günaydın herkese iyi haftalar diliyorum
burcucum eşinle konuşmanıza çok sevindim benim eşimde hep der annesi için takma söylediği lafın nereye gittiğini bilmiyor diye öyle konuşur ki o anda ne yapacağımı şaşırırım
şapkanız çok güzel olmuş kağan güle güle kullansın
birsencim günaydın canım diyetin hayırlı olsun paşayıda göndermişsin dinlen biraz tatlım
esencim piknik işini iyi düşünmüssünüz ahsende mutlu olmuştur
özlemcim seninde az kaldı canım dikkat et kendine hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah bebişini
tülaycımmm günaydın şekercimmmmmmm
bize gelince cumartesi iş çıkışı hastanedeydik kardeşimle arkadaşın durumu aynıydı birde üç yaşında bir çocuk ikinci kattan düşmüş iki haftadır yoğunbakımdaymış cumartesi biz oradayken ailesi kötü haberi aldı içim parçalandı Allah hiçbirimizi evlat acısıyla sınamasın
pazar günüde pikniğe gittik arkadaşlarla denize girdik bizden böyle işte
günaydın kızlar nasılsınız? banucum biz gidemedik cts pazar 2 gündür misafirim vardı şuan yorgunluktan ölüyorum. bide cuma gidiyoruz ya 1 haftalığına eksikler var onalrı tamamlıyorum.
hilal nasıl oldu canım valla sabahlara kadar günelrdir dua ediyorum.uykularım bile bölük pörçük oldu ama inanıyorumki iyileşecek.
burcu şapka züpperr olmuş bende isteremmm):))) eşinlede konuşmanız iyi olmuş ama sonuç şuki canım yapcak fazla bişey yok idare etceksin haklıda olsan eşin sonuçta ailesi olunca tıkanıp kalıyor.
gunaydın kızlarrr
şu ateş belası bıze sardı şimdidee dun gece 11 gıbı baktım hafıfı ateşı cıkıyor calpol ıcırdım uyuttum ateşi düştü sabaha karşı bıdaha kontrol ettım baktım yanıyo 38,9 olmuş calpol ıcırıp emzırdım ama iştah 0 sureklı meme emsın ıstıyor sabah bırakıp cıkmak zorunda kaldım şimdide dokunsan aglıcak gıbıyım dun hıc dısarıda cıkmadık nerden oldu anlamadım bugun bıraz daha cıkarsa alıp goturecem doktorunaa sımdı gorumcemle konustum hıcbıseyde yemıyomuş bu cocuk böle oldugunda kendımı öle caresız öle yanlız hıssedıyorumkıı allah beterınden korusun rabbım hepımızın kuzularını korusun
cok sagol aynurcum yaa valla kac kere söz verdim kendime ama bazen oluyor işte neyse hayırlısıyla buyusunler de saglıklı sıhhatlinurancım canım kızma kendine inan insan bazen dayanamıyooo bende öyleyim bazen uykusuzluk insanın moralini bozuyor ama bunlarad geçecek bebişlerimiz büyüyorlar Allahın izniyle.bikaçay daha sabret canım herşey daha ii olacak ben böyle moral veriyorum kendime.hanzade prensesi ve seni kocaman öpüyorum.gülümse canım sıkma canınııopuyorumnanaktan
tabii burcucum süte alışsın ii olur hadi hayırlısı bakalımCnm inş kısa zamanda alışır benimkide,1 öğün dahi olsa inek sütü vermek istiyorum...
Zaman zaman sabrımız tükenebiliyor cnm insanız üzme kendini
kilolarının gitmesine hayırlı ugurlu olsun canım sevindim valla ben acai berry içiyorum 2 haftadır iştahım kesildi tatlı yemek istemiyorum ama 1 kilo verdim daha yaaa cok sacmamerhaba kızlar kimseler yok ...bende sabahtan diyetisyene gittim bu haftada 1 kilo gitti nihayetinde 10 kiloyu yolcu ettim...süper sıkı bir diyet uygulamadığım için az gitti ama olsun....
son iki haftam kaldı sonra kendi kendime kalacağım...ama ben koruma programı yerine diyetlerime devam edeceğim...şölee güzel bişi gitsin dimi hazır verme sezonundayken ben....
eve geldim hemen kahvaltıya oturduk.....
annem geldiğinden beridir ömeri giderken götüreyim diyip duruyordu
bende olmaz dedim....aman bi söylendi ...biz ona güvenmiyomuşuz..halama bile emanet ediyormuşuzda ona vermiyormuşuz ...ya dedim o zaman ömer hastaydı halam bakması gerekti dedim...yok küstü darıldı...ben karışmam dedim...babası verirse al götür ama getirirsin dedim...
