AYYYY GÜLŞAHI UNUTMUŞUMMMM
CANIM BENİM SENDE HOŞGELDİN :kedi: MAŞALLAH KUZUYA DEMEK ANNE DİYOR DARISI BERKEMEEEE
dıger gzuel bacılarım hepınızı cok opuyorum
pınarcım dun sne aradın acamadım telı cocuklar uyuyordu yetışemedım sonrada ben aradım sen acmadın :))))) kısır döngü anlıycan cok optum senıde defdefide
selam canlar,,,,
defnem dün gece çok ateşlendi zor düşürdük, öksürügü hala dvm ediyor am ishalı bugun daha azoffff sizde farkettinizmi hava güzel olmasına ragmen çok kasvetli bi gün ALLAH hayır etsin...
birsen aslında doğru söylüyorsun nazarda olabilir zaten buaralar acayip korkmaya başladı herşeyden resmen yerinden zıplıyor aniden.. adap.gidince korku ve nazar muskası yaptıralım diyo annem.
banucum işin çok stresli cnm ya hakında hayırlısı olsun ama kendini çok yıpratma kafana takma bukadar sende çok ince düşünüyosun cnm ya boşver de geç bazı şeylere..
hülyacım sen bilirsin ozman başka zamana kalsın:) gazelimde düşümüş cnm geçmiş olsun ayy defnede burda çok yarmz oldu baby tv olmadan çok zormuş bide evin bütün yuku bende şuan onlada ilginememiyorum sabah pcden babytv tanınıtımını buldumda azcık öyle durdu.
ayşecim çok begendim çok yakışıklı oğluşun beeee maşşallah:)))
bulaşıklar var yıkanacak bide cuma pazarına gitmem lazım bakım annem daha iyi olursa ona bırakır defneyi akşam üstü giderim.. öptm
aynurcum kolay gelsın canım ılk dogumgunu nasılda heyecanlı oluyomus yaa kolay gelsın sımdıden
buarada azonce tulaylada konustuk aşı konusunu o sordugun sucıcegı aşısı özelde yaptırılıyomuşş optum cnm
neyse canım sağlık olsun iyi kutlamalar size başbaşa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?