2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın cnm, Allah şifasını versin iyilerşir inş... kaç yaşındaydı arkadaş?? sen doğumgünündeki sarışın kız yazınca sizin doğumgünü resimlerine baktım ama resimde yoktu,
Rabbim kimseyi evlat acısı ile sınamasın inş...

Cnm inş. tatiliniz süper geçer, şapkanın hasırını milyoncudan aldım, normalde kız bebek şapkası onlar etrafında kiraz fln vardı, efenim o kiraz kordela neyim ne varsa sökülüp kovboy şapkası şekli verdim :))
Evet gerçekteen idare edivermekten başka çağre yok, ama bu adaletsizlik, birilerinin boyuna saçmalama hakkı varken birileri neden sürekli idare edivermek zorunda kalıyor?? akıllı olup milleti çekeceğine deli ol millet seni çeksin derlerya, biz deli olsak kimse çekmez eminim, ama elalemin deliliklerini çekmek konusunda zorunlu bırakılıyoruz...

Cnm çok üzüldüm inş. kısa zamanda düşer ateşiniz kıyamam ben ya kağanda hastayken hep emmek ister ağzına hiçç b işi sürdürmez... belki bi kaç kaşık yoğurt yerse denesin cnm ya, multivitamin al olmadı eczaneen evde yoksun sonuçta nasışl emzireceksin aç kalmasın çocukcağız...

cok sagol aynurcum yaa valla kac kere söz verdim kendime ama bazen oluyor işte neyse hayırlısıyla buyusunler de saglıklı sıhhatli

Cnm inş kısa zamanda alışır benimkide,1 öğün dahi olsa inek sütü vermek istiyorum...
Zaman zaman sabrımız tükenebiliyor cnm insanız üzme kendini
tabii burcucum süte alışsın ii olur hadi hayırlısı bakalım
bu arada anneme dedim burcu hamile doktor emzirmeye devam edebilirsin demiş dedim öyle derler tabi dedi süt bir süre sonra acırmıs cocuk kendi istemezmiş emmeyi acıyana kadar versin dedi

kilolarının gitmesine hayırlı ugurlu olsun canım sevindim valla ben acai berry içiyorum 2 haftadır iştahım kesildi tatlı yemek istemiyorum ama 1 kilo verdim daha yaaa cok sacma
neyse ömerim gitmiş hadi Allah kavustursun sende dinlen azıcık iş falan yapmada:dance:
eşine topu attgın iyi olmus sonra sana cıkısamaz
evlilik yıldönümünüz şimdiden kutlu olsun canım valla benim koçişte incelik bilmez 5 yıldır ögretemedim ama senin gibi herzaman ümit beslerim içimdekaydirigubbakcemile3
şu kuzenlerinide işe yaramıyorlarsa seni üzmekten baska boşver gitsin canım yaaa
defneye vitamin verdiği ii olmus doktorun hanzadeyede bu gittigimde verdi doktor valla iştahı acıldı cocugun taneli yemeyen cocuk taneli şeyleri bile yer oldu
öpüyorum defneyle seniiii
sagolsun koçişine güle güle kullan süpürgeni canım
kolay gelsin bugunde sana

evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım daha nice mutlu yıllara inşallah

burcum eşinle konusmanız ii olmus aferin kocana
bak oda haklı atsa atamaz satsa satamaz iyiyi dogruyu yanlısı bilyormus masallah sende kocanı arkana al mutlulukla yasa kulagını kapat valla mutlu olmanın sırrı duymayacaksın görmeyeceksin
ayy bunları benmi söledim kendim uygulasam bariikaydirigubbakcemile3

koçişin sagolsun canım gezmişsiniz ii olmus zeyno olmayınca oglusum kendini hissettircek tabi annesi opuyorumnanaktan

merhaba hatunlar 2 gündür dogru dürüst gelemedim
ayy size müjdeli haber hanzade atrık kendi kendine adım atmaya basladı
cumartesi ayaktaydı gel kızım dedim bi baktım yürüdü ayy bi sarıldım bi sarıldım (gecen gece beni kızdıran o degildikaydirigubbakcemile3) neyse mehmet geldi asansörün kapısına kadar yürüdü fıstıgım babasıda sasırdı
ama cok zorlamıyorum kendi isterse yürüyor tabi düşmelerimiz cok oluyor ama buna şükür
dün bagdaydım hava kapalıydı biraz ama acık hava ii oldu hanzade hiç dogru dürüst uyumadı neyseki gece uyudu
bugun kardeşlerim izmire gidiyorlar haftayada annemler gitcek bende baga tasıncam onlar yokken ama bi kötülük varrr internet yok ordaa ayy napcam ben yahuuu:sinifsinif:
bugun evdeyim ama buhafta hep dışarda olcam
işte kızlar benden bu kadar
aaa unutmadan burcu kağanın şapkası harika olmus tatlım ellerine saglık masallah becerikli hatunsun

tebrik ederim cnm nice yıllara eşinle...
geçmiş olsun güzelim ne olduki Duruya!Diş mi çıkıyor acaba??

burcucum eklediklerimde yoktu kız 25 yaşında tatlım

Çok üzüldüm ya, Rabbim benzetmesin benimle yaşıt... Allah şifa versin inş. henüz çok genç...