tmm dedi...hiç karışmadım dün aksamdan beridir eşimi ikna etmeye çalışıyor ....bugün eve gidiyordu...nihayetinde eşimde tmm dedi..ama çok özlersem gelir alırım dedi..annemde tmm dedi istersem iş dönüşü gel al dedi...fizana gitmiyoruz ya dedi...yani şimdi ömer gitti annemle cuma günü arkadaşım gelecek....o zaman annemde gelecek eğer eşim almazsa cumaya gelecekler...
daha şimdi yolcu ettim içim gitti yani düşünün ...ama bi yerde banada iyi gelecek bazen beni çok yoruyorlar...bende onlara sinirlenince bağrıyorum...üzülüyorum sonra ....neyse şimdiden özledim kaşar peynirimi :))
evlilik yıldönümünüz şimdiden kutlu olsun canım valla benim koçişte incelik bilmez 5 yıldır ögretemedim ama senin gibi herzaman ümit beslerim içimdekaydirigubbakcemile3selam canlar,,,,,,
fazla bakamıyorum buaralar tutkun türkiz hastaymış geçmiş olsun cnm ya çok üzüldüm..
birsen ömeri göndermekle iyi yapmışsın bencede hem sanada iyi gelirr nihayetinde annen bakıyor ve için rahattır eminmim bence gözün arkada kalmasın ablamda çocuklarının arasında 1yaş var ve çok zorlanıyordu adapazarında o küçügünle bizde büyügü kalıyordu kaç sene böyle idare etti hemde haftalarca görmüyordu senin yakınında canım ya bukadar mesele etme ve arada gönder birini. şimdi dahada ilgilenme fırsatın olur sanada fırsat kalır..
burcu şapka süper ben yaptım deyince gözlerim açıldı tü tütü maşşallah nazar degmesin sana ya :)
aklımda çok bişe kalmadı bugun tavsiye üzerine b.evlermedikalpark hast.bi bayan dr gittik defnenin aşısı ve gelişim için bakalım dedik iyikide gitmişiz çok ilgili bir doktordu defnenin boyu 77 kilosu 9.890gr geldi ve dr kilosunu az buldu 1 yaş bebkte en az 10kilo isteriz dedi çok panik yapılacak bidurum degil ama müdahale edlim dedi deviti bi dr bıraktırmıştı devam dedi multivitamin ve kan damlası verdi 2ay sonrada kilo ve gelişim için tekrar çagırdı hepatit a aşısınıda 2yaşından sonra yapmak daha uygun dedi ve sadece su çiçegini yaptı..aklımdaki soruların cevaplarını aldım.. beslenmesiyle alakalıda çok konuştuk bi kaçtavsiyede bulunda uygulayalım bakalım nasıl olacak??
şimdilik böyle annemdeyim defne uyudu kutlayı bekliyorum kesin eve giderken defne uyanacak ve bidaha uyuyacakmı yaaa offf artık günde 1defa uyumaya başladı ona ne zorluklarla uyutuyorum bi görseniz elinde tel. bi şarkı var içime işlerken farkına varmamışım diye onsuz uyumuyor bagır bangır müzikte uykuya dalıyor deli ediyo beni deliiiiiiiiiiiiii..............................
canımda sıkkkın yine benim kuzenler canımı sıktılar ve budefa fena canımı sıktılar s... çekecem çok az kaldıııı...
çarşamba evlilik yıldönümü perş. dogum günüm benim taze odun bişicik yapmaz ama kahretsin azıcık ümidim var niye yaaaa!!! böyle olunca bişi yapmıyor ve hayal kırıklıgı yaşıyorum... öfff hayırlısı diyelim ama kesin hediye almam lazım ama neeee????????????
sagolsun koçişine güle güle kullan süpürgeni canımİyi geceler herkese,,
Dün akşam yorgun gelince açıp bakamadım size,bugünde hiç fırsat olmadı.
Yemeğimiz güzel geçti,çok şık bi restoranta götürdü kocam beni sağolsun ama Dağhan bey pek de uslu durmadı sıkıldı,en sonundada olanca karabiberi üzerime boca etti,olacağı oydu,neyse hapşura hapşura kalktık masadan..:)) doyduk dedik.. :)) ordan gittik benim meşhur şarjlıma bakmaya ama bendeniz bi türlü karar veremedim,anıla kalsa hemen al çık diyor,179 olan bitanesi vardı yabancı marka,değimez dedim o kadar pahalı bişeye gerek yok dedim.Neyse yarın bakarız dedik.Ve evimize geldik..
