2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızla halılarımı sildim.....1 aydır silemediğim kapalı balkonumu sildim camların kenarlarını aldım...

çamaşırımı astım.....heryer silindi süprüldü..banyo elden geçti...şimdii işleri bitirdim yürüyüş yapacağım
sonra duş kahve keyfi yapacağız....

çok öptüm sizleri

yemeğimi yapıp gelicem inşalah Türkiz uyurken yapayım yoksa tencereye saldırıyor sanki çok boğazlıda çok öpüldünüz

selam olsun canlar,,,,,

bugun evlilik yıldönümümüz ve bissürü program yapmıştık ama havaya bakın ya saat 1-2gibiydi hazırlanmaya başlayacaktımki hava nasıl gürlüyor ben kutlaya bakıyorum kutlay bana :)offf kaldım evde anlayacagınız oda işine gitti akşam gelir alırım sizi dedi ama geç gelir bütün hevesimde kaçtı 3.senemizde ilk defa kutlama yapacaktık olmadı ya kısmete bak :)
aslında yarında kutlama için güzel bisebeb var...

hanzade hastaymış geçmiş olsun cnm.

esen cnm yine hep beraber bi gün belirler geliriz inş. nasıl olsa daha engelin yok dimi?? :)

burcu gidiyonuz mu? hemen al vınnn da irtibatı koparmayalımm :) buarada herşey yolunda

tülaycım taile ayrılıyormuşsun ohh sefan olsun gönlünce tatil yap cnm...

birsen sünnetiniz hayırlı olsun cnm kolay gelsin cnm nezman mevlütü düşünüyonuz?

gülşah memleket yolcusu ayyy ne heyecen veriri şimdi şu yeni damat olayı dimi çok güzel duygular cnm allah tamamını erdirsin.. annenede slm söyle.

hava actı nurten bereket yağdı ıste ne guzelll kutlarım canım nıce senelere ınsallah aksama telafı edersınız opuyorumnanaktan
saol canım ıletırım anneme selamını oda cok heyecanlı yenı damat gelıyorr hayırlısı bakalım

Hülyacım Gazel alışmış biraz pütürlüye çok sevindim çabaların sonuç vermiş demek.Benim velette dışarıya alışmış babanesiyle çıkıyor sürekli akşamdan camı gösterip dışarıya diyor el hareketleriyle.

Gülşah'cım konuştuk ama burdan da yazmak istedim çok geçmiş olsun durucuğuma.

ben iyiyim canım işleri bitirmeye çalışıyorum bir yandan eve gidip valiz hazırlıyorum havalarda kötüya ne hazırlıcanı bilemiyor insan.

Tülay'cım sizde tatile çıkıyormuşsunuz ne güzel önümüzdeki hafta sanırım kimse kalmıycak buralarda.Gülhan-Esra-Semra-Pınar-Sen-Ben bide Tubiş liste kabarık

Aysuncum özlettin kendini nerelerdesin.Bebişlerimiz farklı ortamlara girdikçe huyları değişebiliyor.Birde anane-babane dede gördüklerinde iyice şımarıyorlar.

Esen'cim tatile girmişsin.Ne güzel keyfini çıkar.

günaydınlar mayıs güzelleri ve onların melekleri nasılsınız

kayınvalide bugün gidiyor memleketine

aysuncum nasılsın tatlım paşa nasıl

Banu'cum kayınvaliden gitmiş allah kavuştursunmu desem gözünaydınmı desem

Canım allah tamamına erdirsin güzel telaşlar bunlar.Hayırlısı olsun.

Çok geçmiş olsun Nurcan'cım şu ateş illeti çok fena perişan ediyor kuzularımızı.Çok dikkat etmek lazım.

Kolay gelsin Birsommmm.Alişimde sünnet oluyomuş,damatlığınıda görürüz inşallah.

Burcucum kayınvalidem çok güzel yapar dızmana.Bulantılarında başlamış kısa zamanda atlatırsın inşallah bu ilk evreyi.

Geçmiş olsun Begüm'e de Semra'cım salgın var sanırım.Daha sık uğra buralara.

