sağol tülaycım
umarım istediğin gibi geçer tatilin sizi özleyeceğim valla:)) çabuk gelin olur mu
selam kızlr
hanzade iileşti derken bugun ishal tekrarladı ateslendi bi ölctüm 38.3 hemen calpol verdim üstünü soydum bişide yemedi baktım uyukluyor hemen ayagıma aldım süt verdim daldı derken heryere cıkardı üst bas degiştim yatagına koydum halıyı sildim uyuttum uyansı bişiler yedireyim
ayy yaaa yeni iştahlanmıstı neden böle oluyor dicem ama eli sürekli agzında sol azı dişini kasıyor gecen oyuncakla kanatmıs sanırım o huzursuz ediyor cocugu dişine baktım ucu görünmüş ama yara olmus sanırım kıpkırmızı acık yara gibi bişi olurmu sizce
slm kızlar
ne zamandır ugramıyordum buraya bı bakayım dedım .....herkescıkler ıyıdır ıns....
bız tatılımızı yapıp geldık evımıze ama tatılde oglumun huyları okadar degıstıkı sanırım bayağı bır sımardı..
neyse ıns sonra yıne gırerım gıdeyımde evımın ıslerını bıtıreyım.....
baktmda yenı hamılelerımız varmıs özlemın az kaldı sayılır bengı ve burcuda hamıleymıs tebrık edeım kızlar
benım esımde cok ıstıyoda ben daha dusunmuyorum ama kısmet tabıkı
Cnm süt içmiyor kağanda, bi yöntem bulursan banada haber ver, ama gecede 5-6 sefer çok cnm ya demekki doymuyor çocuk, gazelin pütürlüyle arasının daha iyi olduğuna sevindim cnmselam hanımlar...
uzun zaman olmuş buraya yazmayalı yaa...
gülşahcım geçmiş olsun inş cabucak atlatır kuzum..
yaw esen cadısı sen günü belirleyip davet edicenki bizde gelelimm dimii :))
birsom darısı damatlığına inş oğluşun :)
esracım cok geçmiş olsun ama bende kızlara aynen katılıyorum bence başka bi dr a da göster...
bütün bebişleri ve anneleride cokkk öpüyorumm...
geçmişe dönmedim malum gazel tepemde bitiyor son sayfadan bi göz gezdirdim oyle...
BİZDE havaları sıcak buldukça sabah akşam demeden atıyoruz kendimizi sokaklara..evde kalınca ikimizde cok sıkılıyoruz ..birde cok yaramaz oldu benim zilli...koltukların tepelerinde geziniyor son günlerde üstüne çıkamayıncada sinirlenip bagrınıyor...
artık istediğimiz herşeyi getiriyor bi çok kelimeyi soyluyor hatta bazen bizimle tartışıyor bile :)...
bi nebze pütürlü gıda olayınıda aştık sayılır yani eskiye nazaran şu an daha iyi durumdayız maşAllah diyim de :=) ama tabi hala zorla yiyiyor oda ayrı mesele :)
yanlız süt ü hiç sevmedi bu kız yaa napsam bilmiyorum memeden kesmek istiyorum artık ama süte alışmadanda kesmiyim diyorum ..gece en az 6-7 defa uyanıyor sırf meme için(bi türlü gece uykusu düzene girmedi ...
tünaydınla kimseler yokkkkkkkkkkkkkkkkkk yaaa çok ayıpp yaa
sonunda 2 senin sonunda koptuk olmazz ama yaa
ben dün çok şiddettli bir baş ağrısı yaşadım felaket kötüydü....
aksam 19.40 da yattım...21.30 kalktım...yarımsaat geçmeden tekrar başım ağrıyordu...
yine ağrı kesici içip yattım ...gece sökülmeye başladım çok şükürki rahatladım...ama başımda ufaktan ağrı var....
hergün ömerimi arıyorum çok özledim...ama ömerin keyfi çok yerindeymiş
çünki annem bütüngün onu parkta tutuyormuş....
ama annem diyorki bi gariblik var benden başka kimeye gitmiyor diyor....
neyse anneme getirme dedim.
pazartesi allah nasip ederse alişi sünnet ettiriyoruz...
o yüzden c.tesi anneme gideceğim....
bugün bi arkdaşım gelecek ,aslında dün gelecekti annesi rahatsızlanmış...doktora vs. götürmüşler
bu gün geleceğim dedi...gelmeseydi sabahtan arardı sanırım...öğlen gibi geleceğim.demişti...
bende alişi uyuttum kahvaltısını pek etmedi beni sinir etti...
şimdi uyudu kalkınca yine kahvaltı vereceğim ....
sonra meyve sonrada kabak dolması yada bulgur pilavı vereceğim...
bende oturma odasını topladım ..sildim...
banyomu klozet lavoboyu elden geçirdim...
