2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar ben geldim a.s.

Perşembe günü kayınvalideme gitmiştim en son. Efe kuzumuzun d.gününü kutladık. O gece orda kaldık eşim mesaiden geç gelince. Dün de eşimin teyzesine gittik. Hıdırellezi kutladık hep birlikte. Kapının önüne yayıldık. Yedik içtik keyifli geçti. Ama kuzum sokakta oynayan çocukların peşinde koşarken düştü :çok üzgünüm: Üzerinde elbise ve ince çorap olduğu için dizi sıyrıldı biraz. Neyseki çok ağlamadı. Bi daha sokakta oynarken eşofman yada kalın bişey giyiyoruz şart oldu :umursamaz:

Neyse akşam da yemekten sonra geldik eve. Hemen uyuduğum için bakamadım size a.s.

Bugün de sabah annem geldi. Ben spora kaçtım hemen. Sonra eve geldim. Ütülerimi hallettim. Bi makina Defne'nin, bi makina bizim çamaşırımızı yıkadım. Annem astı sağolsun. Evi sildim , toz aldım güzelce.

Sonra küveti doldurdum. Girdik kızımla içine. Oynadık bi güzel yarım saat kadar. Ananemiz ikimizi de yıkadı kaydirigubbakcemile3

Annemi yolcu ettim. Yemeğimi pişirdim. Kızımın çorbasını içirip uyuttum buraya geldim. Eşimde gelmek üzereymiş. O gelene kadar geçmişe bakabilirsem bakarım olmadı akşam Defdef'i uyutunca gelirim a.s.

slm kızlar sabhatan beri bakıyorum ama bitürlü yazamadım

simalciğim cnm faceden yazdım buradanda diyeyim cnm nice yaşlarınız olsun cnm

kızlar annem gitti nihayetinde ...aman ya annem bende ben annemde olmuyor kızlar ya
bu iş nasıl olacak bilmiyorum ....

annem evimde heryeri kendi istediği gibi yaptı ...eline geçen herşeyi yıkadı....
ben ondan iş istemiyorum yapma dedikce o yaptı
ben anne sen çocuklarla ilgilen ben iş yaparım diyorum
o çocukları odaya koyuyor kapıyı kapatıyor iş yapıyor tabi çocuklar durmuyor ağlıyor
onlar ağladıkca ben gerildim vs.vs.

neyseki salı günü halam geldi olmaz böyle dedi......sen keyfine bak torunlarına bak dedi...birsen sendeyken hep işleri ben yapıyorum diye şikayet ediyorsun dedi...
sonra topladı kendini..........

evimizi nihayet verdik emlakcıya resimlerini çekti inş. tek duam biran önce satılması ve düzgün bir ev bulmak annemlerin oradan:Saruboceq:

eşim bugece 12-1 arası gelecekmiş bakalım kuzuları gece uyutabilecekmiyim
eşim ısararla anneme gitme dedi..ama annem duramadı neyse bundan sonra ben gitmeyeceğim o tarafa çünki emlakcı evde olmalısnız dedi...bakalım elimizden geldiği kadar evde olacağız...

bizden böyle

banucuğum cnm işte tadın huzurun kalmadıysa çalışmak çok zor cnm
ben 6 senemi bıraktım çıktım geldim.......
şuan tülayı görüyorum nasılsın cnm

Selamlar Kizlar,

Yazamiyorum birkac gündür, okuyarak takip etmeye calisiyorum. Bir cesit inzivaya cekildim, kafam epey yogun, pek birseye konsantre olamiyorum bu aralar...

Oglumun dogum günüydü bugün. Aslinda yarina yer ayirtmistik ama icime sinmedi, aksam üzeri pasta yapmaya calistim ona. Ilk kez pasta denedim hayatimda bu arada. Tam dogdugu saat, dakika mumunu söndürdük, öptük ve kokladik oglumuzu ve bu da böyle bir ani olarak kalsin dedik.

Duygulu bir gündü, 1 yilin izdüsümünü yapiyorum kafamda birkac gündür. Nasil degismis buldum kendimi. Kendimi unutmusum adeta. Kendimi sadece oglumla tanimlar olmusum. Kendime dair, hic bir lüksüm kalmamis ama bundan pekte sikayet etmemisim...