Cnm dr süt acır demedi bana, emzirmek kansızlık yapabilirmiş, bende hem bebek hem emzikli olduğu için daha belirgin olabilirmiş, ama sürekli takiple engelleriz dedi, çocuk doktoru karnındaki biraz büyüyünce sütün otomatikman azalmaya başlayacak dedi sadece, şu an için anne ve karnındakini zor durumda bırakacak bir durum yok ortada bu yüzden vücudun süt üretimine evam ediyor, bebeğini emzirebildiğin kadar emzir dedi, ama neler demiyolar ki biliyorum, emzirilmezmiş, zehirlermiş, acırmış, bebek düşermiş vs... dr un dediğine uyuyorum bende

Hadi gözün aydın cnm, yakında koşmaya başlasın inş. kuzucum, bizde yazlığa gidicez bi ara vınn almayı düşünyorum int.e giremezsem çatlarım ben :))))

bende catlarım burcuuu valla babama yalvardım nolur siz gitmeden neti baga aldır diye ama nafile nuh diyor peygamber demiyor

hanzade içinde sagol teyzesi inşallah koşacagı günleride görcez

sağol cnm
arkadaşına çok geçmiş olsun cnm acil şifalar dilerim,dua ediyorum inş en kısa zamnda düzelir
cnm ya geçmiş olsun
diştendir gülşah büyük ihtimalle
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım daha nice mutlu yıllara inşallah

koçişin sagolsun canım gezmişsiniz ii olmus zeyno olmayınca oglusum kendini hissettircek tabi annesi opuyorumnanaktan
sağol cnm,valla zeynebi de götürseydim keşke
o kadar alışmışız ki artık
her çocuğu zeynep sandım
zeynep aşağı zeynep yukarı
Allah isteyen herkese versin inş.

maşallah cnm hanzadeye
artık işin daha zor valla
sürekli peşinde koşacaksın
neyse kilolar gider işte

Bı kaÇgÜndÜr takılıp duruyorum buralarda hoŞuma gıttı bende bıyerde kalıyım dedım burayı beĞendım bıde Çocuklar akran olunca ıyı oluyo bı sıkıntı oldumu aaa onunkıde yapıyomuŞ neyse anormal dıııl :)derım hepınıs ıst damısınız bursalı varmı acaba aranızda ben gemlıkte oturuyorumda dıĞer anneler buluŞuyolar sızde buluŞma oldumu merak ettım

burcu evet canım gidiyoruz iyi geçer inşallah.hem selin için iyi olacak dedesi ve babannesiyle zaman geçirsinler.

hayrunnisam hoşgeldin.

Selamlar Kizlar,

Oglum uyudu az önce. Benimde keyfim yok, sabah cok sinirlerim bozuldu, agladim. Doruk'da korkup agladi, sonra cok pisman oldum böyle davrandigima. Kahvaltisini yapiyordu, mizmiz mizmiz, bin bir türlü nazla. Bir parca ekmek geldi bogazina, yutmak istemedi ve kustu. Sinirlerim o kadar harap olmus ki, kendimi tutamadim agladim...Neyse sonra yikadim, oynadik, yeniden kahvalti hazirladim ve yedi zor bela. Öyle cins cocuk ki, babasi gecen bir parca sosis vermis, simdi sosis icin agliyor. Peynir veriyorum, tükürüyor, versem bir koca sosis bitirecek. Niye böyle uyuz seyleri sever bu cocuklar ya...

