Selam kızlar...
Ayy oğlumla attık kendimizi dışarı,sözde kocama hediye alıcaktım,çıkarken aradı,evlilik yıldönümümüzü kutladı,bana hediye almıcakmısın dedim adama,alıcakmış tabiki çıkışta...:))ne alıcaksın diye sordum ne istiyosan hadi söylede işimi kolaylaştır dedi,bende söyledim ayy ne komiğim yaa,şarjlı el süpürgesi adam güldü o kesicekmi seni dedi?? :)) keser dedim kesmezse ben başka şeylerde alırım sen merak etme dedim,,tamam dedi, o da bileklik filan almayı düşünüyormuş,aman boşver kim takıyoki,çekmece bekliyor...
Neyse çıkışta birlilkte gidip alıcaz,ordanda yemeğe gidicez oğlumuzuda alıcaz tabiki...
Neyse gelelim benim hediye işine fenerıum a gittim şortla terlik alıcaktım,istiyodu Anıl,aman demezlermi değiştirmede iadede yok!!Varmı böyle bişey amadım tabiii,,aradım gider beraber alırız dedi anılda boşver dedi...neyse gezdik Dağhanla, süper oldu yığınla saklama kabı aldım,kendime bişeyler aldım,oğlum çok uslu durdu arabasından hiç inmedi,sonrada geldik onu uyttum hala ayağımda şimdi yatağına alıp hazırlanıyım.
Geçmişe bakamadım ben kaçıyım kızlar...çok işim var..
selam kızlar bir kaç gündür giremiyorm Türkizi doktora götürdük öksürük alerjik dedi astıma çaevirebilirmiş.Hreyeri halıları falan kapla dedi çarşaflarla evi kamufle ettim de ne zamana kadar anlamadım bide bronşit dedi 6 tane ilaç verdi hangisini nasıl yetiştircem yazık kızıma ya evde yumuşatıcı dahil her şey yasak böyle yaşıycaksınız dedi bakalım bi iyiyleşsinde tüylü saçlı oyuncaklar yasak yün battaniye ygan yastık kaz tüyü herşey yasak şaşkın durumdayım şu an.eşimle bu hastalıktan dolayı ipler gerildi deli ediyor beni böyleyiz yani herkes iyidir umarım
selam kızlar ben bu kocamı bogsam yeri cok sinirliyim valla suan
yaa hanzadeyi aldım ayagıma 20 dakka salladıktan sonra yatırdım tam yatırdım telefon zırılzırıl calıyor ayyysusmakta bilmedi cocuk uynadı tabii bizimkinin kötü huyu gündüz uyandımı bidaha uyumaz ayy neyse aldım tekrar ayagıma baktım teefona arayan eşim ayy tekrar aramasınmı bagırarak actım işimiz var heralde cocuk uyutuyorum acmıyorsam sebebi var diye neyse efendim niye aramıs aksam annesigile gidelimmi diye ayy luzumsuz adam yaa dünden dedim yarın annenlere gidelim diye bende yemek falan ugrasmamıstım ne güzel neyse bu akıllı anasını aramıs o da nedese beyenirsin müsait degilim ayyyy daha beter sinirlendim ay yaa evlada müsait degilim denirmi bi corba konur o yenir gene cagırılır sonra gitmeyince bebyi getirmiyorsunuz cocuk bizi bilmiyor oluyor yada aynı seyi ben yapsam terbiyesiz gelin bizi istemiyor olur ayy
cok sinirlendim hanzadeyi yatagına koydum tabi cocugun uykusu var ama uyumaz sıpa işte agzında meme yatıyor kendi kendine belki dalar
neyse parmaklarım agrıdı sıkı sıkı basmaktan tuslara
kötükedihüso
MERHABA KIZLAR annemle gardolabımı düzelttik daha doğrusu o ömerle oturdu ben topladım...ama şuan çok ağırlık çöktü çocuklardan biri uyusada bende uyusam dünen çok yorgunum yawww...
ferdacığım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun ...bir ömür sağlık içinde kalın hep aşk dolu olun...istediğin hediye süper yaaa bende istiyorum ondan ama sonra alurum....
banu cnm arkadaşına çok üzüldüm yaaa kadaer rabbim şifasını versin
burcu cnm nasılsınnnnn
unuttum yazacaklarımı yaaa
Selamlar Kizlar,
Nihayet regl oldum ve üzerimden büyükce bir yük kalkti, iyice strese girmistim, ben niye olamiyorum diye ve haftaya randevu almistim doktordan. Neyseki bu badireyide atlattik...
