selam hanımlar...
uzun zaman olmuş buraya yazmayalı yaa...
gülşahcım geçmiş olsun inş cabucak atlatır kuzum..
yaw esen cadısı sen günü belirleyip davet edicenki bizde gelelimm dimii :))
birsom darısı damatlığına inş oğluşun :)
esracım cok geçmiş olsun ama bende kızlara aynen katılıyorum bence başka bi dr a da göster...
bütün bebişleri ve anneleride cokkk öpüyorumm...
geçmişe dönmedim malum gazel tepemde bitiyor son sayfadan bi göz gezdirdim oyle...
BİZDE havaları sıcak buldukça sabah akşam demeden atıyoruz kendimizi sokaklara..evde kalınca ikimizde cok sıkılıyoruz ..birde cok yaramaz oldu benim zilli...koltukların tepelerinde geziniyor son günlerde üstüne çıkamayıncada sinirlenip bagrınıyor...
artık istediğimiz herşeyi getiriyor bi çok kelimeyi soyluyor hatta bazen bizimle tartışıyor bile :)...
bi nebze pütürlü gıda olayınıda aştık sayılır yani eskiye nazaran şu an daha iyi durumdayız maşAllah diyim de :=) ama tabi hala zorla yiyiyor oda ayrı mesele :)
yanlız süt ü hiç sevmedi bu kız yaa napsam bilmiyorum memeden kesmek istiyorum artık ama süte alışmadanda kesmiyim diyorum ..gece en az 6-7 defa uyanıyor sırf meme için(bi türlü gece uykusu düzene girmedi ...
ıyı dıleklerınız tesekkur ederıs tulay hulya ferda ozlem esencım
ınsallah dahada ıyı olucak kuzum gorumcemle konustum sımdıde tum nazı sana dıyo gayet uslu uslu oturuyomuş sıpa benı gorunce yerınde durmuyo valla
hulyaa arada yazmak lazım cıcım okuyup kacmak yok yavas yavas alısır sütede sıkma canını ben muhallebıyle vermeye basladım sımdıde 1 kasık bal 3 bıskuvıyle verıyorum şuara iştahı yok yemıyo ama sevdı zamanla
bırsen kolay gelsın canım hayırlı olsun sünnetınız telaşen çoktur buara allah yardımcın olsun canım
ben iyiyim canım işleri bitirmeye çalışıyorum bir yandan eve gidip valiz hazırlıyorum havalarda kötüya ne hazırlıcanı bilemiyor insan.
slm kızlar
ne zamandır ugramıyordum buraya bı bakayım dedım .....herkescıkler ıyıdır ıns....
bız tatılımızı yapıp geldık evımıze ama tatılde oglumun huyları okadar degıstıkı sanırım bayağı bır sımardı..
neyse ıns sonra yıne gırerım gıdeyımde evımın ıslerını bıtıreyım.....
hayırlı akşamlar kızlar
okul bugün itibari ile sondu çok şükür bugünde okula gittim sonra Ahsen annemdeydi anneme gittim
akşam eşim geldi azıcık sahilde gezdik şimdi girdik Ahsen ayağımda uyutuyorum
birsencim canım ben bugüne kadar doluydum ama perşembe günü bende müsaitim çıkın gelin sendede bir bebek var nasılsa rahat gelirsin nurteni de arayalım
hülyayı da
günaydınlar mayıs güzelleri ve onların melekleri nasılsınız
kayınvalide bugün gidiyor memleketine
aysuncum nasılsın tatlım paşa nasıl
günaydın bacılarrrr
yıne buluşma planlanıyo ohh neguzelll keyfını cıkarın valla esencım hadı gozun aydın canım tatıle gırdın sonunda sende
aysun gelmiş hoşgelmişş baya ara verdın aysun ya ben catlarım 3gün gırmezsem sıteye ıyı dayanıyosunuz valla
burcucum başladımı bulantılarr nasıl gıdıyor hamılelık?
