2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar merhaba. okuldan yeni geldim.bugün temizlik var, cam kapı sildireceğim.

tülaycım dün özeline mesaj atmıştım. görmedin sanırım. numaran da yok bende arayamadım. mesaja bakıp bana bi döner misin canım?

merhaba kızlarrr
buara gıremıyorum fazla maglum bılgısayarım hala tam duzene gırmedı
bugun bı sıkıntı var ıcımde anlamadım gıttı buara ıyı degılım onu bılıyorum neysekı bugun cuma yarının tatıl olması keyfımı duzeltıyorr
bızım kız hala yurumeye korkuyo koltuk kenarında sıralıyo okadar ama en guzelı benı gordugunde anne dıyo artık net kelımelerı anne baba dede mama adde bıdeee gorumcemı adde dıye cagırıyo cok tatlı oldu cokk,

banucum ısyerı sorunluymus bence hıc takma işverenlerın genel dusuncesı nasıl olsa yerı doldurulmayacak eleman yoktur anlayısındalarr bende işi degıstırmeyı dusunuyorum bı yer var bakalım haber bekledıgım ınsallah orası olurda bende bırakıcam

yalova tayfası tam gaz hazırlıklar suruyo sanırım benımde içimde kalıcak ama hazıran basına kadar halletmem gereken işler var gelmem mumkun degıl ama gonlum sızınle

aslı gelmıss hosgelmıss
dogumgunu telası bendede var bakalım haftaya cmt gunu bızdede baslıyor telasee ınsallah guzel gecer ama baya kalabalık olucak gıbı nasıl eve sıgacaz bılmıyorum
gecmısı okudumda aklımda bısey kalmadı kusura bakmayın kızlarr kafam kazan gıbı buara

kızlar oğlumun doğumgünü magnetine bakın. çerçeveli dağil de,fotoblok diyorlar. sanki şu mouse'u üzerine koyduğumuz mousepad'ler var ya,onlar gibi. sadece yazısı değişecek. 12 mayıs 2010 ve Melih Kaan 1 yaşında yazacak. nasıl olmuş? daha elime geçmedi ama, umarım sizde beğenirsiniz.

selam canlar,,,,
defnem dün gece çok ateşlendi zor düşürdük, öksürügü hala dvm ediyor am ishalı bugun daha az offff sizde farkettinizmi hava güzel olmasına ragmen çok kasvetli bi gün ALLAH hayır etsin...

birsen aslında doğru söylüyorsun nazarda olabilir zaten buaralar acayip korkmaya başladı herşeyden resmen yerinden zıplıyor aniden.. adap.gidince korku ve nazar muskası yaptıralım diyo annem.

banucum işin çok stresli cnm ya hakında hayırlısı olsun ama kendini çok yıpratma kafana takma bukadar sende çok ince düşünüyosun cnm ya boşver de geç bazı şeylere..

hülyacım sen bilirsin ozman başka zamana kalsın:) gazelimde düşümüş cnm geçmiş olsun ayy defnede burda çok yarmz oldu baby tv olmadan çok zormuş bide evin bütün yuku bende şuan onlada ilginememiyorum sabah pcden babytv tanınıtımını buldumda azcık öyle durdu.

ayşecim çok begendim çok yakışıklı oğluşun beeee maşşallah:)))

bulaşıklar var yıkanacak bide cuma pazarına gitmem lazım bakım annem daha iyi olursa ona bırakır defneyi akşam üstü giderim.. öptm

selam bacılar
nurtencım cok gecmış olsun kuzuma abdest al bol bol oku onu tatlım ınsallah duzelır bıran once
banucum stres yapma kendıne canım rahat ol sen cıkarırlarsa tazmınatını alır ayrılırsın ama kendın ayrılırda tazmınat alamazsan o kötu olur o yuzden sen rahat ol onların işine gelmezse cıkarırlar canım
tulaycım cok gec olmaz bence dogumgunu ha ıkı gun gecmış hada 1 hafta sen nasıl rahat edıceksen oyle yap canım benım bıde calışıyorsun hazırlanmakda kolay degıl en azından sevdıklerın yanında olur bence :)
ayşecım ben yakışıklı oglusunu yerım cok tatlı masallah faceye koy o resmı hemen calmam lazım :))))))))

dıger gzuel bacılarım hepınızı cok opuyorum
pınarcım dun sne aradın acamadım telı cocuklar uyuyordu yetışemedım sonrada ben aradım sen acmadın :))))) kısır döngü anlıycan cok optum senıde defdefide

KIZLARRRR YENı GELENLER HOŞ GELDıNıZZZZZ a.s.

