burcu canım aranızdaki sorunları konuşarak halletmenize sevindim canım a.s.
küçük bebiş nasıl annesi yoruyormu seni:))
bize gelince dün sabahtan bir başladım temizliğe iç dış heryeri hallettim kızıda kayınvalideme bıraktım iyi oldu
bugünde sabah kalktık kahvaltı yaptık kızı yıkayıp uyuttuk sonra esimin kuzeninide alıp belgrad ormanına pikniğe gittik
akşam geldik tufanın bir işi çıktı gitti bende Ahseni uyutuyorum zırıl zırıl aglıyor yaaa
daha nıce guzel senelere ozlemcım
sağolun kızlara.s.nice senelere özlemcim
Cnm içmiyoki zaten , sulandırarakta verdim onuda içmedi
Hadi bakalım cnm hayırlısı inş gönlüne göre oluri nerden çalışacaksın kpss ye çok az kaldı, ben ümidimi keseli çok oldu.. çalışmıyorum çünkü,
Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice senlere inş.
Eşimi çok özledim...
sağol cnm,amin inş hepimiz görrürüz o günleriŞenizözlemciğim mutlu senelere cnm 30 yılları görün cnm
Kızlar iyi geceler,a.s. sohbete geldim yoksunuz fıstıklarrr,
Ay içimi dökeyim bari,
Kızlar eşimle barıştık demiştim ya o zaman onun tarafı hakkında bir konuşma yaptık, bana lütfen onların yaptıkları için beni yargılama dedi, sana hiç birini savunamam bende yaptıkları şeylerin ve tavırlarının yaptıkları hareketlerin yanlışlığının farkındayım dedi,
Annemi savunamam ama sana annemin kötü düşünmediğini sadece saflığından ve dar çevresinden ancak bu kadar gördüğü için böyle davrandığını söyleyebilirim, benim taraflarım hep cahil insanlar dedi, annem babam teyzem halam babaannem vs... ama sen okumuş görmüş insansın onları idare etmeyi öğrenmelisin dedi
Veee kız kardeşime gelince onu sana hiçççç savunmam , annem saflığına yapıyor ama o bilerek yapıyor dedi, onun bilememesi gibi bir durum söz konusu olamaz çünkü okumuş üniv. görmüş insan içine girmiş dedi, ama silip atamam davranışları külliyen yanlış olsada hiç bir hareketini onaylamasamda aynı anne babadan geldik dedi
Şimdi gülsemmiiii ağlasammııııı, adam resmen idare ediver diyor bana, idare edicem mecbur napalım...
Bi sefer o tarafa karıştık sonuçta,
Bana onlardan bu tarz davranışları hep bekle, mutlaka yine yapacaklardır, hiç bir sırrını açma, hiç kötü söz söyleme sen haklı ol ki ben seni onlara karşı savunabileyim dedi,
Bende zaten bişey demedim zaten haklıyım dedim, böyle devam et o zaman dedi...
Seviyorum ben bu adamı ya...
ayyy hadi bakalım inşallah yani hayırlısı diyelim ama bir kızda sana pek bi yakışır heee:)
piknikte çok güzel oldu canım yaa temiz hava iyi geldi
sağolun kızlara.s.
demek kağan onu da içmedi şu aromalı sütleri denesen belki onları sever burcu
cnm biliyorum çok az kaldı ama ne yapayım anca fırsat oldu bi kaçgün bakıcam işte bir soru bile fazla yapsam kardır diyorum
çok sağol cnma.s.
sağol cnm,amin inş hepimiz görrürüz o günleriŞeniz
valla burcu eşini çok takdir ettim,herşeyin farkında ne güzel,sana da idare et gitsin demiş sende öyle yap ,sallla gitsin:dance:
cnm güle güle kirlet evini süper olmuş valla banda lazım iyi bi twmizlik ama artık doğuma yakın şurda 1,5 ay kaldıburcu canım aranızdaki sorunları konuşarak halletmenize sevindim canım a.s.
küçük bebiş nasıl annesi yoruyormu seni:))
bize gelince dün sabahtan bir başladım temizliğe iç dış heryeri hallettim kızıda kayınvalideme bıraktım iyi oldu
bugünde sabah kalktık kahvaltı yaptık kızı yıkayıp uyuttuk sonra esimin kuzeninide alıp belgrad ormanına pikniğe gittik
akşam geldik tufanın bir işi çıktı gitti bende Ahseni uyutuyorum zırıl zırıl aglıyor yaaa
cnm bence yediklerinle hiç alakalı değil,ben neler yemedim ki,ne olduğunu yazıyordum tam vazgeçtim gece gece canın istemesin diyeEline sağlık cnm, pikniğ,i çok iyi düşünmüşsünüz, bizde bugün sünnet düğünündeydik, açık havada yaptılar, oyuncak ,şeker ,çekirdek satan küçük satıcılar vardı, kağan başında dikildi ve ağlayarak 3 oyuncak aldırdı, nerdeyse 1 saat yürürken ses çıkartan oyuncağı gezdirdik beraber, bende o gezdirirken elini tutacakmışım illa öyle istedi sıpa...
Bebiş ise bana varlığını sadece yorgunlukla gösteriyor, sürekli çilekli süt içmek istiyorum nedense, kağanda hep limonata içmiştim, kızımmı olacak dersin ??
Ahsencimde uyusun artık üzmesin annesini...
Cnm farkında evet, ama ben bunları bildiği gördüğü farkında olduğu halde, yanlışlar yapan akrabalarına karşı hiççç tepki göstermemesine, yani onlara karşı hiç bir problem yokmuşcasına davranmasına, olayın sanki benim ve onlar arasında bir şey olarak algılayıp kendini olaydan soyutlamasına üzülüyorum madem farkındayım diyorsun göster farkındalığını dimi ama
Ahsen çok şükür uyudu yarın okul var ben çıkıyorum kızlar görüşürüzz
Ahsen çok şükür uyudu yarın okul var ben çıkıyorum kızlar görüşürüzz
cnm güle güle kirlet evini süper olmuş valla banda lazım iyi bi twmizlik ama artık doğuma yakın şurda 1,5 ay kaldı
piknik de çok iyi olmuş ahsene de iyi gelmiştir temiz hava
cnm bence yediklerinle hiç alakalı değil,ben neler yemedim ki,ne olduğunu yazıyordum tam vazgeçtim gece gece canın istemesin diye
ama bana öyle geliyo kızın olacaknış gibi hayılrısı
önce sağlıklı olsun sonra hayırlı evlat gerisi boşş
aslında haklıısn cnm ama bu kadarını bilmek bile güzel en azından senin yanında,yaptıklarına falan da karışmıyo sende bildiğini oku işte:lepi:
iyi geceler kızlar
zeynep uyurken bende yataım artık
öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?