bengıdende bayadır ses cıkmıyorr taze annelerr yenı topıklere gıttı galıbaa ee tabı onlar 2011annesı oluyolar bıdee
banucum gunaydın canım gözün aydın gıdıyomuş kaynanan
nuran gecmıs olsun canım benım kızda ıshal olmuş tugba yazmıştı bır ara ıshallı olunca patates haşlamasımı demıstı hatırlayan bılen varmı?
bu hafta sonu yıne adapazarındayım kardesımın sevgılısının aılesı gelıcek tanısmaya okadar heyecanlıkı onu gorunce geçmiş gözümde canlanıyo ne guzel telaşelerdi onlarrr buarada uykusuuzum cok ayakta uyuyorum
selam kızlar cok fena bir gece gecirdik
hanzade dün ben yemek yaparken acıyor diye uyandı bi gittim alev alev yanıyor ölctüm 39.3 kafayı yedim hemen soydum mehmeti cagırdım gittik acile ates düşürücü igne yaptılar kendine geldi kuzum
hiç bişi yemedi
saat 9 gibi uyudu 10:30da atesi ölctüm 38.7 olmus hemen calpol verdim doktorunu aradım banyo yaptırın odasını havaladırın dedi eger inmezse götürün igne yapsınlar dedi
hemen soktuk duşa odasıda havalandı azıcık rahatladı yavrum uyudu ama uykusunda sayıklıyor neyse saat 12 de düştü ates cok şükür derken 1:30da bi kalktım yine yanıyor cocuk ölctüm atesi 39.5
ayy kafayı yedim yazık bide uyuyor aglıyor karmakarısık hemen pedifen verdim busefer saat 2 oldu ateste bi gıdım düşme yok 2:20 gece acile konduk gene ates düşürücü yapıldı sabaha kadar rahat yattı
sabah doktorunu aradım gaita tahlili istedigini söledi şimdi yapmasını bekliyoruz yapsın hemen doktora konacagız
hiç bişi yemedi
sabahı sabah ettik
şimdide uyuyor ama gidip gelip bakıyorum
kızlar aklınızda bulunsun yagmur sularından dolayı cesme sularına mikrop karısmıs evet hazır su kullanıyoruz ama bebeklerimizin biberonunu kasıgını tabagını kaynatalım ve hazır suyla yıkayalm doktor dedi bana suanda salgınmıs zaten
işte böle kızlr valla gecmişe bakamadım
şimdi yatıcam öpt
merhaba kızlar bizde arkadaşımla kalktık kahvaltı yaptık....
şimdi sizlere bi bakem dedim....sonra temzlik yapacağım
sağol arkadaşım ben alişle oynarım sen işine bak dedi..
bene halı sileceğim süt dökmüşler hep....
sonrada rutin işleri yapacağım......
hepinizi çok öptümm
Kızlar ben çıkıyorum, midem fena ve komşu çağırmış bilmem bilirmisiniz bizim buralarda dızmana derler peynirli olur mayalı hamurdan, cevizliside yapılır, ondan yapmış, yiyebileceğimi sanmıyorum ama çağırmış kadın ayıp olmasn gideyim öpta.s.
merhaba kızlar ben geldimmmm!!! gerçi bir selam verip hemn çıkıcam hepinizi çooookk özledim inşallah yakında evde internet tekrar bağlanıcak ozaman görüşürüz sanırım bebişler hasatalanmış benim kızda öyle tatilden geldiğimizden beri doktordayız gece ateşi 39,8lere kadar çıktıkaç gündür acillerdeydik Allah şükür 1-2gündür iyi,hasta olan tüm bebişlere çok geçmiş olsun hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın yakında görüşmek üzere:)))
selam olsun canlar,,,,,
bugun evlilik yıldönümümüz ve bissürü program yapmıştık ama havaya bakın ya saat 1-2gibiydi hazırlanmaya başlayacaktımki hava nasıl gürlüyor ben kutlaya bakıyorum kutlay bana :)offf kaldım evde anlayacagınız oda işine gitti akşam gelir alırım sizi dedi ama geç gelir bütün hevesimde kaçtı 3.senemizde ilk defa kutlama yapacaktık olmadı ya kısmete bak :)
aslında yarında kutlama için güzel bisebeb var...