AYŞECıM ÇOK TATLI OLMUŞ PAŞAMIN MAGNETı CANIM YAAA ÇOKKKKKK YAKIŞIKLIIIIIII TOSUNUM

NURTENCıM NEYSEKı ıSHALı AZALMIŞ CANIMM

SEMOŞUM SENDE HOŞGELDıN CANIMMM

BANUCUM DEMEK ÖYLE OLDU NEYSEKı KONUŞMUŞUN ıYı OLDU BAK BıRAZ RAHATLAMIŞ OLDUN EN AZINDAN..STRESıN BıR PARÇADA OLSA AZALDI CANIM..

AYYYY GÜLŞAHI UNUTMUŞUMMMM

CANIM BENıM SENDE HOŞGELDıN :kedi: MAŞALLAH KUZUYA DEMEK ANNE DıYOR DARISI BERKEMEEEE

anammm masallahhhh koca adam olmus kravatı takınca cok guzel olmus cnm

AYYYY GÜLŞAHI UNUTMUŞUMMMM

CANIM BENİM SENDE HOŞGELDİN :kedi: MAŞALLAH KUZUYA DEMEK ANNE DİYOR DARISI BERKEMEEEE

opuyorumnanaktanhoşbulduk canım ınsaalh darısı basına baslar yakında berke paşadaa annee dıye eteklerınde dönmeyee

bende cok opuyorum bacımm

gecmıs olsun nurtencım defnecıkte bı duzelemedı buara kıyamam kuzuyaa bol bol oku sen kuzuyu opuyorum canım senıı

semracım saol canım evetya geç olsunda güç olmasın böyle avutayım kendimi.

ayşe cnaım mesajı gördüm sanada mesaj attım.eğer mesajım ulalşmadıysa sibelden banudan burcudan numaramı alabilirsin:) çok tatlı olmul magnetiniz yakışıklı paşamı öpüver.

mrb arkadaşlar sabahtan beri öyle yoğunumki benimn yoğunluk bi bitemedi gittikaydirigubbakcemile3 sabah 10 da arkadaşım geldi alperenime doğum günü hediyesi almış sağolsun.sonra o gitti kurstan bi arkadaşım vardı antalyada yaşıyor o geldi azöncede o arkadaş gitti.TUBACIM msjını aldım çok sağol canım kardeşim çok ince düşüncelisin çok mutlu oldum alperenimle bizde seni ve güzeller güzeli kızını öpüyoruz.hasta olan bebişlerede çok geçmiş olsun haftaya 1 yaş aşımız var bi bacak bid ekoldan vuruyolarmış galiba.bide 13.ay aşısı varmış bu aşı özelmiş haberiniz varmı kızlar?? banucum cerencim.tülaycım ,gülşahcım,ayşecim,sehercim,adını unuttuğum arkadaşlar kus.bakmasınlar okadar aceleyle yazıyorumkii akşama ufak bi kutlamamız var ona hazırlanıyorum.kendi aramızda olacak.k.valdemlerde ankarada kutlamaıştık.bid ekendi ewimizde ve kendi doğum günümüzde kutlamak istedik şimdilik hoşçakalınnn:teytey:

aynurcumya ankaradaki ve bugünki kutlamanın resimelrini çekde bizde görelim ya:) merak ediyoruz valla herkesin doğumgünlerini.

aynurcum kolay gelsın canım ılk dogumgunu nasılda heyecanlı oluyomus yaa kolay gelsın sımdıden
buarada azonce tulaylada konustuk aşı konusunu o sordugun sucıcegı aşısı özelde yaptırılıyomuşş optum cnm

ewt canım biz heycanı daha çok ankarada yaşadık:))) burda 3 kişi kutlıycaz babamız annemiz oğlumuz olarak.aşı konusunda teşekküerler canım.nasılsın neler yapıyorsun kuzun nasıl*?

banucum,tülaycım fotoğraflar konusunda eşimle baştan bi karar almıştık oyüzden foto koyamıyorum kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…