Birsen'cigim, nezaketsiz insanlara zerre kadar deger vermeye degmez.

Pinar'cigim, düsmüs Defdef'im. Kiyamam ona. Ama güzel gecmis Hidirellez'iniz. Sevindim adina. Özledim öyle kapi önlerine yayilip, cekirdek citleyerek muhabbet etmeyi...

Banu'cugum, ne iyi anliyorum seni. Öyle hanzolarla calisma bosver, iki kurus eksik olsun, kafan dinc olsun canim benim.

Nurten'cigim, üzme kendini, cocuk bu toparlar kendini kisa sürede. Birde demir eksikligi demissin. Dorukda'da vardi, ben kabizlik yaptigi icin, kan damlasi kullanmadim. Bol et ve yanina yesil sebzelerle, taze sIkIlmis meyve ve her corbasina kuru bakliyat ekleyerek verdim. Birde sütlü mamülleri pekmezle birlikte vermekten kacindim. Insallah düzelir kuzum. Gecmis olsun canim...

Hülya'cigim, kendine sonsuz güveniyor bu bücürler yürüdüklerinde heralde. Üzme kendini, pratiklestikce azalir düsmeleri...

Ayse'cigim, Melih Kaan'in karti harika. Özellikle kravatli resmi cok klas. Tam pasa olmus...

Aynur'cugum, umarim güzel bir dogum günü kutlamasi yaptiniz oglusuma. Öptüm ikinizide.

Ve unuttuklarim varsa affola. Bir kismini okuyabildim gecmisin. Kendinize iyi bakin ve dostca kalin...

Ya yoruldum ben yaaaa kafamçokkarıştı

Eşim gelmeden Defdef'de huysuzluk yapıyor diye aldım indim aşağıya. Bayağı bi dolandı zilli. Babamızda geldi çıktık eve. Yemek ye, mutfağı toparla derken yoruldum. Tam oturdum arkadaşlar geldi çaya. Hadi kuruyemiş, çay, dondurma, Defdef'i uyut, onları yolcu et, bulaşıkları toparla, duş al derken bu saat oldu kafamçokkarıştı

Yarın da 1'de Defdoş'un kontrolü var. Aşımız, kan testlerimiz falan yapılacak. Acaip yorgun hissediyorum kendimi.

Geçmişe de bakamadım valla. Kızıma mama içirip yatayım artık. Öptüm sizi kızlar iyi geceler a.s.

herkese selam kimseler yok sitede ben işteyim öğleden sonra çıkacağım tülaylar gelecek :))

Selam kızlar yine yoğunluktan zar zor giriyorum bi ton ütüm var daha ay son günlerde hiç bişeye yetişemez oldum neden böyle oluyo anlayamıyorum sanırım benim cadı iyice hareketlendi ondan oluyor neyse herkese iyi hafta sonları diliyorum öptüm hepinizi canlarım a.s.

herkese selam kimseler yok sitede ben işteyim öğleden sonra çıkacağım tülaylar gelecek :))

slm canım nasılsın?prenseslerin nasıl? bizde kahvaltımızı yaptık oturuyoruz alpişle.tülaya çok slmlar.görüşmek üzere canım.ii eğlenceler sizeopuyorumnanaktan

mrb canım hep öyle yaa benimde öyle çok yoğun geçiyor günler bide kuzucukların yanından 1 sn ayrılamıyoruzki fıstığın nasıl?iii haftasonları sanada canımopuyorumnanaktan

ooo kimsecikler yokkk bu arada siboş yok annesinde olacaktı sanırım bu h.sonu

bizde bu gece güzel uyuduk sabah karşı kalktılar mama süt içip yattılar....sabah ömüşümle iyi uyuyorduki kapı çaldı merdivenci geldi...halbuki kapıya bidonla su koydum çocuklardan su dolduramıyorum diye...görmemiş.......

