2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın arkadaşlar;birsencim,banucum,tülaycım,sibelcim,ferdecım,incihancım adını sayamadığım bütün arkadaşlar günaydınlar nasılsınız biz şükür iyiyiz ben biraz üşütmüşüm malum havalar çok dengesiz.birsencim ne güzel bizde düşünüyoruz ürgüp'e(kapadokyayı) gitmeyi."oralar çok güzel yaaa büyülü bi şehir adeta.kızlar pınarı,aysunu clarıs i uzun zamandır göremiyorum haberiniz varmı?

anam gecmişi okudum da valla alıntı yapamıcm şimdi
bu birsen beni öldürüyor anam bi yerlerin agrıcak Allah esirgesin dikkat et valla,kocanda yanii hazırca yerleşmişi bulmus tabii ben geciremem der sende süpersin yanii herifi iyi bozmuşsunlülülülülülü
burcucum sende kağanı süte alıştırsan iyi olur hanzade 1 yasına 15 gün kala vermeye basladım maşallah biberon biberon içiyor özellikle bişi yemedigi dönemlerde ii oldu içine bal katıyordum ii oluyordu
annem ben küçükken yumurta sarısı katarmıs süte bir gün katmamıs içmemişin ayy aklıma geldi miden kalktı üffffff

burcu canım birbirlerine çok benziyor mayıs bebişleri

aynurcum iyiyim canım sen nasılsın

kızlar arkadaşım için dualarınızı lütfen eksik etmeyin çok moralim bozuldu ((((((((((((((((((

banucum şu mubarek gün dualarımız arkadasınla hayırlısıyla saglıgına kavusur inşallah

ferdacım allah nice yıllarda oğluşunla eşinle olmak nasip etsin.nice senelere canım.bizimde az kaldı:))ama ben bişi yapamıcam 6 temmuzda kayınvalidemelrde olcaz :)

burcu canım birbirlerine çok benziyor mayıs bebişleri

aynurcum iyiyim canım sen nasılsın

kızlar arkadaşım için dualarınızı lütfen eksik etmeyin çok moralim bozuldu ((((((((((((((((((

banucum bende iyiyim birazcık üşütmüşümkaydirigubbakcemile3 prenseslerinnasıl?

inşallah tülaycım bilinci yok ailesine hiçbir bilgi vermiyorlarmış bende çok üzgünüm annemle konuştum tatlım şimdi intihar falan değilmiş balkondan aşağı bakarken biraz öne eğilmiş düşmüş canım kader işte Allah acil şifalar versin inşallah
hayat o kadar kısa ki heranın kıymetini bilmek gerekiyor dün gülüyorduk birlikte bugün yoğunbakımda off tülaycım ya

ferdacım evlililik yıldönümünüz kutlu olsun nice senelere inşallah Allah yuvanından mutluluğu huzuru eksik etmesin:)

ferdacım allah nice yıllarda oğluşunla eşinle olmak nasip etsin.nice senelere canım.bizimde az kaldı:))ama ben bişi yapamıcam 6 temmuzda kayınvalidemelrde olcaz :)
çok teşekkür ederim kızlar...sağolun..

Banucum arkadşına allah şifa versin çok üzüldüm..

evet banu cnmya.işte her saniye çok önemli.bende anneme diyorum balkondan aşağıya öyle bir sarkıyorki anne diyorum bak tansiyonun var dişceksin yok bişey olmaz diyor.annemde çok üzüldü canım dualarım onunla

banucum arkadaşına çok geçmiş olsun.Allah yardımcısı olsun.sevdiklerine bağışlasın rabbim.

tülaycım öyle valla bir saniye sonra başımıza ne geleceğini bilmiyoruz Allah korusun canım annenede teşekkür ederim bitanem haberi alır almaz ilk seni arayıp haber verdim

aynurcum sağol canım sanada geçmiş olsun havalar bir serin bir sıcak tam hastalık havası var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…