Bugünde kayınvalidemin istediği bi dolap vardı onu almaya gittik,ordanda benim şarjlı süpürgemi aldık,Fakirin son modelini aldım çok beğendim şimdilik, zaten istediğimde oydu,neyse Optimuma geçtik,adamın fenerıumuna bakalım diye ama yok bulamadı bi türlü isteiğini bakmaya devam edicez..Oğluma yaradı ona bişeyler aldım,kendimede çamaşır, çıktık evimize geldik,,Azıcık ütüm vardı onu yaptım oğluşla oynaş yedir içir uyut derken bu saat oldu.Kocam yattı bile sabah erken kalkıcak malum arkadaşım geliyor çok mutluyum,heyecanlıyım onu çok özledim..Erken olduğu için ben yalnız o saatte alamazmışım.kendi bilir bende yatar uyurum.Şimdi kalkıp onun yatağını yapıcam sonrada yatıcam hepinizi öpüyorum..
Bu arada çok mutlu olduğum bişey oldu,Anıl süt içerken dağhana tattırmış benimki süt içiyo sabah kahvaltıdada içti,sevdi,çok sevindim sanırım içicek artık...
Herkese iyi geceler...
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım daha nice mutlu yıllara inşallahslm kızlar
naıslsınız?annemlerdeyim bende dün nikaha gittik sonra kociş beni annemlere bıraktı
kpss ye çalışıcam 10 gün bakalım
bugün bizim evlenme yıldönümümüz ama ayrıyız yaw kocişle
konuştuk bugün keşke bugün gitseydiniz diyo bende bakalım unutacak mı diye dün söylemedim hiç
neysee
akşam yemek planımız var bakalım artık:içelim:
3 yılı devirdik az ama öz şeyler yaşadık:asigim::asigim::asigim:
mutluyum mutluyum mutluyummmmmmmm:teytey::teytey::teytey:
burcum eşinle konusmanız ii olmus aferin kocanaKızlar iyi geceler,a.s. sohbete geldim yoksunuz fıstıklarrr,
Ay içimi dökeyim bari,
Kızlar eşimle barıştık demiştim ya o zaman onun tarafı hakkında bir konuşma yaptık, bana lütfen onların yaptıkları için beni yargılama dedi, sana hiç birini savunamam bende yaptıkları şeylerin ve tavırlarının yaptıkları hareketlerin yanlışlığının farkındayım dedi,
Annemi savunamam ama sana annemin kötü düşünmediğini sadece saflığından ve dar çevresinden ancak bu kadar gördüğü için böyle davrandığını söyleyebilirim, benim taraflarım hep cahil insanlar dedi, annem babam teyzem halam babaannem vs... ama sen okumuş görmüş insansın onları idare etmeyi öğrenmelisin dedi
Veee kız kardeşime gelince onu sana hiçççç savunmam , annem saflığına yapıyor ama o bilerek yapıyor dedi, onun bilememesi gibi bir durum söz konusu olamaz çünkü okumuş üniv. görmüş insan içine girmiş dedi, ama silip atamam davranışları külliyen yanlış olsada hiç bir hareketini onaylamasamda aynı anne babadan geldik dedi
Şimdi gülsemmiiii ağlasammııııı, adam resmen idare ediver diyor bana, idare edicem mecbur napalım...
Bi sefer o tarafa karıştık sonuçta,
Bana onlardan bu tarz davranışları hep bekle, mutlaka yine yapacaklardır, hiç bir sırrını açma, hiç kötü söz söyleme sen haklı ol ki ben seni onlara karşı savunabileyim dedi,
Bende zaten bişey demedim zaten haklıyım dedim, böyle devam et o zaman dedi...
Seviyorum ben bu adamı ya...
