ÖPÜYORUM.
canımcım babacın gelmiş gözünaydın.. annenin okadar güzel bir enerjisi varki maşşALLAh eglenmemek ve ona alışmamak mümkün degil, bende olsam bende üzülürüm yahu:)) defneye gelince kansız dedi azıcık iyi olsun kan şurubuna başlayacaz bide demir ilacının tadı hakkaten fena ya bencede verme serroşun midesi hassas..selam kizlar a.s.
p.tesiden beri annem bendeydi..bugun gitti..ay nasil alişmişimmmmgidince bi tuhaf oldum yaa..yeni evlendigimdeki gibi bi garip hissediyorum kendimi..Rabbim başimizdan eksik etmesin inşaAllah
bu 6 gün banada iyi geldi valla :) gezdik tozduk keyif yaptik annemle :) balkonumuda cok cici bi hale getirdi annecim :) evde oldugumuz günleri balkonda gecirdik resmen :) diyetimde iyi gitti bu arada :)
kizcemde cok alişti anneannesine..sürekli odasina gidip duruyor,annemi ariyor :) bu arada felaket geveze bişey oldu..cenesi hiç durmuyor maşaAllah :)))) hala yürümüyor ama :) saga sola gidiyor,babasindan bana,benden babasina felan gidiyor,tek elini tutunca gidiyor ama tek basina gitmiyor :) korkuyormu nedir bilemiyorum tam :)
okudugum kadariyla herkescikler iyi :) nurtenin defnosu hasta olmus birazkuzum benim kiyamam yaaa demek kansizmiş..benim kizda kabiz ve kusuyor diye demir ilaci vermedim hiç..doktoruna söyledim kansizlik görmüyorum dedi..vermesende olur dedi..ama içimde şüphe var hala..13.ay kontrolunde bi göstercem gene :)
canım defneye drda testten önce kansızlık görmüyorum falan demişti ama testten sonra kanı düşükmüş dedi, çok sık hastalanmasını bende kan sonucuna baglamıyorum üşütüyorum çocugu ama hemen de her çıkışımızda hasta olması beni deli edi,yorr.. canım negüzel yazmışsın duygulandım inan.. senindeanneler gününü kutlarım..İyi Akşamlar Arkadaslar,,
Tuba Hanımlar gelmıs hoşgelmıs.Anne yanı bırseye benzemıyor dımı canım.Ben yakına gelmekle cok dogru bır karar vermısım.Canım benım hemen kosuyor bana.Bu arada Serroş neler dıyo ya bı vıdeo gönder zıllının.Benım kı bırtek bağırıyor yok ole kız gıbı cıcı bıcı konusmak.Valla bılsem kız olacağını hemen yaparım bı tane.İçim gıdıyor sız anlatınca.Hmmm ısın sırrı yok bacım.Kecılık yapıyorum aslında oda oğlak burcu ama yınede kadının fendı oluyor olay.Valla bende uzatırım Tuba.Alpte herelde surat cekıceğime barısayım barı dıyor hemen:))))Ayy Ebru sallı ya koptum cok yıyıyormus bee.Valla ben bu ara yıyıyorum ama sanırım hareket cok fazla almıyorum.Yanı 2 deılde 4 oluyor benım:)))
Pınarcım uzuldum ya defdef duşmus.Ama su anda mutlaka dusucekler.Üzme kendını korumak mumkun deıl.Boranın suratında hep morluk var.Bırı gecıyor hopp dığerı oluyor.
Bırsom sende annenı göndermıstım.Valla hayranım senın tempona.Bana ılham gelmıyor bır turlu.Sende bana sunun sırrını söyle:))
Nurtencım Hastalanmıssınız cok gecmıs olsun.Umarım ılaclar bıraz ıse yaramıstır.Bıde mama yıyen cocuk kansız olmaz aslında ya.Anne sutu alanlarda daha cok oluyor kansızlık.Cunku mamanın ıcınde demır takvıyesı var zaten.Oyle olsa bıle onemlı deıl sıkı bı beslenme kampına sokarsın halloluverır.