Doruk yine küp gibi uyuyor, tahtaya vurayimda, tam böyle derken uyanmasin.Postaci geldi paldir küldür gürültü yaparak, uyanmadi. Sabah Real'de alis-veris cikisi bir cüzdan bulmustum. Tereddüt ettim, danismaya mi versem, evden sahibini mi arasam diye. Neyse vermedim danismaya, eve gelip aradim, adam geldi almaya. Ayak üstü sohbet ettik kapida, oglum yine uyanmadi. Bende hala üsengec, daha yemegimi yapmadim, birazdan giriseyimde, sonra iki ayagim bir pabuca girmesin...
Burcu, cikolataya Doruk'da Türkiye'de feci alismisti, asla yemek yemiyor, cikolata istiyordu. Bizde kötü bir yöntemle yemek yediriyorduk, cikolata icin agzini actigi esnada, ben kasigi agzina götürüyordum, öyle yediriyordum. Sonra kendi kendime kizdim, ne cikolata veriyorum artik, ne de kandirarak yedirmeye calisiyorum.kaydirigubbakcemile3Fena aliskanlik yapiyor ve yemeyi redediyorlar...
Gülhan, vardir sevdigi ya da sevecegi seyler mutlaka. Bora bence dislerden dolayi huzursuzdur. Su tatil isinizde cok süper olmus. Umarim güzel gecer, eglenirsiniz doyasiya.
Birsen, esini fena bozmussun, artik o kanepeyi bir dahakine kendisi sokmaya calisir eminim.
Kizlar, bu ayin 24'ünde yine Türkiye'ye geliyoruz ama bu sefer gelisimiz gece 23'ü bulacak, nasil olacak hic bilmiyorum. Insallah bir aksilik cikmaz...
Ferda'cigim, evlilik yildönümüz kutlu olsun canim. Nice güzel yillar gecirin bir ömür boyu...
Banu'cugum, cok gecmis olsun arkadasina. Teyzem'de Doruk'la sürekli balkona cikiyordu Istanbul'da, defalarca azarlamama ragmen, dinlemiyordu beni. Doruk bide atilfan, asiliyor demirlere falan. En sonunda, sert cikistim ve kesti su balkon isini. Arkadasinda, birsey olmaz demistir muhtemelen ve basi dönmüstür. Feci birsey ya, icim ürperdi...
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanburcucum,nurancım ve erzencim kızlar sizlerede günaydınnnnnnnopuyorumnanaktan
anam gecmişi okudum da valla alıntı yapamıcm şimdi
bu birsen beni öldürüyor anam bi yerlerin agrıcak Allah esirgesin dikkat et valla,kocanda yanii hazırca yerleşmişi bulmus tabii ben geciremem der sende süpersin yanii herifi iyi bozmuşsunlülülülülülü
burcucum sende kağanı süte alıştırsan iyi olur hanzade 1 yasına 15 gün kala vermeye basladım maşallah biberon biberon içiyor özellikle bişi yemedigi dönemlerde ii oldu içine bal katıyordum ii oluyordu
annem ben küçükken yumurta sarısı katarmıs süte bir gün katmamıs içmemişin ayy aklıma geldi miden kalktı üffffff
tülaycım doğumgününe gelen bir kız vardıya sarışın o üç gündür yoğun bakımdaymış üçüncü kattan düşmüş aşağıya şimdi kardeşim aradı nasıl üzüldüm
ayyy bugun cok eyifsizim ve kötü bir anneyim bagırmıyacagım diye verdiğim sözü yedim resmen
hanzade gece 4 te uyandı saat 6da uyutmaya calıstım uyumadı bende yatagına bıraktım nasıl aglıyor bende bagırdım kocama dedim kalk sen bak yoksa daha cok bagırıcam cok sinirliyim diye neyse saat 7:30 a kadar bakmıs sonra uyuttum kızı 9 olmadan kalktı gene şimdi hala uyanık bende cinnet gecirdim tabi yaa ne kadar sabırsızım ama oda sınırları zorluyor offffffff
günaydın burcucum hanzade 7 aylıkken beni emmeyi bıraktı mamaya gectim hero baby içiyordu yasına 15 gün kala normal süt verdim ısıtıp içti şimdide mamadan daha cok içiyor maşallah
kaynanama gelince hasta yaa herzaman öyle yapar gıcık eder beni manyak karı
ayyy bugun cok eyifsizim ve kötü bir anneyim bagırmıyacagım diye verdiğim sözü yedim resmen
hanzade gece 4 te uyandı saat 6da uyutmaya calıstım uyumadı bende yatagına bıraktım nasıl aglıyor bende bagırdım kocama dedim kalk sen bak yoksa daha cok bagırıcam cok sinirliyim diye neyse saat 7:30 a kadar bakmıs sonra uyuttum kızı 9 olmadan kalktı gene şimdi hala uyanık bende cinnet gecirdim tabi yaa ne kadar sabırsızım ama oda sınırları zorluyor offffffff
merhaba kızlar kimseler yok ...bende sabahtan diyetisyene gittim bu haftada 1 kilo gitti nihayetinde 10 kiloyu yolcu ettim...süper sıkı bir diyet uygulamadığım için az gitti ama olsun....
