ben geldim.....ayyy bütün evi sildim süprüdüm..bayoyuda sildim lavobayı klozeti yıkadım....
çok az leke gelmiş inş.sökülürüm...
bulaşıklarımı koydum makinaya..yemeklerim pişti...
çamaşırı topladım...katlamak ve ütülemek kaldı
ayyy keyifsizken bişey olmuyormuş beee
meyve yedik alişle kiraz kavgası vardı parmakları ısırdı yerken velet....
muhallebi verdimm yemedi valla çok sinirleniyorum yaaaaaaaaaaa
nurten unutuyorum cnm aklıma gelince hemen sütüne katıyorum aksma üzeri yada kahvaltıya
herkese iyi akşamlar diliyorummmm
kızlar merhaba
foruma yazdıktan sonra gorumcem aradı durunun atesı 38 olmuş atladım arabaya aldım onları goturdum hastaneye bızım dotorumuz ızınlıymıs salak bı kadına den geldık mecburen baktı baktıduru dogdugunda o muane etmıstı sonra baska doktora gecmıstım bana 1 senedır ılkmı gelıyosun dedı dıger doktora gectıgımı gorunce cok bozuldu
neyse ıdrar tahlılı dedı tam 3 saat durunun işemesını bekledık kollarım koptu sallamktan ara arada atesı cıktı kuzumun saat 11de gırdıgımız hastaneden 4de cıktık neysekı bogazlarında enfeksıyon varmıs ondanmıs atesı ıgne vurdular sımdı uyuyo kuzum bende öle güçsüz hıssedıyorumkı kendımı çok yorulmuşum
neyse sıze haber vereyım dedım gorusurus tum bebelerımızee saglıklı gunler ınsallahh
merhaba kızlar....sabahtan beriidir bakıyorum ama yazmadım
böle bir keyifsizlik mevcut bendede
ama ben adet olacağım ondan ....
sabah iyiyidik havada güzeldi...
oğluşum güzel kahvaltı etti...sonra meyve kalmamış evde eşim pazara çıkmadı alırız dedi unuttuk neyse
çilekli yoğurt yedirdim 3 tane...sanırım alişin canı sıkılmaya başladı
tek başına sepete girmiş oynuyor şuan....
ömerimin keyfi yerinde....
bense koca gün etrafı topladım...çamaşır topladım...sonra alişle markete gittik geldik
öğlen yemeğim geçiyordu...bulgur pilavı pişirdim..HADİ O PİŞERKEN kabak dolması yapacaktım baktım kıymaı çözülmüş onuda yaptım ocağa attım.....
bulgurum pişince hemen yedim....alişede yedirdim...ama çok yemedi...
uykusu var sanırım ama uyutmayacapım biraz daha geç uyusun...
şimdi sizlere bakem dedim...sonra kalkıp ev, süpüreceğim...mutfağımdaki kilmi kaldırıp yerine küçücük bişey sereceğim ..yerini silmem gerek tabi....
en sonda ütü yapacam....inş. aliş uyumak istemez o saatte kadar...o uyuyunca benede yürüyüş yapacağım.....
burcu cnm dün okudum evet eşin haklı ama neden biz kadınlar alttan alıyoruz...sorun bu bence
ama dediği gibi bu gemiyi yürtmek içn biz kadınlar alttan alacağız..erkekeler anneleri ile bizim aramızda kalmaktan nefret ederler....
neyseki çok yakın değilsiniz..cnm
bebek olayına gelince çok daha yeni annesi o güç topluyor sen yoruluyorsun tabi
kağan da var....
ben baştan demiştim erkek gibi geliyor...ama inş. yanılırım hayırlı sağlıklı bir kızın olur inş...
esenohhh temizlik bitmiş mercimeğe babannesi bakmış...bende dün banyoyu temizledim..evi süpürdüm..etraf topladım bebek görmeye gittik...
banuohhh pikniğe gidilmişşş denize girilmişş süper bir h.sonu olmuşşş iyide dopink olmuştur sana cnm...
tülaycığım merhaba cnm
filizciğimyemek yeme konusunda biz haklıyız ama zorlayıncada olmuyor bende pilavı zorladım alişe ağzına aldı sonrada eline aldı vıcıkkcı etti....