koçişin sagolsun canım gezmişsiniz ii olmus zeyno olmayınca oglusum kendini hissettircek tabi annesi opuyorumnanaktanbizde kocişle yemeğe çıktık
zeynebi annemlere bıraktım
az da dolaştık çok kalamadım ynında oğlna habire tepikliyo canımı da çok yakıyo bu gece
az da ağrım olunca mecbur erken döndüm ama neyse güzeldii
tebrik ederim cnm nice yıllara eşinle...slm kızlar
naıslsınız?annemlerdeyim bende dün nikaha gittik sonra kociş beni annemlere bıraktı
konuştuk bugün keşke bugün gitseydiniz diyo bende bakalım unutacak mı diye dün söylemedim hiç
neysee
geçmiş olsun güzelim ne olduki Duruya!Diş mi çıkıyor acaba??gunaydın kızlarrr
şu ateş belası bıze sardı şimdidee dun gece 11 gıbı baktım hafıfı ateşı cıkıyor calpol ıcırdım uyuttum ateşi düştü sabaha karşı bıdaha kontrol ettım baktım yanıyo 38,9 olmuş calpol ıcırıp emzırdım ama iştah 0 sureklı meme emsın ıstıyor sabah bırakıp cıkmak zorunda kaldım şimdide dokunsan aglıcak gıbıyım dun hıc dısarıda cıkmadık nerden oldu anlamadım bugun bıraz daha cıkarsa alıp goturecem doktorunaa sımdı gorumcemle konustum hıcbıseyde yemıyomuş bu cocuk böle oldugunda kendımı öle caresız öle yanlız hıssedıyorumkıı allah beterınden korusun rabbım hepımızın kuzularını korusun
burcucum eklediklerimde yoktu kız 25 yaşında tatlım
cok sagol aynurcum yaa valla kac kere söz verdim kendime ama bazen oluyor işte neyse hayırlısıyla buyusunler de saglıklı sıhhatli
tabii burcucum süte alışsın ii olur hadi hayırlısı bakalım
bu arada anneme dedim burcu hamile doktor emzirmeye devam edebilirsin demiş dedim öyle derler tabi dedi süt bir süre sonra acırmıs cocuk kendi istemezmiş emmeyi acıyana kadar versin dedi
kilolarının gitmesine hayırlı ugurlu olsun canım sevindim valla ben acai berry içiyorum 2 haftadır iştahım kesildi tatlı yemek istemiyorum ama 1 kilo verdim daha yaaa cok sacma
neyse ömerim gitmiş hadi Allah kavustursun sende dinlen azıcık iş falan yapmada:dance:
eşine topu attgın iyi olmus sonra sana cıkısamaz
evlilik yıldönümünüz şimdiden kutlu olsun canım valla benim koçişte incelik bilmez 5 yıldır ögretemedim ama senin gibi herzaman ümit beslerim içimdekaydirigubbakcemile3
şu kuzenlerinide işe yaramıyorlarsa seni üzmekten baska boşver gitsin canım yaaa
defneye vitamin verdiği ii olmus doktorun hanzadeyede bu gittigimde verdi doktor valla iştahı acıldı cocugun taneli yemeyen cocuk taneli şeyleri bile yer oldu
öpüyorum defneyle seniiii
sagolsun koçişine güle güle kullan süpürgeni canım
kolay gelsin bugunde sana
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım daha nice mutlu yıllara inşallah
burcum eşinle konusmanız ii olmus aferin kocana
bak oda haklı atsa atamaz satsa satamaz iyiyi dogruyu yanlısı bilyormus masallah sende kocanı arkana al mutlulukla yasa kulagını kapat valla mutlu olmanın sırrı duymayacaksın görmeyeceksin
ayy bunları benmi söledim kendim uygulasam bariikaydirigubbakcemile3
koçişin sagolsun canım gezmişsiniz ii olmus zeyno olmayınca oglusum kendini hissettircek tabi annesi opuyorumnanaktan
merhaba hatunlar 2 gündür dogru dürüst gelemedim
ayy size müjdeli haber hanzade atrık kendi kendine adım atmaya basladı
cumartesi ayaktaydı gel kızım dedim bi baktım yürüdü ayy bi sarıldım bi sarıldım (gecen gece beni kızdıran o degildikaydirigubbakcemile3) neyse mehmet geldi asansörün kapısına kadar yürüdü fıstıgım babasıda sasırdı
ama cok zorlamıyorum kendi isterse yürüyor tabi düşmelerimiz cok oluyor ama buna şükür
dün bagdaydım hava kapalıydı biraz ama acık hava ii oldu hanzade hiç dogru dürüst uyumadı neyseki gece uyudu
bugun kardeşlerim izmire gidiyorlar haftayada annemler gitcek bende baga tasıncam onlar yokken ama bi kötülük varrr internet yok ordaa ayy napcam ben yahuuu:sinifsinif:
bugun evdeyim ama buhafta hep dışarda olcam
işte kızlar benden bu kadar
aaa unutmadan burcu kağanın şapkası harika olmus tatlım ellerine saglık masallah becerikli hatunsun
sağol cnmözlemcim seninde az kaldı canım dikkat et kendine hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah bebişini
-
bize gelince cumartesi iş çıkışı hastanedeydik kardeşimle arkadaşın durumu aynıydı birde üç yaşında bir çocuk ikinci kattan düşmüş iki haftadır yoğunbakımdaymış cumartesi biz oradayken ailesi kötü haberi aldı içim parçalandı Allah hiçbirimizi evlat acısıyla sınamasın