son iki haftam kaldı sonra kendi kendime kalacağım...ama ben koruma programı yerine diyetlerime devam edeceğim...şölee güzel bişi gitsin dimi hazır verme sezonundayken ben....
eve geldim hemen kahvaltıya oturduk.....
annem geldiğinden beridir ömeri giderken götüreyim diyip duruyordu
bende olmaz dedim....aman bi söylendi ...biz ona güvenmiyomuşuz..halama bile emanet ediyormuşuzda ona vermiyormuşuz ...ya dedim o zaman ömer hastaydı halam bakması gerekti dedim...yok küstü darıldı...ben karışmam dedim...babası verirse al götür ama getirirsin dedim...
tmm dedi...hiç karışmadım dün aksamdan beridir eşimi ikna etmeye çalışıyor ....bugün eve gidiyordu...nihayetinde eşimde tmm dedi..ama çok özlersem gelir alırım dedi..annemde tmm dedi istersem iş dönüşü gel al dedi...fizana gitmiyoruz ya dedi...yani şimdi ömer gitti annemle cuma günü arkadaşım gelecek....o zaman annemde gelecek eğer eşim almazsa cumaya gelecekler...
daha şimdi yolcu ettim içim gitti yani düşünün ...ama bi yerde banada iyi gelecek bazen beni çok yoruyorlar...bende onlara sinirlenince bağrıyorum...üzülüyorum sonra ....neyse şimdiden özledim kaşar peynirimi :))
ayyy burcu süper olmuş maşallah..tuttuutututuuuu maşallahh valla.....çokda fiyaklı yaa
acede gördüm ama bakmadım bi türlü o zaman
MERHABA KIZLAR annemle gardolabımı düzelttik daha doğrusu o ömerle oturdu ben topladım...ama şuan çok ağırlık çöktü çocuklardan biri uyusada bende uyusam dünen çok yorgunum yawww...
ferdacığım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun ...bir ömür sağlık içinde kalın hep aşk dolu olun...istediğin hediye süper yaaa bende istiyorum ondan ama sonra alurum....
banu cnm arkadaşına çok üzüldüm yaaa kadaer rabbim şifasını versin
burcu cnm nasılsınnnnn
unuttum yazacaklarımı yaaa
ferdacım allah 50lı yıldönümlerde boyle mutlu olmayı nasıp etsın ınsallah dağhan ve senı opuyorum cokk esınede bravo valla zayıftı cok benım gordugum ne rejımı yapıyor hayret dogrusu
bırsennn bende geleyım bacım uyumaya bende esneyıp duruyorum sabahtan berı opuyorum senıde cok
gecmıs olsun dıleklerınız ıcın saolun kızlar bıraz daha dıkkatlı davranmak gerekıyorr onu anladım allah buyuk kazalardan sakınsın kuzularımızı korusun rabbım
banu arkadasın ıcın gecmı olsun umarım guzel haberlerını alırsınız tez zamanda
Hepinize çok teşekkür ederim kızlar..çok sağolun,bu yılda böyle geçti gitti işte,,,Ferda'cigim, evlilik yildönümüz kutlu olsun canim. Nice güzel yillar gecirin bir ömür boyu...
Banu'cugum, cok gecmis olsun arkadasina. Teyzem'de Doruk'la sürekli balkona cikiyordu Istanbul'da, defalarca azarlamama ragmen, dinlemiyordu beni. Doruk bide atilfan, asiliyor demirlere falan. En sonunda, sert cikistim ve kesti su balkon isini. Arkadasinda, birsey olmaz demistir muhtemelen ve basi dönmüstür. Feci birsey ya, icim ürperdi...