Burcu'cugum, esin kendi acisindan hakli ama sende haklisin. Isin icinde aile oldu mu, insan adil davranamiyor maalesef. Duygular daha hakim oluyor ve bir taraf hep özverili olmak durumunda oluyor. Bende de ayni durum var. Herseye maydonoz bir görümce ve hersey hakkinda bir fikri olmasina ragmen, külliyen cahil. Mesela biz cok uzagiz ama varligi hep evimizde, hep onunla ilgili bir gelisme ve hep esim isin icine cekiliyor. Alttan almamak lazim bazi durumlarda, cünkü manevi olarak yipraniyorsun. Ben bu sene öyle doldum ki, ufacik bir ima ya da maydonoz olma durumunda, patlarim büyük ihtimalle...
Ayrica Kagan'i süte alistirma konusunda, bir öneri vereyim canim. Ben Doruga tatile gittigimizde, disari gezmeleri icin meyve aromali sütlerden almistim. Onlari sorunsuz icti. Ki, biberonu bile redediyordu aslinda. Sonra Milupa'nin 1 yas sonrasi sütlerinden altim, onlarida sorunsuz icti. Istanbul'da inek sütü verdim, tadini biraz yadirgadi 40-50 ml den fazla icmedi. Icine azicik bal katip verince, daha iyi iciyor ve icmediginde zorlamayarak, ara ara tattirabilirsin. Böylece üzerinde bir baski hissetmedigi icin, inatlasmaz. Insallah alisir kuzum.

Nurten'cigim, kilosu 10 kilo sinirinin cokta altinda degilmis zuzunun. Bence toparlanir vitaminlerle. Doruk'da istahsizlik var genellikle ve ben yedirdigim seyleri bol vitaminli veriyorum. Corba haricinde, birde yemek ögünü ver bence eger muhallebi veriyorsan, onun yerine. Daha faydali ve kilo almasina yardimci bence.

Birsen, Ömer'i yollamissin canim, kilolarda gitmis. Tebrik ederim. Bende iki haftadir 4 kilo vermisim pekte kendimi zorlamadigim halde. Bu istikrarla gidersem, kendime daha cok güvenecegim...

Cnm nesquickli süt verdim içmedi, çilekli muzlu olanlarını denemedim bugün denerim sonucunu yazarım cnm teşekkürler :)))opuyorumnanaktan

merhaba kızlar....sabahtan beriidir bakıyorum ama yazmadım
böle bir keyifsizlik mevcut bendede
ama ben adet olacağım ondan ....

sabah iyiyidik havada güzeldi...
oğluşum güzel kahvaltı etti...sonra meyve kalmamış evde eşim pazara çıkmadı alırız dedi unuttuk neyse
çilekli yoğurt yedirdim 3 tane...sanırım alişin canı sıkılmaya başladı
tek başına sepete girmiş oynuyor şuan....

ömerimin keyfi yerinde....

bense koca gün etrafı topladım...çamaşır topladım...sonra alişle markete gittik geldik
öğlen yemeğim geçiyordu...bulgur pilavı pişirdim..HADı O PıŞERKEN kabak dolması yapacaktım baktım kıymaı çözülmüş onuda yaptım ocağa attım.....
bulgurum pişince hemen yedim....alişede yedirdim...ama çok yemedi...
uykusu var sanırım ama uyutmayacapım biraz daha geç uyusun...
şimdi sizlere bakem dedim...sonra kalkıp ev, süpüreceğim...mutfağımdaki kilmi kaldırıp yerine küçücük bişey sereceğim ..yerini silmem gerek tabi....

en sonda ütü yapacam....inş. aliş uyumak istemez o saatte kadar...o uyuyunca benede yürüyüş yapacağım.....

burcu cnm dün okudum evet eşin haklı ama neden biz kadınlar alttan alıyoruz...sorun bu bence
ama dediği gibi bu gemiyi yürtmek içn biz kadınlar alttan alacağız..erkekeler anneleri ile bizim aramızda kalmaktan nefret ederler....
neyseki çok yakın değilsiniz..cnm
bebek olayına gelince çok daha yeni annesi o güç topluyor sen yoruluyorsun tabi
kağan da var....

ben baştan demiştim erkek gibi geliyor...ama inş. yanılırım hayırlı sağlıklı bir kızın olur inş...

esenohhh temizlik bitmiş mercimeğe babannesi bakmış...bende dün banyoyu temizledim..evi süpürdüm..etraf topladım bebek görmeye gittik...

banuohhh pikniğe gidilmişşş denize girilmişş süper bir h.sonu olmuşşş iyide dopink olmuştur sana cnm...

tülaycığım merhaba cnm

filizciğimyemek yeme konusunda biz haklıyız ama zorlayıncada olmuyor bende pilavı zorladım alişe ağzına aldı sonrada eline aldı vıcıkkcı etti....

kilo konuusunda tebrik ederim 2 haftada 4 kilo çok iyi ama biraz fazla gibi geldi
genelde 1 kiloo haftada önerilen ama sen devam et.....

