2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınlar mayıs güzelleri ve onların melekleri nasılsınız

kayınvalide bugün gidiyor memleketine

aysuncum nasılsın tatlım paşa nasıl

günaydın bacılarrrr

yıne buluşma planlanıyo ohh neguzelll keyfını cıkarın valla esencım hadı gozun aydın canım tatıle gırdın sonunda sende

aysun gelmiş hoşgelmişş baya ara verdın aysun ya ben catlarım 3gün gırmezsem sıteye ıyı dayanıyosunuz valla

burcucum başladımı bulantılarr nasıl gıdıyor hamılelık?

bengıdende bayadır ses cıkmıyorr taze annelerr yenı topıklere gıttı galıbaa ee tabı onlar 2011annesı oluyolar bıdee

banucum gunaydın canım gözün aydın gıdıyomuş kaynanan

nuran gecmıs olsun canım benım kızda ıshal olmuş tugba yazmıştı bır ara ıshallı olunca patates haşlamasımı demıstı hatırlayan bılen varmı?

bu hafta sonu yıne adapazarındayım kardesımın sevgılısının aılesı gelıcek tanısmaya okadar heyecanlıkı onu gorunce geçmiş gözümde canlanıyo ne guzel telaşelerdi onlarrr buarada uykusuuzum cok ayakta uyuyorum

merhaba kızlar nasılsınız? gülşahcım evetya onun heyecanını anlıyabiliyorum allah hayırlısını nasip etsin cnm.

banuu hadi gözünaydın gidiyor kayınvaldien:)

selam kızlar cok fena bir gece gecirdik
hanzade dün ben yemek yaparken acıyor diye uyandı bi gittim alev alev yanıyor ölctüm 39.3 kafayı yedim hemen soydum mehmeti cagırdım gittik acile ates düşürücü igne yaptılar kendine geldi kuzum
hiç bişi yemedi
saat 9 gibi uyudu 10:30da atesi ölctüm 38.7 olmus hemen calpol verdim doktorunu aradım banyo yaptırın odasını havaladırın dedi eger inmezse götürün igne yapsınlar dedi
hemen soktuk duşa odasıda havalandı azıcık rahatladı yavrum uyudu ama uykusunda sayıklıyor neyse saat 12 de düştü ates cok şükür derken 1:30da bi kalktım yine yanıyor cocuk ölctüm atesi 39.5
ayy kafayı yedim yazık bide uyuyor aglıyor karmakarısık hemen pedifen verdim busefer saat 2 oldu ateste bi gıdım düşme yok 2:20 gece acile konduk gene ates düşürücü yapıldı sabaha kadar rahat yattı
sabah doktorunu aradım gaita tahlili istedigini söledi şimdi yapmasını bekliyoruz yapsın hemen doktora konacagız
hiç bişi yemedi
sabahı sabah ettik
şimdide uyuyor ama gidip gelip bakıyorum

kızlar aklınızda bulunsun yagmur sularından dolayı cesme sularına mikrop karısmıs evet hazır su kullanıyoruz ama bebeklerimizin biberonunu kasıgını tabagını kaynatalım ve hazır suyla yıkayalm doktor dedi bana suanda salgınmıs zaten

işte böle kızlr valla gecmişe bakamadım
şimdi yatıcam öpt

merhaba kızlar bizde arkadaşımla kalktık kahvaltı yaptık....
şimdi sizlere bi bakem dedim....sonra temzlik yapacağım
sağol arkadaşım ben alişle oynarım sen işine bak dedi..
bene halı sileceğim süt dökmüşler hep....
sonrada rutin işleri yapacağım......

hepinizi çok öptümm

nurancım canım çok ama çok geçmiş olsun hanzede prensese.zor bigün geçirmişsiniz Allahım beterinden korusun kuzumada tekrar tekrar geçmiş olsun.şimdi nasıl durumu?

Kızlar int için vın almaya çalışıcam alamazsam ve bu akşam yazlığa gidersek bir süre yazamayabilirim öpt sizi

Gülşahcım teşk.ler cnm, bulantım var başdönmesi uyku hali bazı yemeklerden sonra bolca kusma isteği ne ararsan var :))) ama bu halime şükrediyorum henğz dayanabileceğim aşamada, oğlumda bulantım gece oluyordu bu sefer sabahtan başlıyor farklı bir durum,,,,
Dün gece rüyamda seni gördüm , size gelmişiz ama siz marmariste oturuyormuşsunuz eşim yok ben ve kağan varız, sonra eşyalarımızı alıp kendi evimize gidiyoruz giderkende küsüşmüşüz ağladığımı görüyorum , ama rüyalar tersine çıkar cnm gülüp sevineceğim bir haber alıcam senden diye yordum, kardeş fln mı geliyor yoksa duruma

