2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

MERHABA KIZLAR annemle gardolabımı düzelttik daha doğrusu o ömerle oturdu ben topladım...ama şuan çok ağırlık çöktü çocuklardan biri uyusada bende uyusam dünen çok yorgunum yawww...

ferdacığım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun ...bir ömür sağlık içinde kalın hep aşk dolu olun...istediğin hediye süper yaaa bende istiyorum ondan ama sonra alurum....

banu cnm arkadaşına çok üzüldüm yaaa kadaer rabbim şifasını versin

burcu cnm nasılsınnnnn

unuttum yazacaklarımı yaaa

ii valla cok şükür iştahı acıldı keyfimiz yerine geldi
sen nasılsın alperen paşam nasıl

iyiyiz canım alpiş azönce sütünü içti bende yemek yapıyorum hava gene bozuk yağmur yağacak gece doğalgazı yaktık kızlar çok soğuktu. prensesinin iştahının açılmasına sevindim canım.yarasın kuzuma mamaları:ecrin_bebek:

ferdacım allah 50lı yıldönümlerde boyle mutlu olmayı nasıp etsın ınsallah dağhan ve senı opuyorum cokk esınede bravo valla zayıftı cok benım gordugum ne rejımı yapıyor hayret dogrusu

bırsennn bende geleyım bacım uyumaya bende esneyıp duruyorum sabahtan berı opuyorum senıde cok

gecmıs olsun dıleklerınız ıcın saolun kızlar bıraz daha dıkkatlı davranmak gerekıyorr onu anladım allah buyuk kazalardan sakınsın kuzularımızı korusun rabbım

banu arkadasın ıcın gecmı olsun umarım guzel haberlerını alırsınız tez zamanda

Selamlar Kizlar,

Nihayet regl oldum ve üzerimden büyükce bir yük kalkti, iyice strese girmistim, ben niye olamiyorum diye ve haftaya randevu almistim doktordan. Neyseki bu badireyide atlattik...

Doruk yine küp gibi uyuyor, tahtaya vurayimda, tam böyle derken uyanmasin.Postaci geldi paldir küldür gürültü yaparak, uyanmadi. Sabah Real'de alis-veris cikisi bir cüzdan bulmustum. Tereddüt ettim, danismaya mi versem, evden sahibini mi arasam diye. Neyse vermedim danismaya, eve gelip aradim, adam geldi almaya. Ayak üstü sohbet ettik kapida, oglum yine uyanmadi. Bende hala üsengec, daha yemegimi yapmadim, birazdan giriseyimde, sonra iki ayagim bir pabuca girmesin...

Burcu, cikolataya Doruk'da Türkiye'de feci alismisti, asla yemek yemiyor, cikolata istiyordu. Bizde kötü bir yöntemle yemek yediriyorduk, cikolata icin agzini actigi esnada, ben kasigi agzina götürüyordum, öyle yediriyordum. Sonra kendi kendime kizdim, ne cikolata veriyorum artik, ne de kandirarak yedirmeye calisiyorum.kaydirigubbakcemile3Fena aliskanlik yapiyor ve yemeyi redediyorlar...

Gülhan, vardir sevdigi ya da sevecegi seyler mutlaka. Bora bence dislerden dolayi huzursuzdur. Su tatil isinizde cok süper olmus. Umarim güzel gecer, eglenirsiniz doyasiya.

Birsen, esini fena bozmussun, artik o kanepeyi bir dahakine kendisi sokmaya calisir eminim.

Kizlar, bu ayin 24'ünde yine Türkiye'ye geliyoruz ama bu sefer gelisimiz gece 23'ü bulacak, nasil olacak hic bilmiyorum. Insallah bir aksilik cikmaz...

Ferda'cigim, evlilik yildönümüz kutlu olsun canim. Nice güzel yillar gecirin bir ömür boyu...