Kızlar iyi haberlerle gelmedim,
Canım sıkkın, bugün gözden randevum vardı 3te, neyse babam götürdü, gözümde enfeksiyon vardı bi kaç zamandır, dr biraz ilerlemiş dedi, hamile olduğum için ilaçta veremedi, 1 hafta boyunca ılık kaynamış suyla pansuman yap haftaya gel dedi, eğer ilerlerse bebeği aldırıp tedaviye başlamak zorunda kalabiliriz dedi çünkü gözü kaybetme riski oluyormuş, canım çok sıkkın geldiğimden beri ağladım, kimseninde haberi yok hamişliğimden bişi diyemedim...

Cnm yolunda olmasına çok sevindim, nice mutlu senelere inş.

Burcuuuu canım Kağana kardeş geliyor demekki çok sevindim Allah hayırlı doğum nasip etsin canım,çok öpüyorum

Cnm teşekkürler sizede çok geçmiş olsn

Cnm aromalı sütü denedim içmiyor... 1 yaş sütüde içmiyor, yinede teşk.ler...

Cnm hayırlısı olsun inş., rüyam bugün aldığım kötü haberinde habercisi olabilir...

Burcu üzme canini canim, vardir bir caresi. Baska doktorlara da görün derim ben. Öncelikle bir hafta pansumanini düzenli yap, insallah iyilesir. Ayrica, Nestle'nin sütleri varsa, birde onlari dene derim. Onlari rededebilecek bebek yoktur sanirim.

Gülsah insallah gecer prensesin ishali. Doruk'da yine ishal belirtileri var, cok terliyor yavrucaklar ve haliyle kolay üsütüyorlar.

Kizlar birazdan disari cikacagiz, görüsürüz sonra yine...

Cnm haftaya gittiğimde başka dr olacakmış ztn, bizim dr olmadığı için bu hafta bu dr gelmiş tekirdağdan, haftaya başka dr olacak, ya bide muayeneden sonra birini çağırdı başladı benim durumumu anlatmaya daha fena oldum, of napıcam ben ya içim çıktı ağlamaktan...
Oğlanıda uyuttum demin, nestlenin sütü diyorsun nesquick almıştım nestlenin içmedi cnm, sütünden bulabilirsem alırım

merhaba kızlar ayy yürüyüş yatım ama öldüm ya 35 dk. yaptım alişle yıkadık..arkadaşım kahve yapıyor....

hasta bebeklerimize geçmiş olsun

sibel tülay iyi tatiller...

burcu cnm illa gebelikle ilgili göz ilacı vardır ya olmaz öle hemen alalım saçma geldi bana ilkkez çıkan bi mikrop değil yaa benima arkadaşın karısı beyninde tümörle 3 ay daha gebeliğini sürdürdü ki kanserli bi parça illa tedavi gördü....

gerkirse istanbula gel derim yada hastalığının mikrobun adını öğren babamım prof tanıdığı göz doktoru var ona soralım...doktorlara ne kolay aldıralım ......

çok öptüm sizleriiiiiiii

cnm verebileceğim ilaçların hiç biri gebelikte kullanmaya müsait değil ve sen henüz gebeliğin başındasın ilk aylardadahada tehlikeli ve doğuma kadar iltihap retinayı kaplar gözü kaybetmeye neden olabilir dedi, durdurabilirsek pansuman ile damarlar açılıp iltihap kendisi akabilrmiş öyle dedi ama bana esas bu damar açma mevzusu saçma geldi, iltihap ilaçsız nasıl gececek?

Filizcim sorma hemde ne rehavet hele bu sıcakta iş hiç çekilmiyor.Neyseki yarın gidiyoruz bizde yazlığımıza

Temizlik kuşummmmm yeter valla heeee bigünde elin deterjan görmesin nolurki

Nurten'cim nice mutlu birlikte yıllara canım.Mutluluğunuz daim olsun.Hava bu tarafta güzel aslında siz programınızı anadolu yakasında yapın olmazsa Şaka bi yana akşam açar diye düşünüyorum bugünden sonra yağış olmayacakmış.

yemeğimi yapıp gelicem inşalah Türkiz uyurken yapayım yoksa tencereye saldırıyor sanki çok boğazlıda çok öpüldünüz

Esracım görüşemiyoruz vallhi yaaaa hadi yapta gel yemeğini.

Canım bencede başka bir doktor daha görsün hemen kötüyü düşünme dur bakalım.Belki diğer doktor farklı şeyler söyleyecek.