Cnm çok geçmiş olsun, inş hemen atlatır ya kıyamam ben ona...

kolay gelsin cnm

nurancım geçmiş olsun canım hanzedeye

tülaycım bigudicim sağolun kızlar bu sefer pek sorun yaşamadık çünkü az konuştuk

selam kızlar gecmş olsun dilekleriniz için hepinize tesekkürler
valla suan halsiz mızır mızır ve hiç bişi yemiyor
tahlil yapılcak ama dışkı yok
oyun oynuyoruz şimdilik böyle kızlar

Kızlar ben çıkıyorum, midem fena ve komşu çağırmış bilmem bilirmisiniz bizim buralarda dızmana derler peynirli olur mayalı hamurdan, cevizliside yapılır, ondan yapmış, yiyebileceğimi sanmıyorum ama çağırmış kadın ayıp olmasn gideyim öpta.s.

merhaba kızlar ben geldimmmm!!! gerçi bir selam verip hemn çıkıcam hepinizi çooookk özledim inşallah yakında evde internet tekrar bağlanıcak ozaman görüşürüz sanırım bebişler hasatalanmış benim kızda öyle tatilden geldiğimizden beri doktordayız gece ateşi 39,8lere kadar çıktıkaç gündür acillerdeydik Allah şükür 1-2gündür iyi,hasta olan tüm bebişlere çok geçmiş olsun hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın yakında görüşmek üzere:)))

Burcuuuu canım Kağana kardeş geliyor demekki çok sevindim Allah hayırlı doğum nasip etsin canım,çok öpüyorum

Selamlar Kizlar,

Yaz geldi, herkese bir rehavet cöktü anlasilan. Bizde pek evde durmuyoruz, evde oldugumuzda da cok online olamiyorum, esim bu hafta ögleden sonra evde ve tatilden önce bitirmemiz gereken bir yigin is var.

Hanzade ve Duru hastalanmis, cok gecmis olsun kizlar. Nuran, sanirim sen sormustun, ishale ne iyi geliyor diye? Ben Doruk ishal oldugunda, etli ve havuclu patates püresi, muz ve ekmek ici veriyorum. Ayrica bol sivi tüketmesi gerekiyor. Kalici olmuyor ishali böylelikle, bir günde geciyor...

Hülya'cigim, tebrikler asama kaydetmissin pütürlüler konusunda iyice. Memeden kesme mevzusuna gelince, ben önemli ölcüde kestim ve gece kalkmalari bitti neredeyse. Tavsiyem, Burcu'ya da söylemistim gecen, meyve aromali sütlerden baslaman öncelikle. Birde Milupa'nin 1 yas sonrasi sütleri var burada, onlarinda tadi bir hayli güzel ve Doruk severek iciyor.

Nurten'cigim, kilo konusuna takmiyorum ama istahsiz oldugunda canim fena sIkIliyor canim. Öyle tosuncuk bir oglum yok ama zayifta degil. Ögünlerini zaten sürekli degistiriyorum ama benim oglum tuhaf, yeni seylere karsi temkinli, yemek istemiyor hemen. Zor bir cocuk, ne yapalim katlanacagiz. Muhallebi olayina gelince, ben corba ve yemeklerinin coguna misir unu ekledigim ve yag olarak tereyagi kullandigim icin, muhallebiye gerek duymuyorum bu yüzden. Asiri kalorili yiyeceklerde, tek yönlü beslendirdigi icin, ileride kilo problemi yasayabilirler. Sen bir süre denedikten sonra, sonuclari aktarirsin bizede canim. Insallah annesinin arzuladigi kiloya ulasir sevimli cadim...

Semra ve Aysun hosgeldiniz kizlar. Arayi acmayin, eski tempomuzu yakalayalim yeniden.

Esen, Özlem, Tülay, Banu, Burcu ve Birsen cok öpüyorum sizleride...

allah ısteyene versın burcucum hıc hamıle kalmak gıbı bı nıyetım yok hatta cokta korkuyorum bı suprız olur dıye spraıl taktırmayada korkuyorum bi çözüm bulcam bakalım bu korkuyla yasanmazz:)
ruyan hayırlara gıtsın canım bılıyosun eşlerde tanısıyo nasılsa herzaman beklerım evımee

fılızcım saol canım bugun bıraz daha ıyı ıshalı üşüttü galıba gıdıp fayansın ustune oturuyo sureklı halıda durma gıbı alıskanlıgı yok sızede kolay gelsın yolculuk yakınlastı demek ıyı tatıller sımdıden

semra hoşgeldın canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…