Esra çok geçmiş olsun cnm ama bende Burcuya katılıyorum bencede başka bi doktoradaha götür..bu kadar çabuk karar verlmez dimi??selam kızlar bir kaç gündür giremiyorm Türkizi doktora götürdük öksürük alerjik dedi astıma çaevirebilirmiş.Hreyeri halıları falan kapla dedi çarşaflarla evi kamufle ettim de ne zamana kadar anlamadım bide bronşit dedi 6 tane ilaç verdi hangisini nasıl yetiştircem yazık kızıma ya evde yumuşatıcı dahil her şey yasak böyle yaşıycaksınız dedi bakalım bi iyiyleşsinde tüylü saçlı oyuncaklar yasak yün battaniye ygan yastık kaz tüyü herşey yasak şaşkın durumdayım şu an.eşimle bu hastalıktan dolayı ipler gerildi deli ediyor beni böyleyiz yani herkes iyidir umarım
Nice mutlu senelere cnm, güle güle kullanın
Esra cnm ya eminmisin?? bi başka dr a götür yeniden baksın, hem birseninde yazdığı gibi test fln yapması lazımdı öyle şap diye yapıştırılmazki alerji , hemde bu kadar ciddi şekildeyse... güzel haberlerini bekliyorum cnm git sen başka bir dr a daha
Cnmm hakikaten bi çorba koyar ateşe ya, hatta ona bile gerek yok çay demlersin içilir, çok ters geldi bana kabul etmek istememesi...
Cnm iyiyim teşk.ler, biraz halsizliğim var gün içinde uyukluyorum ama şimdilik annemlerin yanında olduğum için rahatım bakalım sonraları ne olacak halim...
Cnm öyle böyle kandıra kundura yediriyorum iki yudum kandırmasam onuda yemeyecek aç duracak sıpam... Adamcağız cüzdanını bulduğuna ne kadar sevinmiştir kimbilir :)))
Bende aynen senin hissettiğin gibi hissediyorum balkon konusunda cnm, annem babam dahil herkes abarttığımı düşünüyor...Allah korusun
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Cnm içse keşke, neler yapıyorum içsin diyede ağzına sürdürmüyor, seninki sonradanmı başladı süt içmeye nasıl alıştırdın?? her sütü denedim valla, sütcüden, pınar çocuk, dost çocuk, ballı, sade... içmiyor...((
AAAAaaaaa çok üzüldüm cnm ya Allah yardımcısı olsun inş.
cnm ya çok geçmiş olsun,bence bir dr.a daha götürün türkizi birinin dediği diğerini tutmuyo çünküselam kızlar bir kaç gündür giremiyorm Türkizi doktora götürdük öksürük alerjik dedi astıma çaevirebilirmiş.Hreyeri halıları falan kapla dedi çarşaflarla evi kamufle ettim de ne zamana kadar anlamadım bide bronşit dedi 6 tane ilaç verdi hangisini nasıl yetiştircem yazık kızıma ya evde yumuşatıcı dahil her şey yasak böyle yaşıycaksınız dedi bakalım bi iyiyleşsinde tüylü saçlı oyuncaklar yasak yün battaniye ygan yastık kaz tüyü herşey yasak şaşkın durumdayım şu an.eşimle bu hastalıktan dolayı ipler gerildi deli ediyor beni böyleyiz yani herkes iyidir umarım
nice mutlu yıllara cnm,aldıklarını güle güle kullanSelam kızlar...
Ayy oğlumla attık kendimizi dışarı,sözde kocama hediye alıcaktım,çıkarken aradı,evlilik yıldönümümüzü kutladı,bana hediye almıcakmısın dedim adama,alıcakmış tabiki çıkışta...:))ne alıcaksın diye sordum ne istiyosan hadi söylede işimi kolaylaştır dedi,bende söyledim ayy ne komiğim yaa,şarjlı el süpürgesi adam güldü o kesicekmi seni dedi?? :)) keser dedim kesmezse ben başka şeylerde alırım sen merak etme dedim,,tamam dedi, o da bileklik filan almayı düşünüyormuş,aman boşver kim takıyoki,çekmece bekliyor...
Neyse çıkışta birlilkte gidip alıcaz,ordanda yemeğe gidicez oğlumuzuda alıcaz tabiki...