Cnm mecbur bekleyeceğim 1 hafta ama nasıl onu gel bana sor, zaten moralim bozuldu, bakalım haftaya ne olacak keşke bana bu şekilde ilt. durur yada kesin aldırıcaz deseydi bişi söyleseydi, çünkü günden güne karnımdakine daha çok alışıyorum

burcu hemen kendini üzme doktorlar ilk önce kötü olandan başlıyorlar illaki hamileykende tedavi yolu vardır. sen istanbula gel derim bide burada görsünler bissürü tedavi yolu var göz konuusnda birinden biri muhakkak uyacaktır. canım annenlerin hamileliginden haberi yokmu ya? niye kimseye bişi diyemiyosun? canını sıkma bukadr sen pansumanını yap güzelce, hem bu iltahap ne kadar zmandan buyana varki? 9ayda çok uzun bi zman degil illki iltahap dururulur üzme sen güzel canını:)

sibel sagolasın şuanda hava burdada açtı ama kısmet işte... sende izne ayrılıyormuşsun iyi atailler olsun bolca dinlenirsin inş. :)

bide ben hamileligin 3ayında sünizit geçirdim burnum sürekli tıkalıydı geceleri tıkanrak kalkıyordum nefessiz kalıyordum kaç kutu antibiyotik bitirdim hatırlamıyorum bile hemde günde 2defa hatımda içmedigim kadr ilacı hamileyken içtim her dr farklı bişi söylüyordu bende aglayıp duruyordum ödüm kopuyodu bebegime bişi olacak diye ama çok şükürki saglıklı dogdu.. sende inancını kaybetme.

Merhabalar,

Bende uzun zamandır ancak yazabiliyorum.Yakın geçmişe bakabildim ancak.Hazırlık yapmam lazım yarın gece gidiyoruz ama daha bavulum bile hazır değil Ağdamı bu akşam yaptırıcam.Hastalığımda aksi gibi bu zamana biterdi halen devam.Bu akşam bi kısmı yarında biterse inşallah bi kısmı olucak.Komediyim resmen.Ay nasıl yetiştircem ben bide eve gitmem 18:30'u buluyor.Allah yardımcım olsun.

Burcucum Nurtene katılıyorum,tedavisi mümkün olmayan birşey olduğunu düşünmüyorum.Belki farklı bir hastaneye gelebilirsin.

Nurtencim saolasın tatlım.Toparlanabilirsem inşallah yarın gece yolcuyuz.

Yanlız önümüzdeki hafta 6-7 kişi tatilde olucak.Dahada ıssızlaşmasında...

Son düzenleme:
yaaa haftaya kımse yok burda sıra banada gelsınnn yahuuu
şaka bı yana cok eglenın kızlarr senenın yorgunlugunu atın uzerınızden

burcu bence kendını harap etme boşuna bak görr ınsallah bısey cıkmayacak kendıne acımıyosun kaan'ada acımıyosun
yenı bebiş senden cok etkılenıyor unutmaa üzme kendını sen tedavını yap doktorun dedıgı gıbı gerısını rabbım bılırr

fılız,nurten,tülay,bırsen,sıbel,aysede gelmışş şimdi gordum opuyorum hepınızıııııopuyorumnanaktan
onlıne olanları yazdım gücenmeyelım

posta posta ağdayıda yenı duyuyorumkaydirigubbakcemile3canım benım yorulursun çok ama halledersın ne olcak
yarında serın sulardaaa bol bol dınlenırsın bakalım yagız sevecekmı suyu:uhm:

merhaba arkadaşlar. tatillere gidiliyormuş ohh gezin bakalım, kuzularımı çok yormayın:)) biz pazartesi memlekete geçiyoruz. 13 temmuzda da inşallah İstanbul yolcusuyuz:)) ama Melih Kaan'ı götürüp götürmeme konusunda kararsızım. orda çok zor olur eminim çünkü arabamızla diil uçakla gidicez. ama götürmezsem de çok özlerim, 1 hafta kalıcaz. yaa bi akıl verin bana lütfeennbilmiyorumkismile

bu arada 13-21 temmuz arasında kimler olucak istanbul da? çok istiyorum sizlerle görüşmeyi. bir buluşma ayarlayabilirmiyiz ki o tarihler arasında?

siboş nurten gülşah nasılsınız şekerler? görüşemiyoz ne zamandır özellikle sibelle. çok yoğun hatun heralde:))
bi geçmişe bakayım geliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…