Banu'cugum, cok gecmis olsun arkadasina. Teyzem'de Doruk'la sürekli balkona cikiyordu Istanbul'da, defalarca azarlamama ragmen, dinlemiyordu beni. Doruk bide atilfan, asiliyor demirlere falan. En sonunda, sert cikistim ve kesti su balkon isini. Arkadasinda, birsey olmaz demistir muhtemelen ve basi dönmüstür. Feci birsey ya, icim ürperdi...

filizcim öyle valla feci birşey kızın kimsesi yok annesi ve iki kız kardeşi dışında ailesi perişan haldeymiş kızkardeşim gitti hastanaeye kız hakkındada bilgi vermiyorlarmış en zor acı olsa gerek evlat acısı Allah kimseye yaşatmasın dikkat etmek gerek canım

sağol tatlım sizede çok geçmiş olsun Allah büyük kazalardan korusun canım

banu canım ablama söyledim arkadaşını arıcak bana bilgi vericek.aklım onda valla allahım inşallah hayırlı haberini alırız.

selam kızlar bir kaç gündür giremiyorm Türkizi doktora götürdük öksürük alerjik dedi astıma çaevirebilirmiş.Hreyeri halıları falan kapla dedi çarşaflarla evi kamufle ettim de ne zamana kadar anlamadım bide bronşit dedi 6 tane ilaç verdi hangisini nasıl yetiştircem yazık kızıma ya evde yumuşatıcı dahil her şey yasak böyle yaşıycaksınız dedi bakalım bi iyiyleşsinde tüylü saçlı oyuncaklar yasak yün battaniye ygan yastık kaz tüyü herşey yasak şaşkın durumdayım şu an.eşimle bu hastalıktan dolayı ipler gerildi deli ediyor beni böyleyiz yani herkes iyidir umarım

esra canım geçmiş olsunya.umarım atlatırda deiğin şeylerle uğraşmak zorunda kalmazssın.erkeklerde hep böyle ya sanki çocukları biz hasta ediyoruz. canım allah acil şifalar versin kuzuma.

canım cok gecmıs olsun
ben yerınde olsam hemen baska bı doktora götürürdüm senın doktor fazla evhamlı durumu acıklamıs gıbı geldı bana CADIARZU

tutkun cnm benim çok geçmiş olsun bu kararı veren doktorunuz kandan alerji testi yaptımı cnm çocuklarda 4 yaşına kadar kandan bakılır....
eğer öle değilse öle muayne ile belli olacak bişey değil

bende türkize konan hastalık var evdeki vitrinimi hemen yolladım halılarım üzeri hep kapalı zaten klim kullanıyorum...devamlı toz almaya çalışıyorum çamaşırı evin içinde değil hep dışarıda kuruturum
annem kışın ev içinde kurutur çok rahatsuz oluyorum...ama benim alrji testi ypıldı cnm..o yüzden baktır derim cnm

canım cok gecmiş olsun
yaa baska bir doktora götürüp alerji testi falanmı yaptırsanız ki biliyorsun hemen hersey sölüyor doktorlar kıyamam ben türkize
aman sizde gerilmeyin öle zamanlarda olur ama sen la havle de canım benim tekrar gecmiş olsun

selam kızlar ben bu kocamı bogsam yeri cok sinirliyim valla suan
yaa hanzadeyi aldım ayagıma 20 dakka salladıktan sonra yatırdım tam yatırdım telefon zırılzırıl calıyor ayyysusmakta bilmedi cocuk uynadı tabii bizimkinin kötü huyu gündüz uyandımı bidaha uyumaz ayy neyse aldım tekrar ayagıma baktım teefona arayan eşim ayy tekrar aramasınmı bagırarak actım işimiz var heralde cocuk uyutuyorum acmıyorsam sebebi var diye neyse efendim niye aramıs aksam annesigile gidelimmi diye ayy luzumsuz adam yaa dünden dedim yarın annenlere gidelim diye bende yemek falan ugrasmamıstım ne güzel neyse bu akıllı anasını aramıs o da nedese beyenirsin müsait degilim ayyyy daha beter sinirlendim ay yaa evlada müsait degilim denirmi bi corba konur o yenir gene cagırılır sonra gitmeyince bebyi getirmiyorsunuz cocuk bizi bilmiyor oluyor yada aynı seyi ben yapsam terbiyesiz gelin bizi istemiyor olur ayy
cok sinirlendim hanzadeyi yatagına koydum tabi cocugun uykusu var ama uyumaz sıpa işte agzında meme yatıyor kendi kendine belki dalar
neyse parmaklarım agrıdı sıkı sıkı basmaktan tuslara
kötükedihüso

kızlar iyi akşamalr iyi tatiller gideyimde miniğimi alayım çok ösledimmmya..öptüm herkesi...ve kuzucukları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…