şimdi mutfağa gidip aygazı sileceğim makinadan bulaşıkları yerleştireceğim...
aliş babasnın sigara paketine uzanmış komidinden yatağğında parçalamış...
onu süpreceğim...ama uyansın öle.....
sizlere bakem dedim...
tülay ,banu kızlar kimse olmasa siz olurdunuz neredesiniz...
esen cnm aslına sen evdeyse bu h.içi olurdu ama arakdaşım 1 gün rotar yapınca perşembe gider benden ...perşembede sabah kahvaltıya bir arkadaşım gelecek kesin değil ama gelecek diye konuştuk...
sonraki hafta bizim sünnetimiz ve mevlüdümüz var....
hayırlı akşamlarrr
biz bugün Ahsen le annemdeydik aneciğimin evini temizledim o da bana bolero dikti arkadaşımın kınası var onun için oh iyi oldu yoksa bide onun için alışverişe çıkacaktım
sonra arkadaşa araba kullanmayı öğretmek için çıktım 2 saat dolandık eşim bizi aldı eve geldik
Ahsenciğim uyudu bende size bakayım dedim bayadır doğru dürüst giremedim
gülşahcım geççmiş olsun canım yaa havalar o kadar dengesiz ki valla çocuklara yazık heee
birsencim sende temizlemişsin evi ama sen rutine bağladın canım yaa nerdeyse hergün yapıyon bu saydıklarını:)))
nurten hülya birsen ne zaman geliyorsunuz bana kahvaltıya lennn
özlemcim ben acd vitamini kullanıyorum içinde d vit var,
nurancım benide eşimin babasının sinir ettiği zamanlar oluyor ama ben eşim yokken çaktırmadan gülerek yüzüne söylüyorum eşimde duymuyor içimde de kalmıyorr çok takılma sende annene de anlatma sen unutur gidersin anne iyice soğur boşver bize anlatt
zeynebin parmak uçları soyuldu ya su toplamış da patlamış gibi oldu
baydır da geçmiyo ne yapsam acana bilen var mı
benim de öyle olmuştu sonra baktım zeynepte de olmuş benimkiler geçti kuzumun kiler geçmedi hala
krem falan mı sürsem acaba
kızlar devit e devam ediyormusunuz hepiniz ben yaşına girdiğinden beri vermiyorum zeynebe
sağlık ocağına kontrole götürdüğümde sordum gerek yok dedi
demir ilacını da sordum elinde ne kadar varsa kullan başka kullanmana gerek yok dedi
çoğunuz veriyor hala kafam karışrı şimdi ne yapsam acaba
selam kızlar 2-3 gündür giremiyordum misafirlerim artı gezmelerdeydim okul halen devam 2 hafta kaldı tatilime Türkiz hala iyileşmedi ve ben bunlımdayım
iyi akşamlar bakıyorum kimseler yok neyse
biz bugun kaynanamlara gittik akşam yemege gitmeden mehmetin anlaşmalı oldugu bir giyim mazası var gidiyimde kendime bişiler alayım diyordum kii kaynanam olacak mehmeti aradı tam arabadayız 'daha gelmeyi düşünmüyormusunuz??' mehmette yoldayız dedi
neyse magzaya falan ugramadık tabi direk gittik kapıdan girer girmez bana acıklama yapıyor 'sey nezaman gelcekseniz ona göre yemek yapayım diye aradıydım yanlıs anlama haa' mikrop karı
neyse daha ortada yemek yok bişiler hazırladık saat 8 odu kaynatam kahvedeymiş hala gelmedi 2 saat öle oturduk geldi adam sonunda yemek yedi hanzadenin uykusu geldi yapışıyor bana mutfagı toplicam basbas bagırıyor
kaynanam bozulsunmu ben cocugu kucagıma alınca bebe kucagımda makinaya yerleştirdim bulasıkları ortalıgı sildim daha mırık demiyor
sonra 9:30 oldu saat hanzade meliyor yavrum uyutsam uyumaz kötü bir huyu var yatagından baska yerde yatmıyor sıpa
mehmet kalkalım dedi kaynanam bebeyi 2 saat mi görecez hele dedesi az gördü demezmi ayy o anda kahvede oturana kadar gelip torununu seveydi dicektim mehme kızmasın diye agzımı acmadım sonra bide sey diyor sen annene gidince napio madem hiç biyererde durmuyorda dedi bende ordada durmuyor ama bakacak adam cok dedim ee burayada gelin bakarız diyor ama cocuk onda durmuyorki neyse bend anne neyse dedim sonra afra tarfa kalktık
mehmete söylendim tabi yaa 3 yıl burnumdan getiri şimdi gittigimize sükretsin samimi olsak gene aynı seyleri yasıcam ve ben huzursuz olmak istemiyorum tatlı tatlı gidip gelelim dedim
agzını acıp tek kelime etmedi ama sinir harbide yapmadı eve geldik ve yattı uyudu
kızda uyudu bende sıkıldım
yaa ne bu yaaa valla dengesiz insanlardan bıktım off kimse beni anlamıyor
ayyy baya döktüm içimi ama kızlar kime anlatayım anneme anlatsam kadın hasta oluyor daha önce yasanan olaylarda cok hastalanmıstı yine aynısı olur diye cok korkuyorum off offf
hayırlı akşamlar kızlar
okul bugün itibari ile sondu çok şükür bugünde okula gittim sonra Ahsen annemdeydi anneme gittim
akşam eşim geldi azıcık sahilde gezdik şimdi girdik Ahsen ayağımda uyutuyorum
birsencim canım ben bugüne kadar doluydum ama perşembe günü bende müsaitim çıkın gelin sendede bir bebek var nasılsa rahat gelirsin nurteni de arayalım
hülyayı da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?