kahvaltı faslı bitince çocukları uyuttum iiyide uyuyolar aman maşallahh..bende oturma odasını topladım..
heryeri sildim..ses olmasın diye sonra süpüreceğim..banyoyu temizledim...tek toz almak kaldı yemeğimde var...tek çocukların odasını toplayıp sileceğim ....babamız gelince ben diyetisene gideceğim oradanda pazaraaa gideceğim...

banucuğum iyi eylenceler tülinle sana

selam kizlar a.s.

p.tesiden beri annem bendeydi..bugun gitti..ay nasil alişmişimmmm gidince bi tuhaf oldum yaa..yeni evlendigimdeki gibi bi garip hissediyorum kendimi..Rabbim başimizdan eksik etmesin inşaAllah

bu 6 gün banada iyi geldi valla :) gezdik tozduk keyif yaptik annemle :) balkonumuda cok cici bi hale getirdi annecim :) evde oldugumuz günleri balkonda gecirdik resmen :) diyetimde iyi gitti bu arada :)

kizcemde cok alişti anneannesine..sürekli odasina gidip duruyor,annemi ariyor :) bu arada felaket geveze bişey oldu..cenesi hiç durmuyor maşaAllah :)))) hala yürümüyor ama :) saga sola gidiyor,babasindan bana,benden babasina felan gidiyor,tek elini tutunca gidiyor ama tek basina gitmiyor :) korkuyormu nedir bilemiyorum tam :)

okudugum kadariyla herkescikler iyi :) nurtenin defnosu hasta olmus biraz kuzum benim kiyamam yaaa demek kansizmiş..benim kizda kabiz ve kusuyor diye demir ilaci vermedim hiç..doktoruna söyledim kansizlik görmüyorum dedi..vermesende olur dedi..ama içimde şüphe var hala..13.ay kontrolunde bi göstercem gene :)

birsencim annecin gitmiş..yorulmus kadincagizda..ay bu annelerde kurt var zaten duramiyorlar yerlerinde :) diyette iyi gidiyor dimi :)

filizcim munzevi olmussun :) hayirdir canim :) gerci iyi oluyor bazen sanal alemden uzaklasmak :) bende yaparim arada :) bu arada dorukun dogumgünü tekrar kutlu olsun :) annem bende diye nete nerdeyse hiç girmedim :)

gülhancim geçmiş olsun tartişmişsiniz eşinle..helal valla sana kiz :) biz tartişinca eşim bi inada girer ki görme 1 sene gelmez valla :)) anca ben gidip konuscam,teker teker hatalarini söylicem ve aglicam ozaman özür diler :))) senden su işin sırrını almak lazim 52 kg olmussun..pes diyorum sana yaaa..bide yiyorum diyor ebru salli da bi roportajinda "ben makarna cok seviyorum,hep yerim" demişti..ama 2 kaşik yiyormus :)))))) seninkide o hesap herhalde

hülya ipini koparmiş sanirim kışın hincini aliyor galiba :))))

banucum işle ilgili sorunlar cikmiş inşaAllah gönlüne göre bi iş bulursun tatlim tez zamanda :)

aynurcum alpişinde dogumgünü kutlu olsun tatlim :) dedigim gibi annemden dolayi nete giremedim oyuzden burdan kutlayamadim :)

sibelcim canim inşaAllah senin işte yoluna girerde yagiz oglusumla vakit gecirirsin bolbol

gülsahcim sende pek bi yogunsun bu aralar :) ev buldun galiba..orayi kacirmisim tam emin degilim :)

tülaycim 15ine almişsin dogumgünü :) rekor kirdin kiz :) 10gün sonra dogumgünü kutlican he :)

pinarim gezmelerdedir bugun :) defdef kuzum düşmüş kiyamam ona yaaa Rabbim korusun kuzularimiziii

aysecim melih kaanin resmine bayildimmm :) kocaman olmus totik yaaa :) gül yüzü hep gülsün inşaAllahhh :)

cerencim sende çökertmişsin pc yi :) tebrikler olur öyle şeyler bosver..düzelmiş cok sukur