Neyse gelelim benim hediye işine fenerıum a gittim şortla terlik alıcaktım,istiyodu Anıl,aman demezlermi değiştirmede iadede yok!!Varmı böyle bişey amadım tabiii,,aradım gider beraber alırız dedi anılda boşver dedi...neyse gezdik Dağhanla, süper oldu yığınla saklama kabı aldım,kendime bişeyler aldım,oğlum çok uslu durdu arabasından hiç inmedi,sonrada geldik onu uyttum hala ayağımda şimdi yatağına alıp hazırlanıyım.
Geçmişe bakamadım ben kaçıyım kızlar...çok işim var..
[Cnm içse keşke, neler yapıyorum içsin diyede ağzına sürdürmüyor, seninki sonradanmı başladı süt içmeye nasıl alıştırdın?? her sütü denedim valla, sütcüden, pınar çocuk, dost çocuk, ballı, sade... içmiyor...((
]
maşallah yakışıklıyaKızlar slm, kağanın şapkasını ben yaptım nasıl olmuş :))) ne zamandır aklımdaydı icraata geçirdim sonunda :))):hulya:
]
wow 10 kilo demek süpersin birsen 10 parmağında 10 marifet vallamerhaba kızlar kimseler yok ...bende sabahtan diyetisyene gittim bu haftada 1 kilo gitti nihayetinde 10 kiloyu yolcu ettim...süper sıkı bir diyet uygulamadığım için az gitti ama olsun....
son iki haftam kaldı sonra kendi kendime kalacağım...ama ben koruma programı yerine diyetlerime devam edeceğim...şölee güzel bişi gitsin dimi hazır verme sezonundayken ben....
eve geldim hemen kahvaltıya oturduk.....
annem geldiğinden beridir ömeri giderken götüreyim diyip duruyordu
bende olmaz dedim....aman bi söylendi ...biz ona güvenmiyomuşuz..halama bile emanet ediyormuşuzda ona vermiyormuşuz ...ya dedim o zaman ömer hastaydı halam bakması gerekti dedim...yok küstü darıldı...ben karışmam dedim...babası verirse al götür ama getirirsin dedim...
tmm dedi...hiç karışmadım dün aksamdan beridir eşimi ikna etmeye çalışıyor ....bugün eve gidiyordu...nihayetinde eşimde tmm dedi..ama çok özlersem gelir alırım dedi..annemde tmm dedi istersem iş dönüşü gel al dedi...fizana gitmiyoruz ya dedi...yani şimdi ömer gitti annemle cuma günü arkadaşım gelecek....o zaman annemde gelecek eğer eşim almazsa cumaya gelecekler...
daha şimdi yolcu ettim içim gitti yani düşünün ...ama bi yerde banada iyi gelecek bazen beni çok yoruyorlar...bende onlara sinirlenince bağrıyorum...üzülüyorum sonra ....neyse şimdiden özledim kaşar peynirimi :))
selam canlar,,,,,,
fazla bakamıyorum buaralar tutkun türkiz hastaymış geçmiş olsun cnm ya çok üzüldüm..
birsen ömeri göndermekle iyi yapmışsın bencede hem sanada iyi gelirr nihayetinde annen bakıyor ve için rahattır eminmim bence gözün arkada kalmasın ablamda çocuklarının arasında 1yaş var ve çok zorlanıyordu adapazarında o küçügünle bizde büyügü kalıyordu kaç sene böyle idare etti hemde haftalarca görmüyordu senin yakınında canım ya bukadar mesele etme ve arada gönder birini. şimdi dahada ilgilenme fırsatın olur sanada fırsat kalır..
burcu şapka süper ben yaptım deyince gözlerim açıldı tü tütü maşşallah nazar degmesin sana ya :)
aklımda çok bişe kalmadı bugun tavsiye üzerine b.evlermedikalpark hast.bi bayan dr gittik defnenin aşısı ve gelişim için bakalım dedik iyikide gitmişiz çok ilgili bir doktordu defnenin boyu 77 kilosu 9.890gr geldi ve dr kilosunu az buldu 1 yaş bebkte en az 10kilo isteriz dedi çok panik yapılacak bidurum degil ama müdahale edlim dedi deviti bi dr bıraktırmıştı devam dedi multivitamin ve kan damlası verdi 2ay sonrada kilo ve gelişim için tekrar çagırdı hepatit a aşısınıda 2yaşından sonra yapmak daha uygun dedi ve sadece su çiçegini yaptı..aklımdaki soruların cevaplarını aldım.. beslenmesiyle alakalıda çok konuştuk bi kaçtavsiyede bulunda uygulayalım bakalım nasıl olacak??