pazar günüde pikniğe gittik arkadaşlarla denize girdik bizden böyle işte
cnm ya geçmiş olsungunaydın kızlarrr
sağol cnm,valla zeynebi de götürseydim keşkeevlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım daha nice mutlu yıllara inşallah
koçişin sagolsun canım gezmişsiniz ii olmus zeyno olmayınca oglusum kendini hissettircek tabi annesi opuyorumnanaktan
merhaba hatunlar 2 gündür dogru dürüst gelemedim
ayy size müjdeli haber hanzade atrık kendi kendine adım atmaya basladı
cumartesi ayaktaydı gel kızım dedim bi baktım yürüdü ayy bi sarıldım bi sarıldım (gecen gece beni kızdıran o degildikaydirigubbakcemile3) neyse mehmet geldi asansörün kapısına kadar yürüdü fıstıgım babasıda sasırdı
ama cok zorlamıyorum kendi isterse yürüyor tabi düşmelerimiz cok oluyor ama buna şükür
dün bagdaydım hava kapalıydı biraz ama acık hava ii oldu hanzade hiç dogru dürüst uyumadı neyseki gece uyudu
bugun kardeşlerim izmire gidiyorlar haftayada annemler gitcek bende baga tasıncam onlar yokken ama bi kötülük varrr internet yok ordaa ayy napcam ben yahuuu:sinifsinif:
bugun evdeyim ama buhafta hep dışarda olcam
işte kızlar benden bu kadar
aaa unutmadan burcu kağanın şapkası harika olmus tatlım ellerine saglık masallah becerikli hatunsun
Slm bayanlar hoŞ sohbetİnİz var bende katılabİlİrmİyİm
slm kızlar cee deyip kaçıcam
bi bakayım dedim
azcık ders çalışalım bakalım
Selamlar Kizlar,
Oglum uyudu az önce. Benimde keyfim yok, sabah cok sinirlerim bozuldu, agladim. Doruk'da korkup agladi, sonra cok pisman oldum böyle davrandigima. Kahvaltisini yapiyordu, mizmiz mizmiz, bin bir türlü nazla. Bir parca ekmek geldi bogazina, yutmak istemedi ve kustu. Sinirlerim o kadar harap olmus ki, kendimi tutamadim agladim...Neyse sonra yikadim, oynadik, yeniden kahvalti hazirladim ve yedi zor bela. Öyle cins cocuk ki, babasi gecen bir parca sosis vermis, simdi sosis icin agliyor. Peynir veriyorum, tükürüyor, versem bir koca sosis bitirecek. Niye böyle uyuz seyleri sever bu cocuklar ya...
Burcu'cugum, esin kendi acisindan hakli ama sende haklisin. Isin icinde aile oldu mu, insan adil davranamiyor maalesef. Duygular daha hakim oluyor ve bir taraf hep özverili olmak durumunda oluyor. Bende de ayni durum var. Herseye maydonoz bir görümce ve hersey hakkinda bir fikri olmasina ragmen, külliyen cahil. Mesela biz cok uzagiz ama varligi hep evimizde, hep onunla ilgili bir gelisme ve hep esim isin icine cekiliyor. Alttan almamak lazim bazi durumlarda, cünkü manevi olarak yipraniyorsun. Ben bu sene öyle doldum ki, ufacik bir ima ya da maydonoz olma durumunda, patlarim büyük ihtimalle...
Ayrica Kagan'i süte alistirma konusunda, bir öneri vereyim canim. Ben Doruga tatile gittigimizde, disari gezmeleri icin meyve aromali sütlerden almistim. Onlari sorunsuz icti. Ki, biberonu bile redediyordu aslinda. Sonra Milupa'nin 1 yas sonrasi sütlerinden altim, onlarida sorunsuz icti. Istanbul'da inek sütü verdim, tadini biraz yadirgadi 40-50 ml den fazla icmedi. Icine azicik bal katip verince, daha iyi iciyor ve icmediginde zorlamayarak, ara ara tattirabilirsin. Böylece üzerinde bir baski hissetmedigi icin, inatlasmaz. Insallah alisir kuzum.
Nurten'cigim, kilosu 10 kilo sinirinin cokta altinda degilmis zuzunun. Bence toparlanir vitaminlerle. Doruk'da istahsizlik var genellikle ve ben yedirdigim seyleri bol vitaminli veriyorum. Corba haricinde, birde yemek ögünü ver bence eger muhallebi veriyorsan, onun yerine. Daha faydali ve kilo almasina yardimci bence.
Birsen, Ömer'i yollamissin canim, kilolarda gitmis. Tebrik ederim. Bende iki haftadir 4 kilo vermisim pekte kendimi zorlamadigim halde. Bu istikrarla gidersem, kendime daha cok güvenecegim...
cnm evlilik yıldönümünüzü kutlarım cnm hediyende hayırlı olsuna.s.İyi geceler herkese,,
Dün akşam yorgun gelince açıp bakamadım size,bugünde hiç fırsat olmadı.
Yemeğimiz güzel geçti,çok şık bi restoranta götürdü kocam beni sağolsun ama Dağhan bey pek de uslu durmadı sıkıldı,en sonundada olanca karabiberi üzerime boca etti,olacağı oydu,neyse hapşura hapşura kalktık masadan..:)) doyduk dedik.. :)) ordan gittik benim meşhur şarjlıma bakmaya ama bendeniz bi türlü karar veremedim,anıla kalsa hemen al çık diyor,179 olan bitanesi vardı yabancı marka,değimez dedim o kadar pahalı bişeye gerek yok dedim.Neyse yarın bakarız dedik.Ve evimize geldik..