clariescim canim bencede gülcenin kilosu abartili degil..sizin doktor abartmiş biraz..serraninki biraz daha fazlaydi en son kontrolunde ama doktor cok normal dedi,sınırda felan demedi..ki gülcenin boyuda var maşaAllah..niye öyle demiş anlamadim :) ama maşaAllah kuzuma :) hatta tüm kuzularima :)

lovestorycim canim cok cok gecmiş olsun yaa..Rabbim tez zamanda kuzuna şifa versin inşaAllah ya dogumgünleride kutlu olsun kuzularimin :) nice mutlu,huzurlu,saglikli yillara inşaAllahh :)

tutkuncum sen nasilsin mesgul insan :) artik karşilaşamiyoruz neredeyse..sen malum hala gececisin :) valla ben artik tavuk oldum erkenden yatiyorum :) yoksa tüm düzenim bozuluyor,sinirlerim geriliyor :)

ben artik kaçarrr :) herkescigi kocamannn öpüyorummmmm :) muckssssssssssssss

tubişşş topluu anlatmışş iyide yapmışş anneciğinde gitmişş

bugün diyetisyene gittim 600 gr cık gitmiş bu hafta ama ben kabahatlıyım
çünki 2 gün homini gırtlaktım ben .....yaş pasta bilem yedim....doktorum kızmadı haftaya 1500 gr verirsin dengelersin tam uygula dedi...toplamda 6200 gr gitti p.tesi çok disiplinli olmam gerekk

ıyi Akşamlar Arkadaslar,,

Hafta sonu gezımızı sımdılık tamamladık.Evımıze geldık.Bu gun hep dısardaydım.Saoğolsun annmele babam gelıp Bora ya baktılar.Bende kuafor ısını tamamlayıp kızlarla gezdım tozdum.Akşamda Alp gelınce yemeğe cıktık.Sonrada hedıye ısını hallettık dönduk evımıze.Yarın sabah anneme kahvaltıya gıdıcez.Bende bı kahve keyfı yapıp hooop yatağa ucucam.

Tuba Hanımlar gelmıs hoşgelmıs.Anne yanı bırseye benzemıyor dımı canım.Ben yakına gelmekle cok dogru bır karar vermısım.Canım benım hemen kosuyor bana.Bu arada Serroş neler dıyo ya bı vıdeo gönder zıllının.Benım kı bırtek bağırıyor yok ole kız gıbı cıcı bıcı konusmak.Valla bılsem kız olacağını hemen yaparım bı tane.ıçim gıdıyor sız anlatınca.Hmmm ısın sırrı yok bacım.Kecılık yapıyorum aslında oda oğlak burcu ama yınede kadının fendı oluyor olay.Valla bende uzatırım Tuba.Alpte herelde surat cekıceğime barısayım barı dıyor hemen:))))Ayy Ebru sallı ya koptum cok yıyıyormus bee.Valla ben bu ara yıyıyorum ama sanırım hareket cok fazla almıyorum.Yanı 2 deılde 4 oluyor benım:)))

Pınarcım uzuldum ya defdef duşmus.Ama su anda mutlaka dusucekler.Üzme kendını korumak mumkun deıl.Boranın suratında hep morluk var.Bırı gecıyor hopp dığerı oluyor.

Bırsom sende annenı göndermıstım.Valla hayranım senın tempona.Bana ılham gelmıyor bır turlu.Sende bana sunun sırrını söyle:))

Nurtencım Hastalanmıssınız cok gecmıs olsun.Umarım ılaclar bıraz ıse yaramıstır.Bıde mama yıyen cocuk kansız olmaz aslında ya.Anne sutu alanlarda daha cok oluyor kansızlık.Cunku mamanın ıcınde demır takvıyesı var zaten.Oyle olsa bıle onemlı deıl sıkı bı beslenme kampına sokarsın halloluverır.

Fılızcım ne mutlu devırdınız sızde koca bır yılı.Ya sen ne guzel sıkayetcı deılmıssın durumdan.Benım ıse hep aklımda kendıme zaman ayıramadığım.Ve bu durum cok canımı sıkıyor.Ama sımdı daha ıyıyım en azından Borayla eğlenıyoruz.Ama bı ara sankı bır oyun vermısler onu oynuyorum gıbı hıssedıyordum hayatımı.