şimdilik böyle annemdeyim defne uyudu kutlayı bekliyorum kesin eve giderken defne uyanacak ve bidaha uyuyacakmı yaaa offf artık günde 1defa uyumaya başladı ona ne zorluklarla uyutuyorum bi görseniz elinde tel. bi şarkı var içime işlerken farkına varmamışım diye onsuz uyumuyor bagır bangır müzikte uykuya dalıyor deli ediyo beni deliiiiiiiiiiiiii..............................
canımda sıkkkın yine benim kuzenler canımı sıktılar ve budefa fena canımı sıktılar s... çekecem çok az kaldıııı...
çarşamba evlilik yıldönümü perş. dogum günüm benim taze odun bişicik yapmaz ama kahretsin azıcık ümidim var niye yaaaa!!! böyle olunca bişi yapmıyor ve hayal kırıklıgı yaşıyorum... öfff hayırlısı diyelim ama kesin hediye almam lazım ama neeee????????????
İyi geceler herkese,,
Dün akşam yorgun gelince açıp bakamadım size,bugünde hiç fırsat olmadı.
Yemeğimiz güzel geçti,çok şık bi restoranta götürdü kocam beni sağolsun ama Dağhan bey pek de uslu durmadı sıkıldı,en sonundada olanca karabiberi üzerime boca etti,olacağı oydu,neyse hapşura hapşura kalktık masadan..:)) doyduk dedik.. :)) ordan gittik benim meşhur şarjlıma bakmaya ama bendeniz bi türlü karar veremedim,anıla kalsa hemen al çık diyor,179 olan bitanesi vardı yabancı marka,değimez dedim o kadar pahalı bişeye gerek yok dedim.Neyse yarın bakarız dedik.Ve evimize geldik..
Bugünde kayınvalidemin istediği bi dolap vardı onu almaya gittik,ordanda benim şarjlı süpürgemi aldık,Fakirin son modelini aldım çok beğendim şimdilik, zaten istediğimde oydu,neyse Optimuma geçtik,adamın fenerıumuna bakalım diye ama yok bulamadı bi türlü isteiğini bakmaya devam edicez..Oğluma yaradı ona bişeyler aldım,kendimede çamaşır, çıktık evimize geldik,,Azıcık ütüm vardı onu yaptım oğluşla oynaş yedir içir uyut derken bu saat oldu.Kocam yattı bile sabah erken kalkıcak malum arkadaşım geliyor çok mutluyum,heyecanlıyım onu çok özledim..Erken olduğu için ben yalnız o saatte alamazmışım.kendi bilir bende yatar uyurum.Şimdi kalkıp onun yatağını yapıcam sonrada yatıcam hepinizi öpüyorum..
Bu arada çok mutlu olduğum bişey oldu,Anıl süt içerken dağhana tattırmış benimki süt içiyo sabah kahvaltıdada içti,sevdi,çok sevindim sanırım içicek artık...
Herkese iyi geceler...
cnm ya çok geçmiş olsun,bence bir dr.a daha götürün türkizi birinin dediği diğerini tutmuyo çünkü
yazık yaw o kadar ilaç verilir mi el kadar bebeğe
nice mutlu yıllara cnm,aldıklarını güle güle kullan
burcu sütü direk değilde sulandırarak versen daha iyi olmaz mı başlangıç için
ben zeynebe halen yarı yarıya sulu süt veriyorum bi anda kabız olmasın diye
maşallah yakışıklıya
çok şeker olmuş valla süpersin burcu hee bayıldım hamarat hatun seni
wow 10 kilo demek süpersin birsen 10 parmağında 10 marifet valla
maşallahhhh
değişiklik olur cnm hem sana hem ömere çok özlersen alır gelirsin ne olacak
slm kızlar
naıslsınız?annemlerdeyim bende dün nikaha gittik sonra kociş beni annemlere bıraktı
kpss ye çalışıcam 10 gün bakalım
bugün bizim evlenme yıldönümümüz ama ayrıyız yaw kocişle
konuştuk bugün keşke bugün gitseydiniz diyo bende bakalım unutacak mı diye dün söylemedim hiç
neysee
akşam yemek planımız var bakalım artık:içelim:
3 yılı devirdik az ama öz şeyler yaşadık:asigim::asigim::asigim:
mutluyum mutluyum mutluyummmmmmmm:teytey::teytey::teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?