Bugünde kayınvalidemin istediği bi dolap vardı onu almaya gittik,ordanda benim şarjlı süpürgemi aldık,Fakirin son modelini aldım çok beğendim şimdilik, zaten istediğimde oydu,neyse Optimuma geçtik,adamın fenerıumuna bakalım diye ama yok bulamadı bi türlü isteiğini bakmaya devam edicez..Oğluma yaradı ona bişeyler aldım,kendimede çamaşır, çıktık evimize geldik,,Azıcık ütüm vardı onu yaptım oğluşla oynaş yedir içir uyut derken bu saat oldu.Kocam yattı bile sabah erken kalkıcak malum arkadaşım geliyor çok mutluyum,heyecanlıyım onu çok özledim..Erken olduğu için ben yalnız o saatte alamazmışım.kendi bilir bende yatar uyurum.Şimdi kalkıp onun yatağını yapıcam sonrada yatıcam hepinizi öpüyorum..
Bu arada çok mutlu olduğum bişey oldu,Anıl süt içerken dağhana tattırmış benimki süt içiyo sabah kahvaltıdada içti,sevdi,çok sevindim sanırım içicek artık...
Herkese iyi geceler...
cnm seninde evlilik yıldönümünü kutlarım a.s.bizimkide çarşamba ama eşime çok bozugum bakalım ne olcak?slm kızlar
neysee
ya zaten dr çok panik bi durum degil ama önlem alalım dedi şöle kalorili şeyler ver dedi mesela öğün aralarını kısalt ve yatarken muhakkak muhallebi ver dedi ki ben defneye hiç muhallebei vermedim hazır kşık mamalarından az az verdim şimdi sütüne ekliyorum dün muhallebi yaptım yemedi midesi bulandı.. sen nasılsın cnm eşinle hak vermene çok sevindim sen zaten sinirinden eşine çatmıştın bak kocişin gönlünü aldı kız adamlar ne yapsın harbi onların durumu daha zor hak vermek lazım onlara.. canım benm eşimi çok özledim yazınca içim cız etti ya.. bide burcu kaana çok açken süt verdinmi?Cnm 10 kilo sayılır, 9.980, arada 120 gr fark var çok bişi yok, ne tavsiyeler verdi dr??
Şarkıcı olacak bu kız anladım ben bunu :))
Kuzenler ne yaptı cnm??
İyi geceler cnm, dağhanın süte alışmasına sevindim darısı başımıza inş.
Cnm içmiyoki zaten , sulandırarakta verdim onuda içmedi
Hadi bakalım cnm hayırlısı inş gönlüne göre oluri nerden çalışacaksın kpss ye çok az kaldı, ben ümidimi keseli çok oldu.. çalışmıyorum çünkü,
Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice senlere inş.
Eşimi çok özledim...
boşver sakla sakla bende kuzenimin msjlarını saklıyorum.Bide görümcemin beni kışkırtmak için bana gönderdiği sms msjlarını telefonumda saklıyorum, hakaret dolu , aynı kendisi gibi çirkin msajlar, ardada okuyorum kazara unutup onu affetmeye kalkmayyım diye,cevap olarakta sadece, " NEDEN BÖYLE DAVRANDIĞINIZ HAKKINDA HİÇ BİR FİKRİM YOK AMA ELBET SENDE BİR GÜN EVLENECEKSİN, İNŞ SANADA SENİN BANA DAVRANDIĞIN GİBİ DAVRANMAZLAR" yzıp göndermiştim onuda saklıyorum, zamanı gelecek elbet, gelecek bigün...