hanzade hastaymış geçmiş olsun cnm.
esen cnm yine hep beraber bi gün belirler geliriz inş. nasıl olsa daha engelin yok dimi?? :)
burcu gidiyonuz mu? hemen al vınnn da irtibatı koparmayalımm :) buarada herşey yolunda
tülaycım taile ayrılıyormuşsun ohh sefan olsun gönlünce tatil yap cnm...
birsen sünnetiniz hayırlı olsun cnm kolay gelsin cnm nezman mevlütü düşünüyonuz?
gülşah memleket yolcusu ayyy ne heyecen veriri şimdi şu yeni damat olayı dimi çok güzel duygular cnm allah tamamını erdirsin.. annenede slm söyle.
merhaba kızlar ben geldimmmm!!! gerçi bir selam verip hemn çıkıcam hepinizi çooookk özledim inşallah yakında evde internet tekrar bağlanıcak ozaman görüşürüz sanırım bebişler hasatalanmış benim kızda öyle tatilden geldiğimizden beri doktordayız gece ateşi 39,8lere kadar çıktıkaç gündür acillerdeydik Allah şükür 1-2gündür iyi,hasta olan tüm bebişlere çok geçmiş olsun hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın yakında görüşmek üzere:)))
Burcuuuu canım Kağana kardeş geliyor demekki çok sevindim Allah hayırlı doğum nasip etsin canım,çok öpüyorum
Selamlar Kizlar,
Yaz geldi, herkese bir rehavet cöktü anlasilan. Bizde pek evde durmuyoruz, evde oldugumuzda da cok online olamiyorum, esim bu hafta ögleden sonra evde ve tatilden önce bitirmemiz gereken bir yigin is var.
Hanzade ve Duru hastalanmis, cok gecmis olsun kizlar. Nuran, sanirim sen sormustun, ishale ne iyi geliyor diye? Ben Doruk ishal oldugunda, etli ve havuclu patates püresi, muz ve ekmek ici veriyorum. Ayrica bol sivi tüketmesi gerekiyor. Kalici olmuyor ishali böylelikle, bir günde geciyor...
Hülya'cigim, tebrikler asama kaydetmissin pütürlüler konusunda iyice. Memeden kesme mevzusuna gelince, ben önemli ölcüde kestim ve gece kalkmalari bitti neredeyse. Tavsiyem, Burcu'ya da söylemistim gecen, meyve aromali sütlerden baslaman öncelikle. Birde Milupa'nin 1 yas sonrasi sütleri var burada, onlarinda tadi bir hayli güzel ve Doruk severek iciyor.
Nurten'cigim, kilo konusuna takmiyorum ama istahsiz oldugunda canim fena sIkIliyor canim. Öyle tosuncuk bir oglum yok ama zayifta degil. Ögünlerini zaten sürekli degistiriyorum ama benim oglum tuhaf, yeni seylere karsi temkinli, yemek istemiyor hemen. Zor bir cocuk, ne yapalim katlanacagiz. Muhallebi olayina gelince, ben corba ve yemeklerinin coguna misir unu ekledigim ve yag olarak tereyagi kullandigim icin, muhallebiye gerek duymuyorum bu yüzden. Asiri kalorili yiyeceklerde, tek yönlü beslendirdigi icin, ileride kilo problemi yasayabilirler. Sen bir süre denedikten sonra, sonuclari aktarirsin bizede canim. Insallah annesinin arzuladigi kiloya ulasir sevimli cadim...
Semra ve Aysun hosgeldiniz kizlar. Arayi acmayin, eski tempomuzu yakalayalim yeniden.
