selam kızlar cok fena bir gece gecirdik
hanzade dün ben yemek yaparken acıyor diye uyandı bi gittim alev alev yanıyor ölctüm 39.3 kafayı yedim hemen soydum mehmeti cagırdım gittik acile ates düşürücü igne yaptılar kendine geldi kuzum
hiç bişi yemedi
saat 9 gibi uyudu 10:30da atesi ölctüm 38.7 olmus hemen calpol verdim doktorunu aradım banyo yaptırın odasını havaladırın dedi eger inmezse götürün igne yapsınlar dedi
hemen soktuk duşa odasıda havalandı azıcık rahatladı yavrum uyudu ama uykusunda sayıklıyor neyse saat 12 de düştü ates cok şükür derken 1:30da bi kalktım yine yanıyor cocuk ölctüm atesi 39.5
ayy kafayı yedim yazık bide uyuyor aglıyor karmakarısık hemen pedifen verdim busefer saat 2 oldu ateste bi gıdım düşme yok 2:20 gece acile konduk gene ates düşürücü yapıldı sabaha kadar rahat yattı
sabah doktorunu aradım gaita tahlili istedigini söledi şimdi yapmasını bekliyoruz yapsın hemen doktora konacagız
hiç bişi yemedi
sabahı sabah ettik
şimdide uyuyor ama gidip gelip bakıyorum
kızlar aklınızda bulunsun yagmur sularından dolayı cesme sularına mikrop karısmıs evet hazır su kullanıyoruz ama bebeklerimizin biberonunu kasıgını tabagını kaynatalım ve hazır suyla yıkayalm doktor dedi bana suanda salgınmıs zaten
işte böle kızlr valla gecmişe bakamadım
şimdi yatıcam öpt
Gülşahcım teşk.ler cnm, bulantım var başdönmesi uyku hali bazı yemeklerden sonra bolca kusma isteği ne ararsan var :))) ama bu halime şükrediyorum henğz dayanabileceğim aşamada, oğlumda bulantım gece oluyordu bu sefer sabahtan başlıyor farklı bir durum,,,,günaydın bacılarrrr
yıne buluşma planlanıyo ohh neguzelll keyfını cıkarın valla esencım hadı gozun aydın canım tatıle gırdın sonunda sende
aysun gelmiş hoşgelmişş baya ara verdın aysun ya ben catlarım 3gün gırmezsem sıteye ıyı dayanıyosunuz valla
burcucum başladımı bulantılarr nasıl gıdıyor hamılelık?
bengıdende bayadır ses cıkmıyorr taze annelerr yenı topıklere gıttı galıbaa ee tabı onlar 2011annesı oluyolar bıdee
banucum gunaydın canım gözün aydın gıdıyomuş kaynanan
nuran gecmıs olsun canım benım kızda ıshal olmuş tugba yazmıştı bır ara ıshallı olunca patates haşlamasımı demıstı hatırlayan bılen varmı?
bu hafta sonu yıne adapazarındayım kardesımın sevgılısının aılesı gelıcek tanısmaya okadar heyecanlıkı onu gorunce geçmiş gözümde canlanıyo ne guzel telaşelerdi onlarrr buarada uykusuuzum cok ayakta uyuyorum
selam kızlar cok fena bir gece gecirdik
hanzade dün ben yemek yaparken acıyor diye uyandı bi gittim alev alev yanıyor ölctüm 39.3 kafayı yedim hemen soydum mehmeti cagırdım gittik acile ates düşürücü igne yaptılar kendine geldi kuzum
hiç bişi yemedi
saat 9 gibi uyudu 10:30da atesi ölctüm 38.7 olmus hemen calpol verdim doktorunu aradım banyo yaptırın odasını havaladırın dedi eger inmezse götürün igne yapsınlar dedi
hemen soktuk duşa odasıda havalandı azıcık rahatladı yavrum uyudu ama uykusunda sayıklıyor neyse saat 12 de düştü ates cok şükür derken 1:30da bi kalktım yine yanıyor cocuk ölctüm atesi 39.5
ayy kafayı yedim yazık bide uyuyor aglıyor karmakarısık hemen pedifen verdim busefer saat 2 oldu ateste bi gıdım düşme yok 2:20 gece acile konduk gene ates düşürücü yapıldı sabaha kadar rahat yattı
sabah doktorunu aradım gaita tahlili istedigini söledi şimdi yapmasını bekliyoruz yapsın hemen doktora konacagız
hiç bişi yemedi
sabahı sabah ettik
şimdide uyuyor ama gidip gelip bakıyorum
kızlar aklınızda bulunsun yagmur sularından dolayı cesme sularına mikrop karısmıs evet hazır su kullanıyoruz ama bebeklerimizin biberonunu kasıgını tabagını kaynatalım ve hazır suyla yıkayalm doktor dedi bana suanda salgınmıs zaten
işte böle kızlr valla gecmişe bakamadım
şimdi yatıcam öpt
merhaba kızlar bizde arkadaşımla kalktık kahvaltı yaptık....
şimdi sizlere bi bakem dedim....sonra temzlik yapacağım
sağol arkadaşım ben alişle oynarım sen işine bak dedi..
bene halı sileceğim süt dökmüşler hep....
sonrada rutin işleri yapacağım......
hepinizi çok öptümm
Kızlar ben çıkıyorum, midem fena ve komşu çağırmış bilmem bilirmisiniz bizim buralarda dızmana derler peynirli olur mayalı hamurdan, cevizliside yapılır, ondan yapmış, yiyebileceğimi sanmıyorum ama çağırmış kadın ayıp olmasn gideyim öpta.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?