geçmiş olsun cnm ya iştah sorunu herkeste var görümcene söyle sevdigi şeyleri versin sen gelene kadar danino falan yer kesin çorba için ısrar etmesin. off kıyamma ya çalışmak çok zor.gunaydın kızlarrr
sagol cnm benm ümitlerim hep boşa çıkıyor bide üstelik kalbimi kırıyo gıcık ya. neyse artık. ayy inş. bizimde iştahımız açılır biran önce çok üzülüyorum böyle olunca öptk senia.s.cok sagol aynurcum yaa valla kac kere söz verdim kendime ama bazen oluyor işte neyse hayırlısıyla buyusunler de saglıklı sıhhatli
tabii burcucum süte alışsın ii olur hadi hayırlısı bakalım
bu arada anneme dedim burcu hamile doktor emzirmeye devam edebilirsin demiş dedim öyle derler tabi dedi süt bir süre sonra acırmıs cocuk kendi istemezmiş emmeyi acıyana kadar versin dedi
kilolarının gitmesine hayırlı ugurlu olsun canım sevindim valla ben acai berry içiyorum 2 haftadır iştahım kesildi tatlı yemek istemiyorum ama 1 kilo verdim daha yaaa cok sacma
neyse ömerim gitmiş hadi Allah kavustursun sende dinlen azıcık iş falan yapmada:dance:
eşine topu attgın iyi olmus sonra sana cıkısamaz
evlilik yıldönümünüz şimdiden kutlu olsun canım valla benim koçişte incelik bilmez 5 yıldır ögretemedim ama senin gibi herzaman ümit beslerim içimdekaydirigubbakcemile3
şu kuzenlerinide işe yaramıyorlarsa seni üzmekten baska boşver gitsin canım yaaa
defneye vitamin verdiği ii olmus doktorun hanzadeyede bu gittigimde verdi doktor valla iştahı acıldı cocugun taneli yemeyen cocuk taneli şeyleri bile yer oldu
öpüyorum defneyle seniiii
sagolsun koçişine güle güle kullan süpürgeni canım
kolay gelsin bugunde sana
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım daha nice mutlu yıllara inşallah
burcum eşinle konusmanız ii olmus aferin kocana
bak oda haklı atsa atamaz satsa satamaz iyiyi dogruyu yanlısı bilyormus masallah sende kocanı arkana al mutlulukla yasa kulagını kapat valla mutlu olmanın sırrı duymayacaksın görmeyeceksin
ayy bunları benmi söledim kendim uygulasam bariikaydirigubbakcemile3
slm cnm hoşgeldina.s. sen tam yerindesin istanbullu hatunlardan daha çok bursalı hatunlar görüşür biraz takip edersen sayfayı senide alırlr aralarına hatta bi bakmışsın bodrumdasınkaydirigubbakcemile3Bİ kaÇgÜndÜr takılıp duruyorum buralarda hoŞuma gİttİ bende bİyerde kalİyım dedİm burayı beĞendİm bİde Çocuklar akran olunca İyİ oluyo bİ sıkıntı oldumu aaa onunkİde yapıyomuŞ neyse anormal dİİİl :)derİm hepİnİs İst damısınız bursalı varmı acaba aranızda ben gemlİkte oturuyorumda dİĞer anneler buluŞuyolar sİzde buluŞma oldumu merak ettİm
filiz drda sınıırn altına düşmeden kontrol altın al dedi. ayrıca doktor da bana bol kalorili şeyler vermeye dikkat et dedi mesla ben hiç muhallebi vermezdim yatarken muhakkak muhallebisini ver dedi ve sık sık yedir dedi bende senin gibi düşünüyordum çorba daha veya yemek daha faydalı ama kilo aldırmıyor demekki bide defnede bariz bi kansızlık var onuda bi çözsek hayırlısıyla. sende iştah konusunda çok takıntı yapma filizcim ya çok çabuk sıkılıyolrlar aynı şeyleri yemekten bence kahvaltı ögünlerini deiştir hergün yumurta koyma, bigün meyveli yap vs.vs. ben defneye öyle yapıyorum ve çok cabuk bıkmıyor.Selamlar Kizlar,
Oglum uyudu az önce. Benimde keyfim yok, sabah cok sinirlerim bozuldu, agladim. Doruk'da korkup agladi, sonra cok pisman oldum böyle davrandigima. Kahvaltisini yapiyordu, mizmiz mizmiz, bin bir türlü nazla. Bir parca ekmek geldi bogazina, yutmak istemedi ve kustu. Sinirlerim o kadar harap olmus ki, kendimi tutamadim agladim...Neyse sonra yikadim, oynadik, yeniden kahvalti hazirladim ve yedi zor bela. Öyle cins cocuk ki, babasi gecen bir parca sosis vermis, simdi sosis icin agliyor. Peynir veriyorum, tükürüyor, versem bir koca sosis bitirecek. Niye böyle uyuz seyleri sever bu cocuklar ya...
Burcu'cugum, esin kendi acisindan hakli ama sende haklisin. Isin icinde aile oldu mu, insan adil davranamiyor maalesef. Duygular daha hakim oluyor ve bir taraf hep özverili olmak durumunda oluyor. Bende de ayni durum var. Herseye maydonoz bir görümce ve hersey hakkinda bir fikri olmasina ragmen, külliyen cahil. Mesela biz cok uzagiz ama varligi hep evimizde, hep onunla ilgili bir gelisme ve hep esim isin icine cekiliyor. Alttan almamak lazim bazi durumlarda, cünkü manevi olarak yipraniyorsun. Ben bu sene öyle doldum ki, ufacik bir ima ya da maydonoz olma durumunda, patlarim büyük ihtimalle...