kilo konuusunda tebrik ederim 2 haftada 4 kilo çok iyi ama biraz fazla gibi geldi
genelde 1 kiloo haftada önerilen ama sen devam et.....
neyseeeeeee ben kaçayımmmmm hiçkimseler yok sayfada büyülü sayfa oldu resmen
pınarım modem bozukmuş...cumada tatile gidiyor baya yok...
tubiş tatilde...
sibell keyifsiz...
esen neden eskisi gibi faal değil bilmem
hülya garusuda
gülhanlar tatilemi gitti aceppp
nurtennn aklıma geldi medıcalde kime geldiniz cnm
bence kilosu çok az değil ve benim doktorum 1 yaşında en az 9 kilo olması gerek dedi...demek herkes bi tez savunuyor
bende bayadır devit3 vermiyorum sütün içine koymak istemiyorum bizim ali bi biberonda kalan sütü uyanınca alıp içem huyu var bişey olur diye korkuyorum...yaşından beri hiç vermedim yanii çok nadir verdim..
cnm evlilik yıldönümünüzü kutlarım cnm hediyende hayırlı olsuna.s.
cnm seninde evlilik yıldönümünü kutlarım a.s.bizimkide çarşamba ama eşime çok bozugum bakalım ne olcak?
ya zaten dr çok panik bi durum degil ama önlem alalım dedi şöle kalorili şeyler ver dedi mesela öğün aralarını kısalt ve yatarken muhakkak muhallebi ver dedi ki ben defneye hiç muhallebei vermedim hazır kşık mamalarından az az verdim şimdi sütüne ekliyorum dün muhallebi yaptım yemedi midesi bulandı.. sen nasılsın cnm eşinle hak vermene çok sevindim sen zaten sinirinden eşine çatmıştın bak kocişin gönlünü aldı kız adamlar ne yapsın harbi onların durumu daha zor hak vermek lazım onlara.. canım benm eşimi çok özledim yazınca içim cız etti ya.. bide burcu kaana çok açken süt verdinmi?
boşver sakla sakla bende kuzenimin msjlarını saklıyorum.
geçmiş olsun cnm ya iştah sorunu herkeste var görümcene söyle sevdigi şeyleri versin sen gelene kadar danino falan yer kesin çorba için ısrar etmesin. off kıyamma ya çalışmak çok zor.
sagol cnm benm ümitlerim hep boşa çıkıyor bide üstelik kalbimi kırıyo gıcık ya. neyse artık. ayy inş. bizimde iştahımız açılır biran önce çok üzülüyorum böyle olunca öptk senia.s.
slm cnm hoşgeldina.s. sen tam yerindesin istanbullu hatunlardan daha çok bursalı hatunlar görüşür biraz takip edersen sayfayı senide alırlr aralarına hatta bi bakmışsın bodrumdasınkaydirigubbakcemile3
filiz drda sınıırn altına düşmeden kontrol altın al dedi. ayrıca doktor da bana bol kalorili şeyler vermeye dikkat et dedi mesla ben hiç muhallebi vermezdim yatarken muhakkak muhallebisini ver dedi ve sık sık yedir dedi bende senin gibi düşünüyordum çorba daha veya yemek daha faydalı ama kilo aldırmıyor demekki bide defnede bariz bi kansızlık var onuda bi çözsek hayırlısıyla. sende iştah konusunda çok takıntı yapma filizcim ya çok çabuk sıkılıyolrlar aynı şeyleri yemekten bence kahvaltı ögünlerini deiştir hergün yumurta koyma, bigün meyveli yap vs.vs. ben defneye öyle yapıyorum ve çok cabuk bıkmıyor.
slm cnm emel tosun doktorun adı ufak tefek bi kadın ama çok ilgili. kadın 1yaş kilosu 10 isteriz dedi ama defne 15.ayda oüzden haklı bence.. kaç aydır kilo almıyor belki 5ay oldu 9kilo 700-820 gidiyor çok ta canımı sıkıyodu budurm valla işi gücüü bıraktım çocukla alakalıyım habire tıkıyorum. dvitiminini 18aya kadar muhakkak almalı herçocuk dedi ve heel sizin kesin almanız lazım bıngıldak kapnmadı ve kansızlık oldugu için devm dedi 3damla sende ver bence kahvaltılarına ekle ben kaşıga damlatıp agzına veriyorum.