Esen, Özlem, Tülay, Banu, Burcu ve Birsen cok öpüyorum sizleride...
allah ısteyene versın burcucum hıc hamıle kalmak gıbı bı nıyetım yok hatta cokta korkuyorum bı suprız olur dıye spraıl taktırmayada korkuyorum bi çözüm bulcam bakalım bu korkuyla yasanmazz:)
ruyan hayırlara gıtsın canım bılıyosun eşlerde tanısıyo nasılsa herzaman beklerım evımee
fılızcım saol canım bugun bıraz daha ıyı ıshalı üşüttü galıba gıdıp fayansın ustune oturuyo sureklı halıda durma gıbı alıskanlıgı yok sızede kolay gelsın yolculuk yakınlastı demek ıyı tatıller sımdıden
semra hoşgeldın canımm
Burcu üzme canini canim, vardir bir caresi. Baska doktorlara da görün derim ben. Öncelikle bir hafta pansumanini düzenli yap, insallah iyilesir. Ayrica, Nestle'nin sütleri varsa, birde onlari dene derim. Onlari rededebilecek bebek yoktur sanirim.
Gülsah insallah gecer prensesin ishali. Doruk'da yine ishal belirtileri var, cok terliyor yavrucaklar ve haliyle kolay üsütüyorlar.
Kizlar birazdan disari cikacagiz, görüsürüz sonra yine...
merhaba kızlar ayy yürüyüş yatım ama öldüm ya 35 dk. yaptım alişle yıkadık..arkadaşım kahve yapıyor....
hasta bebeklerimize geçmiş olsun
sibel tülay iyi tatiller...
burcu cnm illa gebelikle ilgili göz ilacı vardır ya olmaz öle hemen alalım saçma geldi bana ilkkez çıkan bi mikrop değil yaa benima arkadaşın karısı beyninde tümörle 3 ay daha gebeliğini sürdürdü ki kanserli bi parça illa tedavi gördü....
gerkirse istanbula gel derim yada hastalığının mikrobun adını öğren babamım prof tanıdığı göz doktoru var ona soralım...doktorlara ne kolay aldıralım ......
çok öptüm sizleriiiiiiii
Selamlar Kizlar,
Yaz geldi, herkese bir rehavet cöktü anlasilan. Bizde pek evde durmuyoruz, evde oldugumuzda da cok online olamiyorum, esim bu hafta ögleden sonra evde ve tatilden önce bitirmemiz gereken bir yigin is var.
Hanzade ve Duru hastalanmis, cok gecmis olsun kizlar. Nuran, sanirim sen sormustun, ishale ne iyi geliyor diye? Ben Doruk ishal oldugunda, etli ve havuclu patates püresi, muz ve ekmek ici veriyorum. Ayrica bol sivi tüketmesi gerekiyor. Kalici olmuyor ishali böylelikle, bir günde geciyor...
Hülya'cigim, tebrikler asama kaydetmissin pütürlüler konusunda iyice. Memeden kesme mevzusuna gelince, ben önemli ölcüde kestim ve gece kalkmalari bitti neredeyse. Tavsiyem, Burcu'ya da söylemistim gecen, meyve aromali sütlerden baslaman öncelikle. Birde Milupa'nin 1 yas sonrasi sütleri var burada, onlarinda tadi bir hayli güzel ve Doruk severek iciyor.
Nurten'cigim, kilo konusuna takmiyorum ama istahsiz oldugunda canim fena sIkIliyor canim. Öyle tosuncuk bir oglum yok ama zayifta degil. Ögünlerini zaten sürekli degistiriyorum ama benim oglum tuhaf, yeni seylere karsi temkinli, yemek istemiyor hemen. Zor bir cocuk, ne yapalim katlanacagiz. Muhallebi olayina gelince, ben corba ve yemeklerinin coguna misir unu ekledigim ve yag olarak tereyagi kullandigim icin, muhallebiye gerek duymuyorum bu yüzden. Asiri kalorili yiyeceklerde, tek yönlü beslendirdigi icin, ileride kilo problemi yasayabilirler. Sen bir süre denedikten sonra, sonuclari aktarirsin bizede canim. Insallah annesinin arzuladigi kiloya ulasir sevimli cadim...
Semra ve Aysun hosgeldiniz kizlar. Arayi acmayin, eski tempomuzu yakalayalim yeniden.