Banucum ıste sıkılmıssın ama tatlıya bağlanmıs.Canım senın orda ıs ımkanın coktur mutlaka.Ara bak gönlune yatan bır sey olursa cıkarsın.Hıc canını sıkmaya değmez tatlım.

Ayyy dun okuyunca baska bırsey kalmadı aklımda.Önemlı bırsey atlamadım ınsallah.

Bu arada, ANNELER GUNUNUZ KUTLU OLSUN CANLARIM.HEPıNıZ TANIDIĞIM EN MUKEMMEL ANNELERSINIZ.SIZLERI VE BIZI ANNE ILAN EDEN TUM MELEKLERI KOCAMAN ÖPÜYORUM.

:)))))) benim eşimde surat cekecegime erkenden yatarim diyor genelde :))))))))) güzel keyifler canim yarin için :) sacini basinida güle güle kullan :)

serrosun videosunu koydum :) iyi hatirlattin valla :) babam bu gece geliyor..gelince izler adam :)))

bu arada filize yazdiginada cok güldüm he :) bukadarmi olur ya oglak burcu işte diyorum sadece

canim seninde anneler günün kutlu olsun :) bizde borayla seni kocaman öpüyoruz mükemmel anne seniiiii a.s.

bende sana hayranım cnm yaa sevgi dolu olan yüreğine dostluğuna hayranım iyiki tanımışım seni cnm:))

valla gülhancığım annenin yakınında olman çok iyi inş.bende öyle yapacağıminş.hayırlısı ile evimiz satılınca...

enerjime gelince dışarı çıkma ihtimalim olmayınca evim hijjenik olsun diyorum
çünki çamaşırsuyu kokusu bana bahar esintisi gibi geliyor...
çocuklarda hep yerlerde tabi...bide enerjimi nasıl atacağım temizlik yaparak...

kısacasııı evde hayatı eylenceli kılmaya mutlu olmaya çalışıyorum
mutluluk bana gelmiyorsa ben mutluluğa gitmeliyim yoksa yoğun iş hayatından sonra
bunalıma girerdim.....

bide diyetisyene gitmem özgüvenimi tazeledi...her nekadar sarkan bir göbeğim olsada
küçülmeye başladı ...diyetisyenim bile salında göbeğiniz olmasa çok iyisiniz dedi..
ama şu halinizle bile iki çocuk annesi olarak iyisiniz...hızla göbüşü eriteceğiz dedi...

geçen misafilerimde birsen çok iyisin zayıflamışsın dedikce mutluk tavan yaptı

bizdede küsünce ben surat yaparım aytunç bey yaklaşırr...çokda suratlık bi durum olmuyor ...zaten suratlarımızı zor görüyoruz....

bu arada anneler günü hediyemi aldım

yatak odasına girdim bir paket vardı içinde üzerinde
ANNELER GÜNÜN KUTLU OLSUN BİZİM BİRİCİK ANNECİĞİMİZ
ALİ .ÖMER YAZIYORDU....

heehee güzel bir çanta gelmişşş .çokkk mutlu oldum beklemiyordum çünki
maddi sebeplerden ötürü

bütün arkadaşlarımın annler güününü kutlarım opuyorumnanaktan

kızlar merhabaa buara koşturmaca devam edıyo bu ay sonu tasınıyorusss nasıpsee bırara detayları yazıcam ınsallah sımdıd uyku bastırdı yatayım ben duruya mama yapmaya kalkmıstım bı bakayım dedım
yarın annem gelıyorrr cok mutluyum bı okadarda duyguluuu

aferınn akıılıı paşalaraa güle güle kullan bırsencım cantanııı:)guzel gıdıyorsun masallahhh guzel kılo verıyorsun tebrık ederım canım
gulhannn tugbaa opuyorum kızlar sızıdeee sızınde anneler gununuz kutlu olsun

rabbım ısteyen herkeze bu duyguyu yaşatsın ınsallah kımseyı evlad hasretini yaşatmasın:Saruboceq:anneler gününüzz kutlu olsunnn hepınızı cok sevıyorummm iyiki varsınız kızlarrrrr opuyorumnanaktan

ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN CANIM ARKADAŞLARIM

biz bugun kızımla evde yanlızız babamız çiçekci oldugu için dün gecede gec geldi bugunde sabahtan gitti gec gelir bizde yarın kutlucakmısız anneler gününü öle dedi her özel günde oldugu gibi

arabamda yok dışarı cıkalım neyse bende kızımın dogum günü için organizasyona devam ederim artık

sizleri cok öpüyorum iyi pazarlar

canımcım babacın gelmiş gözünaydın.. annenin okadar güzel bir enerjisi varki maşşALLAh eglenmemek ve ona alışmamak mümkün degil, bende olsam bende üzülürüm yahu:)) defneye gelince kansız dedi azıcık iyi olsun kan şurubuna başlayacaz bide demir ilacının tadı hakkaten fena ya bencede verme serroşun midesi hassas..
canım defneye drda testten önce kansızlık görmüyorum falan demişti ama testten sonra kanı düşükmüş dedi, çok sık hastalanmasını bende kan sonucuna baglamıyorum üşütüyorum çocugu ama hemen de her çıkışımızda hasta olması beni deli edi,yorr.. canım negüzel yazmışsın duygulandım inan.. senindeanneler gününü kutlarım..
canım hediyeni gülerek kullan seninde anneler günün kutlu olsun..
canım seninde anneler günün kutlu olsun anneciğinede selamlarımı ilet..

iyi pazarlar ve anneler gününüzü kutlarım canlarım a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

defnenin ishalı geçmedi lapasından tut muhallebiye kadar herşeyi veriyoruz am dvm ediyor öyle beline kadar falan çıkmıyor ama günde 5 kere azda olsa sulu kaka yapıyo.. birazdaha iyi ateşlenmiyor antibiyotiğe dvm ama geceleri çok sık uyanıyor yerini acayip yadırgıyor beraber yatıyoruz ve kanepede çok küçük hiç uyku yok anlayacagınız dün gece okadar agladıkı annem onu kucakta oda oda gezdirip lamba düğmelerine basa basa susturdu..
bugunde kubiyi aradım sürekli meşgule veriyor zaten gittginden buyana adam gibi iki satır konuşamadık sonra aradıgında ne var söyle diyerek açtı çok işi varmış sürekli arıyormuşum halbuki günde 1 defa ögle saatleri arıyorum okadar.. canımı sıktı işte anneler günümü falan kutlar dedim ama nerdee herzamanki gibi odunn zaten bende ondan niye bekliyosam işte hersene aynı muhabbet hiç lafını açmayacam özel günlerin diyoruım ama olmuyor illa bi çift söz bekliyorum oda herzmanki gibi umursamıyor ve normal davranmaya dvm ediyor.. kaynım beni teyzesine götürecekti onu arattım zorla, çocuga zeytinburnunda nurten demiş oda z.burnuna gelmiş sonradan kaynım beni arıyo senin bukocan saf ya diyo 2saat ona evi tarif etmiş sonradanda nurten orda degilki çapada demiş. kaynımada dedim ben akşam üzeri gdicektim işlerim var sonra gitsek olmazmı dedim olur dedi ama neyse artık sonra giderim dedim banane gitmeyecem o umursamıyorsa bende onun tarafını umursamam ararım yeter. hediyesinide sonra veririm artık..
neyse çenem düştü defne uyansın tekrar kuaföre gidicem offf ben bu saçlarıda begenmedim çingene rengine döndü dün aradım gel eski haline dönelim dedi bende öyle yapcam yada eger istedigim gibi yaparsa 10paket falan balyaj attırırım benden böyle..

çok öpüyorum sizleri..

BÜTÜN GÜZEL ANNELERıN GÜNÜ KUTLU OLSUN.....

cok fena yorgunum yeni eve girdik kaç gündür evde doğru düzgün oturmadık yaa ...yarın evde keyif yapıcaz inş...tabi gazel de yine fena alıştı gezmeye umarım evde zaptedebilirim bütün gün..
hepinizi öptükk iyi akşmalar şimdilik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…