selam kızlar
hanzade uyanmıstı 12 gibi 1 kavanoz meyve yedi bende yeşil fasülye vardı onu yiyim dedim gelmiş yanıma mama mama dior iyi ekmege bandım bandım verdim kuzuya yedi
sonra ütü basına gectim tüm ütüleri bitirdim yoruldum ama degdi baktım hanzadenin uykusu geldi erken oldu ama neyse süt verip uyuttum
kayınvalidemler müsaitlerse bugun onlara gitcez hala ses cıkmadısempatiksalakcinni
mutfagı toplayıp kuzuma tavuk corbası yapıcam
bide babam bahce fasülyesi getirmiş onları temizleyip kavurayımda dipfirize atayım kışa yeriz
hadi öptm hatunlar
esracım geçmiş olsun canım
esra canım geçmiş olsunya.umarım atlatırda deiğin şeylerle uğraşmak zorunda kalmazssın.erkeklerde hep böyle ya sanki çocukları biz hasta ediyoruz.canım allah acil şifalar versin kuzuma.
canım cok gecmıs olsun
ben yerınde olsam hemen baska bı doktora götürürdüm senın doktor fazla evhamlı durumu acıklamıs gıbı geldı bana CADIARZU
tutkun cnm benim çok geçmiş olsun bu kararı veren doktorunuz kandan alerji testi yaptımı cnm çocuklarda 4 yaşına kadar kandan bakılır....
eğer öle değilse öle muayne ile belli olacak bişey değil
bende türkize konan hastalık var evdeki vitrinimi hemen yolladım halılarım üzeri hep kapalı zaten klim kullanıyorum...devamlı toz almaya çalışıyorum çamaşırı evin içinde değil hep dışarıda kuruturum
annem kışın ev içinde kurutur çok rahatsuz oluyorum...ama benim alrji testi ypıldı cnm..o yüzden baktır derim cnm
canım cok gecmiş olsun
yaa baska bir doktora götürüp alerji testi falanmı yaptırsanız ki biliyorsun hemen hersey sölüyor doktorlar kıyamam ben türkize
aman sizde gerilmeyin öle zamanlarda olur ama sen la havle de canım benim tekrar gecmiş olsun
Nice mutlu senelere cnm, güle güle kullanın
Esra cnm ya eminmisin?? bi başka dr a götür yeniden baksın, hem birseninde yazdığı gibi test fln yapması lazımdı öyle şap diye yapıştırılmazki alerji , hemde bu kadar ciddi şekildeyse... güzel haberlerini bekliyorum cnm git sen başka bir dr a daha
Cnmm hakikaten bi çorba koyar ateşe ya, hatta ona bile gerek yok çay demlersin içilir, çok ters geldi bana kabul etmek istememesi...
Cnm iyiyim teşk.ler, biraz halsizliğim var gün içinde uyukluyorum ama şimdilik annemlerin yanında olduğum için rahatım bakalım sonraları ne olacak halim...
Cnm öyle böyle kandıra kundura yediriyorum iki yudum kandırmasam onuda yemeyecek aç duracak sıpam... Adamcağız cüzdanını bulduğuna ne kadar sevinmiştir kimbilir :)))
Bende aynen senin hissettiğin gibi hissediyorum balkon konusunda cnm, annem babam dahil herkes abarttığımı düşünüyor...Allah korusun
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Cnm içse keşke, neler yapıyorum içsin diyede ağzına sürdürmüyor, seninki sonradanmı başladı süt içmeye nasıl alıştırdın?? her sütü denedim valla, sütcüden, pınar çocuk, dost çocuk, ballı, sade... içmiyor...((
AAAAaaaaa çok üzüldüm cnm ya Allah yardımcısı olsun inş.
Hepinize çok teşekkür ederim kızlar..çok sağolun,bu yılda böyle geçti gitti işte,,,
Gülşahcım,Anıl normalde 70 lerde seyrederdi şimdi 86 kilo,öncelikle sağlık için ve tabii sonrada dış görünüş için vermesi lazım..öyle daha yakışıklı oluyor boshayallersmile
Esra çok geçmiş olsun cnm ama bende Burcuya katılıyorum bencede başka bi doktoradaha götür..bu kadar çabuk karar verlmez dimi??