Fılızcım ne mutlu devırdınız sızde koca bır yılı.Ya sen ne guzel sıkayetcı deılmıssın durumdan.Benım ıse hep aklımda kendıme zaman ayıramadığım.Ve bu durum cok canımı sıkıyor.Ama sımdı daha ıyıyım en azından Borayla eğlenıyoruz.Ama bı ara sankı bır oyun vermısler onu oynuyorum gıbı hıssedıyordum hayatımı.
Banucum ıste sıkılmıssın ama tatlıya bağlanmıs.Canım senın orda ıs ımkanın coktur mutlaka.Ara bak gönlune yatan bır sey olursa cıkarsın.Hıc canını sıkmaya değmez tatlım.
Ayyy dun okuyunca baska bırsey kalmadı aklımda.Önemlı bırsey atlamadım ınsallah.
canım hediyeni gülerek kullan seninde anneler günün kutlu olsun..bende sana hayranım cnm yaa sevgi dolu olan yüreğine dostluğuna hayranım iyiki tanımışım seni cnm:))
valla gülhancığım annenin yakınında olman çok iyi inş.bende öyle yapacağıminş.hayırlısı ile evimiz satılınca...
enerjime gelince dışarı çıkma ihtimalim olmayınca evim hijjenik olsun diyorum
çünki çamaşırsuyu kokusu bana bahar esintisi gibi geliyor...
çocuklarda hep yerlerde tabi...bide enerjimi nasıl atacağım temizlik yaparak...
kısacasııı evde hayatı eylenceli kılmaya mutlu olmaya çalışıyorum
mutluluk bana gelmiyorsa ben mutluluğa gitmeliyim yoksa yoğun iş hayatından sonra
bunalıma girerdim.....
bide diyetisyene gitmem özgüvenimi tazeledi...her nekadar sarkan bir göbeğim olsada
küçülmeye başladı ...diyetisyenim bile salında göbeğiniz olmasa çok iyisiniz dedi..
ama şu halinizle bile iki çocuk annesi olarak iyisiniz...hızla göbüşü eriteceğiz dedi...
geçen misafilerimde birsen çok iyisin zayıflamışsın dedikce mutluk tavan yaptı
bizdede küsünce ben surat yaparım aytunç bey yaklaşırr...çokda suratlık bi durum olmuyor ...zaten suratlarımızı zor görüyoruz....
bu arada anneler günü hediyemi aldım
yatak odasına girdim bir paket vardı içinde üzerinde
ANNELER GÜNÜN KUTLU OLSUN BİZİM BİRİCİK ANNECİĞİMİZ
ALİ .ÖMER YAZIYORDU....
heehee güzel bir çanta gelmişşş .çokkk mutlu oldum beklemiyordum çünki
maddi sebeplerden ötürü
bütün arkadaşlarımın annler güününü kutlarım opuyorumnanaktan
canım seninde anneler günün kutlu olsun anneciğinede selamlarımı ilet..
kızlar merhabaa buara koşturmaca devam edıyo bu ay sonu tasınıyorusss nasıpsee bırara detayları yazıcam ınsallah sımdıd uyku bastırdı yatayım ben duruya mama yapmaya kalkmıstım bı bakayım dedım
yarın annem gelıyorrr cok mutluyum bı okadarda duyguluuu
aferınn akıılıı paşalaraa güle güle kullan bırsencım cantanııı:)guzel gıdıyorsun masallahhh guzel kılo verıyorsun tebrık ederım canım
gulhannn tugbaa opuyorum kızlar sızıdeee sızınde anneler gununuz kutlu olsun
rabbım ısteyen herkeze bu duyguyu yaşatsın ınsallah kımseyı evlad hasretini yaşatmasın:Saruboceq:anneler gününüzz kutlu olsunnn hepınızı cok sevıyorummm iyiki varsınız kızlarrrrr opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?