neyseeeeeee ben kaçayımmmmm hiçkimseler yok sayfada büyülü sayfa oldu resmen

pınarım modem bozukmuş...cumada tatile gidiyor baya yok...
tubiş tatilde...
sibell keyifsiz...
esen neden eskisi gibi faal değil bilmem
hülya garusuda

gülhanlar tatilemi gitti aceppp

nurtennn aklıma geldi medıcalde kime geldiniz cnm
bence kilosu çok az değil ve benim doktorum 1 yaşında en az 9 kilo olması gerek dedi...demek herkes bi tez savunuyor
bende bayadır devit3 vermiyorum sütün içine koymak istemiyorum bizim ali bi biberonda kalan sütü uyanınca alıp içem huyu var bişey olur diye korkuyorum...yaşından beri hiç vermedim yanii çok nadir verdim..

cnm evlilik yıldönümünüzü kutlarım cnm hediyende hayırlı olsuna.s.
cnm seninde evlilik yıldönümünü kutlarım a.s.bizimkide çarşamba ama eşime çok bozugum bakalım ne olcak?
ya zaten dr çok panik bi durum degil ama önlem alalım dedi şöle kalorili şeyler ver dedi mesela öğün aralarını kısalt ve yatarken muhakkak muhallebi ver dedi ki ben defneye hiç muhallebei vermedim hazır kşık mamalarından az az verdim şimdi sütüne ekliyorum dün muhallebi yaptım yemedi midesi bulandı.. sen nasılsın cnm eşinle hak vermene çok sevindim sen zaten sinirinden eşine çatmıştın bak kocişin gönlünü aldı kız adamlar ne yapsın harbi onların durumu daha zor hak vermek lazım onlara.. canım benm eşimi çok özledim yazınca içim cız etti ya.. bide burcu kaana çok açken süt verdinmi?
boşver sakla sakla bende kuzenimin msjlarını saklıyorum.
geçmiş olsun cnm ya iştah sorunu herkeste var görümcene söyle sevdigi şeyleri versin sen gelene kadar danino falan yer kesin çorba için ısrar etmesin. off kıyamma ya çalışmak çok zor.
sagol cnm benm ümitlerim hep boşa çıkıyor bide üstelik kalbimi kırıyo gıcık ya. neyse artık. ayy inş. bizimde iştahımız açılır biran önce çok üzülüyorum böyle olunca öptk senia.s.
slm cnm hoşgeldina.s. sen tam yerindesin istanbullu hatunlardan daha çok bursalı hatunlar görüşür biraz takip edersen sayfayı senide alırlr aralarına hatta bi bakmışsın bodrumdasınkaydirigubbakcemile3
filiz drda sınıırn altına düşmeden kontrol altın al dedi. ayrıca doktor da bana bol kalorili şeyler vermeye dikkat et dedi mesla ben hiç muhallebi vermezdim yatarken muhakkak muhallebisini ver dedi ve sık sık yedir dedi bende senin gibi düşünüyordum çorba daha veya yemek daha faydalı ama kilo aldırmıyor demekki bide defnede bariz bi kansızlık var onuda bi çözsek hayırlısıyla. sende iştah konusunda çok takıntı yapma filizcim ya çok çabuk sıkılıyolrlar aynı şeyleri yemekten bence kahvaltı ögünlerini deiştir hergün yumurta koyma, bigün meyveli yap vs.vs. ben defneye öyle yapıyorum ve çok cabuk bıkmıyor.

slm cnm emel tosun doktorun adı ufak tefek bi kadın ama çok ilgili. kadın 1yaş kilosu 10 isteriz dedi ama defne 15.ayda oüzden haklı bence.. kaç aydır kilo almıyor belki 5ay oldu 9kilo 700-820 gidiyor çok ta canımı sıkıyodu budurm valla işi gücüü bıraktım çocukla alakalıyım habire tıkıyorum. dvitiminini 18aya kadar muhakkak almalı herçocuk dedi ve heel sizin kesin almanız lazım bıngıldak kapnmadı ve kansızlık oldugu için devm dedi 3damla sende ver bence kahvaltılarına ekle ben kaşıga damlatıp agzına veriyorum.

selam kızlar
hanzade uyanmıstı 12 gibi 1 kavanoz meyve yedi bende yeşil fasülye vardı onu yiyim dedim gelmiş yanıma mama mama dior iyi ekmege bandım bandım verdim kuzuya yedi
sonra ütü basına gectim tüm ütüleri bitirdim yoruldum ama degdi baktım hanzadenin uykusu geldi erken oldu ama neyse süt verip uyuttum
kayınvalidemler müsaitlerse bugun onlara gitcez hala ses cıkmadısempatiksalakcinni
mutfagı toplayıp kuzuma tavuk corbası yapıcam
bide babam bahce fasülyesi getirmiş onları temizleyip kavurayımda dipfirize atayım kışa yeriz
hadi öptm hatunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…