2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

inanmıyorum 6 kayıtlı kullanıcı var
nurran,kokteyl,civciv1981,egeece,tlyonl2009,sibiko
kaydirigubbakcemile2

selamlarr
11 :30 da hanzade yandı bıcı bıcı yaptık kahvaltısını verdim ama az yedi
bende yaprak sarmıstım onu pişirdim dünkü fasülyeleri ayıkladım
şimdi hanzade oynuyor birazdan meyveli yogurt vericem
bende iş yapayım biraz su saatten sonra ne yapcaksam:kedi:
birsencim şimdiden sünnetiniz hayırlı ugurlu olsun Allahım damatlık giydiklerinide göstersin

selam hanımlar...
uzun zaman olmuş buraya yazmayalı yaa...
gülşahcım geçmiş olsun inş cabucak atlatır kuzum..
yaw esen cadısı sen günü belirleyip davet edicenki bizde gelelimm dimii :))
birsom darısı damatlığına inş oğluşun :)
esracım cok geçmiş olsun ama bende kızlara aynen katılıyorum bence başka bi dr a da göster...
bütün bebişleri ve anneleride cokkk öpüyorumm...
geçmişe dönmedim malum gazel tepemde bitiyor son sayfadan bi göz gezdirdim oyle...

BıZDE havaları sıcak buldukça sabah akşam demeden atıyoruz kendimizi sokaklara..evde kalınca ikimizde cok sıkılıyoruz ..birde cok yaramaz oldu benim zilli...koltukların tepelerinde geziniyor son günlerde üstüne çıkamayıncada sinirlenip bagrınıyor...
artık istediğimiz herşeyi getiriyor bi çok kelimeyi soyluyor hatta bazen bizimle tartışıyor bile :)...
bi nebze pütürlü gıda olayınıda aştık sayılır yani eskiye nazaran şu an daha iyi durumdayız maşAllah diyim de :=) ama tabi hala zorla yiyiyor oda ayrı mesele :)
yanlız süt ü hiç sevmedi bu kız yaa napsam bilmiyorum memeden kesmek istiyorum artık ama süte alışmadanda kesmiyim diyorum ..gece en az 6-7 defa uyanıyor sırf meme için (bi türlü gece uykusu düzene girmedi ...

ıyı dıleklerınız tesekkur ederıs tulay hulya ferda ozlem esencım
ınsallah dahada ıyı olucak kuzum gorumcemle konustum sımdıde tum nazı sana dıyo gayet uslu uslu oturuyomuş sıpa benı gorunce yerınde durmuyo valla

hulyaa arada yazmak lazım cıcım okuyup kacmak yok yavas yavas alısır sütede sıkma canını ben muhallebıyle vermeye basladım sımdıde 1 kasık bal 3 bıskuvıyle verıyorum şuara iştahı yok yemıyo ama sevdı zamanla

bırsen kolay gelsın canım hayırlı olsun sünnetınız telaşen çoktur buara allah yardımcın olsun canım

evet hülya bende bisküviyle az az deneyerek başladım şimdi devam maması yemiyor istemiyor ama sütü severek içiyor.

merhaba tülaycım nasılsın tatlım canım rapor parası nasıl alınıyor eşimin raporu bitti işe başladıya bilgin var mı bitanem

banu canım raporun aslı işyerinden o tarihlerde çalışmadığına dair yazı ve kimlik fotokopisi,rapor tarihinden geriye dönük 120 günü gösterir viziye kağıdı bu kadar canım bununla başvuruyor ssk bölge müdürlüğüne

ben iyiyim canım işleri bitirmeye çalışıyorum bir yandan eve gidip valiz hazırlıyorum havalarda kötüya ne hazırlıcanı bilemiyor insan.