çok teşekkür ederim cnm,bu arada şapka da süper olmuş..yerimseniben
geçmiş olsun dilekleriniz içimn teşekkürler arkadaşlar.İlaçların bronşit olanlarını kullanmaya başladık çok bi değişiklik yok gerçi astım iç.in olanlarını haftaya yeni bi dr gitcez o zaman duruma göre kullanıcam.Brodil -Suprax ve vitamini kullanıyorum şimdilik iş yerinde çocukları olanlar var benden 2-3 ay büyük onlarlada konuştum balgam sökücü ve öksürükte iyi bu ilaçlar dediler kızım toparlasın hemen gideyim diğer dr a bide su çiçeği aşısınıda olamadık ona göre olcaz kızım hala iştahsız çiroz oldu iyice yacnm ya çok geçmiş olsun,bence bir dr.a daha götürün türkizi birinin dediği diğerini tutmuyo çünkü
yazık yaw o kadar ilaç verilir mi el kadar bebeğe
nice mutlu yıllara cnm,aldıklarını güle güle kullan
burcu sütü direk değilde sulandırarak versen daha iyi olmaz mı başlangıç için
ben zeynebe halen yarı yarıya sulu süt veriyorum bi anda kabız olmasın diye
maşallah yakışıklıya
çok şeker olmuş valla süpersin burcu hee bayıldım hamarat hatun seni
wow 10 kilo demek süpersin birsen 10 parmağında 10 marifet valla
maşallahhhh
değişiklik olur cnm hem sana hem ömere çok özlersen alır gelirsin ne olacak
kızlar merhaba
foruma yazdıktan sonra gorumcem aradı durunun atesı 38 olmuş atladım arabaya aldım onları goturdum hastaneye bızım dotorumuz ızınlıymıs salak bı kadına den geldık mecburen baktı baktıduru dogdugunda o muane etmıstı sonra baska doktora gecmıstım bana 1 senedır ılkmı gelıyosun dedı dıger doktora gectıgımı gorunce cok bozuldu
neyse ıdrar tahlılı dedı tam 3 saat durunun işemesını bekledık kollarım koptu sallamktan ara arada atesı cıktı kuzumun saat 11de gırdıgımız hastaneden 4de cıktık neysekı bogazlarında enfeksıyon varmıs ondanmıs atesı ıgne vurdular sımdı uyuyo kuzum bende öle güçsüz hıssedıyorumkı kendımı çok yorulmuşum
neyse sıze haber vereyım dedım gorusurus tum bebelerımızee saglıklı gunler ınsallahh
geçmiş olsun cnm,nedeni belli olmuş en azından hastalığınınkızlar merhaba
selam kızlar 2-3 gündür giremiyordum misafirlerim artı gezmelerdeydim okul halen devam 2 hafta kaldı tatilime Türkiz hala iyileşmedi ve ben bunlımdayım
Allah allah nerelerdesİnİz yahu yİne buluŞma falan mı vardı ne oldu havada Çok gÜzel deĞİl gezmelerdesİnİz dİyİm herkes asıyor artık burayı galİba
Gİdİyorum bakın daha ne zaman gİrerİm bİlmem bak gİttİm tamam gİdİyorum
iyi akşamlar bakıyorum kimseler yok neyse
biz bugun kaynanamlara gittik akşam yemege gitmeden mehmetin anlaşmalı oldugu bir giyim mazası var gidiyimde kendime bişiler alayım diyordum kii kaynanam olacak mehmeti aradı tam arabadayız 'daha gelmeyi düşünmüyormusunuz??' mehmette yoldayız dedi
neyse magzaya falan ugramadık tabi direk gittik kapıdan girer girmez bana acıklama yapıyor 'sey nezaman gelcekseniz ona göre yemek yapayım diye aradıydım yanlıs anlama haa' mikrop karı
neyse daha ortada yemek yok bişiler hazırladık saat 8 odu kaynatam kahvedeymiş hala gelmedi 2 saat öle oturduk geldi adam sonunda yemek yedi hanzadenin uykusu geldi yapışıyor bana mutfagı toplicam basbas bagırıyor
kaynanam bozulsunmu ben cocugu kucagıma alınca bebe kucagımda makinaya yerleştirdim bulasıkları ortalıgı sildim daha mırık demiyor
