ii valla cok şükür iştahı acıldı keyfimiz yerine geldi
sen nasılsın alperen paşam nasıl
ferdacım allah 50lı yıldönümlerde boyle mutlu olmayı nasıp etsın ınsallah dağhan ve senı opuyorum cokk esınede bravo valla zayıftı cok benım gordugum ne rejımı yapıyor hayret dogrusu
bırsennn bende geleyım bacım uyumaya bende esneyıp duruyorum sabahtan berı opuyorum senıde cok
gecmıs olsun dıleklerınız ıcın saolun kızlar bıraz daha dıkkatlı davranmak gerekıyorr onu anladım allah buyuk kazalardan sakınsın kuzularımızı korusun rabbım
banu arkadasın ıcın gecmı olsun umarım guzel haberlerını alırsınız tez zamanda
selam kızlar bir kaç gündür giremiyorm Türkizi doktora götürdük öksürük alerjik dedi astıma çaevirebilirmiş.Hreyeri halıları falan kapla dedi çarşaflarla evi kamufle ettim de ne zamana kadar anlamadım bide bronşit dedi 6 tane ilaç verdi hangisini nasıl yetiştircem yazık kızıma ya evde yumuşatıcı dahil her şey yasak böyle yaşıycaksınız dedi bakalım bi iyiyleşsinde tüylü saçlı oyuncaklar yasak yün battaniye ygan yastık kaz tüyü herşey yasak şaşkın durumdayım şu an.eşimle bu hastalıktan dolayı ipler gerildi deli ediyor beni böyleyiz yani herkes iyidir umarım
selam kızlar bir kaç gündür giremiyorm Türkizi doktora götürdük öksürük alerjik dedi astıma çaevirebilirmiş.Hreyeri halıları falan kapla dedi çarşaflarla evi kamufle ettim de ne zamana kadar anlamadım bide bronşit dedi 6 tane ilaç verdi hangisini nasıl yetiştircem yazık kızıma ya evde yumuşatıcı dahil her şey yasak böyle yaşıycaksınız dedi bakalım bi iyiyleşsinde tüylü saçlı oyuncaklar yasak yün battaniye ygan yastık kaz tüyü herşey yasak şaşkın durumdayım şu an.eşimle bu hastalıktan dolayı ipler gerildi deli ediyor beni böyleyiz yani herkes iyidir umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?