Ayrica Kagan'i süte alistirma konusunda, bir öneri vereyim canim. Ben Doruga tatile gittigimizde, disari gezmeleri icin meyve aromali sütlerden almistim. Onlari sorunsuz icti. Ki, biberonu bile redediyordu aslinda. Sonra Milupa'nin 1 yas sonrasi sütlerinden altim, onlarida sorunsuz icti. Istanbul'da inek sütü verdim, tadini biraz yadirgadi 40-50 ml den fazla icmedi. Icine azicik bal katip verince, daha iyi iciyor ve icmediginde zorlamayarak, ara ara tattirabilirsin. Böylece üzerinde bir baski hissetmedigi icin, inatlasmaz. Insallah alisir kuzum.
Nurten'cigim, kilosu 10 kilo sinirinin cokta altinda degilmis zuzunun. Bence toparlanir vitaminlerle. Doruk'da istahsizlik var genellikle ve ben yedirdigim seyleri bol vitaminli veriyorum. Corba haricinde, birde yemek ögünü ver bence eger muhallebi veriyorsan, onun yerine. Daha faydali ve kilo almasina yardimci bence.
Birsen, Ömer'i yollamissin canim, kilolarda gitmis. Tebrik ederim. Bende iki haftadir 4 kilo vermisim pekte kendimi zorlamadigim halde. Bu istikrarla gidersem, kendime daha cok güvenecegim...
merhaba kızlar....sabahtan beriidir bakıyorum ama yazmadım
böle bir keyifsizlik mevcut bendede
ama ben adet olacağım ondan ....
sabah iyiyidik havada güzeldi...
oğluşum güzel kahvaltı etti...sonra meyve kalmamış evde eşim pazara çıkmadı alırız dedi unuttuk neyse
çilekli yoğurt yedirdim 3 tane...sanırım alişin canı sıkılmaya başladı
tek başına sepete girmiş oynuyor şuan....
ömerimin keyfi yerinde....
bense koca gün etrafı topladım...çamaşır topladım...sonra alişle markete gittik geldik
öğlen yemeğim geçiyordu...bulgur pilavı pişirdim..HADİ O PİŞERKEN kabak dolması yapacaktım baktım kıymaı çözülmüş onuda yaptım ocağa attım.....
bulgurum pişince hemen yedim....alişede yedirdim...ama çok yemedi...
uykusu var sanırım ama uyutmayacapım biraz daha geç uyusun...
şimdi sizlere bakem dedim...sonra kalkıp ev, süpüreceğim...mutfağımdaki kilmi kaldırıp yerine küçücük bişey sereceğim ..yerini silmem gerek tabi....
en sonda ütü yapacam....inş. aliş uyumak istemez o saatte kadar...o uyuyunca benede yürüyüş yapacağım.....
burcu cnm dün okudum evet eşin haklı ama neden biz kadınlar alttan alıyoruz...sorun bu bence
ama dediği gibi bu gemiyi yürtmek içn biz kadınlar alttan alacağız..erkekeler anneleri ile bizim aramızda kalmaktan nefret ederler....
neyseki çok yakın değilsiniz..cnm
bebek olayına gelince çok daha yeni annesi o güç topluyor sen yoruluyorsun tabi
kağan da var....
ben baştan demiştim erkek gibi geliyor...ama inş. yanılırım hayırlı sağlıklı bir kızın olur inş...
esenohhh temizlik bitmiş mercimeğe babannesi bakmış...bende dün banyoyu temizledim..evi süpürdüm..etraf topladım bebek görmeye gittik...
banuohhh pikniğe gidilmişşş denize girilmişş süper bir h.sonu olmuşşş iyide dopink olmuştur sana cnm...
tülaycığım merhaba cnm
filizciğimyemek yeme konusunda biz haklıyız ama zorlayıncada olmuyor bende pilavı zorladım alişe ağzına aldı sonrada eline aldı vıcıkkcı etti....
kilo konuusunda tebrik ederim 2 haftada 4 kilo çok iyi ama biraz fazla gibi geldi
genelde 1 kiloo haftada önerilen ama sen devam et.....
neyseeeeeee ben kaçayımmmmm hiçkimseler yok sayfada büyülü sayfa oldu resmen
pınarım modem bozukmuş...cumada tatile gidiyor baya yok...
tubiş tatilde...
sibell keyifsiz...
esen neden eskisi gibi faal değil bilmem
hülya garusuda
gülhanlar tatilemi gitti aceppp
nurtennn aklıma geldi medıcalde kime geldiniz cnm
bence kilosu çok az değil ve benim doktorum 1 yaşında en az 9 kilo olması gerek dedi...demek herkes bi tez savunuyor
bende bayadır devit3 vermiyorum sütün içine koymak istemiyorum bizim ali bi biberonda kalan sütü uyanınca alıp içem huyu var bişey olur diye korkuyorum...yaşından beri hiç vermedim yanii çok nadir verdim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?