Esen, Özlem, Tülay, Banu, Burcu ve Birsen cok öpüyorum sizleride...
merhaba kızla halılarımı sildim.....1 aydır silemediğim kapalı balkonumu sildim camların kenarlarını aldım...
çamaşırımı astım.....heryer silindi süprüldü..banyo elden geçti...şimdii işleri bitirdim yürüyüş yapacağım
sonra duş kahve keyfi yapacağız....
çok öptüm sizleri
selam olsun canlar,,,,,
bugun evlilik yıldönümümüz ve bissürü program yapmıştık ama havaya bakın ya saat 1-2gibiydi hazırlanmaya başlayacaktımki hava nasıl gürlüyor ben kutlaya bakıyorum kutlay bana :)offf kaldım evde anlayacagınız oda işine gitti akşam gelir alırım sizi dedi ama geç gelir bütün hevesimde kaçtı 3.senemizde ilk defa kutlama yapacaktık olmadı ya kısmete bak :)
aslında yarında kutlama için güzel bisebeb var...
hanzade hastaymış geçmiş olsun cnm.
esen cnm yine hep beraber bi gün belirler geliriz inş. nasıl olsa daha engelin yok dimi?? :)
burcu gidiyonuz mu? hemen al vınnn da irtibatı koparmayalımm :) buarada herşey yolunda
tülaycım taile ayrılıyormuşsun ohh sefan olsun gönlünce tatil yap cnm...
birsen sünnetiniz hayırlı olsun cnm kolay gelsin cnm nezman mevlütü düşünüyonuz?
gülşah memleket yolcusu ayyy ne heyecen veriri şimdi şu yeni damat olayı dimi çok güzel duygular cnm allah tamamını erdirsin.. annenede slm söyle.
yemeğimi yapıp gelicem inşalah Türkiz uyurken yapayım yoksa tencereye saldırıyor sanki çok boğazlıda çok öpüldünüz
Cnm haftaya gittiğimde başka dr olacakmış ztn, bizim dr olmadığı için bu hafta bu dr gelmiş tekirdağdan, haftaya başka dr olacak, ya bide muayeneden sonra birini çağırdı başladı benim durumumu anlatmaya daha fena oldum, of napıcam ben ya içim çıktı ağlamaktan...
Oğlanıda uyuttum demin, nestlenin sütü diyorsun nesquick almıştım nestlenin içmedi cnm, sütünden bulabilirsem alırım
Filizcim sorma hemde ne rehavet hele bu sıcakta iş hiç çekilmiyor.Neyseki yarın gidiyoruz bizde yazlığımıza
Temizlik kuşummmmm yeter valla heeee bigünde elin deterjan görmesin nolurki
Nurten'cim nice mutlu birlikte yıllara canım.Mutluluğunuz daim olsun.Hava bu tarafta güzel aslında siz programınızı anadolu yakasında yapın olmazsaŞaka bi yana akşam açar diye düşünüyorum bugünden sonra yağış olmayacakmış.
Esracım görüşemiyoruz vallhi yaaaa hadi yapta gel yemeğini.
Canım bencede başka bir doktor daha görsün hemen kötüyü düşünme dur bakalım.Belki diğer doktor farklı şeyler söyleyecek.
Merhabalar,
Bende uzun zamandır ancak yazabiliyorum.Yakın geçmişe bakabildim ancak.Hazırlık yapmam lazım yarın gece gidiyoruz ama daha bavulum bile hazır değilAğdamı bu akşam yaptırıcam.Hastalığımda aksi gibi bu zamana biterdi halen devam.Bu akşam bi kısmı yarında biterse inşallah bi kısmı olucak.Komediyim resmen.Ay nasıl yetiştircem ben bide eve gitmem 18:30'u buluyor.Allah yardımcım olsun.
Burcucum Nurtene katılıyorum,tedavisi mümkün olmayan birşey olduğunu düşünmüyorum.Belki farklı bir hastaneye gelebilirsin.
Nurtencim saolasın tatlım.Toparlanabilirsem inşallah yarın gece yolcuyuz.
Yanlız önümüzdeki hafta 6-7 iş tatilde olucak.Dahada ıssızlaşmasında...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?