sonra 9:30 oldu saat hanzade meliyor yavrum uyutsam uyumaz kötü bir huyu var yatagından baska yerde yatmıyor sıpa
mehmet kalkalım dedi kaynanam bebeyi 2 saat mi görecez hele dedesi az gördü demezmi ayy o anda kahvede oturana kadar gelip torununu seveydi dicektim mehme kızmasın diye agzımı acmadım sonra bide sey diyor sen annene gidince napio madem hiç biyererde durmuyorda dedi bende ordada durmuyor ama bakacak adam cok dedim ee burayada gelin bakarız diyor ama cocuk onda durmuyorki neyse bend anne neyse dedim sonra afra tarfa kalktık
mehmete söylendim tabi yaa 3 yıl burnumdan getiri şimdi gittigimize sükretsin samimi olsak gene aynı seyleri yasıcam ve ben huzursuz olmak istemiyorum tatlı tatlı gidip gelelim dedim
agzını acıp tek kelime etmedi ama sinir harbide yapmadı eve geldik ve yattı uyudu
kızda uyudu bende sıkıldım
yaa ne bu yaaa valla dengesiz insanlardan bıktım off kimse beni anlamıyor
ayyy baya döktüm içimi ama kızlar kime anlatayım anneme anlatsam kadın hasta oluyor daha önce yasanan olaylarda cok hastalanmıstı yine aynısı olur diye cok korkuyorum off offf
valla canım hanzadeye doktor 10 aylıkken deviti kesip içinde yine o olan ama baska vitaminlerde olan bişi verdi ona devam ediyorduk yasını gecince onuda bırak dedi ve çinko ve baska bir vitamin verdi bizde bölekızlar devit e devam ediyormusunuz hepiniz ben yaşına girdiğinden beri vermiyorum zeynebe
sağlık ocağına kontrole götürdüğümde sordum gerek yok dedi
demir ilacını da sordum elinde ne kadar varsa kullan başka kullanmana gerek yok dedi
çoğunuz veriyor hala kafam karışrı şimdi ne yapsam acaba
haklısın canım yaa zaten artık samimi olmaya korkuyorum yine huzurumuz bozarlar diyecanım benim yaa kaynanalar kendi kızları olsa el üstünde tutarlar gelin el kızı ya ne yapsan beğendiremezsin.hani derler ya ağzınla kuş tutsanda nafile canım. oyüzden hiç kendini boşa üzme sinirlenme.senin orda kızın ağlarken veya bağırırken ben olsam kızım siz oturun ben yaparım sen torunuma bak derim ama onlar okadar düşünceli olamazlar haa olurla ne zaman kendi kızlarına olurlar ancak benim çevremde öyle çokki onlardan benim babannemde öyleymiş anneme çok eziyet etmiş.halamla bir olup.sen genede çok samimi olma derim ben yoksa yüz bulup üzmeye devam eder.
ohh annenin ellerine saglık canım bolero içinhayırlı akşamlarrr
biz bugün Ahsen le annemdeydik aneciğimin evini temizledim o da bana bolero dikti arkadaşımın kınası var onun için oh iyi oldu yoksa bide onun için alışverişe çıkacaktım
sonra arkadaşa araba kullanmayı öğretmek için çıktım 2 saat dolandık eşim bizi aldı eve geldik
Ahsenciğim uyudu bende size bakayım dedim bayadır doğru dürüst giremedim
gülşahcım geççmiş olsun canım yaa havalar o kadar dengesiz ki valla çocuklara yazık heee
birsencim sende temizlemişsin evi ama sen rutine bağladın canım yaa nerdeyse hergün yapıyon bu saydıklarını:)))
nurten hülya birsen ne zaman geliyorsunuz bana kahvaltıya lennn
özlemcim ben acd vitamini kullanıyorum içinde d vit var,
nurancım benide eşimin babasının sinir ettiği zamanlar oluyor ama ben eşim yokken çaktırmadan gülerek yüzüne söylüyorum eşimde duymuyor içimde de kalmıyorr çok takılma sende annene de anlatma sen unutur gidersin anne iyice soğur boşver bize anlatt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?