sağol tülaycım
umarım istediğin gibi geçer tatilin sizi özleyeceğim valla:)) çabuk gelin olur mu

selam kızlr
hanzade iileşti derken bugun ishal tekrarladı ateslendi bi ölctüm 38.3 hemen calpol verdim üstünü soydum bişide yemedi baktım uyukluyor hemen ayagıma aldım süt verdim daldı derken heryere cıkardı üst bas degiştim yatagına koydum halıyı sildim uyuttum uyansı bişiler yedireyim
ayy yaaa yeni iştahlanmıstı neden böle oluyor dicem ama eli sürekli agzında sol azı dişini kasıyor gecen oyuncakla kanatmıs sanırım o huzursuz ediyor cocugu dişine baktım ucu görünmüş ama yara olmus sanırım kıpkırmızı acık yara gibi bişi olurmu sizce

slm kızlar
ne zamandır ugramıyordum buraya bı bakayım dedım .....herkescıkler ıyıdır ıns....
bız tatılımızı yapıp geldık evımıze ama tatılde oglumun huyları okadar degıstıkı sanırım bayağı bır sımardı..
neyse ıns sonra yıne gırerım gıdeyımde evımın ıslerını bıtıreyım.....

buraya artık kımse ugramaz olmus ama cok guzel bır dogum gunu organızasyonu gerceklesmıs keske yakın olsaydım bende gelebılseydım fotolarınıza ımrenerek baktım yaklasık 2 yıl once toplanmaya baslamıstık bu baslık altında guzel dostlukların baslangıcı oldu mayıs annelerı 2009....
sızlerı tanıdıgım ıcın cok mutluyum arkadaslar.

baktmda yenı hamılelerımız varmıs özlemın az kaldı sayılır bengı ve burcuda hamıleymıs tebrık edeım kızlar
benım esımde cok ıstıyoda ben daha dusunmuyorum ama kısmet tabıkı

Cnm geçmiş olsun ya üzüldüm inş. iyileşir hemen...kağanın ikinci çıkan dişleri senin dediğin gibi kanlı çıkmıştı

Cnm öyle olacak gezmeler çocuklarla çok kişi ilgilenince şımarıyorlar onlarda, kağanda öyle kudurup duruyor...
baktmda yenı hamılelerımız varmıs özlemın az kaldı sayılır bengı ve burcuda hamıleymıs tebrık edeım kızlar
benım esımde cok ıstıyoda ben daha dusunmuyorum ama kısmet tabıkı

Teşekkürler cnm darısı başına inş.opuyorumnanaktan
Cnm süt içmiyor kağanda, bi yöntem bulursan banada haber ver, ama gecede 5-6 sefer çok cnm ya demekki doymuyor çocuk, gazelin pütürlüyle arasının daha iyi olduğuna sevindim cnm

Ömüşün keyfi yerinde demek cnm düşünme sende, yaramaz alişe bak :)) yer onu tetesi

Güle güle kullansın mercimekim inş

aa cnm niye öyle oluyoki acaba dr a sordunmu

devam cnm 3 damla
selam kızlar 2-3 gündür giremiyordum misafirlerim artı gezmelerdeydim okul halen devam 2 hafta kaldı tatilime Türkiz hala iyileşmedi ve ben bunlımdayım

Cnm inş kısa zamanda iyileşir prenses

Amann cnm kaynana dedinmiydi hepsi böyle valla napcan iyisi bulunmuyor, aynurunda dediği gibi kendi kızı olsa farklı davranır

hayırlı akşamlar kızlar
okul bugün itibari ile sondu çok şükür bugünde okula gittim sonra Ahsen annemdeydi anneme gittim
akşam eşim geldi azıcık sahilde gezdik şimdi girdik Ahsen ayağımda uyutuyorum

birsencim canım ben bugüne kadar doluydum ama perşembe günü bende müsaitim çıkın gelin sendede bir bebek var nasılsa rahat gelirsin nurteni de arayalım
hülyayı da

Gözün aydın cnm, kağanı şimdi salladım bende

anaaaa cidden bomboş burası yaaa niye gelmiyorsunuzzz pişttttt facede varsınız amaaaaa:)))
esen kaçarrr
iyi gecelerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…